Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 130
1
Fra medierne / Dagens nyt fra det røde lortehul Venezuela
« Dato: Februar 23, 2018, 05:47:56 pm »
Imens brovtebanden elsker at gøre grin med Anti-rød samfundet så er der kommet mere nyt fra det røde lortehul Venezuela. Nu hvor vi har set hvordan et rødt samfund virker så tvivler jeg på at Anti-rød samfundet er dårligere.Venezuelans report big weight losses in 2017 as hunger hits

CARACAS (Reuters) - Venezuelans reported losing on average 11 kilograms (24 lbs) in body weight last year and almost 90 percent now live in poverty, according to a new university study on the impact of a devastating economic crisis and food shortages.

Så viser de et foto hvor folk står i lang kø for at købe mad.

The annual survey, published on Wednesday by three universities, is one of the most closely-followed assessments of Venezuelans’ well being amid a government information vacuum and shows a steady rise in poverty and hunger in recent years.

Over 60 percent of Venezuelans surveyed said that during the previous three months they had woken up hungry because they did not have enough money to buy food. About a quarter of the population was eating two or less meals a day, the study showed.

Last year, the three universities found that Venezuelans said they had lost an average of 8 kilograms during 2016. This time, the study’s dozen investigators surveyed 6,168 Venezuelans between the ages of 20 and 65 across the country of 30 million people.

Læs resten her https://www.reuters.com/article/us-venezuela-food/venezuelans-report-big-weight-losses-in-2017-as-hunger-hits-idUSKCN1G52HA


Hvilket samfund vil du helst leve i? Et rødt samfund som i Venezuela eller Anti-rød samfundet.

2
Licensnægteren, betaler du licens til DR?
Hvad tror du selv?  :hyper:

3
Jeg skrev for et par dage siden dette ''Men jeg mener at problemet er at skolelæren og de lovlydige elever ikke have et skydevåben til at forsvare sig selv med. Han ville nok ikke udføre et skoleskyderi hvis alle eleverne og lærerne havde et våben til at forsvare sig med. Naturligvis skal eleverne have noget træning og lære at bruge skydevåben først men det tager ikke så lang tid''

Jeg var også stor modstander af de våbenfrie zoner som jeg også skrev i tråden. Nu vil Trump føre den politik som jeg går ind for og det gør mig rigtig glad når nogen vil føre noget af min politik. Især når det er en politiker der er så sej som TrumpNyheden er på alle medierne. Jeg har taget den fra DR siden brovtebanden elsker DR


Trump vil fjerne våbenfri zoner og gøre lærere bevæbnede

USA's præsident, Donald Trump, ønsker blandt andet at bevæbne lærere i kølvandet på et skoleskyderi i Florida.

USA's præsident, Donald Trump, ser ikke umiddelbart ud til at have planer om at stramme våbenreglerne i USA.

For efter massivt pres fra pårørende og overlevende fra et voldsomt skoleskyderi i Florida, har præsidenten onsdag præsenteret nogle af sine tanker om fremtidens våbenlov i USA.

På et møde i Det Hvide Hus siger Trump blandt andet, at han ønsker at fjerne våbenfri zoner ved landets skoler. Han siger samtidig, at han støtter en idé om, at lærere med særlig træning kan være bevæbnede.

Udtalelserne falder under et møde på præsidentkontoret med elever, lærere og familier fra Marjory Stoneman Douglas High School. De var inviteret til en snak om at styrke sikkerheden på amerikanske skoler.

Det var netop den high school, der ligger i Parkland, Florida, hvor 17 mennesker onsdag i sidste uge mistede livet i et skoleskyderi.

Siden har blandt andre ofrenes venner både på sociale medier og ved demonstrationer opfordret til at stramme USA's liberale våbenlov.

Læs resten her https://www.dr.dk/nyheder/udland/trump-vil-fjerne-vabenfri-zoner-og-gore-laerere-bevaebnede og på alle andre medier


Nu er jeg bare rigtig glad  :big_grin:

4
Politik / Sv: Er islam de nye nazister ?
« Dato: Februar 23, 2018, 11:54:58 am »
Der er større sansynlighed for, at jeg ser en enhjørning på gaden i dag end at Stram Kurs bliver opstillet og får noget at skulle have sagt.
Det er jeg også bange for. Mit bud er derfor også at det er det sidste som kommer til at ske. Men så er det danskernes egen skyld hvis Danmark får et stort NMR som i Sverige.

5
Politik / Derfor skal man støtte Stram Kurs
« Dato: Februar 23, 2018, 09:09:39 am »
man kan vel ikke bare som sådan sige at islam er = nazisme - men man kan sagtens sammenligne islamisme og nazisme. Begge ideologier har sammenlignlige omdrejningspunkter omkring sexisme, racisme, homofobi, jødehad, rene/urene mennesker, førerdyrkelse, for bare at nævne et par stykker.

måske er grænsen mellem om man er en almindelig muslim og om man er islamist, mere flydende nu end den var før i tiden?ps: har lavet denne nye profil fordi jeg åbenbart har svedt mit password ud til min ChattyGirl profil - eller så er den blevet hacket og ændret??  :huh:


At nazisterne opførte sig langt pænere og korrekt over for befolkningen end de muslimske "flygtninge" gør, er jo desværre en grotesk kendsgerning.

For det er virkelig grotesk at en gruppe muslimer der påstår at være flygtninge og søger hjælp, er en langt større kriminel og voldelig belastning for befolkningen end den militære besættelse af nazisterne var.

Af to onder vælger folk normalt den mindste, så der er ikke noget at sige til den muslimske tilstrømning har givet nynazistiske grupper i EU vind i sejlene som aldrig før, det er lige så tydeligt at EU`s nazisympatisører vil fortsætte med at vokse i takt med tilstrømningen af muslimer.

Alene for at undgå det, bør strømmen af muslimer vendes, og hjemsendelser påbegyndes snarest muligt. Kun det kan hindre nynazismens fortsatte vækst i Europa.

I modsat fald vil I komme til at se disse grupper vokse eksplosivt i de kommende år.

Stram Kurs er det eneste moderate parti der går ind for hjemsendelser på en 100% fredlig måde. Hvis Stram Kurs ikke kommer til at vokse, komme ind i forrædertinget og får gang i hjemsendelserne i Danmark så får Danmark et NMR der er lige så stort som i Sverige. Fordi NMR i Sverige får ikke flere medlemmer uden grund. Var der ingen ekstrem masseindvandring, politisk korrekthed (bla er der en talkode hos svensk politi der gør at politiet ikke må nævne om det er en kulturberiger der har gjort noget kriminellt) og løgnemedier der kommer med den ene løgn efter den alle så ville NMR være en bevægelse med 10-20 medlemmer i dag højst. Det er nok ikke uden grund at der nærmest ingen nazister er i Filipinerne imens der er rigtig mange i Sverige. Spørgsmålet er så hvad i ønsker i Danmark? En fredlig ikke-nazistisk hjemsendelsesparti som Stram Kurs er eller meget mere daglig kulturberigelse, politisk korrekthed, islam og en stort NMR i som de er i Sverige.

6
Politik / Trump har nu en approval rating på 48%
« Dato: Februar 22, 2018, 01:02:57 pm »
Jeg forstår godt hvorfor brovtebanden ikke skriver mere om Trumps approval rating. Det er fordi at han approval rating forsætter med at vokse og det kan brovtebanden ikke lige, så derfor skriver de ikke mere om det. Hvad der er endnu mere surt for brovtebanden er at Trumps approval rating er STØRRE end Obongo i samme stykke tid


Russia? What Russia? Trump is polling BETTER than Obama at the same point in his presidency despite scandals, staff turnover and a special counsel

Trump's approval rating is 48 per cent, according to Rasmussen Reports, better than his 46.1 per cent showing in the 2016 election

The same poll had Obama at 45 per cent on February 21, 2010 – the same point in his tenure as commander-in-chief

Remarkable numbers come despite the special counsel's Russia probe, women's allegations of sexual misconduct and a crowded West Wing departure lounge

Obama lost 6 points during his second February, which saw Obamacare dominating the news and the beginnings of the Tea Party movement

He only achieved 50 per cent (or better) approval ratings 27 per cent of the time


Læs artiklen her http://www.dailymail.co.uk/news/article-5419079/Trump-polls-better-Obama-point-presidency.html#ixzz57q0HUMHa
http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/political_updates/prez_track_feb21

7
Man bør holde sig for god til at tale om danskere og indvandrere, og der kunne vi altså lære så meget af Sverige, hvor man som det første skriver det ud, når der er tale om udlændinge - man omtaler simpelthen alle som svenskere, og det er faktisk en rigtig god og fin måde at sørge for, at man behandler alle lige på. Som samfund bør det være det, vi stræber efter.

- men først skal vi have de kriminelle indvandrere udvist, og de muslimske fundamentalister, som går ind for at et erstatte grundloven med sharia.

Det så du nemlig her http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7609.msg103572;topicseen#new de mener nemlig at de skal blive i Danmark.

8
Politik / Lyder du ikke som Politisk Ukorrekt nu?
« Dato: Februar 21, 2018, 08:40:29 pm »

DEN gyser må vi simpelthen oversætte til forståeligt Dansk,  det er i Nationale jo så glade for, :girl_smile:

Oversat fra  ->>---->

ER TYSKLAND'S SALAFI-MUSLIMER DE NYE NAZISTER?

Studerende i historie vil huske, at Adolf Hitler og hele nazistpartiet steg op fra den tilsyneladende ubetydelighed af kun en håndfuld "brun skjorter" i parken der opfordrede til  revolution og oprør, der i sidste ende førte til Tysklands fald som en nation. Med det i erindring har man lavet en statestik om, at antallet af hardcore islamiske jihadister i Tyskland i dag er steget 100% de sidste par år alene, det vil måske være nok til at få dig til at stoppe og tænke. Tyskland er nødt til at tage denne trussel yderst seriøst ellers står vi over for en gentagelse af begivenhederne fra 1933,

http://www.nowtheendbegins.com/germanys-salafi-muslims-rising-new-nazis/

DE NYE NAZISTER I EUROPA: ER IKKE HVAD DU TROR,
Faktisk er skoen nu på den anden fod. Det er "venstreorienteret" ideologi, der fortsætter der hvor Hitler slap,  :girl_impossible:

Det må være  ->>----> forbi,                            :girl_wink:Anklager.
Jeg ser du "liker" hvad du selv har skrevet i din falske profil.

Vil du også til at være med i profilgætteriet? Jeg tror ikke at Geninue Troll/Trådløse Anna er samme person som Anklageren men bare to personer der er enige i næsten alt. Da socialismen er meget ensrettet så giver det vel god mening at der er to personer der mener næsten det samme? Det at socialismen er meget ensrettet ved du vel alt om, med alt det du har snakket om socialisme på Din-Debat?

9
Er det ikke bare typisk ForræderDanmark? Stod det til mig så blev svinet smidt ud til piratfiskene i en dansk Zoo. 1 år i et dansk luksusfængsel er straffen de danske dummere har givet Jimmi Levakovic.Den kroatiske statsborger Jimmi Levakovic kan fortsætte tilværelsen i Danmark, selv om han nu for 22. gang er kendt skyldig i kriminalitet.

Københavns Byret har onsdag straffet det 29-årige medlem af den berygtede Levakovic-klan med et års fængsel for en stribe forbrydelser. Men ifølge retten er tiden altså ikke moden til at sende ham ud af landet.

»Der er sket frifindelse for udvisningspåstanden,« siger retsformand Mette Undall-Behrend i forbindelse med domsafsigelsen.Syntes du at svinet skal forsætte med at være i Danmark eller mener du også at han skal smides ud? Og mener du at 1 år i et dansk luksusfængsel og ingen udvisning er en straf der passer til hvad svinet har gjort? Eller mener du ligesom mig at svinet skal udvises?


https://www.b.dk/nationalt/ung-levakovic-doemt-for-22.-gang-slipper-for-udvisning

10
Syrian refugee lives with 2 wives, 6 kids on benefits in Germany

Der har været en betydeligt mere omfattende sag i Sverige, med en med fire koner og 25 børn. Den svenske kommune måtte stille fire lejligheder til rådighed for dem.

Citér
Mener du at det er ok?

Nyheden er copy&pastet fra Russia Today.

Nej, ingen mener det er OK, men hvad skal man stille op med dem? Man kaster dem jo ikke ud fra Berlins fjernsynstårn.

RT har nyheden fra en Spiegel dokumentar. Det er ikke ret svært at sende svinene tilbage til det muslimske lortehul de kommer fra.

11
Tror du seriøst på at Assad har gasset sit eget folk? Vil du låne min sølvpapirhat? Tror du også på aliens? 

12
Samfund- & Kultur / Endnu en somalisk bedrager
« Dato: Februar 21, 2018, 02:02:10 pm »
Til sidst så har man ingen kommentarer til disse former for nyheder men der er som altid den gætteleg med om svinet bliver udvist eller ej. Hvad tror i?


Tiltale: Somalier var professionel fodbolddommer i Afrika, men for syg til at arbejde i Danmark


En sag mod en 47-årig somalisk fodbolddommer om bedrageri skulle tirsdag være begyndt ved Retten i Kolding. Han er tiltalt for at have oplyst, at han var berettiget til sygedagpenge, selvom han på samme tid arbejdede som professionel fodbolddommer i Afrika.

Kolding: En somalisk, professionel fodbolddommer har angiveligt modtaget 176.596 kroner i sygedagpenge, mens han arbejdede som professionel fodbolddommer i Afrika. Det fremgår af politiets anklageskrift i sagen mod den 47-årige mand.

Læs resten og se billederne her https://www.fyens.dk/indland/Tiltale-Somalier-var-professionel-fodbolddommer-i-Afrika-men-for-syg-til-at-arbejde-i-Danmark/artikel/3232536#


13
Vest-europa underkaster sig islam. Hvornår får nordmændene nok og stemmer Alliansen ind på forræderstortinget?UiO skal utdanne religiøse ledere innen islam

Den nye satsningen er støttet økonomisk etter at Stortinget vedtok å sette av midler til utdanningen.

Siden opprettelsen i 1812, har studieprogrammene ved Det teologiske fakultet (TF) i stor grad vært dominert av presteutdanning og tilnærmet kristendomsmonopol. Denne dominansen undergår nå en stor forandring.

– Naturlig
– Fakultetet har i lengre tid hatt et ønske om å etablere en mastergrad for religiøse ledere, samt egne studieprogram i islamsk teologi. Nå har vi fått rammene vi trenger for å igangsette arbeidet, sier studiedekan Oddbjørn Leirvik ved Det teologiske fakultet i en pressemelding.

Han utdyper til Universitas.

– Flere grupper i samfunnet burde få anledning til å studere teologi innenfor rammer av et universitet. Islam er den nest største religionen i Norge, og det er derfor naturlig å satse på det.

Kan man kalle det en imam-utdanning?

– Man kan ikke kalle dette en imam-utdanning foreløpig. Men vi tenker at det vi skal tilby er gode komponenter i en slik utdanning. I fremtiden kan dette bli en fullgod imam-utdanning, men det kommer også an på hva de muslimske trossamfunnene ønsker.

Langvarig satsning: Det teologiske fakultet satser stadig mer på Islam

Læs resten her http://universitas.no/nyheter/63701/uio-skal-utdanne-religiose-ledere-innen-islam


14
Politik / Sv: AfD er nu det næststørste parti i Tyskland
« Dato: Februar 21, 2018, 11:45:41 am »
Du har et problem med udtrykket::> storme frem, den `storm´ fiser altid ud til en harmløs brise,  :girl_smile:


Hvergang, :girl_haha:

Denne storm er stor. SPD er også gået meget tilbage.

15
Jeg forstår godt hvorfor AfD stormer frem med alle de velfærdsjægere der kommer ind i Tyskland


Syrian refugee lives with 2 wives, 6 kids on benefits in Germany

A documentary about a Syrian refugee in Germany, who happily lives on state handouts with his two wives and six kids, has angered many in the country where polygamy is against the law.
The Spiegel TV film was aired over the weekend, telling the story of 32-year-old Ahmad A. who fled the fighting in Syria’s Aleppo back in 2015 with his large family, and found a safe haven in Schleswig-Holstein, northern Germany.

The man lives in a two-story house provided by the community with two wives and six children. Despite polygamy being illegal in Germany, Ahmad was allowed to bring his second wife into the country as she is the mother of four of his kids.

https://www.rt.com/news/419407-germany-refugee-two-wives/

Mener du at det er ok?

Sider: [1] 2 3 ... 130