Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 14
1
Alt det andet / Sv: Jeg har brug for din hjælp
« Dato: I dag ved 10:32:04 am »
Tak for svar, jeg ved ikke så meget om dette her, så det er godt at få tips. Kender nogen et firma, der har gode betingelser?

Nej, du bliver plukket uanset hvad hvis du bruger disse hurtiglåns-muligheder. Du skal gøre op med dig selv om du er villig til at betale 2-3 gange mere for en vaskemaskine end butiksprisen. Hvis du er det så brug endelig disse tossede muligheder. Værner du bare en smule om dine penge så glem alt om dem.

2
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 06:22:46 pm »
Ingen kommer på den indlysende ide; Hjælp landene som folk flygter fra, til at blive steder hvor man ikke vil risikere livet for at komme ud af.

Ulandsbistand har aldrig virket. Ligegyldigt hvor mange milliarder kr. man sender derned, blive det ikke omsat til bedre levestandard. Det bliver bare omsat til flere børnefødsler og dermed flere sultne munde at mætte.

Er uenig. Levestandarden i den tredje verden er overordnet set steget markant, og ulandsbistanden har helt sikkert været medvirkende.

Har du nogen dokumentation for det. Det kan også meget vel være at ulandsbistanden holder områderne som "gidsler" og at levestandarden ikke er steget i samme forventelige grad som sammenlignelige områder, der ikke modtager store summer i nødhjælp.

Personligt tror jeg ikke på det hjælper noget særligt i at gøre folk selvhjælpende ved at gøre folk "afhængige" af penge fra andre. Det, der skal til er gode handelsaftaler og så skal korruptionen, som er allestedsnærværende, nedbringes. Jeg har personligt været i 10-12 afrikanske lande i forbindelse med arbejdet (nogle steder kun i ganske få timer) og i 100% af landene har jeg oplevet korruption.

Mange af de afrikanske lande har enorme naturressourcer, men det kommer sjældent den brede befolkning til gode.

3
Fra medierne / Sv: Iskolde Langgaard-Nielsen er blottet for empati
« Dato: November 22, 2017, 11:28:09 am »


Red Barnet er ikke altid på pletten.

Man kan diskutere, hvad man bør gøre, men man kan ikke lyve sig fra, at over 5.000 mennesker druknede på Middelhavet sidste år.

Det er altså mange. Et læserbrev som Langgaard-Nielsens, hvor man lader, som om de ikke druknede - er falsk.

http://jyllands-posten.dk/international/ECE9249344/5000-personer-er-druknet-i-middelhavet-i-aar/

Hvis vi ser bort fra Langgaard-Nielsens iskulde - så er det noget af et dilemma, vi har med at gøre her. Skal man bare lade dem drukne?

Og Red Barnet (og andre organisationer) skaber incitament til at det skal fortsætte samtidig med de er medvirkende til at skruppelløse bagmænd kan tjene millioner.

Men mon ikke de i bund og grund er glade for kriser som denne. Det giver masser af omtale og muligheder for at eksponere sig. Alt i alt fantastisk reklame, der giver penge i kassen.

4
Politik / Sv: Det blev et fornuftigt valg
« Dato: November 22, 2017, 07:08:19 am »
Ingen tvivl om at socialdemokratiets nye racistiske profil har givet pote.

5
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 07:05:17 am »
Hvis de har sejlet mennesker mellem Afrika og Italien uden de nødvendige tilladelser skal de naturligvis dømmes for menneskesmugling.

Hvis de har undladt at hjælpe skibsbrudne, træder Søloven i kraft.

Jeg snakker ikke om skibbrudne, men om sejlads mellem Afrika og Italien.

6
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 06:47:02 am »
Hvis de har sejlet mennesker mellem Afrika og Italien uden de nødvendige tilladelser skal de naturligvis dømmes for menneskesmugling.

7

Det er jeg faktisk ikke, jeg bekymrer mig bare om mine medmennesker,  :girl_smile:

Ud fra hvad du har skrevet så bekymrer du dig i hvert fald nok for dine medmennesker til at du mener at andre skal betale for at fattige kan få nogle penge.

Betyder det, at du er modstander af fælles udgifter.

Hvordan vil du så få råd til fængsler, grænsekontrol og den slags?

Næ, det mener jeg ikke, men jeg mener der skal være grænser for fælles udgifter.

Betyder det, at bare de fattige ikke får nogen, så er det i orden at bruge andres penge?

Nej.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Dato: November 21, 2017, 06:25:49 am »
Selvfølgelig kan vi få skattelettelser for milliarder uden det går ud over velfærden..i teorien. Der bliver spildt milliarder hist og her og hvis vi bliver mere effektive til ikke at spilde disse penge så er det ikke noget problem at give skattelettelser. Noget der kan nævnes er hele det tunge administrationsapparat.
Et sted der kunne spares kunne også være ved at fjerne alle ministrenes spindoktorer. Det mener jeg ikke er en skatteyderopgave at betale for spindoktorer (husk at ministrene allerede har ministersekretærer til at klare administrative opgaver). Hvis de fortsat vil have dem burde det betales af de enkelte partikasser fremfor af statskassen. For hver spindoktor vil man kunne få 2-4 varme hænder på plejehjemmene.
Et andet punkt kunne være alle skiftene i ministerienavne og styrelsesnavne. Det er de samme områder de varetager samlet set selv om nogle opgaver måske skifter fra en styrelse til en anden, men alligevel bliver der jævnligt ændret i bund og grund bare for at "sende det rette signal". Det eneste signal de sender til mig er at de spilder mine skattekroner. Hver gang koster det millioner når brevpapir, kuglepenne, skilte osv skal udskiftes uden at jeg som borger får noget som helst brugbart ud af det. Tværtimod giver det en masse administrativt bøvl og uro blandt de ansatte og man vil ikke kunne undgå at det i hvert fald i en periode vil give nedsat effektivitet når folk bliver rokeret rundt, skal finde sig til rette andre steder o.lign.
Men som jeg skriver så er det i teorien for hver gang der bliver skåret vil det typisk være i de folk som rent faktisk yder velfærden (de varme hænder). Hele embedsværket og DJØF'erne, hvor beskæringerne burde foregå er kun blevet større og mere magtfulde de sidste mange år.

9

Det er jeg faktisk ikke, jeg bekymrer mig bare om mine medmennesker,  :girl_smile:

Ud fra hvad du har skrevet så bekymrer du dig i hvert fald nok for dine medmennesker til at du mener at andre skal betale for at fattige kan få nogle penge.

Betyder det, at du er modstander af fælles udgifter.

Hvordan vil du så få råd til fængsler, grænsekontrol og den slags?

Næ, det mener jeg ikke, men jeg mener der skal være grænser for fælles udgifter.

10
Norge har jo råd til det, ikk? det er ikke for meget at de får lov til at dele ud af deres oliemill. til de fattige,  :girl_smile:

Hvorfor skal nogen leve fedt i overflod og andre ingenting får,  :girl_sad:

Du er jo Kommunist ... :ermm:  Så kan du og Carlo tage hinanden i hånden ...  :sick:

Det er jeg faktisk ikke, jeg bekymrer mig bare om mine medmennesker,  :girl_smile:

Ud fra hvad du har skrevet så bekymrer du dig i hvert fald nok for dine medmennesker til at du mener at andre skal betale for at fattige kan få nogle penge.

11
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 09:48:32 pm »
Hvor er det trist, at venstrefløjen hader jøder!

 :hyper:

Tusindvis af valgplakater hænger i disse dage i lygtepæle, træer og over broer landet over, men ikke alle plakaterne hænger særligt længe.
Det har blandt andre 19-årige Isabella Sarchar, som både stiller op til kommunalvalget og regionsrådsvalget for Dansk Folkeparti, måttet sande. Ud af de 250 valgplakater, hun har hængt op i valgkampen, er omkring halvdelen af dem revet ned igen af ukendte gerningsmænd.
"De har hængt flere steder i byen blandt andet på Amager og i Nyhavn, men plakaterne forsvinder hele tiden. Nogle steder har jeg hængt nogle nye op, men jeg har nu ikke flere tilbage. Det er møgirriterende og dyrt," siger Isabella, som måske skal finde årsagen til chikanen i det usædvanlige faktum, at hun både er DFér og datter af en muslimsk far og en jødisk mor - begge fra Iran.

http://www.lokalavisen.dk/datter-af-muslim-og-medlem-af-df-isabellas-valgplakater-vandaliseres-af-ukendte-gerningsmaend-/20171117/artikler/171119341

 :angry:

Nu er der ikke dokumentation på hvem der river dem ned, men mon ikke det er racister...altså de racister som stemmer på venstrefløjspartier.

12
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 09:39:34 pm »
Det virker mest af alt som et parti som får en idé om at et eller andet kunne da være meget sjovt eller fedt og så gør de det så til deres politik. Jeg ser ikke rigtig nogen sammenhæng i deres politik. Jeg må indrømme at jeg først og fremmest ser personerne i Alternativet som gøglere og fantaster frem for politikere.
Jeg har for øvrigt stemt da jeg har brevstemt og den gik ikke til Alternativet.

13
Den amerikanske professor Brooke Harrington, der er blevet tildelt en bøde på minimum 13.500 kroner for at have mødtes med Folketingets Skatteudvalg, Skat og Erhvervsstyrelsen, hvor hun delte sin viden om hvordan kapitalforvaltere laver selskabskonstruktioner i skattelylande.

Det lyder lidt mærkeligt, men både SKAT og Erhvervsstyrelsen står også til at få en bøde og siger, at de ikke har hørt fra politiet og oplyser samtidig, at de først vil tage stilling til en eventuel bøde, når de har talt med politiet.

Brooke Harrington er gæsteprofessor på Copenhagen Business School, og har derfor fået arbejds- og opholdstilladelse i Danmark - og så må hun ikke.

Nu angriber Dansk Folkeparti den amerikanske professor Brooke Harrington. Udenlandske forskere bør være kloge nok til at sætte sig ind i reglerne, mener Martin Henriksen.

Dansk Folkeparti vil have styr på, hvad Brooke Harrington går og laver, fordi hun er udlænding med opholdstilladelse - men på amerikanske og andre universiteter går man nu og undrer sig over de danske regler.

    Hvis man som ansat på DTU går ud og laver et censorjob på Københavns Universitet, så kan du blive ramt af bøder. Det er der ingen, der har fantasi til at forestille sig.
    Anders Bjarklev, Rektorkollegiet

Er der ikke også for mange regler og for meget bureaukrati i Danmark?

https://www.dr.dk/nyheder/penge/gaeste-professor-staar-til-boede-hun-hjalp-skat-og-folketinget

https://www.dr.dk/nyheder/indland/efter-flere-boedestraffe-dansk-folkeparti-revser-udenlandske-forskere

At man bliver straffet for ulovligt arbejde er vel hverken mærkeligt eller skidt. Men man burde måske nok lave reglerne om.

14
Politik / Sv: Nødder
« Dato: November 13, 2017, 09:23:08 pm »
Mon ikke du finder pengene til mandler og nødder til jul.

Det var på tide den tåbelige afgift bliver fjernet, hvad ligner det man skal betale 99 pr kg i Lidl, mens man kan hente 2 kg fro 149 lige over grænsen, og så tage alt det andet man kan spare på med samtidig.

Du har forhåbentlig ikke børn, som du slæber med på en lang indkøbstur over grænsen i stedet for at lave noget ordentlig sammen med familien?

Da jeg var barn skete det engang imellem at vi kørte til Tyskland for at handle. Os børn ville rigtig gerne med (faktisk så meget at vi prøvede at lokke vores forældre til at køre til Tyskland), men det må vel så skyldes at vi ikke vidste at det nærmest var tortur.

Det kan måske være fordi I aldrig foretog jer noget børnevenligt i familien - og at I blev betalt med masser af slik, for at tage med til Tyskland.

Det er da ikke noget for sunde børn at gå rundt i Poetzsch og glo på varer, og stå i kø foran kassen.

Sunde drenge spiller fodbold, tager ud at fiske med deres far - eller hvad de nu kan lide - og sidder ikke og spiser slik i en bil sammen med familien.

Det er jo så din mening om hvordan mennesker skal opføre sig.

15
Politik / Sv: Regeringens sundhedspolitik
« Dato: November 13, 2017, 03:24:52 pm »
Jeg ser du går ind for grænsekontrol !
Det er jeg enig i.

Men EU vil samtidig kræve en vis frihandel over grænsen - ikke ?

Jeg har altid gået ind for grænsekontrol. Bare ikke at man  skal standses på selve grænsen. Kontrollen kan foregå i hele Danmark.

Det skal heller ikke være sådan, at hvis man er udlænding, som opholder sig ulovligt i Danmark - så er den hellige grav velforvaret, hvis bare man slipper ind.

Hvis man skal til at fange og give bøder til alle dem som smugler i tilfælde af højere afgifter så er det nu engang nemmere at kontrollere dem ved x antal grænseovergange (hvor man ved at dem som kommer over grænsen har været i udlandet) end det er ved at forsøge at finde dem på ~75.000 km vej, hvor meget få promille har været over grænsen.

Sider: [1] 2 3 ... 14