Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 149
1
Samfund- & Kultur / Sv: Åbenlys inuitimperialisme: ICC Grønland
« Dato: Juli 22, 2018, 12:22:35 am »
Jeg håber fortsat at der er mere end statstilskud der binder rigsfællesskabet sammen. Det burde der i hvert fald være, og hvis det mangler idag synes jeg vi burde arbejde på at genopbygge det. Vi har en fælles historie på godt og ondt, og kan fortsat være til gavn for hinanden.

Vi skal passe på ikke at lade de ekstreme landsbytosser på hver side stå for retorikken.

2
Politik / Sv: Demokrati er en illusion som holder os i slaveri
« Dato: Juli 22, 2018, 12:17:02 am »
Citér
En udbredt misforståelse, skabt gennem omfattende propaganda og tilsværtning gennem et halvt århundrede er; at vi nationalsocialister er fortalere for diktatur og er imod demokrati. Vi er utvivlsomt modstandere af, hvad der gennem de sidste årtier er kommet til at blive forbundet med ordet demokrati – som eksempelvis masseindvandring, kulturmarxisme og anti-nationalisme. Men i vores fremtidige samfund er folkestyre, statsborgernes medbestemmelsesret, samt forenings- og ytringsfrihed – indlysende rettigheder.

"Under vores styre har I ret til demokrati og ytringsfrihed - sålænge i stemmer på dem vi har godkendt I kan stemme på, og ikke siger noget der går imod vores dogmer."

Folk har ret til at gå ind for masseindvandring. Folk har ret til at være marxister. Folk har ret til at være anti-nationalister. Ligesom folk har ret til at være nazister.

Og givet at vi allerede HAR set national-socialisme i den virkelige verden, kan du ikke sælge os af med at det bare er propaganda. Sidste gang I var ved magten førte det til det største katastrofe i det 20. århundrede, og det siger ikke så lidt. Vi danskere køber ikke det kollektivistiske race-identitære gylde. Det er dig der forsøger at nedbryde samfundet, i mindst lige så høj grad som de marxister du er så meget imod. I er intet andet end to sider af samme mønt.

3
Fri Debat / Sv: Dit jødehad tager overhånd
« Dato: Juli 22, 2018, 12:08:48 am »
Tror du seriøst på at FED og nationalbanken i Danmark ikke er styret af NWO?

Givet at "NWO" bare er et term du bruger om alt og alle du ikke kan lide, er nationalbanken helt sikkert styret af dem. Men hvis du spørger om nationalbanken er styret af en global konspiration er svaret nej. Og selv hvis svaret var ja, må jeg sige at der arbejde er utroligt let gennemskueligt for en konspiration. Der er offentlige data for pengemængden og renten, de to faktorer nationalbanker redigerer i. Og vi kan se deres effekter på andre økonomiske nøgletal, så de er ikke sådan at fifle eller snyde med.

Jeg tror din kritik af centralbanker bunder i at du ikke ved hvad de laver, men at det har noget med penge at gøre. Og når det har med penge at gøre og du ikke forstår det antager du at det er ondt.

4
Gubbi altså. Har du forsøgt at købe Sol for at køre hetz mod Poul?  :girl_mad: :hyper:

Den historie er næsten god nok til at fjerne hans ban. Jeg vil rigtig gerne høre næste afsnit af den konspirationsteori, og måske høre noget om hvilke trusler jeg skulle have brugt for at forsøge at købe SOLen. Han siger jo at han "VED" at jeg har brugt trusler så han må jo også "vide" hvilke jeg har brugt. I hans univers er jeg måske en rockertype der truer med tørre tæsk, eller er jeg en snu rad der ligger inde med kompromitterende billeder? Jeg bliver nød til at kende slutningen på den her historie!

Hvorfor fanden betaler jeg for netflix, når vores gode ven PJ disker mindst ligeså spændende plots over disken helt gratis.

Hvis nogen skulle være i tvivl: Jeg har ingen, og har aldrig haft, ambitioner om at købe SOL'en. Eneste kontakt jeg nogensinde har haft til ejerne af solen var for flere år siden da jeg var en af moderatorne derinde, men tror de har skiftet ejerskab siden da.

Edit: Jeg kunne ikke dy mig. Min gamle bruger på solen virker stadig så har bedt ham følge op på sin historie derinde. Jeg håber på at han maler mig som en mafiatype der forsøgte at give SOL-ejeren et "tilbud han ikke kunne sige nej til" og efter hans afslag vågnede han op med et hestehoved i sengen. Det næstbedste scenarie er en rockertype der forsøger at få min vilje med vold og dummebøder.

5
Fri Debat / Sv: Åh engang vræleri hos pigerne i Tour lesbiske rundt
« Dato: Juli 19, 2018, 10:54:31 am »
Kan ærligt talt ikke forstå at sportsfolks følelser kan gå folk på. Jeg fatter heller ikke det med at græde under/efter sport, men jeg er heller ikke professionel sportsudøver.
Derudover kan jeg jo være komplet ligeglad. Jeg er jo ikke tvunget til at se det.

6
Fri Debat / Sv: The Ultimate Flat Earth Experience!
« Dato: Juli 18, 2018, 02:18:31 pm »
Omvendt logik. Hvis jorden er flad, burde vi fra en rimelig højde kunne se nærmest uendeligt langt væk. Det kan vi ikke (prøv selv at se himalaya med et teleskop fra himmelbjerget). Noget forhindrer os i det: Jordens krumning. Det er præcis ligesom at solen i en fladjords-model som minimum burde være et par tusinde kilometer oppe (Vælg en højde, det er ligegyldigt), men uanset hvor lys solen er, kan du aldrig indfange den med et teleskop om natten. Noget forhindrer os i det: Jordens krumning.

At du kan se en solnedgang og stadig tro at solen bare er gået længere væk er mig en gåde, og grunden til at jeg tror du er en troll. Solen har tydeligvis samme størrelse ved solnedgang som midt på dagen, så den er IKKE længere væk. Den dykker dog under horisonten: Jorden er rund.

7
Fri Debat / Sv: Hvilket dyr er det mest irriterende?
« Dato: Juli 17, 2018, 05:27:00 pm »
Malaria er også ret invaliderende for de 200 millioner mennesker der lider af det. Jeg tror altså myggen tager prisen næste uanset hvad man måler på.

8
Fri Debat / Sv: Hvilket dyr er det mest irriterende?
« Dato: Juli 17, 2018, 02:34:50 pm »
Rotten var farlig i korte perioder ad gangen. Myggen er dødelig konstant og står den dag idag bag flere hundrede tusinde dødsfald om året.

https://www.scienceworld.ca/blog/what-most-deadly-animal-world

9
Problemet med nazistiske bevægelser i Danmark er at de er så ynkelige at man næsten får sympati med dem.

En lille gruppe mennesker graver dybt og kan lige præcis finde moddet til at vandalisere bybilledet med et par klistermærker, hvorefter de stolte går hjem og skriver noget de gudhjælpende kalder en "kamprapport".

10
Fri Debat / Sv: Hvilket dyr er det mest irriterende?
« Dato: Juli 17, 2018, 11:10:25 am »
Fordi myg kan bære malaria er de uden sammenligning det mest dræbende dyr i menneskehedens historie. Selv de underarter der er "harmløse" er pisse irriterende. Myggen bør udryddes.

11
Fri Debat / Sv: Aliens er her skam allerede!?
« Dato: Juli 14, 2018, 12:09:33 pm »
>Flad jord
>Andre planeter

Vælg én.

12
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: Juli 13, 2018, 03:33:33 pm »
Jeg tror muligvis at det de har gjort er at bruge over 10 år gamle tal for CO2 udledning per kilowatt-time. Det synes jeg sgu ærligt talt er lidt ufint. Det er faktisk datamanipulation, og hvis man gør det er det fordi man har en agenda man sætter over fakta.

Kilde:
https://ing.dk/artikel/dansk-kilowatttime-naar-rekordlav-co2-udledning-211593

13
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: Juli 13, 2018, 01:43:25 pm »
Det store bilmagasin, tyske Auto Motor & Sport, har testet og målt fem af de mest moderne og velfungerende elbiler på markedet.

Altså en field-test i bilens naturlige miljø, hvorfor testen ikke kan helt kan sammenholdes med tilsvarende laboratorietest af biler med forbrændingsmotor.

Testen er temmelig overraskende, ikk’???

http://www.drivkraftdanmark.dk/Aktuelt/Nyheder/2013/auto-motor

Testresultater:
BMW i3:
Testforbrug: 21,7 kWh
Rækkevidde testet 95 km.
CO2-udslip ved tysk strømmix: 125 g/km
CO2-udslip ved dansk strømmix: 102 g/km
Ford Focus Electric:
Testforbrug: 30,7 kWh
Rækkevidde testet: 82 km
CO2-udslip ved tysk strømmix: 177 g/km
Co2-udslip ved dansk strømmix: 145 g/km

Nissan Leaf Tekna:
Testforbrug: 21,4 kWh
Rækkevidde testet: 111 km
CO2-udslip ved tysk strømmix: 123 g/km
CO2-udslip ved dansk strømmix: 101 g/km

Renault Zoe Zen:
Testforbrug: 118 kWh
Rækkevidde testet: 127 km
CO2-udslip ved tysk strømmix: 118 g/km
CO2-udslip ved dansk strømmix: 96 g/km

VW E-Up:
Testforbrug: 23,1 kWh
Rækkevidde testet: 82 km
CO2-udslip ved tysk strømmix: 133 g/km
CO2-udslip ved dansk strømmix: 109 g/km

Der er altså et par ting her jeg ikke kan få til at stemme helt. Jeg kunne godt tænke mig at se deres mellemregninger. I skrivende stund udleder Danmark 233 gram CO2 per KWT el produceret.
Jeg har fundet en liste over el-biler og har valgt den MINDST energieffektive, en Tesla Model S 60D, og hvis vi kigger på dens kørsel i by kan vi se at den forbruger knap 21 KWT per 100 km (Ved godt at jeg bruger idealiserede tal, men derfor jeg vælger de værst mulige omstændigheder). Det betyder jo 0,21 KWT per km. Det svarer til et forbrug på 49 gram CO2 per km. Altså cirka halvdelen af hvad testen viser.

Er det mine kilder den er gal med, eller er det artiklen der har fiflet lidt med tallene fordi de har en agenda?

Kilder:
https://energinet.dk/
https://pushevs.com/2016/11/23/electric-cars-range-efficiency-comparison/

14
Politik / Sv: Trump hylder ”store fremskridt"
« Dato: Juli 13, 2018, 01:20:01 pm »
Den mand er mig en gåde. Han hopper UD af en meget konkret aftale med Iran, der skulle sikre at de ikke fik adgang til atomvåben, og så indgår han en aftale med Nordkorea hvor USA kommer med konkrete indrømmelser mod at Nordkorea kommer med vage løfter (som de kan løbe fra, for Nordkorea har aldrig før overholdt internationale aftaler).

Trump fører skizofren politik.

15
Fri Debat / Sv: Lever vi i en simulation?
« Dato: Juli 12, 2018, 11:11:29 pm »
Tværtimod. Fordi jeg ved at jeg ikke lever for evigt, og fordi jeg ikke tror der er en indbygget mening med livet, bliver jeg nød til at skabe min egen mening og bruge den tid jeg er i live så godt som muligt. Jeg kan ikke stille mig tilfreds med bare at vente på et efterliv hvor alting nok skal blive godt. Min overordnede mening med livet er at trække min egen vægt, have det godt og efterlade en verden der forhåbentlig er lidt bedre end jeg fandt den.

Det lyder faktisk, som om du er eksistentialist.

Har du tænkt over livet?

Tjoh, jeg har nu aldrig tænk på mig selv som meget andet en en empirist og en afart af utilitarist, og jeg synes at min mening med livet og moral følger logisk efter de filosofier.
Men eksistentialismen er nok ikke helt gal, men jeg tager dog det enorme forbehold at jeg faktisk ikke har læst særligt meget Nietzsche eller Kierkegaard. Så indtil det er gjort vil jeg nok være lidt forbeholden med at kalde mig eksistentialist: Jeg vil gerne være helt sikker på hvad jeg skriver mig op til...

Sider: [1] 2 3 ... 149