Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: [1] 2 3 ... 43
1
Religion-& Filosofi / Sv: Men så Farvel!
« Dato: Maj 31, 2018, 04:36:07 pm »
Bro, det bliver ikke mere rigtigt af at du gentager dig selv.
Jeg er blevet for gammel til at stå og råbe JO JO JO, mens en anden råber NEJ NEJ NEJ. (Jeg er ikke 7)


Nej, ieet.dk, ikke? og finde her og indtaste? https://www.dk-hostmaster.dk/da/find-domaenenavn

Nå okay ,men det var heller slet ikke for at skrive noget forkert og jeg vil slet ikke råbe NEJ NEJ NEJ og JO JO JO, det var bare ham der Olejensen der skrev til mig om ieet.dk så det var den side jeg mente er heller ikke 7
  Hvordan søren bærer Olejensen sig af med at skrive til dig når han er bannet . Men hvis det er ham skal det nok passe med at han omtaler Ieet , det må være hans fjende guderne må vide hvorfor , for Ieet hjalp ham kun .  :hyper:

2
Fri Debat / Sv: The rumours of my death have been greatly exaggerated
« Dato: Februar 12, 2018, 02:53:58 pm »

jeg har også en ordenlig bunke private beskeder, som jeg også lige skal igennem.

Poul skrev ellers at I havde skrevet med hinanden og at du havde ophævet hans banning?  :yes:
:connie_nutzo:
          Ja Poul har da skrevet der er sket en lille fejl , derfor blev han bannet . :big_grin:     Men det bedste af det hele han skriver også at Tørresnoren og ham er blevet venner , så er alt jo godt .  :blum:

3
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 06, 2018, 06:03:55 pm »
Hvad ævler du nu om , Flixtor er på solen og ikke herinde , jeg troede du skulle i gang med din MEGA STORE TRYG PARODI AF EN TABT SAG , kom nu bare i gang venter spændt hvad du nu har af løgne , ja alle kan se du er falsk , tyv , løgner , og alt muligt andet .

4
Hvad har du nu gang i Flixtor er på solen og Stina her , tror du ser spøgelser alle vegne . Og nej 1448 gider da ikke alt det bavl , nu har du belemret dem i over 10 år og hvad har du fået ud af det .

5
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 05, 2018, 06:00:17 pm »
Han kan vel have kigget med på sidelinjen   , og dermed læst indlæggene  , ynkelige lille fjols. 

6
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 05:45:02 pm »
Kan man ikke bruge en telefon , og så tænde og slukke for den så den skifter ip,  men Gubbi skrev enhver der udgiver sig for Poul vil blive slettet. 

7
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 05:36:42 pm »
Stop så lige , jeg har ikke påstået at din mail adresse er min ,  jeg forstod ikke hvorfor min mail stod på din profil , men det forklarede Me så det er i orden , men så er det jo nok en anden der har hakket din email.

8
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 01:52:06 pm »
Du er bannet , at du så har den frækhed at skide på det , er noget andet ,  jeg har sgu aldrig været bannet nu lyver du igen.   Så kæmp dog din rådne sag der er tabt i alle instanser ,og tryg vandt .  Jeg besvarer de indlæg der passer mig , men lad os nu se hvor mange der orker og hører om en 30 år gammel sag ,  men skriv dog om den , og så kom med usandheder som du plejer. 

9
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 05, 2018, 09:54:05 am »
Hvorfor skal nogen havde lov til at skrive lige hvad de vil, uden at ville stå til ansvar for det, det er der problemet er.

Jeg skriver præcist det jeg vil, jeg er så nok også den eneste der tør skulle stå til ansvar for det, skal jeg så "dømmes" af en Dd. Domstol, af personer som ikke selv tør stå frem med hvem de er, det er da helt galt, det minder om en rigtig god gammeldags gang hekse-jagt.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
        Hvorfor skal nogen have lov til at snige sig ind igen , når man blev bannet for 2 gange trusler  :bad:   og Tørresnoren holder sig væk pga af den heksejagt du gør mod ham  :bad:   Søg hjælp hos 1448 i stedet for at klage din ynk herinde.  :yes:

10
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 09:15:55 am »
Solen er blevet købt af TRyg ,nu rabler det da helt for dig .

11
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 05, 2018, 09:14:14 am »
Kan du snart fatte hvad Gubbi skrev , hvis man bliver udsat for forbrydelser skal man tage det op med politiet , og ikke søge vendetta på dette forum , men det fatter du jo heller ikke .

12
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 08:58:49 am »
ja ja det gjorde du sikkert , du er her med gubbi velsignelse , magen til vrøvl , du er altid ynkelig , slet din profil og lad tørresnoren komme tilbage i stedet for dit ynk savl og brok.

13
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 08:35:19 am »
Godt skrevet Stina ,hver gang han stikker snotten frem er der ballade , hans profil bliver ikke lukket før Gubbi træder til , og nu skal du ikke tro han kun har en profil , han har mange , magen til frækhed når han er bandlyst herinde .

14
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 07:42:07 am »
Du aner ikke hvem der truer dig , så stop dit ynk. Hvad betyder en permanent banning Ole Poul. 

15
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 04, 2018, 02:55:40 pm »
http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1247

Tænk sig at være så tæske dum, at true en offentlig ansat, det skal man være mere end tæske dum for at gøre.

Spørgsmålet er så !.

Skal trolden havde lov til at styrere debatten, trolden skider åbenbart på samtlige love og regler der er i hele Danmark, et klart emne til "koldbøtte-fabrikken" i Vordingborg/den lukket-afdeling.

Der må være en person som ved hvem tossen er, så han kan blive stoppet, så vi kan få din-debat tilbage, lige nu er det mig psykopaten jagter, næste gang er det måske dig, hjælp med at stoppe den syge person.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen     Du skider jo også på samtlige love og regler som Gubbi har opstillet  :yes:   Få din debat tilbage , jamen du skal jo slet ikke være her , forstår du ikke det , trusler to gange og en gang evig banning , skider du jo højt og flot på.  :dash2:   Også er der ikke nogen der kan hjælpe dig herinde , det må være et job for 1448 , hvis de ellers gider og høre på flere anmeldser fra dig .  :yes:

Sider: [1] 2 3 ... 43