Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 111
1
Det er uinteressant, at en frustreret lille udlandsdansker bliver "træt af islamtråde" i et forholdsvis lille, upåagtet debatforum.
Det er derimod værd at huske, at hundredetusinder af danskere er grundigt trætte af islam.

Derom vidner Dansk Folkepartis størrelse (uanset hvor bløde i sværen, de er), at Nye Borgerlige i en ny meningsmåling står til at komme ind i tinget - samt den "rumlen i undergrunden", du kan høre, hvis du gider at høre efter, hvad folk snakker om i bussen, S-toget, på små gammeldags beværtninger, til tante Odas fødselsdag osv. Emnet er sjældent ret langt væk. Og det ændrer sig ikke, fordi ingen endnu har ført den konsekvente og nødvendige repatrierings- og asylstoppolitik.

2
Tigermanden:
Citér
Sverigedemokraterne bliver nok ikke så forfærdelig store, de er et modefænomen, som nok har set sin storhedstid. Når først svensken står i stemmeboksen, så vil han stemme med hovedet, og så ryger Sverigedemokraterne ud.
Husk nu på, der er tale om et nazistisk parti: https://politiken.dk/udland/int_europa/art5639318/Sveriges-statsminister-om-Sverigedemokraterna-%C2%BBDet-er-et-nazistisk-parti%C2%AB

Og derfor hører det naturligvis heller ikke hjemme i et moderne, humanistisk demokrati som det svenske.

"Det moderne, humanistiske demokrati" ligner mere og mere et samfund i opløsning.
Her tænker jeg ikke alene på de utallige bilbrande påsat af indvandret ungdom, nej der er mange symptomer:
Antallet af anmeldelser af voldtægt har for hvert år nået nye højder i lang tid.
Der er rekord i antallet af skolebrande.
Og antallet af skuddrab er steget med 120 pct.!

https://denkorteavis.dk/2018/sverige-der-nu-gaar-til-valg-ligner-mere-og-mere-et-samfund-i-oploesning/

Heldigvis er der masser af svenskere, der ikke stemmer med hovedet under armen, som Tigermanden ønsker sig.
Sverigedemokraterna har i lange tider stået til stor fremgang , og hvis det på det allerseneste synes aftaget lidt, kunne det jo skyldes, at Alternativ för Sverige stiller op for første gang. AfS synes at have en strammere udlændingepolitik end SD. Partiets leder Gustav Kasselstrand vil arbejde for, at mindst 500.000 udlændinge udvises af Sverige.
I meningsmålinger i Sverige målet "andre" til omkring 4 procent, og mon ikke AfS udgør de fleste af dem?

I hvert fald er langt fra alle svenskere rede til at overgive sig til islamiseringen.

 

3
Og lige en ting til:
Forræderpartierne i Sverige synes grebet af en vis panik i denne valgkamp. Ganske som flere af os har forudsagt i takt med, at Sverigedemokraterna er gået støt frem.

www.friatider.se/regeringens-pl-tsliga-utspel-ska-utvisa-alla-kriminella-utl-nninger   eller (hvis der er 'bøwl'):
www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-11080-mid-1-params-11.html


Udvisninger af kriminelle udlændinge... må vi se Tigermandens heltinde, den infame landsforræder Mona Sahlin? Var det ikke sådanne udtalelser, man i de forrige valgkampe skulle fryses totalt ud for? Er det elefanten, der rumsterer?   :big_grin:

4
Tigermanden:
Citér
I højreorienterede er karakteriseret ved, at når der ikke er noget at blive fornærmet over her i danmark, ( og det er der jo aldrig) så vender I blikket mod fjerne himmelstrøg, og det er forplumrende for debatten. Lad nu være med at skrive om, hvad der sker i Sverige.

Vi skal selvfølgelig følge med i, hvad der foregår i et af vore nærmeste nabolande, og ih hvor skal vi skrive om det, når vi ser, hvordan den hovne kulturradikalt-socialistiske overklasse pisser på demokratiet. Det har vi jo set i årevis, når de afholder panelmøder - men undlader at indbyde Sverigedemokraterna.

Formanden Jimmie Åkesson holdt en stor tale for nylig, hvor han ironiserede over disse ejegode partiledere, som ved et stort panelmøde igen havde undladt at invitere en fra SD, men havde på den plads, hvor Åkesson burde havde været, sat en oppustelig gummielefant!

Ja, "elefanten i rummet."
De har det skidt, disse forrædere, som har ødelagt Sverige med masseindvandring og alt, hvad dette har ført med sig. De vil ikke se "elefanten", men den er der jo. De kan ikke gemme sig.
Nu bliver det spændende, om SD bliver Sveriges største parti den 9. september.  :smile1:

5
Samfund- & Kultur / Sv: "Min mand sagde...."
« Dato: August 20, 2018, 10:58:02 am »
Klagermanden:

Citér
Men hvad laver du her på debatten - var du ikke blevet livstidsbannet for at true politisk ukorrekt for længe siden? Dine profiler Langgaard og Bannerføreren er da lukket, så det må da være en fejl, at denne stadig er åben.
Som jeg tidligere har skrevet til Gubbi, så er jeg meget gerne behjælpelig med en liste over Rudi-profiler, der skal lukkes. Og det tilbud står stadig ved magt.

 :tease:   :JC-hysterical: 

6
Samfund- & Kultur / Sv: Aldrig mere en 9. april
« Dato: August 18, 2018, 11:44:57 am »
Anklageren:
Citér
Citér
Det vil altså sige, at du godt kan se, der var nogen skampletter hos de etablerede politikere - men du kan ikke se, at de danske nazister havde nogen skampletter (hovedparten af Schallburgkorpsets medlemmer var nazister eller havde nazistiske sympatier).
Jeg vil også lige nævne, at en større procentdel af soldaterne i Schallburgkorpset lå i en lavere socialklasse end gennemsnittet af befolkningen. Det man i dagens Danmark kalder sociale tabere. De havde ikke noget at tabe.[/color]
Sædvanlig Anklagerforvrængning. Skrev jeg noget positivt om "Schalburg-korpset"? Næh, jeg forklarede bare den enorme forskel på at have meldt sig til FRIKORPS DANMARK og så "Schalburg-korpset." Anklageren kalder dem over én kam "nazister" og soldater. Hmmm.., ved ikke rigtigt, hvor meget soldat, der var i de sidstnævnte.
Vi hørte - måske ikke uforståeligt - intet til Anklagerens bedømmelse af landsforræderen Vilhelm Buhl.  :smile1:
Og hvad var det for familer og efterkommere, der blev omtalt i forblommede vendinger?
Nå, det får vi nok aldrig at vide.

Inden der eventuelt bliver hældt mere vrøvl herind:
Personen Christian Frederik Schalburg døde i et slag ved østfronten den 2. juni 1942.
"Schalburg-korpset" (oprindelig Germansk Korps) blev planlagt i vinteren 1942-43, men kom først rigtigt i gang sommeren 1943.


7
Politik / Når et billede siger mere end 1000 ord
« Dato: August 18, 2018, 11:26:26 am »
https://www.document.no/2018/08/15/nar-et-billede-siger-mere-en-1000-ord/

Annie Lööf, leder af det svenske Centerpartiet.
Håber, at alle gode kræfter - de findes - i Sverige husker hende.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Aldrig mere en 9. april
« Dato: August 18, 2018, 10:33:42 am »
Jeg bilder mig ikke ind, at jeg kan gøre noget ved Anklagerens utrættelige vrøvl vedrørende besættelsen 1940-1945 - så skulle jeg påtage mig at skrive en hel historiebog herinde, og det er min tid alligevel for kostbar til. Men vil dog knytte et par kommentarer til emnet besættelsen, når nu det er oppe.
Herunder er lidt af det, som Anklageren lader som om ikke eksisterer - i hvert fald i debatten:

Anklageren efterplaprer den påstand, man så ofte ser i danske historiebøger, nemlig at Tyskland pga. en "ond ideologi" pludselig besatte lille Danmark.
Sagen var jo imidlertid, at SR-regeringen siden den tiltrådte i 1929 havde nedskåret det danske forsvar fatalt, således at Danmark for udenlandske stormagter fremstod som et område, der ikke ville forsvare sig selv. Vel at mærke et krigs-strategisk område. Når de store kommer i krig, vil et sådant område blive besat, og nu kom Tyskland altså først. England havde gjort det samme, men var bare ikke klar endnu, selv om de faktisk krænkede norsk neutralitet lige inden 9. april. Husk på, at England havde erklæret Tyskland krig godt 7 måneder før, og naturligvis kunne tyskerne se, at en invasion kunne komme vestfra via Jylland.

Vedrørende de første 2-3 års besættelse:
Det var jo ikke alle, der var lige modvillige over for besættelsen af landet. F.eks. meldte firmaet Wright, Thomsen & Kier fra Aarhus sig 8 dage efter (på Thorvald Staunings opfordring!) til at stå for udbygningen af Aalborg Lufthavn, hvilket lettede tyskernes arbejde meget angående transport til Norge.
I det hele taget optrådte SR-regeringen (som fra juli 1940 blev udvidet med nogle V og K-ministre samt et par "upolitiske") ualmindelig servilt overfor besættelsesmagten. F.eks. gav man i forbindelse med Frikorps Danmarks oprettelse i juli 1941 officerer løfte om, at de efter endt tjeneste på østfronten kunne indtræde i deres stillinger i den danske hær.

Anklageren:
Citér
At danskerne talte om "schalburgtage" under krigen siger næsten det hele.[/b] Schalburgtage var det folkelige navn for den terror, som tyskerne og deres danske hjælpere udførte.
Nej, det siger ikke alverden. At man hæftede personen Schalburgs navn på diverse ubehagelige ting, var i hvert fald ikke hans skyld. Han var en god officer, og som militærhistorikeren Hans Chr. Bjerg har skrevet, er der "ingen grund til at tro, at C.F. Schalburg ville have billiget terror vendt mod det danske folk." Navnemisbruget har desværre haft den effekt, at tusinder af mennesker, nok især jo længere tid 1945 kom på afstand, tror at personen Schalburg havde noget med "Schalburg-korpset" at gøre. Det var som bekendt ikke tilfældet, men dem der oprettede det korps mente vist, at navnet havde en positiv klang, så det kunne hjælpe dem. Både Schalburgs enke Helga S. og hans far protesterede overfor de tyskere, som havde med oprettelsen af korpset at gøre. (Det hed i øvrigt først "Germansk Korps", men skiftede navn til Schalburg-korpset i forbindelse med oprettelse af en skole i 1943.)

Citér
Efter krigen fik mange travlt ved håndvasken, og DerRudi er storforbruger af "sæbe".
Hvordan det?

Citér
Skampletten på dansk historie skulle vaskes væk. Efter krigen var det meget vigtigt for den danske selvforståelse at fremme det, der kunne få det til at se ud, som om man havde været på "den rigtige side".
Det gælder både for Danmark som nation, men selvfølgelig især for dem personligt, som der kunne være tvivl om og deres efterkommere.
Mon ikke disse efterkommere i særlig grad forsøger at genoprette deres families ære?

Der var bestemt skampletter, som blev forsøgt vasket af i eftertiden. Jeg har allerede nævnt SR-regeringens udhuling af forsvaret og Frikorps Danmark, hvor skampletten var, at man knap fire år efter idømte frikorpsfolk fængselsstraffe for at have kæmpet tappert mod kommunismen - hvor man (politikerne) i august 1941 ligefrem havde vedtaget en anti-kommunistlov!
En utilgivelig skamplet var personen Vilhelm Buhls opførsel. Han var S-statsminister maj-november 1942 og benyttede tiden til at holde en af besættelsens mest berygtede taler i radioen (2/9 1942), hvor han opfordrede danskerne til at angive sabotører. Han gentog disse opfordringer i valgkampen i marts 1943 og man må således regne med, at han var bagmanden bag megen stikkervirksomhed. (Storstikkersken Grethe Bartram fra Aarhus fortalte selv, at hun havde hørt statsministerens tale og derefter påbegyndte sin virksomhed.Hun blev dødsdømt i 1946, senere benådet af kong Frederik den 9.)
Jeg mener, at Vilhelm Buhl skulle have været henrettet. I stedet var han med til at udforme og iværksætte den lov med tilbagevirkende kraft, som gæve Frikorps Danmark-folk blev dømt efter - fordi de havde meldt sig til kamp mod den sovjetiske kommunisme (som inden da bl.a. havde angrebet Finland og besat en del af Polen.)

Gad vidst, hvad det er for familier og efterkommere, Anklageren pludrer om? Vilhelm Buhls? Alsing Andersens? Scavenius´? Dem har Danmarx Radio da vel gjort sit til at rense, ligesom "historieskribenter" som Bo Lidegaard og Søren Mørch.


9
Anklageren:
Citér
Du er en politisk skolet propagandamaskine, som er så forblindet af din egen propaganda, at du ikke kan se det mest indlysende.
For de fleste danskere er det så simpelt, at når Danmark er besat, så kæmper de nationale imod besættelsesmagten.
Det er i hvert fald en vigtig forskel på, om man kæmpede på allieret side - eller på tysk side. Vi var jo ikke besat af England - og det er så indlysende.

- så tag du bare hatten af for forræderne. Det kommer du ikke langt med blandt normale danskere.
De østfrontfrivillige ville ikke kæmpe for at befri Danmark, selvom de ellers havde masser af kampvilje. Så er den ikke længere.

Jo, mængden af vås, som du kan hælde herind, er sikkert endeløs. Som nævnt gider jeg ikke længere at korrekse alle dine vildfarelser i forbindelse med besættelsen og med de østfrontfrivillige i særdeleshed.
For andre eventuelt interesserede, vil jeg dog nævne, at to kendte officerer, som senere blev ledere af Frikorps Danmark, Christian F. Schalburg og K.B. Martinsen begge talte meget kraftigt på selve den 9. april 1940 for at kæmpe mod den indtrængende tyske hær.
Hvis 'Ankagleren' fortsætter med at udspy løgn og forvrængninger om perioden 1940-45, skyldes det, at han er en politisk skolet propagandamaskine, som I ikke bør tage notits af. I kan derimod med stor fordel læse de to biografier, som udkom for nogle år siden om de to frikorps-chefer:

Frank Bøgh:   "Krigeren" (om K.B. Martinsen), 2005.
Mikkel Kirkebæk:   "Schalburg" (2008.)

10
Samfund- & Kultur / "Min mand sagde...."
« Dato: August 17, 2018, 11:40:38 am »
"Min mand sagde, at jeg ikke skulle vise læreren eller kommunen, at jeg var god til dansk. Jeg skulle blive på et lavt niveau, for han ville ikke have, at jeg skulle arbejde."

https://denkorteavis.dk/2018/han-bor-i-danmark-og-hjaelper-en-ung-kvinde-til-at-flygte-fra-mellemoesten-hun-skal-vaere-hans-kone-nummer-to

Hvor mange lignende forhold eksisterer der i Danmark? Og hvor længe har dette fup stået på?
Mit bud er mange og længe, længe.... og die dumme Dänen betaler.

Det er ved hjælp af bl.a. den slags, den islamiske kultur æder sig ind på og skridt for skridt sætter sig fast i vores land - husk antallet stiger for hver muslim-familiesammenføring. Og mænd som ham her må gerne have fire koner. Det er noget, der luner i disse mænds tegnebøger, når de er i besiddelse af konernes hævekort.  :ohmy:

Såre sørgeligt. Noget DU vil gøre imod det?

11
Samfund- & Kultur / En "puttefest"!
« Dato: August 17, 2018, 11:29:03 am »
Det er ikke længe imellem, at man i medierne hører og ser unge danskere udnævnt til noget i retning af Europas mest fordrukne.
Jeg ved ikke, om det er overdrevet, men jeg har ved selvsyn kunnet konstatere, at det ser trist ud i for eksempel Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, hvis man gik (for få år siden) en tur ved 5-6 tiden om morgenen i nærheden af barer, der enten havde meget sent eller meget tidligt åbent.

Ikke så få udpumpninger plejer at finde sted i forbindelse med universiteternes start omkring 1. september.
Men disse elever er muligvis ikke unge nok for de mennesker, der har fundet på begrebet "puttefest" (hvor vammelt!), hvor børn og unge anspores til at mødes til voldsomt drikkeri i Dyrehaven i København.

https://www.b.dk/nationalt/kaempe-drukfest-i-dyrehaven-hospital-indkalder-ekstra-personale

Altså: Med den ene hånd advares unge igen og igen mod overdrevent drikkeri.
Og med den anden arrangeres der"puttefest", hvor alkoholforgiftningerne florerer i et omfang, så hospitalerne overbebyrdes.

Sagde nogen inkonsekvens?

12
Samfund- & Kultur / Sv: Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 14, 2018, 01:27:31 pm »
Licensnægteren har ret. Søren Kam og andre østfrontsoldater var ikke mindre nationale end dem, der f.eks. drog til England, blev uddannet der og kæmpede på engelsk-amerikansk side. Men nu tabte Tyskland og dets allierede (der var jo frivillige soldater fra mange nationer på østfronten.) Og man siger jo, at det er sejrherrerne, der skriver historien. 'Kagleren' føler sig sikkert som en stor ejrherre, der rigtigt kan smæde andre med skældsord...

Og korrekt: Anklageren må snart have skrevet sine påstande herinde 1000 gange, og jeg har fortalt ham mange gange, hvordan det forholdt sig med Frikorps Danmark og lignende, men det gider jeg ikke mere, da det altid viser sig, at hvad angår besættelsen er han som et blankt stykke papir! Eller værre - han lever i de mest urkomiske vildfarelser.

13
Licensnægteren:
Citér
Det er blevet lidt ensformligt nu og jeg kan mærke jeg er gået død, hvilket er grunden til at jeg ikke skriver lange eller halvlange indlæg mere. Dels er debatten blevet ensformlig og dels så trænger jeg til en pause fra debatten. Jeg håber Rudi kan tage over nu hvor jeg tager en pause, så brovtebanden kan få noget modstand fra deres løgne.

Det kan jeg nu ikke direkte love, men kan du have en rigtig god pause - og håber, du vender tilbage.  :smile1:

14
Samfund- & Kultur / Sv: Du bliver aldrig debattør, sozi-manse!
« Dato: August 14, 2018, 01:06:51 pm »
Anklageren:
Citér
Det er da ellers dig selv, som har hyldet kendte nazister på debatten (som Søren Kam).

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=3723.msg42880#msg42880

Jeg ville selvsagt aldrig kalde Søren Kam 'nazist', men du er så selv-hjernevasket, at du ikke engang kan se, at det du skriver kommer til at virke komisk.

Søren Kam var med i Nationalsocialistisk Ungdom (NSU) i København i 1938-1940 og var så god en soldat ved østfronten i 2. verdenskrig, at han blev højt dekoreret, bl.a. var han den ene af kun tre danskere nogensinde, som modtog Jernkorsets Ridderkors for udvist tapperhed. Det kan jeg godt tage hatten af for.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 14, 2018, 12:56:30 pm »
Evalu:
Citér
citat:
"Ifølge det svenske sikkerhedspoliti har den 48-årige mand en fremtrædende rolle i det svenske højreekstreme parti NMR (red. Nordiske modstandsrörelsen), hvor han stod for rekruttering og holdt foredrag for medlemmerne."
citat slut

Det skulle såmænd ikke undre mig, om svensk sikkerhedspoliti har mest travlt med at registrere en mand, der har holdt foredrag, alt imens indvandret ungdom afbrænder snese af biler, pt. i Gøteborg og omegn. Og det er ustandseligt - selv Löfvén er helt oppe i det røde felt og spørger i dag "hvad fanden de har gang i?"

Sider: [1] 2 3 ... 111