Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 159
1
Historie / Sv: Vort flotte DANNEBROG fylder 800 år
« Dato: Juni 15, 2019, 08:39:36 pm »
dannebrog er et nationalistisk og dermed racistisk symbol, og det reagerer andre naturligvis på :angry:Dét er ægte demokrati!  :big_grin:

Tror sq også du er til grin - og skal hænges til tørre - for du brændes af . Klaphat og forræder.  :MG_229:

2
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 15, 2019, 08:34:31 pm »
Jeg er en, der godt kan lide de liberale frihedsværdier, demokrati og troen på menneskerettighederne. Jeg mener, det er en af de vigtigste ting for samfundet.

Så er det da heldigt at du bor i et demokratisk land som Danmark og ikke i en eller anden bananstat i den muslimske verden - eller at du ikke er kvinde i de muslimske parallelsamfund her,hjemme for så er "demokrati og troen på menneskerettigheder"  noget ret abstrakt noget

Ja, tror også homofaber er en lille muslimsk bananflue, som er lykkelig over ikke at leve i et muslimsk bananvælde - eller sandland.

3
Politik / Sv: Intet som involverer muslimer kan udlægges positivt
« Dato: Juni 15, 2019, 08:30:39 pm »
Jo større man er . jo tungere falder man.

4
Hæng ham  - han er sq landsforrædder

5
Politik / Sv: Høj stemmeprocent skyldes klimatosser
« Dato: Juni 11, 2019, 09:23:29 am »
Gør hun heller ikke - hun har meddelt, at hun forlader formandsstolen. (iflg. P4 Kbh)

6
Samfund- & Kultur / Sv: DET ER SHIRK AT STEMME FOR MENNSKESLABTE LOVE
« Dato: Juni 11, 2019, 09:20:59 am »
Når muslimer ikke stemmer: Rejs hejem! I går ikke ind for demokrati!
Når muslimer stemmer: Rejs hjem! I stemmer på de forkerte! BUUHUUU.

At styre og dømme efter andet end Allahs lov:

At regere eller dømme efter andet end det som Allah (saws) har åbenbaret er to lydighedsnægtelser i en enkelt aktion.

Som Koranen siger: ”de efterligner udsagn af de vantro, Allahs (saws) forbandelse være over dem!

De har forladt sandheden. De har taget deres rabbier (jødiske lærere) og deres munke (kristne) som vejledere ved siden af Allah (saws) og de har taget Messias (Jesus), Marias søn, skønt det er befalet dem at tilbede, adlyde og følge ingen anden end Allah alene, ingen må tilbedes eller følges end ham. Tilbedelse og ære er alene hans. Ingen lige må sættes ved hans side(9.30-31).

 ”De ønsker at du skal være vantro ligesom de er vantro, derfor skal du ikke være venner med nogen af dem” (4.89).

 

 

Et afsluttende ord:

Derfor, den handling at stemme på noget politisk parti, som ønsker at arbejde indenfor demokratiske rammer, og skal virke i et parlament, er i bedste fald forbudt (Haram), det er Kufr og shirk (afgudstilbedelse), at tage ind udefra ind i islams fold. At stemme på et sækulart parti er i vesten et nobelt anliggende, men er uden skygge af tvivl noget som er forbudt for en muslim..

 

 

Oh muslim, Oh du som Allah har givet magt gennem islam!

Kaldet til integration er et kald  til yderligere undertvingelse af muslimerne gennem Allahs (saws) fjender for at tvinge muslimerne til integration i det vestlige samfund og underkaste sig sækularismens værdier

 :heart2: :heart2: :heart2:  ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:
                                   :Cherna_29:

Citér
Kaldet til integration er et kald  til yderligere undertvingelse af muslimerne gennem Allahs (saws) fjender for at tvinge muslimerne til integration i det vestlige samfund og underkaste sig sækularismens værdier

Så er det da på tide du pakker dine kamel-uld-sutter og mølædte fåreskindsbylter og skrubber Yt-Av-Hier - retour til Sandet og klippespalterne. Du hørere i hvert fald IKKE til her i EU. :morpheus: :LaieA_009:

7
------ og med en rød regering i sigte, bliver sanktionerne over for disse araber aber røve, nok ikke strammet - tværtimod. :kattemad_03: :Laie_5:

8
Politik / Sv: Det behøver ikke undre ret mange
« Dato: Juni 08, 2019, 08:37:50 am »
Det undre mig noget, hvordan du har kunnet få kopi af tilholdserklæringen, dateret 28. dec. 2012., med mindre Rasmus selv har lagt den ud på nettet, og du så har fået fat i den. :to_keep_order: :ph34r:

Offentlighed i forvaltningen

Citat: I den danske offentlige forvaltning, har man et princip om offentlighed i forvaltningen, kaldet offentlighedsprincippet. Heri ligger det, at offentligheden, fx borgere og presse, som hovedregel skal have adgang til - og indsigt i sager i det offentlige. Dette betyder både retten til at overvære og citere fra retssager, og retten til at få adgang til dokumenter fra forvaltningen. Det sidste kaldes aktindsigt.

https://www.borger.dk/samfund-og-rettigheder/Offentlighed-i-forvaltningen

Avisen Danmark er på den måde kommet i besiddelse af dokumenter, der afslører, hvordan Rasmus Paludan igennem flere år forfulgte og chikanerede en ung mand i en grad, så Paludan fik et tilhold på fem år. Ifølge papirer fra Justitsministeriet var både ofret og hans familie tæt på sammenbrud på grund af den årelange chikane fra Paludan.

Det har andre aviser så efterfølgende bragt.

Okay - vidste ikke at aktindsigt omfattede personlige emner, men derimod den offentlige forvaltning - tak for info.

9
Politik / Sv: Paludan er ikke nogen Glistrup
« Dato: Juni 06, 2019, 10:55:34 am »

9. højeste var EFTER hjerneskaden. Tænk på hvor høj den kunne være hvis han ikke var udsat for en udlykke.

Jeg synes, det er udmærket, at den yderste højrefløj har taget Paludan til sig, fordi han er en tosse - som polititilholdet også beviser.

Bøden - som Paludan fik for at sende de sære emails til politiassistenten - er ikke noget alvorligt, men det tegner ikke et billede af en normal mand (sammen med polititilholdet).

Almindelige danskere vil ikke se på budskabet - som om det kommer fra normale mennesker.

Det undre mig noget, hvordan du har kunnet få kopi af tilholdserklæringen, dateret 28. dec. 2012., med mindre Rasmus selv har lagt den ud på nettet, og du så har fået fat i den. :to_keep_order: :ph34r:

10
Politik / Sv: Danmark vil importere ISIS-børn
« Dato: Juni 06, 2019, 10:47:41 am »
De skal sq under ingen omstændigheder hertil - radigale idé eller ej - dette terrorafkom skal forblive dernede i Sandlandene --!!

11
Samfund- & Kultur / Sv: Mordet på Marie
« Dato: Juni 04, 2019, 11:05:35 am »

Det er sq gammelt stof - og du du er og bliver samme -- Har du ikke andet at ævle om, så klap dog i :shablon_01: :ph34r: :MG_39:

Skub dog hjem til Perkistan med dig, hvis du ikke kan tåle, at vi har ytringsfrihed her i Danmark din skide islamist. Du skal ikke be' folk i Danmark om at klappe i.

Uhhada dada - der var nok en, som blev ramt!! - og det med at jeg skulle være islamist er dog det største "Skud forbi" nogensinde - og Perkistan - er du ikke selv derfra; jeg er det IKKE, men ren dansker, måske med lidt spansk blod i fra Koldinghus-tiden, men ellers intet.  :yahoo: :pirate:

12
Debat om debatten / Sv: Får vi snart 'Like'-funktionen tilbage?
« Dato: Juni 04, 2019, 10:52:59 am »
Tror du skal stile dette direkte til Gubbi på hans side.

13
Politik / Sv: Anklageren har ret i dt hele
« Dato: Juni 03, 2019, 05:46:49 pm »
Kristian Thulesen Dahl synes at være i gang med lidt selvbesindelse, men jeg er bange for, at mange ikke sådan glemmer hans politiske flirten med Mette Frederiksen for åben skærm.
Nu har han udtrykt tvivl om, hvorvidt man kan regne med Frederiksens løfter om en uændret udlændingepolitik, hvis hun skulle blive statsminister efter valget på onsdag.

Har vi ikke set situationen før - i 2011?
Jo, også dengang var en S-ledet regering afhængig af støtte fra Det radikale Venstre m.fl. Det førte til lempelse på lempelse i udlændingepolitikken.
Sådan vil det også gå, hvis der bliver det bebudede 'røde flertal' denne gang. Det er hasard med Danmark.

Er der virkelig så mange godtroende mennesker med stemmeret og med ekstremt dårlig hukommelse i Danmark?

Jeg tror desværre, det er tilfældet.

De er ikke danskere, alle dem der vil gå hen og sætte kryds ved A, B, F, Ø eller Å. Flere og flere ikke-vestlige indvandrere har fået tildelt statsborgerskab i de seneste valgperioder, og det gavner de førnævnte partier. Hvorfor skulle ikke-vestlige indvandrere heller stemme borgerligt?

Det er det, man kalder noget for noget. Når de "nye danskere" bliver givet statsborgerskab, kvitterer de selvfølgelig med at stemme på rød blok. Det kaldes også import af vælgere!

Vi husker 2015Under den nuværende borgerlige regering vandrede flygtningene uhindret ind i landet.

Først da der ikke længere kom ret mange flygtninge, lavede den borgerlige regering en slags grænsekontrol - der dog nærmest er symbolsk.

Det kunne man ikke gøre for - men man kunne have reageret på en eller anden måde.

Det gjorde man ikkeDe borgerlige politikere gik i flyverskjul, og overlod det til politiet at træffe politiske beslutninger - og det gjorde politiet selvfølgelig ikke, da det ikke er deres arbejde, og de selvfølgelig risikerede at få skylden for det, der gik galt.

Det var der meget, der gjorde

Man kan diskutere, om man burde have lavet flygtningelejre til lejligheden, men man tog ikke engang flygtningenes fingeraftryk - så man ved faktisk ikke helt, hvad der blev af dem.

I bedste fald nåede mange til Sverige, inden de lukkede grænsen.


Det ville en rød regering gøre bedre - og det er også let

Sharialov kan vi ikke få nok af - Anklageren ved jo, at Allah er stor.

Så I skal stemme på det Radikale.

Jeg stemmer ej, da demokrati er at undsige Allahs love.

ALLAH ER STOR.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:

Nej, du er og bliver en mega klappethat - men billedet af en politimand siddende på motorvejen og spille med en flygtningepige, er sq stærkt - viser at vi trods alt IKKE skyder alt ned, men tolerere Sharia - NIXEN - Den infame lov skal Yt-av-Hier.  :paladin: :russian_roulette: :scenic:

14
Politik / Sv: Paludan sparkede totalt røv for et par timer siden
« Dato: Juni 03, 2019, 05:35:49 pm »
Jeg forstår simpelthen ikke det menneskesyn hvor nogen folk vil vurdere andre udfra deres hudfarve og tro. Det gør mig ked af det at se så mange her støtte det.

For mig bør mennesker vurderes som individer udfra deres handlinger.

Der er for mange muslimske abeunger, som render rundt og chikanere den etniske danske befolkning. Vi har glemt at bruge kniv og dolk, for at forsvare os; det kunne dog komme. Det er nok dit dilemma"Moses"  :ph34r: :mamba:

15
Fri Debat / Sv: Anklageren skal snart til muslimsk bøn
« Dato: Juni 03, 2019, 05:29:37 pm »
Vi har da alle lært i skolen at når toget ankom til Auschwitz så det første der skete var at de stærkeste jøder blev sorteret fra til at slæbe lig, resten røg lige i gaskammeret. Hvis man næsten udrydder et helt folk på nær en ganske lille del af de stærkeste og sundeste, jamen så giver det da skam sigselv at de overlevende og deres efterkommere må være nogle af de stærkeste mennesker på Jorden.

Klaphat af rang.  :training1: :shablon_02: :ph34r:

Sider: [1] 2 3 ... 159