Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Flicktor

Sider: [1] 2
1
Fritid / Sv: B&S: Rensning karburator/tank...
« Dato: August 27, 2017, 08:21:23 pm »
Du skal være ekstremt påpasselig med trykluft!
Der sidder i mange tilfælde et lille gummisæde ved nåleventilen i små-karburatorer, og det er meget nemt at overse. Når man så blæser med trykluft, forsvinder det lille sæde, og eftersom du sikkert ikke ser det flyve ud, har du ikke en chancefor at finde det igen.
Det er sket for mig, og jeg har sammen med en meget venligt forhandler brugt oceaner af tid på at finde den rigtige reservedel, men har stadig problemer med en karburator som ikke er helt tæt i nåleventilen.
Skal du have stumper online, så viljeg helt klart anbefale lytek.dk, som iøvrigt også har en fysisk butik et eller andet sted.
Jeg har gennem årene købt adskillige stumper derfra, og altid fået en god behandling. Jeg ved faktisk ikke hvordan de ligger med priser, men  det er ikke særligt vigtigt for mig...
Det vigtige er, at de ved hvad de laver, og at de har en god service hvis noget er gået galt.
Og nej, jeg har ikke noget med firmaet at gøre udover at jeg køber stumper fra dem  ;o)
Ikke så fandens langt fra hvor jeg bor ligger der en butik som forhandler have og parkudstyr til både private og firmaer. Han reparerer også, så han ved hvad han taler om, og jeg har brugt mange gode timer hos ham når jeg har været på jagt efter noget lidt mere specielt.

Hvad er adressen på det firma på Lolland så?

2
Fritid / Sv: Engelske skruer...
« Dato: August 24, 2017, 04:08:20 pm »
Nu ved jeg ikke lige hvad engelske skruer er, men har du prøvet de store byggemarkeder som Bauhaus?

Selvfølgelig har han ikke det.Manden bor på Lowland, nærmeste Bauhause Næstved. De 100 km er ganske langt på sådan en.
http://imgur.com/a/ubHLw

3
" Danskpartisten ".

Du er lige så meget terrorist som "selvi", du er det bare på en anden måde.

Poul Jørgensen

Du er en terrorist da du er ligeglad med om der kommer IS og AQ terrorister ind i europa

Manden er bange for sin egen skygge, så hvad tror du selv?

4
Fra medierne / Sv: Nu går hun nok fri.
« Dato: Maj 05, 2017, 04:52:24 pm »
Flicktor/flixtor/tørresnoren/Hr. olsen/Marie S, og hvad pokker du nu kalder dig for.

Du er dum, hverken lægen eller betjenten nægtede det i Landsretten, at det var tale om rent ethanol i blodprøverne som lægen sad og kom i den, kun dig, og du var der ikke, så du ved ikke en skid om noget, fjols.

Generhvervet kortet?, ja jo, men hvorfor skulle jeg det, jeg havde jo ikke gjort noget forkert, og for det andet, så sparre jeg næsten 1.000-Kr om måneden ved at køre på min knallert, så hvem er dum, ja lige ud over dig.

Poul Jørgensen

Nu er det ikke mig der sidder her og flæber over ingen tror på sådan en løgnhistorie.
De har sguda også tænkt tosse, hvis du har betalt en advokat for at spørge lægen om han puttede alkohol i din blodprøve , eftersom enhver idiot ved det kan man ikke da glasset er lukket.
At promillerne var foskellige i glassene er fordi du har forbrændt lidt ,eller først har været ved at få større skid på.

En knallert er også lige dig, ligesom de andre nulbonner der har fået taget førebrevet.
Synd der ikke er plads til mælkekassen, så var du prototypen på sådanen bums.5
Fra medierne / Sv: Nu går hun nok fri.
« Dato: Maj 05, 2017, 01:58:37 pm »
Nej!, der var tale om en lyseblå 1-liters dunk med påskriften ETHANOL præcist sådanne nogle man kan købe i brugsen og andre steder, selvfølgeligt skal lægen vaske sig efter at han havde fået mit blod ud over sig, han vidste jeg ikke om jeg havde en smitsom sygdom, men han burde havde rejst sig op og været gået over til sin vask og havde vasket sig med vand og sæbe, men manden kunne ikke stå op, han var vind og skæv eller på stoffer, hvilket også var tydeligt i Landsretten, hvilket alle lagde mærke til.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Tror du virkelig der er nogen der æder den latterlige historie?
Tænk, du er dum nok til at bruge penge på at tabe sagen i Nykøbing F, du kunne have betalt AT kursus og generhvervning for de penge.

Alle kan se du er et fjols der tror du kan få medhold i den tåbelige løgnhistorie du har brygget sammen, istedet for at stå til ansvar for din dumhed.


6
Fri Debat / Sv: Kære venner.
« Dato: April 25, 2017, 08:32:34 pm »
Lige et spørgsmål.

Sig mig lige engang, er der nogen her der tror jeg er ham den pædofile med øksen der angreb min nabos bil med en økse?.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Ja. Det var dig.


 


7
Fri Debat / Sv: En af mine venner!.
« Dato: April 21, 2017, 09:27:20 am »
Flixtor.

jeg går ud fra, at du godt ved det ikke er mig, der har skrevet det indlæg.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Gør du bare det. Havde jeg troet det var dig så havde jeg ikke skrevet Tiggermand. Men Pølle.

Det er Tigermanden der gør nar af dig, han har skrevet om det firma han tror er en herfra. Og bildt dig det ind i siden du har skrevet det samme.8
Fri Debat / Sv: En af mine venner!.
« Dato: April 21, 2017, 08:06:51 am »
Hjælp lige? Det er helt-slut nu her i selve Krønge efter den seneste udvikling i sagen. Ieet, Albert og Ammefar har nu ”terroiseret” mig i et halt-år, de bor inde-i ”nabo huset”, hvor de holder øje med mig hele tiden. Men ok! De forsøgte at drive mig ud men jeg blev!

Kan I for-helvede ikke forstå det! De har forsøgt alt for at drive mig ”helt” ud over kanten. Deres drillepind der er indstaleret på et hemmeligt sted-i min seng har holdt mig helt vågen nu i et halt-år. De står nede på gårspladsen og synger om natten, for at være helt sikre på ”at” jeg ikke kommer til at sove. Ieet står med en diagentstok, mens Albert og Ammefar står i kjole og hvidt og med vand kæmmet hår og med node-ark foran sig! Hvor-i helvede kan man være så SYG! De har brug for proff. Hjælp - ”hele” banden! Det er nogle meget syge metoder.

Mine trommehinder sprang en nat hvor de galede særligt ”højt” men OK! Det vokser sammen igen, men prøv lige at være uden ”hørelse” i 14-dage. Smerten er u-udholdelig, i griner måske af det nu, men når det en-dag er jer der står i det smertehelvede så har i ikke så travlt med at ”grine” længere. Men PYT!

Jeg troede jeg havde ”vundet” ind til vider men nu har Tryk fundet på den mest ”ondskabsfulde” plan ind-til videre! De har fået fat i Erik Sønderup, og han er den ”værste” af dem alle, meget værre end Albert, Ammefar og Ieet! I tror måske det er for sjovt men i må indrømme at jeg ”har” fundet mig i lidt-mere end man kan forvente!

Jeg kan ikke være nogen steder længere for Erik har udviklet evnen til at ”han” kan trænge ind i mit hoved, når han kan se mig. Kan i for helvede ikke forstå det!? Han fylder mine tanker ud dag og ”nat” så jeg ikke kan være i mig selv længer! Når jeg lukker øjnene ser jeg ”hans” fede grinende ansigt! Hans stemme lyder ”hele-tiden” som en skærebrander i mine øre. Det er nogle frygtelige ting han udsætter mig for. Tryg fik fat på ham da han var ”blevet” pansioneret fra sit VVS firma. Nu har han 24-timer i døgnet han ikke ved hvad han skal ”bruge til” så nu terorisere han mig hele tiden. Han er SYG!

Jeg ”gemmer” mig ude i laden men den anden dag fandt jeg en granat her-ude! Hvem helvede er så syg så de finder på sådanne ting? Det er blevet frygteligt at ”være” mig efter Erik er flyttet ind. Jeg kan høre dem grine dagen lang derinde, mens de flytter rundt på møblerne. Ammefar sider ofte på en taburat uden for og stanger tænder, men det lyder som eksplotioner i mit hoved når han ”stanger”. Det er nogle meget syge evner de har ud-viklet for at komme mig til livs!

I må hjælpe mig! Jeg troede ”jeg” kunne holde det ud ind-til de blve trætte af det, men nu vor Erik også er der er det hele tabt. Han går rundt med en stor sombrio, i ved de der meksikanske hatte, men der hænger kork-propper fra skyggen hele vejen rundt.

Jeg har ellers forsøgt ”at” hjælpe ”Jørgen” lidt her på det sidste. Han har kun sig selv! Han har kun sig selv! Jeg svejsede en forstærkning til hans gøngestol men nu kan jeg slet ikke hjælpe ham længere, jeg ved ikke om jeg nogen-sinde bliver mig selv igen. Det er frygteligt!

Den anden dag stod der en talerken med en stor t-bon stak på mit spise-.bord da jeg stod op, så der er lige noegn. Der har været inde og stille en forgiftet bøf til mig. Jeg kunne have været død hvis jeg havde sat mig og spist af den!

Jeg ”tør” ikke længer drikke vandet fra vandhanen uden at ”koge” detførst, så jeg får slet ikke det vand min krop har brug for. Jeg er snart ”nede” og veje 45-kilo på grund af dehydreingen og så det at de putter gift i min mad.

Og jeg ved godt at det var dig Erik der var inde i køkenet i nat og forsøge at skrue op for gassen. Erik for-helvede, nu stoppr du!

Men nu har ”bøje” fået nok, han vil hjælpe mig med at få jer ud af huset om så han skal gøre noget drastiskå nu får i Lollands stødste slagsbror på nakken og det bliver ikke for-sjovt for jer.

Kan i for-helvede ikke forstå det? I kan snart rende mig et vist sted, i iskulle være ”stoppet” mens legen var god i stedet for at finde på sådanne nogle syge ting. Men PYT vi finder jo nok ud af det.

Ti amo Nessuno

Afslørende at Tiggermanden er den samme som mopper ham pokker fra Lowland

Hans eneste "ven"her
Jeg kan godt forstå i to tåber er pisse misundelig på hans firma.Det kan han godt være stolt af.

9
Fri Debat / Sv: En af mine venner!.
« Dato: April 21, 2017, 07:53:36 am »
Ikke et øje tørt.

Selv månederne er længere på Lowland. DU skrev om den bule i oktober

10
Fri Debat / Sv: En af mine venner!.
« Dato: April 20, 2017, 06:41:07 pm »
Poul, gamle swinger, andre ville nyde opmærksomheden, ja de ville da skam. Glæd dig da over, at det da ej er værre end tilfældet er.

Nå, nu lægger jeg benene op og åbner en amarone, venner. Ahhh! :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

Ja. Det er da luksus at blive forsørget af ændre skatteborgerne mens man gå og hygger sig med puslerier.

Der er da nogle ressourcer sagsbehandleren har overset. En ny arbejdsprøvning må der til.

11
Fri Debat / Sv: ÆGGET !.
« Dato: April 19, 2017, 05:20:08 pm »
Du er godt-nok syg i hovedet, din mor burde havde druknet dig lige efter fødslen, du prøver at stjæle min Facebook profil, du har 20-gange prøvet at hakke min Tlf:, 100-gange har du prøvet at hakke min IP-adresse og min Mail: adresse, du er en meget syg person.

Poul Jørgensen
Du kan blive lige så svinsk i din formulering du vil, det ændre  ikke på du er og bliver en utroværdig sinke.


12
Fri Debat / Sv: ÆGGET !.
« Dato: April 19, 2017, 02:39:54 pm »
Flicktor.

Nu må du være en sød lille dreng, og vente til du i morgen har talt med din støttepædagog i børnehaven, jeg vil, for at hjælpe dig, så vil jeg se bort fra din sidste meget dumme kommentar, vent nu til du har talt med en voksen inden du igen skriver noget dumt.

Poul Jørgensen

Du havde stiv nakke, men det får du hurtigt af at gå stift rundt.
Så det er en gåde, du bliver ved at påstå du hele 2 gange har brækket nakken, men du tror sikkert stadig det kan indbringe penge.

Da røgentbillede er fra 1995 vil der være tegn på brud i nakken. Men det er ikke tilfældet.

Osteofyt sidder på c2 med mod c3. Det er det tætteste du er kommet på sandheden i den historie.

13
Politik / Sv: Cannabis Claus.
« Dato: April 18, 2017, 09:39:53 am »
Nu er det vel ikke din bror , du hentyder til.

Ham Nokoman "Claus " hjælper ikke andet end søsters børn af med bukserne. Og søsters eks mand mormor af med livet. Hele familien er sindssyge bedragere og dårligt begavede lader det til.

14
Fri Debat / Sv: ÆGGET !.
« Dato: April 17, 2017, 06:50:24 pm »
Ham eksperten skriver du har næbformet Osteofyt. Slå det op og du opdager det hænger sammen med slidgigt.  Som de flest over 40 har. Og altså også dig. DU har vel bare fået din skade af nakken tilbage og hæld i halsen.

15
Fri Debat / Sv: ÆGGET !.
« Dato: April 17, 2017, 05:07:49 pm »
Flicktor.

OK du kan ikke læse/forstå hvad men skriver, så jeg prøver.

2 gange, to gange, II gange, (se der skal du bare tælle til 2/to/II.), jeg ved det, det er matematik for dig, men 2/to/II gange er faktisk dobbelt så mange gange som 1 gang (du ved 1/en/I.), hvis du ellers kan følge mig i det meget indviklet regnestykke?, du ved 1 gange 1/en gange 2/I gange II Osv., men ellers må du få din mor til at hjælpe dig.

Jeg brækkede nakken i C2-C3 D:13/8-1985 da min mester sker det 750-Kg tunge Jernrør ned i hovedet på mig,(jeg håber du kan følge med?, det var en gang/du ved 1 gang/forstår du I gange :) .).

Så var der en der kørte ind i mig D:23/10-1985, se der brækkede han også nakken på mig, nu ved jeg det bliver meget svært for dig at følge med, men prøv nu, ellers må din mor hjælpe dig med at tælle på dine små fingere, D:23/10-1985 brækkede jeg så nakken i C3-C4, nu håber jeg din mor er meget dygtig til at regne, men engang plus engang til, det er altså 2 gange.

Jeg ved din profil lige er blevet oprettet, så du kan umuligt havde mange venner her på "din-debat", men!, nede i din børnehave hvor du kommer hver dag, der må der være en som kan tælle så langt som til 2/to/II, jeg ved det er helligdag i dag, så du kan ikke svare i dag, men prøv i morgen når du kommer hjem fra børnehaven :) , hvor du har talt med et geni som har lært at tælle til 2/to/II.

Venlig Hilsen (og hils din mor, hun må havde et hårdt liv.), Poul Jørgensen

Du har ingen fysisk bevis på 2 brud  i nakken. Dine røgent viser kun en skade. Det skriver ham eksperten du har prøvet og bilde folk ind gav dig medhold.

At du skriver 2 giver jeg ikke en døjt for. DU ER taget i mange løgne og nu i en mere .


Sider: [1] 2