Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: [1] 2 3 ... 45
1
Samfund- & Kultur / Sv: Poul opfinder
« Dato: December 24, 2019, 01:14:12 pm »
Vi må have Poul Opfinder (ham fra Krønge) til at kigge på det.
     PJ har travlt med at lave en ATV med en slæde båre så han har da travlt , det er til Beredskabs Øst , for de har da reddet ham et par gange .  :big_grin:   Nu skal du også huske at han har levet af at være opfinder og problemknusere .  :ohmy:

2
Samfund- & Kultur / Sv: Poul opfinder
« Dato: December 18, 2019, 08:06:31 pm »
Det var da en skam at den gode Poul ikke kan komme til juletamtam i Nordjylland på en bodega han aldrig har besøgt. Vi må da håbe at han får en god jul alligevel.

 :santa: :santa: :santa2: :santa3:


Han har forresten også lige haft fødselsdag.

 :MG_123:     Ja han er da ikke i julehumør endnu , nu er det regninger han øffer over på Nordsjællands politiside  :JC_doubledown:  han ødelægger alle de sjove input der bliver skrevet på siden med hans ynk.  :bad:    Ærgerligt at han ikke kan se mit svar til ham på siden derovre , men så kan han da læse det her  :yes:      Jeg skrev også en kommentar på Beredskabs øst da han himlede op om Tryg og der fik han klar besked om at lukke næbet om den sag .  :ded_moroz:

3
Samfund- & Kultur / Sv: Poul opfinder
« Dato: December 15, 2019, 10:21:24 pm »
Det var da en skam at den gode Poul ikke kan komme til juletamtam i Nordjylland på en bodega han aldrig har besøgt. Vi må da håbe at han får en god jul alligevel.

 :santa: :santa: :santa2: :santa3:


Han har forresten også lige haft fødselsdag.      Nu har jeg lagt en besked til ham på siden , og ja det er da sjovt han skriver dette med at deltage når han ikke kommer der og aldrig vil komme der .     Men han kan ikke se min besked på den side da han har blokeret mig , da jeg skrev han var fyldt med løgn , men så kan de andre da more sig over hans skriverier
 :yes: :yes:   Men han kan da se hvad jeg skriver her , han følger troligt med hver eneste dag , til trods for hans mange venner han har .  :alc: :alc: :alc:
 :MG_123:

4
Samfund- & Kultur / Sv: Poul opfinder
« Dato: December 15, 2019, 06:24:25 pm »
Den overskrift var clickbait, lille Anklager. Nu sad jeg lige og glædede mig til at høre nyt fra Krønge.
      Lidt nyt fra Krønge , han kan desværre ikke deltage i JUl I DUEFORENINGEN , sørgeligt men sandt . Men jeg er nu også sikker på at de er glade for at han ikke dukker op.  :yes:      Der er da også langt fra Lolland også til Pandrup på en trillert som ikke er af den nyeste , måske hvis det havde været på en ny trillert , en ape 50.  :ohmy: :ohmy:           Men man skal da også være medlem af dueforeningen for at deltage så det er hvis meget godt han ikke dukker op . nu er det siden der bliver brugt til alle de løgne , nå men sådan er der jo så meget .  :alc: :alc: :alc:

5
Samfund- & Kultur / Sv: Poul opfinder
« Dato: November 26, 2019, 07:24:40 pm »
Den overskrift var clickbait, lille Anklager. Nu sad jeg lige og glædede mig til at høre nyt fra Krønge.
     Der er såmænd ikke sket så meget ikke andet end du plejer at hører , nu er det nordsjællands politi side der skal lægge ører til , hans ævl om Tryg og alle de forfærdelige ulykker han har prøvet.  :dash2: :dash2:   Åh jo forresten prøv KROSTUEN PANDRUP nu får de også en masse løgn historier fra hans såkaldte jeg er udlært blikkenslager , og så den med at han kørte på knallert med en halv gris 30 km hjem .  :JC_doubledown: :JC_doubledown:

6
Debat om debatten / Sv: Din-debats triste skæbne
« Dato: November 18, 2019, 06:22:27 pm »
På den gamle sol kunne der være 10.000 hits på et indlæg, hvor jeg i den grad afslørede socialisterne. Måske derfor den debat blev lukket. Socialister tåler dårligt at blive afsløret.

Det var Tryg der købte Sol-debatten og lukkede den for at få lukket munden på Poul Jørgensen.  :yes:
På den gamle sol kunne der være 10.000 hits på et indlæg, hvor jeg i den grad afslørede socialisterne. Måske derfor den debat blev lukket. Socialister tåler dårligt at blive afsløret.

Det var Tryg der købte Sol-debatten og lukkede den for at få lukket munden på Poul Jørgensen.  :yes:      Ja det var Tryg der opkøbte solen , men skidt pyt alt det med de mange millioner de skylder en vis herre , var bare en joke for ser du , PJ er opfinder og problemknusere og det lever han af så alt det der med det udmærkede selskab er helt glemt nu.  :big_grin:
 

7
Tant og fjas / Sv: Rottegift.
« Dato: Oktober 18, 2019, 12:57:31 pm »
Mon ikke han bare har væltet rundt i en brandert og ikke kan huske at han har slået sig?  :alc: :alcoholic:
      Torsten min gode ven , vil du informere din gode ven Pj at det var mig der fik slettet alt det vrøvl om Tryg på beredskab øst , han har blokeret mig , men jeg har en falsk profil så jeg kan se alt det ævl han lukker ud. :blum:    :yes:

8
Samfund- & Kultur / Sv: Knallertbøller
« Dato: Oktober 14, 2019, 01:50:49 pm »
Der er også en der huserer i Krønge. Han kører uden hjelm og med sprit i blodet. Det var vist sidste år han kørte ind i siden på en traktor.
     Vores gode ven Terence har været så venlig at give 1448 et praj om at der kører en trillert med en påvirket person så de er ude efter vedkommende hele tiden  :yes:  De kender også smutvejene personen måske vil tage , så jeg tror han holder sig inde og får andre til at hente bjørnebryg.  :big_grin: 

9
Tant og fjas / Sv: Rottegift.
« Dato: Oktober 12, 2019, 01:40:37 pm »
Det lyder som en oplagt forsikringssag.  :yes:

Mit råd til stakkels Poul må derfor være, straks at henvende sig til  https://politi.dk/sydsjaellands-og-lolland-falsters-politi.

De er normalt meget imødekommende og vil uden tvivl tage en sådan anmeldelse særdeles alvorligt.

Det ville selvfølgelig forholde sig anderledes, hvis de på forhånd kendte anmelderen - og således vidste at der IGEN bare var tale om en af de sædvanlige sociale tilfælde, dem med sprut-psykoser, forfølgelsesvanvid og almindelig kuppelkatar.

Men sådan forholder det sig jo ikke for Poul, så han skal selvfølgelig bare ringe til 1448, så er de på pletten i løbet af no time.
      Pj har ikke noget til overs for politikredsen han tilhører , de har fået nok af ham og har endda kylet ham ud fra deres side på facebook , nej nu husere han på Nordsjællands politi side .    :hyper:   Nu er han ved at belære dem om at man ikke må køre i sin bil når man lige har tanket .  :dash2:    :dash2:

10
Tant og fjas / Rottegift.
« Dato: Oktober 11, 2019, 03:46:13 pm »
Ja nu har der været endnu et mordforsøg på PJ , nu har de været i gang med rottegift , med det resultat at han er blevet blødere hans sår heles ikke og hans små blå mærker bliver enorme.  :ohmy:   Så nu vil han gerne søge hjælp , men han er i tvivl om hvor han skal henvende sig .  :big_grin:    Har i et godt forslag til manden , han læser med så bare kom med nogen forslag , så vil han blive glad.  :big_grin: :big_grin:

11
Debat om debatten / Sv: En iagttagelse lige før afgang til Norge
« Dato: August 26, 2019, 03:51:13 pm »
Tørresnoren er ikke PJ-stalker, for han har deltaget i mange andre debatter end i PJ-stalkeriet. Personer(ne) bag Måndeskin er ægtefødte stalkere fordi de laver ikke andet end at følge efter PJ. F eks tjekke DD flere gange om dagen, for at se om der er noget med PJ de kan stikke deres store, lange snydeskaft i. Føj for satan.
       Læs hvad jeg skriver , PJ blev kylet på porten pga han kom med trusler mod Tørresnoren , ikke bare en gang men to gange , så Gubbi gjorde det rigtige .  :yes:    Nu du siger jeg stalker manden , hvad er det du gør , du sidder og morer dig når han lukker alle hans løgne historier ud , og vil være Face ven med ham , er det ikke også at tage pis på ham .   Men ifølge PJ kommer han nok snart på igen , for han har talt med Gubbi på hans email og de er bedste venner, og forøvrigt er han logget ind han tør bare ikke skrive noget  :yes: han havde flere profiler inden han blev bannet .   :dash2: :dash2:    Men jeg synes at du skal tage ham under dine beskyttende vinger , i stedet for at gøre nar af manden for det vil jo aldrig blive din ven i det virkelig liv vel .  :negative:

12
Debat om debatten / Sv: En iagttagelse lige før afgang til Norge
« Dato: August 21, 2019, 03:55:56 pm »
Ja nu er der rigtigt gang i Pølle-debatten ovre på den anden debat. Det har jeg savnet. :MG_272:

Jeg tror af grunden til at Gubbi smed ham ud, var at han tiltrak en masse stalkere. Hvis Poul Jøregensen bare havde ignoreret dem, var de ikke kommet nær så vidt. Men de fik det hele til at køre op i en spids.
     Du glemmer vist hvorfor Pj blev kylet ud herfra , 2 gange trusler til Tørresnoren , så forstår godt Gubbi .  :yes:   Men nu kan du jo følge ham ovre på den anden side når han lukker op for alt sit bræk , eller du kan tage en snak med ham på Face .  :yes:

13
Fri Debat / Sv: Sutter muslimer patter?
« Dato: August 02, 2019, 07:57:39 pm »
Sådan blev Edward Munch inspireret til sit berømte billede "Skriget"


     Nu fornærmer du altså din følger Poul med dette billede , han har Skriget på væggen der hjemme og han siger det da ikke er noget at gøre nar af , husk på at det er et meget værdifuldt maleri .  :yes: Han kunne egentligt selv skrive dette her inde for som han siger så har han skrevet med Gubbi the great og han forsikrede ham om at han var meget velkommen tilbage .  :ohmy:

14
Tant og fjas / Sv: TRYG OG ATTER TRYG.
« Dato: Marts 04, 2019, 01:12:30 pm »
Jeg tror ikke det er den rigtige Poul.

https://www.dindebat.dk/topic/718147-s%C3%A5-nu-sker-det/
   Du tror ikke det er ham men dig om det  :yes: jeg ved det er ham ,har skrevet med ham hvor han også skriver at Solen er blevet købt . Hans eneste indhold her i livet er den tabte Tryg saga ingen venner og familie der bakker ham op , men det må også være trist hvis de bliver bombarderet med Tryg og ethanol gang på gang  :bad: :bad:   Jubi er det nye talerør for Tryg selvom den ene tråd er blevet låst .  :smile1: :smile1:

15
Tant og fjas / TRYG OG ATTER TRYG.
« Dato: Marts 04, 2019, 12:18:55 pm »
Nu kan det ikke blive sjovere , jeg har ladet mig fortælle at Gubbi The Great som der er en der kalder ham  :ohmy: at han har fået mange penge af Tryg , for at holde en bestemt personen væk fra debatten her  :ohmy: :ohmy:  Personen fortæller at Tryg er så bange for ham , så de var nød til at at bestikke Gubbi med en helvedes masse penge for at personen ikke kunne skrive herinde mere .  :JC_doubledown: 

Sider: [1] 2 3 ... 45