Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - MMQ

Sider: [1]
1
Fra medierne / Terror på Manhattan "med paintball våben"
« Dato: Oktober 31, 2017, 10:37:33 pm »
https://www.reddit.com/live/zv7ufhj5cq9e/
https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/31/new-york-police-shooting-manhattan

Paintball våben alligevel ?

Det må siges at være et upgrade i forhold til Vegas...Waaaay to soon right?

2
Fri Debat / Misbrug, trusler på livet, racisme og psykopater.
« Dato: Oktober 17, 2017, 06:50:09 pm »
Misbrug, Trusler på livet, racisme, og psykopater, høre til i villakvarteret, en rolig efterårsaften i 2017.

Er en person der har oplevet lidt af hvert, boet på forsorgshjem, i bøgeparken "Vollsmose", skovparken i Kolding, og på mange måder været på kanten af samfundet i flere sammenhæng. Er blevet truet på livet før, været genstand og overværet kriminalitet. Der er ingen glorie at pudse i forhold til dansk lovgivning over mit hoved, selvom straffeattesten altid har været ren.

Har misbrugt brunt og grønt, og aldrig været til alkohol. Har misbrugt smøger, E-Cig, men altid kunne stop fra dag til dag. Misbrugt samfundet i mange år, så kald mig blot nasser eller måske Dovne Robert? Er uden tvivl af samme kategori. Et produkt af samfundet, forbruger af samfundet, uden at misbruge min egen moral.

Jeg, ligesom mange andre, har oplevet en del racisme i det danske land. Både fra familie, venner, sociale medier og fremmede på gaden. Er ikke i tvivl om, ligesom pewdiepie, har jeg selv brugt et fy fy ord på selv samme måde og vilkår. Dette er på ingen måde racistisk ladet. Ord kan smut, før man tænker, det finder jeg også helt fair. Dette kan selvfølgelig undskyldes.

Kunne være psykopat, er helt sikkert skizotypisk, og på alle måder en der foretrækker isolation frem for sociale normer. Som skizotypisk er jeg stærkt opmærksom på, om jeg blot er mistroisk uden grund, har en lunefuld fantasi og om følelserne passer til situation. Følelseskold, eller forladt, om man vil, uden den store empati for individet frem for helheden. Med et behov for at ignorere og fjerne normalt velfungerende venskaber og bekendtskaber, uden synderlige årsager, ud over behovet for isolation. Vil jeg stadig vove at påstå, at jeg fint kan agerer og understrege væsentlige samfunds problemer og når behovet er der, opføre mig som den mest dresseret lovlydige / normalt reagerende borger, i selv ekstreme situationer, som denne tekst også indebære.
Psykopater har det med at snak en del om sig selv, og få drejet handlinger over på det som betyder noget for dem "hint  til alt ovennævnt" derfor kommer vi også først nu frem til hvorfor et indlæg af denne kategori kommer fra en skizotypisk, tidligere misbruger, der uden sammenhæng har droppet the N-bomb, og sidst men ikke mindst, er blevet truet på livet, uden at kunne puds glorien selv.


En stille mandag aften i oktober, er jeg på vej hjem fra Lidl efter at have handlet ind sent, som jeg foretrækker i form af få mennesker i butikken.
Klokken 21.35 går jeg fra Lidl, på vej hjem, med en sportstaske på nakken og en bærepose fyldt med dagligvare.
Lidl, ligger ikke mere end 400 meter fra min bopæl, villakvarterer, børnehave, en gammel mølle, et forsorgshjem, og normale rolige gader, er hvad der er i vente under denne distance.
Halvvejs hjemme, rundt i et sving, høre jeg højt rystede stemmer længere ned fra gaden, som er den hurtigste vej hjem. Tænker ikke nærmere over dette, da Forsorgshjemmet ligger dernede, og der tit er unge mennesker på netop denne gade. Meget muligt de normalt larmer lidt, men så er det også det, og det skal der også være plads til.
Grundet mangel på lys, uopmærksomhed og muligvis arrogance, kan jeg ikke identificere min situation før det er for sent.
De er fire unge mænd af anden etnisk herkomst, mellem 18 og 30 år gammel. To er uden tvivl meget påvirket, formentlig af alkohol blandet med andet stof, set ud fra tidligere erfaringer. De sidste to er muligvis også påvirket, men ikke i samme grad.
Dette erfare jeg mig forholdsvis tidligt, og på lang afstand "25-30 meter"

Min første indskydelse er at skifte fortov, da dette alligevel er nødvendigt, så begynder at krydse vejen. I samme øjeblik jeg er ude midt på vejen, og er Ca 15 meter fra de unge mænd, råber den ene, af de mest påvirket
"HEY, du der dansker"
Dette er den første, og sidste bemærkning som jeg ikke finder bekymrende, og ikke som udgangspunkt noget der har startet min alarmklokker endnu. Vælger at ignorere bemærkningen og fortsætter få skridt over vejen.
Næste opråb, af samme person
"Dig der, man,  er du Simon? Eller er du bare en dum dansker der mangler respekt?"
Hedder ikke Simon, og alarmklokker ringer, selvom jeg stadig går videre, og kommer over vejen. De fire unge mænd er stadig foran mig, Ca 10 meter, blot på modsatte side, og de er stoppet op.
Den ene, af de mindre påvirket, hvisker noget til personen der har lavet opråbet. Umiddelbart set ud af øjenkrogen, og med få redskaber til rådighed, ved jeg ikke hvad der bliver sagt. "skal siges jeg på intet tidspunkt har øjenkontakt eller tilnærmelsesvis har haft interesse i deres opråb" I samme sekund jeg har vendt dem ryggen/ikke kan se dem, bliver der råbt meget højt, af en af de andre 3 "uden at vide hvem, da jeg er med ryggen til"
"STOP, vi vil snak med dig" med meget kraftig toneleje, og truende.
Vælger at stop og vende mig om, da jeg udmærket på nuværende tidspunkt er klar over at dette ikke længere kan ignoreres ved at gå videre. Og ganske rigtig, er den sidste af de to meget påvirket, sammen med en af de andre, på vej over vejen da jeg får mig vendt om.
efter et par skridt, udbryder en af dem som jeg antager ikke var specielt påvirket
"Hvor skal du hen man?" "Vil du ikke snak med en somalier?"
Jeg følger hurtigt op med min første kommentar til denne person
"Nej, jeg er på vej hjem" og stiller min pose meget forsigtigt ned....som viser sig at være ekstremt dumt.
De to der er på vej over vejen, stopper i et sekund 3 meter fra mig. Fra den anden side af gaden, bliver der råbt noget i retning af
"Hvorfor sætter han sin pose" som lød for mig til at være ment mere som en status udmelding ind et spørgsmål. Hvis alarmklokkerne ikke ringede så højt før, så er Big ben blevet 4 år for tidligt fikset nu.
De resterende to bevæger sig også over vejen, alt imens den ene af de to der står tættest på mig, tager et skridt nærmere, tager jeg samtidigt armen op som et stop tegn, og siger "Stop" som han adlyder.
Desværre for mig, er det ikke tilfældet for den anden, som ingen hæmning har og kommer helt op til mig, i afstand til fysisk kontakt. Han prøver at virke charmerende, og åbent i kropssprog, men er alt for påvirket til at være overbevisende.
Formentlig til hans store overraskelse, smiler jeg til ham og siger "salam alaikum" selvom alt ved mit kropssprog formentlig siger det modsatte.
Heldigvis, bliver han faktisk mindre forvirret, drejer hovedet om mod de andre 3, "de andre som stod på den anden side, er kommet over på den anden side, og står lige bag ham, og har med andre ord sat sig selv i en situation, hvor fysisk kontakt, ikke er en kamp jeg kan vinde mod fire unge mænd, også selvom de er påvirket.
Som sagt, han vender hovedet rundt, og får noget at vide på arabisk og muligvis Somali, desværre genkender jeg ingen af ordene, selvom jeg har et meget lille kendskab til arabisk, og med held muligvis kunne have gættet mig til det gennem kropssprog, var jeg lost.
Den første opråber, kommer nu med en ny bemærkning, alt imens ham der står helt tæt på mig, drejer hovedet og ændre kropssproget til noget jeg tolker som aggressivt, og det er den mest endegyldige kommentar

"Vil du dø svine mand?"

Der står jeg, med 7-8 kg fødevarer i en sports taske hen over nakken, og for spørgsmålet om jeg vil dø?  Uden provokation, uden motivation, uden chance for at slip for at blive konfronteret. Det er nytteløst at tage kampen op, det er nytteløst at løbe med 7-8 kg på ryggen, og som den SVINE tykke dansker jeg er, ville jeg ikke nå langt mod slanke somalier  i en sprint. Ingen våben på mig, ingen synlige våben inden for rækkevidde, få sekunder til at tænke over et svar, hvad siger man?

"Nej" Og tager et behersket skridt bagud.
 

Ingen blå mærker, brækket ribben , knivstik, skudhuller, eller andet fysisk skete efter mødet med fire ukendte formodet somalier. Historien er ikke helt slut ved "nej" og et skridt tilbage, men af hensyn til efterspillet hvad denne tekst kan medføre, må resten af historien, for nu forblive u skrevet. Mødet med disse unge mænd, har lært mig noget nyt. Selv mennesker der har været helt ud på kanten at vende, kan møde en ny kant, som de ikke selv har skabt. På mange måder ville jeg ønske at kunne skrive at mine erfaringer, gjorde jeg undgik blå mærker, brækket ribben, knivstik, og skudhuller, men det var udelukkende held, i uheld der er formidler til den sidste del af historien inden jeg når hjem med mine madvarer og skriver dette.
De fire unge mænd er påvirket, hvilket nødvendigvis hverken er imod loven eller min eller andres moralske normer. Der skal ikke nødvendigvis en psykopat til, for at lave trusler på livet, men der skal en psykopat til, for at umotiveret få et behov dækket under påvirkning til at udråbe en fremmede og true personen på livet. Dette er ikke normalt, dette er ikke normen nogen steder i verden, med mindre vi snakker krig "og selv her er der en motivator og begrundelse for ekstremer"
Personer der er blevet mishandlet, tortureret, gennemtæsket, voldtaget, skudt, set krig, mistet alt, har jeg oplevet så påvirket at de ikke kunne rejse sig op, og ville på intet tidspunkt gå over min ellers forholdsvis LARGE  moralske værdier, og overbevisninger, dette gjorde disse fire unge mænd, som formentlig er født og opvokset i Danmark, og igen formentlig aldrig har mistet noget, af større betydning, set krig, blevet skudt på, voldtaget, tæsket halvt ihjel, tortureret, eller på anden måde blevet mishandlet.

Racisme går begge veje, eller skal vi nærmere sige alle veje. Det er altid et definitionsspørgsmål, og det kommer tit ned til om den enkelte eller gruppen er blevet krænket. Blev jeg krænket? Som person, nej. Jeg forstår udmærket frustrationer, over ens situation og mangel på noget at hade. Er dette så ikke racisme? Det vil jeg bestemt mene det er, måden jeg blev opråbet, bestemte ord og vendinger, var ikke til at tage fejl af. Spørgsmålet er om personen de mødte efter mig, var lige så heldige at undslip uden andet end racisme og en høj puls? Det er meget muligt, og det er også muligt, at mit udseende, og kropssprog, kan have været provokatør og motivator til alt dette. 2 millimeter hår på hovedet, fuldskæg, 182 cm høj, 115 kg tung, cowboy bukser, sort windbreaker, en sportstaske og en Lidl bærepose, kan muligvis være nok til at skulle dø, eller i bedste fald, frarøves muligheder, til ikke at kunne gøre andet end at sæt sin lid til held, overtro, gud, eller bare håbe på det bedste.

Det eneste jeg ved med sikkerhed. er at jeg ikke ved noget. Er et sokrates citat, og en filosofi jeg lever efter. I den her situation, vidste jeg præcis hvad jeg gjorde, uden at det havde nogen betydning for forløbet. Hverken før eller efter historien slutter i denne tekst.

Dette er ikke meldt til politiet, og det er der flere årsager til.

1. Ordensmagten har intet at gøre i denne situation. Det er et samfunds problem, der skal løses på alle andre måder end regler, der ikke gavner problemstillingen.
2.  Det ville være synd at sige, at jeg er fan af ovennævnte.
3. Som udgangspunkt er der ikke begået en forbrydelse. Og i så fald, kan hverken hus spektakel eller truslerne nå langt i retten uden stærke beviser. "med mindre de er tidligere dømte i netop dette"
4. Som jeg ser det, er en af de eneste direkte muligheder for at stoppe den slags, overvågning, hvilket på mange måder næsten er mere krænkende end racisme og trusler, hvis du spørg mig.

Hvad er meningen med denne post?

1. På samme måde som jeg er blevet opråbet på gaden af fire unge mænd med formodet somalisk oprindelse, uanset om de måtte have været der eller ej, så er dette også et opråb om det tabu der tydeligvis er om at kun danskere kan være racister i Danmark.

2. Har selv været på kanten, disse mennesker er på kanten. Både med loven og deres liv. Havde jeg haft et hvilket som helst kyndigt våben ud over ketchup og kartofler, ville situationen have været anderledes, da jeg uden tvivl frygtede for mit liv. Hjælp disse mennesker på kanten, uanset oprindelse og baggrund, de har behov for en start på selvhjælp.

3.Formoder de er fra forsorgshjemmet, som jeg selv har været på for flere år siden, og derefter også et andet sted i land. Forsorgshjem, er paradis for unge kriminelle. Er man ikke kriminel i forvejen, stiger sandsynligheden med ekstreme tal, så snart du har bopæl på sådan et sted. Der kan og skal findes en bedre løsning. 1. kunne være at stop med sende unge uden bopæl fra fængsel direkte hen til der hvor der er flest kriminelle i forvejen. 2. kunne være at oprette nye forsorgshjem, specielt designet til håndtering af dette problem, da normale forsorgshjem er til boligløse / vagabonder, uden voldsom kriminel baggrund, hvor personalet og bygninger, ikke kan kontrollere / håndtere disse unge kriminelle.

4. Misbrug, især alkohol, som jeg personligt tilsidesætter med heroin, da det oftest er disse to misbruger jeg personligt selv har oplevet bliver de mest aggressive, nederdrægtige, ukontrolleret og moral løse i samfundet. Straf alkohol, der er ingen gode grunde til at alkohol har så frie tøjler. For min skyld kunne alle euforiserende stoffer være lovlige, men er fandme træt af konstant at blive mødt af hykler der mener alkohol er helt fint, og andre langt mildere euforiserende stoffer er mindre skadelige “både fysisk og samfundsmæssigt” er ulovlige, og sågar kan bruges som billigere og mere effektivt medicin ind meget af det som der bliver produceret i dag. Alkohol er ikke et dansk klenodie der skal værdsættes og bruges som samfundsnorm til fest, hygge, og go to drug. Det er efter bedste overbevisning, det farligste der sælges i Danmark til private personer, da vi netop har godtaget det som okay, at indtage.

5 .Lidt tilbage til forsorgshjemmet, som jeg antager er de fire unge mænds adresse. Et meget højt antal af bosatte på forsorgshjem i danmark, indtager medicin af mindre eller stærkt grad, måske mod psykiske sygdomme, sindslidelse, eller misbrug. Er som sagt selv skizotypisk, og har valgt ikke at modtage medicin, da jeg personligt aldrig har oplevet en positiv indvirkning fra nogle piller der er produceret fra medicinalindustrien, med undtagelse af ibuprofen. Ganske enkelt, er jeg modstander af medicinalindustrien “ikke medicin som koncept”...og den mængde af medicin de kaster i hovedet på unge mennesker på forsorgshjem, og helt generelt i samfundet, er ekstremt og må simpelthen stop. især de mest udsatte steder som forsorgshjem, hvor medicin direkte fra medicinskabet på forsorgshjemmet, bliver solgt i overflod på værelser så man kan få et smæk på alkoholrusen eller hashen. Le blot, Jeg er ikke læge. Man skal ikke være ansat af novo nordisk for at indse at der uden tvivl bliver lavet penge i milliard klassen på afhængige og de ekstremt mange med recepter på sindslidelser og sygdomme som de ikke har.

6. Trusler på livet, er heldigvis ikke ligefrem noget normen i Danmark når at opleve i deres levetid, Så en god idé. ville være at dette når frem til politiker og andre personer med indflydelse til at ændre samfund, eller blot forbedre og støt dem, inden normen ændre sig. Desværre er min tiltro til samfundet, politiker, ordensmagten, og på mange måder mennesker, stærkt knækket, og har altid været det, Ligesom min Fars død i en bilulykke, kræver det ekstremer at ændre et vejkryds, der skulle have været ændret flere årtier inden, med mange færdselsuheld,så kræver samfundet som helhed også ekstremer for at blive ændret, jeg er ikke nok, min tekst er ikke nok . Det er mit had, mit problem, ligesom fire unge mænd, har et had, eller et problem, med en random dude på vej hjem fra Lidl.

7. Hvis ikke nogen hjælper, er disse fire menneskers problem, også mit, lige så meget som deres. da deres had og problemer ødelægger mine glæder. Fix deres problemer, deres behov, og had, ellers må samfundet udsættes for mit had, som denne tekst er starten på, der kun intensiveres, og ekstremisters af en mand med rigeligt motivation og tid.


MMQ.
17-10-17.

Sider: [1]