Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 245
1
Politik / Sv: Om forskellige metoder
« Dato: I dag ved 01:38:44 pm »
Da den første mulighed allerede er der og har været der i årevis, er der altså ingen grund til at spilde tid og kræfter på at stifte noget nyt parti.

Dermed ser det ud til at den sidste mulighed meget let kan blive realistisk inden for en overskuelig årrække.

Jeg foretrækker ingen af delene, men skal bl.a. være med til at afgøre om firmaet skal investere mere i europa og i givet fald hvor. Det er en af grundene til at spørgsmålet interesserer mig og rent bortset fra at hotelpriserne falder, man får en hel etage for samme pris som et enkelt værelse normalt koster i en krigszone, er det jo ikke et rart sted at holde ferie.Det er slet ikke så indviklet, - for dem der vil forstå og ikke bare opfinder deres egne fortolkninger og beskyldninger helt ud i det blå.

Jeg er EU modstander (ikke EF modstander) og håber modstanden vil brede sig i hele europa.

Desuden går jeg ind for at politikerne skal lytte til befolkningen og ikke omvendt.

Minister betyder "tjener", - politikerne tror det betyder diktator.

De gule vestes protester fortsætter og breder sig forhåbentlig indtil politikerne lærer at lytte lidt mere til befolkningen, - flere folkeafstemninger kunne f.eks. være en måde at vise det på. Det er bl.a. een af de ting de gule veste selv agiterer for.

Man kan samle ca. 21.000 underskrifter og danne et politisk parti som er modstander af EU, og hvis befolkningen vil det, så kan vi få en Danxit afstemning (ligesom briterne stemte om Brexit).


En anden metode er, at der udbryder kampe mellem borgere i gule veste og politiet med efterfølgende kaos og plyndringer. Hvis det udvikler sig til borgerkrig kan politiet tabe og så bliver alt kaos,

Det er to vidt forskellige scenarier - og hvorfor foretrækker du den sidste?

2
Politik / Sv: Som katten om den varme grød
« Dato: I dag ved 01:14:44 pm »
I fatter ikke ret meget, vel, - eller vil i bare ikke ?


Siden vi blev voksne, har vi været klar over, at verden altid har været fyldt med konflikter og krige - så det kan vi helt bestemt ikke undre os over - at der lurer en fare for

Da jeg læste dit oplæg om, at der blev inviteret til, at danskere i gule veste skulle demonstrere, så havde jeg på fornemmelsen, at du håbede på, at mange  ville møde op.

Det kan godt være, at min fornemmelse var forkert - og at du er modstander af, at nogen forsøgte at få de gule veste op og stå i Danmark (med efterfølgende kaos, som i Paris) - men det tror jeg nu ikke.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9060.msg125964#msg125964

Det er dét, jeg gerne vil have din kommentar til.Det er slet ikke så indviklet, - for dem der vil forstå og ikke bare opfinder deres egne fortolkninger og beskyldninger helt ud i det blå.

Jeg er EU modstander (ikke EF modstander) og håber modstanden vil brede sig i hele europa.

Desuden går jeg ind for at politikerne skal lytte til befolkningen og ikke omvendt.

Minister betyder "tjener", - politikerne tror det betyder diktator. De har stjålet demokratiet.

De gule vestes protester fortsætter og breder sig forhåbentlig indtil politikerne lærer at lytte lidt mere til befolkningen, - flere folkeafstemninger kunne f.eks. være en måde at vise det på. Det er bl.a. een af de ting de gule veste selv agiterer for.
3
Politik / Sv: Det går ikke godt med revolutionen
« Dato: I dag ved 12:17:45 pm »

Det ved jeg ikke. Det hænder nogle gange at myndighederne bryder sammen. Det skete faktisk i Tyskland i forbindelse med afslutningen af første verdenskrig og årene der efter. Da blev der en lavintensiv borgerkrig og ikke specielt rettet mod myndighederne. For myndigheder var der slet ikke nogen af.

Afslutningen af anden verdenskrig var også slem, men f eks i Hamburg lykkedes det at få etableret nogle myndigheder efter nogle måneder, der f eks sørgede for at børnene kom i skole.

Men mon Phil vil igennem sådan noget?

jeg ved det ikke, det derfor jeg spørger?

Ja, jeg kan heller ikke se, hvordan en borgerkrig kan komme til at se ud. En borgerkrig involverer jo en eller flere grupper i samfundet, som du siger, der forsøger at tilegne sig magten eller beholde den. De enste, der brokker sig, er de højrenationale antimuslimer og en eventuel borgerkrig vil være mellem dem og staten. Men de er jo slet ikke nok eller har opbakning, så de vil hurtig blive tværet ud.
Jeg kan heller ikke se, hvordan myndigheder eller en stat skulle kunne bryde sammen, hvis den politisk, økonomisk og socialt er stabil.
Personer som Phil VIL jo gerne have en borgerkrig - han frygter den ikke.


I fatter ikke ret meget, vel, - eller vil i bare ikke ?

Nej, jeg vil ikke gerne gennem en borgerkrig, - og nej, jeg vil IKKE gerne have en borgerkrig, som de mest forskruede hoveder her prøver at gøre det til - men jeg frygter den heller ikke, - jeg behøver nemlig ikke, og har heller ikke i sinde at være der hvis den kommer.

Det drejer sig heller ikke om hvad jeg, eller andre enkeltpersoner vil, men måske mere et spørgsmål til dem der ikke bare kan bo hvor i verden de vil, - om de tegn og signaler der efterhånden vokser i hele vesteuropa, og i hvilken retning de mener fremtiden peger.

Desuden er det jo foreløbig kun venstrefløjen der har ligget i kamp mod "staten" og de eneste der har bygget barrikader, lavet bål i gaderne og smadret og plyndret butikker i DK, - jag har aldrig hørt om højreorienterede grupper har gjort noget lignende, så det er ikke sandsynligt det skulle ske.
Derimod  kan man jo prøve at forestille sig hvordan gaderne vil se ud hvis NB og DF på demokratisk vis skulle få flertal.

Vi kan også se i andre debatter, internationale medier m.v. at der er stadig flere ledende politikere i bl.a. østeuropæiske lande der siger og advarer mod nøjagtig det samme, - en kommende borgerkrig i vesteuropa. Deres vurderinger vejer i min optik lidt mere en oraklerne her på DD.

Store optøjer i bl.a. Paris og Bruxelles, Sverige kan ikke danne regering, AfD og lignende partier skyder frem overalt i et splittet europa og EU ligner noget der er ved at brase sammen, - god tur.


4
Fri Debat / Det lader til englænderne mener det når de siger brexit
« Dato: December 09, 2018, 01:54:47 pm »

LIVE: Tommy Robinson leads UKIP "Brexit Betrayal" march - counter-protest expected


5


I dagens statsejede public service bliver de modvillige licensydere der har tilladt sig den frækhed at købe et fjernsyn, en computer eller en mobiltelefon fortalt af Danmarks Radio, at parasit og landsforrræder Adrees Hussein Abdullah som de forsørger, bliver forfulgt af ISIL.Adrees Hussein Abdullah beklager sig over, at danskerne er racister og at han egentlig ikke vil være her, men at han bliver nødt til det, fordi ISIL vil slå ham ihjel i hans hjemby Aleppo. Virkeligheden er, at ISIL ikke har været tilstede i Aleppo i over to år.

https://syrienblog.net/2018/12/08/adrees-hussein-abdullah-er-en-parasit-fyldt-med-loegn/
6
Amina Sardar fra Gladsaxe er muslim med afghanske rødder. Men hun er også aktiv i Dansk Folkeparti, hvor hun blandt andet kæmper mod islamisering via sine populære videoopslag på facebook. ditOverblik har mødt Amina til en snak om hendes vej ind i politik.”Jeg har valgt Dansk Folkeparti på grund at partiets værdier, som er at bevare dansk kultur og danske traditioner. Danmark er mit hjem, mit land, jeg føler mig dansk, jeg føler mig knyttet til danske værdier og til dansk kultur, og jeg gøre alt for at bevare det,” sagde Amina Sardar.

Siden har Amina altid følt sig velkommen i Dansk Folkeparti. ”For det er et parti helt uden racisme,” siger hun. Til gengæld har hun fået temmelig voldsomme reaktioner fra andre. Værst, da hun holdt et møde med Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen på Christiansborg. Martin Henriksen lagde et foto op på sin facebookside, hvor han skrev at ”I dag har jeg haft besøg af Amina Sardar. Amina er medlem af Dansk Folkeparti bl.a. p.g.a. vores udlændingepolitik. Tak for en god snak og et godt møde”. Det gav voldsomme reaktioner – både på facebook og i Aminas lokalområde.

”De første reaktioner kom efter 40 minutter. Nogle skrev, at jeg var vantro, havde solgt min sjæl, var blevet ramt af Stockholmsyndromet (psykologisk lidelse, hvor ofre for kidnapning udvikler en relation til deres kidnapper, red.). Nede i mit lokale center blev der råbt DF’er efter mig. Det ramte mig hårdt lige den dag. Mit hjerte bankede. Martin havde ikke skrevet at jeg var muslim. Alligevel var der allerede nogen, der lavede den kobling. Så jeg tænkte, ’hvem er det lige, der er fordomsfuld her’,” fortæller Amina.

“Religion skal holdes privat”

Du er selv muslim. Hvilken rolle skal religion spille i det danske samfund, synes du?

”Ingen hvis det står til mig. Eller: Danmark er et sekulært land. Vi har religion, men det fylder ikke i offentligheden. Du ser det ikke, og sådan skal det være”.

Men vi har religionsfrihed. Du skal vel som muslim have lov at praktisere din religion?

”Det kan jeg gøre indenfor hjemmets fire vægge. Ja, jeg har en religion. Jeg er muslim. Jeg tror på en gud. Men det er en privat sag. Jeg går ikke rundt og fortæller til andre, hvordan de skal leve deres liv. Jeg går ikke rundt med tørklæde eller beder i det offentlige rum. Hvorfor skal muslimer gør det? Det hører sig ikke til i Danmark. Vi skal ikke have minareter, der kalder til bøn, eller religiøse symboler på gaden”.

Noget meget beklageligt, som jeg oplever meget i Danmark, er, at nogle muslimer er i fuld gang med at ændre vores land, i hvert fald forsøger de. Her synes jeg, de burde tage hjem og ændre det land, de kommer fra, og ikke Danmark,” sagde Amina.

“Danmark giver mig muligheder til konstant at udvikle mig og frihed til at være mig selv og følge mine drømme. Som dansk borger er jeg stolt af kunne leve som en selvstændig kvinde, hvor jeg kan træffe mine valg selv uden at blive påvirket af den muslimske kultur. Jeg ser frem til at kunne bidrag med den viden, jeg har om den muslimske kultur og religion for at standse de mennesker, som udnytter og misbruger Danmarks gavmildhed og rummelighed, hvilke har stået på alt for længe, og nu skal det stoppes”.

Du kan se Aminas seneste video her, hvor hun taler om DF’s årsmøde og tørklæder.

https://www.facebook.com/michael.widriksen/videos/1846076688779291/UzpfSTc0MjU1ODQxOToxMDE1NjgxOTI2NDcxMzQyMA/

https://ditoverblik.dk/amina-blev-tvangsgift-i-pakistan-som-23-aarig-nu-kaemper-hun-for-dansk-folkeparti/7
Politik / Sv: GLÆDELIG MILITÆRGRØN JUL TIL DANMARK
« Dato: December 08, 2018, 04:44:42 pm »
Mine 100vis af kilder kan enhver finde ved at google "christmas in aleppo", - så kommer der masser af vidt forskellige kilder der alle siger det samme.

Google oversvømmes også fra Savuchina 55 i Sankt Petersburg.

Har du aldrig hørt om Potemkin-kulisser? Og bruges bredt i dagens Rusland. Det er det fænomen der udspilles med julen i Alleppo. Og så give nogle Wagner soldater nissehuer på. Det er gratis, da de får løn alligevel.

Muligvis ja, de kulisser bruges af mange.

Men det er godt nok nogle små "wagner" soldater.

Men jeg googlede "christmas in Aleppo" og trykkede på "billeder", - og så kom der en masse billeder op af julen i Aleppo, både fra internationale aviser og meget andet, men de var temmelig ens, - du kan jo prøve det.

Da de alle viste den samme glædelige julefest fra forskellige vinkler, tog jeg bare et par af dem uden at skelne til kilden, - men du kan jo selv finde mange andre kilder til samme billeder hvis du hellere vil det.8
Fra medierne / Sv: Disse kæftende indvandrerkoner
« Dato: December 08, 2018, 04:33:11 pm »
I er da åbenhjertige nok i jeres måde at fortælle på, at der er altså 
n o g l e  meninger, der ikke tåles herinde. Og jeg har jo også set, hvad der sker, hvis man f.eks. svarer igen på samme ubehøvlede facon, som I - navnlig homofaber - bruger. Så jeg klapper i, når I flere "mand" høj så pænt henstiller det til mig.

Mon ikke det er tvivlsomt, at Der Rudi skulle vise sig her igen. Hvad skulle han dog et sted, hvor der ligefrem udarbejdes "afsporingsmetoder", der ligger klar?
I tåler ikke fædrelandskærlige indlæg, og da i totaldominerer forummet, så er det dådan. Farveller!Jamen så farvel da.

Du kom ellers med nogle gode indput.

Men at du tager folk højtideligt, som du aldrig ville omgås eller ofre et sekunds opmærksomhed i det virkelige liv, undrer mig godt nok, - ignorer dog det mest syge nonsens, personangreb og fantasier, lige som vi andre - de er da så inderligt ligegyldige, - og husk de har lige som alle andre kun een eneste stemme til valget alligevel.

Ignorer dog de mest syge "debattører", og kom fortsat med et godt indlæg når du finder emnet interessant i stedet. 

9
Fri Debat / Sv: DE GULE VESTE I DANMARK, - og resten af europa
« Dato: December 08, 2018, 03:47:24 pm »


Ja, og 500 er blevet arresteret i Frankrig ifølge BBC News. Politiet har desuden brugt tåregas mod demonstranterne.


Befriende at se de gule veste i Frankrig nu også vil have Frankrig ud af EUVi må håbe det breder sig.10
Politik / Sv: GLÆDELIG MILITÆRGRØN JUL TIL DANMARK
« Dato: December 08, 2018, 11:33:46 am »
Kilden til Phils oplysninger har kontor i Savuchina 55 i Sankt Petersburg.

https://www.pri.org/stories/2018-03-16/mole-among-trolls-inside-russias-online-propaganda-machineMine 100vis af kilder kan enhver finde ved at google "christmas in aleppo", - så kommer der masser af vidt forskellige kilder der alle siger det samme.

Dem Assad burer inde, er de samme som danskerne nu vil nøjes med at sende til Lindholm, - kriminelle voldsmænd og terrorister.

Det ville klæde "amnesty international" at bekymre sig om de kristne der jages og dræbes i mellemøsten og Afrika i stedet, - eller buddhisterne der blev overfaldet og myrdet af de samme i Burma - men dem kan amnesty nok ikke se gennem de røde glas i deres briller.

Til gengæld kan både kristne og alle andre nu fejre en rigtig god jul i Assads Aleppo:Men selvfølgelig var der også en flok islamister af den slags Danmark og europa beskytter, der skulle prøve at ødelægge det med bomber og dræbe børnene, men gudskelov kom ingen til skade.
Vi må håbe Assad får fat i idioterne og spærret dem inde sammen med de andre terrorister.

11
Politik / GLÆDELIG MILITÆRGRØN JUL TIL DANMARK
« Dato: December 08, 2018, 10:41:30 am »
Sikke en fiaskopræsident Frankrig har  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


https://dailycaller.com/2018/12/07/riots-france-macron/ 23%

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/trump_administration/trump_approval_index_history 50%

Hvordan mon brovterne forklarer det  :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL:Sådan fejres julen i Aleppo i det onde Assad-regime, som de "moderate" terrorister flygter skrigende væk fra:
Og sådan fejres julen i den tossegode "frie" vestlige verden, der hjerteligt omfavner dem:


12
Politik / Sv: Det handler om noget helt andet
« Dato: December 07, 2018, 03:31:35 pm »

Hvad hvis dumstolen dømmer en skyldig person uskyldig?

Vi gider bare ikke have så meget vold i Danmark, som der er i USA og på Filippinerne.

Kan du snart forstå det?


- og så bare lidt af virkeligheden:

Hendes søn blev slået, sparket og spyttet på, da han begyndte i skolen – hans mor fortæller om skolens reaktion og den manglende integration
https://denkorteavis.dk/2018/vred-og-rystet-mor-min-soen-blev-slaaet-sparket-og-spyttet-paa-nu-tager-vi-ham-ud-af-skolen/

Godtroende 20-årig satte sig ind i bil med to arabere og en somalier – det kostede ham dyrt
https://denkorteavis.dk/2018/20-aarig-satte-sig-ind-i-bil-med-to-arabere-og-en-somalier-det-kostede-ham-flere-tusinde-kroner/

Hævnaktion på gymnasium: Vagt stukket ned
En vagt blev natten til lørdag stukket ned til en gymnasiefest i Rødovre

https://ekstrabladet.dk/112/haevnaktion-paa-gymnasium-vagt-stukket-ned/7420511

48-årig ville besøge sin mor: Endte i blodig kamp mod mellemøstlige hjemmerøvere
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-11-28/-48-%C3%A5rig-ville-bes%C3%B8ge-sin-mor-Endte-i-blodig-kamp-mod-mellem%C3%B8stlige-hjemmer%C3%B8vere-3622561.html?ref=eblistermest

10-årig havde blod i urinen efter voldsomt overfald på skole – fire elever bortvist
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-11-26-10-aarig-havde-blod-i-urinen-efter-voldsomt-overfald-paa-skole-fire-elever

Lines tiårige dreng blev overfaldet: - Han kunne slet ikke snakke
https://ekstrabladet.dk/112/lines-tiaarige-dreng-blev-overfaldet-han-kunne-slet-ikke-snakke/7414572

16 unge overfaldet: Politiet spiser borgere af med citronmåner
https://ekstrabladet.dk/112/16-unge-overfaldet-politiet-spiser-borgere-af-med-citronmaaner/7412971

Grædende 14-årig pige fortæller alt: Sådan voldtog ung mellemøstlig mand hende
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-03/-Gr%C3%A6dende-14-%C3%A5rig-pige-fort%C3%A6ller-alt-S%C3%A5dan-voldtog-ung-mellem%C3%B8stlig-mand-hende-3228637.html

25-årige Raad vil frifindes for voldtægt: "Hvis jeg udvises til Irak, bliver jeg dræbt"
25-årige Raad M. Adel blev den 9. maj idømt fem års fængsel og udvisning for bestandig for en række tilfælde af voldtægt. Nu anker han sagen, da han vil frifindes - og ikke udvises til Irak.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-28/-25-%C3%A5rige-Raad-vil-frifindes-for-voldt%C3%A6gt-Hvis-jeg-udvises-til-Irak-bliver-jeg-dr%C3%A6bt-3193700.html

Over 40% af ikke-vestlige er kriminelle
https://dagensblaeser.net/2018/11/06/over-40-af-ikke-vestlige-er-kriminelle/

Millionær hjælper muggi. Muggi myrder millionær.
https://dagensblaeser.net/2018/11/16/millionaer-hjaelper-muggi-muggi-myrder-millionaer/

Kvinde banket ned bagfra - men så gik hendes hund i flæsket på arabisk overfaldsmand
http://www.lokalavisen.dk/112/2016-05-01/-Kvinde-banket-ned-bagfra-men-s%C3%A5-gik-hendes-hund-i-fl%C3%A6sket-p%C3%A5-arabisk-overfaldsmand-1003185.html

Ung kvinde på kirkegård blev antastet af fremmed med langt sort skæg – så blev det modbydeligt
https://denkorteavis.dk/2018/kvinde-var-paa-kirkegaarden-da-hun-blev-antastet-af-en-fremmed-mand-saa-blev-det-uhyggeligt/

Hun blev overfaldet på gaden af muslimsk kvinde, fordi hun gik med sin hund
https://denkorteavis.dk/2017/hun-blev-overfaldet-pa-gaden-af-tilhyllet-somalisk-kvinde-den-muslimske-kvinde-ville-straffe-hende-for-at-ga-med-sin-hund/

11-årig dreng ringede med ringklokken af mellemøstlige fyre – det kom han til at fortryde
https://denkorteavis.dk/2018/11-arig-ringede-af-mellemostlige-fyre-sa-sparkede-de-tilham/

‘Unge’ ødelagde bibliotek: Smed med bøgerne, tissede og hældte sodavand i computer – men vi får ikke at vide, hvem de er
https://denkorteavis.dk/2018/unge-odelagde-bibliotek-i-norre-aaby-men-vi-far-ikke-at-vide-hvem-de-er/

Voldeligt hjemmerøveri: Mand sad og så tv, da fire drenge pludselig brød ind
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-11-25/Voldeligt-hjemmer%C3%B8veri-Mand-sad-og-s%C3%A5-tv-da-fire-drenge-pludselig-br%C3%B8d-ind-3599479.html?plista=lokalavisen

Overfald i Humlebæk: Lyste på bilist og fik knytnæveslag i ansigtet
http://fredensborg.lokalavisen.dk/112/2018-11-19/-Overfald-i-Humleb%C3%A6k-Lyste-p%C3%A5-bilist-og-fik-knytn%C3%A6veslag-i-ansigtet-3549061.html

Udsatte unge for vold på s-togs perron - efterlod dem på skinnerne,
Alle syv tiltalte har indvandrerbaggrund

https://ekstrabladet.dk/112/ofre-presset-ned-paa-skinnerne-syv-unge-doemt-i-sag-om-grov-vold-paa-station/7411614

Kærestepar gik tur ved søen: Pludselig stod udenlandsk mand bag dem og ville have noget fra dem
https://denkorteavis.dk/2018/kaerestepar-gik-tur-ved-soeen-pludselig-stod-udenlandsk-mand-bag-dem-og-ville-have-noget-fra-dem/

Røveri på tankstation: Mellemøstlig mand bandt ung ekspedient med gaffatape
https://denkorteavis.dk/2018/roeveri-paa-tankstation-mellemoestlig-mand-bandt-ung-ekspedient-med-gaffatape/

To unge mænd skulle bare købe cigaretter – men udenfor ventede arabere og afrikaner
https://denkorteavis.dk/2018/unge-maend-skulle-bare-koebe-cigaretter-de-blev-overfaldet-af-arabere-og-afrikaner/

To udenlandske mænd truede ung butiksansat med stor kniv – men så gjorde hun noget, de ikke havde regnet med
https://denkorteavis.dk/2018/to-udenlandske-maend-truede-ung-butiksansat-med-stor-kniv-men-saa-gjorde-hun-noget-de-ikke-havde-regnet-med/

Indvandrerdrenge spytter og råber efter passagerer: Din fede dansker - jeg knepper din farfar
http://www.lokalavisen.dk/112/2015-11-12/Indvandrerdrenge-spytter-og-r%C3%A5ber-efter-passagerer-Din-fede-dansker-jeg-knepper-din-farfar-1221394.html

8-10 indvandrerdrenge på 14-15 år lod næverne tale: Efterlod sig spor af meningsløs vold
http://www.lokalavisen.dk/nyheder/regionale/2018-09-24/-8-10-indvandrerdrenge-p%C3%A5-14-15-%C3%A5r-lod-n%C3%A6verne-tale-Efterlod-sig-spor-af-meningsl%C3%B8s-vold-3160298.html

Familiefar gennempryglet: Gør ALDRIG dette, hvis du møder aggressive unge indvandrere i flok!
http://www.lokalavisen.dk/112/2016-09-22/Familiefar-gennempryglet-G%C3%B8r-ALDRIG-dette-hvis-du-m%C3%B8der-aggressive-unge-indvandrere-i-flok-1083698.html

Unge mænd angriber tilfældige kvinder med knytnæveslag FOR SJOV: Kaldte overfald "grineren"
http://www.lokalavisen.dk/nyheder/regionale/2016-09-21/Unge-m%C3%A6nd-angriber-tilf%C3%A6ldige-kvinder-med-knytn%C3%A6veslag-FOR-SJOV-Kaldte-overfald-grineren-1083864.html

Banket ned og plyndret på åben gade: Mellemøstlige mænd stjal bil, pung og nøgler
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-11-26/-Banket-ned-og-plyndret-p%C3%A5-%C3%A5ben-gade-Mellem%C3%B8stlige-m%C3%A6nd-stjal-bil-pung-og-n%C3%B8gler-3605618.html
13
Politik / Sv: Duterte angriber kulturradikale præster
« Dato: December 07, 2018, 01:26:13 pm »
 

Det danske retssystem er til gengæld noget af en latterlig farce hvor grove kriminelle voldsforbrydere bliver løsladt eller får "betinget" fængsel/udvisning, mens dem der forsvarer sig selv eller andre mod dem, har stor risiko for at blive sat i fængsel.

Et land der beskytter kriminelle voldsforbrydere men smider velintegrerede skolepiger ud og splitter familier, - så længe de ikke er muslimske.

Dem politiet skyder på Philippinerne er folk som Addi Abbeba, Levakovic og alle de andre der gang på gang har grint af "retssystemet", - samtidig med de lever højt på de danske skatteydere og koster uhyrlige summer i advokater og retssager, hospitalsophold m.v. for deres ofre.

Foreløbig har der kun været een retssag hvor 3 politibetjente blev idømt 40 års fængsel for at dræbe en person der ikke i forvejen havde et langt og tungt strafferegister der kunne retfærdiggøre det.

Desuden forhindrer barangay systemet, som er folk der bor og arbejder i kvarteret som kender befolkningen, som er valgt af deres community og som også arbejder sammen med politiet for at bremse narkobrug og salg at det sker.

Men der er rigtig nok ikke brug for en skatteyder betalt, dyr ø med hundredvis af ansatte til udvisningsdømte kriminelle på Philippinerne."Godt for Filippinerne". Altså de af dem der ikke er blevet myrdet uden rettergang.

Citér
d.v.s. Idi Amin og Mother Theresa skulle behandles ens ?

Hvis de bor i samme samfund, skal de have ens rettigheder. Det er dog ikke det samme som at de behandles ens. Men en bandeleder i Danmark har samme rettigheder som mig, til f.eks. at få en retfærdig retssag hvis man bliver anklaget for noget ulovligt. Vi bliver jo ikke behandlet ens, fordi vores rettigheder betyder at jeg har gode muligheder for at slippe for fængsel fordi jeg er uskyldig, mens bandelederen har ringere odds fordi han er skyldig.
I Filippinerne dog, er retssagen nu afskaffet, så anklagen alene dømmer en person til døden.

Citér
Næ, ikke hvis verden ikke kan se forskel på en kriminel narkohandler og en præst.

Rettergang er jo netop det middel der bliver brugt til at se forskel på skyldige og ikke skyldige.

14
Politik / Sv: Duterte angriber kulturradikale præster
« Dato: December 07, 2018, 09:40:38 am »
Nu er det lidt svært at læse hvad der er en joke og hvad der ikke er. Han sagde at han ville myrde angiveligt kriminelle i tusindvis uden retssag. Hele verden grinte nervøst. Derefter myrdede han angiveligt kriminelle i tusindvis uden retssag.
Nu siger han at han vil myrde folk der kritiserer ham. Kan du bebrejde verden for ikke at grine med?Næ, ikke hvis verden ikke kan se forskel på en kriminel narkohandler og en præst.

Det er de samme som mener alle skal behandles ens, - d.v.s. Idi Amin og Mother Theresa skulle behandles ens ?

Det mener Duterte og hovedparten af hans befolkning så heldigvis ikke.

Hvad resten af verden mener og griner af har Duterte udtrykkelig sagt rager ham en høstblomst, han gør hvad der er godt for Philippinerne så længe han kan, - og ikke fordi han er levebrødspolitiker som f.eks. de europæiske pampere, der udviser velintegrerede skolepiger og beskytter kriminelle voldsmænd.15
Politik / Sv: Duterte angriber kulturradikale præster
« Dato: December 07, 2018, 09:22:44 am »
Jeg ved ikke hvad Phil mener om det, men jeg er selv positiv over at der er en som gør noget imod de mange kulturradikale præster som desværre også er et problem i Filippinerne som det er i Danmark og andre lande i Europa. Philippine President Rodrigo Duterte has said his country’s Catholic bishops are “useless fools” and should be “killed”, the latest attack by the controversial leader on the church, which has opposed his deadly war on drugs.

In a speech at the presidential palace on Wednesday, Duterte was quoted in local news reports as saying in a mix of Filipino and English: “These bishops that you guys have, kill them. They are useless fools. All they do is criticise.”Duterte er en politikker med nosser. Jeg ville til enhver tid skifte Forrædertinget ud med Duterte.
https://www.aljazeera.com/news/2018/12/philippines-duterte-kill-useless-catholic-bishops-181205132220894.htmlSelvfølgelig pisser både Trump og Duterte venstrefløjen af, - det er en af de ting de er valgt til og det gør de glimrende.

At danskerne i deres alvor, tungsind og jantelovsmentalitet ikke forstår at aflæse Duterte og philippinsk humor er tydeligt. Philippinerne griner når han siger sådanne ting, og ved udmærket at han ikke mener det med at slå dem ihjel, men at det er hans måde at udtrykke hvor meningsløse de er. De opfatter det heller ikke som en opfordring til at slå præster ihjel, så det vil heller ikke ske.

Desværre er valgloven på Philippinerne lidt anderledes end i Danmark.

En præsident på Philippinerne kan kun sidde een periode og kan ikke genvælges.

En valgperiode er på 6 år, - men efter en præsident har siddet i 4 år kan han ikke opstille til genvalg.

Det vil sige at Duterte desværre ikke kan genvælges når hans periode udløber.

Det ville til gengæld være en rigtig god ide at indføre samme regel for præsidenter og regeringsledere i Europa.


Sider: [1] 2 3 ... 245