Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 301
1
Politik / Den ene var venstreekstrem
« Dato: August 05, 2019, 09:29:28 pm »
Man fornemmer panikken i DerRudis stemme over de mange højreekstreme, hvide terroraktioner, og nu prøver ham febrilsk at lægge låg på det ligesom man slukker en oliebrand i en gryde.
Men det nævner brovterne ikke. For dem er alle højreekstreme selv hvis de er venstrekstreme  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

http://www.uriasposten.net/archives/103265

2
Igen en velfærdsjæger. Personen har lavet personfarlig kriminalitet før men blev ikke smidt ud. Men det er åbenbart den seneste trend hos muslimer og andre fremmede fjender :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér
Spanien igen ramt af hverdagsterror: Migrant sparker mand ud foran toget

Citér
Så skete det igen. Fredag morgen i sidste uge står en ung mand og venter på toget i Madrid. Bag ham står en migrant, og da et tog ruller ind på stationen, sætter migranten sit angreb ind.

Et karatespark i ryggen sender en 23-årig spansk mand direkte ud foran toget.

Kun de allermest stædige venligboere nægter stadig at se det åbenlyse. Migranter overfalder folk og sender dem ud foran toge i fart. Dagen før angrebet i Spanien har en muslimsk mand skubbet sit offer ud foran et tog i New York. Efterfølgende råber manden det berygtede: ‘Allahu Akbar’.

Klokken er 09.40 fredag morgen på Argüelles togstationen i det centrale Madrid. En ung mand står og venter på toget midt i myldretiden. En mørklødet og særdeles kriminel migrant stiller sig få meter bag sit offer.

Da toget ruller ind mod perronen timer den mørke migrant sit angreb med stor præcision. Han placerer et velplaceret karatespark i ryggen på sit unge offer, der er uforberedt og mister balancen. Den unge spanske mand ryger direkte ud foran toget.

Det lykkes den unge mand at rulle ind i et hulrum under perronen, og han undgår med en margin på få sekunder og få centimeter at blive ramt af toget.

Den 27-årige migrant har ifølge flere medier brasiliansk baggrund og er dermed rejst ind i Spanien og EU fra et fattigt tredjeverdensland. Den morderiske migrant er dybt kriminel og er bare indenfor de seneste uger blevet arresteret af politiet flere gange.

I juni går migranten amok, da han opsøger en restaurant. Migranten overfalder ejeren samt en gæst og smadrer inventaret på spisestedet. Senere, i juli, laver han et udfald mod politimyndighederne på åben gade.

Trods udlændingens åbenlyse kriminalitet bliver han ikke sendt ud af Spanien og EU. Der er i realiteten frit spil for kriminelle migranter inden for Europas grænser.

Migranten er nu fængslet og sigtet for mordforsøg.

I sidste uge blev mindst fem mennesker forsøgt dræbt på togstationer i Tyskland, Spanien og USA. To mennesker døde som følge af disse angreb. En af de døde var en kun otteårig dreng, der omkom, da en afrikaner skubbede ham ud foran et højhastighedstog i Frankfurt.

Den seneste episode med hverdagsterror fra Spaniens hovedstad er ikke blevet dækket af de danske medier. Migrationsproblemerne i Europa skal skjules for enhver pris.

(Spanien er tidligere ramt af et lignende angreb. En afrikansk migrant, fra det muslimsk prægede Elfenbenskysten, sender en politibetjent i døden foran et tog.)
https://balletmagnifique.blogspot.com/2019/08/spanien-igen-ramt-af-hverdagsterror.html

3
Politik / Våbenfrie zoner koster masser af menneskeliv
« Dato: August 04, 2019, 06:43:00 am »
Kommer det os ved?

Deres gøren og laden i det voldelige amerikanske shit-hole kommer os sådan set ikke ved. Vi gyser lidt og så godter vi os over at vi har det bedre her.

Men det kommer os ved på en anden måde. Hvides massemyrderier er god statistik at smække dem i hovedet der bliver ved med at ævle om muslimsk terrorisme.

Og så er det et godt argument for at vi ikke skal have fri våbenlov her.
Det er endnu et godt argument imod våbenfrie zoner. Walmart er en våbenfri zone, så masseskydere kan bare skyde løs da der er ingen lovlydige borgere der kan skyde ham.

Citér
While the Simon Mall chain that runs the Cielo Vista Mall is well known for banning permitted concealed handguns in Texas and that covers the Dillard part of the shooting, we are still trying to determine what the rules are for the WalMart that is there. If anyone who lives in El Paso, their help would be tremendously appreciated. As for Simon Malls:

    “Possession of any weapon at Simon malls, whether concealed or displayed openly, is in violation of mall policy. This policy is intended first and foremost to maintain a safe, secure and comfortable environment at our malls, which has always been our top priority, and to avoid any situation that could potentially place at risk the safety of our shoppers and employees.

    Simon malls are private property, and like virtually every other facility in the community that is accessible by the public, ownership/management has the right to prohibit the possession of weapons, both displayed or concealed, other than licensed weapons carried by law enforcement personnel.

    Julie Rigby – Longview Mall Manager”
https://crimeresearch.org/2019/08/yet-another-shooting-at-a-gun-free-zone-el-paso-shooting-at-cielo-vista-mall-is-apparently-in-a-place-that-banned-permitted-concealed-handguns/


Var stedet ikke en våbenfri zone, så ville der ikke være nær så mange døde. Måske ville personen ikke engang havde prøvet. I våbenfrie Dummark er der også folk der skyder løs
https://www.berlingske.dk/samfund/skud-ramte-vaerelse-med-flere-sovende-personer
https://www.berlingske.dk/samfund/18-aarig-mand-er-doed-efter-skyderi-i-holbaek
https://www.berlingske.dk/danmark/politiet-det-var-formentlig-to-unge-svenskere-som-blev-draebt-i-herlev
Tænk at kriminelle ikke overholder våbenloven. Det er jeg godt nok overrasket over    :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:Hvis du var en terrorist der ville lave et masseskyderi ville du så gøre det et sted hvor alle eller næsten alle havde et skydevåben på sig, eller ville du gøre det et sted hvor våben ikke er tilladt?

4
Politik / Sv: ASAP Rockys mor kunne ikke holde tårerne tilbage
« Dato: August 03, 2019, 11:59:48 pm »
Et ps. om Asap.

Jeg er ikke i tvivl om han gik for vidt og bør straffes, men mon ikke den måneds tid han fik fængslet er nok.
Han har givet måtte aflyse "koncerter" med sin kattemusik,. Han skal lønne sit personale, så fængselsopholdet har kostet, som selvstændig. Noget i skid... socialister ikke tænker over, eller har forståelse for.

I kommer aldrig til at fatte ret meget.
Enig i at 1 måned er passende af straf. Normale voldssager af den typer giver typisk 30 dages fængsel. Normalt er den betinget med vilkår om samfundstjeneste og man bliver normalt ikke varetægtsfængslet for den type vold. Så den del er ikke ret normal.

5
Det er ikke fordi A$AP Rocky er muslim - men som A$AP siger: "For ti år siden blev mine mennesker diskrimineret som dit. Du ved, I fyre [muslimer] er de nye niggas."

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/features/aap-rocky-on-acting-in-dope-the-joy-of-drugs-and-why-he-doesnt-care-about-racism-10480008.html
Hvis han levede i Duterteland så var han nok i en ligkiste i dag. Mit problem er at Trump kæmper for denne idiotiske sag (den er ret dum) i stedet for at kæmpe for Julian Assanges frihed. En sag som Trump har svigtet stort i.

6
Politik / Sv: ASAP Rockys mor kunne ikke holde tårerne tilbage
« Dato: August 03, 2019, 10:48:08 pm »
Er jeg den eneste som aldrig har hørt om ASAP Rocky før denne sag?

7
Det er også sket i Dummark. Hvordan har du det med at sådanne mennesker stadigvæk er i Dummark i dag? Det er ikke kun i andre lande det sker, det sker desværre også i Dummark og man kan kun være sur på Forrædertinget som ikke har smidt disse mennesker ud for længst  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry:


Citér
Tyskland har været ramt af en stribe episoder, hvor migranter har skubbet sagesløse mennesker ud foran toget. I går dræbte en afrikansk mand en 8-årig tysk dreng, da han skubbede drengen ud foran et højhastighedstog på Frankfurt Hovedbanegård.

Udlændinge i Danmark holder sig ikke tilbage, når det kommer til at bringe andre mennesker i livsfare på togskinnerne. Der er flere eksempler på den drabelige trend i Danmark.

Her er syv eksempler fra Danmark, hvor migranter har forsøgt at skubbe folk i døden foran kørende tog.

En januaraften i år bliver København ramt af en livsfarlig hændelse, der bedst kan beskrives som et drabsforsøg.

Lørdag aften opstår der tumult på togstationen Ryparken i København lige omkring klokken 21.30. En afrikansk udseende mand, der er iført en sort hættetrøje, skubber en 23-årig ung mand ned på togskinnerne, da S-toget ankommer til stationen. Den 23-årige bliver ramt af toget.

Politi og ambulancer ankommer hurtigt til gerningsstedet. Men afrikaneren er forsvundet, mens offeret er i livsfare:

“Han er røget ned på skinnerne, toget er kommet, og han er blevet slæbt mellem toget og perronen,” fortæller en efterforskningsleder fra Københavns Politi.

Offeret er kommet slemt til skade under hændelsen og bliver bragt til hospitalet i kritisk tilstand. Efter flere timer på hospitalet oplyser politiet, at den 23-årige er uden for livsfare.

På mærkværdig vis prøver Københavns Politi at få det til fremstå, som om offeret selv er skyld i situationen:

“Ulykken er sket som følge af egen uforsigtighed,” forklarer politiets repræsentant, der mere end antyder, at det 23-årige offer selv er skyld i, at han ender foran et kørende tog.

Alligevel vælger det politisk korrekte politikorps at efterlyse den afrikanske gerningsmand efter knap to måneder. Afrikaneren bliver beskrevet som mellem 20 og 30 år, mørklødet i huden og almindelig til kraftig af bygning. Han bliver efterlyst for drabsforsøg, og offerets “egen uforsigtighed” bliver ikke nævnt af Københavns Politi.

Den afrikanske mand melder sig selv til politiet i marts 2019.

***

Men den drabelige sag står ikke alene.

I efteråret 2018 samles en flok maskerede migranter på en togstation i udkanten af hovedstadsområdet. Syv indvandrere går amok og skubber to personer ned på togskinnerne. Her bliver ofrene sparket, slået og ‘trampet i hovedet’.

Indvandrerne efterlader deres ofre, da de ser toget ankomme til Taastrup Station i høj hastighed. De to ofre når at fjerne sig fra toget i sidste sekund, og de redder livet. Men et af ofrene får varige mén af drabsforsøget.

Ofre og gerningsmænd kender ikke hinanden. Det hele sker tilfældigt, fordi en af indvandrerne føler, at ofrene har krænket hans ære. En af migranterne truer efterfølgende et vidne i sagen.

Medierne omtaler gerningsmændene som ‘unge mænd’, og de får mellem seks og 10 måneders fængsel - trods det åbenlyse mordforsøg. Flere af migranterne er tidligere straffet for vold.

En af de dømte migranter får et indrejseforbud i seks år, og to af de andre udlændinge bliver idømt betinget udvisning.

***

I sommeren 2015 er den også gal på en dansk togstation. En 43-årig migrant overfalder en 38-årig mand på Hvidovre Station i Hovedstadsområdet.

Udlændingen tildeler sit offer slag og spark i hovedet, og til sidst skubber han sit bevidstløse offer ned på skinnerne.

Migranten flygter, og vidner redder den 38-åriges liv, inden toget kører ind på stationen. Gerningsmanden bliver af politiet beskrevet som mellemøstlig af udseende med kort sort hår og fuldskæg. Den 43-årige migrant, der ikke har dansk pas, bliver dømt til et ophold på et dansk hospital.

Heller ikke i dette tilfælde kender offer og gerningsmand hinanden, og myndighederne karakteriserer angrebet som et helt ‘umotiveret overfald’.

***

Eksemplerne er skræmmende og mange. I juli 2011 skubber den hadske migrant Kassem Mohamad Mohamad en mand ud foran et kørende tog på Langgade Station i København. Kun sekunder før toget ville have ramt offeret, når offeret at bringe sig i sikkerhed.

“Det lykkedes mig at rulle ud til siden, og jeg ser toghjulene køre stille forbi mig,” fortæller offeret i retten

Den 20-årige Kassem Mohamad Mohamad får halvandet års fængsel for det morderiske angreb. Den voldelige migrant er langt fra tilfreds med dommen:

“Jeg burde få mindre. For det var ikke min hensigt at dræbe ham,” siger Kassem Mohamad Mohamad.

***

I sommeren 2012 overfalder tre migranter to sagesløse mænd, der kommer gående på perronen på Københavns Hovedbanegård. Migranterne uddeler slag og spark, og det ene offer bliver skubbet ned på skinnerne. Men manden overlever det livsfarlige angreb. Mindst en af gerningsmændene hører til på det omstridte migrantcenter Sjælsmark i Nordsjælland.

***

Tilbage i 2006 overfalder endnu en hadsk migrant et offer, der står og venter på toget på Københavns Hovedbanegård. Den aggressive 38-årige migrant skubber uden forvarsel sit offer - Lars Bernhard Nielsen - ud på skinnerne. Et par vidner afværger en katastrofal situation og får hevet den danske mand i sikkerhed, inden toget kører ind på stationen. Anklagemyndigheden forlanger otte til 10 måneders fængsel.

***

Senere i sommeren 2006 er det en mørklødet ‘dansker’, der beskrives som “mulat” i de danske medier, der er i fokus. Sammen med en anden mand, som ‘mulatten’ har mødt under en bytur, skubber han en ung dansk mand ud foran et tog på Nørreport Station i København. Ved at sparke det 19-årige offer i ansigtet bliver offeret forhindret i at komme op på perronen og i sikkerhed. Toget, der kommer kørende med 60 kilometer i timen, når at bremse i sidste øjeblik.

Et kvindeligt vidne beskriver den mørklødede mand som den “mest aggressive og voldelige” af de to gerningsmænd. Det hele ender med to års fængsel, men mulatten bliver frikendt for drabsforsøg.

Danske politikere har indført dette voldshelvede, der rammer tilfældige danskere.

Er det ikke på tide at hive i nødbremsen?

https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/07/hverdagsterror-pa-danske-togstationer.html?fbclid=IwAR11Daj5ZQIFDZZimvqAiED5R18nsSpigHUVDry5Kg6U-mRkjysCBP0ZZLU

8
Fra medierne / Det vil jeg derimod godt
« Dato: August 03, 2019, 05:12:40 pm »
Jeg læste at indenrigsminister Seehofer har afbrudt sin sommerferie p gr a tog-skubberiet. Han må være en handlingens mand ...............

Så er Tyskland på den anden ende igen. Med et billede af gerningsmanden indsmurt i med blod på armene og sværdet i hånden. Perfekt, for man kan ikke finde ud af om han er syrer eller afghaner.

Jeg vil ikke bringe billedet for ikke at promovere terror.
Så kan alle i islamofile brovtere se hvad islam er for noget. Disse to NSFW videoer burde ses af alle brovtebandemedlemmer
https://syrienblog.net/2019/08/02/syrisk-migrant-med-svaerd-i-stuttgart/

9
Politik / Der var hele fem voldtægter i Sverige i går
« Dato: August 03, 2019, 05:07:43 pm »
Det kører bare helt vildt for Sverige. Jo mere kulturberigelse jo flere overfaldsvoldtægter og da Sverige er fyldt med perkere og negere så er overfaldsvoldtægter noget der sker ofte  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown:
Citér
Överfallsvåldtäkt mot kvinna i Uppsala i natt
Publicerad 3 augusti 2019 kl 15.02
INRIKES. Polisen utreder nu en våldtäkt som ska ha skett i Uppsala under natten till lördag. En 25-årig kvinna ska överfallits och våldtagits av en okänd man.

Det var vid lunchtid på lördagen som en kvinna i 25-årsåldern polisanmälde att hon blivit våldtagen utomhus i Luthagen i Uppsala natten till lördag.

Brottet ska ha skett i området kring Sysslomansgatan, enligt polisen.

Gärningsmannen, som är helt okänd för offret, ska ha dragit med sig kvinnan in i en gränd och där våldfört sig på henne.

Kvinnan tog sig sedan hem innan polisen kontaktades.

Inledande förhör har hållits med kvinnan som är förd till sjukhus för undersökning.

Polisen har ingen misstänkt eller gripen i ärendet för närvarande.

Detta är den femte våldtäkten som rapporterats in i Sverige i natt. Våldtäkter har även skett i Helsingborg, Umeå, Västerås och Stockholm

https://www.friatider.se/verfallsv-ldt-kt-mot-kvinna-i-uppsala-i-natt

Her er de andre voldtægter fra Sverige
https://www.friatider.se/kvinna-v-ldtagen-i-ume-0
https://www.friatider.se/kvinna-v-ldtagen-i-v-ster-s-under-natten
https://www.friatider.se/ton-rsflicka-grovt-v-ldtagen-i-helsingborg

Og Sverige har rigtig været i gang i kulturberigelsen i nat. Overfaldsvoldtægt er bare noget af det der sker i det nye Sverige  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Bombe er blevet sprunget ved et Pizzaria https://www.friatider.se/bombd-d-i-centrala-kristianstad
Indvanderbande satte næsten ild til en 70 årig kvinde da der hælde tændvæske på hende  :angry: :angry: :angry: :angry:https://www.friatider.se/invandrarg-ng-satte-n-stan-eld-p-70-rig-kvinna-i-kristianstad-sprutade-ned-henne-med-t-ndv-tska
Et voldtægtsforsøg af ''en gruppe mænd'' (kode 291?) https://www.friatider.se/ett-antal-m-n-f-rs-kte-v-ldta-ung-kvinna-p-ppen-gata
Vrider armen rundt om en 80 årig kvinde og truer hende med en kniv https://www.friatider.se/vrider-om-armen-p-80-rig-kvinna-och-hotar-henne-med-kniv


Hvor går det bare godt i Sverige  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

10
Der er naturligvis også en daglig dansk kulturberigelse  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry: :JC_doubledown:

Citér
En fuldstændig vanvittig scene udspillede sig på tilkørelsesrampen til Djurslandsmotorvejen natten til mandag.

Her havde fire mænd i en bil standset en anden bil med to kvinder på henholdsvis 20 og 24 år, som de på groveste vis overfaldt med en pulverslukker.


Citér
Da kvinderne rullede sideruden ned for at spørge, hvad mændene ville, tømte en af de fire mænd pulverslukkeren ind i bilen og direkte i hovedet på kvinderne.

Forud for overfaldet var gået et møde mellem parterne på tankstationen Q8 på Randersvej i Aarhus N.

Her havde mændene kontaktet kvinderne og spurgt, om de ikke ville med dem, hvilket kvinderne afslog, da de ikke kendte mændene.

Manden med pulverslukkeren beskrives som: Østafrikansk af udseende, 20-25 år gammel, 175 cm. høj, almindelig af kropsbygning, mørk i huden og med sort hår. Han var iført hvid t-shirt og grå joggingbukser. Talte dansk. Var kørende i en sølvgrå stationcar – formentlig en Audi.

Citér
Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set den omtalte bil og de fire mænd ved Q8 eller i området ved Randersvej. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.
http://www.lokalavisen.dk/112/2019-07-29/-Kvinder-afviste-fire-m%C3%A6nd-p%C3%A5-tankstation-Kort-efter-blev-de-ofre-for-syg-h%C3%A6vn-5423925.html

11
Der er altid masser af berigelseshistorier fra udlandet. Her er en af dem


Citér
En 34-årig tysk mor blev lørdag eftermiddag skubbet ud foran et indkommende tog af en kosovoalbaner, som «pludselig fik lyst til at dræbe nogen». Den unge kvinde døde øjeblikkeligt.


Citér
En 34-årig tysk kvinde blev lørdag dræbt på jernbanestationen i Voerde, Nordrhein-Westfalen, efter at være blevet skubbet ud foran et indkommende tog af en kosovoalbansk mand, som var for hende ukendt. Til trods for redningsindsatsen døde hun på stedet.

Det var en 28-årig kosovoalbaner, tidligere kendt af politiet for voldsomme udbrud, som helt umotiveret fik lyst til at dræbe noget og derfor skubbede den unge tyske kvinde ud foran toget. Kosovoalbaneren blev derefter holdt fast af vidner indtil politiet ankom og tog sig af sagen.

Kvinden, som har en 13-årig datter, giftede sig sommeren 2018.

Lignende hændelser har også tidligere fundet sted i Tyskland. I februar 2019 blev tre 16-årige skubbet ned på togskinnerne af racefremmede. To af de 16-årige blev dræbt, mens den tredje mirakuløst overlevede uden skader.

I september 2018 skubbede en 18-årig en 43-årig ned på skinnerne efter et skænderi. Denne gang klarede offeret sig uden skader.

I 2016 døde en 20 år gammel kvinde i Berlin, efter at have blevet skubbet ud foran et tog af en 28-årig iraner.

I marts, også i Berlin, brækkede en 34-årig mand nakken efter at have blive skubbet ned på skinnerne.

For at undgå at blive ramt af denne type forbrydelse rådes pendlere i Berlin til at holde sig mindst to meter fra platformen, samt t undgå at blive distraheret af eksempelvis mobiltelefonen når et tog er på vej ind.
https://www.nordfront.dk/kosovoalbaner-fik-lyst-draebe-skubbede-34-aar-gammel-mor-foran-toget/
https://www.thelocal.de/20190722/woman-dies-after-being-pushed-in-front-of-oncoming-train-near-duisberg

12
Der var en person der skyd nogle mennesker på en madfestival i Californien. Jeg har ikke undersøgt hvilken race personen tilhører, så tråden kommer til at handle om våbenlov. Der står dette i artiklen

Citér
Den tre dage lange hyldest til mad, drikke og musik afholdes udendørs. Ifølge arrangementets hjemmeside er våben af enhver slags forbudt på festivalpladsen.
https://www.bt.dk/udland/festivaldeltagere-maatte-loebe-for-livet-flere-personer-skudt-ned-paa-madfestival-i

Så det var et sted hvor lovlydige borgere ikke måtte have noget våben på sig. Det overrasker mig ikke, da Commiefonia elsker våbenfrie zoner og hader 2A. Det betyd at personen kunne skyde løs i et stykke tid inden at han selv blev skudt af politiet. Var der en fri våbenlov på madstedet så ville han havde dræbt meget færre da alle havde et våben. Måske havde han ikke engang forsøgt fordi at så mange havde et skydevåben på sig

Gammel artikel men stadigvæk relevant i dag
http://www.vanshaver.com/gun_free_zones_or_killing_zones.htm

Citér
“Gun-free zone” - the new politically-correct term for “shooting gallery”.

Often recognized but rarely discussed, gun-free-zones are dangerous. When well meaning but misguided individuals ban guns at one location or another, they are recklessly and negligently putting your life at risk. The shooting at Westroads Mall in Omaha joins a list of shootings with a common denominator. It is a long and tragic list:

    Kansas City, MO - Two killed in the Ward Parkway Mall
    Fort Gibson, Oklahoma - Seth Trickey shot 15 rounds into the Fort Gibson Middle School, injuring four.
    Bailey, CO - A 53 year old man holds six high school girls hostage and sexually assaults them
    San Diego, CA - Jason Hoffman injured two teachers and three students with a shotgun and a handgun
    Littleton, CO - Eric Harris and Dylan Klebold massacre 13 people at Columbine High School
    Red Lake, MN - Jeffrey Weise murdered seven people, including an unarmed security guard
    Golita, CA - Jennifer San Marco shot and killed seven people in a post office
    Salt Lake City, Utah - Sulejman Talović, five dead at the Trolley Street Mall
    Blacksburg, VA - Seung-Hui Cho, killed 32 people at Virginia Tech

The common denominator is all these shootings took place in a gun free zone. The shooters made the safe assumption that their evil plans had a probability of succeeding because the majority, if not all of the law abiding citizens there, would be unarmed. They were sitting ducks. The shooter was guaranteed a target-rich environment with little chance of resistance. Bear in mind that every single mass shooting in the last 20 years has been in a “gun free zone.”

The emotional reaction of the gun haters after a mass shooting is that we must further tighten the gun laws. Even if this response makes some people feel good, reality tells us that it isn't the best answer. Expecting a deranged, suicidal individual to honor a law prohibiting guns is sheer utopian fantasy. Creating and publicizing a gun free zone will, in fact, increase the chances of more mass killings.

How many of us, no matter how much we might hate guns, would be willing to put a sign in our front yard stating, "We have no guns in our home"? Common sense tells us that this is an invitation to criminals. This same simple concept applies to schools, malls and other public places.

Some people will always have an unreasonable fear of weapons and a desire to impose their will on society. We must not let their phobia cloud our thinking. Exploiting our school children and putting them at risk to promote a misguided political agenda is a disaster in the making. Americans have been sacrificed on the altar of political correctness far too long.

Be very weary of anyone who would attempt to restrict or prohibit your constitutional right to keep and bear arms. Become a licensed gun carrier.

13
Politik / Sv: Er Trump dummere end en dør?
« Dato: Juli 29, 2019, 08:35:02 am »
Jeg er bare glad fordi at højesteret i USA har godkendt muren. Jeg glæder mig til at se en YUGE mur.

14
Hvis i vil GYSE endnu mere så kan i se nogle af de døde velfærdsjægerlig her https://ekstrabladet.dk/112/62-lig-fundet-i-havet/7727603

15
Politik / GYYYYYYYYYYYSSSSSSS: Nynazister truer tyske moskéer
« Dato: Juli 26, 2019, 10:02:40 pm »
Nu skal der GYSES helt vildt. Det er så tydeligt at de vil have at folk GYSER så meget at de betaler for at læse hele artiklen. Men i kan GYSE over den del af artiklen som er gratis


Citér
De seneste uger er en lang række moskéer i forskellige dele af Tyskland blevet udsat for bombetrusler. Episoderne får muslimer til at kræve mere beskyttelse.

Tænk at tyske nynazister ikke nøjes med at sætte klistermærker op  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/nynazister-truer-tyske-moskeer

Sider: [1] 2 3 ... 301