Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 213
1
Man må ifølge STASI-GuBBi ikke fortælle sandheden om homofaber, men enhver kan regne ud at det er lige så klamme oplysninger, som findes om hans pædofet....

Jeg er det tætteste, du er kommet på at få en rigtig ven i dit liv, men du er altid så utaknemmelig og sur.  :smile1:

2
Citér
Men det er os der vinder. Vi behøver ikke engang kæmpe for at overtage Danmark.  :big_grin:

Kan man så ikke vende det om. Muslimerne drev engang slaveraider langt op i Europa. Noget at være stolt over.

Nu driver de den ikke længere end et skræmme nogle pølsevognsindehavere, brænde nogle biler af eller køre på knallert i fodgængerområder, med et hoverende udtryk i dres store fjæs. Ikke præstationer at være stolte over.

Og i Gaza sidder det stolte folk af tidligere slaveholdere bag et otte meter højt hegn. I total afmagt. Er set stolte over al den ære? Et tror jeg ikke.

Du er også alt for naiv, Carlo. Det må være dine Mao-suits der gør det.  :smile1:

3
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: April 21, 2019, 04:28:23 pm »
Jeg er heelt sikker på homofaber bare driller dig men du falder (som sædvanlig) i med begge ben,  :girl_wink:

Det er ufatteligt så naive folk er. Folk hopper simpelthen i med arme og ben. Det er så tydeligt, at det er trolleri og provokeringer fra min side, men selv ikke engang, når jeg gør opmærksom på det, fatter de det. Så kan jeg lige så godt spille den 100%.
DerRudi, fedt, Carlo, Anti-rød osv. hidser sig mere op end Paludan-modstandere.

4

Men det er os der vinder. Vi behøver ikke engang kæmpe for at overtage Danmark.  :big_grin:

 :bad: :bad: :bad:

Ja, for mange påskebryg.  :smile1:

5
Småproblemer. Det er bare drengestreger jo.

Selvfølgelig skal du provokere, din latterlige skod muslim og hvor er det herligt, at hele verden hader jer, i selvdestruktive idioter.

Men det er os der vinder. Vi behøver ikke engang kæmpe for at overtage Danmark.  :big_grin:

6
Småproblemer. Det er bare drengestreger jo.

7
Fra medierne / Sv: Etbarns Politik.
« Dato: April 21, 2019, 01:09:08 pm »
Syrien ligger langt nede. Der er en sammenhæng mellem lande, der har et højt bnp per indbyggere og stor co2-aftryk per indbyggere. Det er ikke befolkningstilvæksten, der er den største belastning.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_carbon_dioxide_emissions_per_capita

8
Fra medierne / Sv: Etbarns Politik.
« Dato: April 21, 2019, 01:03:50 pm »
Det er noget skidt at se på den procentmæssige vækst, for en regional vækst fra 10 mio til 20 mio er måske en fordobling, men en vækst et andet sted fra 40 mio til 50 vil ikke opfattes så slem.

Grunden til, at disse lande oplever en stor tilvækst er på grund af lav børnedødelighed, længere levealder en flere unge. Til sammenligning er der lidt under 20 mio indbyggere i Syrien på et areal på 185 km2, men Sydkorea på 100km2 har 50 mio. Det er ikke selv befolkningstallet, der er problemet. Det er det samlede forbrug af ressourcer.

PhuuuHa – og jeg der gik og troede at det var en CO2/resursemæssig  udfordring, at et land som Syrien 6 doblede sit indbyggerantal på 100 år.

Men det er det så ikke, jf. Homofaber.

Så må vil vel ty til den gamle traver, med at der er enlige hvide mænd, der er problemet… :yes:

Hvad har enlige hvide mænd med det at gøre? Det er vesten, der har det største co2-aftryk per indbyggere, fordi vi forbruger mere. Det skrev jeg også længere oppe.

9
Fra medierne / Sv: Etbarns Politik.
« Dato: April 21, 2019, 11:49:28 am »
At en stor del af befolkningstilvæksten i Danmark skyldes indvandring fra de lande, du nævner, er noget sludder.
I 1880 udgjorde landets befolkning knap 2 millioner, i 1921 havde vi rundet de 3 millioner og i 1945 havde vi rundet de 4 millioner. Endelig rundede vi i 1973 de 5 millioner, og endnu i år 2019 er vi ikke nået op på de 6 millioner.

Prøv at forhold dig til de sidste 50 år, og hold 16, 17 og 18 hundredetallet ude af denne diskussion, da perioden ikke er repræsentativt.

Indbyggertal i Danmark 1970 – 4.931.241 indbyggere.
Indbyggertal i Danmark 2018 – 5.754.356 indbyggere.
Altså en tilvækst på 823.115 individer på henved 50 år.

Hvis vi i denne ligning fjerner samtlige fremmedarbejdere, indvandrer, migranter, flygtninge mv., samt absolut alle af deres efterkommere, vil jeg påstå at Danmarks tilvækst havner meget nær et rent nul.


Mit tidligere fremsendte link https://www.globalis.dk/Statistik/Befolkningstal kan (åbenbart) også befolkningsfremskrive, og billede er tilsvarende foruroligende:

Syriens tilvækst i perioden 2020 – 2070 =       101 %
Danmarks tilvækst i perioden 2020 – 2070 =   17 %

Du må sgu’ da erkende at verden har et seriøst problem, ikk’?

Redigeret:
Der er klimaforskere der deler mine holdninger i dagens Jyllands Posten.

https://jyllands-posten.dk/international/ECE11318976/klimaforskere-vil-bremse-jordens-befolkningsvaekst-med-etbarnspolitik/?ref=eblistermest

Det er noget skidt at se på den procentmæssige vækst, for en regional vækst fra 10 mio til 20 mio er måske en fordobling, men en vækst et andet sted fra 40 mio til 50 vil ikke opfattes så slem.

Grunden til, at disse lande oplever en stor tilvækst er på grund af lav børnedødelighed, længere levealder en flere unge. Til sammenligning er der lidt under 20 mio indbyggere i Syrien på et areal på 185 km2, men Sydkorea på 100km2 har 50 mio. Det er ikke selv befolkningstallet, der er problemet. Det er det samlede forbrug af ressourcer.


10
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: April 21, 2019, 11:28:16 am »
Hvad rager det os, hvad der er sket på den anden side af jorden. Der dør så mange af det ene eller andet.

11
Fra medierne / Sv: Etbarns Politik.
« Dato: April 20, 2019, 04:33:39 pm »
Hvis man ser på, hvem der afsætter det største CO2-aftryk, er det de industrialiserede lande. Hverken Afrika eller Asien er overbefolket på det punk. En person i Danmark udleder det, som 20 personer i Inden gør tilsammen. Det er kun et problem, hvis forbruget er højere end ressourcernes kapacitet. Det vil være stort set ligegyldt, hvis man forsøger at dæmpe tilvæksten i de mest fattige populationer, fordi det er ikke dem, der belaster klimaet.

12
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 18, 2019, 11:17:53 am »
På den danske ultraliberale arena har vi jo Lars Sejer. Han er så ultraliberalistisk at han nærmest er libertarianer. Han har været aktiv omkring Liberal Alliance og ha har udgivet et oplag af Ann Ryans skrifter. Men han har været medstifter af Saxobank. Banken er mest investorrådgiver og beskæftiger sig med investeringer. Dvs at investorer nyder uden at yde noget. Som igen vil sige at høste hvor andre har pløjet, harvet og sået.

Sådan noget kalder jeg, helt uden blufærdighed, for snylteri. Liberalisme i en nøddeskal.

Ja, ja, ja og atter ja. Jeg ved godt at det er med til at få de kapitalistiske hjul til at dreje rundt. Sådan er kapitalismen.

Ann Ryan var idepolitisk og hendes opfattelse var, at hvis noget var skidt måtte det modsatte være det bedste.

En af de principper som de marxistiske lande har fungeret efter er produktion - at produktion er lig stigning i velstand. I praktisk blev det værre og værre og folk sled sig ihjel. Den drivende kraft var ikke produktion, men derimod den samlede efterspørgsel, som skabte produktionen. Investering og investeringsbanker fungerer bare på den måde, at de allokerer kapital de steder, hvor det er mest effektivt.

13
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 18, 2019, 11:10:50 am »

Når jeg læser ideerne, så bemærker jeg omgående at de udelukkende beskæftiger sig med hvordan det bør være. Når det skal omsættes i praksis, står vi med nogle ideer om det perfekte samfund. Et paradis uden u-liberale slanger.Men når jeg læser ideerne, så tænker jeg straks på hvordan det går når ideerne skal omsættes i praksis. Er det noget at sige til? Hvad skriver og siger liberalister. Hvordan ser det ud hvor ideerne udmøntes i praktisk politik? Er det komplet ulogisk at stille disse spørgsmål?

Jeg bemærker også at de liberale ideer, beskæftiger sig meget med hvordan det bør være. Intet om hvordan der bør handles når tingene ikke er som de bør være. Men så ligger det vel lige til højrebenet, at så må tingene betvinges i den retning som de bør være. Jeg vil ikke undlade at undre mig over, at den mest konsekvente økonomisk liberale politik gennemføres i diktaturstater.

Det er faktisk omvendt, Carlo. Økonomiske teorier beskæftiger sig ikke med, hvordan det skal være, men forsøger op opstille modeller og forklaringer. Der findes ikke liberalisme i ren form.

Du modsiger dig selv, når du siger, at liberal politik mest gennemføres i diktaturstater, men diktaturstater er kendt for at undertrykke befolkningen, og netop frihed og rettigheder for befolkningen er en forudsætning for liberalisme.

I øvrigt er det sådan, at vi i Danmark har økonomiske rådmænd og Det økonomiske råd til at "overvåge" udviklingen, hvis økonomien vokser for hurtig eller går for langsomt jf. den anbefalet 2% vækst. Hvis politikerne ikke vil høre, er det ikke fordi, der er fejl i modellerne.

Jeg synes, du skal stoppe her og prøve at låne nogle bøger om samfundsteori.

14
Fri Debat / Sv: Farisæernes hyklertale om Notre Dame-branden
« Dato: April 17, 2019, 09:50:01 pm »

Han kan ikke køre bil så den rasler nok til at falde til i Muhammedanien

Ja, under mit sidste hjemmerøveri kørte jeg galt og havnede i en busk da jeg skulle stikke af. Havde ellers gaflet et 52" tv og et par nye samsung telefoner.  Til alt held lykkedes det mig at hugge en æske lakridspiber fra den lokale tankstation, så lidt fik jeg da ud af aftenen.


Syntes du så det var en dum ide med airbag i bilen ?
Når du nu håner faldairbags.

Jamen jeg havde sikkerhedssele på - samt justeret bakspejl, rat og sæde som man skal, når man skal føre motorkøretøj. Jeg havde også sørget for, at mit alubat og brækjern ikke lå løse i bilen. Løse genstande i bilen kan være farligt.

15
Fri Debat / Sv: Farisæernes hyklertale om Notre Dame-branden
« Dato: April 17, 2019, 07:09:28 pm »

Han kan ikke køre bil så den rasler nok til at falde til i Muhammedanien

Ja, under mit sidste hjemmerøveri kørte jeg galt og havnede i en busk da jeg skulle stikke af. Havde ellers gaflet et 52" tv og et par nye samsung telefoner.  Til alt held lykkedes det mig at hugge en æske lakridspiber fra den lokale tankstation, så lidt fik jeg da ud af aftenen.

Sider: [1] 2 3 ... 213