Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 179
1
Fri Debat / Sv: Dårlig opførsel - en dokumentation af debattens død
« Dato: Marts 28, 2020, 11:46:44 am »
Weekend staves ikke, som du udtaler det.   :big_grin:  :laugh4:

2
Fri Debat / Sv: BLODTRYKKET, Tigerklager ...
« Dato: Marts 28, 2020, 11:43:08 am »
Til eventuelt forvirrede:

Ham med de kæmpestore røde bogstaver, det er ham, der altid skriver til andre, at de er 'ophidsede' og skal 'passe på blodtrykket'!   :JC-hysterical:  :big_grin:  :ROFL:

3
Fri Debat / Sv: Homoka'len er selv psykopat
« Dato: Marts 28, 2020, 11:30:16 am »
@homofaber:
Citér
Jeg kan naturligvis kun stå inde for det, som jeg selv skriver. At du så hidsede dig op over noget, som jeg skrev, er altså ikke min skyld, vel. Det er kun din egen skyld.

Det viser sig her, at profilen homofaber ikke alene efterligner sit elskede forbilledes vendinger, nej han er åbenbart selv psykopat!
Når han f.eks. sviner mig til med beskyldninger om at have homosex med araberdrenge, så er det da ikke homofabers skyld, hvis jeg bliver vred. Det er min egen!!! Karakteristisk psykopat-adfærd, hvor de ryger i konflikt med andre: Det er altid de andres skyld, så de (vi) har kun godt af blive svinet til.   :ohmy:

Citér
Vi vælger selv, om vi vil lade os provokere og reagere på noget, som andre skriver. Derfor skal jeg da ikke have skylden for, at du blev bannet.
Desuden har jeg aldrig ønsket dig væk fra siden, Rudi. Jeg ønsker bare, at du - ligesom Forsvareren - begynder at debattere og lade være med være personlig overfor andre.
:JC-hysterical: Du skriver da ellers med mellemrum, at jeg hhv. snart 'er færdig herinde' og at jeg og ligesindede 'skal oprette vores eget forum.' Du ønsker ligesom dit psykopatiske forbillede ikke debat. I ønsker - som i situationen, hvor du fik mig bannet - at provokere med grove ulækre midler, så I kan komme af med os.

Citér
Det er lidt ligesom, når Paludan provokerer. Du reagerer på samme måde, som dem i ghettoen. Paludan må gerne provokere muslimerne, men jeg må ikke provokere dig - fordi du reagerer på samme måde, som de utilpassede araberdrenge. Du blev også hidsig, da jeg havde et profilbillede af et brændende dansk flag. Det er typisk dig. Der skal intet til at tænde dig af - ligesom araberdrengene.

Nu er jeg ikke just den eneste, der ikke finder det morsomt, hvis man har et brændende Dannebrog som profilbillede. "Der skal intet til ...", jeg må indrømme, at for ret få år siden, troede jeg simpelthen ikke på, at der er nogen, der tænker sådan. Det har Din-debat.dk lært mig, at der er. Den eneste herinde der udpræget minder om en usympatisk araberdreng er dig selv. Føj for satan!

4
Fri Debat / Sv: Anklageren tror stadig, at han kan ophidse os
« Dato: Marts 28, 2020, 10:57:15 am »
@Forsvareren:
Citér
Anklageren tror stadig, at han kan ophidse og provokere os. Hvornår mon det går op for ham i al hans selvoptagethed, at han bare er en totalt ligegyldig dum psykopat for os? :big_grin:
Jo, han kan da ødelægge forummet og forhindre os i debattere andet end ham. Men hvad så? Der er jo andre forummer og andre ting i livet end bare “hans” forum. :smile1:

Det er klart, at det er psykopatens ilt. Det er kun derfor, han 'besætter' dette forum og skriver sine tusinder af indlæg på sin maniske måde, og det er hans inderligste ønske at ophidse andre - man ser det på, at han gang på gang skriver, at blandt andre jeg er 'ophidset', selv om jeg havde skrevet noget ganske nøgternt. Vi skal jo helst 'leve op til' hans store ønske. Sådan tænker denne psykopat.

Kan du ikke nævne et sådant andet forum?
Jeg selv har i perioder skrevet lidt på Jubii's dindebat.dk, men i lange perioder er det emner som 'Larmende naboer', 'Jubii, vi er blevet ejer af en bagemaskine' eller 'Er købesex ok?' der dominerer siden. Så kan man selvfølgelig selv oprette tråde, hvilket jeg også har gjort, men det er der ikke så mange der gør. (Om mere alvorlige emner forstås.)

5
Fri Debat / Sv: Forsvarerens indlæg
« Dato: Marts 28, 2020, 10:33:33 am »
@homofaber til Forsvareren:
Citér
Du virker ikke selv til at være for godt kørende, for du gør dig jo mere og mere upopulær på debatten. Du gør faktisk Anklageren en stor tjeneste. Du har slet ikke tænkt over, at den eneste, der har klappet dig på skulderen, er DerRudi - ham, der er kendt for at have naziidoler som profilbilleder og selv er blevet bannet, fordi han ikke kan opføre sig ordentligt. Rudi er også kendt for at komme med trusler. Han er den eneste, der har støttet din krig mod Anklageren. Du kan ikke selv se, at der er noget galt, vel?

Det hedder enten 'du lader ikke til' eller 'du virker ikke som om.'

Jeg blev - som du og jeg husker - bannet to måneder fra 4. nov. 2018, fordi jeg ikke må svare dig igen, når du sviner mig til med ulækre bemærkninger. Du var - også ved den lejlighed - en slags håndlanger for Tigerklageren. Din virksomhed ligger i forlængelse af hans, nemlig at svine os nationalsindede brugere til, for at få os til at give igen med samme mønt. I har luret, at stedets nu fraværende moderator er på jeres side (som Tigerklageren da også selv har skrevet), så vi let vil blive bannet for at svare igen, hvorimod I kan svine risikofrit.

Hvilke trusler?

6
Fri Debat / Sv: Den NYE tråd om indvandrerkriminalitet i vores land
« Dato: Marts 28, 2020, 10:16:22 am »
Der er ingen tvivl om gerningsmandens etnicitet i sagen fra Palludan-Müllers Vej i Aarhus. Både ham, der tildelte den 26-årige kvinde et knytnæveslag og hans makker er beskrevet af politiet som 'arabisk af udseende.'

Man kan kontakte Østjyllands Politi på 114, hvis man har oplysninger. De to arabersnuder burde sparkes tilbage til rottehullet de kom fra.

7
Fri Debat / Sv: Masochisme?
« Dato: Marts 27, 2020, 11:13:53 am »
Forsvareren spørger:

- Hvad er forklaringen på den underlige tiltrækning, som sådanne psykopater har på folk?

Jeg kan ikke forklare det, men har ligesom du også mødt det før. Det kan være lige meget hvem manden var, men det var i forbindelse med noget lokalradio. Han var i stand til at lukke et helt oprindelig populært program, fordi han mobbede alle andre - især frivillige, som han følte sig højt hævet over - langt bort, så han til sidst sad mutters alene sammen med pågældende radiostations leder. Så stoppede den. Ham har jeg ofte tænkt på ved at iagttage Tigerklagerens adfærd her.

Men spørgsmålet burde vel rettes til homofaber og Carlo. Ikke?  :yes:

8
Fri Debat / Sv: Edderkoppen i spindet 24/7
« Dato: Marts 27, 2020, 11:02:52 am »
@Klageren som Tiger:
Citér
Så stopper du satme, dit fede svin! 

Det må 'satme' være en lidt drøj tjans sådan gang på gang at skulle aktivere sin egen supporterprofil for gennem den at give luft til de ond- og galsindede bemærkninger, han trods alt ikke mener, at Anklager-profilen egner sig til!
En ensom psykopatisk edderkop i sit spind udspyende giftigheder mod sine fjender i den 'krig', han selv tror han er midt i.   :no:

9
Debat om debatten / Mens Din-debat venter på GuBBi
« Dato: Marts 27, 2020, 10:48:39 am »
Debat er jo ikke mulig for tiden, men der er nogen, der kan få tiden til at gå med så meget - stadig 24/7 online. Godt det ikke er mig.
Tigerklageren, som jeg naturligvis sigter til - har siden den 11. marts - det er 16 dage - oprettet 16 emnetråde - om hvad han mener om debatten. 16!

"Vi trænger til nogen ærlige debattører"
"Din-debat er en børnehave"
"DerRudi og Den Danske Mand samler ligefrem på mine gamle kommentarer"
"Nu er der kun 35 gæster"
"De såkaldt nationale på debatten"
"Hvis du gerne vil undgå at se de mange grimme gule billeder"
"Dårlig opførsel - en dokumentation for debattens død"
"Hvad var det nu, vi kom fra?"
"Den gode debat" (1. udgave, 21. marts)
"De såkaldt "nationale" har flere brugerprofiler"
"Mere om den gode debat"
"Nu blev debatten igen ødelagt af personangreb"
"Ringe debatkultur"
"Er de såkaldt "nationale" værdsatte debattører?"
"Nu har vi fået en fedt 2.0 til at sabotere debatten"
"Den gode debat" (2. udgave, 25. marts)


Et studie i opmærksomhedstiggende vanvid tilsat alle psykopatens velkendte træk så som brovtende selvhævdelse, nedgøring af "fjenden" (debattører, psykopaten ikke kan lide), bedreviden og løgnebefængte personangreb.

Det er vitterlig en skam, der ikke er en administrator til at rydde op, så siden - om muligt - kunne starte på en frisk. For mange har jo i disse coronatider bedre tid hjemme (ved computeren), end de plejer. (Det sidste gælder dog ikke psykopat-tigereklageren. Han har altid tid til sit one man-show ....)

Pas på jer selv derude.  :smile1:

10
Fri Debat / Sv: INGEN er så selvoptaget er Tigerklageren
« Dato: Marts 25, 2020, 01:21:58 pm »
@Tigerklageren:

Citér
Vi dropper det fremadrettet, for det gider jeg ikke deltage i, når det er på den måde.

 :big_grin:   :JC-hysterical:   :Cherna_29:   :JC_ghey:  ...UWAAAAAH!!!11
Fri Debat / Sv: Anklagerens desperation
« Dato: Marts 25, 2020, 12:47:38 pm »
GuBBi 28/10 2019:

- Jeg afgør, hvem der er velkomne her.

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=10017.msg142152#msg142152

GuBBi. Ikke en eller anden psykopat med et voldsomt forstørret ego.   :yes:

12
Fri Debat / Sv: Anklagerens desperation
« Dato: Marts 25, 2020, 11:43:12 am »
@Forsvareren:
Citér
Anklageren kæmper og kæmper for at kunne dominere samtlige tråde i forummet. Staklen har jo åbenbart intet andet i sit liv. Hvordan kan vi hjælpe ham ud af hans besættelse, så han kan få sig et liv?

At hjælpe en med udpræget dyssocial personlighedsstruktur ligger ikke i vore hænder, Forsvarer. Om det psykiatriske 'system' på Fyn, eller hvor han måtte recidere, kunne måske ... men mon ikke det skulle have været for mange år siden?

Hr. GuBBi derimod kunne afgjort have hjulpet Din-debat, som han er ejer af, til at fungere igen ved at mide Anklageren/Tigermanden af h..... til, men det har han aldrig ønsket.

13
Fri Debat / Sv: Er Psykopatanklagerens adfærd et råb om hjælp?
« Dato: Marts 25, 2020, 11:23:02 am »
Som jeg skrev andetsteds:
Psykopaten med den dyssociale personlighedsstruktur projicerer ofte sin egen adfærd over på andre. Det er her udstillet.
Det meste af det med blåt skrevne er - som enhver, der har deltaget fast herinde let kan se - et meget præcist signalement af profilen Anklageren! Vorherre bevares!

14
Fri Debat / Sv: En selvoptaget mand har brug for at være i centrum
« Dato: Marts 25, 2020, 11:10:14 am »
@Forsvareren
Dav´ Forsvarer, jeg troede egentlig, at jeg havde skrevet mit sidste ord på dette forhenværende debatforum, men da dit oplæg rammer noget, adskillige af os tidligere faste debattører på D-d er enige med dig i, vil jeg lige sende en kommentar med udgangspunkt i, hvad du skriver.

Citér
Anklageren tåler ikke at blive ignoreret. Uanset hvad vi gør har han brug for at dominere alle tråde. Bare fordi jeg ignorerer ham, må han oprette en tråd, hvor han påstår, at jeg er ophidset. :big_grin:
Jeg tror, vi er enige om, at Anklageren er psykopat med en dyssocial personlighedsstruktur (dp). Det har jeg tidligere skrevet herinde, og jeg påpegede, at hans adfærd efterhånden viser det i næsten alt:
Symptomer på dp, som Anklageren viser så ekstremt tydeligt, at enhver begavet person, der åbner øjnene, kan se det:

* Grov ligegyldighed over for andres følelser.
* Manglende evne til at fastholde forbindelser med andre/overdrevent stort ego.
* Lav frustrations- og aggressionstærskel.
* Tendens til at bortforklare, fralægge sig skyld og aldrig indrømme fejl.
* Projicerer karakteristiske ting hos sig selv over på omgivelserne.


Vi har set, hvordan han er totalt ligeglad med, hvor grovt og infamt, han træder på debat-modstandere, f.eks. ved at blæse løgne ud på et offentligt forum (som at Lyjse (af alle) er 'alkoholiker', mens jeg (af alle) er 'en gammel homoseksuel' med perverse tendenser!) Løgn er i det hele taget psykopatens tro følgesvend, noget han bruger uden at tænke nærmere over det. Husk på, han er totalt uden empati, samvittighed og sans for, hvor meget han sårer andre. Han mener tværtimod at 'have ret til det', fordi han er i krig mod os.

Han har næppe nævneværdig forbindelse med andre. En eneboer, for hvem internettet kom som en gave, hvorefter han opfandt sin grønlandske identitet. De sidste mange år har han brugt næsten alle vågne timer på hhv. SOL-debat og her på sin KRIG - og det er det for ham - mod andre. En krig hvor 'midlerne er underordnede.'
At dette er et faktum, er vi flere der har påvist, bl.a. ved at erindre om hans bemærkning (fra 2017) om, at "Tigermanden vandt" en konflikt mod de nationale!
Det stærkt overdrevne ego, har vi også set, når han altid har haft 'reserveprofiler' til hhv. at give ham 'likes' og til at rose ham vildt ('Tigermanden' er det klareste eksempel!)

Som også du har set, og som jeg unægtelig har mærket gennem mange år, skal der såre lidt til, før han ryger i harnisk. Så sprøjter løgne, vilde påstande, syg 'ironi' og den slags ud af ham. Blokering af tråde - nogle gange med pjat og at spille dum - hører til hans 'midler'. Det er når han føler sig presset.

Jeg har aldrig i hen ved 10 år set ham indrømme at have taget fejl i noget som helst. Og vi taler om en mand, der skrev tusinder af indlæg på SOL og i sin første periode herinde, så vidt jeg husker, noget over 20.000. Siden han kom tilbage efter godt fire måneders pause, hvor han lige skulle finde ud af, at de ikke finder sig i ham andre steder, er han igen oppe på godt 6000. På godt 10 måneder!

Det med at beskylde andre for at have præcis de karakteristika, han selv til overflod besidder, er det mest typiske i psykopatens adfærd. Vi har set, at han opretter oplæg, som til punkt og prikke passer på ham selv, men som han påstår er beskrivelser af dig. Det samme har han gjort overfor mig. Vi, hans modstandere i hans indbildte krig (ikke bare debat), er altid 'ophidsede' og 'skal passe på blodtrykket', vi 'klarede os dårligt i skolen' og er som regel også 'overvægtige' og ved dårligt helbred.
Og det er altid andre på debatten, der tager fejl. Forvrængninger af hvad man har skrevet hører til psykopatens måde at 'debattere' på osv.

Desværre har jeg ingen tro på, at D-d kan genopstå som et godt debatforum, Forsvarer. Selv brugere som Licensnægteren og Anti-rød har vist en vis sympati for psykopaten, hvor svært det er at fatte. Sidstnævnte er endda kommet ham til undsætning med en erklæring om, at han "egentlig godt kan lide Anklageren" for nogle dage siden!  :bad:

Jeg har ofte haft psykopaten på ignorér i nogen tid, men det hjælper ikke rigtigt, for andre - og det er ikke kun hans to-tre 'fans' - fodrer ham jo kraftigt.
DETTE er sammen med administrators besynderlige fravær gennem måneder årsagen til, at D-d er færdig.
Den vil muligvis overleve endnu et stykke tid, fordi Carlo Klam, homofaber og T. Bonfis er der til at kæle for ham. Alle andre er ved at være forduftet - det tror jeg også, du gør. Sådan er det.
Men jeg har sympati for din udstilling af den værste psykopat, jeg nogensinde har set udfolde sig på et debatforum (eller det, der skulle have været det). Udover GuBBis ignoreren af sit eget forum, hviler skylden til Din-debats endeligt ene og alene på Psykopat-Anklagerens sindssyge opførsel.

15
Fra medierne / Sv: Den negative (islamiske) sociale kontrol
« Dato: Marts 14, 2020, 11:29:04 am »
Carlo:
Citér
Du gokkede da helt vildt i lørdags da vi sad og så filmen med Britta Nielsen og hendes døtre.

Gå dog hen og hent din daglige ration af guldbajere + flasken med 'små klare'. Dit lumre, underlødige bræk hører ikke hjemme på en debatside. Det mener alle vi andre i hvert fald ikke.  :bad:

Sider: [1] 2 3 ... 179