Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Sturmbannführer

Sider: [1] 2 3 4
1
Debat om debatten / Sv: Debatten her
« Dato: Juli 31, 2018, 11:51:00 am »
Som sagt, I må spørge Gubbi, om jeg og Langgaard er den samme, og I må gerne poste svaret her.

2
Debat om debatten / Sv: Debatten her
« Dato: Juli 31, 2018, 11:34:50 am »
Politisk Ukorrekt dog. Kan du ikke se det sikkert bare er en troll. Ja akkurat som DU er det. ;))

Husk, for det meste er de Trusler der forekommer her på siden, det er bare noget der står på en skærm. Han kan jo ikke gøre dig noget du er anonym. ;)

Nu har jeg sådan set ikke fremsat nogen trusler.

3
Debat om debatten / Sv: Debatten her
« Dato: Juli 31, 2018, 11:33:47 am »
Friluftsbøssen (Politisk Ukorrekt) har hermed min fulde tilladelse til at spørge Gubbi, om jeg og Langgaard er den samme, og I skal bare poste svaret her!

4
Debat om debatten / Sv: Debatten her
« Dato: Juli 31, 2018, 11:29:29 am »
Du er syg, jeg har aldrig handlet som du der beskriver.

5
Fri Debat / Sv: Nogen overvåges
« Dato: Juli 31, 2018, 11:25:14 am »
Og jeg gætter så på at du er Politisk Ukorrekts seneste profil? Intet synes åbenbart for lavt eller for ulækkert.

6
Dyr / Sv: Bidt af hund
« Dato: Juli 31, 2018, 11:22:29 am »
Så er "Politisk Ukorrekt" på banen igen med sine håbløse idiotier, som vi andre skal synes er åh-så sjove.

Du er syg i hovedet med alt dit ævl om rummænd og hemmelige selskaber. Du har flere gange smadret debatten, og nu i gang igen fra en ny profil. Men du kan nok ikke vide dig alt for sikker på, at vinden bliver ved med at blæse din vej. Jeg tror det ikke.

Hvis GuBBi var lidt vågen (hvad han ikke er), ville han for længst have opdaget, at du er den samme som "Langgaard-Nielsen". Det har jeg gjort GuBBi opmærksom på flere gange, men manden fatter tilsyneladende NADA. Eller også er han, som jeg længe har mistænkt, på stalkertrollenes side.

Jeg er aldeles ikke bange for dig, da du bare er en aldrende tastaturkriger, der puster dig op ved at sidde trygt bag din skærm og udgive sig for en masse seje højreradikale fanatikere. I virkeligheden er du dog blot en troll og ingen af dine påtagede identiteter herinde er ægte.

Det er kun GuBBi, der ikke har opdaget dette endnu. Selvom der er åbenlyst for alle os andre.

Det er sørgeligt, men du er syg i hovedet. For dig synes ingen bedring mulig længere!

7
Debat om debatten / Debatten her
« Dato: Juli 31, 2018, 11:20:53 am »
Jeg har aldrig set et så sørgeligt syn som din-debat anno 2018, med alle de danskerfjendtlige udgydelser, der dagligt flyder godt ført an af landsskadelige idioter som Anklageren, Trådløse Anna (med nyt navn) og Carlo.

Selv er jeg for længst stoppet med at besøge siden, dertil er mediet for underlødigt, og et hurtigt tjek af de seneste debatter lader mig vide, at flere af de andre gode nationale debattører også har forladt den synkende skude.

Så de fik det altså som de ville - brovtebanden - et røvkedeligt islam-røvslikkende forum, hvor de ikke udfordres på deres svinske ideer og holdninger.

Giv jer selv en hånd, I må fandeme være stolte af jer selv!

8
Samfund- & Kultur / Sv: Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 08, 2017, 10:49:23 pm »
Spændende debatindlæg, som dog nok skal blive forsøgt afsporet (jeg kan se, at Anklageren allerede er godt i gang).

Der er næppe noget unaturligt ved, at vi vestlige mennesker overvejer, hvordan vi kan modstå det pres, der igennem snart mange år opleves fra den muhamedanske verden. For det er bestemt ikke af det gode, det vi ser fra dén kant.

Jeg mener det ligger i den menneskelige natur, at man går til modstand, når man føler sig presset på selve sit livsgrundlag. Er det ikke, hvad vi alle ville gøre? Gå til modstand, når vi føler os truet på livet? Skulle det være specielt ekstremt at ønske den mulighed for et folk, der i bund og grund bare ønsker at leve i frihed?

For hvis vi ikke gør dét - så underkaster vi os. Det er svært at se Anklagerens indlæg som andet end en opfordring til netop at underkaste sig islam. Det mener jeg vitterlig, det er.


9
Måske gør han det for at provoker? Du ved ikke om han er nazist eller ej, man kan godt have et profil foto af en nazist uden selv at være nazist.

Provokere? Tjo, du er nok ikke så langt fra sandheden. Først og fremmest afspejler det min interesse for tyske forhold og politik før og under Anden Verdenskrig, men jeg skal da også glædeligt indrømme, at jeg fryder mig over, hvordan Brovtebanden kan komme op i det røde felt, bare ved synet af det billede.

Dét alene gør det hele værd at logge ind her - selvom det ikke sker alt for ofte. Den slags små fornøjelser skal man også huske at give sig selv på en side som denne, hvor der skrives så forfærdelig meget bræk om det fantastiske ved islam, befolkningsudskiftningen og bla bla bla..

10
Politik / Den evige opdragelse
« Dato: Oktober 16, 2017, 10:22:43 pm »
De landsdækkende kanaler, DR og TV2, har de sidste mange år markeret sig som særligt opdragende over for os danskere i den henseende, at multikulturen og befolkningsudskiftningen jævnligt hyldes, så det er til at brække sig over.

Har I aldrig tænkt over, hvordan journalister med udenlandsk – og ofte muhamedansk, jødisk eller afrikansk – baggrund i alt for høj grad får lov til at dominere sendefladen?

De hedder Simi Jan, Erkan Özden, Abdel Aziz Mahmoud, Divya Das, Ulla Essendrop, Dina Birte Al-Erhayem, Martin Krasnik, Paula Larrain, Adam Holm, Vibeke Hartkorn, og hvem husker ikke ’vejrnegeren’ Maria Hørby?

Hvorfor har der altid været så mange udenlandske tv-værter? Det kan umuligt passe, at der ikke kan findes danske journalister, der kan varetage de erhverv, for der uddannes masser af journalister hvert år.

Svaret skal selvfølgelig findes i det faktum, at DR og TV2 har påtaget sig den opgave, det er at opdrage på os tv-seere. Når vi hele tiden ser disse udlændinge som en slags autoritære figurer på tv, som fortæller os, hvordan det står til ude i verden, så ledes den almindelige dansker måske i højere grad til at acceptere tilstedeværelsen af netop de fremmede. Mon ikke det netop er dét, der er tanken bag valget af disse journalister og nyhedsværter?

Vi skal lære at se op til de fremmede – muhamedanerne, som oftest – så vejen kan banes til den kommende magtovertagelse. Lader det ikke til at være planen, når så overvældende en del af DRs og TV2s ansigter udad til udgøres af andre end danskere?

Det går så fint i tråd med promoveringen af Ramadan og andet bræk – livsglade tv-programmer om danske piger, der er konverteret til islam og Eid-fester, der er gratis, mens julekoncerten koster over 300 kr. at deltage i, og den slatne dækning af de snart daglige muhamedanske terrorangreb i Europa, hvor man altid bedyrer, at man sandelig ikke ved, om der er tale om muhamedanere – indtil det tilsidst ikke kan skjules længere, hvorefter man begynder at forsikre seerne om, at det naturligvis ikke har noget med islam at gøre.

Ja, vi kan jo nok ikke gøre så meget ved det her og nu, men vi kan da i det mindste være opmærksomme på, hvad det er, der foregår, så alt for mange ikke bare æder det råt. Vær ALTID opmærksom på det, der kommer fra de store tv-kanaler, og vær kritisk! Dét kommer man langt med!

(Og nu vil jeg gerne have lov til at give ordet til Anklageren/Tigermanden, der kalder mig ’paranoid’ og opfordrer til at leve som man plejer.) :bad:

11
Nu er jeg ikke den mest aktive bruger her på siden, for jeg har også andre ting at tage mig til end beskæftige mig med de løgnagtige islamvenner, der på dagligt basis overbrækker siden med deres endeløse kærlighed til den onde og blodtørstige politiske ideologi, som islam er.

Og jeg har også set, hvordan afstemningsfunktionen er blevet brugt til den ene barnlige gul stue-afstemning efter den anden. Men lad mig da alligevel udnytte muligheden for at bruge netop den funktion til noget fornuftigt.

Svar mig da på, om ikke det ville være en god idé at stoppe for indvandring og asyl fra ikke-vestlige lande. Dette er i alt sin enkelthed spørgsmålet.

Jeg ved nok, at resultatet skal tages med et gran salt, for som det er påvist, så vrimler det med brugere med flere profiler blandt de, som er kendt som Brovtebanten herinde. Men lad os da alligevel prøve. Måske kunne det endda kaste nogle argumenter og noget debat af sig – selvom jeg også godt ved, hvem der vil forsøge at ødelægge det.

Jeg selv stemmer naturligvis ’ja’, for jeg mener, det er samfundsnedbrydende, hvis vi fortsætter den befolkningsudskiftning, der allerede er i gang. Det er skadeligt for de danske værdier og demokratiet, når islam gives plads og indflydelse. Islams blodideologi står for det stik modsatte af, hvad det danske demokrati står for. Lad jer ikke foregøgle om andet.

’Jamen, man kan da ikke holde dem ude’, hører vi så tit. Selvfølgelig kan vi det, og vi kan sørge for at få dem sendt hjem, hvis de kommer hertil. Det er bare instrukser fra regeringen, så kan politi og militær godt begynde at undersøge identiteten, når de ser en muhamedaner på gaden. Det er jo det, at de kan gå frit rundt, også selvom de er her på falske præmisser, der er det store problem. Det skal der sættes ind overfor.

Vil vi bevare det Danmark, vi kender, så skal islam ikke have nogen indflydelse på samfundet overhovedet. Vi skal stoppe al asylbehandling og al indvandring fra ikke-vestlige lande. Det kan man sagtens gøre under den lovgivning, vi har i landet allerede i dag.

12
Politik / Sv: Nazistisk stormøde i Sverige
« Dato: September 29, 2017, 07:08:23 pm »
Både den norske efterretningstjeneste (PST) og den svenske (Säpo) har bekræftet, at de vil følge med, når nazisterne mødes på lørdag.

Man fristes til at skrive:

-GYYYYYYYSSS!!!

-Det må vi sandelig fundere over

-Glæd dig over at skulle kigge til fjerne himmelstrøg for at finde nogle nazister at gyse over.

-Du kan da bare leve som du plejer

Og lignende betændt bræk, som man jævnligt ser det fra brovtebanden, når der skrives noget kritisk om muhamedanerproblemet.

13
Fri Debat / Sv: Dørmand i Haslev tager bladet fra munden
« Dato: September 27, 2017, 07:15:21 pm »
En dørmand gennem ni måneder, Rasko Cukic fra Bykroen i Haslev tager bladet fra munden.
Han kan fortælle, at en stor gruppe unge - 98% indvandrere, vurderer han - bruger enhver lejlighed til at provokere andre. Skabe konflikter på gaden ved at råbe grovheder efter fredelige gæster.
På Bykroen må de fleste af dem ikke komme. Men så flytter de bare grovheder og slagsmål udenfor.

https://denkorteavis.dk/2017/en-doermand-tager-bladet-fra-munden-stor-flok-unge-indvandrere-terroriserer-bykroen-i haslev-saa-blodet-flyder/

Dørmanden foreslår nogle uniformerede vagter til at patruljere i området fredag-lørdag-søndag klokken 22-05.

Hvad synes du, man burde gøre ved denne forbandede bærme, som - også andre steder end i Hasle - ødelægger almindeligt, fredeligt by-liv med deres stupide voldsglade opførsel.

Vi kommer til at se flere og flere borgerværn, det er uundgåeligt. Efterhånden som flere danskere oplever muhamedanerproblemet på egen krop - eller deres børns - så vil flere involvere sig.

Det skal naturligvis også ses i lyset af politikernes svigt. Alle ved, hvor presset politiet er - de kommer ikke, hvis muhamedanerne overfalder nogen på åben gade, og derfor opstår disse borgerværn.

Tyskland, som modtog en over million fremmede i 2015, responderede med et væld af borgerværn, som desværre har haft alt for travlt. Eneste mulighed for at vende den udvikling er, hvis politikerne begynder at tage muhamedanerproblemet alvorligt og giver politiet magtbeføjelser, de ikke har i dag.

På langt sigt skal det ikke være muligt for disse fremmede at nasse penge i de europæiske lande, de skal slet ikke have adgang. Det er den eneste løsning.

14
Fra medierne / Sv: Brandsabotage mod Örebro-moské i nat
« Dato: September 27, 2017, 03:42:11 pm »
Carlo:
Citér
Muslimer elsker at futte af.
Bare se de brændte bilvrag der var omkring mit tidligere ghettoområde.

 :ohmy:

- Så tager vi lige lidt pjatstøvle-blabla med Carlo Klam. Vi skulle nødig risikere, at nogen tog trådens ret alvorlige emne op igen!  Ding-dong-dynamolygte, som vi siger i "Thailand" -> førende drukbænk i Aabenraa.

Carlo vil gerne have os alle sammen til at tro at han ikke bryder sig om muslimer, men hvilken kommunist gør egentlig ikke det?

Jeg tror det mere handler om at forsøge at forvirre os andre islamkritikere - end om noget andet! Først er Carlo modstander af islam og kommer med alt muligt om at de er en pestilens osv - så med det næste er vi andre åndssvage fordi vi kritiserer islam.

Denne vaklen frem og tilbage mellem to stole får mig til at tænke på et efterhånden velkendt udtryk fra islam: Taqiya.

Taqiya er muhamedanernes tilladte løgn, som de må bruge for at forvirre os vantro.

Er det ikke netop dét, Carlo praktiserer, når han "ikke" kan beslutte sig for, om han er for eller imod islam?

15


Med noget skal du jo foretager dig for den betaling, du med stor sandsynlighed indkasserer for at sidde her dag og nat og skrive til fordel for islams sag.


Synes du det er forkert at få en pænt beløb på kontoen hver måned, og så for en godt sag.
Jeg tager personligt godt imod, selvom jeg nok ikke kommer i nærheden af Anklagerens udbetalinger. o-)))))))))))))))

Kun en udlænding kan kalde Danmarks islamisering for en "god sag"! Du er ikke, og bliver aldrig, et aktiv for vores land!

Sider: [1] 2 3 4