Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 98
1
Jeg anbefaler https://www.reddit.com/r/Denmark/ og http://www.debatten.net/forum/ til det. Du får intet held her på sådan et lille forum (især når du udpeger en meget lille målgruppe som 30 - 40 år og som bor i København og Guldborgsundsområdet) Begge forums er fyldt med censur men der får du nok mere held end her.

2
Fri Debat / Sv: Linse stemmer på overraskende kandidat?
« Dato: November 21, 2017, 11:47:51 pm »
Er det virkelig nødvendigt i sådan et lille forum? Er det virkelig på D-D så mange TORspammere?

3
Debat om debatten / Sv: Hvad blev der egentlig af GYSE-kulturen?
« Dato: November 21, 2017, 11:44:53 pm »
Her er bare en af de mest GYSene indlæg du har skrevet
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7117.msg94938#msg94938

Målet med indlægget er at skabe et GYS.

4
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 21, 2017, 11:43:31 pm »
Jeg stemte på Stram Kurs.
Hvis de også var i min kommune ville de også få min stemme. Desværre er det kun vatnisserne i gammelpartierne plus NB i min kommune. Måske kommer SK til at stille op i flere kommuner om fire år. Det er også et ekstremt nyt parti så de er lovligt undskyldt denne gang.

5
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 21, 2017, 10:26:34 pm »
Jeg er lidt ligeglad. Jeg endte med at blive hjemme, da jeg i går aftes tjekkede kandidaterne ud. Ingen af dem faldt i min smag. JFK21 har jo ingen stillere i min kreds...
Jeg var ikke hyped til dette valg fordi at hverken Stram Kurs eller Dansk Samling stiller op i min kommune (eller Jesper Hassel Hansen som jeg vill stemme personligt på hvis han var i min kommune) Så jeg brevstemte på en NB kandidat men jeg var ikke særlig glad for valget. Jeg ville bare have lortet overstået men det viste sig at det tager meget længere tid at brevstemme, først skal man skrive Partinavnet, så derefter skal man skrive det fulde navn på den kandidat man vil stemme personligt på. Det tog en del længere tid end bare at sætte to krydser, fordi det skulle jeg gøre to gange da der var to valg (kommunalvalg og byrådsvalg) Mit hype til kommunalvalget ville være meget større hvis DP ikke var nedlagt.

6
Debat om debatten / Sv: Hvad blev der egentlig af GYSE-kulturen?
« Dato: November 21, 2017, 07:56:09 pm »
Det må da være en smule skuffende, at invasionen så ulidelig let drukner i small talk om Poul Jørgensen.

Et år efter så er det tydligt hvem der GYSER mest. Det er dig og Carlo selv (især dig)

7
Fra medierne / GYYYYYYYYYYSSSSSSS
« Dato: November 21, 2017, 06:01:04 pm »


Red Barnet er ikke altid på pletten.

Man kan diskutere, hvad man bør gøre, men man kan ikke lyve sig fra, at over 5.000 mennesker druknede på Middelhavet sidste år.

Det er altså mange. Et læserbrev som Langgaard-Nielsens, hvor man lader, som om de ikke druknede - er falsk.

http://jyllands-posten.dk/international/ECE9249344/5000-personer-er-druknet-i-middelhavet-i-aar/

Hvis vi ser bort fra Langgaard-Nielsens iskulde - så er det noget af et dilemma, vi har med at gøre her. Skal man bare lade dem drukne?
Lukkede man grænsen helt og førte en ægte nationalisk politik så ville der ikke være nogen døde. Det er dem der går ind for at der kommer velfærdsjægere til europa der er skyld i det, IKKE de partier som vil stoppe indvandringen og starte med hjemsendelserne. Men det er så tydligt at se at du har hoppet med på GYSEkulturen som Carlo beskylder de nationale for at være tilhænger af.

8
Du kan afmelde dig kirkeskatten nemt.

Jaa- du kender jo ALT til det at afmelde:girl_smile:
Desværre får man ikke nogen papirflyvere fra folkekirken når man har afmeldt sig....  :hyper:

9
Politik / Vi er begge konspirationstosser
« Dato: November 21, 2017, 01:24:34 pm »
Citat af Licensnægteren - rettet:

Imens Anklageren snakker så meget om Trump og Rusland så glemmer han helt at nævne hvor korrupt Killary er med sin Clinton-Uranium skandale. Mon denne nyhed Mon disse gamle påstande med tynde beviser kommer i de vestlige løgnemedier?

Faktisk stammer historien jo fundamentalt fra USA, og har for længst været i medierne.

Det kan godt være, at du er overbevist om, at CIA står bag bombningen af World Trade Center og også på denne konspirationsteori - men at du er konspirationstosse skal vel ikke føre til, at man bruger en masse penge på at undersøge dine og ligesindedes fantasier?

Sagen handler nærmere om at spænde konspirationstosser for en sag med den klare hensigt at distrahere vælgerne i Rusland-spørgsmålet.

Jeg siger ikke, at Clinton er et ærligt menneske - for det ved jeg ikke - men en konspirationsteori som bygger på anonyme kilder, der citerer navngivne føderale agenter med henvisning til "et fortroligt amerikansk vidne, der arbejder inden for den russiske nukleare industri" er meget løst underbygget.

Skulle man sætte det helt store apparat i gang hver gang konspirationstosser laver en teori?
Hvem er det der tror på at Trump er købt og betalt af Rusland? Hvem er det der tror på at Rusland har hacket det amerikanske valg? Hvem er det der tror på at Tigermanden er en profil lavet af de nationale? Er det mig eller dig?

10
Politik / FBI har klare beviser i Killarys Ruslandskandale
« Dato: November 21, 2017, 12:02:51 pm »
Imens Anklageren snakker så meget om Trump og Rusland så glemmer han helt at nævne hvor korrupt Killary er med sin Clinton-Uranium skandale. Mon denne nyhed kommer i de vestlige løgnemedier?


An undercover FBI informant in the Russian nuclear industry who was made to sign an “illegal NDA” by former AG Loretta Lynch, claims to have video evidence showing Russian agents with briefcases full of bribe money related to the controversial Uranium One deal – according to The Hill investigative journalist John Solomon and Circa‘s Sara Carter.

The informant, whose identity was revealed by Reuters as William D. Campbell, will testify before congress next week after the NDA which carried the threat of prison time was lifted. Campbell, originally misidentifed by Reuters as a lobbyist is actually a nuclear industry consultant who is currently battling cancer.

As previously reported, Campbell was deeply embedded in the Russian nuclear industry where he gathered extensive evidence of a racketeering scheme involving bribes and kickbacks.

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-18/fbi-informant-has-video-russian-agents-briefcases-bribe-money-clinton-uranium-scanda


11
Du kan afmelde dig kirkeskatten nemt.

12
Fra medierne / Sv: Ikke stemmesedler nok?
« Dato: November 21, 2017, 10:27:12 am »
Mon ikke de kan sparke printeren igang hvis de kan se at der kan blive problemer. Desuden kan jeg ikke erindre at vi nogensinde har haft en valgdeltagelse på over 90% til et kommunalvalg. Jeg er ikke bekymret.
Har der været en valgdeltagelse på over 90% til noget valg?

13
Fri Debat / Sv: ?
« Dato: November 20, 2017, 10:55:57 pm »

Der kan man jo se at der findes aliens.....

14
Norge har jo råd til det, ikk? det er ikke for meget at de får lov til at dele ud af deres oliemill. til de fattige,  :girl_smile:

Hvorfor skal nogen leve fedt i overflod og andre ingenting får,  :girl_sad:

Du er jo Kommunist ... :ermm:  Så kan du og Carlo tage hinanden i hånden ...  :sick:

Det er jeg faktisk ikke, jeg bekymrer mig bare om mine medmennesker,  :girl_smile:

Ud fra hvad du har skrevet så bekymrer du dig i hvert fald nok for dine medmennesker til at du mener at andre skal betale for at fattige kan få nogle penge.

Det er løgn hvad du skriver. De er ikke helt fattige når de betaler en menneskesmugler til at komme til vest-europa med deres iphone. Velfærdsjægerne har jo lidt penge.

15
Pestnord fortjener at gå konkurs med deres dårlige service. Men i KlovneDanmark der bliver 1,4 milliader skattekroner brugt på at redde Pestnord

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-10-20-danmark-skal-betale-milliardbeloeb-for-redning-af-postnord

Danmark betaler mest
Aftalen betyder, at ejerne - den danske og svenske stat - skal skyde yderligere kapital i Postnord.

Danmark skal betale klart mest, nemlig næsten 1,4 milliarder danske kroner.

Omkring 200 millioner kroner er kapitalindskud, mens cirka 1,2 milliarder kroner skal dække udgifter i forbindelse med afskedigelser af tidligere tjenestemænd.


Kæmpe pengespild. Overrasket over at Anti-rød ikke skrev om denne nyhed noget før, derfor vil jeg linke til den nu.

Sider: [1] 2 3 ... 98