Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 143
1
Fri Debat / Sv: Sig mig, hvem du omgås....
« Dato: I dag ved 01:38:10 pm »
Vi ved, at den tidligere imam og ledende i Islamisk Trossamfund, Kasim Said Ahmad er en fremtrædende islamist. For ham står koranens ord over demokratiet og dets love, også i Danmark. Hans grundlov er shariaen - den bindende lov for muslimerne.
Og shariaen er jo netop en lov, som gælder for samfundet, for alt muligt i muslimens liv. Kom ikke og sig, at den nogensinde kan forenes med demokrati. Dette ved Pernille Skipper, men som mange andre venstreekstreme søger hun indtil videre fællesskab med islam.

Under profetkrisen i begyndelsen af 2006 demonstrerede K.S. Ahmad meget tydeligt, hvordan han ser på danske demokratiske værdier: Han og andre muslimske ledere assisterede særdeles aktivt magthaverne i muslimske lande, som forsøgte at knægte ytringsfriheden.

Nogen tror vist, at de islam-allierede Morten Østergaard og Pernille Skipper ikke forstår, hvad islam er. Det er en stor fejl. Vær sikker på, at de ved præcis, hvad de laver. Og jeg vil påstå, at en mere udpræget landsforræderadfærd er ikke set herhjemme siden 1945. Skipper som denne K.S. Ahmad i valgkampen udnævnte til at være "vores kandidat nummer 1 i København" !

RV og ELs seneste adfærd er et lærestykke i, hvordan man bevidst bruger demokratiet til at ødelægge et land og senere - som muslimerne ønsker - at afskaffe demokratiet, når de er mange nok.

2
Fri Debat / Sig mig, hvem du omgås....
« Dato: I dag ved 01:10:57 pm »
.... og jeg skal sige dig, hvem du er.

Det gamle ordsprog passer som fod i hose til Enhedslistens frontkvinde Pernille Skipper:

https://www.document.dk/2019/06/14/steningstilhaenger-pernille-skipper-er-vores-kandidat-nr-1-i-koebenhavn/

Føj for den lede ....

3
Carlo:
Citér
Det er da dig der bringer links til, og citater fra, en udenlandsk efterretnings- og propagandatjeneste der opererer imod Danmark. Så ikke alene er du en forræder, der render udenlandske efterretningstjenestes ærinde. Det er højforræderi.

Men du skal nok regne med at PET har dig under observation. Og hvis det snerper til, bliver du hentet en nat.

Man kan ligefrem se Carlo Klam for sig i stikkerens rolle som vejviser!
Jeg tror dog ikke, det bliver aktuelt i forbindelse med PET; først når det er det islamiske shariapoliti, der kører rundt og afhenter modstandsfolk.

4
Politik / Sv: Hvis eleverne bestemte: Stram Kurs 4. størst
« Dato: Maj 28, 2019, 10:55:05 am »
homofaber:
Citér
Ved at snyde.

DÉT ville - hvis det nu ikke bare var barnerumpepladder - have interesseret Indenrigsministeriet meget. For det er jo der, Stram Kurs´ vælgererklæringer blev godkendt.

5
Politik / Sv: Hvis eleverne bestemte: Stram Kurs 4. størst
« Dato: Maj 28, 2019, 10:49:48 am »
Anklageren:
Citér
Paludan har også fået forskellige bøder på i alt 44.000 kroner og et polititilhold - så vi ved godt, at du ser stort på, om man er
en straffet person.

Har Paludan fået omtalte bøder for politisk virksomhed, herunder demonstrationer? Eller er det noget andet - i fortiden?6
Samfund- & Kultur / "Jeg er betjenten, der har fået nok!"
« Dato: Maj 28, 2019, 10:43:17 am »
En politibetjent gennem 24 år, Hans Blaaberg fra 'Særlig Efterforskning Øst' siger, at han er betjenten, der har fået nok.

Nu stiller han op for Nye Borgerlige.
For nylig var han ude at dele valgmateriale ud sammen med nogle ligesindede, og det medførte - selvfølgelig, fristes man til at sige - chikanerende, svinsk optræden fra de unge 'af anden etnisk herkomst'.

"De begyndte at spytte efter os, også mig, og de ramte nogle af os i ryggen. Til at begynde med var vi en 30 stykker, til sidst var vi kun otte. Folk, der gerne ville hjælpe til, turde ikke være der."

Den 15. maj blev der smidt brændende valgplakater med Hans Blaabergs billede mod hans private hoveddør!

http://www.uriasposten.net/archives/101661

Jeg synes det er godt, at denne kandidat og andre, som har været udsat for tilsvarende, fortæller det til ikke-msm-pressen. Det er nødvendigt at oplyse om, hvordan de venstrekstreme (Enhedslistens bagland) hjulpet af muslim-ungdom "fører valgkamp."

7
Politik / Endnu en kendt muslim opstiller til Ftv for Alternativet
« Dato: Maj 28, 2019, 10:29:02 am »
Hvis det var muligt at afgive en 'anti-stemme' på et parti, ville jeg give den til Alternativet den 5. juni.

Bare den senere tid har der været flere eksempler på, hvordan muslimerne mere og mere dominerer det parti. Hvad mener man om imamen, der rejste til Mellemøsten i 2006 og bagtalte Danmark, hvilket medførte at vores smukke flag blev afbrændt? Han holdt skam tale og anbefalede en af partiets muslimske kandidater for nylig. Og der opstiller som bekendt andre muslimer på Alternativets lister end ham.

Det mislykkedes som bekendt for partiet 'Nationalpartiet' (!), stiftet af tre muslimske brødre, at samle underskrifter nok til selv at opstille, men den tidligere formand Kashif Ahmad stiller i stedet op for - Alternativet.

https://www.document.dk/2019/05/26/kashif-ahmad-fra-alternativet-er-kraenket-over-rasmus-paludan-og-vil-have-blasfemilov-i-danmark/

Han er naturligvis krænket (over Rasmus Paludan, Stram Kurs) og vil have blasfemiparagraffen genindført.  :negative:

8
Er der andre end mig, der kan huske de dage for snart længe siden, hvor de venstreorienterede gik og kaldte Jyllands-Posten for 'Morgenfascisten Jyllands-Pesten'? Eller hvordan de arabiske kioskejere i Storkøbenhavn nægtede at forhandle den pga. Muhammed-tegningerne?

Hvis I havde eventuelle illusioner i behold, så få dem hellere skudt ned i dag. Læs en rigtig muslimleflende tåreperser, hvor hovedpersonen, den 23-årige hijabbærende muslimpige Mariam Hassan fremstilles som et offer for 'højrefløjens hårde og bryske tone'. En stakkels lille lærerstuderende på Skive Seminarium, som er vred og frustreret, for den store stygge Rasmus Paludan har holdt en af sine demonstrationer ude på p-pladsen nær seminariet med koran-afbrænding.
Mariam Hassan er modsat de fleste danske piger på 23 gift og har allerede to børn.

https://jyllands-posten.dk/premium/Indblik/Indland/ECE11393704/muslimsk-kvinde-nogle-gange-taenker-jeg-paa-om-min-stemme-betyder-noget/

Man bemærker, at JPs udsendte (Simone Skyum) ikke spørger til, hvad hijab'en symboliserer. Hun holder derimod villigt mikrofon for Mariam Hassan, som udtaler, at Paludan vil 'fratage hende følelsen af at være dansker!'  :smile1:

Så 'dansk' at hun vil tage shariauniformen af, er hun dog ikke:

'Der er ikke nogen, der skal undertrykke mig. Og det er en undertrykkelse, hvis jeg skal tage mit tørklæde af for at være en del af Danmark.'

Man savner en avis, som kunne leve op til Jyllands-Postens gamle image. En med lidt kant og bid.

9
Klimahysteriet kulminerer vist i disse dage. Jeg skal ikke se fjernsyn i dag; der er næppe meget andet end skolebørn der vil redde kloden anført af den lille svenske teenager, som skal tale til alle de andre indoktrinerede børn i København.

Folketingsformand Pia Kjærsgaard har opfordret medierne og politikerne til at lade Greta Thunberg være barn i stedet for at hylde hende som 'klimastjerne'.
Godt sagt.

Men fra den radikale Morten Østergaard lyder det:

"Mon ikke du skulle holde din nederdrægtige underminering af Greta Thunbergs forbilledlige kamp for klimaet for dig selv."   :bad:

Hvis det aktuelle hysteri på et tidspunkt skulle aftage - og det tror jeg dog - må man håbe, der er forstandige politikere i Danmark og verden, der vil tage klimaet for det, det er. Klima. Ikke endnu en ny religion.

10
Politik / Situationsrapport fra Nordjylland 25. maj
« Dato: Maj 25, 2019, 09:40:32 am »
Hold da op. På vej hen på Nørresundby Bibliotek, går det op for mig her ved godt 9-tiden, at Rasmus Paludan er landet. Han stod foran et tidligere apotek ved torvet og hilste på folk, som gerne ville have en såkaldt 'selfie' med ham. Lige i nærheden var der nogle unge på en vogn, som sang en munter sang "Rasmus, åååh Rasmus."  :smile1:

Jeg havde godt læst et sted i går, at Stram Kurs-lederen agtede at komme til Aalborg Karneval i dag, men det holder jeg mig på god afstand af. Derfor hyggeligt at manden - uventet for mig - dukkede op på "min rute". I vrimlen kunne jeg høre flere mennesker sige til ham "du må derind", "bare giv dem besked" og lignende. Der er lidt af den samme stemning omkring ham, som da Mogens Glistrup lige havde fået Frp. opstillingsberettiget i 1973.

Der er også én, der på twitter har udlovet en dusør på 1000 kr. til den, der skyder Paludan ned.

11
Fri Debat / Sv: Stop galningen Paludan.
« Dato: Maj 24, 2019, 11:30:52 am »
Tigermanden:
Citér
Nuuradiin - jeg kender ham naturligvis privat - er nu ikke så dum endda, for man kan sige, at hvad der skal gælde for Islamiske Imamer, bør vel også gælde for Paludan. For han præker vel om nogen hadet, og som samfund har vi et ansvar for at tøjle fascismen.
Vidste I forresten, at Paludan er jøde?

Nej, Paludan - jeg kender ham naturligvis privat  :JC-hysterical: - forkynder da kærlighed til Danmark.
Din holdning til, hvorvidt han bør have ytringsfrihed, kom vel tydeligst til udtryk på Nørrebro omkring Påske i skikkelse af dine 'hårdtpumpede' unge islamiske venner.   :JC_moon:
 

12
Politik / Sv: Portræt af SK-vælgeren
« Dato: Maj 24, 2019, 11:21:00 am »
 :yes:

Tigerdreng og Garlodreng - samme skidt. Begge formår ikke at skrive et virkeligt debatindlæg, kun barnerumpepjat på laveste IQ-stade. Og begge hjælper fjenden (islaaarm) på hver deres måde. Underligt de ikke starter en eller anden side for retarderede provokatørtumper. Tænk hvor det ville højne Din-debats niveau!

13
Samfund- & Kultur / Sv: Det vil jeg gerne vide, før jeg svarer
« Dato: Maj 24, 2019, 11:12:40 am »
Anklageren:
Citér
Synes du, at både Rasmus Paludan og Alternativet skal have ytringsfrihed?

Jeg havde en god lærer i folkeskolen i 60'erne, som sagde:
- Det hører ikke til god tone at besvare et spørgsmål med et andet spørgsmål.

Ham kunne du have lært meget af.

Men ja, jeg synes begge skal have ytringsfrihed.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Alle har talefrihed
« Dato: Maj 24, 2019, 10:37:56 am »
Anklageren:
Citér
Vi har ytringsfrihed, så Alternativet kan ikke forhindre nogen i at holde taler.

Forhindre?  :big_grin:
Som om landsforræderpartiet Alternativet ikke samarbejder med de muslimske kredse, der hader Danmark og vores måde at leve på.

I den forbindelse fik 'Generation Identitær' så taget gas på partiets folketingsmedlem Carolina Magdalene Maier i forbindelse med et valgarrangement på en Nørrebro-café forleden. De gav hende en pris for hendes indsats for udskiftning af befolkningen. Først for sent opdagede hun, at det var et lille nummer, de lavede med hende. Herligt  :LaieA_053:  :JC-hysterical:

@ Anklageren: Har Rasmus Paludan fuld talefrihed (hvor som helst i Danmark)?

15
Samfund- & Kultur / Fjende af Danmark anbefaler Alternativet!
« Dato: Maj 23, 2019, 09:33:25 am »
Imam Kasem Said Ahmad fra Islamisk Trossamfund har på et valgmøde i Høje-Taastrup anbefalet en af Alternativets folketingskandidater i København, Sikandar Siddique.

Ahmad er en af de imamer, som i sin tid rejste til Mellemøsten og bagtalte Danmark i forbindelse med Muhammed-krisen.

Flere end 1000 - mest pakistanere - var mødt op.
Kim Møller fra uriasposten.net har taget en serie sigende billeder.

http://www.uriasposten.net/archives/101519

Alternativet udstillet som aldrig før!
Gid det modbydelige landsforræderparti helt røg under spærregrænsen.  :bad:

Sider: [1] 2 3 ... 143