Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 310
1
Var det virkeligt den bedste løgn, du kunne finde på.
Det går tilbage for dig gamle ven.

Jeg er ikke fortaler for, at vi skal have socialdemokratiske dommere - det er dig, der vil have politiske dommere  :yes:

Det er ikke indviklet teori - så de fleste andre forstår, hvad det indebærer.

Super indlæg! Og nu regner jeg ikke med at høre mere fra Anti-rød det næste lange stykke tid.  :big_grin:

Anklageren er mere enig med mig og Anti-rød, fordi at vi på trods af politiske uenigheder (der har vi rigtig mange af) så ved Anklageren godt at vi mener hvad vi skriver. Du er bare en nettrold.

2
Man kan kun have respekt for, de vil sikre dommerne ikke går imod demokratiet, ved at føre opsyn med dem.

Noget anklageren hader som pesten.

Noget andet er, de vil sikre en højere minimumsløn.
Noget anklageren også hader, men ikke vil indrømme. Konservative må ikke gøre sådan noget. Lønforhøjelser må kun ske gennem strejker, gadeoptøjer, med skilte og faner, råben og skrigen.
3F Trusler, pamperi, og afpresning.

Jeg morer mig.
 :hyper:
Godt indlæg. Jeg vil godt nævne et godt eksempel på politiske dommere som Anti-rød vil give mig ret i. I Italien sejlede Carola Rackete 40 afrikanske velfærdsjægere og tvang Italien til at tage imod dem. Som TV2 skriver her
Citér
Den tyske kaptajn blev anholdt af italiensk politi natten til lørdag, efter hun havde presset sit migrantskib gennem italienske myndigheders blokade i havnen i Lampedusa.

Folket og loven var imod denne handling som hun udførte (det var grunden til at hun kom i husarrest til at begynde med) Dette er en lov der giver op til 15 års fængsel. Dummeren valgte at løslade hende hvilket tydeligvis er en politisk dom, da det er ikke fordi at der mangler nok beviser på at hun er skyldig i menneskesmugling.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-07-02-den-tyske-kaptajn-carola-rackete-er-blevet-loesladt

Hvad mener Anti-rød og Anklageren? Jeg kan nævne meget mere om den sag men det bliver på et andet tidspunkt.

3
Dejligt med et land der har en regering der er en del mere anti-NWO og anti indvandring end de fleste andre lande nu forsætter fire år til fordi at PiS stormer frem. Nu skal Anklageren have buksevand  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
https://jyllands-posten.dk/international/ECE11683372/polakkerne-faar-fire-aar-mere-med-traditionelle-vaerdier/

4
En familie i Grønland. 25% har voldtaget deres børn. Grunden til at jeg nævner det er at Anklageren er fra Grønland og så har Grønland ikke taget imod nogle velfærdsjægere.

5
Lad spækniggerfamilier modtage et IS barn hvert. Så kan man gætte hvad der sker først, at spækniggerfamilien først voldtager barnet eller om barnet dræber sin spækniggerpapfamilie. Det kunne være sjovt.

6
Politik / Sv: Et det her noget, du trækker i en automat?
« Dato: Oktober 14, 2019, 01:44:46 pm »
Det virker i øvrigt temmelig dumt at skrive landsforræder, når han er fra Afghanistan.
Jeg tænker på asylaktivisten, ikke velfærdsjægeren.


Det er hende her som er (eller var) landsforræder 

Det var denne velfærdsjæger som dræbte landsforræderen

7
Politik / Sverige: Afghanerdreng dræbte sin asylaktivist – i sengen
« Dato: Oktober 14, 2019, 12:50:13 pm »
Jeg vil ikke ligefrem sige at jeg har ondt af landsforræderen  :big_grin: :big_grin: :big_grin: :big_grin:


Citér
I dag (da artiklen var skrevet for tre dage siden) blev den «enlige mindreårige» asyldreng Ahmed Nazari tiltalt i retten i Värmland for drabet på en 70 år gammel asylaktivist i Kil. Under efterforskningen fortalte asyldrengen, at det var hans seksuelle relation med asylaktivisten som udartede sig og førte til at han kvalte hende.

Det var i juni, at 70-årige asylaktivist Ingrid Guldbrandsson i Kil i Värmland blev kvalt til døden af ​​hendes afghanske elsker, 20-årige Ahmad Nazari. Kil havde allerede været i rampelyset, efter at en film cirkulerede på sociale medier, som viste, hvordan en svensk teenager blev misbrugt og ydmyget af indvandrere.

Da det blev klart, at den dræbte kvinde passioneret havde engageret sig i såkaldte mindreårige drenges ret til at være i Sverige, begyndte der at blive spekuleret i, om det faktisk var en afghanerdreng, der havde dræbt hende.

Fredag ​​blev Ahmad Nazari tiltalt for drabet på Ingrid Guldbrandsson, og med det blev efterforskningsprotokollen for sagen offentliggjort. Protokollen viser, at der ikke kun var tale om, at en racefremmed havde dræbt endnu en svensk kvinde, men også om et forhold mellem en asylaktivist og hendes afghanerdreng, som udartede sig til sex, vold og mord.

Efterforskningsprotokollen indeholder uddrag fra Ingrid Guldbrandssons dagbog, der viser, hvordan hendes forhold til Nazari blev seksuelt en gang i midten af ​​2018:

På en løs ternet A5-note, der er indsat i bagcoveret, er et notat:
”Fre 13 juli begyndte mit nye liv, det varede i næsten tre måneder. Senere er det bare tomt. Ved ikke, hvordan jeg skal fortsætte. ”

Torsdag den 12. juli 2018:
“[…] A ringede jeg inviterede ham på pizza Olof kom også omkring 21.
A gik hjem kl. 01.10 = hyggeaften trods jernfolkene »

Fredag 13. juli 2018:
“Skal prøve ikke at kontakte A – fravænning!
Blev det modsatte jeg er IKKE KLOG!

Visse notater i dagbogen beskriver at forholdet tager sin afslutning d. 15. august og 18. oktober, samtidig med at den ifølge andre notater ser ud til at fortsætte.

[…] 5:51 A ringede, kom hit, morgenmad
[…] A her til en kop te = SLUT!
NU ER DET SLUT ikke mere manipulation!

SLUT! A ikke velkommen her længere
A ringede 10.39 – om hans “problemer” jeg afsluttede med “hav en god dag” – derefter ingen
kontakt […] Vil sms’e A men holder mig tilbage!!

Forholdet synes ifølge dagbogsnotaterne at gå frem og tilbage frem til hendes død. Blot uger før Ingrid blev dræbt skriver hun:

”[…] Fandeme, hvorforsmset jeg ham! Intet svar! Må afslutte dette !! ventede
hele dagen på en sms, kl. 21 RINGEDE HAN – på vej fr træning til toget […] »

I de indledende afhøringer er Nazari forvirret og oprørt. Han fortæller politiet, at de udsætter ham for “psykisk terror”, og at han ønsker at rejse hjem til Afghanistan. Selvom han selv indrapporterede drabet, synes han ikke sikker på, hvad han har gjort.

– Ja. Ja, jeg havde dræbt eller kastet en journalist, eh jeg ved ikke, om det hedder Joakim Lamotte, eller det hedder hvad hedder det Kent Ekeroth jeg ved ikke nøjagtigt, men en af ​​dem har jeg kastet foran toget, siger Nazari blandt andet.

Med tiden beroliger han sig og bekræfter, at han og Ingrid Guldbrandsson – som før var hans lærer – har haft et seksuelt forhold i over et år, hvilket endte med, at han kvalte hende en aften i slutningen af ​​juni.

– Det der startede i sommeren 2018, ja, det der forholdet, seksuelt, siger Nazari under forhør.

Om aftenen den 27. juni rejste han hjem til hende for et af deres “møder”. Samme dag var han blevet udskrevet fra psykiatrien, hvorpå han gik hjem til Ingrid, som forsynede ham med rent tøj, mad og alkohol.

– Men senere så, i aften senere, så når det var nat osv. Så vi, jeg drikker endnu mere vin og senere, så hun havde redt op min venstre side, det venstre rum, så jeg går til det højre. Men senere kommer hun, og jeg er nøgen, og så er hun også nøgen, så begynder vi at kysse og så blev jeg lidt bange, og så prøver jeg at kvæle hende. Mm. Og så hopper jeg ud af sengen (utydeligt) tager på mit tøj, og så løber jeg derfra.
Læs resten her https://www.nordfront.dk/afghanerdreng-draebte-sin-asylaktivist-sengen/
Eller på svensk her hvis i vil have en neutral kilde https://www.docdroid.net/gQmEYQz/varmlands-tr-b-3021-19-aktbil-4.pdf


8
Alle de 5 drenge var udenlandsk af udseende  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Citér
Pige blev lørdag slået og sparket i Gentofte
En 13-årig pige fra Allerød blev lørdag aften overfaldet af en gruppe på fem drenge i Gentofte, oplyser Nordsjællands Politi.

Pigen havde været til IsDisco i Gentofte Sportspark tidligere på aftenen og var ved 21-tiden på vej på McDonalds ad Ved Stadion/ Brogårdsvej, da en dreng fra en flok, som gik foran pigerne, pludselig gik hen og tog fat om pigens hals og trak hende til jorden.


Herefter kom tre andre drenge fra gruppen og sparkede pigen på benene, ligesom de slog hende på siden af kroppen og i ansigtet. Pludselig gik det op for drengene, at de slog på en pige, og sagde til hende, at de havde forvekslet hende med en anden. Herefter tilbød de hende 100 kroner og at hun kunne slå dem, som kompensation, så de ville ”stå lige”. Det blev imidlertid afvist af pigen.

Drengene beskrives således:

A: Udenlandsk af udseende, mørkt hår, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en hvid hoodie, sorte bukser, sorte sko, samt en sort cap. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

B: Udenlandsk af udseende, herunder helt mørk i huden, ca. 170-180 cm høj, ca. 14-15 år, iført hvid/blå/grå jakke, sorte bukser og sorte sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

C: Udenlandsk af udseende, mørkt hår med krøller på toppen og kort i siderne, ca. 170-180 cm høj, 14-15 år, iført en sort bomber jakke, sorte bukser af mærket Nike. Medbragte sort Carharrt skuldertaske. Talte dansk med accent, og kunne tale et udenlandsk sprog. Han havde desuden et stort mellemrum mellem fortænderne.

D: Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 160 cm høj, 14-15 år, kort mørkt slik hår, iført en mørkeblå sweatshirt med et rødt logo foran, sorte bukser og sorte sko, briller. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog

E. Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en grå langærmet trøje samt sorte bukser og sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog. E havde tilsyneladende ikke været aktiv i overfaldet.

 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: https://www.lokalavisen.dk/112/2019-10-14/-Voldsomt-og-umotiveret-overfald-p%C3%A5-13-%C3%A5rig-pige-Flok-af-drenge-efterlyses-6093901.html

9
Samfund- & Kultur / Sv: Liberale underligheder
« Dato: Oktober 11, 2019, 07:35:03 am »
Et andet område hvor liberalisterne ikke er så liberale endda, er på det retspolitiske område. Der taler de altid om strengere straffe og flere fængsler. Noget særdeles uliberalt. Hvem var f eks det der strammede cannabis-lovene i 2002. (Iøvrigt med bandekriminalitet til følge.)

Mens de i enhedslisten altid taler om liberaliseringer.
Danernes Lys går ind for fri hash.

10
Ny kulturberigelse i Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Citér
En 20-årig mand blev udsat for et usædvanligt røveri på vej hjem fra byen
Natten til torsdag klokken 01.22 var en 20-årig mand på vej hjem fra byen i Aarhus´ natteliv, da han ved Viborgvej i Hasle blev antastet bagfra af en person, der tog fat i hans arm.

Da den 20-årige vendte sig om, kunne han se, at vedkommende havde en hættetrøje trukket godt op over hovedet, var maskeret for underansigtet og stod med en stor slagterkniv i sin højre hånd. Personen pressede kniven ind i siden på ham, og sagde ”jeg skal have dit dankort”, hvorefter vedkommende trak den 20-årige væk fra vejen.


Det ønske kunne den 20-årige ikke opfylde, da han pt. ikke har noget dankort, fordi det er spærret. Han forsøgte at forklare gerningsmanden situationen, men han blev blot mere og mere insisterende og truende i sin adfærd og krævede, at den 20-årige beviste, at hans kort var spærret, hvilket han forsøgte på sin telefon.

Ifølge anmelderen fik det gerningsmanden til flere gange at kræve, at den 20-årige i stedet gav ham oralsex, hvorefter gerningsmanden ændrede adfærd, lagde kniven fra sig, satte sig ned på nogle sten og talte mere roligt til den 20-årige.

Men da den 20-årige sagde, at han ikke havde tænkt sig at udøve oralsex på ham, blev gerningsmanden igen opfarende og råbte, at det skulle han, og at han ville stikke ham med kniven.


Den 20-årige så til sidst sit snit til at få skubbet hårdt til gerningsmanden, så han mistede balancen, hvilket gav den 20-årige mulighed for at løbe fra stedet.

På vej derfra forsøgte den 20-årige at standse flere biler, men ingen af dem standsede. Han ringede også på samtlige dørtelefoner i en opgang, hvorefter han fik kontakt til en ung mand, der lukkede ham ind og hjalp ham med at ringe til politiet.

Den 20-årige var så påvirket af episoden, at han ikke kunne huske, hvilket vej, han havde løbet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner eller de personer, der kørte bilerne, der blev forsøgt standset.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand
Østafrikansk/somalisk af udseende
20-22 år gammel
175-180 cm høj
Almindelig af kropsbygning
Mørk i huden
Talte dansk
Var iført en grå hættetrøje og sort klæde/maske for underansigtet
Bevæbnet med en stor slagterkniv med sort skæfte
Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.11
Politik / NI KVÆSTET: SYRISK ASYLANSØGER AMOK I STJÅLET LASTBIL I LIMBURG
« Dato: Oktober 10, 2019, 01:24:29 pm »
Dette angreb har brovterne ikke nævnt. Hvorfor mon?

Citér
Ni personer er hårdt kvæstet, efter at en 30-årig syrisk asylansøger igår stjal en lastbil og bragede den igennem trafikken i Limburg i et angreb, som tyske myndigheder betegner som terror.

Øjenvidner beretter over for tyske ZDF, at den hjælpeløse flygtning råbte noget med “Allah”, imens han pløjede sin stjålne lastbil igennem et lyskryds fyldt med biler, der holdt for rødt.

Ingen danske MSM-medier har dækket historien, der kun florerer i tyske medier og på RT. Det eneste sted vi har kunne finde den på dansk er på Den Korte Avis.

https://syrienblog.net/2019/10/08/ni-kvaestet-syrisk-asylansoeger-stjaeler-lastbil-i-limburg/

12
Samfund- & Kultur / Sv: Liberale underligheder
« Dato: Oktober 10, 2019, 10:05:10 am »
Jeg undrede mig lige da jeg så et indslag i TV-avisen om mere videoovervågning af offentlige arealer. Her udtalte Inger Støjberg sig til fordel for mere videovervågning. Hmmmm.....??????????? Danmarks liberale parti er ikke så liberalt endda, men lidt STASI-agtige i dette spørgsmål.

Men så var der en fra Enhedslisten der blev spurgt. Og hun var imod videovervågning. Altså et ægte liberalt synspunkt.

Sådan er det på næsten alle områder, undtagen det økonomiske. Liberalisterne er ikke så liberale endda.

Enhedslisten går også ind for mere lighed på det økonomiske område. Også et ægte liberalt standpunkt.

Er Enhedslisten så i virkeligheden Danmarks ægte liberale parti?
Enhedslisten går ind for et skattemafia som må kikke ind i din baghave https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/enhedslisten-skat-skal-have-adgang-til-din-baghave/7820189

13
Politik / Sv: I tirsdags var der 6 demonstranter
« Dato: Oktober 08, 2019, 02:14:54 pm »


Som man kan se, var der seks demonstranter i tirsdags.

Paludan råbte til Københavns Politi: Hil indsatslederen for denne fantastiske nazistiske indsats.

Manden har skrald i låget.

Jeg havde helt sikkert sagt det på en anden måde, men jeg forstår godt hvorfor Paludan er sur på indsatslederen. Der var også en rigtig dårlig indsatsleder denne gang hos Københavns Politi.

Citér
I dag påbegyndte Stram Kurs demonstration nr. 1 af 21 i oktober 2019 på Nørrebro. Demonstrationen skulle være gået gennem Mjølnerparken, Den Røde Plads og Blågårds Plads, og der skulle have været pauser alle 3 steder. I strid med forvaltningslovens § 19 og politilovens § 7, stk. 3 påbød Københavns Politi, at demonstrationen ikke måtte gå gennem de 3 steder.

I løbet af demonstrationen blev Stram Kurs og partileder Rasmus Paludan gentagne gange chikaneret af Københavns Politi og af indsatslederen Thomas. En religiøs kvinde spyttede imod Rasmus Paludan, men politiet lod hende slippe væk. Politiet greb ikke ind. Utallige personer overtrådte maskeringsforbuddet, men indsatslederen lod dem slippe for påtale, og ingen blev sigtet. Under demonstrationen fik Stram Kurs påbud om at demonstrationen ikke måtte stå stille, hvilket ellers var modsat det aftalte. Indsatslederen truede gentagne gange med administrativt at frihedsberøve Rasmus Paludan, hvilket ville have været i strid med loven og en strafbar handling. En kendt kommunist fik lov at spille høj religiøs musik på Nørrebrogade og forhindrede dermed demonstrationen i at blive hørt. Denne kriminelle adfærd blev støttet aktivt af Københavns Politi.

Da Rasmus Paludan holdt en brændende koran op i luften blev han angrebet, og Københavns Politi trådte kun i ringe grad i karakter over for de kriminelle venstreekstremister og religiøse personer, der stod bag angrebet. Rasmus Paludan fik kastet genstande på sig og blev ramt af æg.

Partileder Rasmus Paludan blev derefter evakueret fra Nørrebrogade af livvagter fra PET. Herefter meddelte Københavns Politi i strid med politilovens § 5 og forvaltningslovens § 19 et ulovligt påbud til Rasmus Paludan om, at han indtil kl. 08.00 tirsdag den 8. oktober 2019, slet ikke måtte opholde sig på Nørrebro og dele af Frederiksberg og Østerbro.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Nørrebro er tabt. Københavns Politi har opgivet. Staten har intet voldsmonopol på Nørrebro længere. Vi demonstrerer igen tirsdag den 8. oktober 2019 kl. 15.00.
https://www.youtube.com/watch?v=v6OlO3wsv3Y

15
Samfund- & Kultur / "Wallah, din luder!": Hidsig mand bed hul i betjents arm
« Dato: Oktober 05, 2019, 04:09:51 pm »
Klassisk opførsel fra en fremmed fjende  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Citér
27-årig mand anholdt i nattelivet i Kolding
En ung mand på 27 år blev natten til lørdag anholdt i Kolding.

Manden blev anholdt klokken 02.30 på Axeltorv nær diskoteket Tordenskjold, efter han havde set sig sur på en hundepatrulje fra Sydøstjyllands Politi, der var tilstede.


Ifølge politiet blev han først tilbageholdt og sigtet for at svine betjentene til, da han blandt andet råbte "Wallah, din luder" til betjentene.

Mundtøjet brugte han igen, da betjentene fik fat i ham, men denne gang ved at bide den ene betjent så hårdt i armen, at han bed hul.

Det kostede en sigtelse for vold mod polititjenestemand.
https://www.lokalavisen.dk/112/2019-10-05/Wallah-din-luder-Hidsig-mand-bed-hul-i-betjents-arm-5980004.html

Sider: [1] 2 3 ... 310