Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 155
1
En ungarsk mand er blevet anholdt og sigtet for forsøg på at smugle 22 kasser med et smertestillende middel ind i Danmark.
Godt arbejde af politiet nede ved grænsen - og hurra for grænsekontrollen.

https://denkorteavis.dk/2019/naar-der-er-graensekontrol-virker-den-stor-narkofangst-ved-graensen-ved-froeslev-efter-at-en-tolder-fik-mistanke-til-en-bil/

Me-en, det er selvfølgelig ikke alle, der siger hurra.

Vi ved jo her fra D.-d., at fx brugeren Carlo (Klam) - som jo for øvrigt bor i Sønderjylland - er en ivrig fortaler for fri narko og for kort tid siden skrev i denne tråd:

Citér
"Når jeg sælger narko bytter jeg hele tiden SIM-kort, hvoraf nogle er tyske og svenske. Når jeg og min bande mødes efter fyraften, bytter vi lige SIM-kort med hinanden."

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=9716.msg136935#msg136935

Han har skrevet gentagne gange herinde, at kokain ikke er farligt (!), og som de fleste misbrugere gør han en del ud af at beskylde sunde og raske skribenter for at være narkomaner eller alkoholikere - som vi har set det. Sådanne beskyldninger retter Carlo Klam og homoflæber fra tid til anden mod fx Lyjse og jeg.
Det er tankevækkende, ikke? ....


2
Fri Debat / Den kära fosterjorden ...
« Dato: I dag ved 01:30:29 pm »
"Med Gud skall jag kämpa för hem och för härd
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter dig ej mot allt i en värld,
Nej, jag vill leva, jag vill dö i Norden."


https://ystadsallehanda.se/ledare/

https://snaphanen.dk/2019/08/22/sverige-over-120-bomber-i-aar/

3
Fri Debat / Sv: 102.931 kroner om måneden uden sygemelding!
« Dato: I dag ved 10:59:19 am »
lyjse:
Citér
Sikkert fordi, han heller ikke, er "så fin i kanten" - det gælder hele patiet, med alle de skandaler, burde hun trække sig, og gå på kontanthjælp !!!

Ingen dårlig idé.  :smile1:

Men man kan måske godt forestille sig, at hun har svært ved at falde i søvn efter begivenhederne i hendes store lejlighed, hvor en mandlig partikammerat voldtog hendes kvindelige partikammerat, mens de alle tre lå i den samme seng. (Det er jo 'frisindede mennesker', men det der var åbenbart for meget.)

Kan heller ikke lade være med at tænke på, at de enhedslistende jo er yderst pot og pande med muslimerne - husk blot i valgkampen, hvor en af de fremtrædende udtalte om Pernille Skipper: 'Det er vores nummer 1.'

4
Politik / Sv: Mette Frederiksen er blevet en verdensstjerne
« Dato: I dag ved 10:44:11 am »
Anti-rød:
Citér
https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-08-23-danmark-anmodede-om-samtale-med-Trump-nu-har-de-to-regeringschefer-talt-sammen
Ifølge TV 2s USA-korrespondent, Jesper Steinmetz, er telefonsamtalen kommet i stand på baggrund af et dansk ønske -

https://www.dr.dk/nyheder/politik/trump-efter-samtale-med-mette-frederiksen-en-vidunderlig-kvinde
Trump efter samtale med Mette Frederiksen: 'En vidunderlig kvinde'

Hvordan har du det med, anklager, at dit store forbillede oversocialisten Mette Frederiksen, måtte krybe til korset og ringe til Trump, for at fedte for ham.
Du ser Trump kalder hende for en "vidunderlig kvinde" det gør han kun fordi hun har fedtet for ham, ikke fordi hun har "sat ham på plads".

Det sagde Steinmetz også i mit fjernsyn, men måske har de en alternativ udgave i Grønland?  :ROFL:

Ja, 'Ankagleren' er jo ferm til at fremkalde en alternativ virkelighed. Lige nu virker han ligefrem 'høj' i sin beundring for den 'vidunderlige fru Frederiksen'. Han formelig marcherer ... falderiii, falderaaa..!   :big_grin:   :JC-hysterical:

5
Fri Debat / Sv: Nu har hun været ved lægen - en muslim!
« Dato: I dag ved 10:12:09 am »
Efter måneders tvivlsom sygemelding (uden lægeerklæring) har teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen nu indhentet en lægeerklæring.
Hun opsøgte for otte dage siden - efter mere skriveri i pressen - den muslimske læge, iraneren Mohammad Taghi Nouhravesh på dennes praksis på Nørrebro.
Han udskrev prompte en erklæring, som er gældende til den 25. september.

Denne læge er imidlertid en noget kontroversiel person:
Han fik i efteråret 2017 et alvorligt påbud af myndighederne, der fører tilsyn med, hvad der udskrives af medicin, fordi han ikke havde overholdt reglerne, når han udskrev smertestillende medicin og sovepiller. I januar i år fik Mohammad Nouhravesh decideret forbud mod at udskrive den
nævnte medicin.!


Mohammad Nouhravesh fik et dansk pas forærende i 1996, mens Danmark var regeret af SR-regeringen Jelved-Nyrup, og det samme gjorde hans kone, som også er fra Den islamiske republik Iran.

https://www.document.dk/2019/08/23/enhedslistens-skandale-borgmester-ninna-hedeager-olsen-faar-laegeerklaering-af-kontroversiel-muslimsk-laege/

Hvorfor mon Ninna Hedeager Olsen opsøgte lige akkurat ham?

6
Politik / Sv: Hil Frederiksen, HIL!
« Dato: I dag ved 09:55:55 am »
Anklageren:
Citér
Det kører for Mette Frederiksen over hele verden :yes:

... "heute gehört uns (Dänemark) und morgen die ganze Welt!"   :JC-hysterical:  :dance3:  og tjimdaddadim og BUM BUM BUM!  :JC-hysterical:
7
Fri Debat / Sv: Angående Trumps måske/måske ikke besøg i Danmark.
« Dato: August 23, 2019, 10:31:15 am »
genuine Troll:
Citér
Enhver statsminister uanset farve havde vel sagt nej til denne usmagelige `ejendoms handel´  :girl_smile:

Muligt. Der er bare en alvorlig hage ved det: De sidste mange danske statsministre har ikke sat hælene i, når EU spiller sit overnationale spil og tildeler os domme som den, der pålægger os at modtage tusinder af ikke-vestlige mennesker ved familiesammenføring.

På en måde kan man godt forstå, at Trump spørger Frederiksen, om hun vil sælge Grønland. Han kan formentlig se, at den danske regering og dens støttepartier er ved at sælge Danmark til islam og EU. Så har han vel tænkt "hvorfor ikke sikre sig Grønland til en god pris."

Statsministeren prøvede vel at spille "rigets vogter" eller lignende, men selvsamme Frederiksen står ikke op for Danmark, når vi bliver banket på plads af EU-ideologerne. Det var Lars Løkke, der sidste år i december tog til Marokko og underskrev et papir, som i princippet kan bruges til at befordre horder af afrikaneres indrejse i EU-landene. Men har vi hørt Mette F. protestere? Nøøh ...

8
Samfund- & Kultur / En flommefed, råbende 'race-aktivist'
« Dato: August 23, 2019, 10:20:15 am »
Den zambiske indvandrer Bwalya Juliet Sørensen må da få andre end mig til skiftevis at trække på smilebåndet og ryste på hovedet over galskaben.

Sidste weekend var der noget, der kaldes for "alternativ pride-parade" i København, og der skulle B.J. Sørensen selvfølgelig også på gaden og råbe 'racister' til højre og venstre. Det var lige et forum for hende, for her gik de sorte mennesker forrest, mens hvide deltagere kunne gå bagerst og samle skrald op. (Rendyrket racisme, for så vidt.) Bwalya S.´ budskab var  'SPIS DE RIGE'! Gad vide, hvor mange den flommefede negermadamme selv har
sat til livs?  :big_grin:

https://www.document.dk/2019/08/20/afrikaner-demonstrerer-i-danmark-spis-de-rige/

Hun er også frontkæmper for en organisation kaldet 'Black lives Matter', hvor hun har arrangeret skrigedemonstrationer mod Rasmus Paludans mere stilfærdige anti-islamiske. Selv om hun, så vidt jeg har kunnet få oplyst, kom til Danmark allerede i 1980'erne, er hendes danske sprog langt fra til bestået på en hæderlig sprogskole. Hvor hun har fået sit Sørensen fra, ved jeg ikke.

Som sagt: Hun er ofte 'på gaden' med sine budskaber. Kalder sig selv 'race-aktivist.'  Manner, manner.   :no:


9
Politik / Sv: Ødelægger Trumps uligevægtighed amerikansk politik?
« Dato: August 22, 2019, 07:51:07 pm »
Anklageren:
Citér
Alle leder til at være enige i, at der er sikkerhedsmæssige udfordringer i arktis, og at den globale opvarmning betyder, at nye områder bliver tilgængelige f.eks. til olieefterforskning.
Grønland og USA er vigtige brikker i det spil, men det lader til at Trumps humør er vigtigere for den politik der skal føres - end det meste andet.
Mener du ikke det?

Jeg mener, at det er meget unormalt gennem snart tre år at vælte så mange op- og indlæg om den samme person ind over flere debat-fora. Det virker sygt, nærmest som en besættelse.
"Var det ikke noget at få en sund interesse?"   :LaieA_064:

PS For en sikkerheds skyld: Dette er ikke ment som et forsvar for Trump, jeg synes også, at han her har mindet om den berømte elefant i glasbutikken.
Jeg vil imidlertid fastholde, at hvad angår selvoptagethed, bedreviden og kværulanteri, når han kun Anklageren til knæene.


10
Samfund- & Kultur / Tæskehold brugte baseballbat mod pædagoger
« Dato: August 22, 2019, 07:37:17 pm »
Flere medier skriver i dag om, at fire "unge mænd" sigtes for rå vold.

Ja, at det var rå vold, tør man vist antyde. Det begyndte i går med, at en af pædagogerne på opholdsstedet Korup på Fyn, tilbageholdt en 13-årig dreng.
Han skulle så tage hævn, og han fik tilkaldt et tæskehold bestående af disse "uge mænd", som er i alderen 18-22 år.

Der blev brugt baseballbat til at afstraffe pædagogerne med, ligesom der blev kastet med stole. En pædagog, som opholdt sig i stedets vagtstue, blev tildelt 6-8 slag med battet, og kun fordi han brugte armene som skjold, undgik han at blive hamret i hovedet.

Jeg gik til det lokale medie Fyens.dk, som er mere ærlig end f.eks. BT; de oplyser, at to af de sigtede er asylansøgere ... det havde ligesom strejfet mig som en mulighed!   :yes:

https://www.fyens.dk/odense/13-aarig-tilkaldte-taeskehold-To-paedagoger-blev-overfaldet-om-natten-med-baseballbat/artikel/3374514

11
Samfund- & Kultur / Sv: Er det den 'fagre nye verden' ?
« Dato: August 17, 2019, 11:46:16 am »
Foreningen 'Børns Vilkår' har også udtrykt bekymring over forslaget, så lad os håbe, at det ikke sådan lige lader sig føre ud i livet uden en stor offentlig debat.

12
Samfund- & Kultur / "21-årig" dømt for kokain-salg i Aarhus
« Dato: August 17, 2019, 11:40:28 am »
En 21-årig somalier har fra april til november 2018 solgt kokain til over 100 forskellige personer i Aarhus. Han havde simpelthen en liste over potentielle købere og sendte hyppigt tilbudspriser ud via sms til dem. Når der var blevet svaret tilbage, at man var interesseret, mødtes han med køberne og solgte kokainen.

Somalieren troede han var rigtig smart - han kommer jo også fra et land med en gennemsnits-IQ på 68 - men Østjyllands Politis specialpatrulje var smartere, og ved hjælp af blandt andet mobilaflytning og overvågning, fik de samlet beviser nok til at fælden klappede.

Nu har somalieren været for retten, han blev idømt tre og et halvt års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark for bestandig.

Det er ikke dommen, jeg ønsker til debat som sådan. De fleste almindelige mennesker synes, at 3½ år er for lidt, og udvisningen tror vi jo ikke rigtigt på bliver effektueret. Smarte sagførere står sikkert klar i kulissen for at "bevise" somalierens store tilknytningsforhold og kærlighed til Danmark!

Løgnemedierne kalder ham givetvis "en ung mand" eller "den 21-årige". (Godt Østjyllands Politi kalder ham, hvad han er i rapporten og tak til DKA for at videreformidle det.)

Ingen skriver om, hvad den kyniske somalier ved salg af dette farlige, afhængighedsskabende skidt har kostet skatteyderne i de år, han har levet her.
Og de mange aftagere, der dummede sig. Hvordan mon det er gået dem? Det var jo ikke bajere, han gik og solgte ....  :huh:

13
Politik / Sv: Opposition efterlyses
« Dato: August 16, 2019, 12:49:29 pm »
Anklageren:
Citér
Helle Thorning havde det svært, for oppositionen snakkede i et væk om løftebrud.
Mette Frederiksen kan derimod gå på vandet, fordi oppositionen har travlt med at bekrige hinanden.
Det gjorde de allerede så småt under valgkampen, hvor ingen mistænkte dem for at stå sammen om at danne regering.

Vi fik også de to små uspiselige partier, som gjorde sammenholdet helt umuligt - og der var også en del stemmespild.

Fortsæt endelig de gode takter  :smile1:

"Hwa' wil do debattér'?"
"Øøøh, hwa' gælder ophidselsen?"

14
Samfund- & Kultur / Er det den 'fagre nye verden' ?
« Dato: August 16, 2019, 12:35:02 pm »
Enhedslisten og dens ligestillingsordfører Mai Villadsen er rigtigt i offensiven.
De mener, at der nu skal lovgives sådan, at et barn får fx fire forældre i juridisk forstand, for så styrker man de såkaldte regnbuefamilier!

Ih, hvor det kører ud af den abstrakte vildskabs tangent, og ih, hvor man nyder at kaste vrag på de håbløst gammeldags familier. Tør vi snart åbne munden længere, os der mener at et ægteskab består af en mand og en kvinde, og når de får et eller flere børn er det en familie?

"Spændende, ikk' oss?" ....hvad bliver det næste mon? Tja, Enhedslisten går jo ind for at lovliggøre sex mellem søskende - det vi andre lærte hedder blodskam.
Så kan man jo forestille sig, hvilket syn på livet, de børn, der bliver opdraget i "regnbue-familier" - eller i kollektiver, hvor et antal personer, gerne homoseksuelle, har besluttet sig for at leve sammen, vil få.
Er det den 'fagre nye verden' ? Jeg synes det absolut ikke.   :bad:

15
Fri Debat / S-folketingsmedlem trues stadig
« Dato: August 15, 2019, 02:48:26 pm »
Det har tidligere været fremme i pressen, at politikeren Lars Aslan Rasmussen (medl. af Folketinget, S) bliver generet og truet af voldsparate mennesker med muslimsk baggrund. Bl.a kan jeg huske, at han på tv har fortalt, at unge omkring Den røde Plads på Nørrebro råber hånende ord og kaster dåser efter ham, hvis han cykler forbi.

Nu er han - igen - blevet truet på et socialt medie.
Han har flere gange været i retten pga. trusler fra folk, som vil slå ham ihjel.

https://www.bt.dk/samfund/lars-aslan-faar-endnu-en-doedstrussel-en-dag-faar-de-ram-paa-os

Hvem er "folk"?
Han siger, det er alt fra familiefædre til unge knægte, som sender hadefulde beskeder på de sociale medier.

Chikanerierne begyndte allerede mens han var valgt til Københavns Borgerrepræsentation 2006-2016. Derefter indtrådte han i Folketinget som afløser for Helle Thorning-Schmidt.
Han er oprindelig uddannet speciallærer på Blaagaards Seminarium, men området omkring Blaagaards Plads og flere andre steder i hovedstaden er efterhånden no-go for ham. Han tør ikke færdes alene der.

Nu er det ingen hemmelighed, at jeg har meget lidt til overs for Lars Aslans parti, men lad mig skrive umisforståeligt: Manden skal have lov at færdes, hvor i Danmark, han måtte have lyst til at gå.

Men sådan er Danmark desværre ikke længere. Folk, der åbner øjnene hver dag og kigger på virkeligheden, ved også godt hvorfor.

Til BT siger Lars Aslan Rasmussen:

"En dag lykkes det for dem. En dag får de ram på en af os. Det er jeg ikke i tvivl om. Det er sket i så mange europæiske lande, og det kommer også til
at ske her."

Sider: [1] 2 3 ... 155