Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 32
1
I kan ikke zoome ind på et skib som er sejlet under en krumning!

https://www.youtube.com/watch?v=0xWsuFLdgBs&t=574s
”Analyzed: How Boats Vanish Over The Horizon”

Først kan dine manuelle øjne uden hjælpemidler ikke se skibet i horisontallinjen længere, og derfor tror RJ folket at det er sejlet under en havkrumning på en kugle jord.

Men skibet kan zoomes ind med kamera – det er ikke sejlet under en krumning.

Når skibet er sejlet så langt ud, at heller ikke et kamera kan se det længere, er det kun fordi selve havet og bølgerne dækker for det i perspektivet.

Derfor er havet fladt i alle retninger på en flad jord!?

Fup eller fakta?

2
Historie / Nordkorea. en naturlig forklaring.
« Dato: April 28, 2018, 05:00:31 pm »
Vi marxistisk dialektisk-materialistisk indstillede mennesker ved at der er årsag>virknings sammenhæng i historien. Nordkoereanerne fremstilles som specielt skurkagtige. Som om der skulle være kommet en specielt ond udgave af helligånden og har besat dem oppe mellem ørerne.

Vi mere vakse ved godt at der er grunde i historien som har ført til et Nordkorea. Nordkoreaner har historiske erfaringer for at de skal klare sig selv og at naboerne forsøger at underlægge dem. Se her hvad historikerne skriver

https://www.dr.dk/webfeature/skabelsen-af-nordkorea

Nordkorea er blevet mast op i et hjørne af omverdenen. Det medfører repression mod egen befolkning.

Det sås også med DDR. DDR blev forsøgt isoleret fra alle sider. Det medførte langt mere repression mod egen befolkning, end der var "indbygget" i systemet. DDR ville hellere end gerne have indgået en af tale med Vesttyskland om en visumaftale der muliggjorde turisme, familiebesøg, studieophold mv.

3
Religion-& Filosofi / Her bliver Lyjse glad.
« Dato: April 24, 2018, 05:30:52 pm »
Udateret artikel.

Hundredevis af muslimske flygtninge i Finland konvereter til kristendommen fordi de ikke længere har brug for islam. Selv om jeg mener at den enes nisse på loftet, kan være lige så god som den anden, vil jeg alligevel ønske dem velkommen til den frie tankes religion. Og for kvindernes vedkommende, tillykke til en tilværelse uden social kontrol og fætrenes næver. Og tillykke til en tilværelse, hvor man ser normal ud.http://dailyeb.com/2017/11/08/hundreds-of-muslim-refugees-in-finland-convert-to-christianity-because-they-no-longer-need-islam/

4
Samfund- & Kultur / Det må han da selv om.
« Dato: April 23, 2018, 02:05:03 pm »
Når man sprøjter paraffinolie ind musklerne.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/jesper-sproejtede-paraffinolie-direkte-i-musklerne-det-var-saa-dumt

Og bagefter rende til det gratis, offentlige sundhedsvæsen for at blive repareret. "- Jeg tror, det bliver min død." udtaler han.

Hvad værre er: han har tre børn. Nu nedarves tilbøjeligheden til uansvarlig téen sig.

5
Samfund- & Kultur / Noget værre noget.
« Dato: April 22, 2018, 04:15:23 pm »
Der bliver mindre at GYSE over. Kriminaliteten er faldet med næsten 10 % i Tyskland. Mistænkte uden tysk statsborgerskab, altså indvandrere, er faldet med 23 %.

Mon ikke den samme tendens er i DK?

http://www.tagesschau.de/inland/kriminalstatistik-113.html

6
Fra medierne / Nanny staten.
« Dato: April 11, 2018, 06:32:59 pm »
En kvinde der var blevet udskrevet fra hospitalet, blev svigtet af kommunen og fik ikke mad i halvanden uge.

https://www.bt.dk/danmark/gudrun-fik-ikke-mad-i-halvanden-uge-her-er-kommunens-forklaring

Hvorfor besøger datteren først hendes mor efter halvanden uge? Og giver derefter det offentlige skylden? Jeg ved ikke om datteren er en liberalist der stemmer på Venstre og går ind for lavere skatter og privatiseringer. Men de hykler gerne i de kredse.

Det er et privat firma der står for madleveringen. Firmaet har igen købt et andet firma.

Det er hvad der kommer ud af privatiseringer.


7
Videnskab / 19 tegn på du er intelligent
« Dato: April 05, 2018, 06:04:27 am »
Uden hentydninger til nogen her på debatten.

http://www.iflscience.com/brain/19-signs-youre-intelligent-even-if-doesnt-feel-like-it/all/

- du fik musikundervisning som barn

- du er slank

- du har kat

- You've used recreational drugs. (ved jeg ikke hvad betyder, men har da selv røget noget stærk tobak i mine unge dage?

- du er høj

- du drikker alkohol regelmæssigt

- du lærte at læse tidligt

- du gør dig bekymringer

- du er sjov

- du er nysgerrig

- du behøver ikke konstant mennesker omkring dig

- du bor i en by hvor man kan komme rundt ved at gå

- du er en natteravn

8
Dyr / Kleptoparasiter.
« Dato: Marts 31, 2018, 10:00:26 am »
Dyr (eller organismer) der hugger andre dyrs nedlagte bytte. Velkendt er hvordan hyæner, på den mest umoralske måde, hugger bytte som løver har nedlagt.

Men der er også Kjover, som er en mågeart der er stærkt umoralsk, da de hugger fangsten fra måger, terner og lunder. Storkjoven gør det med vold, mens de andre kjover bruge narreteknik.

Men blandt hvepsene er der nogen der er specialiserede i at fange og lamme edderkopper med et stik, lægge et æg på dem og grave dem ned til at være larvefoder. Den mest almindelige art, som man tit ser på skovstier, er Almindelig Vejhveps.Der er en anden art vejhveps der lægger sit æg på en hjulspinder uden at lamme den. Og larven æder af den levende og aktive hjulspinder, indtil ...............

Men så er der vejhvepsene Ceropales der lægger deres æg på en edderkop som en anden vejhveps har nedlagt. Ceropales æg klækkes først, og så æder larven både edderkoppen og den første vejhveps larve. Stærkt umoralsk.

9
Politik / Først Myanmar. Så Sri Lanka.
« Dato: Marts 10, 2018, 08:34:35 am »
Muslimerne rager da vrede og foragt over sig allevegne. Det er ikke alle steder at deres barbariske kultur honoreres med at så må vi have nogle dansk uddannede imamer og forbyde julemænd. I Sri Lanka er nogen blevet sure på dem.

http://www.tagesschau.de/ausland/sri-lanka-149.html

Siden tirsdag har der været undtagelsestilstand i Sri Lanka. Grunden er en bølge af vold mellem buddhistiske singhalesere og muslimer.

I begyndelsen af ugen ville en lastvognchaffør ikke lade en bil overhale. De åbenbart berusede unge mænd i bilen tog hævn og slog lastbilchaufføren ihjel. Det medførte at en organiseret rasende hob af radikale, nationalistiske buddhister brændte muslimske forretninger, huse og en moske af. Myndighederne har svært ved at få uroen under kontrol.
Akja, kunne muslimerne dog bare holde sig hjemme hos sig selv

10
Samfund- & Kultur / KÆMPE-røvfuld til licensnægterne.
« Dato: Marts 04, 2018, 02:37:03 pm »
Så er resultatet af søndagens afstemning i Schweitz. Det blev et nederlag for licensnægterbevægelsen, da 70 % ønskede at beholde licensfinancierede medier.

http://www.tagesschau.de/ausland/nobillag-107.html


11
Samfund- & Kultur / Medierne under pres
« Dato: Marts 03, 2018, 05:20:31 am »
Det er ikke kun i Danmark at de offentlige medier er under pres. Det er over hele Europa at der er stigende højreorienteret pres. I Polen har regeringspartiet gjort den offentlige TV-kanal til sit eget talerør. I Tyskland er ZDF og ARD under stadigt pres.

Og i Schweitz skal der være folkeafstemning om statsejet TV og radio på søndag den 4. marts.

http://www.tagesschau.de/ausland/rundfunk-vergleich-101~_page-2.html

Modstanden er begrundet i tvungen licens og mener de offentlige kanaler bør være betalingskanaler som man selv vælger.

Schweitz har fire sprog, som statsfjernsynet betjener. Hvis kanalerne skal være reklame- & brugerfinancierede, vil det gå ud over den sproglige mangfoldighed, advares der.
12
Politik / WOW! 10 000 raketter i minuttet.
« Dato: Februar 10, 2018, 04:46:46 pm »
Det bliver flot på himmelen, hvis der bliver krig i Korea. En i-dybden artikel. Læs også den sidste del om Kina og Nordkorea.

https://www.vox.com/world/2018/2/7/16974772/north-korea-war-trump-kim-nuclear-weapon

13
Mandehørmen / Afrikanerne HAR de største
« Dato: Februar 08, 2018, 04:56:37 pm »

14
Dyr / Invasive arter. GOSH!
« Dato: Februar 07, 2018, 09:38:25 am »
Her i landet er Den Iberiske Skovsnegl blevet mest kendt. De lidt mere interesserede har også læst om at Mårhunden breder sig i Danmark. Den kan brede sig fordi vor fauna ikke er tilpasset den og den ikke har naturlige fjender. Og så er den glubsk som en ræv og kan svømme og klatre i træer. Den udrydder alt hvor den kommer frem.Den er da sød.Men på verdensplan er det meget værre. Nilaborren, uha! Den blev sat ud i de store afrikanske søer til kommerciel fangst. Men ikke nok med at den har udryddet alt. Fiskeriet efter den giver folk penge mellem hænder, som så bruges til besøg på bordeller og få spredt sig noget AIDS, og de får sig nogle kalashnikover og myrder løs i Rwanda.Og så er der Burmesisk Pyton, som har bredt sig i Everglades sumpene i Florida. Den udrydder alt.

Her er de ti værste invasive arter.

http://www.businessinsider.com/invasive-species-cause-huge-problems-2016-3/#cane-toads-are-invading-australias-delicate-island-ecosystem-where-they-were-first-introduced-to-eat-invasive-cane-beetles-looking-back-it-wasnt-a-great-idea-6

15
Videnskab / Kan det ske igen?
« Dato: Februar 06, 2018, 01:08:44 am »
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/02/180201173251.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

For 12 800 år siden skulle der være sket et kosmisk sammenstød, hvor jorden skulle være ramt af stumper af en komet. Det skulle have brændt 10 % af jordens overflade.

"Fires rushed across the landscape, and dust clogged the sky, cutting off the sunlight. As the climate rapidly cooled, plants died, food sources were snuffed out, and the glaciers advanced again. Ocean currents shifted, setting the climate into a colder, almost "ice age" state that lasted an additional thousand years."

Kan det ske igen? Uha! Så får vi Phils reduktion af verdens befolkning til 1 % af de nuværende.

Sider: [1] 2 3 ... 32