Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 241
1
Fra medierne / Sv: Reglerne gælder for alle.
« Dato: I dag ved 10:49:17 am »
Og frihed for Loke så vel som for Tor.

Endnu en af de masser af sager, hvor udlændinge der ingen problemer er med, nægtes familiesammenføring og må forlade Danmark. Her er det 13-årige Mint fra Thailand. En gruppe der ingen integrationsproblemer har.

https://sn.dk/Koege/Familie-i-sorg-Mint-udvises-til-Thailand/artikel/778834

Reglerne er så stramme for eller ville familiesammenføringer eksplodere for en bestemt gruppe, som er totalt uintegrerbar. Det nævnes sjældent hvilken gruppe det er.

Thaimor skred fra tøsen 2007,overladt til thaifar. 5år var hun her uden ingen, så den afgørelse er helt uorden.

Det har ikke noget at gøre med hvem der skred fra hvem, - det ser ud som om du tænker mere på at "straffe" thaifar og thaimor, - det er slet ikke dem det drjer sig om, men om at en fornuftig, velintegreret skolepige, der aldrig ville lave ulovligheder, har lært sig sproget og kulturen og som passer helt ind i billedet og som vil være velkommen alle steder blandt normale mennesker bliver udvist. Hvad skulle den fornuftige grund til at udvise hende og de andre skolebørn være ?

Jeres idiotiske ide om at alle mennesker skal behandles ens og efter nogle "regler", uden overhovedet at skele til sund fornuft er helt hen i vejret.

Selvfølgelig skal Mother Theresa og idi amin ikke behandles ens, - der skal slet ikke være samme regler eller ens behandling for de to.

Lige så lidt skal der være samme regler eller ens behandling for velintegrerede skolepiger fra demokratiske samfund, som for voldelige, kriminelle lav-IQ individder der vil afskaffe ytringsfrihed og demokrati, - var det ikke på tide at gøre op med den ide når vi så tydeligt kan se den fejler og hvad den fører til ? - splittelse og ødelæggelse af velintegrerede familier der klarer sig selv og ikke ligger nogen til byrde, og så kan det i den forbindelse være ligemeget hvor de kommer fra.

Det er helt tydeligt ikke integrationspotentialet der er blevet vurderet i disse sager. Derimod er det helt tydeligt en flok velbetalte gnavebenspolitikere, formentlig fra de radigale der sidder i udvalget og lader deres egen politiske indstilling få frit løb.

Hvis der var den mindste smule sund fornuft indblandet ville den slags sager aldrig opstå.2
Alt det andet / Sv: Kaos tosserne
« Dato: Oktober 13, 2018, 10:21:16 am »

Man forudsagde i 1970'erne, at inden år 2000 ville der være så mange mennesker på jorden, at det var helt umuligt af skaffe mad nok. Det var ikke småting, man kunne læse om i pressen - det var millioner af mennesker på march som en flodbølge ligesom oldtidens folkevandringer.


Jeg ved ikke hvem der skulle have spået det, - har du et link ?

Vi andre der bevæger os rundt på kloden kan derimod se at der bliver færre og færre der sulter i verden, - især i Calcutta, Bombay og lignende steder ses det tydeligt.
Helt udryddet er sulten nok ikke, men der er sket enorme fremskridt netop på det område. FN havde jo også som mål at udrydde sulten inden år 2000.

I 60erne og 70erne kunne man se folk der lå på gaden og døde af sult, det ser man ikke mere. Jeg tror faktisk ikke der er nogen på kloden der direkte sulter mere, medmindre der er krig eller katastrofer i området.


3
Fri Debat / Sv: Verden bliver aldrig ideel
« Dato: Oktober 12, 2018, 03:45:13 pm »
Tråden her beskriver da meget godt, hvordan danskere modarbejder hinanden og sådan foregår det også ude i samfundet Danmark. Det er derfor vi er så nemme at skille ad, når muslimerne vil så splid imellem os.
Her i kolonien hvor jeg befinder mig, er der næsten ingen danskere tilbage og du kunne ikke se deres røv for bare skosåler, så stærkt gik det med at få solgt huset.
Ligeledes i vores villakvarterer falder prisen, når muslimen flytter ind


Jeg havde en gammel ven, en sømand, der boede i samme koloni som dig, han beskrev så rigeligt hvordan muslimerne opførte sig.
Han havde levet i fred hele sit liv, men pludselig blev han overfaldet tre gange på en måned.
Han solgte naturligvis sit hus og flyttede hurtigst muligt, - og fortalte mig at det simpelthen er den måde de overtager husene på derude.


4
Fri Debat / Sv: Den vestlige kultur er totalt overlegen
« Dato: Oktober 12, 2018, 02:35:02 pm »

Danskere har intet sammenhold, det er en politisk stærkt splittet befolkning uden hverken sammenhold eller solidaritet.


Jeg vil sige, det er løgn og overdrivelse. Danmark er ikke specielt splittet, for så vil det politiske billede se meget anderledes ud. De fleste ligger i midten med hensyn til værdipolitik osv.
Det er nærmere ønsketænkning fra din side, fordi du gerne snart set, at borgerkrigen kommer til Danmark. Virkeligheden ser bare ikke sådan ud.


Nej danskerne har hverken solidaritet eller sammenhold, det viser sig tydeligt i dagligdagen når muslimer provokerer, genere, råber efter og overfalder danskere uden at nogen af deres "meddanskere" griber ind over hovedet, men bare lader det ske.

Muslimerne f.eks. har sammenhold og solidaritet i islam, hvad tror du der ville ske hvis danskere i flok begyndte at overfalde muslimske drenge når de var i mindretal, eller begyndte at gruppevoldtage deres unge piger ?

Der findes naturligvis også andre samfundsformer hvor den heller ikke gik, - men fællesskabet i at være "dansker", hvori skulle det bestå ?

Om borgerkrigen kommer til Danmark, - jeg er faktisk fløjtende ligeglad, med mindre i hyrer nogle af de soldater vi lever af at servicere.5
Det var dog utroligt frækt, at Israel kan dømme folk i andre lande for at opfordre til at
boykotte Israel. Det er også udemokratisk, idet Israel jo så hindrer ytringsfriheden i
andre lande. Og det land skal vi være gode venner med!


Jeg tror hverken New Zealand eller nogen andre lande vil effektuere den dom, efter som det ikke er ulovligt i andre lande, - så den gælder altså kun hvis han/hun kommer til Israel.6
Fri Debat / Sv: Den vestlige kultur er totalt overlegen
« Dato: Oktober 12, 2018, 01:52:23 pm »
Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.

Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990

Roser du da kujoner?


Når muslimerne angriber danskere er det altid 8-10 muslimer mod 1 eller 2 danskere, - hvor er de andre 98 danskere ?

Danskere har intet sammenhold, det er en politisk stærkt splittet befolkning uden hverken sammenhold eller solidaritet.

- og så kalder du dem der bliver overfalder for kujoner, - du har sgu da en alvorlig skrue løs.

På Utøya var der derimod 98 mod een, - det må vel så være nærmere ved at være en flok kujoner siden de ikke kunne klare den ene, - og han var ikke en gang muslim, - men det var måske fordi deres kultur ikke var så overlegen alligevel ?7

Det hænger ikke sammen det her. For frit at kunne forlade et land, må der også være frit at kunne rejse ind i et et andet land. Eller giver førnævnte frihed ingen mening.

F eks er der muligvis masseflugt fra Venezuela i øjeblikket. Men ingen vil tage imod dem. Brasilien har f eks sat militæret ind på grænsen for at holde venezulianere ude.


Det hænger da rigtig godt sammen. Du har frihed til at forlade dit land, men derimod er ingen forpligtiget til at tage mod dig, - det må afhænge af din egen opførsel/kultur eller f.eks. politiske/religiøse standpunkt om folk ønsker at danne fællesskab med dig, eller det kan være afhængig af andre ting.

Det står dig også frit for at forlade din fodboldklub, men det forpligter ikke andre fodboldklubber til at tage dig ind.

Så det er rigtigt med Venezuelanerne, de kan måske frit forlade Venezuela, men det forpligter ikke f.eks. Columbia eller Brasilien til at tage mod dem uden at de har penge og kan klare sig selv. Det er Columbia og Brasilien selv der sætter betingelserne for at være medlem der.

Fuldstændig lige som DF, NB og EL ikke tager mod medlemmer der er nazister, - selv om de helt frit kan forlade Greve eller hvor de nu holder til.

Vi tjekker skam også selv folks baggrund grundigt inden vi lukker dem ind i varmen.
8

RABAT, Marokko - En 16-årig dreng blev skudt i skulderen af en marokkansk Royal Navy-enhed, der åbnede ild mod en båd med mindst 50 migranter på vej mod Europa, sagde en militær tjenestemand onsdag.

Den 25. september slog medlemmer af den kongelige flåde til og skød mod en speedbåd der transporterede migranter, dræbte en 20-årig marokkansk kvinde og skadede tre andre.

Båden blev ført af to mænd fra Spanien, som i stigende grad er migranternes destination i europa.

Den seneste skudepisode fandt sted ved Atlanterhavskysten, nær Larache, omkring 90 kilometer (55 miles) syd for Tanger.

https://www.foxnews.com/world/moroccan-navy-fires-on-migrant-boat-wounding-teenager

Men burde det ikke være europa selv der forsvarede sine grænser i stedet for at betale andre for det grove arbejde ?

Der er da også noget helt galt når folk forhindres i at forlade et land, - rent bortset fra det også er imod menneskerettighederne, hvor der står at enhver har ret til at forlade et land, inclusive sit eget.

Det er derimod ikke noget galt i at nægte folk adgang til et land, - friheden til at vælge er nemlig også retten til at vælge fra, - ellers ville den ikke være meget værd.


9
Fra medierne / Sv: kim larsen
« Dato: Oktober 07, 2018, 03:43:40 pm »

Nå, så fik de åbenbart samlet den million sammen, som det kræves for - at folk kan være sikre på, ikke at blive tromlet ned af en lastbil, eller at blive skudt...Det lader også til at scenen skal bombesikres.10
Poeten Kim Larsen kan ikke fejres på Rådhuspladsen i København. Men det kan profeten Muhammed.

Nåja, du gik også skole dengang eftersidning foregik ovre i lærerens hønsehus.


- og set med kommunistiske øjne fra Thailand skulle det så være årsagen til at danskerne ikke kan fejre Kim Larsen på Rådhuspladsen ?

Du skal huske at bruge hat når det er varmt og solen skinner i Thailand, - glemte jeg at fortælle det ?


11Poeten Kim Larsen kan ikke fejres på Rådhuspladsen i København. Men det kan profeten Muhammed.

Arrangører af et optog, der skal give danskerne mulighed for at vise deres taknemmelighed overfor nationalpoeten Kim Larsen, har måttet opgive at afholde en hyldestkoncert på Rådhuspladsen i København. Det er ganske enkelt for farligt, vurderer politiet ifølge TV 2.

“Vi har været til møde på politigården, og de har trukket tilladelsen til at sætte en scene op tilbage,” siger Jeppe Bjørnberg Hansen, arrangør af optoget for den elskede musiker.

Tilbage i juni var det dog ikke noget problem, da muslimer ville bruge samme rådhusplads til at fejre deres profet. Årsagen er formentlig, at politiet vurderer, at der er større risiko for terrorangreb på ikke-muslimer end på muslimer.

Danskerne og vores kærlighed – i dette tilfælde til Kim Larsen – må vige for faren for islam. Men islam får masser af plads på danskernes mest centrale plads.

Video: Muslimer fejrer deres profet på Københavns Rådhusplads d. 9.

https://youtu.be/tGd5peYeebc

Tja, nogen kan leve som de plejer i DK, - andre kan tydeligvis ikke, - hvordan har I det med det ?

https://newspeek.info/for-farligt-at-fejre-kim-larsen-paa-raadhuspladsen-men-ikke-muhammed/

12

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, vil lave en ny videoserie, hvor “ofre for samfundstabere” interviewes og deler deres historier.

Paludan siger til 24NYT, at han inviterer danskere, som ønsker at deles deres historier, til at kontakte ham, således at flest mulige hverdagshistorier fra det virkelige liv, om folk, som på den ene eller den anden måde chikanes af muslimske indvandrere, kommer frem i lyset.

Du kan kontakte Paludan via hans facebook-side: https://www.facebook.com/DanernesLys/https://24nyt.dk/video-paludan-vil-lave-videoserie-med-ofre-for-samfundstabere/


13
Historie / Sv: BØVS!!
« Dato: September 30, 2018, 03:02:08 pm »
Er Thilo en taber?

"Om to generationer er Vesten udslettet af islam, siger tysk økonom, der har læst Koranen
Med bogen ’Fjendtlig overtagelse’ forsøger den tyske økonom og bestsellerforfatter Thilo Sarrazin sig med en analyse af Koranens oplysningsfjendske og antidemokratiske væsen. Modtagelsen er mere interessant end selve bogen, der konkluderer sit udgangspunkt: Vi står midt i civilisationernes kamp, hvor de høje fødselsrater er den ureformerbare islams farligste våben

..."

https://www.information.dk/kultur/2018/09/to-generationer-vesten-udslettet-islam-siger-tysk-oekonom-laest-koranen?utm_medium=social&utm_campaign=btn&utm_source=facebook.com&utm_content=tp

Ekstraordinære påstande kræver også ekstraordinære beviser. At påstå, at vesten vil blive udslettet på baggrund af, hvad der står i en 1400 år gammel bog, er ikke noget ekstraordinært argument. Det er ikke engang et argument.
Vi har hørt, at islam overtager Europa i over 20 år, men der er ikke rigtig sket noget. Licensnægteren siger også, at alle de højreekstreme politiske partier og grupper STORMER frem. Hvem skal vi tro på?


Begge to.

De højreekstreme grupper stormer ganske rigtigt frem over hele europa, - som en reaktion på den muslimske invasion og muslimernes opførsel med vold og kriminalitet.

Jo flere muslimer der kommer, - jo flere højreekstreme kommer der også, - det er det let genkendelige mønster vi ser i hele europa og resten af verden.

Hvordan det ender, tjaaaa... hvordan plejer den slags at ende  ?
14
Politik / - og så sandheden
« Dato: September 29, 2018, 08:19:04 pm »


Assadstyret er ikke et muslimsk styre.


Assad er shia muslim, og Syrien er et muslimsk land, som du beundrer langt mere end et kristent land som Danmark.

Article 3 of the Constitution of the Syrian Arab Republic - 2012 says

“The religion of the President of the Republic is Islam; Islamic jurisprudence shall be a major source of legislation; The State shall respect all religions, and ensure the freedom to perform all the rituals that do not prejudice public order; The personal status of religious communities shall be protected and respected. “

Therefore, he has to be Muslim.

What denomination? he belongs to the Ethno-religious Alwites (NOT Shia), despite that, he appears to pray in public occasions (Ramadan, Eid…etc.) with accordance to Hanafi Sunni Islam (hands over each other, men’s placed on below the navel and woman upon her chest). Hanafi is the denomination of the majority in Syria.

https://www.quora.com/Which-religion-is-Bashar-al-Assad

15
Fri Debat / Sv: Eksperiment med Sol og Himmelhvælving!
« Dato: September 28, 2018, 09:07:47 pm »
Du skyder ikke Gubbis argumenter ned.
Det eneste, du skyder, er dig selv i foden.


Hvis nogen virkelig skulle være interesseret i at vide noget om sammenhængen mellem natur og matematik, om tyngdekraft, fibrionacci tallene og det matematiske univers er her en ret informativ lille video, - især tror jeg conveks earth burde se den, så kan han se hvad der sker når man dropper en fjer og en hammer på jorden og når astronauterne gør det på månen hvor der ingen luftmodstand er, ligesom han kunne få forklaret matematikken bag tyngdekraften og hvorfor den virker, - ikke at jeg tror han vil få meget ud af den - men det er en rigtig god og meget informativ film, jeg også tror andre med seriøs interesse for disse emner vil finde interessant.

https://www.youtube.com/watch?v=lXyCRP871VI
Sider: [1] 2 3 ... 241