Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 261
1
Debat om debatten / Sv: Hvordan med at klage til Gubbi?
« Dato: Juli 07, 2019, 01:02:25 pm »
Dejlige billeder af skibet Phil og hvis du kender nogen der er interesseret i opskriften på mine klatkager, så siger du endelig til  :smile1:

Jamen den vil jeg da gerne have og helst med udførlig bagebeskrivelse og billeder, - god lang og fyldig.

2
Debat om debatten / Sv: Hvordan med at klage til Gubbi?
« Dato: Juli 07, 2019, 12:44:49 pm »
I øjeblikket ligger yachten Elysian ud for Amaliehavnen i Kbh. det er sjældent den slags kommer til Danmark. Så er man i Kbh og interesseret i skibe og sejlads er den nok et besøg værd.

Her er nogle billeder fra nu og tidligere da den hed "Ester 3".Den har infinity pool, som ses her, da den hed "Ester 3", nu hedder den "Elysian". Navnet blev ændret i 2017.

Her er saunaenIøvrigt kan den chartres, den har plads til 12 gæster, har en besætning på 17 mand og koster kun 350.000 Euro, - om ugen.

"Owners cabin"

3
Samfund- & Kultur / Sv: - og du er ikke normal
« Dato: Juli 07, 2019, 11:23:57 am »
Få dig hjælpejob, du har ikke godt af at være på nettet hele tiden og i din alder og med din sygdom, syntes jeg du skal passe på dig selv.

Det er injurier, at du har beskyldt mig for at være pædofil - og det er modbydeligt - som du misbruger din viden om, at min kone døde ung.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9564.msg134327#msg134327

Det får ikke lov til at dø i din endeløse strøm af løgne og beskyldninger.


Ikke mere modbydeligt end når du håner og nedgør muslimernes volds og voldtægtsofre, også når det er børn det går ud over.

"- op i røven med dig og din døde kone, - der dør flere mennesker i trafikken hver dag."

Iøvrigt kan jeg se du også blev kritiseret og måtte forlade jubii netop på grund af dine evindelige personangreb, - så snart du ikke kan forsvare emnet.

Dine børnehave agtige klippe/klistre "ankagler news" efter pravda mønster demonstrerer tydeligt din sociale isolation og naragtige barnlighed, - desværre har det hen ad vejen også fået en hel del fornuftige voksne debattører til at forlade D.D og søge andre steder hen, med det resultat at D.D nu er blevet en temmelig uinteressant børnehave igen.

læserne må forstå at mange bliver temmelig skøre af ensomheden og isolationen, mørket og kulden på Grønland hvor man kun ser klipper og is , - det præger stort set alle de danskere der har boet der fast i mange år, - det er blevet nogle aparte særlinge mange af dem, jeg kan huske dem fra Ivigtut og vejrmanden i Scoresbysund, - søde og rare ja, men præget af isolationen, ensomheden og mørket så helt normale er de godt nok ikke.

"er her ikke smukt" sagde han og pegede ud over en række nøgne klipper og sten.

Men man må bære over med ankagleren, - da D.D. er tydeligvis det eneste sociale netværk han har.4
Politik / Det går fremad med grænsemuren, der bygges hver dag
« Dato: Juli 05, 2019, 09:27:50 am »
Som disse film viser går det tydeligvis godt fremad med bygning af grænsemuren mellem U.S.A. og Mexico.
Privat initiativ fra patrioter er heller ikke til at kimse af.
5
Fri Debat / Sv: Skyderi i Malmö
« Dato: Juli 02, 2019, 04:08:52 pm »
Hvor bemærkelsesværdigt.

Nu er det en nyhed i Sverige nogen IKKE er blevet skudt.
Der kan man bare se.

Til gengæld har de fået ram på en væmligbo:

En ung indvandrer er nu blevet anholdt for mordet på en 69-årig kvinde i den svenske by Kil i Värmland tidligere i ugen.

Den svenske online avis Samhällsnytt kunne i torsdags oplyse at kvinden var en asylaktivist, der arbejdede med uledsagede asylbørn. Ifølge oplysninger til avisen var gerningsmanden immigrant.

Ifølge arrestordren, som Fria Tider har læst, drejer det sig ganske rigtigt om en indvandrer. Han er i følge papirerne født i 1999 og har brug for en tolk i Dari, som normalt tales i Afghanistan.

Ifølge Nya Tider handler det om en uledsaget flygtning, som den nu myrdede kvinde havde fået i sit hjem. “Hun var dybt involveret i uledsagede afghanere og lod dem bo hos hende, lærte dem svenske og kæmpede for at de ikke blev udvist,” skriver avisen fredag ​​aften.

https://24nyt.dk/ung-afghaner-draeber-69-aarig-asylaktivist-i-sverige/

Forhåbentlig er der en ny væmligbo han kan flytte ind hos.


6
Samfund- & Kultur / Sv: Skal vores studenter have specialbeskyttelse?
« Dato: Juli 02, 2019, 01:27:19 pm »
Disse kasterier mod studentervognene har alle perkiske karakteristika. Stenkast, flokoptræden, misundelse over vor frie kultur, osv.

Muslimer kan godt lide at se sort rød der stiger op, skramlende bilkørsel og at blodet flyder ud ved halalslagtning. Men sådan noget her kan de ikke tåle at se.Men vi morer os da når israelske sikkerhedsstyrker lader dem smage deres egen medicin.Russerne er nu også helt gode til det
7
Samfund- & Kultur / Sv: Kampen mellem de hidsige og de besindige
« Dato: Juli 02, 2019, 12:57:36 pm »
Den foregår både ude i samfundet og her på debatten.

Spørgsmålet er, om man bedst løser problemer, når man er ophidset?

Ja vi andre skal være besindige, for at lægge øre til sådan en perkerelsker som dig.

Alle logisk tænkende mennesker vidste på forhånd det var perkere, - ingen andre kulturer har tradition for den slags, - og så hidsede nogen perker-leflere sig op over nogen sagde det højt.8
Og hvor sandsynligt er det at flaskekasterne hedder Jens og Peter? Ønsketænkning kære perkerelsker!

Fredag aften fik politiet en melding om, at en gruppe på 6-7 unge i 14-16 års-alderen kastede flasker og andre genstande mod studentervognene.

Først blev enkelt patrulje sendt ud til stedet, men ifølge vagtchef Dyre Sønnicksen, Nordsjællands Politi, så var stemningen dårlig, og den lille gruppe unge var pludselig blevet til mere end 30. Det skrev Den korte Avis om.

Der var intet signalement af de unge.

Nu viser det sig, at kvinden, der anmeldte bøllerne til politiet, rent faktisk havde et signalement. Hun beskrev dem som en gruppe på 6 stykker af anden etnisk herkomst.

Det fremgår af et indlæg på Facebook, som man kunne læse på Uriasposten.dk., som også fulgte sagen op.


http://www.uriasposten.net/archives/102497

Charlotte Karlsson skrev lørdag 29.6:

Jeg meldte dem, og kom gående med hunden, da de stod og ventede på studenterbilen. De tyrede rent ud sagt ølflasker og en sprutflaske direkte ind mod hovederne på dem, den ene røg ind. Jeg råbte til dem om de var fuldstændig sindsyge og de råbte bare tilbage. Gruppen var en på en 6 stykker og var af andet etnisk herkomst, som jeg ikke har set før i 16 års alderen meget aggressive. Senere omringede de politiet og som jeg så det smed de sten eller lign. på betjentene. Politiet var der 5 min efter jeg havde ringet…” (Charlotte Karlsson, Facebook, 29. juni 2019)

Pia Kjærsgaard

Angrebet på studentervognen fik Pia Kjærsgaard til på Twitter, at spørge, om det mon var børn og unge af anden etnisk oprindelse end dansk, der kastede med flasker mod studentervogne i Ålsgårde?

Det fik B.T. til at henvende sig til politiet, der udtalte sig, så det blev opfattet som en afvisning af Pia Kjærsgaard.

“Politiet afviser Pia K.’s teori om studenter-angreb: ‘Det har slet ikke noget på sig'”, lød overskriften i B.T. 30.6.

I artiklen stod blandt andet:

“Det har simpelthen ikke været muligt for politiet at finde vidner, der har set, hvem i grupperingen der kastede med sten og flasker.

»Derfor kommer vi ikke nærmere, hvem det er. Forældrene har heller ikke kunnet se det,« siger Dan Houtved.

Der har været spekuleret i, om det var unge med anden etnisk baggrund end dansk. Hvad kan du sige om det?

»Det har ikke noget på sig, at det skulle være unge med anden etnisk baggrund. Slet ikke. De unge, der har fået bøder, har alle danske efternavne,« siger Dan Houtved.”

Charlotte Karlsson vender tilbage på Facebook samme dag (søndag 30.6):

“Det var mig der meldte dem, stod ved siden af! Og det var en gruppe på 6 stykker af anden etnisk herkomst, som jeg aldrig har set i byen før. Det var også dem der omringede politiet og skød sten ( tror jeg det var ) på dem! De var også lidt ældre end de andre. De andre på broen var IKKE med til det!!!!!“
(Charlotte Karlsson, Facebook, 30. juni 2019)

Ny kommentar fra politiet

Og nu bliver hun kontaktet af B.T. og avisen skriver mandag 1.7 en artikel med denne overskrift:

Charlotte så indvandrere kaste flasker efter studentervogn: ‘Det virkede, som om de var jaloux’.

I artiklen bliver Charlotte Karlssons fremstilling gengivet. Og avisen kontakter igen politiet. De skriver:

“Nordsjællands Politi bekræfter anmeldelsen, der indløb kl. 21.34. Politiet bekræfter også, at der er tale om to forskellige grupper af unge: Én, der angreb studentervognen, og én, der senere fik bøderne.”

 https://denkorteavis.dk/2019/seks-indvandrere-tyrede-flasker-direkte-i-hovedet-paa-studenterne-det-var-mig-der-meldte-dem-til-politiet/

Altså: perkerne angreb studenterne, og danskerne fik bøderne, - og politiet (Dan Houtved) fylder åbenlyst offentligheden med løgn for at dække over det.9
Politik / Sv: Du udstiller dig selv
« Dato: Juni 01, 2019, 01:38:20 pm »
Der er også danskere, som ikke vil acceptere andre, som har en anden mening end forræder anklageren og det er et kæmpe problem for DK

Du gør det let for mig at virke som fornuftens stemme  :yes:
Men du kommer aldrig til at være Frihedens Soldat, De Svages Beskytter, Samfundets Vogter og Danernes Lys.


Har du set andre end tigermanden anse ham for "fornuftens stemme" ?
10
Politik / Sv: Emnet er mig mig mig mig mig
« Dato: Juni 01, 2019, 01:33:06 pm »


Tonen bliver mere og mere skinger  :smile1:

Så kan du jo bare slappe af med dine perfide angreb og så holde dig til emnet.

Jeg er dit og Phils foretrukne emne  :tatice_03:

Du tager fejl, - som person er du total uinteressant i din isolation, det er slet ikke dig der er emnet for debatten, men derimod dine barnlige skriblerier og tåbelige konklusioner, sammen med dine latterlige indlæg om Trump som du ingen indflydelse har på alligevel.
Der er en verden til forskel.
Men du er et tydeligt eksempel på hvad snekuller kan føre til.11
Politik / Sv: GYSE-kulturen
« Dato: Juni 01, 2019, 11:37:14 am »

anklageren oplever aldrig noget med muslimer og alligevel skal vi se hans løgnagtige udtalelser og tage manden alvorligt :ROFL:

Hans hjernedøde udgydelser og tåbelige konklusioner må du tage med, det er en del af ytringsfriheden.

Men at tage ham alvorligt, - det er der vist ikke ret mange andre end hans ven og kollega tigermanden der gør.

Sådan skal I satme ikke skrive om Anklageren! :angry: :angry: :angry:

Anklageren er en rigtig mand, der blandt andet kører hundeslæde og jager isbjørn, og den slags kan I ikke matche, så jeg kan egentlig ikke se, I har andet valg end at lade jer dominere af Anklageren.  :big_grin:
12
Politik / Sv: GYSE-kulturen
« Dato: Juni 01, 2019, 11:14:11 am »

anklageren oplever aldrig noget med muslimer og alligevel skal vi se hans løgnagtige udtalelser og tage manden alvorligt :ROFL:

Hans hjernedøde udgydelser og tåbelige konklusioner må du tage med, det er en del af ytringsfriheden.

Men at tage ham alvorligt, - det er der vist ikke ret mange andre end hans ven og kollega tigermanden der gør.


13
Politik / Sv: Det er rent vrøvl fra sneperkeren
« Dato: Juni 01, 2019, 12:45:05 am »


Jamen, hvor vil du hen med det? At så skal vi være mere tolerante overfor muslimerne og deres téen sig? Det bliver vi ikke. Overfor muslimer skal der være total intolerance.

Jeg har ikke skrevet et ord om tolerance, og jeg er ikke en blød mand.

Jeg skriver om aggressivitet, pågåenhed og stridbarhed. Det er jo ikke sådan, at enten er man aggressiv eller også er man tolerant. Man kan være meget andet.

En rigtig mand er i stand til at forsvare sig selv - men går ikke rundt og er aggressiv.

Derfor er det noget vrøvl, når du stiller det op på den måde.

Muslimske fundamentalister er aggressive, fordi de vil have alle til at følge de samme regler, som de selv følger. Sådan er der også nogen danskere, som er. De ved bare, hvad der er rigtigt for andre mennesker - og det skal "de andre" så følge. I Danmark er det ellers tilstrækkeligt, at man er lovlydig, fordi vi lever i et frit samfund.

Phil og fedt er f.eks. stridbare, går de kræver, at enten skal man kunne lide Paludan og Stram Kurs - eller også taler man muslimernes sag, og vil have muslimer til at fremstå fredelige - og forsvarer islam.

Hvis det er ærlig ment, så er det ikke et udtryk for nogen høj IQ - at man ikke både kan tage afstand fra deres holdninger og fra Rasmus Paludan - og samtidig tage afstand fra islam  :smile1:

Jeg er ikke stridbar af natur, men muslimers dårlige opførsel vil jeg ikke have i DK og anklageren forsvarer altid muslimen og angriber danskeren for alt muligt.

anklageren kan ikke have en særlig høj IQ siden han altid tager muslimers parti og måske er anklageren muslim.

Socialdemokrater bruger de mest simple trick, for at fremme deres sag.

Anklageren er ikke dansk mere og det er lang tid siden han har været en mand

Du har helt ret, sneperkeren er hverken dansk eller en mand, men en gammel kujon der sidder på grønland, helt uden nogen kontakt med den virkelighed andre lever i, i busser, på biblioteker, i svømmehaller, på banegårde m.v. - i stedet for at komme til Danmark og vise sit "mod" over for en flok voldelige muslimer, som f.eks. Paludan gør.Samtidig har han tydeligvis gallopperende fis i kasketten, når han kalder små piger der bliver voldtaget af en flok muslimer, og kærestepar og skolebørn der bliver overfaldet af 5-6 muslimer for kujoner, - hvad havde idioten tænkt sig, - at en pige på 10-12 år, eller en ensom skoledreng skulle gå i kamp med 5-6 muslimer ?

Danskerne må have pisset godt og grundigt på sneperkeren siden han har isoleret sig på Grønland som gammel og nu sidder deroppe fra og håner og rakker ned på dem.14
Politik / Sv: Det har Anklageren aldrig skrevet
« Dato: Maj 31, 2019, 03:23:22 pm »
Hvorfor vil anklageren altid have jøderne rakket ned og have muslimerne til at fremstå som fredelige.

Muslimerne er ikke fredelige, og de har en middelalderlig religion.

Det betyder ikke, at du eller jøderne er bedre. Det er du ikke.


Jo, fedt, bare rolig, - både du og jøderne er langt langt bedre, og langt mindre voldelige og tydeligvis også langt mere intelligente end både ankagleren og de muslimer han slikker røv på.

Desuden fatter jeg ikke fedt eller andre gider tage ham særlig højtideligt, - han er her tydeligvis kun for at provokere og spamme på samme måde som mullaerne.15
Politik / Sv: Behøver de frygtsomme følge en hjerneskadet helt?
« Dato: Maj 30, 2019, 05:06:30 pm »
Rasmus Paludan har et erhvervsevnetab på 25 procent, efter at en færdselsulykke i 2005 forårsagede en hjerneskade - og siden har Paludan lidt af årelang depression, kan ikke klare konflikter og har svært ved at tolerere andre menneskers fejl.

- så det er ikke kun stalkningen, der er et problem ved at gøre ham til de frygtsomme danskeres helt.


Naturligvis bliver han en helt for alle de uskyldige ofre ingen har villet høre på før og ingen har villet hjælpe før. 
Naturligvis er han deres helt og naturligvis giver de Paludan deres stemme, alt andet ville være unaturligt.
Ligeså gør formentlig mange af dem der sympatiserer mere med ofrene end med gerningsmændene.

Her er f.eks. et par af de "frygtsomme" ofre for muslimernes overfald og terror, men der er mange flere ofre, - 10 årige piger der er blevet voldtaget og skolebørn der er tævet og terroriseret men som ikke har stemmeret endnu.

Det bliver spændende at se hvor mange stemmer han får, - ikke kun nu, men især næste gang der er valg i 2023 hvor mange unge har fået stemmeret og tingene er spidset endnu mere til.

Dansk mand frustreret over at overfaldsmand ikke er i fængsel (Kokkedal, 29. april)


Dialog: Hinduist fra Sri Lanka fortæller om hans oplevelser med muslimer (Fælledparken, 1. maj)

Ung mand: Mange står bag Rasmus Paludan og Stram Kurs (Brønshøj Torv, 26. april)

Sider: [1] 2 3 ... 261