Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 40
1
Tant og fjas / NU er det alvor
« Dato: August 17, 2019, 03:19:30 pm »
med klimaforandringerne. Vi bliver allesammen slugt af vejret. Billede fra Leoti, Kansas 12. august.(Jeg bringer billedet så stort fordi det giver mening.)

2
Alt det andet / Akademikeres lønninger
« Dato: August 17, 2019, 06:21:57 am »
Anti-rød var inde på noget i en anden tråd...................

De højeste lønninger på arbejdsmarkedet bør være til dem der har det hårdeste og værste arbejde. Skraldemænd og kassedamer bør være i toppen.

Akademikere bør have de laveste lønninger. Det er uretfærdigt at de både har de højeste lønninger og deres høje prestige. Synderlig værdi har deres arbejde nemlig ikke, for se hvor det sejler i skolen, højere læreanstalter, i de offentlige forvaltninger og i sundhedsvæsenet.

3
Politik / Til mere bal i den borgerlige.
« Dato: August 08, 2019, 02:19:38 pm »
Jeg ved ikke hvor billedet er fra og om det er ægte. Men angiveligt fra Vilnius, Litauen. DFs ungdomsformand Chris Bjerknæs til venstre og Liberal Alliances formand til højre.


4
Politik / Bal i den borgerlige
« Dato: August 08, 2019, 07:51:16 am »
Nu er der ballade i den borgerlige fløjs bagland, fordi Inger Støjberg ikke fik nogen indflydelsesrige poster i Venstre. Det er der utilfredshed med i baglandet, og vil koste stemmer og opbakning. Og hos både DF og Nye borgerlige vejrer de muligheden for at hun skifter over til dem som stemmesluger. Men ikke noget der vil styrke den borgerlige fløj, fordi det bare er borgerlig kannibalisme.

5
Samfund- & Kultur / Splittelsen i det danske folk
« Dato: August 07, 2019, 09:01:28 pm »
............ er ikke noget der er kommet med muhamedanerne. Det begyndte i 1300-tallet med Marco Polos rejse til Kina. Da han kom tilbage og havde peber med, var der nogen der syntes at det ville være godt med noget mere peber. Og andre syntes at det var godt nok med persille og brøndkarse, som vi altid havde gjort.

Og så var splittelsen der.

6
Samfund- & Kultur / Også dagens Danmark
« Dato: August 03, 2019, 07:11:43 pm »
En gut vil gerne giftes med en kvinde fra Thailand. Men hun får afslag. Fordi gemalen i en terminsprøve i realskolen i 1973 kun har fået 5,5 i dansk, hvor han skulle have haft 6. Brevet her er stilet til hende. Thaiere er der ellers ikke de store problemer med integrationen af.Tjaeeee.... stramme love. Som er lavet for at holde nogle bestemte ud. Hvis man lempede lovene, står der tusindvis af kufferter pakkede og rejseklare i Mellemøsten.


7
Politik / Er trumps moral som en dør?
« Dato: Juli 27, 2019, 06:43:10 pm »
I sagen om "The Central Park Jogger Case"

https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Park_jogger_case?fbclid=IwAR2nVBXOQcJXpLr_tJjq7lQJtKIYk34mz6BzyoCaBfeGWUhtR2FR4-oYl6A

Betale Trump 85 000 dollars af egen lomme for at påvirke politiet, domstolene og offentligheden, i form af en avisannonce der krævede dødsstraf til nogen der var sigtede, men ikke dømt endnu. Og som senere blev pure frikendt, efter at have afsonet lange fængslesstraffe.

Se hvordan han håner retssamfundet.


8
Alt det andet / Nu skal der STORMES!
« Dato: Juli 25, 2019, 11:52:47 pm »
Folket med sølvpaprirshatten har med Internettet fundet mulighed for at forene sig. Nu har de arrangeret noget med at storme Area 51, for at befri de aliens som militæret holder fanget. Begivenheden skal finde sted 20. september og en million har tilmeldt sig. Men mon de bliver mere end et par hundrede stykker når det bliver alvor.

https://www.iflscience.com/editors-blog/the-us-military-has-responded-to-plans-by-1-million-people-to-storm-area-51/

Vores Gansker, som vi ikke har set længe, vil nok møde op. Men hvad med Nægteren? Eller Snemanden? Han udtaler sig aldrig om aliens, men gerne om NWO, som næsten forudsætter at der er aliens bag.

9
Religion-& Filosofi / Et moralsk problem.
« Dato: Juli 21, 2019, 05:42:16 pm »
Når man kommer forbi et sted og der er en i vandet der er ved at drukne, har man både juridisk og moralsk pligt til at gøre hvad man kan for at redde ham/hende. Ingen tvivl om det. Sådan er vor kultur.
 
Men når det sker lidt længere væk, f eks i Middelhavet at mennesker er ved at drukne, gælder så ikke den samme moralske pligt? Jeg synes. Men hvor langt væk skal en druknende person være for at det ikke vedrører os?

https://www.dagbladet.no/kultur/hvor-langt-unna-ma-et-barn-som-drukner-vaere-for-du-slutter-a-bry-deg/71397829?fbclid=IwAR3y11AW2sRbMEbprb075WIp-RH0VPaYFwZiAjhATa4GkofUvHdBKuyBe4Q

Der er nogen her på DD som har et moralsk problem, når de erklærer at vi bare skal lade folk drukne i Middelhavet.

10
Videnskab / Videnskabsfolk der dummer sig.
« Dato: Juli 21, 2019, 12:36:46 am »
Werhner von Braun var hjernen bag USAs måndelandingsprogram. Men i 1960 udgav han en artikel i "Det Bedste fra Readers Digest" om hvordan et månelandingsfartøj kunne se ud.Månen har ingen atmosfære, så fartøjets vinger/styrefinner har ingen mening. Der er derfor heller ikke grund til at give fartøjet aerodynamisk udformning.

En anden mindre fejl er at landingsfartøjet "Eagle" i sin endelige udformning havde et understel det efterlod på månen. Der var ingen grund til at slæbe videre på det efter overstået mission.

Hvordan kunne den mest centrale ingeniør i projektet dumme sig så meget, mindre end ti år før projektet blev gennemført?

11
Fri Debat / Skyderi i Malmö
« Dato: Juli 02, 2019, 02:19:46 pm »
BREAKING: En er ikke blevet skudt.


12
Fri Debat / Snart længe siden.
« Dato: Juni 21, 2019, 06:08:34 pm »
Det er snart længe siden vi har haft et godt gedigent muslimsk terrorangreb i Europa. Måske en eller anden der har svunget med en økse i en bus og råbt noget om halal.

Er der ikke nogen her der længes efter noget ordentligt.

Ligeledes er det gået tilbage med bandeskydeierne. Ærgrer I jer ikke?

13
Religion-& Filosofi / Ejendomsret til jord.
« Dato: Juni 16, 2019, 08:21:07 pm »
Hvordan kan nogen sætte sig på ejendomsretten til jord? Det er en naturressource. For mig forekommer det uretfærdigt at nogen kan tilegne sig den. Engang i fortiden, hvor der ikke var mennesker, lå jorden uden ejer. Men med den historiske udvikling, og samfundenes klassedeling, har nogen tilegnet sig ejendomsretten til jorden. Ikke tildelt af de højere magter, men i kraft af deres egne magtpositioner.

Den amerikanske økonom Henry George påpegede at de sociale og økonomiske fremskridt der bliver gjort i en kapitalistisk markedsøkonomi, opsluges af jordejere.

https://da.wikipedia.org/wiki/Henry_George

Fordi værdiskabelsen i samfundene finder kun sted i produktionen. Værdiskabelsen i besiddelse af jord er derfor overførsel af værdi fra produktionen til spekulationen. Vi så det udfoldet for vore øjne da ballonen eksploderede i forbindelse med den seneste finanskrise.

I Danmark har vi haft partiet Retsforbundet der gik ind for ideen og som var stærkt repræsenteret i Folketinget op til 70'erne. I 1962 var de i en position så de kunne sætte et forslag om fuld grundskyld til folkeafstemning. Dvs at værdistigninger på fast ejendom skulle beskattes med 100%. Forslaget faldt selvfølgelig med et brag. Og der blev virkeligt igangsat en gyserkampagne fra de borgerliges side. Plakaten med den sorte hånd der tager den lille mands hus.

Nu ved jeg at ideerne ikke er gennemførlige politisk. Men leg alligevel lidt med tanken om at værdistigninger på ejendom beskattes 100 %. Hvilke fordele det ville indebære for en retfæridg fordeling.

14
Politik / Sydtysk kommentar
« Dato: Juni 06, 2019, 11:57:06 am »
Til valget i Danmark.

https://www.sueddeutsche.de/politik/daenemark-wahl-sozialdemokraten-parlamentswahl-1.4477068?fbclid=IwAR1rxOsCoa0BNZD-r_U2Moia3KZ6_gxoFmvQE18MnRVtEWb__FRHLW7EADc

Først konstateres det at Danmark har ikke har set det som eller gælder i Europa parlamentariske systemer. Nemlig vrede borgeres protester mod "systemet" og "det etablerede".

Men så siger kommentaren også, at selv om de højrepopulistske partier tabte, så vandt deres agenda. Nemlig fordi sagerne er blevet overtaget af Socialdemokratiet.

"Ihre neue Politik nämlich gibt letztlich der schlichten Propaganda von Rechtsaußen recht, die die Schuld an den sich verschlechternden Arbeits- und Lebensbedingungen der Arbeiterschicht nicht bei den entfesselten Kräften des global operierenden Kapitals und der ihm zuarbeitenden Politik sucht, sondern stattdessen einen einfachen Sündenbock präsentiert: den Immigranten. Das ist so billig wie effektiv - eine Sozialdemokratie aber, die diesen Weg einschlägt, die gibt ihre Kernkompetenz auf, und damit letztlich sich selbst."

Ja, Socialdemokratiet har opgivet sig selv.

15
Videnskab / Mere klima.
« Dato: Juni 05, 2019, 11:30:34 am »
I en rapport fra en australsk tænketank står der at der er 30 år til det endelige sammenbrud af civilisationen på grund af klimaforandringer.

https://www.iflscience.com/environment/new-report-warns-high-likelihood-of-human-civilization-coming-to-an-end-within-30-years/

Godt jeg er en gammel mand der ikke vil komme til at opleve det.

Bare fri os for snak om el-biler og vedvarende energi. Der skal helt andre boller på suppen, og det skal være nu. Og de boller der skal på suppen, er der ingen der vil acceptere. Ressourcekrige ligger lige til højrebenet. Og flygtningestrømme på milliarder.


Sider: [1] 2 3 ... 40