Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - annella

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Politik / Menneskejagt og medlidenhed
« Dato: Oktober 26, 2016, 09:12:25 am »
http://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/menneskejagt-og-medlidenhed

Når en politisk sag eksploderer som i tilfældet med Dansk Folkeparti og brugen af EU-penge, rettes opmærksomheden mod bestemte personer. Sådan må det være, og de fleste er nok enige om, at man skal stå til ansvar for sine gerninger. Men processen kan snart få en vis karakter af menneskejagt.

Morten Messerschmidt er for tiden det menneske, alle taler om, og hvis ansigt man ser overalt, og i lørdags forlød det, at han var blevet indlagt med et ildebefindende. Nu er manden sygemeldt og opfordres af lægerne til at holde sig i ro hjemme.

Morten Messerschmidt har i sig meget af det stof, der bliver ved med at skabe historier omkring hans person. Han er alt andet end gennemsnitlig både hvad angår begavelse, opførsel og antal personlige stemmer som EU-politiker, og når en sådan mand træder forkert eller snubler, eller hvad der nu er sket, opsluges han af en slags dobbelt identitet. Han er både offer og gerningsmand, og medierne er i høj grad med til at bestemme, hvilken rolle der kommer til at fylde mest.

De kommende dages mediebehandling af den nu sygemeldte Morten Messerschmidt vil være med til at præge folkets syn på ham. Hvis menneskejagten fortsætter, vil følelsen af medlidenhed sikkert vokse, og så handler det hele ikke blot om, hvad Morten Messerschmidt muligvis har gjort sig skyldig i angående pengene fra EU. Så handler det også om, hvordan mediekraften kan gøre et menneske så fredløst, at det kan ende med at bukke under for det. Og det er en helt anden historie.


Mon medlidenhed med Messerschmidt vil vokse?

Ikke hos mig slet ikke.

Både offer og gerningsmand skriver Sørine Gotfredsen, nej heller ikke for mig, for mig er han ene og alene gerningsmand. Messerschmidt burde om nogen vide, at pressen er nådeløs, men det kan han jo nu tænke over i fred og ro, hvor han er sygemeldt, og det synes jeg er fejt.

Din mening?

2
Fra medierne / Sv: Danmark endnu engang til grin for muhammedanerne
« Dato: Oktober 25, 2016, 08:49:31 am »


http://www.tagesschau.de/ausland/fluechtlinge-im-mittelmeer-gerettet-101.html

I år er der blevet reddet 150 000 i land i Italien. En byrde som resten af Europa, ikke kan byde at lade Italien stå alene med.

Hvem tror du, vil modtage dem?

3
Politik / Opfordring: Lad private danskere sponsorere syriske flygtninge
« Dato: September 28, 2016, 08:58:57 am »
Kode: [Vælg]
http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9035513/opfordring-lad-private-danskere-sponsorere-syriske-flygtninge/
Danmark bør åbne for, at private kan sponsorere syriske flygtninge og tage ansvar for, at de bliver integreret, lyder det samstemmende fra generalsekretær Anders Ladekarl, Dansk Røde Kors, og generalsekretær Andreas Kamm, Dansk Flygtningehjælp.

Idéen om at privatisere flygtningeindsatsen stammer fra Canada og får støtte fra flere velhavende danske erhvervsfolk.

»Civile får lov til at gøre en indsats for at integrere, og i Canada virker det. Vi ser det som en mulighed for at hjælpe flere flygtninge, hvor det civile samfund tager en større del af ansvaret,« siger Anders Ladekarl.

Andreas Kamm fremhæver, at modellen »sikrer en forpligtigelse i lokalsamfund til at hjælpe med at integrere flygtninge«.

»Men det skal ske inden for en statslig ramme. Det skal besluttes politisk, hvor mange man vil tage imod på den måde,« siger han og foreslår, at det f.eks. kunne være de 500 FN-kvoteflygtninge, som Danmark normalt tager årligt, men i år er udskudt pga. tilstrømningen via Tyskland.

Den aarhusianske erhvervsmand Claus Hommelhoff bag firmaet Formuepleje betaler i dag studiebøger og togkort for en ung palæstinenser i Danmark, og han er åben for Canada-modellen.

»Det er en egoistisk betragtning. I løbet af få generationer vil vi mangle velfungerende mennesker til at tage sig af vores samfund,« siger han.

Opfordringen kommer, netop som Canada sammen med milliardæren George Soros og FN’s Flygtningehøjkommissariat har iværksat en kampagne for at eksportere den canadiske model, hvor frivillige sponsorerer det første års ophold for flygtninge.

På den måde har private canadiere for ca. 150.000 kr. pr. familie hidtil skaffet permanent opholds- og arbejdstilladelse til godt 11.000 syrere i Canada. Med udgangspunkt i integrationsydelsen ville udgiften til en flygtningefamilie med børn i Danmark være ca. 200.000 kr. Dertil kommer statslige udgifter som børnecheck og evt. boligsikring.


Hvad mener du om at indføre den canadiske model i Danmark med at privat personer sponsorer flygtninge?

Jeg har flere gange både hørt og læst om denne model og ved den fungerer, men jeg er ikke overbevist om, at den kan gennemføres i Danmark og hvis måske kun i meget få tilfælde, spørgsmålet er jo også hvor mange danskere, der har råd til i et år at sponsore en familie for ca. 200.000 kr.

Jeg personlig har ingen ambitioner om at gøre det.

Og du?

4
Politik / Sv: DF. vi kan sagtens få en paralel Europol aftale
« Dato: September 28, 2016, 08:33:35 am »
Er det så et løftebrud når vi ikke får det næste år.
Eller fordi det er bedre for vores land.

Det er faktisk et løftebrud fra DF's side, efter partiets frontfigur i Europa-Parlamentet Morten Messerschmidt både før og efter folkeafstemningen gav garanti for, at Danmark ved et nej til retsforbeholdet vil forblive fuldgyldigt medlem af Europol.

Selvfølgelig er det ikke bedre for Danmark, at vi ryger ud af det europæiske politisamarbejde.

5
Fra medierne / Sv: IS-sympatisører anholdt i Nordtyskland
« Dato: September 21, 2016, 04:57:54 pm »
De har ikke noget med Islam at gøre, og derfor må man nærmere regne dem for at være "tyske" terrorister. Ingen grund til at blande Islam ind i dette.

"Tyske" terrorister med syriske pas? Ja hvorfor ikke muligt er det da.

6
Fra medierne / Sv: Så var der valg i Berlin.
« Dato: September 21, 2016, 04:47:53 pm »
Postet af: joJO
« Dato: I dag ved 05:49:28 pm »

    Indsæt DelCitat
Citér
Må jeg spørge, hvis du i fruen navn skulle havde klaret den aktuelle problem med 1.7 million flugtninger som bankede på døren. Hvor vil du havde sendt dem hen.

joJO et godt ?? - men at stå op med udstrakte arme og direkte sige "Kommt zu Us"" finder jeg mega problematisk. Hun kunne - (med den tyske magt bag sig)- have foranstaltet hjælp i nærområderne (pengemæssigt) - hjælp til Jordan især, lagt mere pres på Saudi-Arabien; ja jeg godt klar over, den er svær, men Tyskland har nok noget her at skulle sige til Saudierne, samt en mere hård næve overfor Erdugan, men her har hun Die Angie, totalt kolapset. Tyrkiet forbeholder sig jo ret til at kæmpe mod PKK og Peshmerga, som er nogle af de få styrker, der har nedkæmpet ISIL-styrkerne - ingen anden formation har s** formået dette  - Der er flere Kurdiske grupper, men det vil blive for lang en historie her :Laie_55:

***********************************************************************
Indsæt DelCitat

Citér
Et eller andet sted skulle de jo placeres, dersom ingen ville skyde dem offentlig, og Hungarien havde ikke flere kølebiller til formalet. Jeg synes det er et enormt vanskeligt problem, og jeg kunne ikke se en andet Kansler gøre de ret meget anderledes.

MMhh - ja tilbage til nærområderne, som jeg skrev i første del. Tyskland (og EU) skulle have stoppet denne grænseoverskridende flod af flygtninge allerede i Grækenland med massiv indsats i de nære områderne - dette kunne måske allerede tidligere, have implementeret en militær indsats mod Assads regime, og mod russerne, som jeg tror er bag en hel del af denne strategi - underminer EU med flygtninge - Jo joJO havde Merkel været mere obs på de andre EU-landes indgang til dette, havde hun nok gjort anderledes - tror jeg; uden dog at vide  :queen:


El Nino.
Jeg respekterer Angela Merkel.
Hun reagerede muligt forkert, andre lander kunne muligt tage et større andel af problemet.
Men hun løste et problem, og skal leve med ansvaret, og det er det politikere gør, de leder efter bedste evner. (forhåbentligt)

Vores regering i 1940 gjørde noget tilsvarende, åbne grænser for et problem.
Om det var rigtigt eller forkert ? . Hvad synes du.

Merkel gjorde noget lignede.
Jeg tør ikke sige om det er/var forkert, men jeg har valgt at støtte dem som tager beslutninger, alternativet er ragnarok og være, xenofobi er ikke (har aldrig) været vejen til succes.


Nej hun løste så sandelig ikke et problem tværtimod, hun skaffede et problem ikke kun til Tyskland men til alle vestlige EU-lande, da hun sagde at flygtninge var velkommen og åbnede for Tysklands grænser, og tillige igen og igen påstod "Wir schaffen das" - nej wir schaffen das NICHT, og det er hun i mellemtiden selv klar over.

7
Fri Debat / Sv: Kronprins Frederik
« Dato: August 21, 2016, 03:08:53 pm »
Jeg synes at du klarer det ganske fint med at skrive dansk, trods din ikke-danske baggrund - men du er dælendulme dårlig til at forstå det som du læser!

Prøv igen - Frederik brokker sig da ikke over noget som helst omkring sin egne oplevelser i Rio - men over den generelle logistik omkring stævnet.

Kronprins Frederik er medlem af IOC, så burde han være kommet med forslag om en bedre logistik.

8
Fri Debat / Sv: Muslimer elsker de sydtyske bjerge?
« Dato: August 17, 2016, 04:42:09 pm »
Jeg tror, han blev skræmt væk

Det kan ikke lade sig gøre. :smile:

 :JC_doubledown:

9
Fri Debat / Sv: Muslimer elsker de sydtyske bjerge?
« Dato: August 17, 2016, 03:11:05 pm »
Man bliver så glad, når muslimer er glade?

Hvorfor spørger du om det?

Apropos totalt meningsløse indlæg. Hvor blev Polle mon af?

Jeg tror, han blev skræmt væk, da han blev genkendt under et af hans mange profilnavne.

10
Politik / Sv: Vores elskede Pia hængt til tørre
« Dato: August 16, 2016, 05:24:17 pm »
Først var det Danmark som er knækket over, så var der for mange unge i folketinget.

I følge Kraka, er der tværtimod for få unge i folketinget.
Er filmen knækket.

Det kommer vist helt an på, hvor Kraka sætter aldersgrænsen for unge Folketingspolitikere.

11
Fra medierne / Sv: Kontanthjælps-chok?
« Dato: August 14, 2016, 05:20:53 pm »
Han er da søde den lille mand. :smile:

Muligt at den lille man er sød, men det er trættende gang på gang at se det fjogede indlæg dukke op i debattråde.

12
Fra medierne / Sv: Kontanthjælps-chok?
« Dato: August 14, 2016, 02:52:17 pm »
Gider du lade være med at bringe det billede den ene gang efter den anden. Vi HAR set det.

Ja det kunne være rart, lige så rart ville det være, hvis vi også blev fri for billedet i trådene af snemanden skiftende med en comic-figur, det er sgu trættende at se og bidrager ikke det mindste til et trådtema, det er jo ikke andet end på børnehaveniveau. :JC_doubledown:

13
Samfund- & Kultur / Sv: Europas værste lorteland.
« Dato: August 14, 2016, 10:51:13 am »
Jeg tror, det er Albanien, Albanien har en meget dårlig infrastruktur, og er et af Europas allerfattigste lande med stor arbejdsløshed og handelsunderskud, høj kriminalitet og vold og det mest korrupte land i Europa og så godt som ingen udenlandske investeringer.

14
Fri Debat / Sv: Nazisterne oprettede bordeller til kz-fanger?
« Dato: August 11, 2016, 02:49:37 pm »
Kilde til tekst "Ny bog dokumenterer, at nazisterne forsøgte at få tvangarbejdere i kz-lejrene til at arbejde hårdere ved at lokke med sex med kvindelige fanger."

http://historienet.dk/krig/2-verdenskrig/nazisterne-oprettede-bordeller-til-kz-fanger

:smile:

Det er der da ikke noget nyt i, at der blev oprettet bordeller i KZ-lejrene, det har været kendt siden 2. verdenskrig sluttede.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Netto-butik tvinges i knæ af 'flygtninge'
« Dato: August 10, 2016, 10:31:28 am »
Jeg ser nok problematikken fra en lidt anden vinkel. Da der er tale om traumatiserede og ludfattige krigsflygtninge, kan man ikke på samme måde stille krav. De kommer jo også fra en helt anden kultur. Udvis dog storsind og overskud, så vi kan få taget godt imod de nye danskere, uden at disse skal marginaliseres fra starten.
Kunne man ikke lave en ordning, hvor det blev organiseret fra butikkens side, at man udleverede varerne gratis til de stakkels mennesker? Det ville være en flot og rigtig gestus. Penge har de jo ikke nogen af, i sagens natur, og derfor kan man vel ikke kræve, at de skal betale for deres varer. Jeg vil hellere se dem som en investering: Det kan godt være, at de koster lidt nu, men om nogen år så er de højtuddannede og gode samfundsstøtter. Dette land mangler læger og ingeniører, så det ville være dumt ikke at se vores nye danskere som de nødvendige ressourcer, de vitterlig er!

Dejlig humor!

Sider: [1] 2 3 ... 6