Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Albert Johansen.

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
Mandehørmen / De kommer til mig
« Dato: Januar 25, 2018, 11:36:27 pm »
De kommer til mig af sig selv, disse unge drenge med ild i øjnene og en mærkelig tung vejrtrækning, med ønsket om at lære mere om disse spændende, nye lyster, de kan mærke inden i, som måske nok har træng sig på en stund, og som de nu må have udløsning for.

Det er de unge drenge, der – som jeg skam da selv gjorde i den alder – har en fornemmelse for alt det dejlige, to mænner kan gøre med hverandre.  :cat:

Jeg er jo en kendt og mægtig personlighed i miljøet,  :JC_PapaBear: så de finder hurtigt ud af at komme til mig. For mig er det da skam nærmest blevet en slags hemmelig livsstil at have de unge drenge til oplæring. Det er meget pikant. Min kære kone ved naturligvis intet, men jeg blander mig jo heller ej i hendes havearbejde og huslige pligter, vel.

Knejterne accepteres fra 15 til 20 år – er de skam da derover, så tager jeg dem ej uerfarne. Skal de være uerfarne, så skal de skam da også være helt unge. De 15 – 16-årige kalder jeg for mine juniorer, og de 17-20-årige kalder jeg for mine seniorer. :drool: Typisk har jeg et par stykker igennem programmet om ugen, så det samlede antal ligger temmelig højt, forstår I skam da rigtignok.

Jeg vil da skam holde på, at jeg er meget ærlig i min oplæring. Jeg forsøger ej at foregøgle dem noget, så jeg viser dem, hvordanne det fungerer – uden dikkedarer. Selvfølgelig passer jeg godt på dem, men de skal også vide, at det gør ondt, for ellers er de ej ordentligt forberedt, når de kommer ud og skal prøve det af med andre mænner.

Der er skam da andre detaljer, jeg kunne komme med, men I må da skam skrive mig en privat besked, om I måtte ønske at høre mere, ja det må I skam da.  :pooh_door:

De fleste er glade for den oplevelse, jeg underkaster dem, og det sker da, at jeg møder en dreng, som jeg bliver ved med at se i mange år derefter. De, der måske ej er så glade, finder jo nok ud af, at det alligeveller ej var noget for dem, og så har jeg alligeveller hjulpet dem på vej, sådanne at de er klogere bagefter.

Som I nok forstår, er det et  skønt liv med plads til lyst og leg, og sådanne skal det skam da i tilgift også være – til stor ærgrelse for Anklager-segmentet herinde!! :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

2
Vi lader Anklageren og lignende landsforræderiske type om at lege humanister, det er skam da ej noget for mig. :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

- men du tænder dog på det, hvis en stor beskidt neger på 2 meter og ti griber dig - og bøjer dig forover - lige før du bliver spiddet og spræller hjælpeløst ud i luften med benene.

Du er et tos'hoved, din abe! :drool: Jeg har da skam mange gange skrevet til dig, at det alle tider er mig, der griber de unge knejter i nakkeskindet, før jeg bukker dem sammen under mig, så de skam da spræller hjælpeløst og fægter med arme og ben - før jeg hugger til! :cat:

Kan du tage det, Anklageren, din gamle skurk? :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

3
Vi lader Anklageren og lignende landsforræderiske type om at lege humanister, det er skam da ej noget for mig. :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

4
Fri Debat / Sv: Børnelokker i 50’erne
« Dato: Januar 23, 2018, 11:22:17 pm »
"Albert johansen" du er lidt-meget dum i hovedet at skrive sådanne noget herinde nåtr man ved "hvem" der læser med, ikke. Kom nu! men ok! Det er politiet der læser med de skal holde øje med mine plagånder men du er sku da for helvede ikke så-dum så du tror du kan skrive sådanne noget uden de vil begynde at "holde øje" med dig vel?

Albert børn er nogle vidunderlige skæbninger jeg hjalp selv mange tidligere der var kommet i "klemme" i systemet eller deres famile. "Theis" overnattede nogen-gange fordi de drak hjemme ved "ham", jeg gav ham fred så han-kunne udholde endnu en dag i helvede! Han tissede i sengen og om morgen var han "bange" for jeg ville slå ham det var han van til hjemme.

"albert-johansen" det er sådanne noget der kan gøre en blød i hjertet nåa man ser så unge mennesker have det så dårligt. Du skulle prøve at hjælpe andre mennesker i stedet for sådanne noget som du skriver om.

Med venlig hilsen Poul Jørgensen

Lige nu er der to, som udgiver sig for at være PJ.

Jeg spurgte Ole Jensen. Han siger at du er falsk.

Du vil så sikkert hævde, at HAN er falsk.

Men uanset hvad, så er dit indlæg lidt noget sludder. Albert har ikke forsvaret overgreb mod børn. Han gav jo netop et eksempel på, at han synes, at ikke alt var badre før i tiden. Fordi børn var mere sårbare dengang. Men der var også en anden pointe, som Albert har ret i. Nemlig at i dag overbeskytter man børn og pyldrer for meget om dem.

Rigtigt, min dreng, jeg ville da skam ej forsvare det skete - Jens var alt for ung til sådanne noget der.

Kærlig hilsen Albert Johansen

5
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 11:19:04 pm »
:drool: :drool: :drool:'

Kærlig hilsen Albert Johansen

6
Jeg er skam da fuld af beundring for disse muhamzer:

https://www.youtube.com/watch?v=H8PQ5PhLEVs
https://www.youtube.com/watch?v=xI5A2NiFE6g
https://www.youtube.com/watch?v=dstGdAHGL30

Bare ærgerligt, hva' Anklager? :drool: - du som jo ønsker disse mennesker som herskere i vores land :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

7
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 11:15:25 pm »
Virkelighedens Amerika:


Anklagerens Amerika:


 :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

8
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 11:11:52 pm »
Hvaså, Albert, får du noget på den dumme her om vinteren, hvor aktiviteten på fælleden er droslet ned?

Jeg mangler ej noget, min dreng. :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

9
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 11:09:13 pm »
jeg har uikke drukket nu i 20 dage det har været jelt forfærfrlgt men jeg er langsomt ed at få det beder.rysteriet og abstinenserne har været ved at slå mig i hjel så det er ikke så sjovt mere. jeg ved godt at jeg aldrig kommer til at blive glad igen der er alt for meget der er gået i stykker men i det minste overlever jeg måske. jeg ved at jeg villle dø inden for få år hvis jeg havde drukket videre, det havde min læge fortalt mig.

Jeg ser ikke Bitten længere du hun drikker så jeg kan ikke se hende hvis jeg vil holde mig ædru? Hun har fået en kæreste der også drukker, så jeg regbner ikke med jeg nogen sinde får mit barn at se, det bliver en frygtelig opvækst for det barn.

jeg fiik hjælp fra kommunen til at få en ny læge på gruynd af min gamle læge ikke gad mig mere så nu kan jegh måske endelig få en mini crosser ligesp,m dem man altid ser indervandrerdamerne køre på, jeg kan næsten ikke gå længer. det er nigen meget lange dage nu hvor jeg er ædru hele tiden så nu tælnker jeg vbare på alt det jeg har ødelagt så det er ikke så sjovt mere

jeg ville bare gerne være glad, kan jeg slet ikke lbive glad igen? Hvorfor er sa,mfundet ikke inmdrettet til at hjælpe de mænd der ikke passer ind? Der er masser af hjælp til kvinderne, er vi mindre værd? Hvorfor?

jeg prøvede at kontakte mor og far for jeg ville gerne forsones med dem men det gider mig ikke længer så de reagerede ikke på kontakt, det gør meget ondt når ikke ingang ens mor og far vil vide af en længer, så er der jo stort set ikke noget tilbage af noget?

Hva' fa'en Mak, gamle jas, er du da skam gået hen og blevet fin på den nu, hvor der ikke skal drikkes mere?  :cat:

Mak, din TUDEPRINS :drool: vi andre skal da ej høre på dit ævl og ynk, det er der da skam ej meget ved. Nej du, gamle træmand, jeg vil skam da i stedet bede dig tænke på, hvordanne det måtte føles at åbne en dejlig kold øl. Genkald dig lyden af kapslen, der åbnes, fornem flasken i din hånd. Kan du gøre det, Mak? :drool: Kan du huske, når den første tår kommer ind i munden, den himmelske smag? Den kolde væske, der løber ned gennem svælget, den fornemmelse af afslappethed, der hurtigt indfinder sig derefter, kan du huske det, Mak Ynk?

Mak, du er en nulbon, men jeg vil skam da alligeveller gerne hjælpe dig. Jeg har en kæmpe luksuslejlighed lige her i smørhullet af Brønshøj, det dejlige, gamle arbejderkvarter - her kan du godt overnatte i en rigtig seng, jeg har hele lejligheden propfuld af alkohol i alle de afskygninger, du måtte ønske dig - og du må få alt det, du vil.  :pooh_go:

Du behøver aldrig at tænke på noget igen, Mak Ynk. Hvad siger du til det, du gamle? :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

10
Fri Debat / Børnelokker i 50’erne
« Dato: Januar 20, 2018, 01:16:08 am »
Vi var små børn i slutningen af 1940’erne og starten af 50’erne, hva’ fa’en, der var skam da ej så megen opmærksomhed på os børn dengang, som der er på de små guldklumper nu om stunder. Akke-ja, vi kunne bruge hele eftermiddage alene uden opsyn af voksne. Den slags tænkte man da ej så meget på dengang. :cat:

Til gengæld blev vi fra en tidlig alder advaret mod børnelokkerne. Nå vi unger rendte og legede med hverandre da skam ude på gader og stræder, da stod fra tid til anden mænd, vi ej kendte og betragtede os. Vi vidste, hvad de gerne ville, det havde vores fru moder skam da fortalt os, så vi vidste med sikkerhed, at vi da skam skulle holde afstand.  :drool:

Jens var småt begavet, jeg husker, at han alle tider havde bremsespor i underbukserne, når vi skulle til svømning, og der hang altid et 11-tal under snudeskaftet på ham.

Han blev engang tilbudt en sodavand af en fremmed mand, vi andre så til, mens han fulgte med ham, vi burde have hentet en voksen, men hva’ fa’en vi var kun 8-9 år. Han kom tilbage til sine forældre om aftenen den dag, men der var skaden sket.  :JC_OMG_sign:

Han blev aldrig sig selv igen efter den omgang. Forældrene prøvede at få ham til at begynde i skole igen bagefter, men det var ikke så lige til.  :JC_PapaBear: Så vidt jeg skam da husker, kom han på et hjem, og hvad der skete derefter, ved jeg ej.

Han var ødelagt for livet, det er sikkert. Jeg så ham kun et par gange derefter, og der var et mærkeligt slør over hans øjne. Det må have været fuldbyrdet samleje, den slags slipper man ej fra med sindet i behold i den alder.

Når jeg tænker på, hvordan de små guldklumper er pakket ind i vat i dag, så er der skam da sket så meget siden dengang, hvor vi andre gik i korte bukser.  :pooh: Ej alt var bedre før i tiden. Det er mit indtryk, at der ej står voksne mænner og lurer ved legepladserne den dag i dag, og gudskelov og tak for det.

Kærlig hilsen Albert Johansen

11
Fri Debat / Sv: Forsøgte at voldtage hundelufter
« Dato: Januar 02, 2018, 11:03:32 pm »
Godt indlæg, Junior :drool:

De stakkels væmligboere går hjem og surmuler - i arrigskab over, at niddingen ej lykkedes i sit foretagende.

Om lige kommer Anklageren og fortæller os, at de ej gør os noget - muhamzerne - men blot tror på noget andet, og bagefter skriver han da skam det samme fra tre-fire andre profiler :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

12
Politik / Sv: Løgnens år
« Dato: Januar 02, 2018, 10:55:17 pm »
Virkelighedens Amerika:


Anklagerens Amerika:


 :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

13
Politik / Sv: Løgnens år
« Dato: Januar 02, 2018, 10:45:13 pm »
Nu har det sådanne set aldrig været en hemmelighed - at jeg elsker at bolle de unge mænner såvel som de unge damer.

Kærlig hilsen Albert Johansen

14
Politik / Sv: Kom nu ud af skabet Albert
« Dato: Januar 02, 2018, 10:30:22 pm »


Det skal du ej være ked af, min dreng. 1000 er et flot tal, det er meget få, der når op på siden af mine bedrifter - og jeg er jo også langt ældre :cat:Nogen bøsser er den aktive part, mens du elsker at sprælle hjælpeløs under en stor tyr på to meter og 110 kilo.

Du behøver ikke skamme dig over, at du er en lille passiv, bly viol - vi er meget accepterende  :yes:

Du har skam da ret al den stund at den aktive er den, der boller - mens den passive er den, der bliver bollet.

Når det så er sagt, så er det mig, der bukker de unge drenge sammen under mig og boller dem - mens de spræller hjælpeløst :drool:

Langt de fleste er i bund og grund glade for, at jeg indvier dem i alt det dejlige, to mænner kan gøre med hinanden - og de der ikke er, finder ud af, at det da ej er noget for dem.

Altså win-win for alle parter. :cat: Kan du tage det, Anklageren? :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

15
Politik / Sv: Løgnens år
« Dato: Januar 02, 2018, 09:59:56 pm »
Jo, mindst 6000 og måske halvdelen under 20 år - men det er så mange, så det skam da er svært at holde rede på. De helt unge mødes man sjældent med flere gange, mens de voksne mænner ofte gerne vil lege gentagende gange. '

Det kan skam da blive til gode voksenvenskaber, der ofte kan strække sig mange år i tid. :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

Jeg har langt op til dig. Er kun nået til nr. ca. 1000.


 :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

 :blum: :blum: :blum: :blum: :blum: :blum:

Det skal du ej være ked af, min dreng. 1000 er et flot tal, det er meget få, der når op på siden af mine bedrifter - og jeg er jo også langt ældre :cat:

For mig har det været en livsstil - det er ej for meget sagt - og så har jeg nok haft en særlig evne til at kunne fornemme på de unge mennesker, hvem der ville hvad og hvornår.

Det kan være meget givtigt for alle parter - at indgå i en pikant oplæringsrelation, hvor drenge bliver til mænd og lærer deres kroppe og lyster at kende :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

Sider: [1] 2 3 ... 8