Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - anti-rød.

Sider: [1] 2 3 ... 130
1
Politik / Sv: Indvandrere lever længere end etniske danskere
« Dato: Juli 16, 2018, 06:19:50 pm »
Lad mig skære igennem.

En muslim der følger koranen kan ikke være kommunist.
Muslimer tror på et teokratisk styre, og ikke på et versligt. Deres forbandede religion vil altid stå over.
Og det udenfor diskussion.

2
Det ved du slet ikke noget om.Jeg ved mere end du bryder dig om.

3
Fri Debat / Sv: Kan vi stole på Socialdemokratiets nye politiske vej?
« Dato: Juli 16, 2018, 10:34:26 am »
Selvfølgelig kan man ikke stole på socialdemokraterne. Man kan som udgangspunkt ikke stole på politikere (uanset farve og parti).


Enig.

Når det drejer sig om socialister i forskellige afskygninger, drejer det sig mere om hvad man siger, end om, hvordan man rent faktisk handler, og hvad man mener. Deres såkaldte udlænding-stramning er rent populisme, for at skaffe flere stemmer.

Alle fraktioner af socialisme, om det er socialdemokrater, alternative eller enhedslisten bygger på samme grundlag. Det skal man være klar over.


4
Der er ikke tale om muhammedaneres maskulinitet. Der er tale om perversitet.
Hele den muhammedanske tro er pervers, og til at brække sig over. Det vil alle normale mene, når de finder ud af hvad det egentligt går ud på.


Læs her hvad den store ayatolla sagde:

Khomeini’s Book – Sex with Children and Animals.
A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby.

A man can have sex with animals such as sheep, cows, camels and so on. However, he should kill the animal after he has his orgasm. He should not sell the meat to the people in his own village, but selling the meat to a neighbouring village is reasonable.

5Socialister vil først og fremmest vise "glansbilleder" så deres drejebog for den kunstige verden i elsker at fremstille verden som,  skal bedrage folket.

Hvis man ser gennem laget af løgne, fortielser og bedrag kan man "læse samfundet som en roman, eller instruktionsbog" hvor afgørelser og slutninger er dikteret på forhånd.
Læs nogen af anklagerens indlæg, og om en bizar moral om seksuelle perversiviteter, så læs homofaber indlæg.

Der kommer en lind grød af propaganda, hjernevask og kulturmarxisme.

Og det gør du og nazisterne ikke?

 :big_grin: :big_grin: :big_grin:Vis et par eksempler.

6
Kan nogen vise et af de røde lejesvendes indlæg hvor Trump omtales, uden han bliver svinet på den ene eller anden måde.

7
Nogle medier som BT er ikke nær så politisk korrekt som Danmarx Radio der dårligt nok nævner nyheden.

Er der en nyhed og ikke bare trivialiteter?

Hvad går nyheden ud på?

At nogle medier gør meget for ikke at nævne at det er racefremmede der står bag.Socialister vil først og fremmest vise "glansbilleder" så deres drejebog for den kunstige verden i elsker at fremstille verden som,  skal bedrage folket.

Hvis man ser gennem laget af løgne, fortielser og bedrag kan man "læse samfundet som en roman, eller instruktionsbog" hvor afgørelser og slutninger er dikteret på forhånd.
Læs nogen af anklagerens indlæg, og om en bizar moral om seksuelle perversiviteter, så læs homofaber indlæg.

Der kommer en lind grød af propaganda, hjernevask og kulturmarxisme.


8
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 10, 2018, 07:17:05 pm »
Citat af Homofaber:
"for det vil være at gå efter personen og det ligger ikke til min debatstil."

Citat af Homofaber.
"du er blevet så bitter og gammelmandssur."


Vor herre bevares for en hykler.9
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 10, 2018, 12:44:03 pm »
Du siger, at homoseksualitet er unormalt, fordi to mænd eller kvinder biologisk ikke kan få børn, når de har sex. Derfor mener du, det er imod "naturen".
Jeg svarer, at mennesker ikke kun har sex for at forplante sig, og at der er mange eksempler på, at par fravælger børn, men derfor fravælger de jo ikke sex, vel. Det burde så også være unaturligt. Din tankegang er jo katolsk.

Det ville være rart, om du gad prøve at modargumentere i stedet for det sædvanlige, hvor du blander noget med muslimer ind for at lægge røgslør ud. Men du er som sædvanlig blevet sat vil vægs.

Og nej, man kan ikke være tolerant og frisindet, hvis man poster billeder af to mænd og betegner det som sygt. Men lur mig ikke, om du synes, det er lidt frækt at se på piger sammen. Dobbeltmoralen trives jo på det punkt.En homoseksuel vil sikkert søge at overbevise sig selv og andre om, homoseksualitet er normalt. Tja.

https://www.information.dk/moti/2008/06/laengere-syge-sidder-hjernen

20. juni 2008Kommentar.
I denne uge viste nye forskningsresultater fra svenske Karolinska Institutet, at homoseksuelles hjerner fungerer anderledes end heteroseksuelles. Internationale videnskabsmagasiner har udråbt undersøgelsen til at være det hidtil stærkeste bevis på, at homoseksualitet er biologisk betinget.


Homoseksualitet er opstået i selv fjernbeliggende isolerede befolkninger. Derfor kan man fastslå homoseksualitet ikke skyldes kultur, men en genetisk fejl. Ligesom nogen bliver født med downs syndrom.

En mands penis er fra naturens hånd udelukkende beregnet til at passe i en kvindes vagina (jeg forstår det ikke skulle være tilfældet - mon dog ikke!)
Det er næppe naturens normale udvikling, penis skal ind i en arbejdsmands numse - vel?
At nogen har den tilbøjelighed, kan kun skyldes en fejl, ligesom medfødt blindhed heller ikke er naturens hensigt.

Som en debattør skrev.
Ignorancen hos benægterne er afgrundsdyb, så det er naturligvis at kaste perler for svin.

10
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 09, 2018, 05:29:47 pm »

Pattedyr består af hanner og hunner, altså også mennesker, der ligeledes er underlagt naturens orden.
Naturen sørger for en han og en hun kan videreføre arten. Det er det naturlige instinkt.
Det burde selv Homofaber kunne forstå.

Hvis en mand parrer sig med en mand, eller en kvinde med en kvinde, er det derfor ikke naturligt. Det er også til at forstå, skulle man tro.


Det her er "sygt"Du kan ikke sammenligne dyr og mennesker! Mennesker har ikke kun instinket til forplantning for at videreføre arten. Hvis det var sådan vil par få langt flere børn end 2-3 stykker som er det normale. Nogle fravælger børn af forskellige årsager. Det er ofte en bevidst handling når mennesker reproducerer sig eller vælger ikke at gøre det.
Sexualdriften har ikke kun noget at gøre med forplantning. Ellers ville vi ikke se sådan noget som prostitution, pornografi, engangsknald, forskellige feticher, oralsex og så også homoseksualitet og biseksualitet for den sags skyld, det vil ikke eksistere. Alt noget, der ikke nødvendigvis fører til parring eller forplantning. For ikke at tale om, at par kan vælge at adoptere børn.
Det er også en fejlslutning med din natur-argument.Hvis der er frit valg på alle sexhylder, og diverse afvigelser skulle være indenfor det "normale",
så må pædofili ifølge dine teorier være acceptabelt.  :bad:Aprospros acceptere så skriver du.

Citat.
"Du skriver, at du accepterer homoseksulaitet, men synes det er forkert, at de "fører sig frem" for at opnå anerkendelse. Det er sgu da selvmodsigende. At være liberal betyder, at man er frisindet, hvilket til sige, at man ikke fordømmer, men er tolerant over for andre. Det er du ikke, når du mener, det er unormalt. Du kan ikke acceptere, at andre har en anden livsstil som dig."

 
Der er intet selvmodsigende i man accepterer noget af det andre gør. Det være sig at være homoseksuel, stå på ski, eller være venstreorienteret.
Jeg vil ikke mene, det at være venstreorienteret eller homoseksuel skulle forbydes. Alligevel er det min ret, mentalt at brække mig over det. Du er mig noget tendentiøs min herre.

Jeg ville aldrig blive voldelig eller lave moddemonstrationer mod gayparader, som en gruppe lesbiske kvinder i London lavede uro overfor, om kvinder kunne have en penis.
(det er helt normalt) som de siger i reklamen - ikke sandt Hr. Homo.

Citat af Homofaber:
"At være liberal betyder, at man er frisindet, hvilket til sige, at man ikke fordømmer, men er tolerant over for andre"

Jeg har et liberalt syn på de fleste ting, men naturligvis ikke alt. Vor herre bevares.
Jeg er direkte intolerant (ikke liberal) overfor folk der vil dyrke dyresex, selvom det er almindeligt muhammedanere boller deres geder og får.

Khomeini
A man can have sex with animals such as sheep, cows, camels and so on. However, he should kill the animal after he has his orgasm

Vi husker - bare for en ordens skyld - muhammedaneren  Homofaber skrev:
I kan ikke gøre en skid. Anti-rød og Blue velvet, I vil skide i bukserne af skræk, hvis I så mine muslimske venner. Et telefonopkald og de er på pletten!
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1783.msg18440#msg18440


Eller de der anser kvinder for lyshårede ludere, man kan voldtage efter forgodtbefindende, og undskylder sig med et liberalt frisind med en anden livsstil (muhammedansk)

Men det fatter du vel ikke.

11
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 09, 2018, 12:25:33 pm »
Citat af Homofaber:
"Så nej, jeg forstår stadig ikke en brik - fordi I kommer med så mange forskellige forklaringer, som ikke kan forenes. Det er som olie og vand."

Det kan sagtens skyldes Homofaber ikke er særligt begavet, og det kan skyldes (og gør det nok for en del) som jeg skriver.
Udtrykket (kulturmarxisme) bekæmpes af venstreorienterede der gerne forsager udtrykket og "ikke forstår det" selvom de som vanligt gerne skriver side op og side ned om begrebet.
Lige så lidt som østtyske socialister ville vedkende sig DDR var en fiasko.

Ja, når du ikke kan klare dig i en debat, bruger du personangreb. Du argumenterer jo slet ikke, og det enenste, du har, er at kalde for venstreorienterede. Jeg har da aldrig skrevet side op og side ned om begrebet - det er jer, der gør det. I kan bare ikke finde ud af at debattere og bruger ordet, når I ikke kan klare jer. At kalde folk for kulturmarxister i en debat er det som som at sige "din mor er dum". Det er samme niveau.

Citat af Homofaber.
"Det er derfor jeres definition er så absurd, fordi den er så modsigende. Det giver ikke mening, at den ene højrenationale kommer med én definition som modstrider den anden højrenationales definition. "

Min definition om kulturmarxisme slår ikke fejl. Sproget er heller ikke statisk men ord og begrebet kan ændre værdi. Men det fatter du vel heller ikke.

Ja, jeg skal da sørme love for, at det ikke er et statisk ord. Den ene dag kan det betyde det ene og den anden dag kan det betyde det andet og vi har tre kulturfascister, der har hver deres definition på samme tid. Det må siges at være et meget alsidigt ord, som er meget dynamisk.  :big_grin:

Citat af Homofaber.
"i går bestilte I ikke andet end at linke til skøre billeder fra homoparader. Hvis man er modstander af LGBT-folk, er man ikke liberal. Man er heller ikke liberal, hvis man kun accepterer kernefamilien som det normale som Licensnægteren gør."

Svar:
Jeg har ikke linket til billeder af homoparader!

Hvis man accepterer homoseksualitet som noget folk må selv om, er man vel liberal. Det gør jeg.
Men det er kulturmarxisme når man fra en del venstreorienteret hold, forherliger det der er en unormal afvigelse. Det er saftsuseme ikke normalt at stikke sin.... i numsen på en anden mand.
At føre sig frem i parader for at opnå en anerkendelse af sine tilbøjeligheder er en ting, men de der nærmest savlende i begejstring ligger på maven for dens slags er kulturmarxister.
Se alternativets politikere.


Mon ikke licensmægteren og PU m.v kan gå ind for dette ???

Hvorfor er homoseksualitet en unormal afvigelse? Hvorfor er det unormalt, at to kvinder har sex eller to mænd - eller en kvinde og to mænd.
Du skriver, at du accepterer homoseksulaitet, men synes det er forkert, at de "fører sig frem" for at opnå anerkendelse. Det er sgu da selvmodsigende. At være liberal betyder, at man er frisindet, hvilket til sige, at man ikke fordømmer, men er tolerant over for andre. Det er du ikke, når du mener, det er unormalt. Du kan ikke acceptere, at andre har en anden livsstil som dig.

Men du har sikkert også din helt egen definition af, hvad det vil sige at være liberal.  :ROFL:Pattedyr består af hanner og hunner, altså også mennesker, der ligeledes er underlagt naturens orden.
Naturen sørger for en han og en hun kan videreføre arten. Det er det naturlige instinkt.
Det burde selv Homofaber kunne forstå.

Hvis en mand parrer sig med en mand, eller en kvinde med en kvinde, er det derfor ikke naturligt. Det er også til at forstå, skulle man tro.


Det her er "sygt"
12
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 08, 2018, 11:08:24 am »
Bedst som jeg troede at definitionen af kulturmarxist ikke kunne blive mere spraglet og upræcist fik det dog lige en tand ekstra fra anti-rød. Nej, jeg forstår det stadig ikke, Anti-rød. Hver gang du er uenig med en eller anden, forholder du dig aldrig til indholdet, men kalder folk for kommunister og socialister. Den er ved at være lidt trivielt snart.

Hvis du kan lide æbler og en anden kan lide bananer, er han også bare en kulturmarxistisk socialist, fordi han ikke kan lide det samme som dig. Det er den måde, du argumenterer på.

Hvad er "socialistisk tankegang, ideologier og forfinet politisk korrekthed"?

Det er også lidt sjovt, at udtrykket forståes af folk, der ikke er socialister og liberale (som i frisindet), men i går bestilte I ikke andet end at linke til skøre billeder fra homoparader. Hvis man er modstander af LGBT-folk, er man ikke liberal. Man er heller ikke liberal, hvis man kun accepterer kernefamilien som det normale som Licensnægteren gør. Det er faktisk lidt sjovt, at de lande, der enten har været socialistiske eller er det i dag, netop også har fremmet konservative værdier og idealer. Men der er måske mange homoparader i Kina, Vietnam og Nordkorea ...  Og Rusland er jo nærmest et slaraffenland for homoseksuelle, ikke ...

Det er derfor jeres definition er så absurd, fordi den er så modsigende. Det giver ikke mening, at den ene højrenationale kommer med én definition som modstrider den anden højrenationales definition. 

Så nej, jeg forstår stadig ikke en brik - fordi I kommer med så mange forskellige forklaringer, som ikke kan forenes. Det er som olie og vand.


Citat af Homofaber:
"Så nej, jeg forstår stadig ikke en brik - fordi I kommer med så mange forskellige forklaringer, som ikke kan forenes. Det er som olie og vand."

Det kan sagtens skyldes Homofaber ikke er særligt begavet, og det kan skyldes (og gør det nok for en del) som jeg skriver.
Udtrykket (kulturmarxisme) bekæmpes af venstreorienterede der gerne forsager udtrykket og "ikke forstår det" selvom de som vanligt gerne skriver side op og side ned om begrebet.
Lige så lidt som østtyske socialister ville vedkende sig DDR var en fiasko.

Citat af Homofaber.
"Det er derfor jeres definition er så absurd, fordi den er så modsigende. Det giver ikke mening, at den ene højrenationale kommer med én definition som modstrider den anden højrenationales definition. "

Min definition om kulturmarxisme slår ikke fejl. Sproget er heller ikke statisk men ord og begrebet kan ændre værdi. Men det fatter du vel heller ikke.

Citat af Homofaber.
"i går bestilte I ikke andet end at linke til skøre billeder fra homoparader. Hvis man er modstander af LGBT-folk, er man ikke liberal. Man er heller ikke liberal, hvis man kun accepterer kernefamilien som det normale som Licensnægteren gør."

Svar:
Jeg har ikke linket til billeder af homoparader!

Hvis man accepterer homoseksualitet som noget folk må selv om, er man vel liberal. Det gør jeg.
Men det er kulturmarxisme når man fra en del venstreorienteret hold, forherliger det der er en unormal afvigelse. Det er saftsuseme ikke normalt at stikke sin.... i numsen på en anden mand.
At føre sig frem i parader for at opnå en anerkendelse af sine tilbøjeligheder er en ting, men de der nærmest savlende i begejstring ligger på maven for dens slags er kulturmarxister.
Se alternativets politikere.


Mon ikke licensmægteren og PU m.v kan gå ind for dette ???

13
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 07, 2018, 05:05:09 pm »
Prøv nu at nærlæse mit indlæg.
(de venstreorienterede vil ikke forstå det der er klar og tydelig tale, den slags har vi set mange gange)
Jeg forsøger alligevel.

Jeg fremhæver det man særligt skal lægge mærke til."Kulturmaxisme" er et samlende begreb for holdninger og synspunkter præget af socialistisk tankegang, ideologier og forfinet politisk korrekthedUdtrykket forstås af ikke socialister og liberalt sindede, men bekæmpes af venstreorienterede der gerne forsager udtrykket og "ikke forstår det" selvom de som vanligt gerne skriver side op og side ned om begrebet med en gennemgående forhånelse og udtryk, og henvisning til visse personers åndelige stade og mangel på forståelse for den politiske korrektheds overlegenhed.
Gerne ledsaget af en større eller mindre fanatisk retorik.


Læg mærke til for noget er kulturmarxistisk, må det have rod i en socialistisk tankegang, og den særlige måde socialister kommunikerer og interagerer. Det er nogen gange helt morsomt at overvære, hvordan de for alt i verden søger at gøre det der er "god skik i de kredse" både verbalt og andet. - Den grimme ælling syndromet. Det bliver dog ofte kejserens nye klæder.
 :hyper:

Deres brug af ord pg sprog er gerne noget pseudoelitært fiseforment sniksnak "samskabelse" "fælledskab" "kontraproduktion" samt en del mere, der skal få den enkelte til at fremstå overmåde væsentlig i gruppen, og adskille dem fra borgerlige, som de ser ned på.


Er ham her socialdemokrat eller fra konservativ ungdom +
På en socialdemokratisk kongres vil man se en hel del kloner af ham her.

Når jeg også skriver:
Det er mere interessant dansk sprognævns bestyrelse overvejende er akademikere og venstreorienterede.

https://admin.dsn.dk/om-os/organisation/repraesentantskabet-1/repraesentantskabets-medlemmer-17/anne-holmen-1/image

Enhedslisten?


Er det naturligvis fordi begrebet "kulturmarxisme" ikke er det disse folk ønsker at offentliggøre.
Man glemmer også sproget er levende og udtryk ændrer status over tid, bliver brugt mere eller mindre. Her er et ord som har den særlige ære at blive nedgjort af en bestemt politisk gruppe.
Også danske ord som negerbolle får en hård medfart i de kredse. Uha da da, man må ikke sige negerbolle.
Hvad skulle vi dog gøre uden socialister, til at belære os om det.
 :ohmy:

George Orwell gennemskuede/bed mærke i den slags i sin roman 1984, hvor han omtaler "nysprog"
Nysprog  er det opdigtede sprog i George Orwells roman 1984. Her fortælles det, "at nysprog er det eneste sprog i verden, hvis gloseforråd bliver mindre hvert år."

Orwell tilføjede et essay i form af et tillæg (skrevet i datid), hvori nysprogs grundlæggende principper forklares. Sproget er i høj grad baseret på engelsk, men det har et meget reduceret og forenklet ordforråd og grammatik. Det passer til Partiets totalitære styre, hvis formål er at gøre alle alternative måder at tænke på ("tankeforbrydelse"), eller tale på, ved at fjerne alle ord og sætningskonstruktioner, som beskriver begreberne frihed, oprør etc.

Derfor er det nok ikke så sært, man ikke vil anerkende ordet" Kulturmarxisme"


Skal vi gætte på Homofaber ect. Stadigvæk ikke fatter en brik.

14
Politik / Sv: Om venstre og højrefløjspolitik
« Dato: Juli 06, 2018, 07:42:24 pm »
Det er mere interessant dansk sprognævns bestyrelse overvejende er akademikere og venstreorienterede.

Enhedslisten ?

15
Politik / Om dommeres upartiskhed
« Dato: Juli 06, 2018, 06:25:52 pm »
Vi er alle klar over dommere er upartiske og upolitiske. De kunne ikke drømme om at komme med politisk farvede domme- nej da. I hvertfald hvis man skal tro anklageren.   
:bad:

Men læs her.

Pressen skriver.
En pige på 17 år var på diskotek. På parkeringspladsen uden for blev hun voldtaget af en afghaner på 19 år.
Han blev ikke udvist, men fik en dom på et år og seks måneders fængsel.
7 ud af 27 voldtægtsmænd fik betingede udvisninger i perioden fra 1.1 2016 til 8.5 2017. Det skete på trods af, at Udlændingestyrelsen og anklagemyndigheden vurderede, at de kunne udvises.

Hvorimod en slovak der var i håndgemæng med en anden udlænding Josue Medina Vasquez der slog først eller måske ikke, fik et slag.
Slovakken er omgående udvist.

Måske skulle jeg lige nævne der er tale om Justitsmisterens homo-ven.
Det forklarer jo en del om forskelbehandlingen.

Men uha - det er nok ikke politisk korrekt.
Og tænk hvis jeg skrev noget om homoer og kulturmarxisme.  :ohmy:

Sider: [1] 2 3 ... 130