Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Abernes Konge

Sider: [1] 2
1
Fri Debat / Fie Laursen tilbage i Paradise Hotel?
« Dato: November 14, 2017, 03:10:42 pm »
Fie Laursen er tilbage i det populære TV 3-program.

14 sæson af Paradise Hotel er netop skudt i gang i Mexico.

Fie Laursen vil enten være en del af startcastet eller tjekke ind en af de første dage, skriver Ekstra Bladet,

Den populære blogger deltog første gang i Paradise Hotel i 2015, og i år var hendes bror Boris med i programmet.

Da Fie medvirkede i 2015 fik hun bare otte dage på hotellet.

Som Paradiso må man ikke have telefon med på hotellet, og Fie Lauersen har også advaret sine følgere om, at hun de næste måneder vil være stille på de sociale medier.

”Jeg lukker alle mine sociale medier ned til omkring januar - og er kun online på blog og Youtube, skriver bloggeren på sin Facebook.

Ekstra Bladet kan også afsløre, at Lenny Pihl, der deltog i året sæson, vender også tilbage på Paradise Hotel.Hvad mener du?????????????????????????????????????????

2
Fri Debat / Invitation til forum
« Dato: November 12, 2017, 04:22:52 pm »
Hej!
Jeg vil gerne invitere dig til mit forum på forumotion!
http://dinedebatter.forumotion.eu/
Forummet er til alt mulig debat og informations teknologi!
Et alternativ til Facebook, og her kan du også være anonym hvis ønskes!
Du kan indsætte tråde og besvare tråde og kommentarer!
Kig ind og se om det er noget for dig!
Med venlig hilsen
Administrator

http://dinedebatter.forumotion.eu/

3
Fra medierne / Dak i tårer efter Vild med dans-exit?
« Dato: November 11, 2017, 03:09:23 pm »
Det var en tydelig rørt Dak Wichangoen der fredag aften måtte forlade Vild med dans.

Kvartfinalen blev sidste stop for Dak og hendes dansepartner Thomas Evers Poulsen.

Efter en omdans mod Daniel Svensson og Karina Frimodt trak Dak og Thomas det korteste strå, da seerne valgte at sende Daniel Svensson og Karina Frimodt videre:

”Det har været så fedt at være med i Vild med dans. Det har været så overvældende”, sagde Dak efter afgørelsen, mens hun kneb en tåre.

Sammen med Thomas Evers Poulsen dansede hun fredag aften en argentinsk tango og en street dance før hun forlod det populære danseprogram på TV2.

”Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke skal stå op i morgen og lære en ny dans og være frustreret, nu hvor jeg har vænnet mig til at være frustreret over noget. Men der var ikke noget, der gik galt. Vi fik bare ikke nok stemmer”, sagde ifølge avisen.dk og tilføjede:

”Det er lang tid siden, at jeg har haft det så fedt, og jeg har nydt hvert eneste øjeblik af hele det her. Det har været en kæmpe rutsjebane personligt, og det er bare overvældende”.

Thomas Evers Poulsen var meget tilfreds med sin dansepartners indsats.

”Vi blev nummer fire, og Dak er den mindst kendte, der er tilbage, så jeg synes bare, det er så godt. Vi har hele tiden sagt, at det vigtigste var, at vi selv var glade for det, vi dansede, og det har vi været. Så det er jeg virkelig stolt af”, sagde Thomas Evers Poulsen.

Tre par er nu videre til næste uges semifinale.

Finalen i Vild med dans bliver afholdt i Horsens fredag den 24. november.Hvad mener du???????????????????????????????????????????????

4
Fra medierne / Claudia Rex er igen blevet misbrugt?
« Dato: November 10, 2017, 07:40:56 pm »
Claudia Rex er blevet misbrugt i en fupreklame for et slankeprodukt.

Det er sket i en fup-reklame for et slankeprodukt, der lover man taber syv kilo mavefedt på to uger, skriver Ekstra Bladet.

Hun fortæller til avisen, at det i den grad minder om et snydeprodukt.

”Det er selvfølgelig irriterende, men jeg vil ikke bruge min energi på at tænke på det. Dem, der står bag, er nogle klaphatte, der prøver at udnytte folk”, siger Claudia Rex til Ekstra Bladet.

Hun er to gange tidligere blevet misbrugt i en reklame, og ønsker ikke gøre noget ved sagen.

Den smukke danser deltog i denne sæson i Vild med dans sammen med komikeren Simon Jul, men røg tidligt ud af TV2s populære danseprogram.

Claudia Rex danner privat par sammen med skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.

http://www.tvguide.dk/nyheder/claudia-rex-er-igen-blevet-misbrugt/79262/ga_event=news&ga_target=left-mainHvad mener du???????????????????????????????

5
Politik / Geggo og Cengiz er blevet gift?
« Dato: November 09, 2017, 08:56:01 am »
Geggo og Cengiz er blevet hemmeligt gift i Las Vegas

Reality-parret tog via Manchester til Las Vegas for at holde deres bryllupsplaner skjult.

Geggo og Cengiz ville have afsløret for hele Danmark at de var blevet gift, i aftenens afsnit af tv-programmet Familien fra Bryggen, men nu afslører Ekstra Bladet at parret er blevet gift for nyligt.

Brylluppet fandt sted ved en ceremoni i Las Vegas, som var Cengizs store drøm. For at gøre begge parter glade er planen, at man senere også skal giftes ved et stort bryllup med familien, som det er Stephanies store ønske, skriver Ekstra Bladet.

Geggo og Cengizs plan om at blive gift var så hemmelig, at ikke engang Linse kendte til planerne.

Linse skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger være blevet både rasende og skuffet, da hun blev ringet op, og fik fortalt at hendes datter skulle til at giftes. Det skete nemlig først kort inden, at Geggo og Cengiz sagde 'ja' til hinanden.

Linse Kessler ønsker ikke at bekræfte, at datteren er blevet gift.

”Ingen kommentar. Jeg ved ikke, hvad du snakker om. Man må se med i programmet og se, hvad der sker”, siger hun da Ekstra Bladet ringer til hende.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, vil man kunne se vielsen i aftenens udgave af Familie fra Bryggen.

De oplysninger har TV3 ikke ønsket at svare på.

” Ingen kommentar”, lyder det fra Linse.Hvad mener du????????????????????????????????????????????

6
Fri Debat / Ekspert fra Luksusfælden i fupreklame?
« Dato: November 08, 2017, 12:32:38 pm »
Jan Swyrtz fra TV3-programmet Luksusfælden er blevet misbrugt i en fupreklame.

Den populære ekspert Jan Swyrtz er vant til at rådgive og hjælpe familier der har rod i økonomien.

Jan Swyrtz er blevet misbrugt i en fupreklame, hvor man betaler penge for rådgivning, man aldrig får.

I reklamen, der kommer fra en webside der hedder Baking Buzz står der: ”Hun skred fra Luksusfælden, da eksperterne kaldte hende håbløst naiv. Nu vælter pengene ind. Her afslører hun hemmeligheden”. Og så er der et billede af Jan Swyrtz og det er han bestemt ikke tilfreds med.

”Problemet er, at folk betaler 250 dollars – tror jeg det er – for at komme i gang. Det er et problem for folk, der søger lykken. Det er folk, der i forvejen ikke har meget. Så det synes jeg ikke, at jeg skal sættes i forbindelse med”, siger Jan Swyrtz ifølge Se og Hør.

Hos TV3 der sender Luksusfælden, er man forarget over den falske rekame:

”Jeg vil gerne slå fast, at hjemmesiden er falsk i forhold til brugen af TV3’s programmer og eksperter – herunder Luksusfælden, som nævnes. Vi tager selvfølgelig fuldstændig afstand fra hjemmesiden”, siger Communications manager hos TV3, Mette Barnes.

IT-sikkerhedsfirmaet CSIS oplyser på deres hjemmeside, at reklamen er fup og advarer imod den.

”Denne sponsorerede fup kampagne vinder pæn udbredelse hos håbefulde "bliv rig i en fart" unge. Men giv agt; det er fup! Domænerne er blokeret i CSIS Secure DNS og Heimdal”, skriver firmaet på deres Facebook-side.

http://www.tvguide.dk/nyheder/ekspert-fra-luksusfa-lden-i-fupreklame/79250/?ga_event=news&ga_target=right-mainHvad mener du??????????????????????????????????????????????????????????????

7
Fri Debat / Konservativ muslim stiller op for Alternativet?
« Dato: November 08, 2017, 12:30:43 pm »
Konservativ muslim, Badar Shah, stiller op for cirkuspartiet, Alternativet?

Jeg er født og opvokset i København og Vesterbro har været, og vil altid være, mit hjem. Jeg er uddannet cand.jur. og i dag arbejder jeg for Skatteankestyrelsen.
Jeg er muslim og jeg er et barn af Pakistanske forældre. 
Hele mit liv har jeg arbejdet for lokalsamfundet. Fra at være frivillig hos Gadejuristen og Fatimas Hånd til at arbejde for studenterorganisationer og ungdomspolitiske organisationer, så har jeg altid arbejdet for at forbedre tingene.
Jeg synes, at mine handlinger viser min hensigt og min overbevisning. Jeg vil altid stå op og kæmpe mod uretfærdighed og hjælpe dem, som mindst har. En kandidatur til KV17 vil give mig mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker, men jeg har brug for Jeres stemmer. Hvis I læser min præsentation igennem og er ikke overbevist om at stemme på mig, så vil jeg bede Jer om at snakke med mig til "Mød kandidaterne" eventet i Åbenrå. Mange tak for Jeres tid.
 
Hvilke 3-5 politiske områder vil du arbejde for
Der er så mange forskellige områder jeg gerne kunne tænke mig at arbejde med. Men jeg har forsøgt at fokusere på tre områder hvor jeg ikke alene har den brændende interesse, men også erfaringen og netværket.

Den mangfoldige by: København er en af de mest mangfoldige byer i Danmark, og dette vil jeg gerne arbejde videre med. Uanset om det er seksuelle, religiøse, etniske eller økonomiske minoriteter, så vil jeg gerne kæmpe deres sag. Københavns mangfoldighed er en af byens største styrker og vi kan kun blive stærkere, sammen. 

https://v6.valgservice.dk/alternativet/profiles/rpya4jwg-badar-shahHvad mener du??????????????????????????????????????????????????????????????????????


8
Historie / Er SÅ træt af kærestens styrketræning?
« Dato: November 07, 2017, 07:40:56 am »
Ej nej nej, jeg bliver altså lige nødt til at komme af med det her inden jeg eksploderer. De begyndte for et halvt år siden med at min mand Ebbe fandt ud af at han gerne ville begynde at styrketræne. Vi har været sammen i otte år og han har altid været lidt rund i det. Det vil han gerne gøre noget ved og vil gerne ligge sit liv om og tabe sig. Jeg er 33 og han er 35. I starten tænkte jeg ikke særlig meget over det og havde nok regnet med at det ville gå over af sig selv, men han begyndte at træne tre gange om ugen. Det tager SÅ meget af vores fælles tid og med to børn, ej nej nej det er bare så træls. Han siger det handler om sundhed men når det bare handler om at få større muskler så er det det dummeste han kunne bruge sin tid på overhovedet - det er jo ren narsisisme, ej det er SÅ egoistisk at bruge tid på sit udseende på den måde. Hvad skal jeg gøre ved det? Jeg overvejer at sige at jeg har fundet en fritids interesse , hvor jeg skal bruge onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften, så han ikke kan træne. Eller jeg vil simpelthen gå ind og bare skære igennem og sige, nu er det bare nødt til at stoppe, hvis jeg ikke skal blive vanvittig. Ej det er simpelthen så egoistisk at bruge så lang tid på at dyrke sit udseende, jeg kan slet ikke have det.

http://forum.woman.dk/debatten/dit-liv/er-saa-traet-af-kaerestens-styrketraeningHvad mener du??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

9
Videnskab / Er der opbakning til en ny omgang Minglerne?
« Dato: Oktober 28, 2017, 10:49:01 pm »
Jeg har fået lidt ekstra luft i kalenderen, så jeg starter Minglerne op igen, hvis der skulle være opbakning til det.

Skriv gerne her, hvad I forventer jer af et aktivt og levende forum som Minglerne. Hvilke debatkategorier vil I gerne have? Jeg vil godt prøve at lave det, så ingen lades skuffet tilbage.

10
Fri Debat / Simon Emil Ammitzbøll skal være far?
« Dato: Oktober 28, 2017, 10:46:53 pm »
Danmarks økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll og hans kæreste Kristina Bille skal være forældre foråret.

Simon Emil Ammitzbøll afslører på Twitter at han skal være far.

”Vi bliver en ekstra beboer hjemme hos os, når Kristine og jeg bliver forældre til foråret”, skriver han på Twitter, efterfulgt af et hjerte.

Simon Emil Ammitzbøll mistede sidste år sin ægtemand Henning Olsen, der døde efter længere tids sygdom.

10 måneder efter fandt politikeren atter kærligheden, denne gang i form af en kvinde, Kristine Bille, og Simom Emil sagde dengang til BT.

”Jeg tror ikke, det er så kompliceret for mig, som det kan være for andre. Fordi det er forelskelsen og kærligheden, som er i centrum,« sagde Ammitzbøll. Det kan godt være, at nogen vil dele den slags op i kasser, men så beklager jeg, at jeg ikke er så »Kvadratisk. Praktisk. God«, som en Ritter Sport-chokolade.”

Simon Emil Ammitzbøll og Kristine Bille mødte hinanden i Radikal Ungdom for 15 år siden, og de har været venner lige siden.

I en periode arbejdede Kristine Bille som personlig assistent for Simon Emil på Christiansborg.

I dag arbejder Kristine Bille som landssekretær i Europabevægelsen.Hvad mener du?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

11
Fri Debat / Cykler fjernes uden ansvar?
« Dato: Oktober 10, 2017, 03:58:25 pm »
Butikkerne sætter skilte op, hvor der står "cykler fjernes uden ansvar", men de ejer ikke fortovet - det er offentligt område.

Er det cykeltyveri, hvis butikkerne fjerner cyklerne fra offentligt område, eller er de i deres gode ret.

Hvad mener du ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

12
Politik / Jeg kan da ikke spise kold kødsovs?
« Dato: Oktober 03, 2017, 09:55:48 pm »
Hvad gør man som elev, når skolens mikrobølgeovn er gået i stykker? På lærerværelset var der ingen hjælp at hente. Her er mikrobølgeovnen forbeholdt lærerne.

NICOLINE BRUUN LARSEN, 15 ÅR, FOLKESKOLEELEV PÅ PARKVEJENS SKOLE ODDER

Her forleden havde jeg en meget stødende og oprivende oplevelse på min ellers gode skole. Det drejer sig om skolens mikrobølgeovn. Vi havde fået spisepause, og som sædvanligt var vi nogle elever, der havde mad med, der skulle opvarmes. Men hovsa, hvad var nu det? Mikrobølgeovnen var i stykker.

Hvad gjorde vi så? Vi var fire elever, der besluttede os for at gå op på skolens lærerværelse for at låne deres mikrobølgeovn, da skolen ingen andre har. Vi gik så roligt derop og spurgte, om vi mon måtte låne mikrobølgeovnen. Én lærer var allerede i gang med at varme sin frokost, som vi jo selvfølgelig respekterede, men hvad han så sagde, blev jeg rystet over: »I kan ikke låne vores mikrobølgeovn. I er nødt til at spise jeres mad kold.«

En anden lærer besluttede sig for at bakke ham op og sagde så: »Det er lærerområde, I må ikke være her.« Dette rystede mig endnu mere, og jeg gik til forsvar. »Jamen, jeg kan da ikke spise kold kødsovs?« fik jeg sagt med en ellers rolig stemme.

Det hjalp tilsyneladende ikke, for vi fik bare samme påbud om at spise maden kold. Det endte ud i, at vi var et par stykker, der simpelthen måtte løbe hjem til en klassekammerat og låne vedkommendes mikrobølgeovn for igen at tage turen op på skolen og spise vores mad, som knap nok stadig var varm.

Hvad er det for en opførsel? Hvor er moralen? Skal lærerne ikke være de gode eksempler, der skal fortælle eleverne, at man skal opføre sig ordentligt og respektere andre mennesker?

Vores høflige opførsel er jo åbenbart kun ensidig, for det, jeg har oplevet, er jo et tegn på manglende medmenneskelighed. Ja, det er mikrobølgeovnen tilhørende lærerne, men hvad gør man, når man står i en situation som denne?

Jeg mener da bare, at man bør være der for hinanden, om man er lærer eller elev. Et samfund kan da ikke bygges op på en adfærd så egoistisk som denne? Det er jo specielt her i folkeskolen, vi lærer, hvordan vi skal opføre os. Vi går i skole fem ud af ugens syv dage, og så må man da mene, at lærerne spiller en ret så stor rolle, når det kommer til vores opførsel.

Jeg går i 9. klasse. Vi møder klokken otte og får først fri klokken tre.

Dagen, hvor jeg havde oplevelsen, var en mandag. Om mandagen har vi valgfag og får først fri kvart i fire.

Havde jeg ikke haft muligheden for at tage hjem til min klassekammerat og varme min mad, skulle jeg gå i syv timer og 45 minutter uden at indtage noget. Kan man virkelig som lærer, som menneske i det hele taget, tillade sig at fortælle os, at vi skal spise vores mad kold? Vi har jo så to valgmuligheder: Enten spiser vi maden kold, eller så spiser vi den ikke.

Forventer lærerne, at man kan gå på tom mave i så lang tid? Kan vi virkelig ikke få lov til at varme vores mad denne ene dag?

Vi elever har også en lang dag, men det tages der ikke hensyn til. Det er her, jeg virkelig mærker den store ulighed mellem elev og lærer, og det gør mig virkelig oprevet at tænke på, at de som mennesker kan handle sådan.

Jeg har altid været glad for at gå i skole, og jeg har altid haft stor respekt for mine lærere, men denne episode har virkelig sat sit aftryk i mig. Jeg har dog stadig respekt for lærerne, men jeg synes ikke, at denne situation havde berettigelse. Er dette generelt en almindelig læreradfærd i de danske folkeskoler?

Jeg føler, at det rent ud sagt er magtmisbrug. Det kan jo godt være, at min oplevelse er en lille ting, men set i et større perspektiv er det da generelt et problem, at lærerne sætter sig selv op på en piedestal.

Måske tager jeg fejl? Mit spørgsmål lyder på, hvor grænsen går for, hvad en lærer kan tillade sig? Det forventes af eleverne, at de har respekt for læreren, men hvad forventes der egentlig af læreren? Jeg er jo bare elev i folkeskolen. Jeg skal se lærerne som forbilleder. De skal lægge grundlaget for min egen opførsel, men det er bare svært at se det troværdige og gode forbillede, når man udsættes for en opførsel som denne. Jeg siger ikke, at alle lærere opfører sig sådan, som jeg oplevede det, men det gjorde mig alligevel dybt chokeret. Hvorfor nej?

http://jyllands-posten.dk/aarhus/meninger/breve/ECE9918958/jeg-kan-da-ikke-spise-kold-koedsovs/Hvad mener du?????????????????????????????????????????????????????????

13
Fri Debat / Rooneys gravide kone smider ringen?
« Dato: September 25, 2017, 10:29:28 pm »
Wayne Rooneys gravide kone, Coleen Rooneys, har taget afstand fra fodboldstjernes uheldige opførsel.

Coleen Rooneys plejer at have en stor diamantring på fingeren, men da hun mandag lagde et billede på Instagram, havde hun ikke ringen på, der symbolisere hun er gift med Wayne Rooney.

Parret har været gift siden 2008, og Coleen der venter parrets fjerde barn, er rasende over sin mands opførsel, skriver Ekstra Bladet.

Tidligere på måneden blev Wayne Rooney taget for spritkørsel mens Coleen var i Spanien.

Og som om det ikke var nok, var bilen han kørte i, ikke hans egen.

Bilen tilhører partypigen Laura Simpson, der fortalte, at den tidligere Manchester United-spiller havde lagt an på hende.

”Vi kyssede, krammede, sludrede. Det var harmløst. Da baren lukkede, kom en af Waynes venner over til mig og sagde, 'ved du, at Wayne godt kan lide dig, og han vil gerne tage dig med et sted”, siger Laura Simpson.

Wayne Rooney spiller for tiden for Everton. Da han scorede sit 50. mål i en landskamp mod Schweiz 8. september 2015, satte han ny engelsk landskamprekord for flest scorede mål og derved overhalede han Sir Bobby Charlton.

http://www.tvguide.dk/nyheder/rooneys-gravide-kone-smider-ringen/79074/ga_event=news&ga_target=left-mainHvad mener du???????????????????????????????

14
Politik / Populær vejrvært stopper på DR?
« Dato: September 21, 2017, 11:24:04 pm »
Efter 27 år på DR Vejret har Jesper Theilgaard valgt at stoppe.

Den populære vejrvært har efter 27 år valgt at sige sit job på DR op.

Hans opsigelse kommer samtidig med, at DRs vejrredaktionen flytter fra København til Aarhus.

”Det skal på ingen mådes ses som om, at jeg smækker med døren, og DR er i sin gode ret til at flytte DR Vejret til Aarhus”, siger Jesper Theilgaard til DR.dk, skriver Se og Hør.

Jesper Theilgaard fortæller, at det bliver det vemodigt, når han til januar skal lave den sidste vejrudsigt.

”Der er da ingen tvivl om, at det vil være vemodigt at skulle præsentere den sidste vejrudsigt til januar. DR har været en god arbejdsgiver, og jeg har været taknemmelig for det, jeg har fået lov til – ikke mindst, at jeg specielt de seneste ti år har kunnet have et særligt fokus på klimaet og klimaspørgsmålene, som mere og mere presser sig på”, siger Jesper Theilgaard.

Jesper Theilgaard vil efter sin sidste vejrudsigt blive selvstændig. Han har sin egen virksomhed Klimaformidling.dk, hvor han blandt andet vil skrive bøger og holde foredrag.

http://www.tvguide.dk/nyheder/popula-r-vejrva-rt-stopper-pa-dr/79057/ga_event=news&ga_target=left-main

Hvad mener du???????????????????????????????????????????


15
Fri Debat / Se Kylie Jenners frække brystbillede?
« Dato: September 20, 2017, 01:07:33 pm »
Kylie Jenner har delt et billede af sig selv, hvor man kan se næsten hele hendes velformede bryster.

Den smukke reality-stjerne og model, har lagt et frækt billede på Instagram, der ikke overlader meget til fantasien.

Billedet har på to dage fået ikke mindre end 2,8 millioner likes, og mere end 84.000 kommentarer.

Men der er dog en ting der mangler på billedet, har flere af Kylies mange fans bemærket.

Kylies brystvorter er på mystisk vis er forsvundet, skriver Metroexpress.

Forklaringen er sandsynligvis at hendes brystvorter nok er blevet bortretoucherede, fordi bare brystvorter er i strid med Instagrams regler.

Kylie Jenner har over 97 millioner følgere på Instagram, og flere af dem kommenterede de manglende brystvorter.

”Hvor fanden er brystvorterne?”. skriver en således.

”Hun har ingen brystvorter!”, bemærker en anden.

Kylie Jenner blev kendt da hun medvirkede realityshowet, Keeping Up With The Kardashians, sammen med sin familie.

http://www.tvguide.dk/nyheder/se-kylie-jenners-fra-kke-brystbillede/79052/ga_event=news&ga_target=left-main

Hvad mener du?????????????????????????????????????

Sider: [1] 2