Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 142
1
Samfund- & Kultur / Sv: Politiet efterlyser palæstinensisk voldtægtsforbryder
« Dato: September 21, 2018, 03:53:22 pm »
Jeg forstår ikke hvorfor ............................................... Så jeg forstår ikke brovterne her.

Der er så meget, du ikke forstår jo.  :big_grin:

2
Politik / Sv: Jimmie Åkesson fik 335.692 personlige stemmer
« Dato: September 21, 2018, 03:49:49 pm »
I det meget simple valgsystem med listeopstiling og proportionel repræsentation har vælgerne kun mulighed for at stemmer på partier. I 1920 fik vi mulighed for både at kunne sætte kryds ved partier og personer (og i dag løsgængere).
Ulempen er, som man ser meget tydeligt ved de højrenationale debattører her, at de har en ekstrem tendens til persondyrkelse. Det er ligegyldigt, om det er Trump, Le Pen, Duterte, Paludan, Åkesson, Viktor Orbán, Assad og listen er lang. Det nærmer sig næsten den idoldyrkelse, som man ser ved diktatorer. Hvad nytter det, at et parti har én frontfigur, hvis det ikke kan klare sig uden. Det så man jo med Danskernes Parti.
DerRudi ser åbenbart valgs som sådan et slags underholdningsprogram, hvor den mest populære er vinderen med de personlige stemmer. Sådan fungerer politik jo ikke. Det kaldes populisme.

3
Fra medierne / Sv: "Aftenshowet" - DRs mest politisk korrekte program
« Dato: September 20, 2018, 11:40:08 am »
Er du den menneskelige udgave af flodhesten Dolph?

4
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 20, 2018, 09:42:31 am »
Alle partier som går ind for massehjemsendelser går efter 50,1% af stemmerne fordi der er ingen andre der vil samarbejde med dem. Det siger jo sig selv.

Og derfor er I ikke demokratiske, fordi I ikke har opbakning til jeres massehjemsendelse. Hverken blandt befolkningen eller i paralamentet.

5
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 20, 2018, 09:36:06 am »
Sverige er et etparti land da 7kløveren står for det samme. Alle partier som går ind for massehjemsendelser går efter 50,1% af stemmerne fordi der er ingen andre der vil samarbejde med dem. Det siger jo sig selv. Det nuværende system i Sverige er ikke demokratisk men derimod et NWO-diktatur.

Flertallet mener det modsatte af dig, så du tager fejl. World factbook skriver også under Goverment type, at det er et parliamentary constitutional monarchy. Det er altså et parlamentarisk demokrati.

6
Fra medierne / Sv: I det mindste har de ikke luksusfængsler
« Dato: September 19, 2018, 11:41:01 pm »
I det mindste må man gøre grin med holohoax og give romerhilser i Iran og Lebaron,

Hvornår flytter du?

7
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 19, 2018, 11:34:04 pm »
DNM er heller ikke en stat. Det er en bevægelse og parti som går ind for direkte demokrati. De stiller op og modsat venstrefløjen så er de modstander af valgfusk.

DNM gør ind for at indføre nazisme og afskaffe det nuværende system. Det er ikke et politisk parti, der er en del af den etableret styreform. Det er et parti, der går ind for en etpartistat. Det gjorde Danskernes Parti også, eftersom deres mål var at få absolut flertal.

8
Nu er jeg en af dem, der har sagt flere gange, at jeg ikke gider dem. Jeg forventer i det mindste at få en beskrivelse af indholdet. Der er to grunde til det. Det ene er, at man risikrer en debat, hvor folk smider youtubevideoer i hovedet på hinanden og det er ikke debat eller diskussion. Jeg forventer, at folk kan argumentere ved hjælp af sætninger og ikke bare linker til en video.
Det andet er, at alle kan uploade en video. Der er ingen der laver peer review. Hvis jeg ser en video skal jeg til at søge på vedkommende for at finde ud af, hvad dennes meritter er. Det er ikke det samme som hvis jeg finder en artikel på pubmed, cochrane databasen eller lignende samlinger.
Og så er der også det ved det, at hvis en elev bare linker til youtubevideoer i et opgave vil man som lærer ikke acceptere det. Man forventer, at elever kan begrunde. Der må være et bundniveau, som tilsvarer folkeskolen eller højere.
At linke til youtubevideoer er det samme som at henvise til noget, som Karl nede fra bodegaen engang har sagt.

9
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 19, 2018, 10:02:56 pm »
SF er ikke en stat. Jeg skrev jo stater.

En voldelig gruppe som DNM går ikke ind for demokrati, for hvis befolkningen fravælger dem, vil de jo ikke sige: Nå, det er fint. Du går heller ikke ind for demokrati, fordi du lyver, manipulerer og fordrejer. Et demokrati betyder, at der skal være gennemsigtighed i systemet.

10
Fri Debat / Sv: Hvorfor skal al ting gentages i det uendelige?
« Dato: September 19, 2018, 09:29:56 pm »
Nu går DNM/NMR også ind for demokrati. Så hvad er din pointe?

Nordkorea påstår også, at de har demokrati - og DDR havde ligefrem demokrati skrevet ind i navnet: Deutsche Demokratische Republik.

- så jeg giver ikke fem potter pis for, hvad man selv kalder sig.

Det officielle navn for Nordkorea har også ordet demokrati i det. Den demokratiske folkerepublik Korea.

Det er sjovt, at jo mere stater kalder sig noget med demokratisk eller folkelig, jo mere autoritæer og ekstreme er de. Det gælder så også DNM.  :smile1:

11
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 19, 2018, 03:02:01 pm »
Vi gider ikke læse Dansk Folkepartis propagandasprøjte.

Vi siden hvornår er du blevet i flertal? og Vi andre elsker DF

Siden hvornår har DF flertal?

12
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 19, 2018, 01:18:51 pm »
Vi gider ikke læse Dansk Folkepartis propagandasprøjte.

13
Fri Debat / Sv: Resultat af Sveriges dårlige grænsekontrol
« Dato: September 19, 2018, 12:54:13 pm »
Reptil Formskifter:
Citér
Det kan kun være helt bevidst og ondsindet, når svenskerne lukker asylbørn ind, som tydeligvis ikke er børn. Det er naturligvis fordi, de gerne VIL have landet oversvømmet med unge muslimske mænd, så de kan få den befolkningserstatning, som NWO-globalisterne higer efter.

For jeg kan seriøst ikke tro, at der er nogen, der ikke kan skelne mellem en 13 årig dreng og en 18-20 årig ung mand. 13 årige har som regel ALDRIG fuldskæg og også sjældent nogen som helst form for skæg. Så hvis en ung mand har skægstubbe eller fuldskæg, vil han være MINDST 16 år gammel, er min påstand.

Alligevel ser man et hav af unge mænd med skæg, der i Sverige benævnes BØRN. Det er jo helt grotesK. Man kan altså ikke både være barn og have skæg.

Masser af disse "uledsagede børn" har i årevis snydt konfliktsky nordiske myndigheder. Jeg glemmer aldrig nedenstående artikel, især ikke det ledsagende billede af ham med isbjørne-bamsen. Er han ikke kær? Man kan ligefrem se, hvor han griner af de dumme svenskere, der har lukket ham ind. Da jeg så billedet første gang, spurgte jeg min kone, hvor gammel hun troede han er. Hun svarede 42!

https://da.gatestoneinstitute.org/6243/flygtningeborn-sverige

"Ensam kommande flyktingbarn" i Sverige:

2004:     388
2008:    1.510
2012:    3.578
2015:   35.369

Har du ikke andet end flygtninge og muslimer på hjernen fra du står op til du går i seng?

14
Fri Debat / Sv: Langt ude - og en meget sær måde at tænke på
« Dato: September 19, 2018, 11:35:41 am »
Tyngdekraft er en matematisk teori!?

Du påstår med andre ord, at hvis man ændrer den matematiske teori - så falder vasen ikke ned og knuses, hvis du skubber den ud over kanten på bordet.

Den matematiske teori kører på en kuglejord, hvis jorden i stedet er flad, kan du ikke bruge Newtons teori!

Det passer da ikke. Man har kraftpile i Newtons formler. Men nu er jorden jo heller ikke flad.

I så fald falder vasen ned i henhold til den beviste elektromagnetisme, som holder alt på plads på den flade jord! :yes:

Et menneske vil opleve et frit fald og vægtløshed som det samme. Det er ækvivalensprincippet. Derfor er tyngdekraft ikke en eleketromagnetisk tiltrækning. Du vil heller ikke kunne fornemme, når elevatoren begynder at køre ned.

15
Videnskab / Sv: Hvordan opstod mennesket?
« Dato: September 19, 2018, 11:09:43 am »
Uden at være skrå sikker, mener jeg dog at der er TRE - 3 arter som er bedre end mennesker.

Pingviner, fugle og myre.
Den årlige pingviner træk i Antarktis, fugleners træk over havet, og myrenes bedrift om at hente vand eller mad fra over 1200 meter afstand.

 


Vi har dog stadig en superkraft som de færreste dyr har. Mennesker er nogle af verdens bedste langdistanceløbere! Et menneske (i særdeles god form) kan løbe en gazelle op indtil den falder om af udmattelse. Det siger noget om de miljøtilpasninger tidligere mennesker har gennemgået. Vi har udviklet rigtig mange svedkirtler for at kunne komme af med varme, samtidig med at vi udviklede muskler i ryggen der holder vores hoved oprejst under løb. Vi er bygget til at løbe byttedyr op!


Det er nemmelig rigtigt. Der er dog en anden vigtig ting. Foden. Den er lidt af en schweizerkniv, fordi den er skabt til at kunne bevæge sig på så mange forskellige underlag. Lige fra blød muld og sand til stejle klipper og isglatte overflader. Strukturen gør også, at den kan affjedre stød under løb. Achillessenen kan tåle belastninger på mere end 2 ton, men bliver aldrig rigtig brugt af det moderne menneske.
Der var jo en del hype for 10 år siden om barfodsløb som modsvar til de højteknologiske løbesko. Jeg fulgte selv med på tendensen. Det var lidt sjovt og interessant.

Jeg burde måske have skrevet pattedyr der holder en konstant kropstemperatur. En hest er jo for eksempel et dyr med hove der svarer til at gå på negle. Katte og hunde går på det, der er vores tæer, men det er en simpel må at affjedre under selve skridtet, de tager, hvor mennesker kan affjedre, fra foden har ramt underlaget til foden slipper, fordi vi har svangen. Samtid kan mennesker jo også bruge fødderne finmotorisk, hvilket ses på folk, der er født uden arme. Der er ingen pattedyr der har samme bedre funktion i bevægelsesapparatet som mennesket har.

Sider: [1] 2 3 ... 142