Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Mak

Sider: [1] 2 3 ... 16
1
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 01:16:20 pm »
ok jeg troede den vbar en slags alkohol behandling

2
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 01:09:48 pm »
jeg har prøvet aa men kan ikke ffinde ud af hvordan det virker? ved du det hvordan det virker?

3
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:56:29 pm »
tak warlock det er jeg glaf for at høre det betyder meget for der er ikke rigtig nogen andre at snakke med alle har lagtt mig på is for længe siden, på nær min evenner der drikker og dem kan jeg ikke se længere

4
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:20:42 pm »
jeg vil bare gerne vøre glad men kan ikke

5
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:18:54 pm »
ytak skal i have, det betyder faktisk rigtig g meget for mig at nogen som ikke hender mig mherinde gerne vil hjælpe lidt og give nogle pæne ord med på vejen, det har jeg brug for livet lige nu er ikke et menneske værdigt.

i er ti lmeget større hjælp end de der bare håner mig som tørresnoren, phil anklageren og albert,de ønsker jeg skal drikke videre?

jeg har ikke rigtig noget sted at bo, så jeg er på et loft med en el radioator i øjeblikket. jeg kan ikke bo hos mine venner der drikker for de har alkohol over det hele. Det kan jeg ikke modstå? jeg kunne i princippet bo ved min søster men huhn er bange for at jeg vi lstjæle samt at jeg kan finde på noget med hendes to døtre hvis jeg er fuld?

det er en meget ubehagelig tilværelse i øjeblikket, jeg føler jeg ligeså godt kunne være død. Der er virkelig ikke meget tilbage

6
Fri Debat / 20 dage?
« Dato: Januar 22, 2018, 10:45:15 pm »
jeg har uikke drukket nu i 20 dage det har været jelt forfærfrlgt men jeg er langsomt ed at få det beder.rysteriet og abstinenserne har været ved at slå mig i hjel så det er ikke så sjovt mere. jeg ved godt at jeg aldrig kommer til at blive glad igen der er alt for meget der er gået i stykker men i det minste overlever jeg måske. jeg ved at jeg villle dø inden for få år hvis jeg havde drukket videre, det havde min læge fortalt mig.

Jeg ser ikke Bitten længere du hun drikker så jeg kan ikke se hende hvis jeg vil holde mig ædru? Hun har fået en kæreste der også drukker, så jeg regbner ikke med jeg nogen sinde får mit barn at se, det bliver en frygtelig opvækst for det barn.

jeg fiik hjælp fra kommunen til at få en ny læge på gruynd af min gamle læge ikke gad mig mere så nu kan jegh måske endelig få en mini crosser ligesp,m dem man altid ser indervandrerdamerne køre på, jeg kan næsten ikke gå længer. det er nigen meget lange dage nu hvor jeg er ædru hele tiden så nu tælnker jeg vbare på alt det jeg har ødelagt så det er ikke så sjovt mere

jeg ville bare gerne være glad, kan jeg slet ikke lbive glad igen? Hvorfor er sa,mfundet ikke inmdrettet til at hjælpe de mænd der ikke passer ind? Der er masser af hjælp til kvinderne, er vi mindre værd? Hvorfor?

jeg prøvede at kontakte mor og far for jeg ville gerne forsones med dem men det gider mig ikke længer så de reagerede ikke på kontakt, det gør meget ondt når ikke ingang ens mor og far vil vide af en længer, så er der jo stort set ikke noget tilbage af noget?

7
Fri Debat / Sv: Hverken mand eller kvinde. Andre der har det sådan?
« Dato: December 20, 2017, 06:44:49 pm »
................. carlo? vil du ikke nok hjælpe mig?

Kanikkehjælpe dig. Gå til din kommunes behandlingstilbud. Disse centre har både læge, psykolog, psykiater og socialrådgiver tilknyttet.

Alternativet har din læge fortalt dig.

Hvordan havde du tænkt dig at Carlo eller nogen her skulle kunne hjælpe og med hvad ?
Vi vil da gerne hjælpe, men hvordan ?

fedt det er jeg da glas ror at høre, kan du ikke låne mig nogle penge så jeg har råd tuil at leje en lejlighed? Jeg kan betale tilbate når jeg arver?

Jeg bor hos en kammetay der også drikker nu, jeg siger jeg ikke vil dfrikke mere men hver mårgen har han stillet en masterbrew frem? det er a helveds til.

8
Fri Debat / Sv: Hverken mand eller kvinde. Andre der har det sådan?
« Dato: December 20, 2017, 07:47:30 am »
hvad har du bnogensinde gjort for at hjlkpe mig? Du har det sikkert selv fedt, vi er mange der ikke var kluige så heldige


hvor mange ?

de fleete oåp samfundets bund er da mænd, misbrugere,m fangslede, gældfssatte, pædofile, voldsofre, alle mænd. samfundet er indretter til de stærke kbinder og de feminiserede mænd

9
Fri Debat / Sv: Hverken mand eller kvinde. Andre der har det sådan?
« Dato: December 20, 2017, 07:41:58 am »
En alkoholiker har nemlig selv valgt at drikke.

Nej! En alkoholiker har ikke selv valgt at drikke.

Transseksuelle har selv valgt at skabe sig.

tak carlo jueg vidste jeg kunne regne med dig. det var heller ikke menuinfen jeg ville dkrive det der til han der bøsserøveb hvordan sletter jeg det? jeg va r smadderfuld

Jeg har det helt forsærdelig fior tiden, rysteriet er hrelt forfærdelig. intet sted ast bo, hvad skal jef gøre carlo? vil du ikke nok hjælpe mig?

10
Fri Debat / Sv: Hverken mand eller kvinde. Andre der har det sådan?
« Dato: December 19, 2017, 06:40:04 pm »
hvad har du bnogensinde gjort for at hjlkpe mig? Du har det sikkert selv fedt, vi er mange der ikke var kluige så heldige

11
Politik / Sv: arve regler - faren har kræft
« Dato: December 19, 2017, 11:41:14 am »
har skrevety til Bitten ay jeg nok kommer til penge - så nu vil hun måske herne lade mig flttte ind igen :smile:

hveme r lige en heldig kartoffel., jeg mangler at høre fra mime forældre hvordan det går, det er jo ikkie meget jeg hører fra den kant længere så måske hjeg kan kontaktye deres læge og høre lidt om det?

12
Fri Debat / Sv: en brug er har afsløret mig?
« Dato: December 19, 2017, 11:38:52 am »
bor han på grøænmlanf hvordan ved du det? hvotdan fanden ved han hvem jehg er?

13
Fri Debat / Sv: Hverken mand eller kvinde. Andre der har det sådan?
« Dato: December 19, 2017, 11:38:10 am »
Er der andre der har det sådan her? Jeg er født som en dreng men føler mig ikke som det. Jeg er heller ikke en kvinde, men er måske mere kvinde inden i end mand. Udenpå ligner jeg en mand med en lille penis, men jeg har også fået kvindelige træk med en slags bryster på grund af meget krops fedt. Da jeg var stor teenager havde jeg lidt kropsbehåring, men det hele er næsten forsvundet af sig selv nu.

Det er ikke mig på billedet, men det ligner faktisk meget godt. Jeg voksede op i en lille by i Vestjylland, men jeg flyttede til København så snart jeg fik muligheden for det. Her kan jeg for det meste være mig selv, og der er et stort miljø for os der ikke passer ind i de almindelige kønsroller.

Jeg har overvejet at få fat i nogle kvindelige kønshormoner, fordi jeg gerne vil have min krop endnu mere kvindelig.

Seksuelt kan jeg være sammen med begge køn og synes, det er dejligt.

Er der nogen her på debatten, der har det lidt som mig?

fuck hcor er du klam dit fuxkingh homo svin jeg skulle fandme gicve dig nogen på munden hjvos jeg mødte dig det kjabn du fandme stole på!

Hold dig lang væk din klamme homo!

14
Politik / Sv: arve regler - faren har kræft
« Dato: December 03, 2017, 10:28:31 pm »
s¨å får Bitten nok travlt med at komme tilbafge npr hun hører det, så skal hun nokl rigtig stå der med hatten i hånden og bede om nåde :smile:

15
Fri Debat / Sv: en brug er har afsløret mig?
« Dato: December 03, 2017, 10:25:14 pm »
svar så svin!!

Sider: [1] 2 3 ... 16