Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 28
1
Fri Debat / Sv: Hurra - Skipper vil nu også være statsminister!?
« Dato: August 17, 2018, 07:10:27 am »
En regering bestående af SF, Alternativet og Enhedslisten. Så var Trish Regans sammenligning med Venezuela måske ikke helt ved siden af hvis man ser det som en forudsigelse ;-)

2
Samfund- & Kultur / Sv: Vi kan undvære landbruget
« Dato: August 17, 2018, 06:50:42 am »
Det er vel ikke nødvendigt, at vi har mindst natur af alle lande i verden?

http://www.dn.dk/nyheder/ny-publikation-sadan-ligger-landet-tal-om-landbruget/

 Det må du fortælle de Landmænd der prøver at leve af deres jord ... De synes nok ikke at deres jorder  er for store ... :ermm:

Nåh hvad - de er alligevel vant til at være på bistandshjælp  :smile1:

Det var en joke, og hvis landmændene ikke var så forstokkede, så ville de måske få så meget goodwill i befolkningen, at de kunne leve af at dyrke mindre af jorden.

Landbruget skal jo til at programmere landbrugsmaskiner til at passe jordbruget automatisk et helt år frem, og så kan de jo få tid til at nyde de rekreative arealer på deres egen jord.

Du skal ikke bilde mig ind, at det er et spændende arbejde at passe en moderne automatiseret svinestald med høreværn i alt for mange timer.

Landmændene har ikke som sådan brug for goodwill af befolkningen og det kommer næppe til at ske for især byfolk har intet begreb om hvad der sker på et landbrug eller i naturen i det hele taget.
Hvad landmændene har brug for er at folk betaler en ordentlig pris for deres produkter, men det vil forbrugerne ikke. De fleste påstår eksempelvis at de går op i dyrevelfærd, men det gælder kun lige til de står nede ved køledisken. Der er de fuldstændig ligeglade med dyrevelfærd og vælger det billigste produkt.

3
Fri Debat / Sv: Skal én pakke smøger koste 100 kroner?
« Dato: August 15, 2018, 07:00:02 am »
Men blir der så ikke smuglet flere cigaretter når priserne hæves så ekstremt?  :girl_sad:

Det er bare et dårligt argument for IKKE at sætte priserne op. Der er ingen, der reelt kan sige, om grænsehandelen bliver øget jo. Hvis det har den effekt, at færre ryger, kan jeg kun se, det er positivt. Prisen på cigaretter i Tyskland stiger også på grund af afgifterne og ligger på samme niveau som det nuværende i Danmark. Det handler også om tilgængelighed. I dag kan man gå ind i en kiosk og købe en pakke cigaretter. Det kan man ikke lige, hvis det er smuglervarer. Det har jo også haft en positiv effekt i Norge, så hvorfor ikke i Danmark.

Man kan købe billige cigaretter fra udenlandske hjemmesider, det er meget sværere for normænd at modtage pakker fra udlandet da de ikke er medlem af EU.

Snus i portioner er ulovligt. Myndighederne kan sagtens tjekke dem, der fører det ind i landet. Det sammen kan man også med cigaretter. Løsningen er at hæve afgiften så meget, at tabet ved grænsehandel udlignes af indtjeningen på afgiften, selv om salget går ned.

Snus i portioner er ganske vist ulovlige, men det er der mange butikker der ikke tager så alvorligt. Jeg har en ven som køber sin portionssnus i 7-Eleven.

4
Fri Debat / Sv: Skal én pakke smøger koste 100 kroner?
« Dato: August 14, 2018, 04:47:09 pm »
Men blir der så ikke smuglet flere cigaretter når priserne hæves så ekstremt?  :girl_sad:

Jo, det bliver der. Når man hæver skat og afgifter på noget sker der to ting. Man får en reduktion i forbruget af det der beskattes, og incitamentet til at omgås skatten/afgiften stiger. Dette er en ret universel reaktion på prisændringer.

5
Fri Debat / Sv: Har sammenlignet Danmark med Venezuela!?
« Dato: August 14, 2018, 04:38:15 pm »
Ingen tvivl om at den studievært ved lige så lidt om Danmark som rigtig mange jeg snakker med ved om USA. Der er også rigtig mange her i landet, der åbenbart ikke ved hvordan det fungerer i Danmark. De snakker om at vi har gratis uddannelse, hospitaler osv. men det er noget sludder. Det er betalt af skatteyderne, især de godt tjenende skatteydere.
Danmark ligner ikke Venezuela. Vi har et meget liberalistisk erhvervsliv som er med til at modvirke nogle af socialismens dårligdomme så vi ikke ender i Venezuelas spor (indtil videre i hvert fald). Jeg er dog ikke i tvivl om at hvis eksempelvis Enhedslisten og Alternativet havde haft magten så var vi i løbet af kort tid endt med nogenlunde samme elendighed som Venezuela.

6
Fri Debat / Sv: Allah har en plan for dig og mig.
« Dato: August 13, 2018, 12:17:11 am »
Det er vigtigt for enhver troende at forstå at succes kommer af en kombination af to ting:
Ens indsats og Allahs hjælp.

Allah sige i Quranen i en meningsmæssige oversættelse:

“De planlægger, og Allah planlægger, men Allah er den bedste planlægger.”

[Quranen surah Al-Anfaal 8:30]

Allah sige også i Quranen i en meningsmæssige oversættelse:

“Og når du har besluttet dig, så sæt din lid til Allah. Sandelig, Allah elsker dem, som sætter deres lid til Ham.”

[Quranen Aal-imran 3:159]


 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
                         :Cherna_29:

Så vil jeg da godt lige spørge sådan af ren nysgerrighed hvad Allahs plan er for mig?

7
Fri Debat / Sv: Der er ikke påvist menneskeskabte klimaforandringer
« Dato: August 12, 2018, 05:09:38 am »
Har skrevet det før, menneskeskabt eller ikke så har vi mennesker pligt til ikke at forurene det sted vi lever

Så er det lidt ærgerligt at mennesket er ligeglad.


8
Der er godt gået, hvis 4-5% af befolkningen kan påvirke den resterende del og deres dagligdag - uden endda at have nogen form for politisk indflydelse.

Selvfølgelig kan det da påvirke og gør det også i meget høj grad. Udover hele økonomien, hvor milliarder bliver brugt på muslimer og dermed ikke er til rådighed for andre samfundsopgaver (hospitaler, kontanthjælp osv) så er der også indført en lang række regler, love og tiltag pga muslimer. De meget strammere sikkerhedsforanstaltninger i lufthavne, politi der bruger deres tid på at bevogte f.eks. synagogen i Krystalgade, koranklodser, burkaforbuddet og rigtig meget andet.
Konstant er der påvirkninger som i høj grad (men ikke udelukkende) kommer pga nogle muslimers opførsel. Og dette vil kun blive værre med tiden i takt med at den muslimske del af befolkningen stiger.
De ekstraordinære problemer med muslimer ses OVERALT i verden.

9
Samfund- & Kultur / Sv: Skal landbruget have hjælp i tørken?
« Dato: August 03, 2018, 11:06:21 am »
Landbruget er en belastning

For halvandet år siden skete der et paradigmeskift, som bestod i 30 forskellige initiativer, der har som mål at forbedre fødevareerhvervenes konkurrenceevne.

Aftalen har som konsekvens, at randzonerne afskaffes, ligesom landmændene får tilladelse til at gødske mere end den tidligere lovgivning tillod.

Den politiske proces var baseret på falske fakta - så lad da bare landbruget klare sig selv

Det havde været nogen andet, hvis der havde været tale om et ansvarligt erhverv, som ikke bevidst ødelægger vores drikkevand og forurener vores fælles vandressourcer.

Sludder. Landbruget er formentlig et af de mest ansvarlige og restriktive erhverv overhovedet.

https://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/artikler/arkiv/14099/kaere-bysamfund-forbyd-opvaskemaskiner.aspx

Men hvad er din løsning? Skal vi afskaffe landbruget og gå tilbage til at jage og samle?

10
Politik / Sv: Burkaforbud
« Dato: August 03, 2018, 10:59:15 am »
Tror I virkelig selv på, at den lovgivning kommer til at fungere i praksis?  :big_grin: :dance3: :JC-hysterical:Et billede af 10 personer, der ikke ønsker at være en del af Danmark. Trist.

11
Fri Debat / Sv: Kære bysamfund, forbyd opvaskemaskiner
« Dato: August 01, 2018, 07:56:26 am »


De landmænd her på egnen er lige så lidt interesseret i miljøskader som os andre.

 - som oplever uheld -

Fisker og bønder skal barpeunder mere opsyn.
Så er meget vundet.

For det første er de under skarpt opsyn. For det andet så er de virkelige miljøsyndere i rigtig mange tilfælde private mennesker. De er i de fleste tilfælde fuldstændig ignorante og ligeglade med deres forbrug. Jeg vil vove den påstand at de fleste landmænd nu om dage er nogle af dem, der værner mest om naturen.

12
Fri Debat / Sv: Hvilket dyr er det mest irriterende?
« Dato: Juli 18, 2018, 07:59:56 am »
Myg er føde for andre dyr, svaler for eksempel.

Myg er ikke føde for svaler.

Ifølge mange sider på nettet spiser svaler myg.

13
Fri Debat / Sv: Kan vi stole på Socialdemokratiets nye politiske vej?
« Dato: Juli 16, 2018, 08:54:37 am »
Selvfølgelig kan man ikke stole på socialdemokraterne. Man kan som udgangspunkt ikke stole på politikere (uanset farve og parti).

14
Samfund- & Kultur / Sv: Min familie er en undtagelse
« Dato: Juli 11, 2018, 06:25:09 am »
Vi har jo desværre i Vesteuropa (især på venstrefløjen, men ikke becrænset hertil) valgt at Europas kultur og sikkerhed er en acceptabel pris at betale for at migranter kan komme hertil og udnytte vore samfund. Vi er villige til at lade vores piger blive massevoldtaget, lade vores byer blive udsat for terror osv for at vi kan klappe os selv lidt på ryggen og sige at vi har gjort en god gerning.
Dette kommer ikke til at ændre sig før Europa for alvor står i flammer.Danmark er et frit land, så vi lever som vi plejede at leve, før der kom indvandring  :smile1:

Sikke da noget sludder. Meget har ændret sig. Du har vist levet på en isflage for længe.

15
De giver have 6/4 odds eller 7/4 odds. Alle andre kandidater har lorteodds https://www.oddschecker.com/politics/us-politics/us-presidential-election-2020/winner


Glæder mig til fire år til med Trump  :blum:

Det virker troligt. USA er et galehus, så enten bliver det Trump eller der kommer en der er endnu værre.

Nej, USA er ikke et galehus (mit gæt er at din viden om USA stammer tv, nettet o.lign. og at du ikke selv har opholdt dig i landet i længere tid). De har bare en anden kultur og historie end os, men det er et fantastisk land på mange punkter.

Sider: [1] 2 3 ... 28