Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 35
1
Mandehørmen / Jo, jeg scorede faktisk
« Dato: I dag ved 08:39:03 am »
Her for nylig var jeg på restaurant i Berlin med nogle stykker. Men jeg har gammelmandshørelse. Dvs jeg hører godt nok, men når der er støj i baggrunden, kører det sammen i en pærevælling. men da jeg så ikke rigtigt kan deltage i konversationer på restauranter og lignende, og så opfattes jeg som asocial og tvær. Så løsningen er at forklare det i forvejen.

Men her på restauranten, sad der en kvinde overfor mig, som sagde noget interessant, som jeg ville høre noget mere om. Så jeg satte mig over ved siden af hende, i høreafstand. Men sådan noget bliver af kvinder opfattet som tilnærmelser og der er lagt op til en på sinkadusen. Men  i dette tilfælde, virkede det som om mine tilnærmelser var velkomne! Hun VAR nuttet og i passende alder.

Der blev overhovedet ikke mere ud af det. Men score har jeg gjort.

Uha, denne private oplysning om min hørelse, kommer jeg nok til at høre meget om fra profilgnaskeren.

2
Dyr / Havmåger er nogle halunker.
« Dato: I dag ved 08:20:01 am »
Se bare hvad de kan finde på

https://www.facebook.com/trynottolaughpets/videos/241822149998550/

Her kaldes de havmåger, men der er to arter. Sølvmåge og Sildemåge. Forskellen kendes kun på farven på pupillen.

Og så er der, i darwinistisk-udviklingsbiologisk forstand, noget mærkeligt med dem. De er en ringart. Fri mig for at komme med forklaringen på hvad det er.

Og fugle der er halunker. Alliker er endnu værre. Jeg sad på en cafe i Przmyzl i Polen og nød min burgermad. Jeg havde godt spottet allikerne havde kig på min tallerken, så jeg var vagtsom. Men ikke vagtsom nok, for jeg boede mig lige over mod servitricen for at tage imod min cola. Så var der en der og nuppede en pommes frit fra tallerkenen.

3
Mandehørmen / Alt det Thailand - og verden.
« Dato: December 08, 2018, 04:25:52 pm »
Jeg er snart træt af det med ilde informerede folk. At folk har så snæver viden og horisont at de tror at når gutter tager til Thailand, så er det for at vælte sig i unge kvinder. Mine svigerinder er de værste, men de er ikke for attraktive selv. DERFOR!

Men følg da for pokker med i hvad der sker i den store verden og at den er under forandring. Skulle det være svært at forestille sig at i Thailand, som i hele verden, er der masser af enlige kvinder som er præcis som kvinder her, og har job, hus og bil? Og ikke har den fjerneste grund til at gå efter gutter med gysser, for de har mange flere selv.

Det gælder ikke bare Thailand, men Afrika, Latinamerika og Rusland. Spørg Phil om det ikke også gælder Filippinerne.

Rigtigt: en europæisk tigger kan tage til Thailand og være konge, men det kan han over hele verden.

Det findes da i Thailand, med barer med unge piger der siger "Hello, handsome and charming man", til gutter der ligner noget der er kravlet ud under en sten. Men ikke værre end at man bare kan vende ryggen til.

Lidt facts ikke bare om Fjernøsten, men stort set hele verden. Lang artikel, men læs bare første afsnit.

https://www.economist.com/leaders/2011/08/20/asias-lonely-hearts

For de damer er en vestlig boy-friend attraktiv, fordi de mener han viser ansvarlighed for fremtiden. Dels fordi det giver dem prestige. Det gælder over det meste af verden.


4
Samfund- & Kultur / Jeg er ikke dansker!
« Dato: December 03, 2018, 09:10:56 pm »
Jeg er europæer. Et barn af den europæiske ide, med renæssancen, reformationen, Den Westfalske Fred, oplysningstiden og Napoleon. Konstant oplysning og fremskridt.

Jeg er glad for princippet i EU om at alle europæere skal kunne bevæge sig frit og søge arbejde og uddannelse blandt hinanden. Det her varmer mit hjerte! Den frie bevægelighed er en gave til alle europæer! Når vi mødes på arbejdspladsen eller i skolen, i sportsklubben eller over hækken finder vi ud af, at vi slet ikke er så forskellige. Stod det til mig, skal det være endnu nemmere at flytte til et andet EU land fx så jeg gerne det blev muligt at blive betjent på engelsk af alle offentlige myndigheder så det ikke er sproget der står i vejen for at få registrere sig, finde arbejde, tegne sygesikring eller betale skat.

Jeg er selvfølgelig ked af at der er en lille overklasse i EU der scorer mere og mere. Og at nogle EU-lande lades i stikken. Men uden EU ville det være endnu værre.

5
Debat om debatten / Fred her!
« Dato: November 27, 2018, 04:55:11 pm »
Ikke specielt julefred, for jeg hader jul

Men det kører konstant, med beskyldninger om at være trolls "øgenavne" og have andre og dobbelte profiler.

Kunne vi ikke snart få den gode debat?

6
Videnskab / Nu skal Anklageren dukke sig.
« Dato: November 26, 2018, 03:47:52 pm »
For det kan ske igen. Et stort meteor er slået ned i Nordvestgrønland. Man kan kun se fordybningen hvor det er slået ned, så man er blank med hensyn til datering. Bare at det er mellem 3 millioner og 12 000 siden nedslaget skete.

https://www.geus.dk/om-geus/nyheder/nyhedsarkiv/2018/nov/hiawatha-nyhed/?fbclid=IwAR133-oTOOUzgSMa-H7VtF4FQIfJwUs_xvOiL9rrHTmJ51w1ZXGWCSvHSXk

Et sådan nedslag må have haft konsekvenser for klimaet og faunaen. De spor kan man bare ikke finde, f eks i form af en pludselig massedød blandt dyr.

7
Politik / Så, nu blev det blodigt.
« Dato: November 25, 2018, 08:52:22 pm »
Muscovy, Den Genrejste Mongolske Horde, har længe forsøgt at orkestrere en konflikt omkring Det Azovske Hav. Opbringning af ukrainske fiskefartøjer. Ulovligt fiskeri i ukrainsk farvand. Chikanerier mod ukrainske fragtskibe. Beslaglæggelse af ukrainske boreplatforme og den slags. For omverdenens nedrullede gardiner. De for søger at afprøve grænser m h t hvor langt de kan gå mht internationale sanktioner.

Det har længe været oppe i ukrainske medier.

Det Azovske Hav og Kerchstrædet har altid været anerkendt for fri sejlads.

Men til morgen gik det galt. Et russisk patruljefartøj påsejlede en ukrainsk slæbebåd og et russisk fragtskib lagde sig på tværs i Kerchstrædet og blokerede for ukrainsk trafik. Her til aften er der kommet til ildkampe. Ukrainerne reagerer selvfølgelig, men i modsætning til russerne ofrer de ikke deres soldater.

https://www.tagesschau.de/ausland/russland-ukraine-105.html

Sanktioner nu! Indkald NATO og EU og få lukket Øresund og Storebælt for russiske skibe. og luk luftrummet for russiske fly, så rige russere ikke længere kan komme på shoppingture til London og paris.

Ellers vil russerne bare tonse løs. Som en finsk soldat sagde under Den Finske Vinterkrig. "Hvad nytter det at vore soldater er ti gange så gode, når de er 11 gange så mange?"

8
Samfund- & Kultur / Bilister: Værre end muhamedanere.
« Dato: November 24, 2018, 10:10:02 am »
Frankrigs myndigheder er nogen der rent faktisk har taget skridt til at gøre noget ved CO2-udledningerne. Bla øgede afgifter på brændstof til biler for at få franskmændene til at spare på kørsel.

Men nej: bilister er værre end muhamedanerne. Mange gange værre. De dannede en protestbevægelse "De Gule Veste". De har fornylig lavet en voldelig demonstration med 400 kvæstede.

Men nu fik myndighederne satme fat i en bilist der ville lave et selvmordsbombeattentat, med en bombevest, mod præsident Macron.

https://www.tagesschau.de/ausland/gelbe-warnwesten-sprengstoff-101.html

Tænk sig: En hvid, kristen, fransk bilist.

Bilister virkeligt nogen der for mig til at gyse. Sådanne pæne familefædre der kører søndagstur med familen og racehunden med stamtavle. Gys, hvad de kan finde på, det mindste der står dem i vejen. Selvmordsbombeterror viger de ikke tilbage for.

9
Alt det andet / Nu kan du få syn for sagen
« Dato: November 22, 2018, 09:26:18 pm »
Din genetiske arv. MyHeritage er nu kommet til Danmark og man kan få analyseret sin DNA og etniske oprindelse for sølle 365 kroner.

(Dette er ikke en reklame)

https://www.myheritage.dk

Jeg vil prøve og håber ikke mine gener er muslimske.

De vakse vil straks sige at gener er ikke muslimske, men det må de være for hvordan kan de allesammen være så håbløse. Det må være arveligt.


10
Alt det andet / Pigen fra Vietnam
« Dato: November 21, 2018, 06:52:01 pm »
Jeg har læst om hende tidligere. Hun er kommet til Canada og har et godt liv der.


11
Politik / To kvinder jeg elsker
« Dato: November 21, 2018, 04:40:38 pm »
Der er to kvinder i mit liv jeg har elsket. Den ene vil jeg ikke sige. Den anden er tyske forbundskansler Angela Merkel.

Trods dyb, dyb, dyb politisk uenighed med hende, rager hun dog op som et fornuftens og fremskridtets fyrtårn i det tyske galehus og en verden følelsernes vold med Trump og Brexit.


12
Samfund- & Kultur / Lidt sand statistik
« Dato: November 21, 2018, 04:14:47 pm »
Nu ved jeg godt at korrelation ikke er kausalitet. Men det ser ud til at der er en vis sammenhæng mellem et lands befolkningsandel af muslimer falder sammen med høj kriminalitet. F eks har Sverige  Europas højeste andel af muslimer, og samtid Europas højeste kriminalitet. Mend Polen ikke har nogen muslimer og har meget lav kriminaltet.

https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2018-mid&region=150

Og her en liste. Af listen fremgår det også at et flertal af muslimske lande (mindst 24) har mere kriminalitet end Polen.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate?fbclid=IwAR0SvPFwWpQnXllFxxEV0foXUafMXJBds3dsK9Fs6STCfKbINtDfImebwPU

13
Dyr / Havets skønhed og magi
« Dato: November 21, 2018, 03:33:34 pm »
Nyd det mens vi har det, for vi stør midt i Jordens masseudryddelse, der svarer til en langsaommere version af den meteor der udryddede dinosaurerne med mere, for 65 millioner år siden. Om kort tid vil det alt være væk - uddødt. Menneskers aktivitet vil tage livet af alt.

https://www.facebook.com/GIAdventure.Fans/videos/1571333356243855/

14
Fra medierne / Jo, vi "islamiseres"
« Dato: November 20, 2018, 12:38:21 am »
Ikke således at der bliver mere islam, men at der bliver mere islamsk kultur/ukultur og dets despoti.

Neuköln er ikke i Köln, men en forstad til Berlin. Med den største koncentration af muslimer. Nu kører der en tyrkisk politibil rundt der. Åbenbart for at intimidere Erdoganmodstandere. Og fortælle dem at de skulle hellere passe lidt på. Og hvis der skulle være muslimske kvinder der formaster sig til lidt frihed ......................................

https://www.berliner-zeitung.de/berlin/spezialeinheit--oezel-harekat--tuerkische--polizeiautos--in-neukoelln-31416480?fbclid=IwAR3zuAXEWvrn-XZEVTnAzd5ScXm13ilzmoTu7uF4-sNFzN_WxWmJZZEQ4g0De tyske myndigheder siger at man må dekorere sin bil som man vil. Igen: islam snylter på vor frihed og vort demokrati.

Nej, vi bliver ikke islamiseret. Men den islamiske despotiske livsform optræder hos os som SA i Weimarrepublikkens slutfase.


15
Dyr / Er du ensom?
« Dato: November 19, 2018, 04:03:02 pm »
Det er du ikke for den her mite lever i din ansigtshud.


Sider: [1] 2 3 ... 35