Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - anti-rød.

Sider: [1] 2 3 ... 74
1
Det er nu ellers kun en politisag ud af mange - mange tusinder.

Hvis politiet bare skal ligge på lur i døgndrift ved Alis butik, så vil det i alt kræve mere end 10 betjente der afløser hinanden (to betjente i hvert skift) - fordi de skal holde fri to dage hver uge og fordi nattetimer tæller mere, så der skal afspadseres. Det er derfor lavt sat.

Hvis de også skal ligge på lur hjemme ved Ali, hvor familien blev truet med knive, så ville det kræve dobbelt så mange.

Der gik en måned efter at familien blev truet med knive, til butikken blev smadret - så det kræver minimum 10-20 betjentes luren i en måned.

Nu er der jo andre butikker osv, hvis politiet altså også skal tage sig af sager, som ikke kommer i avisen ...
Det var dog den "lammeste" undskyldning du har præsteret.
Hvor mange bagerbutikker er det lige der er blevet hærget ?

Vi ser anklageren VIL ikke have den sag opklares.


Vi ved godt du og dit lorteparti socialdemokraterne ikke vil bruge en krone for at opklare forbrydelsen. Man vil fare rundt og støde ind i hinanden for at demonstrere handlerkraft, men kun for et syns skyld.
Nu åbner bagerbutikken ikke igen, ellers var det en god investering og småpenge i forhold til det i ødsler ud på muhammedanere hvert år.

I Kalundborg fløj man en muhammedanerforbryder til rigshospitalet da han blev skudt. Pris for flyveturen var minimum 66000,-kr. Samt udgifter til al det andet.

Hvorfor indrømmer du ikke bare du ikke ønsker der gøres noget.


2
Samfund- & Kultur / Sv: Hu hej hvor det går i fantasiland
« Dato: Januar 23, 2018, 06:53:37 pm »


Moral er godt, dobbelt moral er dobbelt så godt.
(ordsprog der kunne være opfundet af anklageren)

Du vil godt udvise de muhammedanske forbrydere, men vil ikke have en politiaktion, hvor politiet ligger på lur for at fange dem.
Forbryderne skal måske selv ringe i forvejen når de begår forbrydelser -
Til alle læsere. Prøv at overveje det pølsesnak anklageren kommer med.

Ja det er nonsens.

Hvis der ligger en betjent på lur på hver kvadratkilometer, så skal der bruges 4-5 gange så mange betjente som i dag - bare til at ligge på lur indenfor almindelig arbejdstid.

Så må vi endda håbe, at der ikke bliver brug for lurende betjente med motorbøsser udenfor almindelig kontortid - for så skal der bruges mange flere betjente.


Det var dog den "lammeste" undskyldning du har præsteret.
Hvor mange bagerbutikker er det lige der er blevet hærget ?

Vi ser anklageren VIL ikke have den sag opklares.

3
Det kunne være interessant at høre hvad anklageren, henholdvis Carlo, som jo er mig moralsk og samfunds/politisk overlegen, ifølge deres egen opfattelse, ville gøre for at fange de muhammedanske forbrydere der har smadret en butik.

Vi ved godt deres respektive partier vil signalere, som socialdemokraten Trine Bramsen der er retspolitisk ordfører siger til TV.

Ja signalere og snakke. Hælde vand ud af ørerne, savle og flæbe.


Anti-rød partiet ville handle. Det kan du være sikker på.

4
Samfund- & Kultur / Sv: Hold nu op
« Dato: Januar 23, 2018, 05:31:37 pm »Det er svært at sige hvor mange betjente der er brug for. Måske det dobbelte antal. Det ville også fjerne den utroligt megen overarbejde der er. Det var du måske ikke klar over ?
Hvad er du egentligt klar over ?Hvis politiet skulle overkomme at ligge på lur og alle de andre v´forslag/krav du kommer med, så ville der blive brug for langt flere.

Du synes også, at politiet skal militariseres med motorbøsser og andet udstyr, så anti-rød samfundet ville være en militærstat.Moral er godt, dobbelt moral er dobbelt så godt.
(ordsprog der kunne være opfundet af anklageren)

Du vil godt udvise de muhammedanske forbrydere, men vil ikke have en politiaktion, hvor politiet ligger på lur for at fange dem.
Forbryderne skal måske selv ringe i forvejen når de begår forbrydelser -
Til alle læsere. Prøv at overveje det pølsesnak anklageren kommer med.

Ja det er nonsens.

5
Det man bør gøre, som er indlysende logisk, er.
Man skjuler politi der kan slå til med sekunders varsel, når muhammedanerforbryderne kommer igen.


I anti-rød samfundet er samfundet spækket med regeringsagenter ligesom i Østtyskland.

Hvor meget politi vil du antage, at der er bug for i anti-rød samfundet?


Det er svært at sige hvor mange betjente der er brug for. Måske det dobbelte antal. Det ville også fjerne den utroligt megen overarbejde der er. Det var du måske ikke klar over ?
Hvad er du egentligt klar over ?

Christiansborg er dog klar over der er brug for flere betjente, ellers havde man vel ikke foreslået oprettelse af en ny politiskole. Jeg kan forstå du og Carlo har en modvilje mod det. Det er dobbelt + ugodt når anti-rød foreslår det. Er det også dobbelt+ ugodt når socialdemokratiet foreslår det ?
Vi får nu et ødde-bødde svar fra anklageren, om noget.

Hvorfor sad du i fængsel Carlo ?


Det der til gengæld er let at opfatte, er din og Carlo socialistiske modvilje mod man effektivt griber ind.
Det gælder forresten også for de konservative med Søren Pape, der har lavet den ene bandepakke efter den anden, stramninger og mobile politistationer. resultatet er kriminaliteten kun er blevet værre og grovere.

Anti-rød partiet er imod man gør befolkningen til grin på den måde.Der ville også blive tale om at sætte ind mod plat og svindel. Du tror måske ikke der foregår massiv svindel.
Jeg kan oplyse visse personer indenfor boligudlejning modtager returkommission fra håndværkere, for at lade dem udføre arbejder. Det er ikke bare den radikale Mie Allerslev, der benytter den slags metoder.

Når det går op for bedragere og kriminelle de gyldne tider er forbi, og det koster så hatten passer,
vil der på længere sigt blive brug for færre betjente.
Indenfor skat er det oplagt der også er brug for ca. 1000 flere ansatte, til at fange snydere, det er du vel også imod.


6
Det man bør gøre, som er indlysende logisk, er.
Man skjuler politi der kan slå til med sekunders varsel, når muhammedanerforbryderne kommer igen.
Man farer frem og omringer dem, bevæbnet med motorbøsser, det mindste pis, og man skyder dem.
Overgiver de sig, skal de omgående de facto udvises, og kan det ikke "anklager lade sig gøre" internerer man dem på en ø ved Færørerne, indtil de frivilligt forlader landet.

Sådan gør man, så det "anklager-sker ikke"
Anklagerens parti vil være lodret imod.7
Politik / Sv: Det Hvide Hus tager ikke telefonen
« Dato: Januar 23, 2018, 12:51:39 pm »
Anklageren er stadig sur over at Trump vandt. :connie_mama:Socialister går ind for demokrati når det er dem der vinder.

Læg mærke til TV2 News bruger timer på til stadighed at rakke ned på Trump. Aldrig i tvs historie har man brugt så mange ressourcer på ligegyldigt snak om en amerikansk præsident.

Nu efter et år, kan vi konstatere Trump alligevel ikke invaderede Mexico, eller startede 3 verdenskrig som forudsagt.
Det ser ud til han får bygget sin tåbelige mur, men er det mere idiotisk end danske akademiker politikere har lavet en ny It skandale, som jeg forudsagde, med den nye uduelige sundhedsplatform.

Hvad med at oplyse folket om de ulykker der regner ned over det danske folk, hvor patienter sandsynligvis vil dø p.g.a. den nye ordning.

8
Forvent ingen, eller kun symbolsk hjælp fra myndighederne.

Politikerne på Christiansborg har opmærksomhed på denne sag, selv Mette Frederiksen ser så alvorligt på det hun ikke har sendt en løjtnant, men selv er stået frem frem.
Der er ingen tvivl for mig om hun resolut med fremdadrettethed, vil snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke
snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke -------

Men ellers ikke foretage sig noget.
.
.
.
Måske var det lidt forhastet, man kan ikke afvise i fremadrettethedens ånd så vil en gruppe af højt betalte akademikere, nedsætte et udvalg der skal drøfte de sociologiske aspekter, noget skal akademikere jo lave, når der nu er for mange af dem, og drøfte det omgivende samfunds skyld i dette her.

De vil sandsynligvis forslå nedrivning af en boligblok, og hensættelse af 10 millioner kroner til en ungdomsklub, der indvies af byens borgmester med efterfølgende ædegilde.
Det er en velkendt og accepteret procedure.

9
Politik / Sv: Alt Right er kommet til Danmark
« Dato: Januar 22, 2018, 06:36:13 pm »
Carlos idealsamfund - Nordkorea.
Supermarked i PyongyangLuksusbyggeri i Pyongyang


-Economy

Poised to replace the United States on the G8, North Korea enjoys a youthful, modern and dynamic economy.

Contrary to imperialist propaganda, North Korean economy is one of the strongest in the world. Top exports include traditional Korean fern-based medicine, small arms, chemical weapons, and statuary.  North Korea is so rich, it can afford everything, and so imports include everything else.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfor er gule fagforeninger dårlige?
« Dato: Januar 22, 2018, 05:44:54 pm »
I Ukraine er der ingen fagforeninger, så arbejdsgiveren bestemmer selv om han vil betale løn for udført arbejde. Det perfekte land for Anti-rød. Læs her hvad en ukrainsk landbrugsmedhjælper fortæller.

https://www.avisen.dk/ukrainsk-svinepasser-danmark-er-mulighedernes-land_480056.aspxhttps://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Federation_of_Trade_Unions_of_Ukraine&prev=search

Federation of Trade Unions of Ukraine (kendt som dets ukrainske akronym, FPU) er en all- ukrainsk frivillig sammenslutning af fagforeninger, der repræsenterer den nationale industrielle sektor på Krim og byen Kiev og den omkringliggende region.

Det er den største fagforeningsforbund i Ukraine med mere end 8,5 millioner medlemmer. Fra 1. marts 2011 var 44 nationale fagforeninger og 26 regionale fagforeninger tilknyttet FPU.


Mel: Så går vi rundt om en enebærbusk.

Så gør vi sådan når vi hænger Carlo til tørre.
So do we such when we hang Carlo to dry.
Ps. Socialister lyver uafbrudt.

11
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 20, 2018, 10:05:25 pm »
Måske er han død, eller han er blevet indlagt på en kolbøttefabrik over alle skrupskøre indlæg.

12
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 20, 2018, 12:12:06 pm »
Blev der vist børneporno på min vagt, ville indlægget bliver slettet, og debattøren blev bannet, for altid.
Evt. meldt til politiet.

13
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 11:00:32 am »
Måske jeg skulle købe, hvis det bliver aktuelt.

Får de røde så også adgang? :big_grin:Ja bestemt.
Alle politiske retninger ville få adgang, hvorfor skulle de dog ikke det.
De røde er u-undværlige når de skriver afslørende indlæg om deres egoisme, hvor andre skal underkaste sig deres mange krav og forlangener.

Du ved muhammedanere kræver underkastelse, og det har jeg ikke noget imod de fortæller om.
Du ved "islam" betyder underkastelse.
Socialisterne gør ikke tænker nogen måske. Jamen så læs anklagerens indlæg om den totale underkastelse i mafiafagforenings sager.
Det seneste er firmaer skal antage lærlige, hvad enten de vil eller kan. Rendyrket kommunisme.

Lad os få det frem.

Ps. Du ved jeg ikke tror på det der NWO findes. Alligevel er den der slags med til at vise en form for NWO styring, hvor staten styrer ud i det ekstreme.
Vi ser handlinger rundt om  iverden der minder en del om det.

Læs mit indlæg om hvordan staten USA ville fordrive kvægavlede langt pokker i vold i vesten, og hvordan man skød en fredelig ubevæbnet aktivist.

14
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 18, 2018, 10:24:55 pm »
Måske jeg skulle købe, hvis det bliver aktuelt.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Når kvinder slår
« Dato: Januar 18, 2018, 06:18:31 pm »
Jeg er ikke enig med dig i det kræver 10 års uddannelse.
.
.
men en livslang, hvor man alligevel aldrig bliver udlært.

Når man tror man har forstået dem lidt, er det netop man ingenting har forstået.

Men spøg til side.
Jeg vil faktisk gerne have nogen seriøse svar fra kvinder.

Sider: [1] 2 3 ... 74