Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 171
1
Samfund- & Kultur / Sv: Ret til tolkebistand
« Dato: Februar 22, 2019, 11:40:54 pm »
Kunne ikke finde "skrid" specifikt, men det her betyder noget i ret ning af "gå ad helved til": اذهب إلى الجحيم
Ifølge google skal det udtales: adhhab 'iilaa aljahim


2
Samfund- & Kultur / Sv: Kan I forestille jer et Islamisk danmark?
« Dato: Februar 22, 2019, 11:22:53 pm »
Det vil sikkert betyde borgerkrig, inden det kommer så langt, da jeg ikke tror ret mange etniske danskere vil finde sig i muhamzskernes huseren.  :alien: :assassin:

Det har Danskerne da ellers fundet sig i i adskillige år efter hånden.

Borgerkrig i Danmark er noget du drømmer om, men er IKKE et realistisk scenarie, - Danmark har ingen tradition for den slags, tværtimod, og de få der vil det er ikke mange nok.

Det vil gå helt som sidste gang, at DK overgiver sig nogen lunde stille og roligt og på demokratisk vis, - det samme med resten af det invaderede vest-europa, - de eneste der ikke overgiver sig vil være visegrad-landene.

Phil, nogen gange er du altså en stjerne  :JC_doubleup: Helt enig med dig i, at det selvfølgelig slet ikke ligger til danskerne at gøre noget modstand. Nej, vi vil nok lidt efter lidt indse de mange fordele, som Det Ny Samfund vil føre med sig. At være med i en internationalt, eksklusiv klub som Islam - ja, så er lykken gjort. Der er så meget godt at hente i Islam, så jeg har ikke grund til andet end at se positivt på fremtiden. Det er da spændende, synes jeg - at se, hvor det hele ender henne, og hvordan det skal gå. Det er ikke mange mennesker forundt at leve lige midt i en historisk brydningstid, sådan som vi gør det nu. Vi skal huske at nyde det.

 :aww: :Cherna_29:


3
Samfund- & Kultur / Sv: Ret til tolkebistand
« Dato: Februar 22, 2019, 06:46:33 pm »
Danmark uddanner rigeligt med læger. Problemet er at en god del af vores uddannelsespladser bliver taget af studerende fra de øvrige nordiske lande, og at de rejser hjem efter uddannelse.

Mon ikke de pågældende nordiske landedeltager i betalingen for deres studerende i DK?

Nej, det gør de sådanset ikke. Det er den danske stat der betaler. Danske studerende kan også søge optag kvit og frit på uddannelser i de øvrige nordiske lande. I de her år går det bare mest den anden vej, specielt på medicinstudiet.

Citér
Og mht. at ansætte læger fra andre lande, skulle vi så diskriminere imod udenlandske læger? Hvis vi vil have et godt sundhedsvæsen kræver det at man også kan lokke eksperter fra forskellige områder til.

At gøre det, er at snylte på andres lande uddannelsessystemer.

Nogen vil kalde det arbejdskraftens frie bevægelighed. Men du vil måske foretrække at folk er stavnsbundede til det land eller område hvor de tog deres uddannelse? Sådan er kommunismen.

I den virkelige verden konkurrerer lande med hinanden om at være attraktive, og hvert land ender med at skabe nicher for sig selv. Det er til fordel for arbejdskraften, og dem der benytter den.

Citér
Når jeg en sjælden gang ser glimt af amerikanske film, er de allesammen enten advokater, ejendomsmæglere eller reklamefolk. Men jeg ved at der er 1,1 million advokater i USA. De har nok allesammen en sekretær og andet der bimler og bamler. Men der skal jo også mange til de absurde sager de sagsøger hinanden for, og de absurde ting man rask væk ender 20 år i fængsel for.

Baseret på hvad folk er uddannet som i det amerikanske tv jeg ser, så er politibetjent utvivlsomt den mest prestigefyldte uddannelse der måtte eksistere...
Eller også er det sådan at det TV der bliver lavet, bliver lavet indenfor områder med god drama. Så mens en revisor kan tjene kassen, og er en populær uddannelse, er det svært at lave tv på, fordi revision, helt objektivt, er pisse kedeligt. Fordi SÅDAN er kapitalismen. Det er indkomst der bliver brugt som gulerod til typen af arbejde!


4
Samfund- & Kultur / Sv: Ret til tolkebistand
« Dato: Februar 22, 2019, 03:53:34 pm »
Danmark uddanner rigeligt med læger. Problemet er at en god del af vores uddannelsespladser bliver taget af studerende fra de øvrige nordiske lande, og at de rejser hjem efter uddannelse.

Og mht. at ansætte læger fra andre lande, skulle vi så diskriminere imod udenlandske læger? Hvis vi vil have et godt sundhedsvæsen kræver det at man også kan lokke eksperter fra forskellige områder til.

Citér
USA er øverst i den kapitalistisk snylterpyramide. Øverste prioritet i det amerikanske uddannelsessystem er advokater, ejendomsmæglere og reklamefolk. Læger har også prioritet fordi lægestanden er kæmpemæssige snyltere på amerikanernes sundhed.

Er noget af det ovenstående noget du har kilder på, eller er det blot dine holdninger?

5
Samfund- & Kultur / Sv: Ret til tolkebistand
« Dato: Februar 22, 2019, 01:40:58 pm »
Så vi har etableret at der er lægemangel. Men samtidig vil du af med de læger hvis dansk ikke er godt nok? Hvordan afhjælper det situationen?

Jeg skriver i min trådstart Hvorfor har danskere ikke ret til tolkebistand, når lægen ikke mestrer det danske sprog

Har ikke skrevet at jeg vil af med en dygtig læge, der kan stå inde for lægelig kompetence.

Der er forøvrigt mange amerikanske læger, der kan bruges pga. stor faglighed fra deres krige.

Ok, så tror jeg at vi er enige.

6
Samfund- & Kultur / Sv: Kan I forestille jer et Islamisk danmark?
« Dato: Februar 22, 2019, 12:27:37 am »
Jeg sætter popcorn over.

7
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: Februar 21, 2019, 09:07:27 pm »
Til dato er elprisen stadig langt mindre om natten, for selvom der er mindre vind, er forbruget endnu lavere. Så indenfor den overskuelig fremtid eksisterer det problem altså ikke.

Kunne iøvrigt godt tænke mig at se udregningen bag den plakat.

8
'Finn Nørgaard Foreningen', som har navn efter filminstruktøren Finn Nørgaard, som for fire år siden blev skudt af den islamiske terrorist Omar el-Hussein ved 'Krudttønden', vil hvert år uddele nogle priser og legater.
Det lyder jo udmærket. Men nu har man uddelt en fornem pris til en 26-årig araber ved navn Ali Najei.

Hvem er han?
Jo, Ali Najei begyndte at stjæle og lave en masse ballade i 14-års alderen, og siden har han tilbragt en stor del af sit liv enten bag tremmer eller på 'særlige sikrede institutioner.'
Denne arabiske tyveknægt, voldsmand, narkohandler, afpresser m.m. mener Finn Nørgaard Foreningen har fortjent en pris for sin omfattende indsats, og med prisen følger 25.000 gode danske kroner! (Han får den vist for at have holdt nogle foredrag om, at han har 'psykiske problemer!')


https://document.dk/2019/02/16/mon-finn-noergaard-ville-have-givet-ham-her-25-000-kroner/

Jeg har aldrig mødt Finn Nørgaard, kendte ham ikke. Men jeg kan altså ikke lade være med at tænke, om ikke denne prisuddeling læner sig op af at pisse på filminstruktørens efterladte.

Eftersom fjolset der blev offer for hans egen dumhed vred Krudttårnet var venligbo, kommer det næppe bag på mange.

Det var godt nok relativt rædselsfuldt sagt.

9
Samfund- & Kultur / Sv: Ret til tolkebistand
« Dato: Februar 21, 2019, 09:03:10 pm »
Så vi har etableret at der er lægemangel. Men samtidig vil du af med de læger hvis dansk ikke er godt nok? Hvordan afhjælper det situationen?

10
Men søstrene, kusinerne og døtrene til de mandlige muslimer der deltager i showet, bestemmer ikke selv hvad de vil bruge deres underliv til. Det er derfor jeg synes at muslimer nogle store dobbeltmoralske svin.

Og hvis vi kan blive enige om at det er forkert at de ikke kan gøre hvad de selv vil, så følger det logisk at det også er moralsk forkert at lave samme restriktioner på ikke-muslimske piger, korrekt?

Med dét i mente, læs denne tråd igen, og fortæl mig om hvorfor muslimernes moral skulle være underlegen. For de håndhæver de standarder en del tilsyneladende synes den danske pige også skal underlægges. Jeg er af den modsatte overbevisning: INGEN skal underlægges de restriktioner.

11
Almen / Sv: hvor perverst
« Dato: Februar 19, 2019, 02:50:55 pm »
Jeg kan ikke gøre noget ved det hvis jeg ikke ved det. Hvis nogen har et problem med et kopieret avatar må I meget gerne rapportere det så jeg kan tage stilling til om der skal gøres noget. Tigermandens avatar er fjernet.

Edit: Nice briller Torsten!

12
Om, jeg synes virkelig det her er en passende ting at sige til denne sag: HVAD RAGER DET OS?

Hvorfor føler I at noget er taget væk fra jer fordi en ung pige, i ikke kender, har sex med nogle unge mænd i heller ikke kender? Der er ikke tale om voldtægt, så bortset fra lidt blufærdighedskrænkelse er det her et ikke-problem.

Føler nogle af jer at I har ret til at fortælle den unge pige hvad hun må gøre med sit underliv fordi hun deler etnicitet med jer?

13
Bortset fra at det blev gjort i offentligt rum, hvem er så ofret her?

14
Samfund- & Kultur / Sv: Er de slet og ret bange for muslimerne?
« Dato: Februar 16, 2019, 02:51:10 pm »
Jeg har en fornemmelse af, hvem GuBBi repræsenterer. 

Jeg repræsenterer kun mig selv. Jeg taler ikke for andre, og jeg har ikke lyst til at tale for andre. Grunden til  at du sætter mig ned i en bestemt gruppe af mennesker, er så du kan opstille stråmandsargumenter om hvad jeg mener og siger, baseret på hvad du mener denne hjemmestrikkede gruppe går og siger.

Jeg er faktisk en ret så stor islamkritiker. Jeg er ikke fan af religion generelt, men islam er uden tvivl den religion idag der har mest lidelse på samvittigheden. Den muslimske verden, og særligt den arabiske, er de seneste 40 år blevet stadig mere radikaliseret, og en alt for stor andel af muslimer har middelalderlige holdninger til køn, seksualitet og religiøs tolerance.

Men der er en stor forskel mellem at kritisere de idéer der er i islam, eller som man nemt kan komme til at udlede af islam, og så til at pådutte SAMTLIGE muslimer de idéer. Ligesom du gør her:

Citér
Hvis man gider sætte sig lidt ind i emnet, kan man hurtigt se, at en god muslim aldrig vil kunne være en god demokrat og samfundsborger i et vestligt samfundssystem. Hvis han var det sidste ville han være en dårlig muslim.

Du har ikke autoriteten til at definere hvad en god muslim er. Med "god muslim" mener du nok i virkeligheden fundamentalistisk muslim. En muslim der ikke kan eller vil fortolke teksterne i kontekst, men mener at hver enkelt skrift skal fortolkes bogstaveligt. Hvad en "god muslim" er har ikke én definition, og ligesom definitionen af hvad en god kristen er, er definitionen for en god muslim skiftet med tid og sted.

Det du gør i ovenstående er præcis hvad jeg mener når jeg siger at du er komplet enig med islamisk stat. De er komplet enige med dig i definitionen af en "god muslim".

Men kan jeg antage ud fra dine strenge definitioner at muslimer der går ind for demokrati, ytringsfrihed osv., i virkeligheden ikke er rigtige muslimer så?

Men selv hvis det var 99% af muslimer der havde holdninger der var skadelige for samfundet ville jeg ikke forbyde islam, for det er en RET at tænke hvad man vil. Jeg mener at 100% af nazister har holdninger der er skadelige for landet og deres medmennesker, både historisk og idag, men derfor har man stadig ret til at være nazist.

15
Det er en person der arbejder med at få unge ud af bandemiljøet. I det henseende hjælper det at kende bandemiljøet, og det gør han fordi han engang var en del af det.

Og foreningen der uddeler legaten er desuden stiftet af netop Finn Nørgaards efterladte...

Sider: [1] 2 3 ... 171