Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Warlock

Sider: [1]
1
Politik / Demonstrations - Optøjer i København
« Dato: Marts 22, 2019, 02:59:52 pm »
Nu er der kommet gang i den i København.
Et par hundrede muslimer fra His-Butt-Tosse-ria vælger at bede for fædre, mødre og børn som en fanatisk racist i New Zealand valgte at myrde i mens de fredeligt var til gudstjeneste. For rigtigt at motivere medierne til opmærksomhed, kombinerer de His-Butt-erne det selvfølgelig med op opfordring til at danske politikere skal stoppe deres muslim-had.

Vores ven, Rasmus Paludan - som er blevet et ungdoms symbol på grinagtig adfærd og som rundt om i landet har samlet 2500 racister til støtte erklærer som den første, at han vil mod-demonstrære.
"Danskerne vil ikke finde sig i det! Der er ikke plads til den slags udemokratiske elementer."

Til demokratisk flertal, dukker 5 op til demonstationen på dagen for at støtte vores allesammens Rasmus P.

Nåja, der var vidst også en lidt mere almindelig mod-demonstration med noget DF? Eller var det Venstre eller Socialdemokraterne? De har i hvert fald samlet de fredelige normale danskere der mener at vores Rasmus P liiiiiggggeee er lidt for racistisk til deres smag. Ingen forventer at den gruppe er spændende.

Igennem Fredagsbønnen af de godt 200 muslimer, kommer vores Rasmus og hans 4 med-demonstranter først med provokerende tilråb.
"Allah-ballah-Buuuuuuhhh!" og "Allah er klam!" er mine favoritter. Vi ved jo godt alle, at hvis man råber noget grimt, så viser Muhamzerne at de stadig kun er primitive barbarer.
Ligesom Orkerne i dungeons og dragons... det er bare så svært at have en brutal økse i Danmark uden at blive anholdt. Og et lændeklæde af pæls er for koldt i Danmark. "Skrub hjem til det varme lande, hvor Orkerne hører til!" Det nye tilråb til Muhamz fænger ikke rigtigt og en ny provokation må på banen.

Haha! Boldtkast med Koranen. Alle 4 og Ras-mus-en reducerer deres hellige skrifter til en bold som bliver kastet imellem dem. Jævntligt tabes den.

Muhamzz giver ingen reaktion...
Og fredagsbønnen er slut og folk begynder så småt at falde fra og gå hjem...

Ok, nu må vores Rasmus P-å banen med en ny-gammel ide. "Vi brænder den sku!!"
Ild til skrifterne og lidt pegen og råben. De fleste muslimer ryster lidt på hovedet af tossen, som trygler om opmærksomhed.

En ung kvinde i tætsiddende tørklæde, med heldækkende tætsidende dragt som er populær iblandt unge kvindtlige muslimer der gerne vil vise deres former og stadig være dækkede, mumler noget om "... han fortjener et kram, så ville han ikke være så vred længere..." i det hun går forbi ekstrabladets rapporter. Jeg tager et billede af hende med mobilen, for at vise hætte-mågen - ikke for at vise hendes former!

En af de muslimske mænd fra His-Butt-erne indser hvad de er igang med... alle folk går bare hjem! Hvordan skal vi så få vist verden hvor undertrygte vi er og hvor meget racehad der er i Danmark?!
Han maser sig igennem de 2 Jyske betjente der for tiden er udstationeret i Danmark. De prøver at anholde ham.

Han kommer hen til kanalen - 6½ meter fra vores Rasmus P!
"Du skal ikke brænde vores hellige bog, din racist!" brøler muhamzen. Ha! Muhamz er en religion ikke en race. Idiotiske Muhamz!!

De 2 betjente bevæger sig dovent fra resten af demonstrationen og med en tydelig langsommelig jysk udtale "Nu ska' do lige komme med en tur på stationen."
Kun een udvej! Muhamz kaster sig i vildskab imod Rasmus P!

Plask. Nåja, han kom næsten 2 meter ud inden han ramte vandet.

4 betjente står på kajen. Ingen har lyst til at klatre ned i det kolde vand - altså det er et par + grader, men stadig koldt og ubehageligt.
En stige bliver sænket ned til ham... og hvem har ikke drømt om at åbne en af de der Trekanter med en redningskrans. Den bliver smidt ned - og ingen tænker på den automatiske brandalam der går når man åbner en sådan.

De næste 10 minutter står Mikkel på kajen, med hans 3 kollegaer som prøver hårdt ikke at småfnise.
"Kom nu op, Ali. Dine venner venter på dig, og Fatima syns' det er koldt og vil gerne hjem snart"
"Jaja, jeg ved godt Rasmus P driller og provoker' dig. Men det er koldt og du risiker' en lungebetendelse..." Mikkel udviser en næsten umådelig tålmodighed.

10 minutter efter ligger Ali stadig i vandet, og holder fast i stigen han kunen kravle op af. 3 brandbiler er ankommet og 2 dykkere er ved at iføre sig grønne våd-dragter, før de vil hoppe i og hente ham op. Der er ingen som gider, at det offentlige skal betale en hospitals-regning hvis han får lungebetændelse. Ali er sikkert også på kontanthjælp!

I et desperart forsøg på en våd-trussel brøler han heroisk fra Kanalen "Raaaasssssmuuuuuuussss!!!" en sidste kærlighedserklæring af en slags. Herefter kravler han op og politiet kører ham væk.
Ingen ville tage sig af hverken Rasmus eller His-Butt længere, hvis det ikke var for den sidste kamp-gejst de udviste.

Den danske forårs-grå kulde har dog i mellemtiden fået opløst langt de fleste tilbageværende. Det er nu blevet klart for de sidste at der ikke kommer et masse-slagsmål man kan heppe på, som var det en dårlig film og ikke virkelige mennesker der kom til skade...
og ikke virkelige følelser om tro på noget helligt og rent i en kamp imod frygten for en muslimsk invasion af Danmark.

Vores helt Rasmus P har ikke helt givet op og får gang i en engangs-grill og en koran mere.
3 hjemløse fra nytorv der lige er smidt ud fra Magasin kommer over med Tuborg og varmer deres fingre i fingerløse-vanter over grillen.

Min sidste tanke imens vi ser de sidste journalister forlade stedet er; Hvorfor pokker går hjemløse altid med vanter uden fingre?

 

2
Samfund- & Kultur / Er det det som i Ønsker?
« Dato: Marts 15, 2019, 11:51:28 am »
Er det det som i ønsker? At muslimske borgere skal fjernes med alle midler?
At folk skal være bange for deres dansk-fødte muslimske naboer, og se enhver muslim som en fjende der indtager landet og skal bekæmpes?

https://www.dr.dk/nyheder/udland/terrorangreb-mod-moskeer-i-new-zealand-mindst-49-draebte

Hvis det ikke er hvad du mener, hvorfor skriver du det så?

Tænk dig nu om inden du kalder en stor del uskyldige folk for kriminelle indvaderende fjender.Ps. Jeg siger selvfølgelig ikke at i bifalder vold og bord, men måden i er med til at fremstille et Fjendebillede af at der ikke er uskyldige civile Muslimer er iblandt årsagerne til at nogen finder på den slags.

3
Politik / [Slettet]
« Dato: Januar 09, 2019, 01:27:20 pm »
[Slettet]

4
Youtube anbefalinger / [slettet]
« Dato: Juli 27, 2018, 12:11:44 pm »
[slettet]

5
Politik / [slettet]
« Dato: November 30, 2017, 12:58:36 pm »
[slettet]

6
Historie / [slettet]
« Dato: Oktober 27, 2017, 10:19:22 am »
[slettet]

Sider: [1]