Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 254
1
Samfund- & Kultur / Sv: Kan I forestille jer et Islamisk danmark?
« Dato: Februar 22, 2019, 03:24:21 pm »
Det vil sikkert betyde borgerkrig, inden det kommer så langt, da jeg ikke tror ret mange etniske danskere vil finde sig i muhamzskernes huseren.  :alien: :assassin:

Det har Danskerne da ellers fundet sig i i adskillige år efter hånden.

Borgerkrig i Danmark er noget du drømmer om, men er IKKE et realistisk scenarie, - Danmark har ingen tradition for den slags, tværtimod, og de få der vil det er ikke mange nok.

Det vil gå helt som sidste gang, at DK overgiver sig nogen lunde stille og roligt og på demokratisk vis, - det samme med resten af det invaderede vest-europa, - de eneste der ikke overgiver sig vil være visegrad-landene.

- og det er nøjagtig den situation Putin drømmer om og arbejder hen mod, ved bl.a. at sende folk til de gule vestes demonstrationer i Paris, Tyskland og andre steder hvor han ellers kan medvirke til urolighederne i Europa.

Hvordan mon han vil se på en muslimsk magtovertagelse i vest-europa, - specielt Danmark som kontrollerer indsejlingen til østersøen hvor store dele af deres flåde befinder sig ?

Det ser mere og mere ud til at det er den situation Putin er ved at forberede sig militært på, og den undskyldning han mangler - så i virkeligheden står valget måske slet ikke mellem danskere/muslimer med derimod mellem russere/muslimer, - hvem af dem ser du helst overtager Danmark ?
2
Fri Debat / Sv: De unge bliver dummere og dummere
« Dato: Februar 18, 2019, 09:31:27 am »
Tak fordi du kaldte mig ung:girl_wink:

Jeg kaldte dig ikke ung, for jeg kender ikke din alder.

Jeg skrev du var en rigtig god repræsentant for dem der omtales, (uanset din alder) - det er noget ganske andet.3
Fri Debat / Sv: De unge bliver dummere og dummere
« Dato: Februar 18, 2019, 09:17:29 am »
Og de ældre blir mere og mere racistiske og hadefulde over for andre folkeslag eller `asyl shoppere´ som i ynder at kalde dem,  :girl_sad:


Tværtimod, ingen har noget imod nogen andre folkeslag end muslimerne selv.  Den modstand muslimerne efterhånden møder over alt i verden skyldes udelukkende deres egen ideologi, deres racisme, vold, voldtægter og terror mod anderledes troende.
Det er jo ikke kun et dansk fænomen, men noget vi ser overalt hvor islam invaderer.

At kalde det "fremmedhad" eller andet er helt forkert og fordrejet, idet vi gerne tager imod og gerne selv besøger fremmede, - det er kun den islamiske ideologi ingen andre vil have noget med at gøre.
 
Så vi er faktisk enige med alle de "fremmede folkeslag" de har nemlig helt de samme problemer med Islams racisme, vold og terror i deres respektive lande som DK har.
Det er bl.a. en af de ting de unge er blevet for dumme og hjernevaskede med bl.a. "plidder-pladder" som dit vrøvl til at indse.

Du er dermed en rigtig god repræsentant for netop de unge der omtales.

Højesteretsdommer: Koranen forpligter troende til at begå terror – dansk forsker er enig

Højesteretsdommer opfordrer troende til at erklære religiøse opfordringer til terrorisme for ugyldige.
Ifølge en australsk højesteretsdommer forpligter Koranen troende til at føre krig. Dommeren opfordrer til, at almindelige troende offentligt tager afstand fra voldelige vers i deres hellige bog for at tage modet fra fundamentalister.

“Terrorister bruger vers i Koranen som argument for en islamisk pligt til at begå religiøst inspireret vold. Dette har vi set i en række sager”, fortæller højesteretsdommer Des Fagen i forbindelse med terrorsag der kører i Sidney.

Højesteretsdommeren mener, at der er en række vers i den for muslimer hellige bog, som opfordrer til at føre krig.

“Troende i Australien bør offentligt tage afstand fra vers i Koranen, som opfordrer til at føre krig. På den måde kan de svække moralen hos terrorister,” sagde højesteretsdommeren ifølge en række australske medier, herunder SBS.

Mindst én troende i Australien har offentligt valgt at tage afstand fra religionens opfordringer til vold og terror. Han måtte efterfølgende gå under jorden grundet religiøse dødstrusler.

En tysk undersøgelse, som bygger på dybdegående interviews med hele 45.000 forsøgspersoner konkluderer, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere parate til at begå vold, des mere troende de er.

Afstandstagen fra profetens påbud – herunder pligten til hellig krig – betragtes som frafald. Ifølge deres religiøse love skal frafald straffes med døden.

https://24nyt.dk/hoejesteretsdommer-koranen-forpligter-troende-til-at-begaa-terror/
4
Fri Debat / De unge bliver dummere og dummere
« Dato: Februar 18, 2019, 08:08:17 am »
Faldende intelligens kan skyldes, at mindre intelligente får flere børn end tidligere.

I 1998 toppede de unge danske mænd. Denne årgang satte den højeste gennemsnitscore på Forsvarets intelligensprøve. Siden er det gået ned ad bakke.

Men i 1999 var festen forbi. Forsvarets prøver viser, at intelligensen hos de unge mænd begyndte stagnere og i nogle år ligefrem at falde. Et fald, som videnskaben ikke har nogen nagelfast forklaring har på.

Den britiske intelligensforsker Michael Woodley har dog et andet bud: Han mener, at den faldende intelligens skyldes, at mindre intelligente samfundsborgere de senere år har stået for befolkningstilvæksten. Det er en teori, som flere forskere støtter op om.

http://www.lokalavisen.dk/112/2019-02-17/-De-unge-bliver-dummere-og-dummere-4198232.html

Det behøver vi nu ikke forsvaret til at fortælle os, det har nemlig været tydeligt mange andre steder også, - bl.a. her på DD.

Verden er tydeligvis på vej mod den virkelighed man kan se i filmen "Idiocrazy".

Hvad mon det kan skyldes ?

5
Fri Debat / Sv: STØT NYT BORGERFORSLAG (ændring af Straffelovens kap. 12)
« Dato: Februar 17, 2019, 03:04:47 pm »
Phil:
Citér
Næ, grunden til at ingen kan støtte det er at du er en fandens dårlig agitator, - der er nemlig ingen af dine links der fører nogen steder hen, hvor folk
 kan støtte det.

Nej, jeg har også selv opdaget, at linket til DDF's side ikke virker; jeg ved ikke hvorfor, eftersom jeg skrev link-teksten af ord for ord, punktum for punktum, både i lang og kortere version.
For jer, der er langt, langt dygtigere end den fandens dårlige agitator, ville det dog være overkommeligt at google Den Danske Forening eller Danskeren. Så står det lige foran én. I hver fald fra min computer.

Jeg er oprigtigt ked af, at selv folk jeg har anset for at være ret nationalsindede og venligsindede, synes jeg er så uduelig. Så det kan jo godt være man skulle holde sig langt væk herfra alligevel ....kan godt være, man spilder sin tid.


Rolig nu, vi anser dig stadig som både national og venligsindet og du er absolut heller ikke uduelig, - slet ikke.

Det var ikke sådan ment, - men blot en kritik af du ikke har dobbelttjekket dit arbejde inden du afleverer det.

Hos os er det bl.a. mig der får røven på komedie hvis vores ansatte afleverer noget lort til kunden, derfor er jeg vant til at være lidt skarp i tonen når jeg falder over den slags.

Men ro på, og undskyld - du er god nok, og en af de få hvis indlæg det trods alt ikke er spild af tid at læse.

6
Fri Debat / Sv: STØT NYT BORGERFORSLAG (ændring af Straffelovens kap. 12)
« Dato: Februar 17, 2019, 02:44:21 pm »
Linkfix  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02423&fbclid=IwAR3pwPSYCA3EnxShL6hS3i09FJRki-gemLB1bkqBfPAvVLRtY0C2qjfEga8

Forskellige browsere sagde at det ikke var en sikker forbindelse, deraf vildledning


Ungarn har allerede en lignende lov og det samme er på vej i de andre visegrad lande,- så hvorfor ikke i DK også ?

Philippinerne har også lige smidt en Australsk katolsk nonne ud, fordi hun misbrugte frasen om "velgørenhed" til at blande sig i politik.7
Fri Debat / Sv: STØT NYT BORGERFORSLAG (ændring af Straffelovens kap. 12)
« Dato: Februar 17, 2019, 02:30:10 pm »
Debatsvinet:
Citér
Hvis det blev vedtaget var der vist mange prominente Danskere der røg direkte i spjældet ...

... så derfor vil du ikke kunne støtte det ?


Næ, grunden til at ingen kan støtte det er at du er en fandens dårlig agitator, - der er nemlig ingen af dine links der fører nogen steder hen, hvor folk kan støtte det.
8
Politik / Sv: Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 12, 2019, 08:53:15 pm »

Der er mange gode og fornuftige ideer i Orbans tiltag, her er lidt flere detaljer:

Mødre der fostrer fire børn fritages fra skat på livstid. Dertil 70.000 til at skaffe en stor familiebil fra tredje barn. Det at kunne arbejde 15-20 år uden skat, når børnene har nået en betydelig alder, er et glimrende incitament.

Kvinder under 40 der gifter sig, kan tage et lån på en kvart million til lav rente.

Par med huslån får eftergivet deres gæld efterhånden som de får børn. Ved fjerde barn fjernes hele huslånet. Mageløst. Man føler historiens vingesus på den gode måde.

9
Politik / Sv: Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 12, 2019, 07:50:13 pm »
Jeg er temmelig sikker på at Arbejdsløsheds-understøttelse i Ungarn (som i mange andre lande) udbetales skattefrit og at det dermed kun vil være en fordel med skattefriheden hvis kvinden efterfølgende får et job.

Når det så er sagt...
For det første føler jeg det er rimelig uretfærdigt at man som Mand ikke får de samme rettigheder. Vi er allerede der langt fra ligestilling og tilbage til at "kvinderne klarer børnene".

Udover at forslaget i Danmark ville være med til at fastholde kvinderne udenfor arbejdsmarkedet. Hvorfor skulle en kvinde tage en uddannelse når hum bare skal spytte 4 styk afkom ud og gå hjemme på livslang skattefri forsørgelse?

Vi kunne også tage fat i det racistiske i at lave et forslag for at promovere en bestemt etnicitet. Og det Nazistiske i at ville lovgive efter at en bestemt race skal have fordele.

Men i Danmark er det oftest personer med anden etnisk baggrund som får "mange børn".


Jeg bør virkelig få mig en anden hobby end at læse og svare på din-racisme.dk
Nu vil Ungarn give livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere.


For det første er islam ikke nogen race, - men en politisk ideologi forklædt som religion.
En ideologi der lige som nazismen vil afskaffe demokrati, ytringsfrihed, ligestilling og alle de værdier som er grundlaget for vor kultur og som vi vestligt orienterede sætter højest.

At fjollerøvene hele tiden prøver at dreje det over på etnicitet og race, viser bare de ikke har fattet en pind af hvad der foregår.

Men det kommer nok den dag muslimernes mange racistiske voldelige overfald og voldtægter, - der jo altid går ud over ikke-muslimske hvide børn og unge, og derfor er rigtig racisme - rammer dem selv, deres datter eller familie.10
Politik / Sv: Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 12, 2019, 12:40:24 pm »
Det er ikke underligt, at det lige er Orban, du har et godt øje til. Ungarn burde løse de egentlige problemer, inden de kommer med populistiske forslag.

https://www.bt.dk/udland/haard-kritik-af-orban-ungarn-er-ikke-laengere-frit

Menneskerettighedsgruppen Freedom House siger i en ny rapport, at Ungarn ikke længere er et frit land. Kritikken bunder i indgreb foretaget af premierminister Viktor Orbán og hans nationalistiske parti, Fidesz.

- Fortsatte angreb på medier og demokratiet betyder, at Ungarn i dag kun er delvist frit. Angrebene påvirker medier, religiøse grupper, akademikere. private organisationer, retssystemet og den private sektor, hedder det i den årlige rapport "Freedom in the World 2019" fra Freedom House.
Jeg bed mærke i dette:
"Freedom House siger i en ny rapport, at Ungarn ikke længere er et frit land"

Pudsigt - i andre sammenhænge har socialisterne påstået, Cuba - Sovjet- østblokken osv.- var frie lande.

 :dash2:


Danmark er heller ikke et frit land. Vi er plaget af alverdens nassere der ved ved at omdanne landet og udplyndre det.

Hvilken frihed har kvinder til, at gå alene om aftenen ?

Tænk på 2 scenarier.
Et hvor en ung pige om aftenen i mørke møder 6 tyske soldater under anden verdenskrig.
Og et hvor en ung pige om aftenen i mørke møder 6 muhammedanere.

Hvad får det folk til straks at tænke på. Med rette ?
Lad os se hvilke tåbelige svar socialisterne kommer med.

Jeg forestiller mig det sådan, at de raske unge Muslimer ville beskytte pigen mod de tyske nazister.

Jeg forestiller mig at islamisterne ringer til fætrene og brødrene efter hjælp hvorefter de gør som de plejer - gruppevoldtager pigen  :yes:

Ja for de 6 muslimer vil nemlig aldrig kunne klare de 6 nazister, der uden tvivl ville beskytte pigen mod muslimernes racistiske overfald og voldtægt. For naturligvis ville muslimerne kun overfalde pigen hvis hun var hvid dansker og ikke-muslim.
Så selvfølgelig ville de være nødt til at ringe efter nogle flere af deres aggressive muslimske volds-fætre.

De tyske soldater opførte sig langt pænere og korrekt i DK under besættelsen end de de muslimske invasions-horder og velfærds-nassere gør i dag. Islam er på den vis langt værre end nazisme.

Muslimerne duer for i øvrigt ikke til en skid når de ikke kan være mange om at ordne een enkelt, - det har både israelere, kurdere og flere andre bevist mange gange.11
Politik / Sv: Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 11, 2019, 01:21:10 pm »
Det håber jeg sandelig ikke !!

Så vil muslimerne, jo få endnu flere børn, end de allerede får  :angry:

Nu går de fleste muslimske kvinder jo hjemme, på kontanthjælp...

Her i Danmark har vi i øjeblikket en anden kamp

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02272&fbclid=IwAR3OtFR9iCyqIOxMTf5znZ1NMT8ba6tALInCKs9olXiX7WlWWUuqhqijwRc

Afskaffelse af gensidig forsørgelse for alle.


Tja, så skulle den gensidige forsørgelse bare afskaffes for alt og alle, og ikke kun ægtefæller og samboende.
Øhh, hvem andre end samboende og ægtefæller har gensidig forsørgelsespligt?


Danskerne har da masser af "forsørgelsespligt" at betale til.

Hvorfor tror du alle velfærds flygtningene kommer rendende ?

Men gensidigheden kan selvfølgelig diskuteres.12
Politik / Sv: Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 10, 2019, 11:05:37 pm »
Det håber jeg sandelig ikke !!

Så vil muslimerne, jo få endnu flere børn, end de allerede får  :angry:

Nu går de fleste muslimske kvinder jo hjemme, på kontanthjælp...

Her i Danmark har vi i øjeblikket en anden kamp

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02272&fbclid=IwAR3OtFR9iCyqIOxMTf5znZ1NMT8ba6tALInCKs9olXiX7WlWWUuqhqijwRc

Afskaffelse af gensidig forsørgelse for alle.


Tja, så skulle den gensidige forsørgelse bare afskaffes for alt og alle, og ikke kun ægtefæller og samboende.
13
Politik / Sv: Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 10, 2019, 11:01:32 pm »
Det er ikke underligt, at det lige er Orban, du har et godt øje til. Ungarn burde løse de egentlige problemer, inden de kommer med populistiske forslag.

https://www.bt.dk/udland/haard-kritik-af-orban-ungarn-er-ikke-laengere-frit

Menneskerettighedsgruppen Freedom House siger i en ny rapport, at Ungarn ikke længere er et frit land. Kritikken bunder i indgreb foretaget af premierminister Viktor Orbán og hans nationalistiske parti, Fidesz.

- Fortsatte angreb på medier og demokratiet betyder, at Ungarn i dag kun er delvist frit. Angrebene påvirker medier, religiøse grupper, akademikere. private organisationer, retssystemet og den private sektor, hedder det i den årlige rapport "Freedom in the World 2019" fra Freedom House.

Det er klart propaganderende venstrefløjsgrupper som Freedom House ikke syntes det er et frie lande, hvis kriminelle uintegrerbare muslimer ikke bare kan strømme uhindret over grænsen til evig forsørgelse, - det syntes væmligboerne og journalistisk venstreparti sikkert også, - dem om det, Freedom Houses meninger er det vist kun de venstreorienterede selv og deres muslimer der tager højtideligt.
 
Ungarerne vil stadig ikke have muslimer ind, de har så rigeligt set hvad der foregår i vesteuropa, bl.a. fordi mange Ungarere arbejder i vesteuropa og  fordi deres medier oplyser sandfærdigt om det, i modsætning til de politiske korrekte medier i vesteuropa.

Det interessante er at Ungarn stadig har en demografisk ensartethed der gør at de kan give livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere.

Hvem ville mon høste gevinsten hvis Danmark eller Sverige gjorde det samme ?

Hvilket jo tydeligt viser sandheden i det han sagde ved valget til europaparlamentet er fuldstændigt sandt.

Ved valg til Europa-Parlamentet i maj sagde han, at ukontrolleret indvandring ville skabe "blandede befolkninger" i lande, som muslimer til sidst ville dominere, og kristne hurtigt ville blive et mindretal.14
Politik / Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 10, 2019, 10:28:22 pm »
Nu vil Ungarn give livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere.

Viktor Orban siger at det er løsningen på den demografiske nedgang, - ikke immigration.

Ved valg til Europa-Parlamentet i maj sagde han, at ukontrolleret indvandring ville skabe "blandede befolkninger" i lande, som muslimer til sidst ville dominere, og kristne hurtigt ville blive et mindretal.
Det kunne være interessant at se et land som Danmark eller Sverige gøre det samme.


15
Musik, film, TV og bøger / Sv: Stærk bog af Jaleh Tavakoli
« Dato: Februar 04, 2019, 02:36:56 pm »
Gæster angreb betjente: Privat fest gik amok
Seks patruljevogne med 12 betjente til slagsmål i udlejningslokaler i Aalborg

Hvorfor får danskerne ikke at vide at det var en 10-15 perker-hanner der ville sabotere en fest ingen ville have dem med til ?
Det var heller ikke gæsterne, - men de uinviterede perker-ballademagere der angreb både de inviterede gæster og politi. Det er jo ikke første gang de idioter opfører sig sådan.

Problemerne opstod, da 10-15 unge mennesker gerne ville deltage i festlighederne og lagde op til masseslagsmål, da de blev afvist ved indgangsdøren.
- Ja, der var noget håndgemæng, da de forsøgte at skaffe sig adgang.
- Der var ikke nogen, der kom alvorligt til skade, men der blev kastet med flasker mod betjentene, så det var alvorligt nok, siger Mogens Hougesen.

https://ekstrabladet.dk/112/gaester-angreb-betjente-privat-fest-gik-amok/7501067

Det har været almindeligt de sidste 25 år. Unge muslimske hanner kommer i flokkevis og vil ind til nattelivet for at komme i lag med lyse, frie kvinder. Og så har vi balladen. Bl a fordi det er den sikre vej for en restauratør, til fallit, hvis han lukker dem ind.

Men derfra til at vi skulle være på vej til et kalifat? Der er lang vej.


Nu var det så ikke en restaurant de muslimske voldspsykopater angreb denne gang, men en privat fest for almindelige mennesker i private lokaler, - det er så også ved at være ret almindeligt for både perkere og danskere kan jeg forstå.

Det kunne være sjovt at se hvad der skete hvis de gjorde det samme ved en rockerfest.

Det er muligt du syntes der er lang vej endnu, - 10-20 år anser jeg nu ikke for lang vej, - desuden er vi nået langt nok hen ad vejen til at bl.a. Jaleh Tavakoli og andre der kender islam advarer os.

Flere og flere danskere går efter at investere deres spareskillinger på forskellig vis i andre lande, og dermed sikre sig muligheden for en mere fredelig fremtid.. At starte en lille virksomhed man kan leve godt af koster mindst en million eller to i Danmark fordi landet allerede er så højt udviklet, - i udviklingslande bl.a. i asien kan man derimod starte en tilsvarende virksomhed for en klatskilling, fordi de stadig er midt i deres udvikling, - omtrent hvor Danmark var i 50`erne eller 60`erne.

De fleste går godt nok efter at købe en lille bar eller restaurant, fordi det er et behageligt liv - men der er flere penge i at oprette systuer, modelværksteder og anden produktion og eksportere fra disse lande, rent bortset fra det også gavner den lokale befolkning mere.

Det er bare en anden måde at være globalist på.
Sider: [1] 2 3 ... 254