Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 38
1
Samfund- & Kultur / Sv: 26 overfaldsvoldtægter på 48 dage hinsidan!
« Dato: December 14, 2018, 05:18:24 pm »
Jeg tager selvfølgelig stærkt afstand til sexforbrydere af alle racer, men jeg vil gerne nævne,
at nogle af gerningsmændene bag helt forfærdelige sexovergreb tilsyneladende er danske.

    http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-02-28-pensionist-beskrev-hvordan-sexovergreb-skulle-foregaa-i-27-sider-lang-chat

I sådan en sag som denne her står der, at gerningsmanden er dansk.
Men hvis man nu nævnede  hans navn kunne man være helt sikker.

Selvfølgelig er der også danskere som voldtager, men det er et fåtal, i hvert fald når det gælder overfaldsvoldtægter. Når man ser på den her artikel fra BT fra juni i år så er det er 2 ud af 12 overfaldsvoldtægter som blev begået af danskere. Udlændinge er altså voldsomt overrepræsenteret i statistikken, især når man ser på hvor en andel af befolkningen de udgør.

2
Alt det andet / Sv: Potemkin, der ringer en klokke,
« Dato: December 14, 2018, 11:09:33 am »
Så en gang som barn en Russisk stumfilm som hed ::> Panserkrydseren Potemkin, den handlede om de forfærdelige forhold der herskede lige før den russiske revolution - Den gjorde faktisk stort indtryk på  mig især den forfærdelige scene hvor et hold soldater nedslagter en masse civile på en lang stentrappe, en ung mor blir ramt og hendes barnevogn ruller hele vejen ned af den lange trappe,  :girl_impossible:

Jeg ved godt det ikke har ret meget med tråden at gøre men der ringede bare en klokke, en film enhver bør se selv om det er en gl sorthvid stumfilm, den er instrueret af en berømt russisk instruktør der hed Eisenstein,

Ingen tvivl om at det var forfærdelige forhold for mange inden revolutionen. Det er bare trist at det blev skiftet ud med noget der var endnu værre.

3
Samfund- & Kultur / Sv: Har du en god forklaring?
« Dato: December 14, 2018, 11:06:04 am »
Er det ikke sært, at du sidder i Danmark og citerer et norsk medie for noget, som sker i Sverige?

Hvordan kan det være?

Ærgerligt det ikke var Den Korte Avis. Så kunne du blankt have afvist hvad der havde stået. Nu må du jo så ty til det næstbedste for at afspore debatten.

4
Samfund- & Kultur / Sv: De seneste tre års dødsårsager
« Dato: December 14, 2018, 10:53:09 am »
Antal dødsfald i Danmark 2014-2016

Kræft46.502
Sygdomme i kredsløbsorganer 37.109
Sygdomme i åndedrætsorganer 17.311
Demens og andre mentale lidelser 10.091
Sygdomme i nervesystem og sanseorganer  6.791
Sygdomme i fordøjelsesorganer 6.320
Sukkersyge 4.049
Motorkøretøjsulykker 600
Andre ulykker 3.327
Selvmord 1.761
Terrorisme2

Er det ikke underligt at snakke stolper op og stolper ned om de sidste 2?

Hvis man ser på antallet af menneskeliv så har du da ret i at det ikke giver så meget mening at bruge så meget tid og ressourcer på det. Men problemet er at det netop er noget som tager mange ressourcer i samfundet. Det er meget lang tid siden at jeg hørte at bevogtningen ved synagogen i Krystalgade passerede 400 mio kr. Mig bekendt er de der stadig (det ved jeg faktisk ikke helt), men de var der i hvert fald stadig lang tid efter jeg hørte det med de 400 mio kr. Jeg vil tro at prislappen for lang tid siden er oversteget 1 mia kr. Og det var ikke engang et særligt veludført eller planlagt angreb.
Selv om terror ikke har den store betydning i forhold til antal menneskeliv sammenlignet med så meget andet så har det en kæmpe indflydelse på samfundet.

5
Samfund- & Kultur / Sv: 26 overfaldsvoldtægter på 48 dage hinsidan!
« Dato: December 14, 2018, 10:06:25 am »
Selvfølgelig skyldes de mange overfaldsvoldtægter det store antal af muslimske mænd (arabiske/nordafrikanske mænd). Det er der forhåbentlig ikke rigtig nogen, der stiller spørgsmålstegn ved længere selv om snæversynede folk på venstrefløjen ofte prøver at bortforklare det.
Ved voldtægter hvor de involverede kender hinanden tror jeg egentlig ikke, der er nogen større repræsentation af muslimske mænd, tildels fordi jeg tror der skal mere til for at muslimske kvinder anmelder en voldtægt (eller rent faktisk ser det som en voldtægt). Der hvor mændene er voldsomt overrepræsenterede er ved overfaldsvoldtægter.
Noget af statistikken herunder har lidt år på bagen, men jeg tænker ikke at det er blevet bedre siden da. Man kan sikkert finde meget mere på det, men jeg lavede bare en hurtig søgning.

https://www.bt.dk/voldtaget/unik-optaelling-10-ud-af-12-overfaldsvoldtaegter-begaas-af-indvandrere-eller

https://ekstrabladet.dk/nationen/article4094640.ece

6
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: December 13, 2018, 06:55:16 pm »
Så du vil altså gerne fortsat nyde godt af alle de kapitalistiske goder kan jeg forstå ;-)

7
Historie / Sv: Hvis du møder Putin.
« Dato: December 12, 2018, 06:00:49 pm »
Imponerende at der eksisterer fotos fra dengang.

8
Politik / Sv: Efter brexit-kaos bliver det nok nærmest om 50 år
« Dato: December 12, 2018, 05:57:40 pm »
Super indlæg, som jeg ikke rigtigt har noget at tilføje til. Sådan lidt Tigermandsagtigt, måske.

Revolutionære omvæltninger er yderst sjældne i verdenshistorien. De tilfælde hvor vi tror det er revolutioner, bygger de på, og viderefører, den eksisterende kultur. Den eneste jeg kan komme i tanker om er Aleksander den Store. Siden har der ikke været noget af betydning.

Du skulle måske lige tjekke op på de historiske kundskaber hvis du skal helt tilbage til Alexander den store for at finde revolutioner. Der har været masser af revolutioner, både store og små og voldsomme og fredelige i Europas historie. Et par af de helt store er Den franske revolution og så selvfølgelig da "dit eget" rædselsregime greb magten under Oktoberrevolutionen i Rusland, og da dette igen endelig brød sammen i 1989.

Det er også et spørgsmål om tid før EU bryder sammen på den ene eller den anden måde. Tænk på at EU forsøger at fjerne al magt fra medlemslandene og placere den i EU (alene dette kan betegnes som en form for revolution). Eftersom medlemslandene kulturelt er ret forskellige så er det tvivlsomt at dette kommer til at holde i specielt lang tid. Men om det så er 5 år mere eller 50 år er umuligt at spå om.

Det du skriver om EU er også et håb om sammenbrud og kaos efterfulgt af en ny politisk ledelse.

Du nøjes jo ikke med at håbe på, at Danmark melder sig ud af EU.


Sikke da noget sludder. Stop med at digte om hvad du tror andre mener for du er tydeligvis ikke særlig god til det. Hvad jeg ønsker er på nogle punkter et mindre EU.
At jeg tror det vil kollapse med den nuværende kurs er ikke ensbetydende med at jeg ønsker det. Et sådan kollaps vil også have konsekvenser. Det kan være et nogenlunde fredeligt kollaps, men det kan sagtens også være et voldsomt kollaps. Specielt hvis EU har fået sit eget militær og politi til den tid. Derved kan det meget vel sættes ind mod befolkningerne for at undertrykke disse.

Det ændrer dog ikke på at du skal bør at forstå forskellen på hvad man tror/mener/forventer og så hvad man ønsker.

9
Samfund- & Kultur / Sv: Terror i Strasbourg i aftes
« Dato: December 12, 2018, 05:46:02 pm »
Godmorgen.
Så banker virkeligheden på, og vi kan atter konstatere et terrorangreb på et fredeligt julemarked. Denne gang i Strasbourg.

https://bt.dk/udland/mindst-tre-personer-er-draebt-i-skyderi-midt-i-strasbourg-bliver-efterforsket-som

Det foreløbige facit er 3 dræbte og 12 sårede, heraf flere ret kritisk.
Og forbrydelsen efterforskes som terror.

Den person det franske politi og indsatte soldater eftersøger som gerningsmand skal være 29 år, og flere danske medier kalder ham traditionen tro 'ekstrem' og fortæller, at 'motivet er ukendt.'

Mens islams medløbere på DD søvndrukne leder efter kassen med røgslør og bortforklaringer, mindes vi andre lignende terror - også på julemarkeder.

Ved man hvem det er. Det sidste jeg hørte var at der ikke var frigivet hverken navn, signalement eller andet. Der er vel ingen, er siger det er en muslim. Jeg tænker det også kan være andre, f.eks. en psykisk syg. Dog tror jeg ikke det kan være nogen fra venstrefløjen. De kan ikke rigtig andet end skyde sig selv i foden.

10
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: December 12, 2018, 08:18:19 am »
Ungerne der udvinder råstofferne til el-bilerne, skal have nogle tæsk, for at vi kan få billigere el-biler.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4764208/Child-miners-aged-four-living-hell-Earth.html?fbclid=IwAR3aIUqzxBQvvxBuxL9oaDFHe5i5giu0Ni3gJg2OgPDuNGtwu85l11eOS44Sådan er kapitalismen. Børneblod forvandles til kapital.

Nu står det dig ret frit for at vende ryggen til alle de kapitalistiske goder skabt på børneblod og i stedet leve efter de kommunistiske dyder. Start med at sælge alt på nær to sæt tøj (et helt udslidt sæt og et næsten udslidt sæt til når du skal være lidt fin), find et lille sted på 20 m2 at bo, gerne uden eller med meget lidt varme, stil dig i kø hver dag i 3-4 timer for at købe et brød (husk at købe det samme brød hver dag) osv. Skulle du komme til at ytre dig bare en smule kritisk eller bruge noget vestligt kan du passende torturere dig selv.
Sandheden er den at kapitalismen har skabt praktisk taget alt hvad du har af moderne bekvemmeligheder og er du stærkt imod kapitalismen må du jo også undlade at benytte dig af dem.

PS: Jeg forventer ikke svar da du jo nok allerede har afskaffet din computer ;-)

11
Politik / Sv: GLÆDELIG MILITÆRGRØN JUL TIL DANMARK
« Dato: December 11, 2018, 07:43:41 am »
Mon ikke der er ved at være så fredeligt at man kan sende flygtninge hjem til Syrien.

12
Politik / Sv: Det går ikke godt med revolutionen
« Dato: December 11, 2018, 06:30:30 am »
Super indlæg, som jeg ikke rigtigt har noget at tilføje til. Sådan lidt Tigermandsagtigt, måske.

Revolutionære omvæltninger er yderst sjældne i verdenshistorien. De tilfælde hvor vi tror det er revolutioner, bygger de på, og viderefører, den eksisterende kultur. Den eneste jeg kan komme i tanker om er Aleksander den Store. Siden har der ikke været noget af betydning.

Du skulle måske lige tjekke op på de historiske kundskaber hvis du skal helt tilbage til Alexander den store for at finde revolutioner. Der har været masser af revolutioner, både store og små og voldsomme og fredelige i Europas historie. Et par af de helt store er Den franske revolution og så selvfølgelig da "dit eget" rædselsregime greb magten under Oktoberrevolutionen i Rusland, og da dette igen endelig brød sammen i 1989.

Det er også et spørgsmål om tid før EU bryder sammen på den ene eller den anden måde. Tænk på at EU forsøger at fjerne al magt fra medlemslandene og placere den i EU (alene dette kan betegnes som en form for revolution). Eftersom medlemslandene kulturelt er ret forskellige så er det tvivlsomt at dette kommer til at holde i specielt lang tid. Men om det så er 5 år mere eller 50 år er umuligt at spå om.

13
Må muslimer egentlig godt arbejde med svin?

Selvfølgelig må muslimer det. Der er intet i dansk lovgivning som forbyder dette. Men der er mange islamister som ikke vil spise svinekød og i nogle tilfælde heller ikke vil røre det.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Jøder i EU-lande føler hadet vokse
« Dato: December 10, 2018, 08:07:17 pm »
Hadet til jøder, ved jeg ikke hvor kommer fra, men hadet til muslimer kan der svares ganske enkelt på: Muslimernes egen tèen sig.

Enig. I modsætning til jøderne så kan muslimerne primært takke sig selv for den modstand de møder.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Jøder i EU-lande føler hadet vokse
« Dato: December 10, 2018, 08:05:43 pm »
Hadet til jøder, ved jeg ikke hvor kommer fra, men hadet til muslimer kan der svares ganske enkelt på: Muslimernes egen tèen sig.

Jøder og arabere er det samme folk, som også stammer det samme sted fra, og som har den samme kultur.

Til dels rigtigt. Ca halvdelen af jøderne er arabiske. Resten er primært hvide.
Men derudover så har man ikke nødvendigvis samme kultur bare fordi man stammer fra samme del af verden. Danskere og svenskere har også ret forskellig kultur selv om der er rigtig mange sammenfald. Og mon ikke der er noget større forskel på jøder og muslimer.

Sider: [1] 2 3 ... 38