Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Massey

Sider: [1] 2 3 ... 32
1
Politik / Sv: Optimistiske regerings forhandlinger
« Dato: Juni 14, 2019, 10:00:20 am »
Der er ikke gået mange dage, og nu klager de røde over "det er Lars Løkkes skyld"
At der ikke er penge nok. De røde havde ellers stillet krav og forlangener om penge så de kunne ødsle ud til højre og venstre.
Vent og se, nu kommer der en jammerdal af klager.

Grøn omstilling. En ny religion har set dagens lys, der går ud på at tilbede de store vindmøller, og gå fuldstændigt i selvsving.
Jeg mener også der skal ske noget, men at sidde de praktiske muligheder overhøring, og bruge situationen til en fordummet retorik, for at slå andre oven i hovedet, og propagandere for det hele skal ske med socialistiske metoder, så det bliver målet i sig selv, er bare så typisk.
Det er en dans om guldkalven, hvor den repræsenterer en forældet og uduelig ideologi.

LAs nye formand var i tv, og slog på man skulle udnytte det der lå ligefor. Som isolering af ejendomme og varme op med el for eks. istedet for olie. Det ville spare 65% co2.

Intervieweren - en ræverød lejesvend, - var edder rasende og afbrød hele tiden.
Som de plejer.

Tv 2 er i gang med at danne ring om gimpen.
http://nyheder.tv2.dk/business/2019-06-11-den-kommende-regering-faar-faerre-penge-at-goere-godt-med-end-hidtil-beregnet

Her er undskyldningen for hun ikke kan gennemføre en skid af al hendes varm luft, f eks hendes tidlig pensions pladder , hun aldrig har kunne få igennem, de idioter der stemte den vej for at slippe for at arbejde har godt af den dummeflad de indkassere , nu det ligger klart hun ikke kan få det igennem, Løkke havde  ret.

I artiklen får tv2 det til at lyde som det er Løkkes skyld Trump føre handelskrig mod Kina, og deraf følgende usikkerhed på aktiemarked.

Alt det symbol klima gejl er kun for de selvgode kan føle sig gode, var man virkelig interesseret i klimaet, andet end som pengemaskine, så beskattede man ikke energivenlig strøm som i dag, Her har vi eksempelvis 900 kmv tag vender øst/syd, et solrigt område, der kunne dækkes af solceller , der kunne gratis strøm, til mange husstande, men det vil vi blive beskattet af, så her kommer ikke andet end. det solcelleanlæg til vores brugsvand.
Man vil da skide klimaet en lang march, ellers lod man os der har plads til miljørigtig energi gøre det uden at blive straffet økonomisk af det, oveni vi skal investere i det .
Her komme grøn varme til København forresten fra.https://folketidende.dk/Lolland/Lolland-leverer-baeredygtig-flis-til-Koebenhavn/artikel/512813?fbclid=IwAR2pPHRe6z-y1g0kX1W6UiQEry7-txzVEpVEy83jFNvQKf838xm2y265_BU
Det er rigtig miljørigtig at sejle flis til København, skibe forurener næsten ikke.

Samt halmtransporterne op af E47.

Mon ikke det grønne hurtigt går af fløjten med den transport.

2
Politik / Sv: Optimistiske regerings forhandlinger
« Dato: Juni 14, 2019, 09:13:51 am »
Mette Frederiksen kommer til at sælge ud stump for stump.

                       


Nemlig, muftien skal nok få alt hans igennem,måske ikke nu for hun bliver statsminister, men så får han resten til finanslovsforhandlingerne.
Det er en dyr fejltagelse.

3
Politik / Sv: Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 08, 2019, 01:53:05 pm »
Bortset fra at du synes hans næse ligner en penis, hvad er så den konkrete kritik er Uffe Ellemand? Han er en jeg har respekt for selv om jeg er uenig med ham på en række områder. Han slår mig umiddelbart som en gedigen statsmand med integritet, hvilket er en sjældenhed.


Er det virkelig det? Grunden til at du ikke kan lide Uffe Ellemand er at han engang mistede besindelse lidt overfor en fotograf? Det var da super tamt efter idags standarder.

Næppe værre, end DF vælgere fra Kalvehave der flytter fra DF til de radikale for at blive fri for øen.
Flertallet af vælgerne stemmer ud fra underlige kriterier, sjældent politiken.

Håber snart vi skal til omvalg, da S ikke kan magte den opgave hun skal løse.

4
Politik / Sv: Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 08, 2019, 11:21:29 am »
Jeg tror at Stram Kurs ender på ca. 3% og Nye Borgerlige på 4,5%.

Klaus Riskær flopper fuldstændig og får måske 0,2%.

Kristendemokraterne kommer under spærregrænsen men får et vestjysk kredsmandat.

Venstre kommer til at få et overraskende godt resultat ligesom ved EP-valget hvor de var undervurderet i meningsmålingerne. Løkke træder ikke umiddelbart tilbage trods samlet blåt valgnederlag.

DF får en vælgerlussing og klarer sig dårligere end meningsmålingerne ligesom til EP-valget.

Å får lidt over 2%, og Uffe bliver crazy ked af det.

LA bliver halveret, og Kuglestøderen må finde sig et nyt arbejde.

SF, Radikale og Konservative får pæn fremgang.

Enhedslisten får lille fremgang.

Socialdemokratiet går frem men ikke helt så meget som meningsmålingerne har forudsagt. De var vist også lidt overvurderet i meningsmålingerne til EP-valget.


Personligt er jeg tilfreds hvis Stram Kurs og Nye Borgerlige kommer over spærregrænsen. Hvor mange mandater de får er ikke så vigtigt da i hvert fald SK vil blive holdt fuldstændig uden for indflydelse. Om Mette F. eller Lars Løkke bliver statsminister, er jeg lidt ligeglad med. Men Anklageren skal da naturligvis hånes hvis det utænkelige skulle ske at Lars Løkke fortsætter. :yes:

Du ramte meget godt.


Der var en klog mand der sagde inden valget at det var århundrede største bluf nummer , og det viser sig så også at være rigtig her 2 dage efter valget .
Første løftebrud en realitet.
https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11433176/politisk-flertal-er-imod-splan-om-tidlig-pension/?fbclid=IwAR0ZmuWfUO5f3CQopfygiP2bnMPai1-HkzLHBH87A3uRXrSbeqOCQJ6_EHY

5
Politik / Sv: Mere om trangen til at overdrive
« Dato: Juni 06, 2019, 06:49:47 pm »

Vælgerne har talt, og det ville klæde folk at tage det til efterretning.

Men SK har da fået noget ud af de afgivne stemmer - nemlig cirka 2 fede millioner kroner hvert år til politisk arbejde, indtil næste folketingsvalg om seneste 4 år.

Det er ikke faldet dig ind at vælgerne kunne være ført bag lyset, vel?

 :JC_goodpost:

6
Politik / Sv: Mere om trangen til at overdrive
« Dato: Juni 06, 2019, 06:47:48 pm »

Den uduelige gimpe skal bare se at udskrive valg, ellere rettere bede Løkke om det, da han heldigvis er Statsminister endnu.
Deb blanke går dur ikke.

Vælgerne har talt, og det ville klæde folk at tage det til efterretning.

Men SK har da fået noget ud af de afgivne stemmer - nemlig cirka 2 fede millioner kroner hvert år til politisk arbejde, indtil næste folketingsvalg om seneste 4 år.

Som om de røde har gjort da de fik sparket 2015.

Jeg har ingen respekt for den madamme der er kommet til på løgne, og venter nu på knæfald for de radikale eller løftebrud.

7
Politik / Sv: Mere om trangen til at overdrive
« Dato: Juni 06, 2019, 05:16:27 pm »
Ikke vestlige indvandrere begår hyppigere kriminalitet, og det er islamkritikernes bedste argument - men det ødelægger de selv.

I propagandaens hellige navn overdriver "nogen" islamkritikere problemet, og derved mister de troværdigheden.

Det ser vi tit her, hvor nogle poster læssevis af nyheder - og påstår at danskerne lever i et voldshelvede.Der er f.eks. en, der for ikke længe siden skrev:

Dansk mand blind efter overfald: Støtter nu Stram Kurs

Hvis alene alle dem der er blevet overfaldet, røvet, voldtaget, eller er blevet terroriseret i busser, tog, svømmehaller, biblioteker, ungdomsklubber og skoler af muslimerne stemmer på Paludan vil han brage ind i folketinget.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9430.msg131894#msg131894Der er ikke meget som tyder på, at det har noget på sig - så troværdigheden bliver jo derefter - og det kan ses på stemmesedlerne  :smile1:

Havde man derimod brugt argumentet med, at de ikke-vestlige hyppigere begår kriminalitet på en sober facon - så ville det give pote - men det gør man jo ikke.

Og vi kan godt huske alle dine politiske floskler du kom med i 2015 og der fik du heller ikke ret.

Den uduelige gimpe skal bare se at udskrive valg, ellere rettere bede Løkke om det, da han heldigvis er Statsminister endnu.
Deb blanke går dur ikke.

8
Politik / Sv: Skal de fremmede (igen) have flere penge?
« Dato: Maj 21, 2019, 02:53:56 pm »
De fremmede kan sikkert se en fremtid med flere penge mellem hænderne i møde, hvis det lykkes Mette Frederiksen at danne en regering, som understøttes af Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og SF.
Og hun vil nu engang komme under pres fra disse partier; så indbildsk at tro, S får 90 mandater, er hun vist trods alt ikke.

https://denkorteavis.dk/2019/roed-partier-saetter-mette-frederiksen-under-stort-pres-for-at-give-indvandrerne-flere-penge-til-velfaerd-paa-bekostning-af-danskerne/

Der er mere end én dårlig ting ved dette. Bedre ydelser til de fremmede vil være en større byrde for danskerne og tiltrække flere velfærdsjægere, når disse hører om det fra 'godhedsindustrien' og menneskesmuglerne.

De skal nok finde penge til at fjerne hjemrejse ydelsen som sidst.
Og slække kravene,også lige som sidst.

9
Politik / Sv: Valgkamp
« Dato: Maj 19, 2019, 07:52:56 pm »
Hun snakker af helved til,men siger ikke en skid.

Hun har lige lavet første afbøjning over for de radikale, http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-05-18-s-vil-have-nyt-bindende-klimamaal-for-2030?fbclid=IwAR3w9GHwBWZ7-n5PXaIoRkSAB12m5-DcWtcjzJYOMAH-eIX_hYbVaacd3_k
men stemmekvæget tror stadig hun bliver anderledes.
Det ene af R ufravigelige krav.
https://www.information.dk/indland/2019/03/radikale-kraever-ambitioes-klimamaalsaetning-2030-stoette-s-regering

Du er måske imod en klimaindsats?

Nej, jeg synes at de lande der er svin, som østen og deres plastikøer, skal se at få ryddet op.
Samtidig er jeg ikke så naiv, at jeg tror vi kan flytte noget.
S leflen for R er også underkendt https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11389305/klimaforsker-sforslag-er-ikke-nok-til-at-naa-60-procent/?fbclid=IwAR1SXAZNhduaZdtQUmpUQ_mS9A0HzUWZf5yQnerM3WCc0DQCXfAdUzsWw9s

10
Politik / Sv: Valgkamp
« Dato: Maj 18, 2019, 10:09:51 pm »
Socialdemokraterne stemte som bekendt blank i spørgsmålet om et udrejsecenter på Lindholm.

Mette Fredriksen har lige sagt på Tv2 News, at de udviste forbrydere skal være et sted, og hun da gerne hører om en bedre ide end Lindholm.

af hvad for noget

Socialdemokraterne og Mette Frederiksen der evig altid kæfter op om, hvor meget bedre de er til at styre landet end alle andre.
Kan de virkeligt ikke selv komme op med et forslag til hvor et sådant center skal placeres.
Hvordan skal de så kunne styre noget som helst. Det her er pinligt ud over alle grænser.

Anti-rød partiet forslår derfor at man opretter en flygtninge teltlejr på Saltholm (medmindre der skulle være noget til hinder for det)
De udviste skal opholde sig der i nogen dage, indtil de flyves ud af landet - enten frivilligt eller ved tvang. Ved tvang flyves de til den beduinlejr de påstår at komme fra. De puttes i trækasser/bure og afleveres. Det kan lade sig gøre med hunde, så der er ingen problemer.
De bliver naturligvis oplyst at vender de nogensinde tilbage, forvises de til livsvarigt tvangsarbejde i is-minerne på Grønland.

Hun snakker af helved til,men siger ikke en skid.

Hun har lige lavet første afbøjning over for de radikale, http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-05-18-s-vil-have-nyt-bindende-klimamaal-for-2030?fbclid=IwAR3w9GHwBWZ7-n5PXaIoRkSAB12m5-DcWtcjzJYOMAH-eIX_hYbVaacd3_k
men stemmekvæget tror stadig hun bliver anderledes.
Det ene af R ufravigelige krav.
https://www.information.dk/indland/2019/03/radikale-kraever-ambitioes-klimamaalsaetning-2030-stoette-s-regering

11
Politik / Sv: Pernille Skipper har talt ved jihad-konference
« Dato: Maj 18, 2019, 12:44:41 am »

Mette Frederiksen vil bygge sit flertal på det værste ros, bare hun få en titel.
Hun har ikke noget der ligner anstændighed eller ærlighed.

Næ, lad os få ærlige og anstændige Lars Løkke Rasmussen, som er ligeglad med titler, så længe han har en taburet.

Jeg så gerne en anden end Løkke, men ikke den radikale lakaj fra socialdemokraterne.
Hun kommer til at skade danskerne som før når S har siddet siden 90'erne.

12
Politik / Sv: Pernille Skipper har talt ved jihad-konference
« Dato: Maj 17, 2019, 07:36:05 pm »
Vil Mette Frederiksen bygge en regering på at få et flertal, hvor Enhedslisten indgår?

Det er et meget relevant spørgsmål, for ELs leder Pernille Skipper har for nylig talt ved "Palestinians in Europe Conference 2019", som blev afholdt i København 27. april. En konference, hvor det åbenbart flød med aggressive udtalelser om jihad og blod.

Der blev opfordret til invasion af Israel og til at "føre grænserne tilbage til før 1948" (hvor Israel ikke eksisterede.)
Det er særlig interessant, at der blev opfordret til at stemme på venstreorienterede, fordi de støtter palæstinenserne (nååh, så kan de godt bruge eventuel stemmeret i de europæiske lande!)

Læs mere her:
(Der er også video fra Pernille Skippers ubehagelige tale.)

https://24nyt.dk/enhedslisten-taler-paa-jihad-konference-vores-skridt-mod-hellig-krig-kommer-hurtigt/

Vil Mette Fredriksen virkelig bygge en regering efter 5. juni på et parti, som i den grad er indspist med islamisk ekstremisme?

Mette Frederiksen vil bygge sit flertal på det værste ros, bare hun få en titel.
Hun har ikke noget der ligner anstændighed eller ærlighed.

13
Så fik RP alle sine stemmer i hus og kan nu opstille til valget og fremkomme med sine provokationer af muslimerne
 :girl_pinkglassesf: :girl_pinkglassesf: :girl_pinkglassesf: :girl_prepare_fish: :girl_prepare_fish: :girl_prepare_fish: :girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce: :Mauridia_22: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_22: :Mauridia_22: :Mauridia_22: :Mauridia_22: :Mauridia_22: :Mauridia_22: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40: :Mauridia_40:

Ja det er flot han går fra et par tusinde vælgererklæring til at blive omstillingsparat på så kort tid.
Det sender et fedt signal.

14
Fra medierne / Sv: Etbarns Politik.
« Dato: April 20, 2019, 08:24:36 am »
Mennesker udskille 20 liter CO2 i timen.
Selvfølgelig er overbefolkning et problem i mere end en forstand.

Også her er muslimer en del af problemet.

15
Musik, film, TV og bøger / Sv: Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 15, 2019, 02:33:59 pm »
Så blev premieren på den nye film (dansk tør jeg ikke kalde den), "Danmarks sønner" overstået.
Anmeldelserne er som ventet rosende, og vi små almindelige biografgængere kan nu spørge os selv: Har jeg lyst til at se den film?

For mit vedkommende er det er klart NEJ.

Jeg har fulgt en del med i foromtalen via de to store tv-kanaler og andre msm. Og fik ad den vej fornemmelsen af, at det ikke er noget, jeg vil smide penge ud på. Jeg så og hørte jo den debutterende instruktør Ulaa Salim sidde og reklamere for den i TV2s 'God Aften' sekunderet af Rasmus Bjerg (kendt for rollen som John Mogensen i "Så længe jeg lever"), som sad og undskyldte (!), at han som den 'nationalistiske' politiker, Martin Nordahl, i filmen siger "skrækkelige ting." Så mærker man ligesom, hvor vi er henne, ikke?

Man fik det indtryk, at her kommer en film, som -ikke overraskende - vil fortælle dig, at nationalsindede politikere er det værste, vi har, og at det er deres skyld, hvis der virkelig kommer bombeterror på en S-togstation i København i 2025, hvor handlingen foregår. De udenlandsk-muslimske terrorister er - formoder jeg - nogle guttermænd, som bare er blevet provokeret af et nationalsindet parti. Ikke sandt: Ren Tigermand. Det er pr. automatik danskernes skyld, fordi vi er racister!

De bærende roller i en film, der hedder "Danmarks sønner", spilles vist ellers af udenlandske skuespillere. Hovedrollen (Zakaria) spilles af en ung mand, der hedder Mohammed Ismail Mohammed - intet mindre.

Berlingske Tidende havde bedt politikeren Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti om at se filmen til premieren. Han kalder den "en livsfarlig propagandafilm for skatteydernes penge."

Da jeg læste det, blev jeg klar over, at det ville være en dårlig idé for mig at gå ind og se den. Jeg ville formentlig blive lige så vred og skuffet, som da jeg for 11 år siden gik ind og så Ole Chr. Madsens propaganda-makværk "Flammen og Citronen."

Ulaa Salim har også skrevet filmens manuskript og er iøvrigt en bror til Dar Salim (ham fra 'Dicte' og 'Kriger'.)

Hvis andre brugere allerede har set filmen, læser jeg også gerne, hvad I synes om den.

Nej, og jeg har endda et gavekort med en biotur, men den bliver sgu ikke spildt på den der.

Sider: [1] 2 3 ... 32