Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 33
1
Samfund- & Kultur / Kulturberigelse nummer 3473.
« Dato: August 05, 2018, 04:56:13 am »
https://www.dr.dk/nyheder/indland/tre-drenge-taget-pa-fersk-gerning-i-et-forsog-pa-brandstiftelse

Hvordan kan jeg vide det er muslimer? Det står jo ikke i artiklen. Jo, fordi muslimer elsker når det rigtigt futter, med sort røg.

2
Politik / Nu skal Licensnægteren JUBLE
« Dato: August 04, 2018, 06:14:39 am »
Og rigtigt hoppe i stolen af fryd over at læse det her af Lyndon LaRoche. Han er tidligere straffet, men det er nok et plus, for så er det p gr a hans modstand mod NWO.

Artikel fra de skøre kuler i Schiller-instituttet. Når instituttet har taget navn efter den stor tyske digter, skulle man tro at det er høj-kultiveret, men det er det bestemt ikke.

http://schillerinstitut.dk/si/2018/08/briks-landene-i-centrum-for-en-ny-retfaerdig-oekonomisk-verdensorden-enestaaende-i-verdenshistorien-hvordan-kina-forandrer-verden/

Men LaRouche har muligvis en pointe. Kina er ved at rende verden over ende. Endnu mere skruppelløst end vore egne multinationale selskaber.

3
Samfund- & Kultur / Folkedomstolene er her
« Dato: Juli 23, 2018, 12:42:21 pm »
En mistænkt er dømt. På Facebook.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/mistaenkt-voldtaegt-af-9-aarig-pige-haengt-ud-4100-facebookbrugere-paa

Delt 4100 gange, med navn og billede.

Forbudt, men der hersker total lovløshed på internet og det er fremtidens realitet. Og det kan ramme os alle. Hvis myndighederne skulle gøre noget ved det, skulle politistyrken flerdobles.

4
Videnskab / Nu skal I se.........
« Dato: Juli 04, 2018, 05:16:49 pm »
Det er videnskabeligt.

Licensnægteren hængt til tørre. Og sammen med ham, de andre Trumptilhængere vi har. Mon Anti-rød sniffer sig en stribe engang imellem.

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/study-finds-correlation-between-trump-support-and-opioid-use-but-the-reasons-are-complex/

Befolkningsandelen af Trump tilhængere er størst i områder hvor narokomisbruget er størst. Som bekendt er sammenfald ikke ensbetydende med årsag, men det har videnskabsfolkene også dykket nærmere ned i.

Når Licensnægteren vil have henrettet narkohandlere, så er det måske fordi frænde er frænde værst.

5
Dyr / Kender i det?
« Dato: Juni 06, 2018, 03:56:40 pm »
Kender du det? Eller kan forestille dig det? Jeg har lige taget mine sko på, snøret dem og mærker så noget der kribler ude ved tæerne. Og kommer så i tanke om at der da kravlede en masse skorpioner rundt her på terassen i nat efter regnen.

6
Religion-& Filosofi / Men så Farvel!
« Dato: Maj 31, 2018, 12:07:44 pm »

7
Samfund- & Kultur / Anvendte fake news.
« Dato: Maj 31, 2018, 09:06:27 am »
De fleste har sikkert læst om mordet på en russisk journalist i Kyiv, Ukraine. Der er bare den hage ved "mordet", at offeret Arkady Babchenko, i går dukkede lyslevende op ved en pressekonference i Kyiv. Sammen med chefen for Ukraines Efteretningstjeneste.

Det var en operation af den slags man kun ser i billige film. "Mordet" var en fælde, sat af Ukraines Efteretningstjeneste, for at få fat i en russisk bande, der udfører mord, men også skulle modtage et våbenlager. Hele banden blev nuppet af efteretningstjensten.

https://112.international/ukraine-top-news/babchenkos-murder-organizer-ordered-to-set-weapon-base-in-ukraine-28936.html

Aktionen var så gennemført at også Babchenkos kone troede han var død.

Russerne har i forvejen 1000-vis af agenter i Ukraine, som sovende celler, der skal falde Ukraine i ryggen med terror, i tilfælde af åben krig med Rusland. De russisk-ortodokse kirker nævnes som våbenlagre.

8
Politik / Neolibralismen - vore problemers ideologi.
« Dato: Maj 25, 2018, 06:32:44 am »
Nu ved jeg godt der er begrænset debat i det her. Vi holder os til de fingernemme floskler. Men her er en interssant i-dybden artikel om nyliberalismen og dens konsekvenser.

https://www.theguardian.com/books/2016/apr/15/neoliberalism-ideology-problem-george-monbiot?CMP=fb_gu

Neoliberalismen har noget religiøst over sig, da man både har utopia og tusindårsrige. Som sædvanligt går den slags ad helvede til.

Gubbi, der bedyrer at kapitalisme betyder frihed, bedes bemærke det her:

"The freedom that neoliberalism offers, which sounds so beguiling when expressed in general terms, turns out to mean freedom for the pike, not for the minnows.

Freedom from trade unions and collective bargaining means the freedom to suppress wages. Freedom from regulation means the freedom to poison rivers, endanger workers, charge iniquitous rates of interest and design exotic financial instruments. Freedom from tax means freedom from the distribution of wealth that lifts people out of poverty."

9
Dyr / Skønne øjne
« Dato: Maj 22, 2018, 02:58:04 am »
Søknælere er 400 arter Krebsdyr.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8kn%C3%A6lere

Læs om den forunderlige måde, de knuser deres bytte på. Video i videnskab.dk artiklen. Her er øjnene af en artFra

https://videnskab.dk/naturvidenskab/her-er-dyret-med-de-maerkeligste-oejne


10
I kan ikke zoome ind på et skib som er sejlet under en krumning!

https://www.youtube.com/watch?v=0xWsuFLdgBs&t=574s
”Analyzed: How Boats Vanish Over The Horizon”

Først kan dine manuelle øjne uden hjælpemidler ikke se skibet i horisontallinjen længere, og derfor tror RJ folket at det er sejlet under en havkrumning på en kugle jord.

Men skibet kan zoomes ind med kamera – det er ikke sejlet under en krumning.

Når skibet er sejlet så langt ud, at heller ikke et kamera kan se det længere, er det kun fordi selve havet og bølgerne dækker for det i perspektivet.

Derfor er havet fladt i alle retninger på en flad jord!?

Fup eller fakta?

11
Historie / Nordkorea. en naturlig forklaring.
« Dato: April 28, 2018, 05:00:31 pm »
Vi marxistisk dialektisk-materialistisk indstillede mennesker ved at der er årsag>virknings sammenhæng i historien. Nordkoereanerne fremstilles som specielt skurkagtige. Som om der skulle være kommet en specielt ond udgave af helligånden og har besat dem oppe mellem ørerne.

Vi mere vakse ved godt at der er grunde i historien som har ført til et Nordkorea. Nordkoreaner har historiske erfaringer for at de skal klare sig selv og at naboerne forsøger at underlægge dem. Se her hvad historikerne skriver

https://www.dr.dk/webfeature/skabelsen-af-nordkorea

Nordkorea er blevet mast op i et hjørne af omverdenen. Det medfører repression mod egen befolkning.

Det sås også med DDR. DDR blev forsøgt isoleret fra alle sider. Det medførte langt mere repression mod egen befolkning, end der var "indbygget" i systemet. DDR ville hellere end gerne have indgået en af tale med Vesttyskland om en visumaftale der muliggjorde turisme, familiebesøg, studieophold mv.

12
Religion-& Filosofi / Her bliver Lyjse glad.
« Dato: April 24, 2018, 05:30:52 pm »
Udateret artikel.

Hundredevis af muslimske flygtninge i Finland konvereter til kristendommen fordi de ikke længere har brug for islam. Selv om jeg mener at den enes nisse på loftet, kan være lige så god som den anden, vil jeg alligevel ønske dem velkommen til den frie tankes religion. Og for kvindernes vedkommende, tillykke til en tilværelse uden social kontrol og fætrenes næver. Og tillykke til en tilværelse, hvor man ser normal ud.http://dailyeb.com/2017/11/08/hundreds-of-muslim-refugees-in-finland-convert-to-christianity-because-they-no-longer-need-islam/

13
Samfund- & Kultur / Det må han da selv om.
« Dato: April 23, 2018, 02:05:03 pm »
Når man sprøjter paraffinolie ind musklerne.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/jesper-sproejtede-paraffinolie-direkte-i-musklerne-det-var-saa-dumt

Og bagefter rende til det gratis, offentlige sundhedsvæsen for at blive repareret. "- Jeg tror, det bliver min død." udtaler han.

Hvad værre er: han har tre børn. Nu nedarves tilbøjeligheden til uansvarlig téen sig.

14
Samfund- & Kultur / Noget værre noget.
« Dato: April 22, 2018, 04:15:23 pm »
Der bliver mindre at GYSE over. Kriminaliteten er faldet med næsten 10 % i Tyskland. Mistænkte uden tysk statsborgerskab, altså indvandrere, er faldet med 23 %.

Mon ikke den samme tendens er i DK?

http://www.tagesschau.de/inland/kriminalstatistik-113.html

15
Fra medierne / Nanny staten.
« Dato: April 11, 2018, 06:32:59 pm »
En kvinde der var blevet udskrevet fra hospitalet, blev svigtet af kommunen og fik ikke mad i halvanden uge.

https://www.bt.dk/danmark/gudrun-fik-ikke-mad-i-halvanden-uge-her-er-kommunens-forklaring

Hvorfor besøger datteren først hendes mor efter halvanden uge? Og giver derefter det offentlige skylden? Jeg ved ikke om datteren er en liberalist der stemmer på Venstre og går ind for lavere skatter og privatiseringer. Men de hykler gerne i de kredse.

Det er et privat firma der står for madleveringen. Firmaet har igen købt et andet firma.

Det er hvad der kommer ud af privatiseringer.


Sider: [1] 2 3 ... 33