Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Sturmbannführer

Sider: [1] 2 3
1
Samfund- & Kultur / Sv: Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 08, 2017, 10:49:23 pm »
Spændende debatindlæg, som dog nok skal blive forsøgt afsporet (jeg kan se, at Anklageren allerede er godt i gang).

Der er næppe noget unaturligt ved, at vi vestlige mennesker overvejer, hvordan vi kan modstå det pres, der igennem snart mange år opleves fra den muhamedanske verden. For det er bestemt ikke af det gode, det vi ser fra dén kant.

Jeg mener det ligger i den menneskelige natur, at man går til modstand, når man føler sig presset på selve sit livsgrundlag. Er det ikke, hvad vi alle ville gøre? Gå til modstand, når vi føler os truet på livet? Skulle det være specielt ekstremt at ønske den mulighed for et folk, der i bund og grund bare ønsker at leve i frihed?

For hvis vi ikke gør dét - så underkaster vi os. Det er svært at se Anklagerens indlæg som andet end en opfordring til netop at underkaste sig islam. Det mener jeg vitterlig, det er.


2
Måske gør han det for at provoker? Du ved ikke om han er nazist eller ej, man kan godt have et profil foto af en nazist uden selv at være nazist.

Provokere? Tjo, du er nok ikke så langt fra sandheden. Først og fremmest afspejler det min interesse for tyske forhold og politik før og under Anden Verdenskrig, men jeg skal da også glædeligt indrømme, at jeg fryder mig over, hvordan Brovtebanden kan komme op i det røde felt, bare ved synet af det billede.

Dét alene gør det hele værd at logge ind her - selvom det ikke sker alt for ofte. Den slags små fornøjelser skal man også huske at give sig selv på en side som denne, hvor der skrives så forfærdelig meget bræk om det fantastiske ved islam, befolkningsudskiftningen og bla bla bla..

3
Politik / Den evige opdragelse
« Dato: Oktober 16, 2017, 10:22:43 pm »
De landsdækkende kanaler, DR og TV2, har de sidste mange år markeret sig som særligt opdragende over for os danskere i den henseende, at multikulturen og befolkningsudskiftningen jævnligt hyldes, så det er til at brække sig over.

Har I aldrig tænkt over, hvordan journalister med udenlandsk – og ofte muhamedansk, jødisk eller afrikansk – baggrund i alt for høj grad får lov til at dominere sendefladen?

De hedder Simi Jan, Erkan Özden, Abdel Aziz Mahmoud, Divya Das, Ulla Essendrop, Dina Birte Al-Erhayem, Martin Krasnik, Paula Larrain, Adam Holm, Vibeke Hartkorn, og hvem husker ikke ’vejrnegeren’ Maria Hørby?

Hvorfor har der altid været så mange udenlandske tv-værter? Det kan umuligt passe, at der ikke kan findes danske journalister, der kan varetage de erhverv, for der uddannes masser af journalister hvert år.

Svaret skal selvfølgelig findes i det faktum, at DR og TV2 har påtaget sig den opgave, det er at opdrage på os tv-seere. Når vi hele tiden ser disse udlændinge som en slags autoritære figurer på tv, som fortæller os, hvordan det står til ude i verden, så ledes den almindelige dansker måske i højere grad til at acceptere tilstedeværelsen af netop de fremmede. Mon ikke det netop er dét, der er tanken bag valget af disse journalister og nyhedsværter?

Vi skal lære at se op til de fremmede – muhamedanerne, som oftest – så vejen kan banes til den kommende magtovertagelse. Lader det ikke til at være planen, når så overvældende en del af DRs og TV2s ansigter udad til udgøres af andre end danskere?

Det går så fint i tråd med promoveringen af Ramadan og andet bræk – livsglade tv-programmer om danske piger, der er konverteret til islam og Eid-fester, der er gratis, mens julekoncerten koster over 300 kr. at deltage i, og den slatne dækning af de snart daglige muhamedanske terrorangreb i Europa, hvor man altid bedyrer, at man sandelig ikke ved, om der er tale om muhamedanere – indtil det tilsidst ikke kan skjules længere, hvorefter man begynder at forsikre seerne om, at det naturligvis ikke har noget med islam at gøre.

Ja, vi kan jo nok ikke gøre så meget ved det her og nu, men vi kan da i det mindste være opmærksomme på, hvad det er, der foregår, så alt for mange ikke bare æder det råt. Vær ALTID opmærksom på det, der kommer fra de store tv-kanaler, og vær kritisk! Dét kommer man langt med!

(Og nu vil jeg gerne have lov til at give ordet til Anklageren/Tigermanden, der kalder mig ’paranoid’ og opfordrer til at leve som man plejer.) :bad:

4
Nu er jeg ikke den mest aktive bruger her på siden, for jeg har også andre ting at tage mig til end beskæftige mig med de løgnagtige islamvenner, der på dagligt basis overbrækker siden med deres endeløse kærlighed til den onde og blodtørstige politiske ideologi, som islam er.

Og jeg har også set, hvordan afstemningsfunktionen er blevet brugt til den ene barnlige gul stue-afstemning efter den anden. Men lad mig da alligevel udnytte muligheden for at bruge netop den funktion til noget fornuftigt.

Svar mig da på, om ikke det ville være en god idé at stoppe for indvandring og asyl fra ikke-vestlige lande. Dette er i alt sin enkelthed spørgsmålet.

Jeg ved nok, at resultatet skal tages med et gran salt, for som det er påvist, så vrimler det med brugere med flere profiler blandt de, som er kendt som Brovtebanten herinde. Men lad os da alligevel prøve. Måske kunne det endda kaste nogle argumenter og noget debat af sig – selvom jeg også godt ved, hvem der vil forsøge at ødelægge det.

Jeg selv stemmer naturligvis ’ja’, for jeg mener, det er samfundsnedbrydende, hvis vi fortsætter den befolkningsudskiftning, der allerede er i gang. Det er skadeligt for de danske værdier og demokratiet, når islam gives plads og indflydelse. Islams blodideologi står for det stik modsatte af, hvad det danske demokrati står for. Lad jer ikke foregøgle om andet.

’Jamen, man kan da ikke holde dem ude’, hører vi så tit. Selvfølgelig kan vi det, og vi kan sørge for at få dem sendt hjem, hvis de kommer hertil. Det er bare instrukser fra regeringen, så kan politi og militær godt begynde at undersøge identiteten, når de ser en muhamedaner på gaden. Det er jo det, at de kan gå frit rundt, også selvom de er her på falske præmisser, der er det store problem. Det skal der sættes ind overfor.

Vil vi bevare det Danmark, vi kender, så skal islam ikke have nogen indflydelse på samfundet overhovedet. Vi skal stoppe al asylbehandling og al indvandring fra ikke-vestlige lande. Det kan man sagtens gøre under den lovgivning, vi har i landet allerede i dag.

5
Politik / Sv: Nazistisk stormøde i Sverige
« Dato: September 29, 2017, 07:08:23 pm »
Både den norske efterretningstjeneste (PST) og den svenske (Säpo) har bekræftet, at de vil følge med, når nazisterne mødes på lørdag.

Man fristes til at skrive:

-GYYYYYYYSSS!!!

-Det må vi sandelig fundere over

-Glæd dig over at skulle kigge til fjerne himmelstrøg for at finde nogle nazister at gyse over.

-Du kan da bare leve som du plejer

Og lignende betændt bræk, som man jævnligt ser det fra brovtebanden, når der skrives noget kritisk om muhamedanerproblemet.

6
Fri Debat / Sv: Dørmand i Haslev tager bladet fra munden
« Dato: September 27, 2017, 07:15:21 pm »
En dørmand gennem ni måneder, Rasko Cukic fra Bykroen i Haslev tager bladet fra munden.
Han kan fortælle, at en stor gruppe unge - 98% indvandrere, vurderer han - bruger enhver lejlighed til at provokere andre. Skabe konflikter på gaden ved at råbe grovheder efter fredelige gæster.
På Bykroen må de fleste af dem ikke komme. Men så flytter de bare grovheder og slagsmål udenfor.

https://denkorteavis.dk/2017/en-doermand-tager-bladet-fra-munden-stor-flok-unge-indvandrere-terroriserer-bykroen-i haslev-saa-blodet-flyder/

Dørmanden foreslår nogle uniformerede vagter til at patruljere i området fredag-lørdag-søndag klokken 22-05.

Hvad synes du, man burde gøre ved denne forbandede bærme, som - også andre steder end i Hasle - ødelægger almindeligt, fredeligt by-liv med deres stupide voldsglade opførsel.

Vi kommer til at se flere og flere borgerværn, det er uundgåeligt. Efterhånden som flere danskere oplever muhamedanerproblemet på egen krop - eller deres børns - så vil flere involvere sig.

Det skal naturligvis også ses i lyset af politikernes svigt. Alle ved, hvor presset politiet er - de kommer ikke, hvis muhamedanerne overfalder nogen på åben gade, og derfor opstår disse borgerværn.

Tyskland, som modtog en over million fremmede i 2015, responderede med et væld af borgerværn, som desværre har haft alt for travlt. Eneste mulighed for at vende den udvikling er, hvis politikerne begynder at tage muhamedanerproblemet alvorligt og giver politiet magtbeføjelser, de ikke har i dag.

På langt sigt skal det ikke være muligt for disse fremmede at nasse penge i de europæiske lande, de skal slet ikke have adgang. Det er den eneste løsning.

7
Fra medierne / Sv: Brandsabotage mod Örebro-moské i nat
« Dato: September 27, 2017, 03:42:11 pm »
Carlo:
Citér
Muslimer elsker at futte af.
Bare se de brændte bilvrag der var omkring mit tidligere ghettoområde.

 :ohmy:

- Så tager vi lige lidt pjatstøvle-blabla med Carlo Klam. Vi skulle nødig risikere, at nogen tog trådens ret alvorlige emne op igen!  Ding-dong-dynamolygte, som vi siger i "Thailand" -> førende drukbænk i Aabenraa.

Carlo vil gerne have os alle sammen til at tro at han ikke bryder sig om muslimer, men hvilken kommunist gør egentlig ikke det?

Jeg tror det mere handler om at forsøge at forvirre os andre islamkritikere - end om noget andet! Først er Carlo modstander af islam og kommer med alt muligt om at de er en pestilens osv - så med det næste er vi andre åndssvage fordi vi kritiserer islam.

Denne vaklen frem og tilbage mellem to stole får mig til at tænke på et efterhånden velkendt udtryk fra islam: Taqiya.

Taqiya er muhamedanernes tilladte løgn, som de må bruge for at forvirre os vantro.

Er det ikke netop dét, Carlo praktiserer, når han "ikke" kan beslutte sig for, om han er for eller imod islam?

8


Med noget skal du jo foretager dig for den betaling, du med stor sandsynlighed indkasserer for at sidde her dag og nat og skrive til fordel for islams sag.


Synes du det er forkert at få en pænt beløb på kontoen hver måned, og så for en godt sag.
Jeg tager personligt godt imod, selvom jeg nok ikke kommer i nærheden af Anklagerens udbetalinger. o-)))))))))))))))

Kun en udlænding kan kalde Danmarks islamisering for en "god sag"! Du er ikke, og bliver aldrig, et aktiv for vores land!

9
Fri Debat / Sv: Den ulækker radikale muslim snyder og bedrager
« Dato: September 12, 2017, 10:54:46 pm »
Hvis vi nu skal prøve at bringe tråden tilbage på sporet i stedet for at spille med på Anklagerens forsøg på at dreje fokus væk fra emnet, så beviser - den i bund og grund fremmede - Anna Mee Allerslev, hvordan De Radikale egentlig bare er gode socialister.

Glem alt om deres såkaldt "borgerlige" økonomiske politik; de er typerne, der - som alle disse godhjertede og højpandede humanister - godt ved, hvordan man udnytter systemet og rager til sig.

Men på den anden side så er det næppe et tilfælde, at hun har valgt det politiske ståsted, som tilfældet er. Hun er en fremmet, og af mange uønsket, her i landet, og derfor er hun naturligvis aktiv i et islam- og fremmedvenligt parti.

Hun er en ægte fjende af folket.

10
Jamen, det må da godt nok også være ærgerligt for dig, at dit dække røg i vasken dengang. Som jeg forstår debatten, så har alle de vigtige debattører for længst erkendt, at du står bag en række profiler herinde, herunder Tigermanden og Venstrefløjens Hævner.

Det forsøger du ihærdigt at flytte fokus fra.

Anklageren, du er så dum, så det gør ondt, og jeg forstår ikke, hvorfor sidens brugere ikke finder fælles fodslag i forhold til at undlade at svare dig længere. Det ville formentlig være det eneste, der virker mod dig.

Med noget skal du jo foretager dig for den betaling, du med stor sandsynlighed indkasserer for at sidde her dag og nat og skrive til fordel for islams sag.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Når asylansøgere spiller fodbold
« Dato: September 10, 2017, 08:48:58 am »
Det er en lille mindretal af danske tilskuere der går ind for fodboldvold. Det store flertal af tilskuerne vil bare se fodbold

Og?

Det er formentlig spild af tid at forsøge at forklare dig pointen.

12
Det var dog et usædvanligt sørgeligt syn, at mit debatoplæg så hurtigt og så effektivt er blevet drejet over på det sædvanlige hvem-er-hvem-brovte-fjolleri. Man spørger sig selv, om det overhovedet er nogen nytte til at bruge tid på at skrive, når udfaldet er som det er.

Der kan meget vel gå noget tid, inden jeg igen bruger tid og ressourcer på debatten her.

13
Så kommer jeg endnu en gang til at bruge debatten her til at poste et debatindlæg, som af uransagelige årsager ikke må bringes i de landsdækkende trykte medier:

Det synes klart, at der her i Danmark findes et stort og afgrundsdybt gab mellem på den ene side den såkaldte kulturelite og på den anden side den almindelige danske borger, når det kommer til at forholde sig til spørgsmålet: Skal vi fortsat acceptere den voldsomme muhamedanske indvandring?

Fra starten af denne muhamedanske indvandring har det været kutyme at knægte kritiske røster. Man har systematisk latterliggjort de af os, der i tide indså, hvad det var der var ved at ske. Og det var især den kulturradikale elite, der stod for denne latterliggørelse.

Det er en gruppe af mennesker, som meget gerne fortæller os andre, hvordan vi skal synes om de fremmede, og hvordan vi ikke må mene. De selv samme mennesker er dog forskånet for de mange negative følger ved den muhamedanske indvandring, for de bor trygt og godt langt væk fra ghettoen.

Man kan derfor indvende mod deres bedrevidenhed, at de ikke er rustet til at udtale sig om, hvad andre bør mene og gøre, men det er spildt så længe de ikke selv erkender dette.

For det er ikke dem, der skal leve med den vold, voldtægter, røverier, skyderier og hærværk, som vi alt for ofte har se følge med i kølvandet på muhamedanerne. For den slags sker jo ikke i Nordsjælland, på Frederiksberg eller i venstreorienterede økolandsbyer langt ude på landet. Det sker i sagens natur i de områder hvor muhamedanerne bor og lever.

Det er den lavtuddannede og lavtlønnede dansker, der i mange tilfælde ikke har andet valg end at bo i de almene boligbyggerier, der må holde for, så kultureliten – alle dem med de rigtige meninger – kan dyrke egen godhed. Det er deri uretfærdigheden og den ægte ondskab ligger. Anderledes var det, hvis de godhjertede humanister selv valgte at give deres bolig i bytte til en dansk beboer i et alment boligbyggeri. Så kunne vedkommende få et realistisk indblik i, hvad det er for en situation vedkommende har været med til at bringe landet i med sit meningstyrani.

For mig at se er der tale om en særlig ondsindet art landsforræderi, hvor man på bekostning af landsmænds ve og vel fremmer en befolkningsudskiftning. Den slags er strafbart ifølge Grundloven.

De personer, der er tvundet til at bo nær muhamedanerne, er truet på deres sikkerhed. Vi ved, at de fremmede tegner sig for en uforholdsmæssig stor andel af personfarlig vold, men det er selvfølgelig let at være bedøvende ligeglad med den slags, når man selv kan vælge ikke at blive udsat for den slags. Når man har valget ikke at komme i de farlige områder. Denne luksus er desværre ikke alle beskåret.

Det er først, hvis medierne forstår at de, for landets overlevelses skyld, er nødt til at bringe flere sider af sagen – også den side, der for nuværende er politisk ukorrekt – at vi kan fratage kultureliten deres eneret på at fremføre en offentlig fremstille af islam. Den fremstilling, som jeg kalder for glasbillede-islam. Der skal være plads til en mere realistisk fremstilling af islam – en, der også tager de mange, mange dårlige ting med.

Det skylder vi de af vore landsmænd, der i øjeblikket lider under muhamedanismen – og som kaldes racister, hvis de står frem og fortæller deres historie.


Det var så mit debatindlæg, som er blevet afvist ved alle større aviser – ganske som sædvanligt. Og da jeg nu bringer det her på debatten, synes det relevant at tilføje, at vi jo ser samme mekanisme her, hvor det er personer, der ikke selv er direkte påvirket af muhamedanernes fremtrængen, som belærer os andre om, hvor skøn og problemfri denne fremtrængen er.

Tænk bare på debattøren, kaldet Anklageren, som påstår at være bosat på Grønland, hvor der formentlig slet ikke er nogle muhamedanere. Det er let at overse problemerne, når man ikke møder dem i hverdagen, og det er nemt at latterliggøre de, der ikke har de politisk korrekte meninger, så længe disse politisk ukorrekte meninger fortsat er bandlyst fra mainstream-medierne.

14
Politik / Sv: Indvandringens pris
« Dato: August 11, 2017, 11:32:49 pm »
Så lykkedes det jer også lige at få Bente jaget væk fra debatten. Det er synd, for hun virkede faktisk som en person, der reflekterede over tingene, og som sikkert også ville bidrage positivt til debatten.

Men "brovterne" fik som sædvanligt vippet én ud, som de kunne se ville sige dem imod. Nogen gange er det en en børnehave, det her sted.

15
Fri Debat / Hvad betyder ”kulturberigelse”?
« Dato: August 11, 2017, 11:18:50 pm »
Nedenstående er endnu et afvist debatindlæg/læserbrev - som ikke måtte bringes i nogle af de aviser, jeg kontaktede.

Det her ord, ”kulturberigelse”, det har vundet indpas i løbet af de sidste par årtier, ofte brugt i propagandistisk øjemed fra den såkaldt humanistiske fløj; de som har kastet deres kærlighed på islam og muhamedanerne.

Og så er vi andre, der er anderledes tilbageholdne, når det kommer til det her modeord, ”kulturberigelse” - dette af flere årsager. For det første figurerer dette ord slet ikke i de ordbøger, jeg har tilgængelige herhjemme, så noget taler for, at ordet slet ikke findes. Eller sagt på en anden måde: Det er en konstruktion; et ord som er opfundet til en ganske bestemt lejlighed, et ord som har en helt særlig funktion – at få islam til at fremstå i et positivt lys.

Det er altså et forsøg på manipulation, intet andet. Det er et forsøg på at fremstille virkeligheden som andet, end det virkelig er. Hvorfor nu det? Man kunne forledes til at tro, at det har noget at gøre med, at virkeligheden forekommer en bestemt gruppe mennesker anderledes, end de ønsker den er. Når vi bruger ordet ”kulturberigelse” til at omtale islam positivt, så er det for at dække over de mange fortrædeligheder, som uvilkårligt er fuldt med islam fra Mellemøsten til Danmark.

Men lad os se lidt på ordets natur. Der er tale om et sammensat navneord – bestående af ”kultur” og ”berigelse”. Men det giver ikke mening at anvende et sådant ord om islams påvirkning på det danske samfund, og det er der en række meget gode grunde til. For det første er den islamiske livsform ikke en kultur som sådan. Der er tværtimod tale om et komplet samfundssystem, og heri ligger der en af hovedsagerne til, at islam kun dårligt – eller slet ikke – kan finde en naturlig plads i andre samfund. Er man en del af den muhamedanske livsform, så er der en plan for hvert et aspekt af en liv. Alle handlinger, man gør og foretager sig i løbet af et liv er planlagt og forudbeskrevet i mindste detalje. Det er det modsatte af den fri vilje. Det er det modsatte af demokrati. Det må give de indvidede en enorm følelse af sikkerhed og tryghed, men bagsiden af medaljen er, at man skal fralægge sig sin frihed. Det er det, der er det største problem med islam – man kan umuligt dyrke islam og samtidig være fri, det er to helt modsatrettede størrelser.

Og netop dét bringer os tilbage til dette sjove ord, ”kulturberigelse” - det bringer os videre til andet ordled, ”berigelse”. En berigelse er når noget bliver forbedret eller højnet. Den ”kultur”-form, som muhamedanismen er, er ikke en forbedring af den vestlige livsform – det er en forringelse. Vores vestlige demokratier er netop vokset ud af frihedstanken og af demokratiernes opståen. Alt det, som vi har set er uforeneligt med muhamedanismen. Derfor har islam aldrig nogensinde beriget os, ikke den mindste lille smule.

Islam er tværtimod et skridt tilbage mod tidligere og mere uoplyste tider. ”Kulturberigelse” dækker i virkeligheden over det stik modsatte. Når islam sætter sit aftryk på den vestlige leveform og de vestlige samfund, så trækkes vi baglæns, så at sige, mod tilstande, hvor også vi så os underlagt samfundsformer, der byggede på religiøse dogmatikker, snarere end fornuft, frihed og demokrati.

Derfor kan man trykt fastslå – når man mødes med dette vildledende udtryk, ”kulturberigelse” – at det ikke findes. Det er propaganda fra venstrefløjens side i forsøget på at svække egen kultur og folk. Men når I møder disse ukløgtige landssvigere, så vid da, at man ad rationel vej kan pille dette falske udtryk, ”kulturberigelse” i stumper og stykker.

Kulturberigerlse, i ordets ægte forstand, ville være at værne om det særegne nordiske. Vi har her en kulturel baggrund ulig nogen anden på kloden. Ikke at jeg vil svælge i nationalromantik, men der er så meget ved vores egen fortid, vi med rette kan være stolte af. Og det bringer os til en helt anden diskussion, nemlig det at vi af humanister og venstrefløjsdebattører igennem snart lang tid er blevet pålagt at hade vores egen baggrund. Sådan noget pladder kan man roligt blæse en hatfuld.

Sider: [1] 2 3