Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lunavecchia

Sider: [1] 2 3 ... 106
1
Som jeg husker det, så byggede vi snehytter, da jeg var barn i Østjylland, og vi kørte også på skøjter på fjorden.

Du husker forkert og romantiserer fortiden. Det var kun en enkelt vinter, hvor det var muligt at løbe på skøjter på isen på fjorde. Det var nok vinteren 66 - 67.
Du har sikkert ret. Jeg husker også kun, at vi løb på skøjter på fjorden et enkelt år - ikke den samme fjord som Anklageren ganske vist.
De øvrige år måtte vi nøjes med mergelgravene på markerne.

2
For at det ikke skal være løgn, bliver nu advaret om uindbudte gæster, som vil søge ly for den sibiriske kulde i vores boliger.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/vaer-beredt-naar-frosten-kommer-soeger-rotterne-ind

Godt jeg bor på 5. sal :-)

3
Jeg har også hørt om denne sibiriske kulde, vi skulle blive ramt af i næste uge, og den vejrudsigt, jeg læste, oplyste, at temperaturerne ville ligge mellem 0 og 10 minusgrader.

Undskyld mig, men det kan vist ikke sammenlignes med temperaturerne om vinteren i Sibirien.

Men det er jo det samme, når der er blæsevejr i sigte. Straks bliver vinden pustet op til en regulær storm, eller i værste fald en orkan.

4
Der har i adskillige år været tale om at oprette en imam-uddannelse her i landet, men det er blevet ved snakken.
Det kan vel også være svært at blive enige om, hvordan sådan en uddannelse skulle skrues sammen med tanke på, hvor mange forskellige retninger der er inden for Islam.

Den eksisterende præsteuddannelse herhjemme er vel målrettet Folkekirken og ikke alle mulige andre kristne trossamfund.

Fordelen kunne selvfølgelig være, at man dermed blev fri for at lukke alle mulige reaktionære imamer ind i landet.

5
Du glemmer, at Japan ikke er et af de lande, som invaderer alle mulige andre lande med deres krigsmaskine, og derfor ikke er medskyldig i de strømme af flygtninge, der er resultatet af disse krige.

6

Der er ingen, der gider overtage Danmark.

Næ, ikke engang tyskerne ville overtage Danmark i 1864, da kong Christian den 9. nærmest serverede hele kongeriget på et sølvfad.

7

Lunavecchia

Citér
som til gengæld blev sambeskattet med deres ægtefælle.

Det bliver ægtefolk -  jo den dag i dag, hvis den er blevet ledig, skal den anden forsørge ham / hende, det gælder åbenbart ikke, for muslimer  :bad:

Sludder og vrøvl! Man undgår ikke den gensidige forsørgerpligt ved at henvise til sit religiøse tilhørsforhold.
Hvis den ene ægtefælle arbejder, og den anden får kontanthjælp, bliver det beløb af den arbejdende ægtefælles indtægt, som overstiger kontanthjælpens størrelse, modregnet i den  i ægtefællens kontanthjælp.

8

Læs lige igen, hvad du selv skrev    :boast: er det de muslimske fædre der forsørger deres koner og børn - eller er det danskerne ?

Det er, som jeg skrev, hvis de vil gå hjemme, skal de IKKE HAVE KONTANTHJÆLP !!
P.S.
Der var heller ikke noget der hed Børnecheck i 50-60 `erne  - og hvis de fik mange børn, var det sikkert fordi P pillen ikke var opfundet - ikke fordi - det kunne betale sig økonomisk !

Fra Wikipedia

Børnechecken blev indført ved det såkaldte Rio Bravo-forlig i 1983, hvor Poul Schlüters firkløverregering indgik en politisk aftale med Fremskridtspartiet.
Til gengæld var der i 1950'erne noget, der hed forsørgerfradrag, som alle gifte mænd fik, uanset om de havde børn eller ej. Intet forsørgerfradrag til kvinderne, som til gengæld blev sambeskattet med deres ægtefælle.

Nå, men tiderne har ændret sig, og jeg er i øvrigt heller ikke tilhænger af, at man skal have kontanthjælp uden at være indstillet på at tage et job, ligesom man selvfølgelig også bør gøre en indsats for at lære det sprog, der tales i det land, man befinder sig i.

Men at kalde dem dovne hører ingen steder hjemme.


9
Debatsvinet
Det er ikke kun den kvindeforening i Vollsmose, der er mange flere, der aldrig har rørt en finger for Danmark, og aldrig har lært dansk.
I Danmark er syv ud af ti kvinder fra Somalia, Irak, Syrien og Libanon ikke i arbejde.

De er kommet for at blive forsørget - kontanthjælpen skulle aldrig have været udbetalt til dem, de er ikke til rådighed for arbejdsmarkedet og så kan danskere - ikke få udbetalt kontanthjælp, men den regel gælder selvfølgelig ikke, for de dovne muslimer  :bad:
Det er egentligt lidt pudsigt med disse "dovne muslimer".
Jeg er så gammel, at jeg var barn i 1950'erne og 1960'erne, og dengang var det helt normalt, at mødre var hjemmegående og passede hjem og børn, mens fædre gik på arbejde og tjente pengene til forsørgelse af sig selv samt hustru og børn.

Ville nogen drømme om at kalde 1950'ernes mødre for dovne?
Lyjse måske. Det burde du i al fald gøre med den logik, du har (Men logik er ikke din stærke side)10

Han har ikke fået nogen dom endnu. Da det er lovligt at forsvare sig selv hvis man føler sig tvunget til det i USA så tror jeg ikke han får nogen dom andet end for reckless driving. Det her er også min næstsidste Charlottesville tråd (den sidste kommer når James Fields har fået dom og sagen er afsluttet) Jeg gælder mig til at denne sag er over.

Dom for reckless driving?
Tværtimod fik han i december opgraderet sigtelsen fra en second-degree murder sigtelse til en first-degree murder sigtelse, og det er nok ikke for sjov.

11
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 04:54:52 pm »
Jeg vil da ikke undlade at fremhæve én af de førnævnte skudepisoder:

1. februar   Salvador B. Castro Middle School   California   Los Angeles   En 12-årige pige skyder og sårer ved et uheld fire elever i sit klasselokale.

Lykkeligvis var der ingen døde, men man tør ikke tænke på hvor mange af den slags uheld, der kunne ske, hvis hver eneste elev havde sit våben med i skole.

12
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 04:50:25 pm »
Jeg fandt dette foto hos den artikel PU bringer. De viser at de masseskyderier som der har været i USA ikke rigtig har været masseskyderier https://i.imgur.com/qBxpQ2d.png

Der har i dette år 2018 været 18 skyderier i og ved skoler i USA. Ingen har påstået, at der har været tale om masseskyderier.

Listen kan også ses her på DR's hjemmeside. Ingen grund til at finde alskens obskure hjemmesider frem for at påvise, hvad man kan læse sort på hvid i danske medier.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/skoleskyderi-i-florida-er-det-18-i-usa-paa-seks-uger


13
Fri Debat / Sv: Genuine Troll
« Dato: Februar 15, 2018, 10:37:59 pm »
Ja, det skal nok passe. Faderen er ukendt.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article4445726.ece

14
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 15, 2018, 09:43:01 pm »
https://www.nytimes.com/2018/02/15/us/florida-shooting.html

PARKLAND, Fla. — The leader of a white supremacist group said on Thursday that the suspected gunman in one of the deadliest school shootings in modern American history was a member of his group and had participated in paramilitary drills.

Det har Evalu allerede linket til, så Licensnægteren troller bare.

Nårh okay. Evalu er sikkert en bruger, der er orkestreret af CIA, mener Licensn;gteren nok.

Og det hele er i øvrigt false flag, lige som alle de andre skoleskyderier i USA.
Det eneste, der ligger helt fast er, at både Nicolas og Nikolas Cruz er demokrater, selv om de muligvis aldrig har nået at stemme til et præsidentvalg.

15
Fri Debat / Sv: Genuine Troll
« Dato: Februar 15, 2018, 09:39:33 pm »
Karen Ellemann har da en jødisk far.

Uffe Ellemann-Jensen er da ikke jøde.

Nej, han er efterkommer af en af de spanske soldater der brændte Koldinghus af ved et uheld i 1808,

Se historien her->>
http://www.kulturarv.dk/1001fortaellinger/da_DK/koldinghus/main              :girl_smile:

Familieskabet er ikke verificeret, men lad det nu ligge.

Sikkert og verificeret er det imidlertid, at Panduro-slægten er af spansk afstamning, så tænk på det, næste gang du læser noget af den gode danske forfatter Leif Panduro  :big_grin:

Sider: [1] 2 3 ... 106