Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lunavecchia

Sider: [1] 2 3 ... 123
1
Fri Debat / Sv: Der findes ingen ægte billeder af Kuglejorden!?
« Dato: August 16, 2018, 05:39:16 pm »
Var Photoshop/CGI opfundet i 1972?
Er der mon et fornuftigt menneske tilstede, som kan svare på det?

Jeg har arbejdet professionelt med Photoshop, og den første version, som dog ikke kunne ret meget, er fra 1990.

Tidligere var computerne ikke kraftige nok til at lave billedbehandling. Man havde 8-bits billeder, og det giver mulighed for op til 256 farver eller gråtoner.

8-bits billeder kan man ikke manipulere meget med.

Det var først, da man fik computere, som kunne behandle 32-bits billeder (millioner af farver), at man kunne snyde med billedbehandling, så alle ikke kunne se det.
Ja, jeg er også nået frem til, at den tidligste Photoshop fik sin debut omkring 1990 - altså mange år efter 1972.

Hvad "CGI" står for, er det til gengæld ikke lykkedes mig at opklare, og jeg gider ikke at slæbe mig igennem alle mulige "dakila"-videoer for at få det opklaret.

2
Fri Debat / Sv: Der findes ingen ægte billeder af Kuglejorden!?
« Dato: August 16, 2018, 04:39:56 pm »
Var Photoshop/CGI opfundet i 1972?
Er der mon et fornuftigt menneske tilstede, som kan svare på det?

3
Jeg ved ikke, hvad et klassisk eksempel på en landsforræder er, og jeg er ikke så meget inde i svenske forhold, at jeg ved, om en sådan paragraf nogensinde er blevet brugt.

I Danmark har der ikke været så mange tilfælde. Corfitz Ulfeldt er nok det mest kendte eksempel. Han fik endda en plads opkaldt efter sig i den anledning: Ulfeldts Plads. Det er den plads i København, som siden kom til at hedde Gråbrødre Torv.

Udover Corfitz Ulfeldt blev en del landsforrædere, der havde arbejdet for den tyske nazistiske besættelsesmagt 1940-1945 henrettet for landsforræderi.

4
Man skal være varsom med at kalde en politiker, man er uenig med, for landsforræder. Det er en ganske alvorlig beskyldning. Man kan risikere at få en sag på halsen.

5
Ja fordi de skal nemlig ikke være en straf at få fængselsSTRAF. Når man får en forvaringsdom så forventer jeg at det fængsel personen kommer til at være i (nu hvor Dummark ikke har dødsstraf) kommer til at være et meget hårdt fængsel. Det er vel logisk når man har lavet noget så slemt som noget der giver en forvaringsdom?

https://www.bt.dk/nyheder/madsens-liv-i-faengsel-det-er-som-et-kollegievaerelse-med-lys-og-varme-farver
Peter Madsen har ikke fået en forvaringsdom, men fængsel på livstid (hvad det så end betyder i den sidste ende)
Du ville sikkert have nydt det, hvis du havde levet på en tid, hvor folk af Peter Madsens slags mistede hovedet og blev lagt på hjul og stejle for restens vedkommende - eller i heldigste tilfælde måtte arbejde i jern på Bremerholm, hvor han kunne arbejde resten af sin tid (som ikke var lang under de forhold)

I øvrigt blev licenssnydere på den tid også idømt straffearbejde på Bremerholm  :blum:

6
Fri Debat / Sv: Nu er det Spanien der bliver overrandt!
« Dato: August 08, 2018, 11:38:44 pm »
Overrandt?

Typisk fru Landbo - du går i "meget små sko" ... jeg ser dagligt journalister laver stavefejl - i deres nyheder ..det her er et debatforum, for alle !

Og din næstekærlighed som kristen er slet ikke til at få øje på  :negative:

I øvrigt burde en Fladjordstosse, der mener, at alle andre er for dumme og ikke kan tænke selv, i det mindste have styr på stavningen.
I stedet for den ene gang efter den anden at copypaste en avisartikel eller linke til tvivlsomme YouTube-videoer, kun for at skrive: "Din Mening?" med egne ord - som heller ikke er hans egne ord - for dem har han lånt af den selvsamme Lone K., han udgav sig for at være på et eller andet tidspunkt forrige år - eller sidst afvigte år.

Og end ikke de to ord har han selv fundet på, for

7
Jeg er sikker på at det at optræde som julemand er `anerkendelsesværdigt´  :girl_smile:
Ja, og det endda både ved juletid og julitid  :big_grin:
De har netop for nylig afholdt deres årlige Verdenskongres på Bakken.
Den fandt ganske vist sted sidste uge i juli, inden loven trådte i kraft, så vi må spændt vente på, om julemænd i juli også er anerkendelsesværdige til næste år.

http://www.aok.dk/byliv/julemaendenes-verdenskongres-2010


8
Løsningen er at give 1 måneds ubetinget fængsel for at have burka. Det kan man ikke få en anden til at betale.

1 måneds ubetinget fængsel i et dansk luksusfængsel?
Skulle det være en straf?
Det plejer det ellers ikke at være.

9
Politik / Sv: Er ytringsfriheden blevet udvandet?
« Dato: August 07, 2018, 12:09:54 pm »
Før internettet og de forskellige sociale medier, kunne folk skrive et læserbrev til avisen, hvis de ville have det, de havde på hjerte, ud til offentligheden.
Aviserne kunne vælge at offentliggøre tilsendte læsebreve eller ej, og alle læserbreve blev naturligvis ikke publiceret, men dengang var der ingen, der råbte op om, at deres ytringsfrihed blev krænket, fordi deres læserbrev endte i papirkurven.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Rasmus Paludan har jo en pointe!
« Dato: August 06, 2018, 08:59:11 pm »
Den nok så berømte ytringsfrihed er et anliggende mellem den enkelte og staten, nedfældet i Grundloven.
Den har intet at gøre med, at der er frit slag for at genere hvem som helst og hvor som helst. Bevares, der er intet ulovligt i det, ligesom det heller ikke er ulovligt, hvis jeg stiller mig op i Bandidos' klubhus og fortæller dem rent ud, hvad jeg mener om dem.

11
Der har altid været ghettoer. Eneste forskel er at dengang hed de ikke ghettoer.
Lejekaserne og slumlejligheder er et par udtryk. der blev brugt om underklassens boliger, hvor de klumpede sig sammen i små et-værelseslejligheder i tætbebyggede kvarterer.
https://www.arbejdermuseet.dk/viden-samlinger/plads-til-os-alle/baggaard-beton-boligbevaegelsen/boligerne-omkring-aarhundredeskiftet/

12
Så længe Venstre-regeringen ikke tager Borgerforslag alvorligt og bare stemmer "Nej" til dem, er de jo ligegyldige.
https://www.avisen.dk/soeren-pind-om-borgerforslag-vel-vil-jeg-ej-tage-det_492368.aspx

Det er altså morsomt at læse Søren Pinds udtalelser i artiklen, du linker til:

"Søren Pind henholder sig til Grundloven og skriver: "Det eneste jeg er forpligtet på, er min samvittighed, og den pålægger mig at vurdere ethvert forslag på sin præmis. Ikke om det er borgerdrevet eller ej. Det er bekymrende, at en avis, forankret i den konservative redaktørerklæring, belærer mig om andet.""

Morsomt fordi vi gang på gang oplever, at politikere, der stemmer efter deres egen overbevisning, og ikke efter partidisciplinen, bliver straffet hårdt af deres parti i form af fratagelse af ordførerskaber og andre poster.

Men bortset fra det kan man undre sig over, at politikere finder det rimeligt, at de skal tilgodeses med en noget lavere pensionsalder end befolkningen i øvrigt, hvor de ellers ikke er blege for at hæve pensionsalderen den ene gang efter den anden.


13
Carlo - når du skriver - så virker det ikke, som om at der er nogen alternativer til kartoflen, men det er der da.

Kartoflen har ikke været en fordel for folkesundheden

"Før kartoflen" spiste danskerne kål, og det er sundere. Derfor er det kun en fordel, hvis kartoffelpriserne stiger, og der er også andet end kål som alternativ til kartoflen.

I forvejen er der flere danskere, som er begyndt at spise andre grøntsager - og det er vældig godt for danskerne at spise mere varieret (og sundere end kartoflen).

Ja, danskerne spiste en del kål, inden kartoflen kom til landet.
De spiste faktisk så meget kål, at man i Christian 5.'s matrikel af 1686 kan læse, at de, som ikke havde gårde, men kun landgildehuse eller gadehuse oftest havde en tilhørende "Kaalhauge" (kålhave).

14
Samfund- & Kultur / Sv: Det er sku for tamt
« Dato: August 03, 2018, 01:25:30 am »

Når man ser på beløbene så er det en mellemsvindler. En storsvindler er en person som Stein Bagger eller dem bag OW bunker.

Det er jo rigtigt, at konen måske "kun" er en mellemsvindler, men har du tænkt på, at det går lige så hårdt ud over hendes ofre, der ikke har en stor  formue at gøre godt med, som Stein Baggers ofre har?

15
Debat om debatten / Sv: Debatten her
« Dato: August 01, 2018, 01:20:11 am »
Jeg har ingen kolde følelser for Danmark. Kun Forrædertinget som jeg ser som en fjende af det danske folk (og nyttige idioter for NWO-globalisterne som bestemt ikke er nationale)


Og selv Wikipedia kalder Ariere for en race

https://da.wikipedia.org/wiki/Arier
Endnu engang forstår du ikke, hvad du læser.
Dette kan man også læse i artiklen:

"Siden det sassanidiske imperium er "arier" blevet betegnelsen for Iran og dets indbyggere"


I din optik er Iran vel et lortehul, som ikke huser ariere, men du får lige en artikel på engelsk også:
https://en.wikipedia.org/wiki/Aryan

Anyway, du skulle læse nogle ordentlige historiebøger, frem for alt muligt crab, du finder på nettet, som du alligevel ikke forstår - heller ikke selv om det skulle være skrevet med blokbogstaver.

Sider: [1] 2 3 ... 123