Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 178
1
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 22, 2019, 03:58:51 pm »
At poste det billede er i strid med straffeloven. Det at bruge de to uskyldige piger, der ikke har mulighed for at give deres samtykke, som et politisk instrument er desuden moralsk forkasteligt. For slet ikke at snakke om at det at plastre internettet til med den slags billeder er komplet respektløst overfor deres efterladte.
Jeg føler mig beskidt over at det billede lå på mit forum, og jeg håber ikke det blev set af nogen der kendte dem.

Det er dybt ulovligt, og det sker ikke igen. Du har fuld mulighed for at give dine meninger til kende her, så dit Goebbels pladder kan du ærligt talt stikke op hvor solen ikke skinner.

2
Fri Debat / Sv: Angående Trumps måske/måske ikke besøg i Danmark.
« Dato: August 21, 2019, 04:38:25 pm »
Dronning Margrethe har inviteret præsident Trump på statsbesøg, hvor denne aflyser besøget fordi han ikke kan købe Grønland.

Det svarer til man som almindelig gæst afslår en invitation, fordi man ikke må tage de effekter i hjemmet man gerne vil have.
Det er en majestætsfornærmelse, og reaktionen må da være, at meddele Trump, han ikke længere er velkommen.

2. gang på en uge jeg er helt enig med dig.
Hvis han en anden gang vil besøge kan det ikke være et statsbesøg, men et politisk besøg. Altså, ingen dronning! At lade kongehuset stå model til den behandling er Danmark uværdigt, og når man tænker på hvor loyal en allieret Danmark har været, er det komplet vanvid.

Når det er sagt tror jeg der er rigtig mange politikere der er glade for at han ikke kommer forbi. Jeg tror f.eks. dårligt Mette Frederiksen kan få armene ned. Der er ingen politisk kapital at hente ved at stå side om side med den nuværende præsident.

3
Politik / Sv: Nu har vi fået de halve af Dansk Folkepartis stemmer
« Dato: August 19, 2019, 02:07:10 pm »
Spis brød til.

Jeg har også mere tillid til Mette Frederiksen frem for Lars Løkke, men da tilliden til Lars Løkke nærmest er ikke eksisterende, behøver det ikke betyde alverden.

HØRT!

4
Ok, men det er vel også bare sund fornuft ikke at have tillid til Lars "statsminister for enhver pris" Løkke. Han er en mand der er blevet fanget med fingrene i kagedåsen flere gange end jeg kan holde styr på, og han nægter fortsat at gå af, selvom han har tabt statsministeriet af to omgange, og er en personlig belastning for sit parti. Det at han stadig sidder på formandsposten, skyldes at hans nærmeste konkurrent til posten er en vatp**.
Selvom jeg var 100% enig i hans politik (hvad jeg ikke er) ville jeg stadig ikke have skyggen af tillid til ham.

Jeg ville ikke købe en brugt bil af den mand, i hvert fald.

5
Politik / Sv: Gør folkeskolerne til friskoler
« Dato: August 18, 2019, 08:51:55 pm »
Jeg er personligt imod alle religiøse friskoler, og mener at statsstøtten skal tages fra dem. Det er ikke statens rolle at sponsorere religiøs indoktrinering eller """forkyndelse""". Det gode ved folkeskolen er netop at folk med forskellige baggrunde mødes der, og jeg tror klart at den er med til at gøre Danmark til et samfund der er mindre klasseopdelt end andre. De forældre der benytter sig af de religiøse friskoler er typisk dem der vil sørge for at deres børnisoleres fra andre måder at tænke på indtil de er så indoktrinerede at intet længere kan nå igennem til dem.

Jeg tror jeg citerer Richard Dawkins når jeg siger at det bør løbe alle koldt ned ad ryggen når man hører udtrykket "et kristent barn", "Et muslimsk barn", eller "et jødisk barn".

6
Samfund- & Kultur / Sv: Fraværsregler på statens uddannelser
« Dato: August 18, 2019, 12:03:59 am »
Synes det er fint den regel er blevet skrottet. Latterligt at det er et statsligt anlæggende om Oliver-Emil skal have fravær for at komme 5 min. for sent.

Desuden betyder sådan en regel jo at Oliver-Emil ligeså godt kan pjække hele timen væk hvis han kan se at han kommer 2 min. for sent.

Lad nu bare gymnasierne gøre deres arbejde.

På universiteter er der nu generelt ikke noget med fravær. Dér skal man bare aflevere sine opgaver til tiden.

7
Alt det andet / Sv: Akademikeres lønninger
« Dato: August 17, 2019, 11:56:45 pm »
LØN ER IKKE EN BELØNNING
Løn er noget man forhandler sig til med næb og kløer, og i den forbindelse er det, alt andet lige, irrelevant hvor hårdt arbejdet er. Det handler om værdiskabelsen af arbejdet der bliver lavet, og hvor mange der står i kø til at kunne lave det. Der forhandles en pareto-optimal løsning mellem arbejdstager og arbejdsgiver.

Hvis man er imod socialisme og planøkonomi, må man altså også accepterer at prisen på arbejde bliver sat af det frie marked, og at aflønning vil skalerer med værdiskabelsen. Der er ingen tvivl om at det er mere fysisk nedslidende at være håndværker end direktør, men en direktørs beslutninger kan påvirke tusinder, og derfor er den potentielle værdiskabelse højere, og virksomheder vil punge mere ud for en direktør end en håndværker. Det er helt igennem logisk.

Der er iøvrigt frit uddannelsesvalg, og aflønning er ret gennemskueligt, så hvis man mener man selv er klog nok til at lave akademikernes arbejde, er det ens egen skyld at man ikke tog en uddannelse i den retning. Så kan man sgu ikke komme et par årtier senere og brokke sig over at andre tjener mere end en selv.

8
Fri Debat / Sv: Trump vil købe Grønland.
« Dato: August 16, 2019, 01:24:06 pm »
"Folk jeg er uenig med er landsforrædere!"
"Alle til ventre for Mussolini er marxister!"
"Hvis min mørklødede nabo får flere børn end mig er der tale om folkemord!"

 - Højrefløjen, Anno 2019

9
Politik / Sv: Opposition efterlyses
« Dato: August 16, 2019, 01:19:47 pm »
Jeg vil da egentlig også gerne debattere om socialdemokratiet stadig er skrøbeligt i forhold til at blive anklaget for løftebrud igen? Hvis MF ikke kan levere en eller anden pensionsreform er fanden løs i laksegade.

10
Politik / Sv: Opposition efterlyses
« Dato: August 16, 2019, 01:13:58 pm »
"Hwa' wil do debattér'?"
"Øøøh, hwa' gælder ophidselsen?"https://i.imgur.com/yp48fhY.jpg

Hvad mener du DerRudi?

For en god ordens skyld må jeg nok linke til Ritzau, så de ikke bliver sure over, at jeg bruger deres måling på den måde (så får de lidt reklame).

https://ritzau.com/politiske-meningsmaalinger/

Nu er jeg djævelensadvokat, men:
Citér
Målingen er foretaget af VOXMETER FOR RITZAU med 1006 repræsentativt udvalgte personer, ved hjælp af interview og er afsluttet 11-08-2019. Den maksimale usikkerhed på målingen er på +/- 2.7% point.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Er det den 'fagre nye verden' ?
« Dato: August 16, 2019, 01:11:21 pm »
Enhedslisten har altid tænkt i kollektiver, og at børn deles mellem flere forældre er bare en fortsættelse af den tradition, og har kun ret perifert noget med seksualitet at gøre. Så mens jeg er totalt uenig i deres forslag, er der intet nyt under solen, og jeg mener det er forkert at forkert at tilskrive dette forslag som et resultat af politisk korrekthed. Det er et resultat af politisk ideologi.

12
Fri Debat / Sv: Trump vil købe Grønland.
« Dato: August 16, 2019, 10:06:35 am »
Det er komplet og total vanvid. Rigsfællesskabet er naturligvis ikke til salg. Jeg kunne godt lide Rasmus Jarlovs kommentar:
"Out of all things that are not going to happen, this is the most unlikely."

13
Politik / Sv: Brexit
« Dato: August 16, 2019, 10:02:17 am »
Det er alt sammen sandt, men Danmarks og Tysklands økonomi er begge bedre rustet til en en lavkonjunktur end vi var i 2008. Min største bekymring er at andre landes gældskriser kan smitte af på den globale efterspørgsel, og gå ud over vores eksport. Men alle vores umiddelbare naboer, og største handelspartnere, er faktisk rimeligt godt rustet, og har råd til at øge det offentlige forbrug for en periode.

Men arbejdsløsheden VIL stige, de offentlige finanser VIL gå i minus, aktiemarkedet VIL overreagere, og formentlig vil boligpriser også falde.

Jeg er mere bekymret for de politiske følger, hvis Nordeuropa IGEN skal redde Italien og Grækenland et al. ud af en gælds-spiral. For USA's vedkommende tror jeg de igen vil gøre alt andet end at øge skatterne, og dermed skære i alle sociale programmer, og øge social uro i landet. For det er begrænset hvor mange har lyst til at låne dem penge.

14
Politik / Sv: Brexit
« Dato: August 15, 2019, 11:31:15 pm »
Der er ikke meget tvivl om at en økonomisk afmatning er på vej, og vi bliver naturligvis også ramt når Tysklands økonomi går nedad. Men i sig selv er der indtil videre bare tale om almindelige konjunkturerudsving.

Vi har haft højkonjunktur længe, og beskæftigelsen har udviklet sig til lidt af en flaskehals, så før eller siden kommer der en korrektion med lavere vækst og stigende arbejdsløshed. Det er normalt, og almindelige konjunkturudfald kan afbøjes med øget (1) offentligt forbrug, (2) rentenedsættelser og (3) monetær ekspansion.

MEN (!) selvom der indtil videre kun er tale om almindelige udsving er der faktorer vi skal være bekymrede for. Navnlig at flere lande fortsat ikke er kommet sig ovenpå finanskrisen endnu, og det gør at en del af de værktøj vi normalt vil bruge til at afbøje en lavkonjunktur reelt ikke er til stede.
Den europæiske centralbanks rente er fortsat meget lav, og kan dårligt sænkes yderligere. Flere sydeuropæiske lande (samt USA) har fået stabiliseret deres gæld, men ikke nedbragt den, og vil have problemer med at finde investorer til at finansierer et fremtidigt underskud på de offentlige finanser. Så for Sydeuropa er to ud af tre værktøjer ikke tilgængelige.
En monetær ekspansion er faktisk stadig mulig da inflationen i euroområdet fortsat er lav, men det bliver besværliggjort af at det er ECB der skal foretage den, og de skal tage hensyn til både fungerende lande som Tyskland og Holland, samt problemlandene som Italien og Grækenland.

15
Politik / Sv: Brexit
« Dato: August 15, 2019, 02:49:43 pm »
Også Tyskland og Italiens økonomier halter.

For Tysklands vedkommende er der indtil videre bare tale om almindelige konjunkturer efter flere års højkonjunktur. Tyskland har desuden brugt de sidste år til at nedbringe statsgælden, og har iøvrigt en perfekt kreditvurdering. Tyskland kan godt klare sig gennem en lavkonjunktur, selvom den skulle være hård. Den er straks værre med Italien, der reelt ikke har oplevet vækst det seneste årti, kreditvurderingen er elendig, og hvor statsgælden er stabil men faretruende høj.

Så almindelig er Tysklands negative økonomisk vækst i 2. kvartal nu ikke selvom økonomien er stabil :smile1:

Det, i sig selv, er faktisk ret almindeligt. Her er tysklands kvatalvise vækst siden ruder konge var barn (tallene fra før 1990 må dække over Vesttyskland):


Vi skal kun et år tilbage for at finde endnu et kvartal hvor der ligeledes var en (lille) negativ vækst.

Det seneste tal skal ses i lyset af en række andre nøgletal og prognoser der tyder på at den negative vækst vil fortsætte i næste kvartal, hvormed Tyskland så vil være i det man kalder "teknisk recession". Sidst det skete var i 2013. I Tysklands tilfælde synes jeg godt vi kan mane til besindelse indtil videre. Tysklands økonomi er ikke ved at bryde sammen (meget langt fra). Det tyder bare på at vi kan se frem til nogle år med økonomisk afmatning, hvilket er at forvente efter de seneste års økonomisk optur.

Sider: [1] 2 3 ... 178