Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 39
1
Politik / Sydtysk kommentar
« Dato: Juni 06, 2019, 11:57:06 am »
Til valget i Danmark.

https://www.sueddeutsche.de/politik/daenemark-wahl-sozialdemokraten-parlamentswahl-1.4477068?fbclid=IwAR1rxOsCoa0BNZD-r_U2Moia3KZ6_gxoFmvQE18MnRVtEWb__FRHLW7EADc

Først konstateres det at Danmark har ikke har set det som eller gælder i Europa parlamentariske systemer. Nemlig vrede borgeres protester mod "systemet" og "det etablerede".

Men så siger kommentaren også, at selv om de højrepopulistske partier tabte, så vandt deres agenda. Nemlig fordi sagerne er blevet overtaget af Socialdemokratiet.

"Ihre neue Politik nämlich gibt letztlich der schlichten Propaganda von Rechtsaußen recht, die die Schuld an den sich verschlechternden Arbeits- und Lebensbedingungen der Arbeiterschicht nicht bei den entfesselten Kräften des global operierenden Kapitals und der ihm zuarbeitenden Politik sucht, sondern stattdessen einen einfachen Sündenbock präsentiert: den Immigranten. Das ist so billig wie effektiv - eine Sozialdemokratie aber, die diesen Weg einschlägt, die gibt ihre Kernkompetenz auf, und damit letztlich sich selbst."

Ja, Socialdemokratiet har opgivet sig selv.

2
Videnskab / Mere klima.
« Dato: Juni 05, 2019, 11:30:34 am »
I en rapport fra en australsk tænketank står der at der er 30 år til det endelige sammenbrud af civilisationen på grund af klimaforandringer.

https://www.iflscience.com/environment/new-report-warns-high-likelihood-of-human-civilization-coming-to-an-end-within-30-years/

Godt jeg er en gammel mand der ikke vil komme til at opleve det.

Bare fri os for snak om el-biler og vedvarende energi. Der skal helt andre boller på suppen, og det skal være nu. Og de boller der skal på suppen, er der ingen der vil acceptere. Ressourcekrige ligger lige til højrebenet. Og flygtningestrømme på milliarder.


3
Debat om debatten / Får vi snart 'Like'-funktionen tilbage?
« Dato: Juni 04, 2019, 08:03:12 am »
Fordi jeg vil gerne kunne lide at anerkende når noget er godt skrevet.

Engang imellem, har jeg da også givet håne-'like' når noget har været for langt ude.

4
Samfund- & Kultur / El-løbehjul da.
« Dato: Juni 02, 2019, 10:03:47 am »
I Helsingborg i Sverige er der sket et dødsfald på el-løbehjul, just tre dage efter de blev tilladt.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/svensk-mand-draebt-i-trafikulykke-med-elloebehjul

Intet problem. Her var det ham der kørte el-løbehjulet det gik værst ud over. Men der er opmærksomhed ude i Europa over el-løbehjul. Der sker mange dødsulykker og de er storleverandører til skadestuerne.

I DK har de været tilladt siden januar, men kun til kørsel på cykelstier.

Tjaeeeee..... Gad vide hvordan man vil stoppe den udvikling? Man kan forbyde dem, men det ville være en smal sag at købe dem i udlandet. Og at regulere deres færden, vil være en umulig opgave for myndighderne. De vil køre på fortove og gågader alligevel. Og så bliver de farlige for især ældre medborgere. På cykelstierne er de farlige for cyklister.

5
Politik / Portræt af SK-vælgeren
« Dato: Maj 17, 2019, 04:04:32 pm »

6
Alt det andet / Nu vil jeg til moskeen.
« Dato: Maj 10, 2019, 06:52:09 am »
Jeg vil hen og høre om det virkeligt er rigtigt, som nogle debattører her påstår: at muslimer taler meget om drab på jøder og vantro. For at tro sådan noget, vil jeg høre med det mine egne ører.

Hvad tror I jeg får ud af et sådant besøg?

Mit eget bud: jeg kommer til at kede mig ræven ud af bukserne, men forventer ikke at høre noget om drab på nogen. Og høre en masse skramlende biler.

Der bliver nogen der kommer til at æde deres ord igen. Men tror I de gør det?

7
Politik / Hvem skal jeg stemme på?
« Dato: Maj 07, 2019, 04:56:32 pm »
Til Folketingsvalget ligger det klart, nemlig de mindst ringe.

Men til EU-valget vil jeg stemme på nogen der går ind for fuldstændig og brutal afskaffelse af landbrugsstøtten og forbud mod alle nationale støtteordninger til landbruget i EU-landene. Desuden at EU åbner fuldstændigt for verdensmarkedet og køber hvor det er billigst.

Nogen der har et forslag til liste eller person?

8
Politik / Det spanske valg
« Dato: April 30, 2019, 05:38:00 pm »
Der har lige været valg til parlamentet i Spanien. Det blev ordentlig snudesmasker til de klassisk konservative. Socialisterne gik det godt, men der er kommet et nyt parti på den populistske højrefløj, der vil gøre det svært for socialisterne at danne handlekraftig regering. Altså samme tendens som vi ser overalt i Europa for tiden. VOX hedder det nye parti og en af deres mærkesager er bekæmpelsen af den katelanske uafhængighedsbevægelse.

9
Dyr / Min sympati her........
« Dato: April 26, 2019, 12:51:36 pm »
(Cat-lovers frarådes at læse videre.)

I Australien dræber man katte! 
De skal udryddes, fordi de truer mange oprindelige arter i den australske fauna.

https://www.nytimes.com/2019/04/25/magazine/australia-cat-killing.html?action=click&module=Top+Stories&pgtype=Homepage&fbclid=IwAR03aoRQw_wiS4IBX1zaqVZjowb48h3VKXLhtC0RLvG-wpE0zYL9Lh9EYt8

Sådan noget vækker vrede, for de søde dyr........

Og så er der dog-lovers. De er værre endnu. I Kina spiser de hunde, ved dog-loverne en masse om. Så en kreativ kenesisk gut postede på Facebook at han var sulten og ikke havde penge til mad. Og fortalte at i morgen ville han slagte og spise sin hund. Det kom ud og 'gik viralt' blandt hundeelskere. Som tilbød at købe hunden fri. Han blev rig, kineseren og der blev til et nyt stort hus.


10
Religion-& Filosofi / Liberalisme for dummies.
« Dato: April 10, 2019, 05:13:57 am »
Det er ikke så svært.

Kapitel 1: Enhver økonomi, eller ethvert lands økonomi, skal være internationalt konkurrencedygtig. Det gøres ved at have lave produktionsomkostninger. For at have lave produktionsomkostninger, skal skatterne være lave. Og ingen skatter for multinationale selskaber. Det eneste der skal skattefinancieres er politi, militær og motorveje.

Og så skal lønningerne selvfølgelig holdes nede. Slangen i det liberale paradis er fagforeninger. Men så skal middelklassen af arbejdere rammes, ved at gøre deres tilværelse usikker og deres tilværelse dyrere. F eks skal de have en bestandig trussel om hjemløshed hængende over nakken. Midlet her lovfæstede mindstelønninger. Hvis man ikke kan skaffe sig et job, der giver mindsteløn, skal man kunne gå op på socialen og få suppleret op. Sundt for beskæftigelsen, for så kan de ansættes til at stå oppe på hjørnet af hovedstrøget, med et skilt der peger ned til en burgerbar i sidegaden.

Klassedelingen i det perfekt konkurrencedygtige land, er en lille overklasse der rager det meste til sig og er skattefri. En middelklasse der kæmper for livet. Klassen af 'working poor'. Endelig er der den egentlige underklasse, der tager lejlighedsvise usle jobs.

Og så er der 'uber-ficeringen' på arbejdsmarkedet. Dvs sige traditionelle faste jobs gøres til selvstændige erhvervsdrivende i jævnlige licitationer. Så vil tilbudene være så lave, at dem der udfører dem, ikke har råd til sygeforsikring eller pensionsopsparing. Det er noget der batter, når lønniveauet skal ned.

Har jeg glemt noget?

11
Samfund- & Kultur / Som ræven og gæssene
« Dato: April 08, 2019, 03:35:59 am »
Vi har tidligere fået at vide at Abdol Hamids mand er dybt kriminel. Og så er hun ansat ved Fyns Politi.

Men ved Rungsted havn er et kriminelt bandemedlem blevet dræbt af en rivaliserende bande. Fred være med det. Intet kan interessere mindre.

Men sjovt bliver det, når vi får at vide, at den dræbtes far er ansat til at arbejde med kriminelle unge i Fredensborg Kommune.

https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/04/20-arig-bandekriminel-drbt-i-rungsted.html?fbclid=IwAR1ERjvi1PdTOFYVerlJnbgTzi3KXPpahJW63yK66LbQVAiIUy-qC1WHf9Q&m=1

12
Religion-& Filosofi / Det liberale verdensbillede
« Dato: Marts 21, 2019, 04:07:16 am »
Skinner igennem i foregående tråd.

I Verden er der to ånder. En god liberal ånd og en ond kommunistisk ånd der kæmper indbyrdes. Kampen foregår både i de højere sfærer og på den materielle jord. I almindelighed vinder den Gode Ånd, men nogle gange vinder den Onde Ånd og indfører kommunisme. Den Onde Ånd er nemlig meget træsk.

Sådan lidt buddhistisk. Men dejlig forklaring, for den befrier en for at søge efter dybere årsager til at det er som det er.

Undertiden skal den Gode Ånd dog have hjælp mod den Onde Ånd. F eks med militærdiktaturer, hvor opsætsige bønder, der ikke bare vil aflevere deres jord frivilligt til multinationale selskaber, hentes af dødspatruljer om natten og findes nakkeskudte i en vejgrøft næste morgen.

Her fra Honduras.


13
Religion-& Filosofi / Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 19, 2019, 06:21:02 am »
Liberalisterne tuder os gerne fulde af at kapitalisme sikrer privat ejendomsret.

Hmmmmm.......... Det får mig til at fundere. Det må så betyde at jo mere kapitalistisk et land eller en økonomi er, jo bedre må privatejendommen være sikret.

Vi har lige set at i det meget kapitalistiske Rusland, kan nogle bønder pløje, harve og så. Så kan nogle andre komme med en håndgangent slæng og mejetærskere og høste.

Men i Thailand, som er verdens 3.-mest kapitalistiske land, er 10 millioner mennesker ved at blive fordrevet fra deres traditionelle liv og næring.

https://www.bangkokpost.com/opinion/opinion/1645556/forests-cannot-grow-on-state-violence?fbclid=IwAR3oDq_PtVTfUtbqDovfHZsKt7G6qLXUa7ic3pJn6ndOt06hTVyofobfbF0

Sådan er kapitalismen.

Den trafik foregår over det meste af verden. Også i Latinamerika for at bane vej for multinationale selskabers udplyndring. Og hvis der er noget mukken, så er det bare at lade nogle stykker hente af dødspatruljer og lad dem finde nakkeskudte, med kønsorganerne skåret af og proppet i munden, i en vejgrøft næste morgen. Ellers hidkaldes de grønne baretter fra USA.

Men i et sjældent tilfælde, satte folk sig faktisk til modværge. I Colombia. De der var truet med fordrivelser, gav sig til at dyrke noget kokain til det amerikanske marked. For de indtægter skaffede de sig våben til at forsvare sig med. Men i verdensoffentligheden udråbes de så til terrorister.

14
Fri Debat / Nu kom hævnen
« Dato: Marts 16, 2019, 07:31:39 am »

15
Samfund- & Kultur / De sorte brovtere holder med forbryderne.
« Dato: Marts 15, 2019, 01:04:58 pm »
Da Breivik-terroren fandt sted, syntes Anti-rød og andre, at han ikke var skyldig, men at drabene var en følge af multikulturen. Så Brievik var helt uskyldig.

Men i forbindelse med terroren i New Zealand, er der dukket en ligesindet op.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6812419/Outrage-Australian-politician-blames-immigration-Christchurch-mosque-shooting.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR3kNZNTFxIMSQe3SSDTO0gUXPxxV0H2zBBTfEWLem1WFFSC9FhCNQppRUc

"'The real cause of bloodshed on New Zealand streets today is the immigration program that allowed Muslim fanatics to migrate to New Zealand in the first place,' he tweeted shortly after the Friday afternoon shootings."

Sider: [1] 2 3 ... 39