Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - politisk ukorrekt

Sider: [1] 2 3 ... 235
1
Fri Debat / Sv: Børnelokker i 50’erne
« Dato: I dag ved 01:44:49 am »
Altid spændende med dine anekdoter, hr. Albert.

Hmm, du er jo en del ældre end mig, så jeg har ikke oplevet hverken 40´erne eller 50´erne. Da jeg var barn i 70´erne var det hele nu også meget frit og der blev ikke sat ret mange grænser. Men jeg husker nu ikke, at der direkte var børnelokkere, der forsøgte at få skovlen under mig. Dog var der et par episoder, der snerpede lidt derhen ad, men ikke noget, jeg ikke kunne styre. Bl.a. var der en ret nærgående kvindelig pædagog, da jeg var 13-14 år, som jeg syntes var lidt omklamrende. Og også fra 13 års-alderen husker jeg en mandlig pædagog, der var en smule lummer. Men alligevel ikke rigtigt slem. Men det var noget med, at han f.eks. én gang arrangerede en konkurrence i at tisse langt for drengene. Det var måske meget sjovt dengang. Men med dagens øjne kan jeg godt se, at det var en lidt lummer adfærd, som næppe villle blive accepteret i dag fra en voksen pædagog. Men dengang i 70´erne tog folk ikke anstød af den slags. Jeg kender også en mand, der har fortalt mig, at da han gik i børnehave dengang, gik ungerne tit splitternøgne rundt. Det ville ingen acceptere i nogen børnehave i dag. Det skyldes jo delvist også, at muslimerne er kommet til, så vi har måttet give slip på vort danske frisind og tækkes muslimerne.

I dag er det dog måske blevet lidt for hysterisk? Da jeg var dreng, badede vi alle nøgne efter idræt og det var helt normalt, at også læreren gjorde det. I dag er de unge jo super-blufærdige og det er nærmest helt utænkeligt, at en lærer kan bade ved siden af eleverne. Det er også blevet lidt for hysterisk nu. Almindelig nøgenhed er der jo intet galt i som sådan. I dag bliver nøgenhed seksualiseret på en unaturlig og usund måde. Og det gør, at de unge er blevet meget blufærdige i dag. Det er jo også mest de ældre, der er frigjorte og tør gå rundt uden trævl på kroppen, som du jo gør ude på Fælleden, Albert. :smile1:

På andre punkter er det dog alligevel blevet bedre i dag. Børn og unge respekteres mere og der foregik altså også en del ting i gamle dage, som var uacceptable med nutidens øjne. F.eks. at børn fik tæsk i skolen og nogle gange også af forældrene. Men det var før min tid, for i 70´erne var det jo allerede blevet forbudt at slå børnene i skolen. Men jeg har da en onkel, der er på alder med dig, Albert. Og han har fortalt, at dersom han var en skarnsknægt i skolen, fik han tit én med spanskrøret!

Dog synes jeg at forældre i dag overpyldrer og overbeskytter deres poder alt for meget. Da jeg var barn, kunne vi finde på at lege ude hele eftermiddagen og igen om aftenen. Og det var normalt, at vi måtte lære at klare os selv. Det hærdede jo os og gjorde os seje. I dag bliver mange unger kørt til og fra skole og bliver pakket ind i vat og bomuld. Og man ser næsten ingen børn lege på gaden mere. I dag cyklede jeg f.eks. en lang eftermiddagstur. Jeg tror knapt jeg så et eneste barn. Og vi taler om en af Danmarks største byer. I gamle dage gik der jo børn rundt overalt på gaderne. I dag sidder de derinde, trygt gemt bag deres computerskærme og iphones.

2
Hvis du du endelig vil vide det, så har jeg kun scoret nogen fra Danmarks såkaldte elite, af dem du nævner, og jeg kan ikke se, at det er interessant for andre, hvad jeg lavede i min ungdom.

Det er da skam spændende. Men det er ok, at du ikke vil afsløre detaljer. :yes:


Jeg har ikke været interesseret i at score, når jeg har en partner - jeg har ikke gjort det, siden jeg var purung, og det lærte jeg hurtigt noget af.

Jeg må indrømme, at jeg levede det vilde liv helt indtil jeg nåede op sidst i 30´erne. Først omkring de 40 faldt jeg til ro. Hvilket betød at min ungdom varede til næsten 40 års-alderen, hvor mange andre falder til ro når de er 25. Det betyder, at jeg strakte min ungdom over mange år. Jeg har dog haft forhold, men har aldrig fundet den eneste ene, og derfor har jeg været på markedet ad en del omgange. :yes:


Jeg har selvfølgelig scoret for at få en partner.

Jeg har også nogle gange scoret bare for at få god sex. Og fordi jeg kunne (da jeg var ung). Det med at få en fast partner, var noget der af og til skete. Men det var ikke noget jeg opsøgte bevidst. Jeg levede bare livet og nogle gange bragte det mig vidt omkring. Både blandt kendte og ukendte. Høje og lave o.s.v.


Det virker lidt neurotisk på mig at bruge så mange kræfter på at score, men det må man da selv om. Der er bare det, at når man kommer op til Sankt Peter, og han så spørger: Hvad har du så udrettet - og man så giver sig til at remse scoringer op ... :yes:

Det gør de da også hele tiden i fodbold. Bruger alt krudt på at score. Men ok, de får så også millioner for det. :hyper:

Vil indrømme, at jeg brugte meget energi på det, da jeg var yngre, måske ligefrem grænsende til det usunde. Men sådan lever mange unge danskere jo. Går i byen. Lever det vilde liv. Jeg gør det dog  ikke ret meget mere. Har fået mange andre interesser og er ikke helt ung længere. Dog stadig ikke for gammel til at more mig i ny og næ.

Hvis det virker som om, jeg er fikseret på det, er det fordi jeg bare synes det er sjovt at snakke med andre om deres erfaringer og høre andres anekdoter. Det er bl.a. derfor, det altid er sjovt at høre om f.eks. Alberts anekdoter. :yes:

Dog er de fleste mennesker meget blufærdige og generte, så der er ikke mange andre end Albert, der tør være åben om deres erotiske løbebane. Men jeg synes da, at du, Anklageren, også fik bidraget lidt til tråden.

3
Hvorfor tror du kun, vi har scoret en, og hvorfor skulle det være interessant for andre?

Der er da netop mulighed for at stemme på, at man har scoret flere. :yes:

Har selv stemt på semikendis og landskendis. Har dog scoret to landskendisser og én semikendis. :blum:

Hvor mange er du selv oppe på, Anklageren?

Scoret nogle fra Grønlands elite? :smile1:

Interessant? Tja, vel hverken mere eller mindre interessant end, hvad man kan læse i Billed Bladet eller Se & Hør.  Og mange køber jo gerne de blade, så mange må da være interesseret i dette emne, ellers villle disse blade ikke blive solgt.

Jeg synes det er mere interessant at høre tingene fra jævne borgere end fra bladene. DERFOR.

Da jeg boede i Kbh. og frekventerede byens natteliv, hændte det at man så kendisser. Og et par gange kom man da skam også i lag med en mere eller mindre kendt person. De kendte går jo også i byen. Det blev bl.a. til et møde med en reality stjerne, en fra filmbranchen og én fra X-Factor.

4
Mandehørmen / AFSTEMNING: Har du nogensinde scoret en kendis?
« Dato: I dag ved 12:53:16 am »
Afstemningen ligger i mandehørmen, men kvinder kan også deltage.

Har du scoret en kendis?

Du har fire valgmuligheder og du kan stemme tre gange. Fordi måske har du scoret både en semikendis, en Danmarkskendis og en verdenskendis. :yes:


Mulighederne er:

Nej?

Ja, semikendis. Her tænkes f.eks. på reality tv-stjerne, en sportperson der er kendt i en snæver kreds eller en lokalpolitiker f.eks.

Ja, en som var kendt af de fleste danskere. Det kan være en landskendt skuespiller, sanger eller sportsmand.

Ja, en verdenstjerne. Det ville være en type som Miley Cyrus, Angela Merkel, Katy Parry, Ronaldo, George Clooney, Justin Bieber f.eks.


5
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: I dag ved 12:09:00 am »
Landboen og Lyjse er vist ikke verdens bedste veninder. Men denne gang tror jeg at de lidt misforstod hinanden.....

Tror ikke Landboens hensigt var at forsvare pornografisk indhold på din-debat i det hele taget, men at sige, at GuBBi nok selv skal rydde op. Så jeg tror ikke, at Landboen billiger de indlæg, som Viggo Kurt har skrevet, hvor der er postet små tissemænd og andre lumre indlæg. Det kan man jo så være uenig i, fordi GuBBi har været online et par gange nu i denne uge uden at rydde op. Så Lysje havde faktisk en pointe i, at man måske kunne sætte en anden, som Anti-Rød, til at rydde op i stedet, nu da GuBBi ikke ser ud til at have tid og overskud til det.

Men det er som om, at de to damer hele tiden går skævt af hinanden...

6
Fra mig til dig / Sv: Har nogen klaget over den falske Poul Jørgensen
« Dato: Januar 19, 2018, 11:22:19 pm »
?

Aner det ikke.

Men ved du om det er den falske eller den rigtige?

7
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 09:30:40 pm »
Charlee? He he, episk diskussion Charlee havde med Megaprofilos her:

https://sol.dk/debat/gider-i-tage-jer-sammen-p%C3%A5-sol


Jeg synes dog ikke helt, at Charlee skriver som Carlo. Så må indrømme at jeg tvivler på, at det er ham.

Ammefar er derimod nemt at genkende i tråden, i det han skriver:

Citér
Ammefar Slikkeasparges 5 år 9 måneder siden
Var det det her jeg ikke måtte mene?:


Ingen er jo forpligtet udover deres evner og det gælder altså også de store åndskræfter af en flok forsmåede parkbetjente der står bag deres kommunale udslusningsprojekt for åndsvage der i en årrække er gået under navnet SOL Debatten. Der har måske ikke været råd til at følge op på kursisterne inde i soldebatten efter PC Kørekort 1 var gennemført så redaktricerne og andet godtfolk gør nok det bedste de kan.


Jeg forstår dog stadigvæk ikke hvorfor man ikke må spørge om det hedder bidlejj eller billede?

Ka i føl maj?

vh.
Ammefar

Redigeret af SOL-redaktionen: TAL PÆNT!

8
Fri Debat / Sv: Jeg er begyndt at bruge kyse
« Dato: Januar 19, 2018, 08:17:48 pm »
Er du MariS´søster, Henrijette? Du lyder præcist som hende...

9
Fri Debat / Sv: Vi savler ikke over side 9 pigerne
« Dato: Januar 19, 2018, 08:15:19 pm »Du mener jeg savler over Side 9-pigerne.
Ja-ja, hunde gør jo også af bilerne... :fiona_dog2:

- men hvis de en dag fangede én, så ville de heller ikke ane hva' de skulle gøre ved den.. :blum:

Ha ha. Men det ved DU, for du har jo skrevet, at du udover din hustru også er til motorkøretøjer. :yes:

10
Fra mig til dig / Sv: jul og nytår
« Dato: Januar 19, 2018, 08:02:30 pm »
Det virkede lidt søgt at hilse ham velkommen så langt tid efter, at han havde oprettet sig. Mit bud er, at det var et hint til GuBBi....ellers giver det ikke så meget mening.

11
Fri Debat / Sv: Er det i orden, at helt unge mennesker deler børneporno?
« Dato: Januar 19, 2018, 05:11:50 pm »
Tak Henriette, men jeg tør ikke åbne ukendte links. Måske er der virus på.

Men jeg venter da skam gerne tålmodigt på flere lumre billeder fra Olsen. :blum:

12
Fri Debat / Sv: Vi savler ikke over side 9 pigerne
« Dato: Januar 19, 2018, 04:59:26 pm »
Øglen er til mænd. Så pas på han ikke klistre dit profilbillede.

Hvis man er øgle og er til mænd, så er man jo ikke gay. Fordi det så er en hel anden race man tænder på.

Carlo kan nu være rolig. Han er ikke helt min type. Ifølge hans avatar er han vist også til thaipiger (eller er det ladyboys?)

Olsen er mere sagen. Kommer der snart nogle flere frække billeder af Olsen? :hyper: :hyper: :hyper:

13
Fri Debat / Sv: Vi savler ikke over side 9 pigerne
« Dato: Januar 19, 2018, 04:47:36 pm »
Jeg har lagt mærke til, at du bruger det som argument - så jeg bedømmer helt naturligt argumentets værdi.

Jeg synes nu argumentet er validt nok.


Jeg overvejer også, hvorfor du bruger et søgt argument, som kun omhandler det lille mindretal, der sidder og savler  :smile1:

Hvorfra ved du , hvor mange der ser Side 9-pigen? Har du da nogen statistik over det?

Mit indtryk er, at de fleste, der ser hende, ikke vil indrømme det. Medmindre de er anonyme. Så det virkelige antal, der ser Side 9-pigen, vil formentlig være højere end man i almindelighed regner med.

14
Fri Debat / Sv: Vi savler ikke over side 9 pigerne
« Dato: Januar 19, 2018, 04:34:44 pm »
Det er dig, der skriver om side 9 piger, mens vi andre knap nok bemærker dem.

Mit ærlige svar er, at jeg ikke køber Ekstra Bladet, så jeg ser ikke Side 9-piger. Hvis jeg gad ofre næsten 30 kroner på det blad, ved jeg dog ikke om jeg ville kigge. Måske lige hurtigt ud af øjenkrogen, som de fleste vel gør, uden at de vil indrømme det. Men med al det porno, der er på nettet i dag, kan man altså meget nemt finde noget, der er mere æggende end Side 9-pigen.

Men jeg ved, at mange savler over dem. Det er dem, jeg taler om. Jeg har dog ikke sagt noget om, at du var én af disse, så du behøvede da skam ej at føle dig truffet... :smile1:

15
Fri Debat / Sv: Vi savler ikke over side 9 pigerne
« Dato: Januar 19, 2018, 04:20:05 pm »
Det er vist dig selv.

Det er mange forskellige ting, man skal læse.

Du mener jeg savler over Side 9-pigerne.

Andre siger jeg er gay.

I må bestemme jer. :yes:

Sider: [1] 2 3 ... 235