Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 207
1
Politik / David Trads er vågnet af sin tornerosesøvn
« Dato: I dag ved 12:37:23 pm »
Det er bedøvende ligegyldigt, hvordan en ny Merkel-regering kommer til at se ud. Uanset om den nu pludselig skal inkludere det tabende SPD.

Alle de krumspring de tyske "integrationspartier" foretager, fortæller en eneste ting soleklart, og det er, at Tyskland nu er så langt ude, at der skal meget skrappe midler til for at stoppe det, som denne underviser på en politiskole siger:

Helvede bryder løs om få år!

https://newspeek.info/tysk-politimand-helvede-bryder-loes-paa-gaden-om-faa-aar/

Så mangler vi bare alle de andre søvngængere

DAVID TRADS UNDSKYLDER OG BRYDER SAMMEN: ”JEG TOG FEJL OM INDVANDRINGEN”

Den landskendte debattør har foretaget en total kovending og erklærede sig i en grådfyldt tale på Askov Højskole pludselig som skeptiker over for fortsat indvandring fra muslimske lande og som modstander af multikulturalismen, hvorefter han brød sammen på scenen og måtte føres bort.

”Undskyld. Undskyld. Undskyld. Jeg skylder jer og hele Danmark en dybtfølt og uforbeholden undskyldning. Jeg fortryder alt, hvad jeg har sagt og skrevet de sidste 18 år…”, udbrød Trads med en spag, men oprigtig stemme, der tydeligvis kun med den yderste kraftanstrengelse ikke knækkede over i gråd.

Trads rankede ryggen, drejede hovedet og kiggede nu direkte og med en dramatisk mine ud på forsamlingen, som pludselig var begyndt at summe af forvirrede stemmer.

”Jeg tog fejl. Indvandring fra ikke-vestlige lande er en ubetinget katastrofe for det velfungerende, universelle velfærdsamfund vores forgængere har kæmpet i generationer for at skabe.”

”Og ja! Multikulturalismen er det ultimative relativistiske knæfald, en dræbende utopi, der helt irrationelt ligestiller alle tankesystemer og kulturer, og derfor også  underminerer de judæo-kristne værdier, der er selve fundamentet for den harmoni, lykke og velstand, der kendetegner nationen Danmark, og …”

Og så kunne Trads ikke længere. Med et højlydt suk faldt han pludselig hulkende sammen og begyndte at græde ukontrollabelt, hvilket fik Pia Kjærsgaard til moderligt at tage ham om skulderne og sige nogle trøstende ord, som ikke kunne høres nede i salen. Kort tid efter blev Trads hjulpet ud af salen af tililende ansatte fra Højskolen.

https://24nyt.dk/david-trads-undskylder-bryder-sammen-jeg-tog-fejl-indvandringen/


2
Fra medierne / Sv: Flad jord med egen raket?
« Dato: I dag ved 11:53:37 am »
Kun Nasa har påstået at have været ude i universets vakuum...Adskillige nationer har rumprogrammer, og private virksomheder til f.eks. telekommunikation gør brug af rummet på et dagligt basis. Bemærk at det ikke ville kunne lade sig gøre medmindre jorden var rund, for uden en rund jord kunne du ikke have noget kredsløb.


Vedkommende tror også at en raketmotor virker ved at udstødningen støder mod noget, - han er ikke klar over at princippet netop virker fordi udstødningen ikke støder mod noget - og der derfor opstår et tryk i den modsatte ende af raketmotoren.

Han tror sikkert også et fly flyver på grund af overtryk/luftmodstand under vingen, og ikke på grund af undertryk over vingen.3


Det er et socialt tiltag uanset hvem der har indført det, - men det er kun socialistisk hvis det er socialister der har indført det.Nej.

Du har selv skrevet om, at firmaer laver sociale tiltag, og ingen påstår, at liberale eller konservative ikke kan være sociale.

Det kaldes bare velgørenhed - og mange rige mennesker giver penge til velgørenhed - men det foregår i privat regi. Bill Gates har f.eks. doneret 29 milliarder til velgørenhed i år.

Når staten udligninger de sociale forskelle, så de svage får ret til at blive behandlet på sygehuse osv. - kaldes det socialisme.

Man kan ikke bare lave sine egne definitioner, hvis man gerne vil kommunikere.

Nej det kaldes ikke socialisme, det kaldes socialt. Indførelse af socialisme indbefatter mange andre ting, da socialisme jo netop er en -isme.

Fordi staten indfører regler om mindsteløn (som nazisterne var de første der indførte, og som er et af deres principper) kalder vi det jo heller ikke for nazisme, men om et socialt princip, uanset hvem der har indført det.


4
Spørgsmål:

Du skriver:
Det viser sig så, at EU ikke har noget med sagen at gøre, fordi sagen handler om et hemmeligstemplet dokument, som er skrevet af en enkelt mand.


Hvordan er dokumenter ikke skrevet af en enkelt, men af flere der sidder og skriver på dokumentet. Hvor mange personer sidder der normalt og forfatter en dokument ?
Hvordan gør de, skiftes de til at sidde ved tastaturet ?

Selvfølgelig er det skrevet af en enkelt mand, en embedsmand, men han er naturligvis ikke ene om ideerne og tankerne i dokumentet.

Det er klart han har diskuteret og drøftet emnet med mange andre ligestillede inden han skrev og lagde navn til det. Det gør den slags folk.

Han har også haft en solid politisk opbakning og indflydelse siden dokumentet er blevet klassificeret og lukket i 30 år, - og ikke bare smidt ud som et tilsvarende brev fra dig/ankagleren ville blive.

Det er embedsmændenes opgave at vejlede og rådgive deres ministre om den slags ting, så dokumentet er altså oprindeligt en ministeriel vejledning/oplysning, - de så ikke ønskede kom frem.


5
Igen; Noget som falder under Socialistiske principper betegnes som Socialistisk, uanset om det er en kapitalist som har indført det.

"Socialisme" dækker også over det når staten overtager arbejdsopgaver som ellers ville være udført af private virksomheder. Så når en Kapitalist indfører sådan noget, er det Socialistisk selvom det er indført af en kapitalist.

Ydelrigere, jeg er ikke "socialist". Jeg går ind for privat ejendoms-ret. Jeg er Social-Liberalist, ligesom praktisk taget alle politiske partier i Danmark er. Både Venstre og Socialdemokratiet er Social-liberale.
Måske kan man kalde de mest ekstreme dele i Enhedslisten for Socialister og mest ekstreme i Liberal Alliance for Kapitalister.


Warlock  jeg vil gerne have en logisk og intelligent udredning af det er forkert!
 
Til alle læsere.
En socialist kræver ofte at have patent på det andre har udtænkt. Lige som warlock også tror hans socialist ideer er valide. Derfor vil han ikke være i stand til at komme med denne logiske redegørelse, det vil ikke vil være andet end en rodet tekst uden egentlig mening.
Se selv.

Det er et socialt tiltag uanset hvem der har indført det, - men det er kun socialistisk hvis det er socialister der har indført det.

Sociale tiltag falder også under nazistiske principper, de har også "socialistisk" med i deres navn, så principperne er lige så meget nazistiske som de er socialistiske, - eller budistiske eller kapitalistiske for den sags skyld. Alle har sociale tiltag i deres partiprogram, ikke kun de såkaldte socialister.

Når socialister skal lave sociale tiltag er det hovedsagelig fede jobs, diæter, rejser og pensioner til dem selv de koncentrerer sig om, - så vi vil gerne have sociale tiltag, men ikke så gerne de såkaldte "socialister" til at lave dem.


6
Det er dig der forveksler ordene "socialistisk" og "socialt".

 Alle partier har sociale tiltag så som gratis hospitaler, social hjælp m.v. selv nazisterne, men de bliver altså ikke socialistiske af den den grund. Socialistiske kan de kun blive hvis de er indført af socialister.

Nazisterne var de første der indførte regler om mindsteløn, - er det så en nazistisk samfundsstruktur ?

Hvis gratis sygehusvæsen er lavet af kapitalister er det stadig et socialt tiltag, men kapitalistik og ikke socialistisk, - socialisterne har trods alt ikke patent på sociale tiltag, selv om de prøver at bilde folk det ind og har taget navn efter det, - de har ikke en gang opfundet dem.Jeg gider virkelig ikke forklare dig hvorfor et offentligt sygehusvæsen, betalt af skatten med gratis adgang, er en del af "socialistisk" samfundsstruktur. Og modsætning af "kapitalistisk".

Det er blandt grundene til at Danmark er placeret iblandt top 10 mest socialistiske lande.En socialist lyver gerne for at bevare illusionen.

7
Politik / Sv: Ankaglerens børnehavekommentarer
« Dato: November 23, 2017, 12:12:14 pm »
FCO 30/1048 er skrevet af en enkelt mand, som angiveligt var en højtstående britisk embedsmand.

Læg mærke til, hvordan Phil forsøger at bilde os ind, at den højtstående britiske embedsmand er EU  :big_grin:


Nu er det så en artikel fra en engelsk avis jeg henviser til, - hovedsagelig for at udbrede bare een af de mange oplysninger og informationer journalistisk venstreparti i Danmark fortier, - eller du som deres lakaj, prøver at fordreje og nedgøre.

Hvis man følger lidt med i de internationale medier og debatforaer ser man for alvor hvor meget der forties, forvanskes, fordrejes og bortcensureres i dansk journalistisk venstrepartis presse, og af deres socialistiske lakajer på diverse danske debatter.

Sandhed, reel oplysning og brugbar information finder man ikke meget af, men derimod en hel del personangreb og "skænderier" som børnehavebørn i en sandkasse, a la "du er dum" og "min far kan tæve din far".

Hvis der skulle være seriøse debattører der gider læse artiklen og debattere ud fra den og dens synspunkter hører jeg gerne fra dem.

Fakta er jo at manden har ret og at politikerne derfor skjulte dokumentet for offentligheden i 30 år.8
Politik / EU fylder borgerne med løgn om centralstaten beviser nyt dokument
« Dato: November 23, 2017, 11:13:55 am »

Vi er blevet fyldt med løgn! Hemmeligt dokument FCO 30/1048 har holdt sandheden om EU fra briterne og os andre i 30 år

Et SECRET-dokument, som har været lukket i 30 år, rådede den britiske regering til at dække over realiteterne ved EU-medlemskab, således at det på det tidspunkt, hvor offentligheden forstod hvad der skete, ville være for sent at gøre noget.

Næsten alle de chokerende forudsigelser - fra tabet af den britiske suverænitet, til den monetære union og de europæiske domstoles overordnede beføjelser - er blevet virkelige.

Men for ikke at give Tory premierminister Edward Heath, og alle dem der var tavse om resultaterne i begyndelsen af ​​70'erne, blev dokumentet kendt som FCO30 / 1048 gemt væk i henhold til Official Secrets Act-reglerne i næsten fem årtier.

Det klassificerede papir, dateret april 1971, foreslog, at regeringen burde holde den britiske offentlighed i uvidenhed om, hvad EØF-medlemskab i virkeligheden indebar. At det ville tage 30 år for vælgerne at indse hvad der skete, på hvilket tidspunkt det ville være for sent at forlade EU.

Dokument FCO30 / 1048, som nu er blevet afklassificeret efter 30-års reglen, chokerer og forarger englænderne.

Annabelle Sanderson, en Brexit-ekspert og tidligere rådgiver til Nigel Farage, sagde: "På trods af alle krav fra politikere fra mange partier, der påstod EU ikke ville blive en centralstat, viser dette 1971-dokument, at det er præcis, hvad planen var.

Forfatteren og journalisten Christopher Booker, en af ​​grundlæggerne af det satiriske magasin Private Eye, sagde: "Her var en embedsmand, der rådede om, at vores politikere ikke burde skjule sandheden for vælgerne, og slet ikke skjule i hvilket omfang Storbritannien ikke længere ville være et demokratisk land, men i det væsentlige styret af uvalgte og uansvarlige embedsmænd i Bruxelles.

"En måde at skabe en illusion om at dette system stadig var demokratisk, ville være at give folk mulighed for at stemme for nye repræsentanter på europæisk, regionalt og lokalt plan.

"Et par år senere så vi oprettelsen af ​​et valgt europæisk parlament - lige som vi i dag ser en dille for at introducere valgte borgmestre, som meningsløse lokale figurer."


https://www.express.co.uk/news/politics/882881/Brexit-EU-secret-document-truth-British-public

9
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 22, 2017, 12:14:09 pm »
Efter at have funderet lidt over det:
Normalt bliver en blank stemme jo opfattet som en proteststemme, mens ikke at stemme bliver opfattet som dovenskab eller total apati. Jeg tror det giver mere at stemme blankt, for der demonstrerer man jo at man gerne vil stemme men ikke føler sig repræsenteret. Det er sådan noget fornuftige politikere vil kigge på, for hvis det er jo tit marginaler der afgør ting, og enhver politiker vil forsøge om de ikke kan erobre nogle af de blanke stemmer. Synes faktisk det er smartere end at stemme på et joke-parti, for der kan man for alvor få ødelagt ting for andre.

Politikerne er fløjtende lige glade med de blanke stemmer, så længe de bare kan dele de blanke stemmer i mellem sig, og de ikke omsættes til tomme stole i folketinget som de vitterlig burde.


10
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Dato: November 21, 2017, 08:53:48 pm »


Det ville da også være underligt, hvis man sendte kontanthjælpsmodtagere ud for at rydde fortovsukrudt for villaejerne.

Hvorfor dog det ?

Villaejeren har trods alt også været med til at betale den kontanthjælp vedkommende modtager.

Desuden kan det vel være lige meget om man reparerer bil for villaejeren, sidder på en fabrik og syr hans skjorter, arbejder på et slagteri og skærer hans flæskesteg ud, eller om man rydder hans fortov, - det er under alle omstændigheder folk selv, deriblandt også villaejerne der betaler for det, uanset om det så er via direkte løn eller over skatten.
11
Debat om debatten / Sv: Jeg vil stoppe med personangrebene fra nu af
« Dato: November 16, 2017, 01:53:18 pm »

 Når Borgerlige lader Staten overtage opgaver og funktioner som ellers ville skulle fungere på markedsvilkår, er det Socialistiske tiltag. Også når de udføres af tilhængere af andre ideologier.


I roder rundt i begreberne, - der er forskel på sociale tiltag og socialistiske tiltag.

Hvis borgerlige lader staten overtage opgaver og funktioner som ellers ville skulle fungere på markedsvilkår, er det sociale tiltag fra en borgerlig regering. Det kan aldrig være socialistiske tiltag da det ikke er foretaget af socialister men af borgerlige.

Både borgerlige og socialister kan lave sociale tiltag og gør det også.

Men det kan kun være socialistiske tiltag hvis det er foretaget af socialister. Derimod kan borgerlige godt lave masser af sociale tiltag, - men de bliver aldrig socialistiske af den grund, kun sociale, - da de altså hverken er opfundet eller indført af socialister.12
Samfund- & Kultur / Sv: Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 04:18:39 pm »

Desværre har du ret, lyjse. Det er ikke blevet bedre. Nu får hjemmehjælperne faktisk regulære tæsk!Kun hvis hjemmehjælperen ikke er muslim.13
Videnskab / Sv: 10 måder at man kan se at jorden er rund
« Dato: November 09, 2017, 03:57:19 pm »
Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

Vi er heller aldrig faldet ned med nogen af vores skibe, - men vi har også altid været meget forsigtige når vi sejlede helt ude ved kanten.

14

Jeg kender intet til situationen i Myanmar. Men hvis de der lægger samme arrogante opførsel for dagen, som de gør i Europa, så må det gå galt på et tidspunkt. Der er jo ikke alle der lægger sig ned på ryggen og lader sig klø på maven af islam.

I Bosnien gik det galt for muslimerne, da serberne reagerede på århundreders plagerier. Det kan sagtens tænkes at være af lignende grunde at de bliver vaflet ud af Myanmar.

Video: Bengal Rohingya muslimers forfølgelse af buddhister i Myanmar: 'Vi lever fredeligt med andre mennesker. Kun muslimer dræber os. '

https://youtu.be/N9a-SAtVcIo


Muslimske folkemængder kom ud af moskeen og begyndte at skrige og råbe: "Må Allah give os sejr, kan islam vokse over hele verden i jihad og skære hovedet af alle rakhiner (buddhister) '. Mobben stimlede sammen foran vores hus og begyndte at kaste sten gennem vores vinduer, viftede med knive og råbte 'kom ud, vi skal dræbe dig!'. Pludselig åbnede de vores dør og dræbte min mand og dræbte småbørn.

Bengal-muslimske terrorister fra RSO (Rohingya Solidaritetsorganisation) Kalarzoer modtager militær træning fra Bangladesh-hæren, støttet af lokale Bangladeshiske myndigheder, politikere og moské-imamer lige ved Burma-Bangladesh-grænsen. De finansieres af Saudi Arabien, Kuwait og Qatar for at sprede salafisme.

Som Myanmar (Burma) er placeret ryg til ryg med Bangladesh, bliver denne religiøse islamiske racisme presset over grænserne til Myanmar / Burma, forfulgt af det burmesiske folk.

De egentlige 'Rohingya'-muslimer, som medierne refererer til og skildrer som' ofre ', men som faktisk forårsager alle de voldelige sammenstød mellem buddhisterne og muslimerne, begyndte først at komme til Myanmar i stor skala i de sidste fem + år. Før 1940'erne var der næsten ingen muslimer overhovedet i Myanmar.

https://themuslimissue.wordpress.com/2015/06/08/video-bengal-and-rohingya-persecution-of-buddhists-in-myanmar-we-live-peacefully-and-dont-have-problems-with-other-people-only-muslims-kill-us/15
Fra medierne / Sv: Erdogan Moskeer i Danmark?
« Dato: November 05, 2017, 12:24:26 pm »
Erdogan Moskeer i Danmark?

https://denkorteavis.dk/2017/ny-nu-bygger-erdogan-moskeer-i-danmark-roskildes-borgmester-tog-det-foerste-spadestik-til-en-af-dem-dansk-folkeparti-raser-og-vil-have-regeringen-paa-banen/

”Det skal for enhver pris forhindres, at muslimer integreres i det danske samfund.

De skal tværtimod oprette parallelsamfund som sikring mod inficering af vestlige værdier såsom demokrati og ligestilling.
 
Det mener i hvert fald den tyrkiske diktator Recep Tayyip Erdogan, som blandt andet er berygtet for udtalelser om, tyrkerne i Tyskland ikke skal lade sig integrere.
 
Det skal de heller ikke i Danmark, og for at forhindre det, har Erdogan sat et storstilet program i værk.”

I Roskilde er en ny muslimsk moské snart klar til at islamisere muslimer, med den tyrkiske præsident Erdogans velsignelse!

Det hedder sig, at muslimer ikke skal integreres i vestlige samfund, de skal i de enkelte vestlige stater – herunder Danmark, opbygge deres egne parallelsamfund, hvor Islam, Koranen og Sharia lovgivning skal gælde i stedet for demokrati og danske regler!

Det politiske flertal i Danmark, har stadig ikke fattet hvad muslimerne har gang i, og hvad dette kan føre til?


Er der da mange muslimer i Danmark, siden du mener, det er et problem? Hvor mange er der? Hvordan er islam organiseret?

Der er ca. 300.000 muslimer i Danmark i øjeblikket!

Dette er selvfølgelig et alvorligt problem, for de får mange flere børn end etniske danskere gør!

Islam er organiseret efter Koranens tekster og Sharia lovene, hvilket betyder at det intet har med demokrati eller menneskerettigheder at gøre!

Derfor er det så godt som umuligt at integrere bogstav tro muslimer i et demokratisk samfunds system - både her - i andre Europæiske lande og på verdensplan!

Muslimer kan bedst leve i deres egne religiøse samfunds systemer! :yes:

Fløjtende ligegyldigt hvor mange muslimer der er i DK eller hvordan de er organiseret, det kan kun interessere muslimleflerne selv.

Derimod er det særdeles relevant at se på muslimernes opførsel, både i DK og resten af verden og udvise lidt rettidig omhu, - det der sker der kommer nemlig også til dig, det er kun et spørgsmål om tid, og det går hurtigere nu end nogen sinde før.

"Kristne overfaldet med stenkast i chokerende angreb - fire kirker tvunget til at lukke.

Fire kirker er blevet tvunget til at lukke efter at kristne tilbedere var pelted med klipper i en chokerende række angreb.

De koordinerede angreb fandt sted i den egyptiske region Minya syd for Kairo, hvor kirkeledere nu beder om støtte.

Efter at have tiet stille i to uger for at hjælpe embedsmændene med at udføre undersøgelser, har koptiske ortodokse ledere nu talt og beskyldt Ægypten for at behandle kristne bønner "som en forbrydelse".

De sagde, at de blev tvunget til at lukke fire kirker, efter en rasende muslimsk lokalbefolkningen lancerede ondskabsangreb på kristne, og manglende støtte fra politiet.

Skræmte kirkeledere blev tvunget til at lukke en kirke for deres menigheders sikkerhed - noget der så opfordrede mobs til at angribe tre andre.

Og myndighederne gør ingenting for at bringe de ansvarlige til retfærdighed, sagde den koptiske ortodokse leder i Minya."

http://www.express.co.uk/news/world/875058/coptic-christians-attacked-mina-egypt
Sider: [1] 2 3 ... 207