Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Frederico

Sider: [1]
1
Alt det andet / Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 22, 2017, 10:31:59 pm »
Ja, det var altså bare noget jeg kom til at sidde og snakke med en ven om. Om det egentlig er normalt, at man helst ikke vil lade sine børn passe af en homoseksuel mand? Altså, hvis man nu fandt ud af, at en af pædagogerne i vuggestuen var bøsse, hvad ville man så gøre? Eller ville det betyde noget?

Nu er jeg selv sådan en rigtig enspændertype, der aldrig fik børn eller blev gift, så det er ikke noget personligt fra min side. Det er mere det teoretiske i det, fordi vi her i Danmark bryster os af at være åh-så frisindede og tolerante, men jeg har på fornemmelsen, at det bare er noget vi siger for manges vedkommende.

Nu min ven der, han siger han ville stemme på Alternativet, og det er da et parti, der nok har mange homoseksuelle vælgere, men han ville alligevel ikke være så glad for at hans lille dreng skulle have noget at gøre med en homse i skolen eller institution, men jeg sagde også til ham, at det ville han få svært ved at regulere, for man kan for det første ikke se det på dem. Jo ok, så dan nogle som Gustav, der er man nok ikke så meget i tvivl, men der er også mange flere bøsser der er mere almindelige.

Selv er jeg ret frisindet, og jeg har ikke noget imod, hvis de skal lave deres pride og alt det der, det er da bare festligt, og sjovt synes jeg. Og så er der typer som Albert herindefra, der nok overtræder manges grænser, når han hele tiden sender tilbud om at mødes i en parkeringskælder til alle. Jeg har ikke selv noget imod at få sådan nogle tilbud, for det er jo bare fis og ballade, og han ved ikke, hvor jeg bor alligevel  :blum: Men der er da aldre der ikke synes det er så sjovt, så det er igen det der med, hvor frisindede vi egentlig er?

Jeg tror mest de fleste er frisindede på den måde med, "de må gøre hvad de vil, bare de ikke har noget med mig at gøre". Men hvordan ville I selv stemme?

Sider: [1]