Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 237
1
"Jeg får det samme ud af det du tidligere skrev, som Anklageren." skriver du.

Hvordan kan du dog få det ? Især med det svar du kommer med på min kommentar her:

Jeg skrev:
"Men du leder da debatten tilbage til det væsentlige og som har gjort netop den kommentar til et stående svar og vittighed blandt de fastboende. Men hvor skulle du vide det fra."

og du svarede:
"Man behøver ikke at være fastboende for at vide det. Det kan enhver regne ud, og så er det forkyndt vidt og bredt. Anklageren kender garanteret nogen personligt, der har været i Fjernøsten og hørt hvad der foregår."

Man behøver altså ikke være fastboende for at vide kommentaren om "pigerne der æææælsker dig og det slet ikke er for pengenes skyld" er en stående vittighed i Asien, - så der er åbenbart ikke mange grønlændere der har været i fjernøsten og fortalt ham det.

Men han er jo også naiv nok til at tro på de muslimske asylansøgere, når de siger at de er rejst hele den lange vej fordi de ææææælsker Danmark - og det slet ikke er for pengenes skyld, - så jeg tror faktisk han er een af de få der vitterligt ville tro det hvis pigerne sagde sådan til ham.

Ville du selv tro på det hvis de sagde sådan til dig, - at de æææælskede dig og det slet ikke var for pengenes skyld ?

Du har kun været derude et par år og har allerede erfaret hvordan det hænger sammen, og kan se at enten er manden der tror på det kærlighedsævl ualmindelig naiv, - eller også må det være en vittighed.

Jeg har sammenlagt været der i over 30 år og kender udmærket rummelen, og forstår udmærket deres humor.

- også når Duterte opfordrer sine folk til at smide FN´s menneskerettighedsobservatører ud til krokodillerne.

Nu er det temmelig ligegyldigt hvad du alene tror og tænker, jeg ved der findes mere intelligente debattører der udmærket kan skelne mellem ironi og alvor, og som udmærket kan bruge det jeg skriver til noget - det er fortrinsvis dem jeg skriver til.

Jeg får det samme ud af det du tidligere skrev, som Anklageren.

Citér
Men du leder da debatten tilbage til det væsentlige og som har gjort netop den kommentar til et stående svar og vittighed blandt de fastboende. Men hvor skulle du vide det fra.

Man behøver ikke at være fastboende for at vide det. Det kan enhver regne ud, og så er det forkyndt vidt og bredt. Anklageren kender garanteret nogen personligt, der har været i Fjernøsten og hørt hvad der foregår.

Citér
Nemlig at det da ikke er så underligt hvis nogen af de gamle mænd tror på thai pigerne, når de siger det er fordi de elsker ham og det ikke er for pengenes skyld, - når der er lige så naive mennesker i Danmark der tror på de muslimske asylansøgere når de siger at de er rejst hele den lange vej fordi de elsker Danmark og det slet ikke er for pengenes skyld. Hvad er forskellen ? -

Forskellen er 180 grader.

2
Fra medierne / Sv: Kald du det bare personangreb
« Dato: Marts 13, 2018, 12:33:09 pm »

Andre kan selv afgøre, om de synes, du er en gammel gris, der udnytter unge fattige piger - og samtidig praler med, at du hjælper de fattige.


Det ene udelukker ikke det andet, - jeg kender mange der gør begge dele.

Carlo ser ud til at have fået erfaring og have set hvem der udnytter hvem, efter hvad han skriver, - for sådan er det.
3
Hej Phil

Jeg har ikke glemt, at du udnytter fattige, og forsøger at forsvare dig med, at du hjælper dem.

De ser da søde ud - men mon dog ikke purunge filippinske piger med "kløende fisser" føler sig mere tiltrukket af unge tiltrækkende mænd på deres egen alder - end af aldrende europæere?

- hvis det altså ikke er et spørgsmål om simpelt mammon?


Jamen det er det da, - for 90% vedkommende. En god måde at fange dem på er at lægge dem hen over knæet og give dem nogle små kærlige dask i røven med din tegnebog.

Både jeg og resten af verden er fuldstændig lige glade med hvad en som dig mener om min eller andre personer, - det er spild af tid og kan kun være for din egen skyld du skriver det, - for det rager resten af verden en høstblomst, - de fleste mener alligevel helt det samme om dig som du mener om dem, - det kan du roligt regne med.

Tja, - de piger er jo noget kønnere en en gammel afdanket grønlænder, - stranden, klimaet og priserne er heller ikke så tosset - er du misundelig ?

Havde du nogen kommentarer til emnet ?, - eller har du kun det sædvanlige ligegyldige personangreb og spam og ikke andet ?

Her er en anden god lokal vittighed, - men den forstår du vel lige så lidt af.

4
Religion-& Filosofi / Sv: Man kan ikke måle intelligens
« Dato: Marts 13, 2018, 11:38:51 am »
Det eksisterer ikke en slags åndelige lineal, så man kan måle, at du er 2 meter 14 centimeter og 2 millimeter intelligent.

Der er et hav af forskellige intelligenstest, men de er ikke alle sammen lavet af genier - og det er heller ikke altid genier, der udfører testene.

Det er desuden uvist, i hvor høj grad man måler socialisering, når man "måler" intelligens.

Derfor er der ingen eksakte metoder, som man afgøre ud fra, om personen med den dråbe blod, man tester generne ud fra, er intelligent.

Det er heldigt, det er sådan, fordi du går ind for at racen kunne forbedres og forædles.

Nu tænker man på andre racer i den forbindelse, men akademikere er sandsynligvis gennemsnitligt mere intelligente end borgere uden uddannelse.

Det ligger også lige for at mene, at borgere med høje karakterer er mest intelligente. Karaktererne i skolen er måske et bedre mål for intelligens end IQ test?

Man ved med sikkerhed, at elever, der får dårlige karakterer i matematik og i dansk - oftere er kriminelle end indvandrerne fra ikke vestlige lande er - og bestemt også end danskere i almindelighed.

Kriminelle behøver ikke at være dumme, men den befolkningsgruppe der er i en højrisikogruppe for at blive kriminelle - skal vel avles ud i dit idealsamfund?

- altså dem med dårlige karakterer.


Det er vist kun de mest naive, incl. dig selv, der tror på at du skulle være klogere end forskerne på Harvard og University of Edinburgh.

Du gør bare dig selv til grin med din indbildskhed.5
Religion-& Filosofi / Oprydning efter intelligens ?
« Dato: Marts 13, 2018, 11:27:37 am »
Naturvidenskab:

https://www.telegraph.co.uk/science/2018/03/12/dna-tests-can-predict-intelligence-scientists-show-first-time/amp/
(premiumartikel desværre)
"DNA tests can predict intelligence, scientists show for first time

By Sarah Knapton
12 MARCH 2018 • 5:52 PM
Intelligence could be measured with a swab of saliva, or drop of blood, after scientists showed for the first time that a person’s IQ can be predicted just by studying their DNA.

In the largest ever study looking at the genetic basis for intelligence, researchers at the University of Edinburgh and Harvard University discovered hundreds of new genes linked to brain power."

Interessant artikel, - og et interessant perspektiv.

Derfor undersøgte jeg det naturligvis også nærmere bl.a. på University of Edinburgh egen side plus andre.

https://www.ed.ac.uk/news/2018/hundreds-of-genes-linked-to-intelligence-in-global

Jeg kunne ikke rigtig finde noget om det på Harvard universitys hjemmeside, endnu da, - men det er absolut en forskning med perspektiver vi nok bør interessere os mere for. Glæder mig til at høre mere om fremskridtene på den front, - især hvis den giver mulighed for en intelligent oprydning.


6
Zyklon B eller en faldskærm. Vælg selv.

+ en pæn sort uniform på og tilhørende kasket med dødninge emblem når i smider gassen,  :girl_sad:

Hvor er vi så henne tror i?


De behøver ikke fine sorte uniformer, hvad skulle de dog med dem ? Så vidt jeg kan se er det netop de sorte uniformer og deres dødskult frihedskæmperne vil af med, - igen, igen - dem der ikke vil lære af historien er jo nødt til at gentage den.

Spørgsmålet er snarere hvor DU er henne ?


7
Din hånende facon gør dig ikke mere troværdig

Du kan bare svare på, hvorfor du skrev "det intet har med mine penge at gøre" - når du skriver det modsatte i dagAltså hvorfor lyver du om følgende?

Phil: Selvfølgelig. Vores motto er :

Den der ikke hjælper en fisse når den klør,
kommer ikke i himlen når han dør.

Carlo: Årh, hold da lige op. Hold HELT op. Det eneste der klør dem, er din pengepung.

Phil:  - også på det område er der forskel på Thailand og Philippinerne, - den er lille, men den er der.

Carlo: Grunden til at de har så nemt ved at smide trussen, er ikke at fissen klør, men fordi de håber på et forhold til en vestlig gut, der kan give dem en sikker tilværelse. Intet galt i det. Det gør danske kvinder også.

Forskellen mellem thaierne og filippinere er nok at filippinere tænker mere i perspektiv. Thaierne tænker mere på hvad der er at ribbe her og nu, uden tanke på at der også er noget der hedder i morgen.

M h t om det skulle være fordi det skulle klø i en bestemt legemsdel, har du prøvet lige at kigge på din fødselsattest? Og derefter kigge på dig selv i et spejl? Og overvejet hvad mon en ung filippinsk kvinde skulle finde interessant hos dig?

Phil: Jeg har gjort noget endnu bedre, jeg har spurgt pigerne selv, og de siger alle sammen det er på grund af at jeg er så "charming and handsome" og at det intet har med mine penge at gøre.

 - og de må vel være de nærmeste til at vide det - de plejer ikke at skjule noget.

Nu er det temmelig ligegyldigt hvad du alene tror og tænker, jeg ved der findes mere intelligente debattører der udmærket kan skelne mellem ironi og alvor, og som udmærket kan bruge det jeg skriver til noget - det er fortrinsvis dem jeg skriver til. Men du leder da debatten tilbage til det væsentlige og som har gjort netop den kommentar til et stående svar og vittighed blandt de fastboende. Men hvor skulle du vide det fra.

Nemlig at det da ikke er så underligt hvis nogen af de gamle mænd tror på thai pigerne, når de siger det er fordi de elsker ham og det ikke er for pengenes skyld, - når der er lige så naive mennesker i Danmark der tror på de muslimske asylansøgere når de siger at de er rejst hele den lange vej fordi de elsker Danmark og det slet ikke er for pengenes skyld. Hvad er forskellen ? - Det er mest dem den bemærkning peger på når vi bruger det som en vittighed, ikke pigerne.
 
Her kan vi se et eksempel på hvor højt de elsker Danmark, - og et andet eksempel på at det slet ikke er for pengenes skyld.

6-7 mand røvede lille pizzeria i mærkelig forklædning – blev genkendt som arabere og somaliere

https://denkorteavis.dk/2018/ny-seks-syv-arabere-og-somaliere-stormede-lille-grilbar/

Invalide Ulla fra Struer kan ikke få førtidspension – men det kan ikke-vestlige indvandrere til gengæld med en stigning på næsten 30 procent.

https://denkorteavis.dk/2018/invalide-ulla-fra-struer-kan-ikke-faa-foertidspension-men-det-kan-ikke-vestlige-indvandrere-til-gengaeld-med-en-stigning-paa-naesten-30-procent/


8
Fra medierne / Sv: Det ville du ikke skrive, hvis du havde været erfaren
« Dato: Marts 12, 2018, 12:25:47 pm »
Jeg kan kun bekræfte at det er 100% rigtigt hvad du skriver om at familien betyder alt for en Philippiner.

Jeg oplevede en fyr (turist) der havde spurgt sin Philippinske kærlighed om hvem hun ville redde først ved et skibsforlis, ham eller hendes familie ? - og som oven i købet blev fornærmet da hun helt naturligt svarede "familien selvfølgelig". Det er et grundlæggende træk, - du kan ikke skille en Philippiner fra hendes familie, - den fyr der tror det kan lade sig gøre er naiv.

De lever i et system uden større social velfærd, og er derfor opvokset med at skulle tage sig af hinanden.
De er langt mere opmærksomme på og taknemmelige for dem der tog sig af dem i barndommen, - hvis der var nogen, - og er langt mere opsat på at betale det tilbage ved at tage sig af de gamle i familien.

De har nogle tætte og nære familiebånd der kan være svære at forstå med en vestlig tankegang.

Hvorfor lyver du om følgende?

Phil: Selvfølgelig. Vores motto er :

Den der ikke hjælper en fisse når den klør,
kommer ikke i himlen når han dør.

Carlo: Årh, hold da lige op. Hold HELT op. Det eneste der klør dem, er din pengepung.

Phil:  - også på det område er der forskel på Thailand og Philippinerne, - den er lille, men den er der.

Carlo: Grunden til at de har så nemt ved at smide trussen, er ikke at fissen klør, men fordi de håber på et forhold til en vestlig gut, der kan give dem en sikker tilværelse. Intet galt i det. Det gør danske kvinder også.

Forskellen mellem thaierne og filippinere er nok at filippinere tænker mere i perspektiv. Thaierne tænker mere på hvad der er at ribbe her og nu, uden tanke på at der også er noget der hedder i morgen.

M h t om det skulle være fordi det skulle klø i en bestemt legemsdel, har du prøvet lige at kigge på din fødselsattest? Og derefter kigge på dig selv i et spejl? Og overvejet hvad mon en ung filippinsk kvinde skulle finde interessant hos dig?

Phil: Jeg har gjort noget endnu bedre, jeg har spurgt pigerne selv, og de siger alle sammen det er på grund af at jeg er så "charming and handsome" og at det intet har med mine penge at gøre.

 - og de må vel være de nærmeste til at vide det - de plejer ikke at skjule noget.

Eeen gang til for prins knud og de tungnemme:

Nu var det så Carlo jeg skrev til, - en person der selv befinder sig midt i det, og kan se omkring sig hvor dybt ironisk sådan en bemærkning er.

Især når han selv lige havde beskrevet hvordan de unge piger også kaldte ham "handsome" ude i byen, jeg tror også godt andre der kender lidt til forholdene og har rejst i Thailand og Philippinerne og kender forholdene kan se ironien.

Det var slet ikke skrevet til en ordkløver, der ikke forstår ironi fordi han tydeligvis intet kender til de faktiske forhold og hvordan virkeligheden opleves på stedet. Der er netop den bemærkning faktisk en stående vittighed blandt de fastboende.

Det er mest hallal-hippier og væmligboere der er naive nok til at hoppe på såvel pigerne i Thailand som de muslimske asylansøgere i Danmark og deres kærlighedserklæringer - nej, nej de er skam også i Danmark fordi de æææææælsker danmark, der er så charming and handsome - det er slet ikke for pengenes skyld.

Skulle der være flere der er lige så tungnemme, hvad jeg dog ikke tror, så lad det være en tommelfingerregel at jo større aldersforskellen er, jo kortere tid bliver hun sansynligvis hos dig og jo dyrere er hun i drift.

Men kønne, lækre, sexy og villige - det er de godt nok.
9
Phil forsøger at lyve sig fra følgende

Phil: Selvfølgelig. Vores motto er :

Den der ikke hjælper en fisse når den klør,
kommer ikke i himlen når han dør.

Carlo: Årh, hold da lige op. Hold HELT op. Det eneste der klør dem, er din pengepung.

Phil:  - også på det område er der forskel på Thailand og Philippinerne, - den er lille, men den er der.

Carlo: Grunden til at de har så nemt ved at smide trussen, er ikke at fissen klør, men fordi de håber på et forhold til en vestlig gut, der kan give dem en sikker tilværelse. Intet galt i det. Det gør danske kvinder også.

Forskellen mellem thaierne og filippinere er nok at filippinere tænker mere i perspektiv. Thaierne tænker mere på hvad der er at ribbe her og nu, uden tanke på at der også er noget der hedder i morgen.

M h t om det skulle være fordi det skulle klø i en bestemt legemsdel, har du prøvet lige at kigge på din fødselsattest? Og derefter kigge på dig selv i et spejl? Og overvejet hvad mon en ung filippinsk kvinde skulle finde interessant hos dig?

Phil: Jeg har gjort noget endnu bedre, jeg har spurgt pigerne selv, og de siger alle sammen det er på grund af at jeg er så "charming and handsome" og at det intet har med mine penge at gøre.

 - og de må vel være de nærmeste til at vide det - de plejer ikke at skjule noget.

Nu var det så Carlo jeg skrev til, - en person der selv befinder sig midt i det, og kan se omkring sig hvor dybt ironisk sådan en bemærkning er.

Især når han selv lige havde beskrevet hvordan de unge piger også kaldte ham "handsome" ude i byen, jeg tror også godt andre der kender lidt til forholdene og har rejst i Thailand og Philippinerne og kender forholdene kan se ironien.

Det var slet ikke skrevet til en ordkløver, der ikke forstår ironi fordi han tydeligvis intet kender til de faktiske forhold og hvordan virkeligheden opleves på stedet. Der er netop den bemærkning faktisk en stående vittighed blandt de fastboende.

Det er mest hallal-hippier og væmligboere der er naive nok til at hoppe på såvel pigerne i Thailand som de muslimske asylansøgere i Danmark og deres kærlighedserklæringer - nej, nej de er skam også i Danmark fordi de æææææælsker danmark, der er så charming and handsome - det er slet ikke for pengenes skyld.

Skulle der være flere der er lige så tungnemme, hvad jeg dog ikke tror, så lad det være en tommelfingerregel at jo større aldersforskellen er, jo kortere tid bliver hun sansynligis hos dig og jo dyrere er hun i drift.

Men kønne, lækre, sexy og villige - det er de godt nok.


10
Fra medierne / Sv: Det ville du ikke skrive, hvis du havde været erfaren
« Dato: Marts 12, 2018, 11:45:20 am »

Jeg har også set både piger og gadebørn med hænderne lige så dybt begravet i turisternes lommer, som "asylsøgernes" i de danske skatteyderes, - og jeg har aldrig sagt noget når jeg så det, men tværtimod grinet lidt og smilt forstående til pigerne eller gadebørnene der gjorde det.

Iøvrigt er udlejning af både med ren kvindelig besætning blevet ret populært, - så lad nu være med at ødelægge forretningen.

Undskyld jeg skærer lidt i dit indlæg ...

Under mit virke som avler stødte jeg på et par, en Dansker og hans  Filippinske kone ... Jeg ved hun sendte rigtig mange penge hjem til Filippinerne, for familien betyder alt fik jeg fornemmelsen af selv mere end hendes Danske mand og hans familie ... Han døde på et tidspunkt og så fandt hun sig temmelig hurtigt en anden Dansk mand hun kunne malke ... Jeg tror det er mere almindeligt end vi går og tror ... :ermm:

Jeg kan kun bekræfte at det er 100% rigtigt hvad du skriver om at familien betyder alt for en Philippiner.

Jeg oplevede en fyr (turist) der havde spurgt sin Philippinske kærlighed om hvem hun ville redde først ved et skibsforlis, ham eller hendes familie ? - og som oven i købet blev fornærmet da hun helt naturligt svarede "familien selvfølgelig". Det er et grundlæggende træk, - du kan ikke skille en Philippiner fra hendes familie, - den fyr der tror det kan lade sig gøre er naiv.

De lever i et system uden større social velfærd, og er derfor opvokset med at skulle tage sig af hinanden.
De er langt mere opmærksomme på og taknemmelige for dem der tog sig af dem i barndommen, - hvis der var nogen, - og er langt mere opsat på at betale det tilbage ved at tage sig af de gamle i familien.

De har nogle tætte og nære familiebånd der kan være svære at forstå med en vestlig tankegang.


11


De eneste der er naive nok til at tro på det ikke skulle være for pengenes skyld, er nøjagtig de samme som tror "asylsøgerne" i Danmark heller ikke kommer for pengenes skyld men fordi de elsker Danmark, - og dem der ved hvorfor "flygtningene" kommer helt op til Danmark, ved også godt hvorfor de unge piger flokkes om ham i 3. verdens lande.Hvordan kan du så være dum nok til at skrive: "Jeg har gjort noget endnu bedre, jeg har spurgt pigerne selv, og de siger alle sammen det er på grund af at jeg er så "charming and handsome" og at det intet har med mine penge at gøre?"

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7612.msg103806#msg103806


Kun hvis man er så naiv som dig, og intet kender til virkeligheden, kan man undgå at se ironien i det jeg skrev. Hvorfor viser du ikke billedet der var under indlægget ? - for det fattede du tydeligvis heller ikke meget af.

Jeg tror den internationale verden, og især Philippinerne har en form for ironisk humor en socialist vil have svært ved at fatte.

Det er nok også derfor de samme mennesker ikke forstår hvorfor Duterte er så populær, - de fatter ikke dybden og aner ikke hvad der er ironi og humor og hvad der er alvor, selv om det er åbenlyst hvis man bare bruger bolden en lille smule.

Man skal helst være alvorlig som en nordkoreansk nyhedsoplæser før de forstår det.12
Fri Debat / Sv: Får du ikke snart lus i skindpelsen ?? ...
« Dato: Marts 12, 2018, 10:50:50 am »
En tyrkisk læge beskriver på TV en forbløffende historie om et lille syrisk barn, som var skadet af en bombning og var på skadestue i færd med at blive opereret - uden bedøvelse. Under operationen blev barnet ved med at recitere Qur'ān for at lindre smerterne. Den unge læge havde svært ved at holde tårerne tilbage. Jeg havde også svært ved det, hvad med jer?

https://www.youtube.com/watch?v=E9dbrM1_tNE


 :heart: :heart: :heart: ALLAH  :heart: :heart: :heart:
                         :Cherna_29:

Jeg er nu bange for at "Allah" tager flere liv end han redder ... :ermm:


                             

                             

                     Skal jeg sende flere billeder ??... Der er Uendelige mængder at tage af ... :w00t:

Den første hulkehistorie er noget samtlige religioner har bunkevis af, det er ikke specielt for islam.

Derimod er islam de eneste der optræder som på billederne


13
Fra medierne / Sv: Det ville du ikke skrive, hvis du havde været erfaren
« Dato: Marts 12, 2018, 09:56:32 am »
Du tror jo heller ikke, at de unge piger på Filippinerne er interesseret i dig på grund at penge - men fordi du er så "charming and handsome"  :tatice_03:

Haha, ja.

Citér
Fattige lande er fyldt med gamle naive mænd, som tror de unge piger synes, de er evigt dejlige.

Helt ærligt. Der er ikke noget mere latterligt, end når man møder en gammel, dansk mand med en lille halv så gammel udenlandsk pige - som tror fuld og fast på, at deres "købe piger" elsker dem  :big_grin: :big_grin:

Smut lige forbi Thailand og se det for dine øjne. Vesterlændinge der er ved at drikke sig ihjel, med en pige der er 40 år yngre end dem selv.


Tja, de mest naive tager naturligvis spøg for alvor og omvendt. Personlig har jeg de sidste 40-50 år vist ikke haft en pige over 25, og jeg skifter rimeligt tit, - så skulle en af dem blive forelsket, hvad jeg dog ikke tror, er det mest synd for hende.

Derimod lyder det temmelig latterligt når nogen der aldrig har været de steder plaprer op om noget de tydeligvis intet ved om.

"Fattige lande er fyldt med gamle naive mænd, som tror de unge piger synes, de er evigt dejlige." skriver hillbillien der aldrig har været der.

Nej det er de fattige lande faktisk ikke "fyldt med", - det er ret koncentreret på nogle kendte steder som Bangkok, Chiang Mai, Pattaya, Phuket, Manila, Angeles, Subic o.s.v.

Selv om det findes er det ikke noget der er udbredt uden for de store turiststeder, og er tydeligvis en brance der er drevet af turismen.

Desuden kræver det ikke kun piger, det kræver også der skal være andre turister, sol, palmer, strand barer, diskoteker, vandscootere og alt det andet legetøj for at et sådant sted kan opstå. Mange af dem er i øvrigt startet som RR (Rest and Relax) steder for amerikansk militær, - det gælder både Pattaya og Phuket.

"Helt ærligt. Der er ikke noget mere latterligt, end når man møder en gammel, dansk mand med en lille halv så gammel udenlandsk pige - som tror fuld og fast på, at deres "købe piger" elsker dem" - skriver ankagleren igen.

Ja vi tror gerne "man" møder mange af den slags på Grønland, - spørgsmålet er vel om han nogen sinde har mødt nogen ?

Det er vist kun de mest naive første gangs turister der tror på den store kærlighed med en køn purung pige og al det andet bræk. I Thailand passer de godt nok på den slags, der er jo penge i det - men på Philippinerne bliver den slags noget hurtigere totalt rullet og returneret - end de gør fra Thailand.

De eneste der er naive nok til at tro på det ikke skulle være for pengenes skyld, er nøjagtig de samme som tror "asylsøgerne" i Danmark heller ikke kommer for pengenes skyld men fordi de elsker Danmark, - og dem der ved hvorfor "flygtningene" kommer helt op til Danmark, ved også godt hvorfor de unge piger flokkes om ham i 3. verdens lande.

Jeg har også set både piger og gadebørn med hænderne lige så dybt begravet i turisternes lommer, som "asylsøgernes" i de danske skatteyderes, - og jeg har aldrig sagt noget når jeg så det, men tværtimod grinet lidt og smilt forstående til pigerne eller gadebørnene der gjorde det.

Iøvrigt er udlejning af både med ren kvindelig besætning blevet ret populært, - så lad nu være med at ødelægge forretningen.14
Fra medierne / Sv: Mere kloakgylp
« Dato: Marts 11, 2018, 03:01:53 pm »

Det siger jo alt, at du tror de unge fattige piger på Filippinerne sværmer for en gammel mand som dig, og er ligeglad med, at du er rig i forhold til dem. Den kommer du til at høre for, for det er sgu da latterligt, at en gammel mand er så naiv  :big_grin:


Det er vel ikke mere latterligt end at du tror på alle de stakkels "flygtninge" kommer helt til Danmark, fordi der er fred ?

Jeg ved udmærket både hvorfor pigerne er der, - og hvorfor "flygtningene" finder helt til Danmark, - årsagen er nøjagtig den samme, - uanset hvilken version man tror på.

Desuden er du vist den eneste der er naiv nok til ikke at kunne se joken i det jeg skrev, - missede du også helt betydningen af billedet jeg havde sat neden under ?15
Fra medierne / Sv: Det ville du skrive, hvis du havde været erfaren
« Dato: Marts 11, 2018, 02:45:37 pm »
Sorter selv ankaglerens mange tusind indlæg og se hvor meget der er personangreb, politisk propaganda  og nonsens, og hvor meget der er reel debat og bedøm så selv.

Det er lidt sjovt, at du altid kalder Anklageren for Ankagleren og tumpe og taler om personangreb - og lidt sjovt, at du også brokker dig til til Licensnægteren over politisk propaganga. Var det ikke ham der kaldte sig for Dansk nationalist?
Enten accepterer man, at alle er lige på debatten eller også må I jo finde et sted, hvor I er forskånet for andre, der er uenige med jer.

Jeg bruger nøjagtig samme tone over for folk som de selv bruger, - det tror jeg de fleste her kan bekræfte, - og både jeg og alle andre seriøse debattører er helt ligeglad med hvad en eller anden gøj mener om mig som person. Det er spild af plads.

- kan vi så vende tilbage til emnet ?


POLEN BLIVER NÆSTE BREXIT!
Eks-polsk minister siger, at EU-flugten bliver svær at stoppe

Tidligere minister Sikorski, der tjente i Donald Tusk's kabinet, blev også spurgt, om andre EU-lande ville følge UK ud af EU.

Han sagde: "Sure. Jeg mener, vi har netop fået et resultat i Italien, hvor højrefløjens anti-EU-partier vandt størstedelen af afstemningen.

"I Tyskland vinder en anti-EU-part også. Du ved, vi antager, at centret vil holde i Tyskland. "

https://www.express.co.uk/news/world/929832/Poland-Brexit-news-European-Union-Radek-Sikorski-Brussels-EU-revolt

Sammen med Trumps toldmure tyder det på fremtidig stor arbejdsløshed og deraf følgende utilfredshed i og med EU.


Sider: [1] 2 3 ... 237