Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 23
1
Nu skal du nok holde tungen lige i munden, for der er forskel på, hvad de unge stemmer på afhængig af hvor de går. På fagskoler kan det se andreledes ud. Der er også en overvægt af unge mænd der, der ofte stemmer til højre for midten blandt faglærte. Sådan kan man jo altid få tingene til at vise et bestemt billede, men nu er det jo næsten hele befolkningen over 18 år, der kan stemme. Men de kloge af os vil ikke påstå, at lærerne på fagskolerne indoktrinerer eleverne. Det er kun dig og Phil, der laver den slags numre.

Nu skrives der om skolebørn. Jeg anser ikke personer på erhvervsskolerne som skolebørn og derfor tænker jeg først og fremmest på dem, der går i folkeskolen.
Ja på fagskolerne stemmer de nok anderledes end f.eks. på almene gymnasier. De forskellige skoletyper har forskellige sammensætninger, men nu er erhvervsskolerne også kun en enkelt gren af hele undervisningssektoren.

Nu har jeg så ikke på noget tidspunkt skrevet at hverken den ene type eller anden type skole indoktrinerer eleverne. Jeg skriver at en lærers holdninger altid vil have en vis indflydelse på eleverne og det er uanset om læreren mener det eller andet. Faktisk er en lærers opgave at yde indflydelse på eleverne om end det bliver bestemt, hvorledes de skal yde denne.

2
Fri Debat / Sv: Prins Henrik ville være konge af Danmark
« Dato: Februar 20, 2018, 10:46:08 pm »
Da min far levede, havde han meget imod at prins Henrik ikke var tilfreds med at være prins, og der var også mange andre danskere som mobbede ham.

Når jeg nu tænker nærmere over det i dag, så kan jeg godt forstå prins Henrik.

Kronprins Frederik blev gift med prinsesse Ingrid af Sverige i 1935, og da Frederik blev konge i 1947, så fik prinsesse Ingrid titlen: Dronning Ingrid.

Hvis det skulle gå til på den samme måde, så ville prins Henrik også have haft titlen: Konge af Danmark.

I ligestillingens navn kan man selvfølgelig sige at han skulle være konge, men problemet er at kongetitlen står over dronningetitlen så derfor gik det ikke.

Derudover har jeg altid godt kunnet lide Prins Henrik. Jeg synes han altid har virket som et glad og positivt menneske, der dog også har haft lidt kant.

Han har også haft en fantastisk evne (om end det nok ikke har været tilsigtet) til at udstille danskernes smålighed og hykleri. Blandt andet fra pressens side, hvor det ikke bare har været drillerier, men decideret hånliggørelse og ondskabsfuldheder.

3
Hjernevask nej. Men det er klart at læreres holdninger også vil smitte af på børnene. Jeg tror ikke på at lærere kan forholde sig 100% objektivt. Det vil være utopi at tro. Og eftersom lærere i højere grad er venstreorienterede end højreorienterede så vil børnene selvfølgelig blive påvirket mere i den grad.

Det, der smitter af på børn, er ikke skolernes og lærernes politisk holdninger, men først og fremmest forældrenes holdning. Ellers ville vi jo ikke have borgerlige regeringer.

Selvfølgelig er forældrenes indflydelse den største, men at afvise skolernes og lærernes afsmittelse er naivt.

Jo, vi vil have borgerlige regeringer også. De borgerlige i Danmark er faktisk meget socialistiske anlagte. Om man bliver kaldt borgerlig eller socialist er bare et spørgsmål om man er på den ene eller anden side af en midte (altså et nogenlunde gennemsnit). Denne midte flytter sig så i takt med at Danmark flytter sig.

Derudover så flytter folk sig ofte med alderen fra venstre mod højre i højere grad end den anden vej. Man fristes jo til at sige at man bliver klogere med alderen ;-)

4
Skolebørn 'HJERNEVASKES' af venstreorienterede lærere, advarer den seneste ubipleder Gerard Batten.

Engelske skolebørn bliver "hjernevasket" af venstreorienterede lærere, siger han.

Han tilføjede: "I de sidste par år har jeg og mine kolleger talt på mange skoler og gymnasier, og selv i løbet af 13 og et halvt år har jeg bemærket, hvordan en politisk korrekt, venstrefløj, dominerer undervisningen i skolerne.

"Ikke så meget i private skoler, men i statsskoler helt sikkert."

LBC vært Iain Dale spurgte, om han mente at britiske elever blev "hjernevasket".

Hr. Batten svarede: "Jeg gør i et vist omfang.

"Jeg tror, at der er rigtig mange lærere der selv er blevet hjernevasket, og at det smitter af på mange andre områder af samfundet, hvor kun visse synspunkter er acceptable."

https://www.express.co.uk/news/uk/921120/Brexit-news-Gerard-Batten-Ukip-LBC-UK-EU-European-Union-Labour-Party-Jeremy-Corbyn

Danmark har samme problem, - nok en væsentlig grund til folk i stadig stigende grad vælger privatskolerne.
Hjernevask nej. Men det er klart at læreres holdninger også vil smitte af på børnene. Jeg tror ikke på at lærere kan forholde sig 100% objektivt. Det vil være utopi at tro. Og eftersom lærere i højere grad er venstreorienterede end højreorienterede så vil børnene selvfølgelig blive påvirket mere i den grad.

5
Selvfølgelig laver muslimske lobbyister, løgnehistorier om Naser Khader. Alle muslimer får lavet sort arbejde.

Ja ham er de vist ikke særlig glade for ... Hvorfor tror i manden er under bevogtning døgnet rundt?? ... :ermm:

Der er vel så mange politikere, der er under bevogtning. I USA har man nogle steder vagter på skoler for at forhindre, at elever medbringer våben. Vi har også soldater med skarpladte våben til at bevogte de kongelige.

Det var dog et sørgeligt forsøg på at retfærdiggøre angreb på personer fordi man ikke er enige i dem eller de har de "rette" holdninger.

6
Man må da sige at de har været dygtige til at få det bedste ud af det danske system.

7
Fra medierne / Sv: Det er godt nok noget sludder
« Dato: Februar 18, 2018, 09:45:28 am »


Man skal være meget udemokratisk anlagt, hvis man ikke mener at vi skal have valget om vi vil benytte og betale licens.

Så danskheden bygger på tvang. Den del af danskheden vinker jeg gerne farvel. Jeg har ikke brug for at én bestemt medievirksomhed har patent skal vise mig de rigtige ting. Jeg forankrer ikke min danskhed i at jeg har set de rigtige tv-programmer.


Alle betaler også til indkøbet af F35, uanset om man er militærnægter eller krigsliderlig osv.

Et samfund kan ikke fungere, hvis man ikke gør det.

Ja, man betaler det over skatten fordi man har vedtaget at vi som suveræn stat skal have et forsvar. Jeg vil derudover mene at Danmark sagtens kan fungere ved at lade brugerne betale for DR, men ellers så er betaling over skatten trods alt en bedre løsning end den nuværende. Læs evt hvad jeg skrev til Carlo:

"Der er selvfølgelig ingen tvivl om at jeg helst ser at betaling til medievirksomheder skal være frivillig, men i det mindste er der en vis form for ærlighed ved at betale DR over skatten. Så sender man et klart signal om at DR (og de andre medievirksomheder på støtten) om at dette skal danskerne have og betale for i fællesskab på lige fod med museer, hospitaler osv.
Der er også en vis form for fairness ved at betalingen bliver indkomststyret og at folk ikke kan undslippe licensbetalingen bare fordi de har en samlever eller bor sammen med sine forældre."

Sindsyg i de at føre det over skatten, hvorfor skal os med middelindkomst indkomster betale mere for noget der burde lukkes?

Det argument kan man bruge om alt det der betales over skatten. Personligt finder jeg det langt mere rimeligt at betale over skatten frem for det nuværende system.

Der er intet som helst rimeligt i tv programmer skal betales over skatten, det må være dem der gider sidde og glo på det der har udgiften.

Oveni vil det være en underskudsforretning at gøre det skattebetalt.

https://politiken.dk/kultur/art5844206/En-afskaffelse-af-licens-vil-skabe-hul-i-statskassen-p%C3%A5-11-milliard

Men de røde hæver selvfølgelig bare skatten tilsvarende.

Jeg er helt enig i at det er dem, der bruger DR, der burde betale for det sådan som det oprindeligt var tiltænkt. Det har jeg også skrevet flere gange. Men jeg ser stadig betaling over skatten som en mere fair løsning end den nuværende. Hvis man ikke vil lade danskerne selv bestemme må politikerne mande sig op og sige: "Dette er stats-tv og det skal I alle være med til at betale så nu bliver det over skatten". Det er bedre end det limbo det befinder sig i nu.

8
Fri Debat / Sv: Pave Paul 6. skal kåres som helgen
« Dato: Februar 18, 2018, 09:35:27 am »
Pave Paul VI, som stod i spidsen for den katolske kirke i 1960’erne og 1970’erne, vil blive gjort til helgen i år, oplyser Pave Frans ifølge Reuters.

Pave Poul stod bag en omfattende modernisering af kirken. Han nåede dog ikke at ophæve påbuddet om, at kvinder skulle tage tørklæde på i kirken.

Tørklædepåbuddet i den Katolske Kirke blev først ophævet i 1983, og Pave Paul 6. døde i 1978.

https://www.reuters.com/article/us-pope-paul-sainthood/late-pope-paul-vi-to-be-made-saint-this-year-pope-francis-says-idUSKCN1G10LH?utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=5a88411904d3014e51fe3908&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

Det er positivt at den katolske kirke i nogen grad formår at følge med tiden. Det er der nogle andre andre trossamfund, der kunne lære noget af. Derudover har jeg nu ikke så meget til overs for religiøse tosser.

9
Igen mere kulturberigelse. Hvilken straf tror i det andet svin i Danmark? Da vi bor i ForræderDanmark så får den anden vel også en betinget udvisning
https://ekstrabladet.dk/112/kurdisk-bande-har-plyndret-supermarkeder-i-hele-landet/7042164Retten i Aarhus har torsdag kendt to irakiske statsborgere skyldige i en meget omfattende sag om tricktyverier.

Gennem en periode på to år har den kriminelle duo i selskab med flere andre turneret landet rundt og stjålet varer fra supermarkeder for langt over 300.000 kroner.

En af mændene, der er 55 år og bosat i Åbyhøj, straffes med halvandet års fængsel og en betinget udvisning. Hans makker på 46, der bor i det vestlige Aarhus, får først sin dom senere.


Er du enig med at 1,5 års fængsel og en betinget udvisning? Eller er du enig med Stram Kurs om at de begge skal smides ud af Danmark fra et fly med faldskærm med det samme?

Jeg mener at dommen skal være den fængselslængde som forbrydelsen nu engang berettiger til. Derudover bør udvisningen selvfølgelig være ubetinget.

10
Almen / Sv: Misbrug i landbruget
« Dato: Februar 16, 2018, 12:01:26 am »
Driftige mænd og kvinder som skaber sunde forretninger til gavn for Danmark (dem der som regel bliver udråbt som kapitalister) er noget af det allerbedste vi har. De har en stor del af æren for vores velfærdssamfund og for at vi trods alt har det så godt her i landet.

11
Almen / Sv: rip
« Dato: Februar 15, 2018, 11:27:44 pm »
I modsætning til en hel del danskere så har jeg altid godt kunnet lide ham og hans lidt "skæve" væremåde i forhold til danskernes.

12
Fra medierne / Sv: Det er godt nok noget sludder
« Dato: Februar 15, 2018, 10:18:24 pm »


Man skal være meget udemokratisk anlagt, hvis man ikke mener at vi skal have valget om vi vil benytte og betale licens.

Så danskheden bygger på tvang. Den del af danskheden vinker jeg gerne farvel. Jeg har ikke brug for at én bestemt medievirksomhed har patent skal vise mig de rigtige ting. Jeg forankrer ikke min danskhed i at jeg har set de rigtige tv-programmer.


Alle betaler også til indkøbet af F35, uanset om man er militærnægter eller krigsliderlig osv.

Et samfund kan ikke fungere, hvis man ikke gør det.

Ja, man betaler det over skatten fordi man har vedtaget at vi som suveræn stat skal have et forsvar. Jeg vil derudover mene at Danmark sagtens kan fungere ved at lade brugerne betale for DR, men ellers så er betaling over skatten trods alt en bedre løsning end den nuværende. Læs evt hvad jeg skrev til Carlo:

"Der er selvfølgelig ingen tvivl om at jeg helst ser at betaling til medievirksomheder skal være frivillig, men i det mindste er der en vis form for ærlighed ved at betale DR over skatten. Så sender man et klart signal om at DR (og de andre medievirksomheder på støtten) om at dette skal danskerne have og betale for i fællesskab på lige fod med museer, hospitaler osv.
Der er også en vis form for fairness ved at betalingen bliver indkomststyret og at folk ikke kan undslippe licensbetalingen bare fordi de har en samlever eller bor sammen med sine forældre."

Sindsyg i de at føre det over skatten, hvorfor skal os med middelindkomst indkomster betale mere for noget der burde lukkes?

Det argument kan man bruge om alt det der betales over skatten. Personligt finder jeg det langt mere rimeligt at betale over skatten frem for det nuværende system.

13
Fra medierne / Sv: Problemet er, at dine tanker er falske
« Dato: Februar 15, 2018, 10:14:43 pm »
Din hjerne evner ikke at adskille dette ønske fra dit syn på DR.

Hvis du ikke formår at debattere uden nedgørende kommentarer som denne så er der vist ingen grund til at fortsætte. Hav en god dag.

14
Fra medierne / Sv: Svensk lærer om svenske skoler
« Dato: Februar 14, 2018, 08:54:20 am »
Det er ret sjældent, at for eksempel skolelærere i Sverige tager bladet fra munden og fortæller om de uhyrlige ting, der finder sted. Måske er der ikke noget at sige til det - de kan være bange.

Nu er der en, der fortæller. Han præsenteres kun som Mikael.

"Jeg er blevet skåret med en kniv, slået og harfået min bil vandaliseret. Jeg har haft elever, som er blevet bortgiftet, mishandlet og solgt til sex for en cigaret. Elever som er blevet røvet, endda helt ned til indskolingen. Jeg har været på skoler, hvor der var skudhuller i væggene."

https://newspeek.info/hverdag-i-sveriges-multikulturelle-skoler-trusler-vold-og-endda-voldtaegter/

Mikael mener, at mindst 10 skoler i Gøteborg-området burde lukkes pga. trusler og vold.

Jeg kan godt forstå, hvad det er, der er sket lige ovre på den anden side af sundet. På 20-30 år.
Det er jo tydeligt, hvad det er for en kultur, der nu dominerer en lang række byer og dermed skoler. (Det er jo ikke svenske skolebørn, der terroriserer svenske skolebørn.)

Men jeg kan ikke forstå, at svenske myndigheder ikke gør noget drastisk ved det.

Er de tilstande, læreren nævner, prisen for at kalde sig en "humanistisk stormagt"?

Jeg frygter meget, at der kommer lignende tilstande i København.

Ikke underligt han kun præsenterer sig som Mikael. Han bliver tydeligvis nødt til at beskytte sig selv når han kommer med den slags udtalelser. Ikke kun fra indvandrerne, men også fra etablissementet:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/svensk-politi-anmelder-uartig-betjent-for-voldtaegts-udtalelse/7036864

15
Fra medierne / Sv: Det er godt nok noget sludder
« Dato: Februar 14, 2018, 08:45:23 am »


Man skal være meget udemokratisk anlagt, hvis man ikke mener at vi skal have valget om vi vil benytte og betale licens.

Så danskheden bygger på tvang. Den del af danskheden vinker jeg gerne farvel. Jeg har ikke brug for at én bestemt medievirksomhed har patent skal vise mig de rigtige ting. Jeg forankrer ikke min danskhed i at jeg har set de rigtige tv-programmer.


Alle betaler også til indkøbet af F35, uanset om man er militærnægter eller krigsliderlig osv.

Et samfund kan ikke fungere, hvis man ikke gør det.

Ja, man betaler det over skatten fordi man har vedtaget at vi som suveræn stat skal have et forsvar. Jeg vil derudover mene at Danmark sagtens kan fungere ved at lade brugerne betale for DR, men ellers så er betaling over skatten trods alt en bedre løsning end den nuværende. Læs evt hvad jeg skrev til Carlo:

"Der er selvfølgelig ingen tvivl om at jeg helst ser at betaling til medievirksomheder skal være frivillig, men i det mindste er der en vis form for ærlighed ved at betale DR over skatten. Så sender man et klart signal om at DR (og de andre medievirksomheder på støtten) om at dette skal danskerne have og betale for i fællesskab på lige fod med museer, hospitaler osv.
Der er også en vis form for fairness ved at betalingen bliver indkomststyret og at folk ikke kan undslippe licensbetalingen bare fordi de har en samlever eller bor sammen med sine forældre."

Sider: [1] 2 3 ... 23