Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 46
1
Videnskab / Covid og masker.
« Dato: Marts 31, 2020, 05:09:55 am »
Det er ikke officielt det her. Og i disse tider er jeg tilbøjelig til KUN at forholde mig til det officielle. Men det virker ret troligt det i artiklen nedenfor.

Grunden til at man i vore lande, ikke har anbefalet befolkningerne at bruge maske, at man først og fremmest vil reserve dem til sundhedspersonalerne. Og de kæmper i forvejen med mangel på beskyttelsesmidler. Sådan har jeg forstået det.

(Og hvis myndighederne skulle begynde at anbefale brugen af masker, så kan vi være sikre på at der snart vil være stjålne masker til overpriser i indvandrerbutikkerne.)

Men det ser ud til at der er korrelation mellem antal smittede og brug af masker. Jeg er ikke i stand til at vurdere om informationerne kan være twistede.

I Japan, Sydkorea, Hong Kong og Singapore er der i forvejen udbredt brug af masker. Der er dødstallene meget lave. Det skulle være muligt planøkonomisk at stable en dansk produktion på benene.

https://www.maskssavelives.org/?fbclid=IwAR1_NaVeC7df6HB87o9AQxFTPXoDXqatrdZBGRi_u5jmg3sSUJKltSMPWvs

2
Samfund- & Kultur / Profetier om krisen.
« Dato: Marts 25, 2020, 02:38:59 am »
Nogen der vil være med til at fremsætte profetier om hvad der vil komme ud af krisen?

Jeg lægger ud ..............

Trump har rekordhøj rating for hans dygtighed i håndtering af krisen. Han bliver USA næste præsident. Jeg så i Horisont, at amerikanerne køber flere våben som følge af krisen. "Make America Great Again"! Folk bliver desperate af at de skal holde sig inde, så de tager sig nok nogle flere masseskyderier.

Jeg prøver ar følge udviklingen i Rusland, men der er kun lidt i medierne, som mest går ud på at pressen har fået mundkurv på m h t krisen. Men jeg gruer. Russerne lever en meget sammenstuvet livsform i deres boliger og sundhedssystemet er kraftigt beskåret under Putin. I Rusland vil epidemien forløbe darwinistisk.

Der er noget optimisme her i DK. Men hvor længe produktionen i fabrikkerne kører endnu, men der er ingen der køber produkterne. De brænder ind med varelagre og medarbejderne ryger på gaden. Det kan ingen statskasse holde til i længden.

Isolationen i boligerne kan folk ikke holde ud. Der bliver og mere druk, konflikter og vold i familierne. Det har jeg fra en tysk psykolog i telly.

Det bliver enden på den globale liberalistiske kapitalisme. Måske afløst af noget bedre, men den transition vil koste mange liv.

Jeg følger lidt med i Thailand. Der er der masseflugt fra Bangkok og til landsbyerne, for der er der fødevarer at få Men de bringer smitte med og folk vil ikke have dem. Det er fordi jeg følger udviklingen i Thailand, men det er nok samme udvikling i store dele af verden.

I Danmark vil landbrugsproduktionen forløbe nogenlunde. Men de kan ikke få deres østeuropæiske arbejdskraft. Men der vil være masser af fallerede ejendomsmæglere, advokater og bilforhandlere der vil søge stillinger som jordbærplukkere og kartffelsorterere. Fordi de har levet højt på den overforbrugskultur, der er punkteret.

Nogen der har mere?

3
Debat om debatten / STOP - indtil videre.
« Dato: Marts 21, 2020, 05:31:33 pm »
Jeg stopper med at skrive flere indlæg her indtil vor Forsvarer er stoppet.

4
Politik / Det måtte komme......
« Dato: Marts 18, 2020, 07:22:22 pm »
Rusland, i nutiden Den Genrejste Mongolske Horde på den europæiske arena.

De viser deres sande asiatiske karakter i forbindelse med viruskrisen. De benytter krisen til at øge deres indflydelse, mens de er revnende ligeglade med hvad måtte koste af liv. Det er også ligeglade med hvad det måtte koste af russiske liv. De regner med at der er værdiløse russiske liv nok at tage af.

Nu har de indledt en misinformationskampagne for at så mistillid mod myndighederne i vore lande. F eks at virusen er et amerikansk biologisk våben, der er sluppet ud. Og at Slovakiets premierminister smittet og at har har spredt smitte under topmøder.

https://www.msn.com/en-gb/news/world/russia-feeding-coronavirus-disinformation-to-sow-panic-in-west-eu-document-says/ar-BB11lEtI?fbclid=IwAR1go0Koe4hlsu8PInRPatjbD6lDD5Fu522qBIOeQqSlkEmKsPdv-5TLjuE


5
Helbred / Corona og C-vitamin.
« Dato: Marts 16, 2020, 06:43:48 am »
----------

6
Politik / Corona til profedt.
« Dato: Marts 15, 2020, 01:42:15 pm »
USA's position som verdens rigeste land er opnået ved rent snylteri.

USA går jo for at være verdens førende indenfor computervidenskab. Men den position er opnået gennem snylteri. Nemlig fordi computervidenskaben og dens anvendelse blev grundlagt af briten Alan Turing under 2. verdenskrig.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing

Efter krigen var Storbritanien helt på hælene mens USA havde krigen forstærket den amerikanske økonomiske og teknologiske førerposition. Så det lå lige for højrebenet at købe computervidenskaben og flytte den til USA.

Men nu er den gal igen. I Tyskland arbejdes der på højtryk for at finde medicin mod corona.

Men nu benyttes den høje amerikanske købekraft til at købe forskerne og forskningen til USA.

https://www.welt.de/wirtschaft/article206555143/Corona-USA-will-Zugriff-auf-deutsche-Impfstoff-Firma.html?fbclid=IwAR0JXSHJebn7jM8tFL5l2yYcer3A2dW3x668KjzY575cj_FIcflQWlOPtM8

Så vil amerikanerne patentere midlet og få enorme profiter ud af krisen. Sådan er kapitalismen.

Men hvor er liberalisterne som plejer at synes at de frie markedskræfter er til alles bedste?

7
Politik / Kinas nye våben
« Dato: Marts 11, 2020, 10:57:39 pm »
Mange gange mere effektivt end atombomben til at undertvinge verden. Deres monopol på verdens produktion af antibiotika.

Vi må hellere straks underkaste os og ned på knæ, for at få leverancer af antibiotika.

Et tema i tyske medier de sidste dage. At vi har flyttet al vor produktion af medicin til Kina.

ZDF Zoom her til aften, hvor fagfolk udtaler sig.

8
Alt det andet / Grænsekontrol. Øv!
« Dato: Marts 10, 2020, 09:56:16 am »
Nu er den helt gal her ..........

Der kører Flensborg bybus fra Kruså til Flensborg centrum. Lige til at stige om i, når jeg kommer med bus fra Aabenraa og skal til Flensborg for at hente forsyninger.

Men det bliver snart slut. Grænsekontrollen forsinker nogle gange den tyske bus. Så nu vil Schleswig-Holstein Nahverkehr afkorte buslinien så den ikke kommer helt til Kruså, men får endestation på den tyske side.

Til helvede med DF og deres skide grænsekontrol.

9
Alt det andet / Happy days are coming.
« Dato: Februar 22, 2020, 09:49:11 pm »
En verden uden russere. Det kommer. På baggrund af deres høje dødelighed og lave fertilitet. I 2200 skulle det være ude med dem. Simpel matematik.

Gid jeg kunne leve længe nok til at overvære det.

https://www.fairplanet.org/story/simply-math-no-russians-by-2200/?fbclid=IwAR2TAyWbcd61mYqcLl98Q_M0K44QoMXyffc8d8ePmVlP1YRzA29iPBK2irs

10
Fra medierne / Masseskyderi i Tyskland.
« Dato: Februar 20, 2020, 06:31:37 am »
Indtil videre ni dræbte. Gerningsmanden er fundet død i en lejlighed, hvor der også er fundet etandet li.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/otte-personer-draebt-i-skyderi-i-tyskland

Mit gæt: højreorienteret terror. Men begået af nogle 'Lone Wolves' der aldrig har været i myndighedernes kikkert. Den gruppe på tolv der lige er blevet nuppet er for dumme. Dels at danne en så stor gruppe, der nemt kommer i myndighedernes søgelys. Dels var de så dumme at de kom i myndighedernes søgelys og det varen smal sag at nuppe de.

11
Religion-& Filosofi / At tænke på fremtiden
« Dato: Februar 18, 2020, 06:43:06 am »
Lidt lommefilosofi .......................

Jeg synes jeg har kunnet iagttage, at nordvesteuropæere i højere grad tænker på fremtiden end folk i den øvrige verden. Med at spare op og forberede fremtiden for sig selv. Thailand absolut i de modsatte ende. For thaiere der kommer til lidt penge, gælder det bare om at blæse dem væk med det samme, uden at tænke på i morgen, men de er også det værste. Det gik fint i det gamle landbrugssamfund med landsbyfællesskab, hvor man kunne finde sig et hønseæg, fange sig en frø eller plukke sig en banan uden at der var behov for at tænke længere frem. Ikke fordi de er uintelligente.

Også får jeg også at vide om mange de østarbejdere der kommer her og tjener lidt penge. Når de kommer tilbage til deres hjemlande og vennekredsen, så er der bare party og natklubber indtil de har ruttet alt væk. Ingen tanke på at skabe sig en fremtid. Blandt østarbejderne er det gutterne der er værst. Kvinderne er knap så slemme til det.

Og russerne - uha!

De katolske sydeuropæere ved jeg knap så meget om, men jeg fornemmer at der er samme tendens der. Især blandt gutterne. Men den sydeuropæiske demografiske krise, skyldes at kvinderne ikke vil kendes ved de gutter, fordi de ikke vil være med til at skabe en fremtid med familie. Selv om de får kone og børn, interesserer gutterne sig bare for fis og ballade.

Men jeg kan se at at nordvesteuropæerne har mere tilbøjelighed til at tænke på deres fremtid. Hvorfor? Det er de samme områder som er lutheranske. Har det noget at gøre med lutheranisme, og arven derfra, selvom de fleste af os er ateister?

Min hjemmestrikkede teori: Det har noget at gøre med landbruget helt fra jernalderen og vikingetiden. Dels at man måtte tænke fremad med hensyn til at gøde markerne til næste sæson.

Også er der udvinding af jern. Det krævedes organisering. Den organisering fandt sted uden om stormændene. Man skulle være fælles om at indsamle malm. Om at forberede brændsel og bygge ovnene. Materialerne fandtes overalt, men der skulle planlægges og dermed tænkes fremad. Noget der fandt sted i et principielt demokratisk fællesskab.

Andre steder i verden har udvindingen af jern været i hænderne på en adel og stormænd.

12
Dyr / Insekternes død
« Dato: Februar 16, 2020, 06:20:59 am »
De lidt ældre af hos, husker nok, at når vi kørte bil for 40 - 50 år siden, var forruden altid splattet til med døde insekter. Det er forruderne ikke i dag, og selv om hastighederne er højere, så der skulle være flere døde insekter end dengang. Det giver et fingerpeg om insekternes tilbagegang. Det er ikke dommedag, men videnskabeligt, da det giver et billede af hvor mange insekter der er. Eneste bortforklaring skulle være, at insekterne er blevet klogere og ikke flyver ind i forruderne på biler mere.

Og det er videnskabeligt undersøgt: "Last year, Danish researchers published a study using this windshield method and noted reductions of 80 to 97 percent".

https://www.iflscience.com/plants-and-animals/why-fewer-bugs-are-splattering-on-your-car-windshield-nowadays/?fbclid=IwAR2svCHUpTfMLFCKGPY40dSWn_GTf95HEcPtyjDpTAjZAa1ljQixh4WMVQo

Det passer meget godt med min egne iagttagelser. Jeg har ikke nogen data, men jeg synes jeg har kunnet iagttage færre fugle. Solsorten ser man ikke så tit som for 30 - 40 år siden, men det skyldes udtørring af landskabet.

13
Samfund- & Kultur / Frihed, ikke for Thor
« Dato: Februar 13, 2020, 10:46:20 pm »
Her er endnu en af de historier af den slags som Homofaber mener at vi ikke skal blande os i. Og det er ikke kun en gang. Men den slags historier dukker konstant op.

https://nyheder.tv2.dk/2020-02-13-han-faldt-for-en-smuk-kvinde-og-pludselig-stod-han-i-et-kaos-af-vold-ydmygelser-og-social?fbclid=IwAR0-5EvN8dzJM4pEoFRZU9bMyKBnpAYSQVfnnKs84kF8yEMqw48YXNzGZ7c

Der dukker også den slags historier op blandt danskere. Fornylig har der været nogle historier om unge danske kvinder i tyranniske parforhold. Men forskellen her er at der kun er enkeltpersoner om det. Samfundet bakker kvinderne op. I muhamedanismen er der familien med bekendte,  om det det - som i dette tilfælde.

"Men det var ikke længere familien, hun var bekymret for, forklarede hun. Nu var det venner til familien og familiemedlemmer, hun aldrig havde mødt. Alle dem, der følte sig krænket, fordi hun havde forladt sin mand."

Så det er ikke helt forkert det med de 300 fætres næver. Muligvis er de ikke bogstavelige fætre alle trehundrede.

Og en ting til: jeg er ligeglad med om de er flinke når de skal sælge pizzaer eller kioskvarer. Jeg ser på hvordan de mon ville være når datteren skal giftes. Fordi det hører man jævnligt, som eksempel på hvor velintegrerede de er.

14
Politik / Skakmat i Tyskland
« Dato: Februar 10, 2020, 11:46:22 am »
Partiet "Die Linke" i tyskland er arvtager efter DDRs SED. Partiet står stærkt rundt omkring i delstaterne, med CDU vil ikke have noget med dem at gøre og kalder dem "Mauermörder"-partiet. Men det gør det vanskeligt at danne koalitioner og regeringer. Nu er AfD kommet på banen og dem er der heller ikke nogen der vil have noget med at gøre, på grund af Tysklands traume med fortiden. Men endnu en vanskelighed ved at danne koalitioner og regeringer. De Grønne og FDP tåler i forvejen ikke synet af hinanden.

Det har de bøvlet længe med i Thuringen, hvor både "Die Linke" og Afd kom til at stå stærkt. Nu har de endelig bøvlet en regering på plads med en populær kandidat fra "Die Linke" som ministerpræsident. Det er ikke noget for CDU, så i sidste øjeblik stiller de selv med en kandidat, sammen med FDP og med støtte fra AfD. GOSH! En storm i tysk politik. Støtten fra AfD bliver fordømt fra alle sider, så allerede efter en dag måtte ministerpræsidenten træde tilbage. Nu skal der være nyt valg.

Men CDUs stejle holdning har ikke gjort partiet populært i befolkningen. Nu er der lederkrise i partiet da formandsposten og kanslerposten er blevet adskilt. Nu er formanden Kramp-Karrenbauer også trådt tilbage, så der bliver ny lederkrise. Det bliver festligt for Tyskland hidtidige næsten enehersker parti at gå ind i valgkampen til forbundsdagsvalget, som en rygende ruinhob.

15
Almen / Presset på priserne
« Dato: Februar 04, 2020, 02:43:18 pm »
I Tyskland er der i øjeblikket oppe i medierne, og i Bundestag, at supermarkedskæderne presser bøndernes priser helt ned. I forvejen er der ballade med tyske bønder over klimatiltagene.

https://www.tagesschau.de/wirtschaft/lebensmittelpreise-landwirte-103.html

I Danmark er det knap så slemt, fordi bøndernes aftagere er organiseret i store monopoler, som ikke er så nemme at presse. Men der kommer pres ind over grænsen i form af import af billige fødevarer.

Nogle parlamentarikere er inde på lovbefalede mindstepriser på fødevarer. Og så er der den sædvanlige: vi må give mere landbrugsstøtte.

Samtidigt er det der er tilbage af tysk middelklasse under pres. I forvejen er der klassen af 'working poor' i Tyskland. I middelklassen er der bekymring for om de skal blive syge eller arbejdsløse, og dermed ruineret. I Tyskland er der lovpligtig mindsteløn. Det lyder umiddelbart sympatisk, men det har lagt gift under det tyske arbejdsmarked.

Der har været nogle protrætter af de 'working poor' det værste er pakkebudene for amazon og den slags. De må arbejde 13 - 14 timer i døgnet for lige at holde skindet på næsen.

Karl Marx havde ret i sine fremskrivninger om at jagten på profitten bliver mere og mere intensiveret og presser mennesker mere og mere.

Sider: [1] 2 3 ... 46