Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 276
1
Politik / Sv: Stram Kurs-kongres måske på Christiansborg
« Dato: I dag ved 09:34:52 pm »
Ja, uha, det er spændende ...

2
Ja, hun efterlyste også om jeg kunne skaffe en flok virile araberdrenge. Af hensyn til børn og folk med dårligt hjerete er det vist bedst, at jeg ikke skriver, hvad det præcist var de skulle gøre med hende.

3
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: I dag ved 03:58:32 pm »

Forsvareren er imod da hele problematikken bunder i grøn misundelse, og derfor skal boligejere ned med nakken, hvilket betyder i mange tilfælde at dør en ægtefælle, må den efterlevende flytte fra huset.
Den slags vil anti-rød ikke være med til.


I den virkelige verden er der jo bare engang sådan, at hvis man har købet noget, som man ikke har råd til, kan man ikke bare få lov til at beholde det, selv om man har haft det i 40 år. Det kommer ikke som en overraskelse, at folk dør. Det er vilkårene ved at købe hus - uanset om man har bygget det selv.
Der er mange mennesker, det er synd for her i samfundet, men det er ens for alle.

4
Fra mig til dig / Sv: Tigerklagerens verden (uha!)
« Dato: I dag ved 03:43:52 pm »

Det gør han uden tvivl. Tigerklageren var 'høj' af selvtilfredshed, da han fandt på at sende en pb til profilen Murersvenden, så han kunne ikke lade være med at prale af, at "de venstreorienterede kan skrive hvad vi vil" (desværre er der alt for meget om det!)

Men så snart du, Rudi, påpegede det, begyndte han at true: "Pas nu på, du ikke bliver bannet igen", hed kommentaroverskriften. Det er tit i dem, man ser Tigerklagerens sande og hadefulde ansigt, dér han især bliver ubehagelig og igen og igen skriver, at folk har 'skrald i låget', 'ikke er rigtigt kloge', lyver osv.
Han har også engang truet Lyjse i en kommentar omkring ´'den store fejde' (januar 2017, da han blev taget med bukserne nede for at skrive sine egne kendte meninger i i den mere ekstreme Tigermands profil  :smile1:). Den fejde vil jeg vende tilbage til senere, for det er godt for ikke-brovtere at have den slags information, så de ikke hopper på Tigerklageren & Co.'s mange røverhistorier.

Du skal ikke sende flere beskeder til mig. Jeg er ikke interesseret i at betale for at se dig uden en trevl på kroppen. Hvor er du dog klam og pervers.  :bad:

5
Jeg sidder her i mit stille sind, og funderer over om ikke DerRudi og Helga den Anden er en og den samme. Men det vil jeg ikke så meget som antyde, så jeg holder det helt for mig selv.

De har i hvert fald det til fælles, at de ikke er her for at debattere.

6
Hvordan forklarer du så, at danskerne har fravalgt de islamkritiske og højrenationale partier? Der må være en uoverensstemmelse.
De seneste meningsmålinger afspejler ikke den undersøgelse.

7
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 08:57:07 pm »
Det giver i øvrigt ingen mening, for når du er så utilfreds med dem, der sidder i Folketinget, men alligevel ikke ønsker at lave systemet om, hvordan kan du så få alle de kloge folketingsmedlemmer, som du taler om og som skulle lede anti-rød landet. Hvordan vil du forhindre alle de uegnet, som sidder der nu, når du alligevel ikke vil lave om på systemet.

8
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 08:54:55 pm »
Jeg citerer bare, hvad du selv har sagt. Du vrøvler om vælgerforeninger, ældresagen og alt muligt andet.

Det er så nemt: alle kan stille og, hvis de også kan stemme. Den mulighed skal man ikke have i anti-rød-samfundet, siger du. Det kan godt være, du mener det nu, fordi du blev sat på plads. Du sagde jo selv:

Citér
Folketinget skal bestå af 99 folkevalgte medlemmer. Valgt ud fra de der melder sig til vælgerforeninger og meddeler de gerne vil opstille til folketinget. Det er nemlig sådan det foregår hvad Homofaber ikke begriber.

Du får linket igen: https://www.ft.dk/da/folkestyret/valg-og-afstemninger/hvordan-man-stiller-op

9
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 08:46:36 pm »
Hvis en organisation ønsker at opstille en kadidat skal det kunne lade sig gøre. For eks ældresagen.Alle kan stadig stille op til folketingsvalg, hvis de også kan stemme til folketingsvalg. Du vil have, at man skal kunne frasortere dem med de forkerte meninger. Alle kan stille op og vælgerne afgør resultatet. Længere er den ikke.

10

Hvor er det dog synd for dig, at du er den eneste ikke-socialist i verden. Du blev fyret af socialister, da du var direktør, Schlüter, Anders Fogh og Glistrup var også i din verden socialister, og det samme er Thulesen Dahl og Trump. Så stakkels dig er jo helt alene i en verden, hvor alle andre er socialister.  :big_grin:

Du er ikke helt forkert på den. Anti fik rigtigt nok sved på panden da han skulle bortforklere Messerschmidts svindel. Det nemmeste for ham var bare at anklage DF for for at være socialist og venstreorientet. :smile1:


11
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 08:24:07 pm »

Folketinget skal bestå af 99 folkevalgte medlemmer. Valgt ud fra de der melder sig til vælgerforeninger og meddeler de gerne vil opstille til folketinget.

 Hvem skal udvælge dem, der kan opstille til valg, Anti-rød?

Alle kan stille op til folketingsvalg. Man skal ikke være medelm af en vælgerforening, godkendes af et råd eller noget andet, som man skal i Anti-rød-samfundet.

Har man valgret er man også valgbar. Basta. Det kan siges med en linje, men du - der er imod uforståelige love og regler - bruger 100 linjer på at komme med snørklede regler.

13
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 08:11:03 pm »
Dem, der sidder der nu i Folketinget, er valgt af valgerne. Dem er du utilfredse med. Den eneste måde, du kan få nogle folketingsmedlemmer, som du ikke kan brokke dig over er ved at lave om på systemet, så du kan udveælge de rigtige. Det er vælgerne, der sætter deres kryds.
Alle kan stille op fil folketingsvalg. Det står der i valgloven.

14
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 07:51:04 pm »
Du er taget med bukserne nede - for 117. gang.  :smile1:

15
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 22, 2019, 07:50:21 pm »

Jeg ønsker ikke en socialistisk et-parti-stat. Så kan jeg slippe for du skriver den slags løgn og vås oftere ???


Svar udbedes !!!


Læg mærke til socialisten er en kujon, og ikke svarer ærligt.
Redigér indlægDet er ikke min skyld, at du ikke kan huske, hvad du selv har sagt.

Sider: [1] 2 3 ... 276