Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 177
1
Betinget udvisning igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
I dag blev fire unge mænd med tilknytning til bandegrupperingen LTF, Loyal to Familia, dømt for grov afpresning af seks massageklinikker på Vesterbro og Frederiksberg. Københavns Byret idømte tre af de fire bandemedlemmer 3 års fængsel, mens den fjerde fik 3,5 års fængsel. Derudover blev den ene betinget udvist af Danmark.

Anklager Anne Kirstine Jacobsen udtaler:

”Jeg er yderst tilfreds med, at retten har valgt at udmåle hårde straffe i en sag som den her. Vi kan ikke som samfund tillade, at bandegrupperinger tjener penge på kriminalitet”.

Afpresning, hærværk og ildspåsættelse
Københavns Politi har efterforsket sagen siden april 2017, hvor seks forskellige massageklinikker blev udsat for afpresning.
Gerningsmændene henvendte sig ved klinikkerne og truede med at smadre stederne, hvis ejeren ikke ringede til LTF indenfor 24 timer.

Gerningsmændene kom i dagene efter retur til flere af klinikkerne, hvor de knuste ruderne eller satte ild til hoveddøren. I et tilfælde var der personer til stede på klinikken, som måtte flygte ud af bagdøren, mens ilden blev slukket.

Det lykkedes politiet at finde frem til de fire personer, som Københavns Byret idag har fundet skyldige i afpresning, hærværk og ildspåsættelse.


http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/fire-ltfere-doemt-for-grov-afpresning-af-massageklinikker-i-koebenhavn-2519027

2
ForræderTyskland forsætter den gale kurs.I februar 2016 beregnede professor Matthias Lücke fra Kieluniversitetet, at omkostningerne knyttet til masseindvandringen – bare for 2016 – ville være 25,7 milliarder euro. Omkostningerne ville stige til 37 milliarder euro i 2017 og øges yderligere til 55 milliarder euro pr. år inden 2022.

I februar 2017 advarede Merkels egen økonomiske rådgiver og en af Tysklands mest citerede økonomieksperter, Hans-Werner Sinn, om at de totale omkostninger for det antal migranter som indtil da var kommet til landet, samlet over tid kunne nå 450 milliarder euro eller ca. 13-14 % af Tysklands totale BNP. Sinn forklarer også tydeligt, hvordan dette hænger sammen:


Læs resten her https://www.document.dk/2018/05/21/tyskere-maa-arbejde-til-de-er-over-70-for-at-forsoerge-migranter-paa-offentlige-ydelser/

3
Fra mig til dig / Sv: Til Lorenz
« Dato: Maj 26, 2018, 05:16:34 pm »
Jeg forstår ikke hvorfor han/hun (der er kun to køn) skriver sikkerhedskopieret så meget.

4
Videoen har allerede fået over 1500 visninger. Det viser hvor stor interesse der er for aktionen.

5
Jeg syntes at Anklageren er meget tavs i denne tråd. Han har ellers kaldt mange for islamofober her på debatten, men når man ser at der er flere muslimer som denne som bor i Danmark som ''vil slå folk
ihjel, fordi de ikke levede efter Islams ord'' så er man meget naiv hvis man ikke er islamofob.

6
ForræderDanmark har gjort det igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet vil skære i bistanden til Irak, fordi landet afviser at modtage de irakiske statsborgere, der er blevet udvist af Danmark. Den konservative udlændinge- og forsvarsordfører, Rasmus Jarlov, vil nu også nedsætte støtten.

Regeringen vil dog fortsat sende millioner til Irak, selvom landet nægter at modtage sine egne statsborgere. Det skriver Berlingske.

Både udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) afviser at skære i Danmarks støtte til Irak for på den måde at presse landets myndigheder til at tage imod 138 irakere, der består af både afviste asylansøgere og udviste kriminelle.

I juni 2017 lovede Anders Samuelsen ellers, at regeringen ville sætte fart på udsendelsen af netop afviste asylansøgere og kriminelle udlændinge.
Men det løfte har han altså også brudt.

https://ksdha.wordpress.com/2018/02/23/irak-naegter-at-tage-imod-egne-statsborgere-regeringen-naegter-at-skaere-i-bistanden-til-irak/
https://www.b.dk/nationalt/deportering-af-irakere-splitter-regeringspartierne

7
Dejligt at se mere aktivisme fra DNM i Danmark. Her er en ny artikel i kan GYSE overAktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse lavede i aftes en aktion mod den folkefjendtlige Per Arnoldis dekadente kunst i byerne Skjern og Tarm.

Per Arnoldi er kendt for sine “kunstværker” bestående af farverne rød, gul og blå, og med disse tre farver skaber han intetsigende, degraderende, nærmest infantile “kunstværker”.

Arnoldi er en erklæret antifascist og har tætte bånd til jødiske kredse. I 1993 skabte han plakaten “Det knækkede hagekors”, som et antifascistisk logo til brug på 50-årsdagen for fejringen af de danske folkeforrædere, de såkaldte modstandsfolk under Anden Verdenskrig.Aktionerne ved Pakhuset i Skjern og ved Tømmergården i Tarm

Per Arnoldis “kunst”, “Kulturtagene” skal indvies fredag d. 25 maj, så Modstandsbevægelsen benyttede denne lejlighed til at protestere mod dette kulturmarxistiske angreb på det nordiske folks kultur, og lavede natten til fredag en aktion mod “kunsten” i byerne Tarm og Skjern.

Der blev sat et banner op ved hver af de to “Kulturtage” i de to byer, og der blev sat opslag op med teksten:

Kunst har været menneskets følgesvend siden tidernes morgen.
Vi kan spejle os i kunsten, og kunsten kan ændre den måde vi ser på og forstår verden.

God kunst kan opløfte den menneskelige ånd, gøre os til bedre mennesker og udvide vores horisont.
God kunst bør være en idealistisk fremstilling af noget som mennesker kan stræbe efter.
God kunst skal have rødder fæstnet i den kultur hvorfra beskueren stammer.

Nordisk kunst og kultur har været under angreb meget længe.
Kunsten er gennem årtier blevet fordærvet og voldtaget af kulturmarxistiske kræfter – og nordisk kultur forsøges afviklet til fordel for kulturmarxistisk anti-kultur.

Dette “kulturtag” er ikke en gave i din by. Det er kulturel gift!

Den folkefjendtlige Per Arnoldi er, som de fleste kunstnere i det besatte Danmark, blevet hjernevasket af jødisk kulturmarxisme. Hans “kunst” er et angreb på den nordiske folkeånd og den nordiske kultur!

Vi, i Den Nordiske Modstandsbevægelse, nægter at glemme vores fortid og vores kulturelle ophav. Vi holder fast i vores kulturs rødder og vi forkaster kulturmarxismens angreb på det nordiske folks ånd!

https://www.nordfront.dk/aktion-folkefjendtlige-per-arnoldis-kunst-skjern-tarm/
https://www.jv.dk/tarm/Kulturtagene-haerget-af-nynazister-Det-er-kulturel-gift/artikel/2613972

Se den flotte aktivisme som video her https://www.youtube.com/watch?v=N_WhjxK0-4U

8
https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/tommy-robinson-arrested-leeds-court-child-grooming-trial-edl-founder-latest-a8368821.html

"Tommy Robinson has been arrested for allegedly breaching the peace outside a court during an ongoing grooming trial.

The far-right activist showed men entering Leeds Crown Court in a livestream on Facebook, where he claimed to be “reporting” on the case.

After more than an hour of broadcasting, footage showed police officers approaching to arrest him for alleged breach of the peace and incitement."

Lauren Southern fortæller på twitter at han allerede er dømt 13 måneders fængsel!! https://twitter.com/Lauren_Southern/status/1000026509380280320

Det er et sygt samfund det engelske.  :bad:

Først startede ForræderEngland ud med at gøre bevægelsen National Action ulovlig på trods af at de ikke har lavet nogen mord, røverier eller andet som giver mange års fængselsstraf i et normalt land. Nu går de efter frikadellenationalisterne og alle der bare er lidt kritisk overfor islam. Nu var National Action pæn radikale for at sige det mildt, men når England støtter AQ gruppen ''De Hvide Hjelme'' som har gjort mange flere ekstreme ting end National Action har gjort så viser det Englands hylkerri meget godt. Men man må godt være radikal og ekstrem hvis man kæmper for (((globalisterne)))

Kilder
https://sputniknews.com/europe/201805041064158890-britain-support-white-helmets/
https://www.rt.com/uk/426257-white-helmets-syria-funding-may/ May vil give flere skattepenge til denne terrorgruppe
https://www.almasdarnews.com/article/uk-to-continue-support-of-white-helmets-in-syria-foreign-office/
https://www.globalcitizen.org/en/content/white-helmets-uk-aid-us-funding-syria/


 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

9
Præcis, Bro. Specielt når manden i morgen sikkert kan finde endnu en etnisk som har lavet noget kriminelt.

Skal det så også tilskrives Kristendommen hver gang en indføt dansker laver kriminalitet?Det er Gish Gallop

https://rationalwiki.org/wiki/Gish_Gallop

Når der står ''Den 27-årige truede med at slå sit offer og en anden tilstedeværende ihjel, fordi de ikke levede efter Islams ord.'' i denne artikel så kan man godt sige at det har med islam at gøre.....  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

10
Kulturberigelsen forsætter


RØNNE – En 27-årig mandlig asylansøger er ved Retten på Bornholm blevet idømt 60 dages fængsel for særlig grov vold og trusler om vold.

Den tiltalte opholder sig på Røde Kors’ asylcenter Slottet i Rønne, og retten besluttede også, at han efter endt afsoning skal udvises af Danmark med indrejseforbud i seks år.

En enig domsmandsret fandt den 27-årige skyldig i hærværk, idet han havde ødelagt en anden mands computer ved på et tidspunkt mellem 18. august og 1. september ved at slå den ind i et træ ved SuperBrugsen i Rønne Syd.

Den 26. marts ca. kl. 23:00 slog han en anden udlænding adskillige gange i hovedet på et værelse i et bofællesskab i Rønne. Han forsøgte også at slå sit offer i hovedet med et spejl. Da det blev afværget, knuste den 27-årige spejlet og forsøgte at stikke sit offer i armen med et stykke af det knuste spejl.

Den 27-årige truede med at slå sit offer og en anden tilstedeværende ihjel, fordi de ikke levede efter Islams ord.

Den dømte har anket byrettens dom til Østre Landsret.
https://bornholm.nu/?Id=84915


Islam igen igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

11
Fri Debat / Sv: Nej - man kan ikke
« Dato: Maj 24, 2018, 06:32:48 am »
Man kan godt lave en fredlig etnisk udrensning, det har Richard Spencer snakket om mange gange.

Det er ren og skær hjernespind, for det har aldrig fundet sted nogen steder.

Men sandheden er at DP (nedlagt) Stram Kurs og selv DNM går ind for fredlige hjemsendelser. Selv DNM som jeg har nævnt før går ind for hjemsendelser på fredlig vis, så det er ren fake news at sige at det ikke kan ske på fredlig vis.

12

Videoafspiller

00:00
03:55
SYRIENBLOG VAR NØDVENDIGT
I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med danske massemediers ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til den etablerede presses aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012 blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som moderate oprørere og lige frem frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være ISIL og Nusra. Tilbage står de nu med deres amerikanske våben, på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner. Imens de nu retter deres trusler imod Danmark.

SYRIENBLOG ER NØDVENDIGT
Vores fokus er i dag relevante historier, som massemedierne ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister i Danmark der deltager, og til myndighedernes totalt passive indstilling til problemerne, som vi konstant vil følge og udfordre.

Næste gang du læser en Ritzau-meddelelse om Syrien i dansk MSM, kan du bemærke, at kilden næsten med sikkerhed er SOHR, som de kalder ‘Syrian Observatory for Human Rights’. Det holder til i Storbritannien, og ingen aner, hvem der står bag. Hvis du ser et indslag om Syrien på DR, vil du med næsten sikkerhed møde jøden Adam Holm, som Norman Finkelstein har betegnet som “Israels sande danske ambassadør”. Læser du en artikel hos Politiken om Syrien, vil jøde Herbert Pundik eller jøde Anders Jerichow næsten med garanti være forfattere. Og de kalder RT et problem…

Det er en farlig pligt, der angår det danske folks sikkerhed. Lønnen er dødstrusler, skyderier, sigtelser og uopklarede attentater, som det almene Politi ikke vil kendes ved. Sager der ifølge patriotiske kilder hos Politiet ender sine dage i en støvsamling hos CIA’s danske afdeling på Klausdalsbrovej, der er berygtet for at lønne flere islamister, end de anholder. Man vil berøve os mandhælg uden nogen langsigtet strategi for arbejde i området.

Neutralitet findes ikke

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er et projekt med politiske undertoner. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati og politiske forandringer. Det er et spørgsmål, om Syrien skal overleve som nation. Og om de europæiske nationer vil overleve et sammenbrud?

Hos MSM bliver vi betegnet “pro-Assad”. Det synes vi er sjovt, når vi altid har støttet SSNP, der var ulovligt i Syrien helt frem til 2011.
Men nej, vi støtter ikke Jabhat al-Nusra, ISIL, kurdere, jøder eller USA, hvis det i virkeligheden var spørgsmålet.


https://syrienblog.net/baggrund/om-syrienblog/13
Det er i England jeg mener. Det britiske regime er et regime som er meget landsskadligt.

14


Det ses, at Patrick Little stod til at få 2% af stemmerne ved den seneste meningsmåling.

Det er et andet selskab der har lavet den meningsmåling. Jeg vil heller ikke blive overrasket hvis løgnemedierne giver Little mindre i meningsmålingen for at få færre til at stemme på ham. Jeg vil også sige at Patrick Little ikke er den eneste GYSEkandidat der har stillet op på den seneste, Paul Nehlen, Arthur Jones, Rick Tyler og klassiskeren David Duke (som har stillet op mange gange og som den eneste også vundet en gang) har også givet et stor GYS i løgnepressen. Men selv 2% er over spærregrænsen i Danmark og er ikke noget man kan grine af.

15
Fri Debat / Sv: Den videnskabelige debat-hjerne
« Dato: Maj 23, 2018, 09:56:35 pm »
Der kan du godt se at landsforræderpolitikerne har skabt fremtidens problemer, men med ondt skal ondt fordrives.

Anser du det for at være et problem, at befolkningen ikke ønsker en etnisk udrensning?

- og at det ofte har ført til militære indgreb - hvor f.eks. serberne blev stillet over for et ultimatum af NATO på grund af en igangværende etnisk udrensning?


Man kan godt lave en fredlig etnisk udrensning, det har Richard Spencer snakket om mange gange.

Sider: [1] 2 3 ... 177