Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 161
1
Oj, oj, ooojj. Et-to-tre ...SYV Brovtebande-indlæg i rap for at få tilsvinet Helga. Det må fandme have gjort ondt, hvad hun har skrevet på det sidste ...  :sarcastic_hand:

2
Politik / Stram Kurs-kongres måske på Christiansborg
« Dato: I dag ved 08:10:40 pm »
De fleste husker nok, at Stram Kurs` kongres, som var planlagt til afholdelse i Middelfart, men blev forbudt af Fyns Politi.
Nu er der nyt i sagen:

Dansk Folkepartis mangeårige næstformand Søren Espersen mener, at Stram Kurs bør have muligheden for at holde sin kongres på Christiansborg.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11706080/soeren-espersen-vil-have-stram-kurskongres-paa-christiansborg/

Og hører lige før dette skrives, at folketingsformand Henrik Dam Kristensen st5iller sig positiv overfor at stille lokale til rådighed.

Vi følger udviklingen.  :smile1:

3
I en stor undersøgelse foretaget af professor J. Goul Andersen fra Aalborg Universitet i samarbejde med 'Mandag Morgen' har man spurgt et repræsentativt udsnit af danskerne - 6000 personer - om, hvorvidt de er enige, delvist enige eller uenige i, at muslimer bør sendes ud af Danmark.

Det er ikke meget, man har set til undersøgelsens resultat i msm, herunder DR og TV2.

Hvordan kan det mon være?
Det skal jeg sige jer. Det er pga. resultatet. Det viser nemlig, at noget mere end hver fjerde dansker - 28 pct. - ønsker at sende muslimerne ud af Danmark.

https://www.mm.dk/artikel/hver-fjerde-dansker-muslimer-skal-ud-af-danmark

Undersøgelsen hovedmand, Goul Andersen, er naturligvis som alle hans politisk korrekte kolleger 'rystet'. Han ryster og bævrer over, at hans egen undersøgelse gav et andet resultat, end han havde forventet.   :smile1:  Er det ikke herligt?

Og her har vi årsagen til, at resultatet har fået så behersket omtale. De røde journalister, ditto redaktionssekretærer, tv-mediepaverne, msm-politikerne - kort sagt hele den politiske korrekthed er 'rystede'. Sådan noget har danskerne ikke godt af at høre, det kunne smitte!

Men det bliver sværere og sværere at skjule den islamiske indvandrings mange væmmelige følger for danskerne.

4
Fra mig til dig / Sv: Skal vi prøve at spørge Gubbi, om du bestemmer her?
« Dato: Oktober 22, 2019, 04:36:13 pm »
Anklageren:
Citér
Du har jo også en profil på debatten uden bindestreg - så det kan du let slippe for - men her bestemmer du ikke (selvom du lider af den tvangstanke, at du skal styre)   

Var der ikke en eller anden herinde, der skrev i sidste uge, at net-psykopater har det med at ville overføre ting der karakteriserer dem selv til modstanderne?
Vedkommende havde nok ret.  :smile1:

5
Samfund- & Kultur / Flere ikke-vestlige elever på gymnasierne
« Dato: Oktober 22, 2019, 04:15:12 pm »
Der bliver stadig flere indvandrere/efterkommere på de danske gymnasier. I 2018 er de nået op på at udgøre 12 pct. af eleverne, mens det var 8 pct. i 2005,

Til forældre med teenagere, som måske overvejer gymnasiet fra næste skoleår, kan man i den lødige net-avis DKA læse, hvilke af gymnasierne, der har den højeste procent af elever med ikke-vestlig oprindelse. (Tallene stammer fra Danmarks Statistik.) Så er man advaret.

https://denkorteavis.dk/2019/nu-indvandrere-og-efterkommere-i-flertal-paa-14-gymnasier-tre-gymnasier-har-flere-end-80-med-ikke-vestlig-oprindelse/

Procenterne fra Høje-Taastrup, Akademisk Studenterkursus og Aarhus Private Gymnasium kan virkelig få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.  :ohmy:

6
Fra mig til dig / Sv: Lyjse er ikke et offer
« Dato: Oktober 22, 2019, 03:31:49 pm »
homofaber:
Citér
Skal jeg offentliggøre dine beskeder til mig?

Typisk rendestenskommentar med indbygget 'trussel.'

Da jeg aldrig har skrevet en privat besked til homofaber, vil det være ret vanskeligt at offentliggøre en.
Men man kan forestille sig, at han kan få Tigerklagermanden til at hjælpe sig med at fabrikere en falsk. Vi har jo lige set det mislykkede forsøg på at omklamre Murersvenden, hvilket endnu engang afslørede rendestensskribenten Tigerklagerens niveau og metoder. ('Midlerne er underordnede.')

Homofaber, nu har jeg undtagelsesvis læst din version af rendestenspladderet. Det betyder ikke, at det gentager sig - såååh, spar dine taskenspillerkunster. Tigerklagerens version er alt nok til at ødelægge Din-debat definitivt.

7
Fra mig til dig / Sv: Pas nu på, du ikke bliver banned igen
« Dato: Oktober 22, 2019, 02:48:55 pm »
Anklageren:
Citér
Du er alt for ophidset
 

Læg mærke til, hvordan Tigerklageren uge efter uge, måned efter måned, år efter år bruger de samme trivielle vendinger på debatten.

Hans politiske modstandere er altid 'ophidsede', ligesom medbrovterne altid spørger til vores blodtryk. Ja, Tigerklageren har endda skrevet herinde engang, at sådan nogen som ham altid er rolige og besindige, mens vi højreorienterede er OPHIDSEDE. Det skal vi være ifølge den hysteriske socialist fra Grønland, ellers Gud nåde trøste os.   :JC-hysterical:

Faktisk er jeg ikke utilbøjelig til at tro, at han selv tror på det.  :no:

8
Fra mig til dig / Sv: Lyjse er ikke et offer
« Dato: Oktober 22, 2019, 02:28:19 pm »
Anklageren:
Citér
Det var faktisk Lyjse, der startede beskyldningerne om, at jeg er den samme som Tigermanden, og hun er blevet ved i flere år.

Det er ikke nogen beskyldning men en konstatering, da du er blevet eftertrykkelig afsløret op til flere gange.
(Det med den private besked til Murersvenden var nok heller ikke årets bedste idé, mon?   :blum: Du løb jo den risiko, at vi andre fik den at se.  :ROFL:)

Citér
Hvordan skal vi tiltrække seriøse debattører, når debatten ikke er seriøs?

Det tror jeg den ret hurtigt ville blive, den dag du og dit dominerende gadeteater er kylet af he..... til. Ikke før. Nyd din "sejr", Tigerklager!

9
Fra mig til dig / Sv: Bare lidt service til "debattens hotteste emne"
« Dato: Oktober 22, 2019, 02:22:45 pm »
genuine Troll:
Citér
Hvordan ialv kan man beskylde nogen for druk når man aldrig har set dem eller kender dem andet end herfra,?????????????????????  :girl_sad:

Det skal jeg sige dig.
Det kan de tre brovtere, fordi - som den ene af dem siger: 'Midlerne er underordnede'.
Tigerklageren skrev i sidste uge i en pb, som til hans forbitrelse blev offentliggjort herinde, at 'der foregår en kamp mellem venstrefløjen og højrefløjen.' I denne kamp mener han og hans to sølle sammensvorne, at alt, ALT gælder.

10
Fra mig til dig / Sv: Bare lidt service til "debattens hotteste emne"
« Dato: Oktober 22, 2019, 02:17:37 pm »
lyjse:
Citér
Og du er en beskidt løgner, dyk du ned i sølet, hvor du hører hjemme  :bad:

Lyjse har ret, omend inddragelsen af grisen er unfair - overfor grisen. Den fortjener bedre.

Jeg mener, at trioen Tigerklageren-Carlo-homofaber (for nemheds skyld 'Ticarho') repræsenterer den absolut mest levrede, urintilsølede, beskidte rendesten, der findes. Alle andre steder var de jo blevet kylet af he.... til for flere år siden.
Som den ene af dem har som motto: 'Midlerne er underordnede', og det er hvad vi har fået at se på Din-debat, siden de fik jeget hovedparten af de nationalsindede debattører væk. Der er slet ingen nedre grænse for, hvor lave og svinske metoder, disse tre rendestensskriblere tager i brug.

Klare sig overfor ærlig information og debatoplæg om islams stadig værre fremfærd i Danmark, kan de ikke.

Så kommer først alle løgnene. Når vi ikke holder kæft, er det næste sindssvage påstande om, at det vi andre skriver om - ofte videregivet fra den lødige kritiske presse - slet ikke har fundet sted.

Til sidst, når vi stadig ikke vil holde kæft, kommer personsvinerierne, hvor man kalder én brav debattør for alkoholiker og en anden skal (i følge sidens administrator) finde sig i at blive kaldt én, der dyrker sex med mindreårige araberdrenge! Og samtlige, der måtte modsige Ticarho's røde muslimslikkeri, bliver konsekvent beskyldt for at 'gå Islamisk Stats ærinde'!

Hvis det ikke engang jager den sidste væk, tyr man til at sende en privat besked til en sagen uvedkommende ret ny bruger, hvor man brovter og braldrer om, hvordan man arrangerer flerprofil-idiotiet. Når så den godtroende nye offentliggør brevet, sender man ham en ny besked, hvor der står 'KLASSEFORRÆDER!'

Sådan er metoderne. Og så længe siden ikke har nogen upartisk og myndig moderation, bliver det aldrig anderledes.
Med disse metoder har Ticarho sat sig på siden
- og I kan godt regne med, at de selv opfatter det sådan, at de 'har vundet'!  :bad:


11
Debat om debatten / Sv: Som man råber i skoven, får man svar
« Dato: Oktober 21, 2019, 01:51:33 pm »
Anklageren:
Citér
Debat handler ikke om at fremhæve sig selv - og påstå - at man selv er perfekt, og det er de andres skyld.
Ikke sandt?

Jow. Vi konstaterer hermed, at Anklageren fører forsvindende lidt debat.

12
Fri Debat / Sv: Bryder Fyns Politi Grundloven?
« Dato: Oktober 21, 2019, 01:46:19 pm »
Jeg regner ikke wikipedia for at være 100 procent sandfærdig; alle og enhver (groft sagt) kan gå ind og skrive der i.
Jeg kan ikke se det "antiparlamentariske" i et parti, som opstillede til Folketinget 1939-1953 og havde repræsentanter i tinget 1943-1947. At de var så "udenomsparlamentariske", at de (især partiets unge mænd) tog aktivt del i modstandskampen, er i mine øjne kun et stort plus.

Så Dansk Folkeparti er "højreekstreme" ....  :JC-hysterical: ...og "tilsviner andre på grundlag af disses religion og hudfarve!" Jeg kan kun sige, at du med dit gamle venstresocialistiske løgn har placeret dig selv i en rubrik, der set herfra hedder umulig at føre en ordentlig debat med. Du er for langt ude, til at jeg gider at bruge nævneværdig tid på dine udgydelser.
Det skuffer mig, for det var jeg ikke klar over før forleden dag. Men det var jo nok fordi, jeg lige skulle læse dig.  :sad:

13
Fri Debat / Sv: Bryder Fyns Politi Grundloven?
« Dato: Oktober 20, 2019, 05:23:57 pm »
Forsvareren:
Citér
Du mener latterlige Morten Uhrskov Jensen, der er formand for det lillebitte højreekstreme antiparlamentariske parti, der kalder sig Dansk Samling  :big_grin:

Du vil have en paragraf i loven overfortolket, så enhver nar har ret til politibeskyttelse, hvis bare vedkommende kalder sig “politiker”, selvom vedkommende eventuelt er eneste medlem af et ikke-opstillingsberettiget politi. Samtidigt ønsker du at overtræde grundlovens racismeparagraf, fordi du jo ikke engang har respekt for grundloven. Bliver du aldrig træt af kun at være en doven ugidelig kværulant derhjemme på sofaen?  :smile1:

Jeg lægger mærke til, at du har det med at slynge om dig med påstande og nedladende udtryk om politikere eller partier, du ikke kan lide.
Man er ikke 'antiparlamentarisk', fordi man ikke er valgt til parlamentet. Man plejer også at tale om 'udenomsparlamentarisk' - men det passer jo ikke på Dansk Samling, som har været repræsenteret - omend det er længe siden.

Hvordan ønsker Anti-rød at overtræde racismeparagraffen?

14
Samfund- & Kultur / Sv: Islamofil politik og problematisk politiarbejde
« Dato: Oktober 20, 2019, 05:12:56 pm »
Jeg undrer mig hvad der foregår i hovedet på en radikal, men det er desværre ikke muligt at få opklaret. Ærgerligt, da jeg interesserer mig for adfærdspsykologi.

På samme må kan man aldrig få et fornuftigt svar fra en socialist, når man afslører deres bizarre meninger. Selv når man fanger dem i  en sort løgn på fersk gerning, er de til at drive et svar ud af.

Som jeg forestiller mig det.
"på side 1 i socialisthåndbogen står der:
Aldrig nogen sinde give indrømmelser, når man er trængt op i en krog"

Håndbog eller ej, Tigerklageren efterlever det jo til punkt og prikke.

15
Samfund- & Kultur / Islamofil politik og problematisk politiarbejde
« Dato: Oktober 20, 2019, 05:00:29 pm »
Som en udløber af den tråd jeg startede i går om Fyns Politis forbud mod, at Stram Kurs afholder kongres i Middelfart, vil jeg gerne dele noget mere om netop Fyns Politi og dets åbenbart ret nære samarbejde med islam.

Opsummering af de senere års besynderlige hændelser:

Da den berygtede islamist Asmaa Abdol-Hamid blev ansat ved Fyns Politi, var det daværende politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde, der hyrede hende.

I 2013 fandt voldsomme begivenheder, som mange nok stadig husker, sted på Odense Universitetshospitals skadestue, hvor ca. 60 muslimer gik amok og hærgede på stedet efter en 'eid-fest' i Vollsmose. Efter dette og den i øvrigt stigende kriminalitet i denne muslimbelastede bydel, indsatte Poul B. Løhde & Co. ikke mere politi, nej han startede et 'dialog-projekt' hvortil han hyrede - af alle: islamisten Asmaa Abdol-Hamid. Mange undrede sig over, at Fyns Politi netop til en dialog-proces ansatte en islamisk kvinde, som nægter at hilse med at give hånd!

Efterfølgende, da Løhde stopper sit arbejde i Fyns Politi, indleder han en politisk karriere hos Det Radikale Venstre, som han repræsenterede ved kommunalvalget i 2017 i Middelfart - byen, hvor Stram Kurs ikke må afholde sin kongres.

Relationerne mellem islam, Fyns Politi og RV er gode i området. Få måneder før folketingsvalget gæster RV-formanden Morten Østergaard Vollsmose, og han bliver vist rundt af indvandrerbetjenten Elvir Abaz - en kollega til Asmaa Abdol-Hamid. Østergaard takker ham varmt på facebook.

Ved valget fik Det radikale Venstre over en tredjedel af alle afgivne stemmer i Vollsmoseområdet.

Poul B. Løhde er fortsat sideløbende med den politiske karriere 'konsulent' for Fyns Politi, hvilket indebærer et tæt samarbejde med Asmaa Abdol-Hamid.
- - -
Mine oplysninger bygger især på denne stærke artikel:
https://www.document.dk/2019/10/20/fyns-politi-ansatte-berygtet-islamist-politidirektoeren-er-politiker-hos-det-radikale-venstre/

Sider: [1] 2 3 ... 161