Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 342
1
Politik / Berlingske: Barnekisten var tom
« Dato: Februar 28, 2020, 11:35:37 pm »
Hvem husker ikke da løgnepressen og forrædertinget gik amok over at SK lavede en demo foran det som løgnepressen og Forrædertinget påstod var en barnebegravelse. Nu viser det sig at det IKKE var en børnebegravelse.

http://tv.frihedensstemme.dk/2020/02/28/berlingske-barnekisten-var-tom/
http://tv.frihedensstemme.dk/2020/02/28/sagen-opklaret-der-var-ingen-begravelse-da-stram-kurs-demonstrerede-ved-moske/

Mon kæmpeløgneren Porno-Mette kommer med en undskyldning nu?

2
Citér
Visitationszoner i Fredericia efter drab på Abdulhafid: “.. risiko for yderligere alvorlige voldelige opgør”

Mandag blev 24-årige Qasim Abdulhafid myrdet i Fredericia-ghettoen Korskærparken, og projektchef for områdets Medborgerhus fortæller til Ekstra Bladet, at afdøde har arbejdet ‘frivilligt og bidraget til lokalområdet’. Der nævnes konkret, at han eksempelvis har ‘været julemand for os’. I virkeligheden var han i aktivering, som man kan læse i en ældre artikel på Fyens.dk.

Som en konsekvens af drabet er der nu indført visitationszoner i garnisonsbyen. Fra JV.dk – Politiet frygter opgør efter skuddrab: Indfører visitationszone i Korskærparken og midtbyen.

    “I kølvandet på skuddrabet i Korskærparken mandag eftermiddag bliver der nu oprettet visitationszoner både omkring Korskærparken og den sydlige bydel.

    … Beslutningen om at indføre visitationszonen skyldes, at Sydøstjyllands Politi vurderer, at der i den kommende periode er en forøget risiko for, at der besiddes eller bæres våben i de anførte områder med henblik på at foretage strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd, som politiets kommunikationsafdeling formulerer det. Vurderingen bygger bl.a. på, at der i går skete et drab på en 24-årig mand i Korskærparken i Fredericia.

    Den afdøde er en del af en gruppe af unge mænd med anden etnisk oprindelse, der er bosiddende i Korskærparken. Denne hændelse i Korskærparken og igangværende konflikter betyder, at politiet vurderer, at der er risiko for yderligere alvorlige voldelige opgør i områderne.”
http://www.uriasposten.net/archives/108440

Det andet skuddrab var i Aarhus V og når politiet siger at der er indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø og så det at det forgik i Aarhus V. Så kan det da næsten kun være fremmede der har udøvet skuddrabet
Citér
Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget konkret om, hvad der ligger til grund for skyderiet, men der er indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø. Politiet har dog ikke lagt sig fast på et motiv, og drabet efterforskes derfor fortsat bredt.

https://politi.dk/oestjyllands-politi/nyhedsliste/25aarig-mand-draebt-af-skud-i-tilst--har-du-set-noget/2020/02/28


Hvordan har i det med at skuddrab mellem fremmede mennesker som slet ikke hører til i Danmark er blevet en del af hverdagen i Danmark?


PS. Med disse to skuddrab viser det atter at den stramme våbenlov ikke har nogen effekt.

3
Nu har du gennem flere år understøttet de højreradikale

- og sat humanister og socialister i et kedeligt lys.Der er folk der er så gak gak som Tigermanden er det. Dog uden den del med at han både er muslim og kommunist, men ellers siger han de samme ting som Forsvaren.

5
Jeg mener ogs at mig og Anti-rød be beskyldt for det sidste, men jeg er ikke 100% sikker.

6
Jeg er overrasket over at ingen fra brovtebanden har beskyldt mig for at indlægget provomere indvandringen fra fremmede lande der har en race og kultur som er meget fjernt fra dansk kultur og race. Både mig og Anti-rød blev nemlig en del gange beskyldt af alle brovterne for at være ISIS-tilhænger fordi at vi havde set Marokko-videoen.

7
Aktierne bliver ved med at falde, og det norske flyselskab Norwegian er hårdt ramt af coronavirussen. I dag faldt aktien med 25 procent. Norwegian har nu fået mere end halveret sin børsværdi på mindre end en uge.

Apotekerne mangler mundbind og håndsprit. Den gode nyhed er, at der er masser af håndsprit på lagrene, siger Lars Aarup fra COOP (hvis det altså betyder noget).

Ti medarbejdere på TV 2 er sat i karantæne, efter en medarbejder er blevet smittet med coronavirus - og der kan vel godt komme flere karantæner.

Nogen steder ude i verden lukker de skolerne for at begrænse smitten.
Skal man snart købe? Når Coronavirusen er bekæmpet så må værdien på aktierne vokse igen?

8
Politik / Sv: Anti-rød har lavet et debatoplæg - men du gjorde det ikke
« Dato: Februar 27, 2020, 05:33:08 pm »

Mit oplæg handler både om Socialdemokraternes gakkede politik/løftebrud når de ikke vil samarbejde med Assad om at smide disse mennesker ud. Det handler også om hvilke mennesker de ikke vil smide ud og hvilke handlinger de laver.

Hvorfor skriver du så ikke, at det er et problem, at regeringen ikke vil samarbejde med diktatoren?

Det andet er noget ævl.
Assad er valgt med en folkeafstemning ligesom Socialdemokraterne er det i Danmark. Men Assad har langt mere opbakning i Syrien end Mette F har det i Danmark. Jeg har gjort det til et problem flere gange at Socialdemokraterne ikke vil samarbejde med Assad.

9
Politik / Sv: Anti-rød har lavet et debatoplæg - men du gjorde det ikke
« Dato: Februar 27, 2020, 05:11:07 pm »
Jo det gør det også. Regeringens politik er det der er debatten med indlægget (som Anti-rød har forstået)
Citér
Børnemorderen skulle ikke være tvangsudvist, hvis han var blevet i Danmark, jf. regeringen.

Der er stor forskel på anti-røds kommentar og på dit oplæg  :smile1:
Mit oplæg handler både om Socialdemokraternes gakkede politik/løftebrud når de ikke vil samarbejde med Assad om at smide disse mennesker ud. Det handler også om hvilke mennesker de ikke vil smide ud og hvilke handlinger de laver.

10
Politik / Sv: Du lyver
« Dato: Februar 27, 2020, 04:57:36 pm »
Det er meget vigtig for debatten at folk kan se hvilke mennesker forræderregeringen vil beholde i Danmark. Så kan folk se billederne og bedømme selv om de ønsker at disse mennesker skal være i Danmark (som Socialdemokraterne ønsker) eller om de skal smides ud.

Oplægget handler ikke om regeringen (for så ville det have været debat).
Jo det gør det også. Regeringens politik er det der er debatten med indlægget (som Anti-rød har forstået)
Citér
Børnemorderen skulle ikke være tvangsudvist, hvis han var blevet i Danmark, jf. regeringen.

11
Det er meget vigtig for debatten at folk kan se hvilke mennesker forræderregeringen vil beholde i Danmark. Så kan folk se billederne og bedømme selv om de ønsker at disse mennesker skal være i Danmark (som Socialdemokraterne ønsker) eller om de skal smides ud.

12
Politik / Anklageren til grin igen
« Dato: Februar 27, 2020, 04:35:39 pm »
Han har ingen argumenter til at Socialdemokraterne ikke vil samarbejde med Assad, hvilket betyder at disse mennesker ikke bliver smidt ud af Danmark.

13
Politik / Sv: Voldelig højreekstrem demonstration i Tyskland
« Dato: Februar 27, 2020, 04:34:35 pm »


Det tyske politi har arresteret 12 mænd, der er mistænkt for at oprette en højreekstrem organisation med det mål at udføre angreb mod politikere, asylansøgere og muslimer, siger den føderale anklagemyndighed (GBA).

https://www.aljazeera.com/news/2020/02/suspects-germany-planned-attack-muslims-refugees-200214141816203.html
Hvad har det med noget som helst at gøre. Og man er stadigvæk uskyldig indtil det modsatte er bevist. Jeg tror ikke på løgnepressen.

14
Politik / Sv: Voldelig nynazistisk demonstration i Stockholm
« Dato: Februar 27, 2020, 04:31:57 pm »

Hvor er volden og hvad har mild vold med et dobbeltdrab at gøre? (i det tilfælde der er vold) Nu mener brovtebanden også at det provomere multikulturen med at bringe sådanne billeder  :big_grin: :big_grin: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

15
Syrienblog skriver præsis det samme som hvad jeg ville skrive, så jeg behøver ikke skrive så meget. Hvordan har i det med at Forrædertinget ikke vil smide disse mennesker ud af Danmark, fordi at Forrædertinget ikke vil samarbejde med Assad?
Citér
Omkring klokken 3 natten til søndag den 16. februar 2020 myrdede Hussein Abdo Abbas angiveligt sin kone Huda Ahmad Al-Ali og sønnen Azad Abbas i Ayn al-Arab i Syrien.

Få dage inden var de angiveligt blevet repatrieret fra Danmark, hvor de har været asylansøgere. Da Danmarks regering ikke udviser syrere med tvang, kan danskerne kun takke børnemorderen Hussein Abdo Abbas for, at han rejste frivilligt mod dansk betaling forud for drabet.

Hussein Abdo Abbas blev angiveligt født i 1969 i Derbazin.

Den unge kone Hoda Ahmad Al-Ali blev angiveligt født i 1993 i Al-Shadadi vest for al-Hasakeh.

Sønnen Azad Abbas blev angiveligt 10 år gammel. Andre kilder siger 8 år og 9 år. I bedste fald var hustruen 19 år og børnemorderen 43 år, da de sammen fik ham.

Ægteskabet var angiveligt ikke lykkeligt og næppe frivilligt, hvilket kan have været en udløsende faktor for drabet. I Danmark arbejdede Hoda angiveligt som frisør.

Ifølge oplysningerne, blev de stenet ihjel og efterladt, hvorefter faderen angiveligt skulle have meldt sig selv til påståede “myndigheder”, der dog ikke er anerkendte myndigheder.

Syrienblogs bitre rolle er at bringe det, de andre ikke gør. Ellers kunne vi lukke.


Citér
Billederne viser angiveligt de dræbte. Det er dog ikke bekræftet. Bemærk at drengen tilsyneladende har tisset i bukserne under det vanvittige drab af sin far, formentlig imens han så sin mor blive slået ihjel først. Vanvittigt at Folketinget importerer og finansierer et sådan uhyre.Citér
Et billede der angiveligt viser den dræbte dreng til venstre sammen med sine søskende.


Citér
Børnemorderen skulle ikke være tvangsudvist, hvis han var blevet i Danmark, jf. regeringen.
https://syrienblog.net/2020/02/26/kurdisk-asylansoeger-draeber-kone-og-soen-faa-dage-efter-repatriering-fra-danmark/

Sider: [1] 2 3 ... 342