Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Frederico

Sider: [1]
1
Fri Debat / Er kvinder ligeså liderlige som mænd?
« Dato: Februar 11, 2018, 10:59:55 pm »
Jeg har jo skrevet lidt om det før, og har også diskuteret det med nogen af jer andre, men lad os tage den i plenum. Er kvinderne virkelig ligeså liderlige som mænd er, sådan som blandt andet hr. Anklageren gerne have os til at tro?

Altså ikke fordi det ikke kan være den oplevelse Anklageren har, for det kan da godt være, at kvinderne deroppe på Grønland bare er særligt vilde :hyper:. Meeen jeg tror nu nok vi er mange mænd hernede i det egentlige Danmark, der har en anden opfattelse. Fordi kvinder kan jo altid score, når de går i byen, og det er da ikke det samme for mænd. :yes:

Kvinderne behøver ikke altid at have sex, de kan sagtens vente i lang tid, hvor mændene altid er klar, så derfor er der mangel flere villige mænd end der er kvinder på ethvert givet tidspunkt. Det er derfor det er kvinderne der bestemmer, hvornår man skal have sex, hvor mændene går og tigger om det. Fordi kvinder altid kan få, men de holder tilbage på det.

Eksempelvis kan en kvinde på 65 år og som vejer 112 kilo og har flyveører altid få sex. Også selvom hun har dårlig ånde og fremstående tænder. Fordi der altid er mænd der vil tænke, at et hul er et hul. Eksempelvis så jeg selv engang i en swingerklub (jow jow, jeg har skam også været ung engang  :hyper:) to unge drenge på omkring de 20-22 år, der ordnede en kvinde på måske 60 år og som ikke var så køn. Det ville man jo ikke se den anden vej rundt, at to purunge 20 årige piger lige ordnede en gammel mand på måske 70 med tør hud og hængende kinder. Kun hvis de fik noget for det.

Det er nok også derfor der er så mange mænd der har en hemmelig homofil side, som deres kvinder ikke kender noget til. Fordi de ikke kan blive tilfredsstillet ved at være sammen med kvinder, fordi kvinderne er mere nærige med sex end mænd er.

Det kan sådan nogen som Herr Albert da skam og skam da nyde godt af, fordi så er der flere unge mænd, der savner at have sex, der kommer til sådan nogen som ham  :hyper: Ej, det er bare pjat, jeg synes nu Albert er meget sjov, så jeg har ikke noget imod at gå lidt med på hans drillerier engang imellem, fordi det jo bare er sjov og ballade det hele.

Jeg har selv stemt på valgmulighed 2, som I nok kan gætte jer til. Fordi jeg kan slet ikke genkende, at kvinder skulle være lige så liderlige som mænd. De er i hvert fald meget bedre til at skjule det sådan, at de kan lægge bånd på sig selv, så mændene ikke får det, de gerne vil have. Så ved jeg så ikke om kvinderne onanerer ligeså meget, for det bliver de da næsten nødt til, hvis de går og holder så meget tilbage. Det kan Trådløse Anna måske fortælle os andre noget om?  :blum3:

Ej, det var ikke for at være påtrængende over for Anna, hun er klogere, end hun giver udtryk for med de der altid lidt naive smilies, hun bruger.

Jeg vil nu til enhver tid holde på, at en kvinde på 73 og 130 kilo og som har grå stær eller er skaldet altid vil kunne få sex, mens en mand der ikke er ung og flot vil have svært ved det. Fordi kvinderne altid bare kan få noget andet.

2
Alt det andet / Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 22, 2017, 10:31:59 pm »
Ja, det var altså bare noget jeg kom til at sidde og snakke med en ven om. Om det egentlig er normalt, at man helst ikke vil lade sine børn passe af en homoseksuel mand? Altså, hvis man nu fandt ud af, at en af pædagogerne i vuggestuen var bøsse, hvad ville man så gøre? Eller ville det betyde noget?

Nu er jeg selv sådan en rigtig enspændertype, der aldrig fik børn eller blev gift, så det er ikke noget personligt fra min side. Det er mere det teoretiske i det, fordi vi her i Danmark bryster os af at være åh-så frisindede og tolerante, men jeg har på fornemmelsen, at det bare er noget vi siger for manges vedkommende.

Nu min ven der, han siger han ville stemme på Alternativet, og det er da et parti, der nok har mange homoseksuelle vælgere, men han ville alligevel ikke være så glad for at hans lille dreng skulle have noget at gøre med en homse i skolen eller institution, men jeg sagde også til ham, at det ville han få svært ved at regulere, for man kan for det første ikke se det på dem. Jo ok, så dan nogle som Gustav, der er man nok ikke så meget i tvivl, men der er også mange flere bøsser der er mere almindelige.

Selv er jeg ret frisindet, og jeg har ikke noget imod, hvis de skal lave deres pride og alt det der, det er da bare festligt, og sjovt synes jeg. Og så er der typer som Albert herindefra, der nok overtræder manges grænser, når han hele tiden sender tilbud om at mødes i en parkeringskælder til alle. Jeg har ikke selv noget imod at få sådan nogle tilbud, for det er jo bare fis og ballade, og han ved ikke, hvor jeg bor alligevel  :blum: Men der er da aldre der ikke synes det er så sjovt, så det er igen det der med, hvor frisindede vi egentlig er?

Jeg tror mest de fleste er frisindede på den måde med, "de må gøre hvad de vil, bare de ikke har noget med mig at gøre". Men hvordan ville I selv stemme?

Sider: [1]