Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 126
1
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 04:30:39 pm »
Der er vi så rygende uenige.
Et forbrug financieret af gaver fra andre gør bare de andre lande afhængige og tillader dem at have et uholdbart mønster basseret på en forudsætning om at der kommer flere gaver (ulandsbistand) næste år så de kan fortsætte den uholdbare struktur.Er uenig. Levestandarden i den tredje verden er overordnet set steget markant, og ulandsbistanden har helt sikkert været medvirkende.

Det er også derfor at en god del af ulandsbistanden er gået til investeringer i ting der giver vækst i berørte lande, og ikke bare til forbrug. Der er ikke tale om en "ældre check" til folk i ulandende, men investeringer i infrastruktur eller uddannelse f.eks.
Indrømmet er der investeringer der ikke er designet til at give et fremtidigt afkast som sådan, men det har typisk karakter af at være livredende på en eller anden måde. F.eks. penge til brønde der giver rent drikkevand, men det synes jeg sådanset også er fair nok; Vi skal ikke blive så højt hævede over menneskelig lidelse at vi undlader at redde liv bare fordi vi ikke kan få øje på det fremtidige afkast.

Men uanset om vi så kan blive enige om alle årsagerne, er vi vel overordnet set enige om at det faktisk ER gået frem for den tredje verden som helhed? Der er stadig problemer nok, men ekstrem fattigdom er kraftigt reduceret.

2
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 22, 2017, 04:23:29 pm »
Her overser du vist, at et stigende antal netop er ude på at ødelægge "systemet".

Vi kommunister danner celler og uddanner kadrer, for ikke alene at ødelægge systemet, men for at erstatte det med noget bedre. Der bliver ikke noget licensnægteri i fremtidens kommunistiske Danmark.

"Noget bedre". Bare satans at alle de utallige forsøg der har været på at indføre kommunisme aldrig har været "rigtig kommunisme" og er endt i blodbad, økonomisk stagnering og sult. Men jeg er sikker på at I har fat i den lange ende denne gang.

3
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 01:38:30 pm »
Ingen kommer på den indlysende ide; Hjælp landene som folk flygter fra, til at blive steder hvor man ikke vil risikere livet for at komme ud af.

Ulandsbistand har aldrig virket. Ligegyldigt hvor mange milliarder kr. man sender derned, blive det ikke omsat til bedre levestandard. Det bliver bare omsat til flere børnefødsler og dermed flere sultne munde at mætte.

Er uenig. Levestandarden i den tredje verden er overordnet set steget markant, og ulandsbistanden har helt sikkert været medvirkende.

4
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 22, 2017, 11:47:02 am »
Efter at have funderet lidt over det:
Normalt bliver en blank stemme jo opfattet som en proteststemme, mens ikke at stemme bliver opfattet som dovenskab eller total apati. Jeg tror det giver mere at stemme blankt, for der demonstrerer man jo at man gerne vil stemme men ikke føler sig repræsenteret. Det er sådan noget fornuftige politikere vil kigge på, for hvis det er jo tit marginaler der afgør ting, og enhver politiker vil forsøge om de ikke kan erobre nogle af de blanke stemmer. Synes faktisk det er smartere end at stemme på et joke-parti, for der kan man for alvor få ødelagt ting for andre.

5
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 22, 2017, 12:18:43 am »
Nå, der er vidst ingen tvivl om at dette kommunalvalg er kærkomment for den røde fløj, og specielt for socialdemokraterne.

Hvis man skal spekulere fremtidigt folketingsvalg, må man sige at det for den røde fløj er et positivt tegn, men igen kan det nok diskuteres hvor tæt korrelation der er mellem kommunalvalg og folketingsvalg, og jeg har ærligt talt ikke researchet den korrelation.

En anden ting man kan bide mærke i er hvor godt de konservative faktisk har klaret sig på landsplan: 9,1% i skrivende stund. Hvis det resultat kan smitte af på et folketingsvalg, kan det være at de konservatives langvarige krise måske endelig er slut.

Nye Borgerlige ligger i skrivende stund på 0,9% og har altså haft en del lavere tilslutning end, i hvert fald jeg, havde forventet. Det lykkedes dem dog at vinde en plads i byrådet i Hillerød. Igen er jeg ikke sikker på hvor stor effekten er til et folketingsvalg, men jeg tror resultatet trods alt er lidt bekymrende for dem, fordi en lav forventelig tilslutning kan betyde at folk stemmer på et andet parti for at undgå at miste deres stemme til spærregrænsen.

6
Fri Debat / Sv: Linse stemmer på overraskende kandidat?
« Dato: November 21, 2017, 10:31:13 pm »
Tor browser kan også bannes. :smile:

Har overvejet det, og har faktisk bannet en hel del exit nodes, men for at banne hele systemet skulle jeg mig bekendt indlæse en liste over alle tor exit nodes (og ved godt hvor jeg kan finde den liste), men der findes mig bekendt ikke en import funktion til lister af IP'er for simple machines som forumet kører på, og der er 0% sandsynlighed for at jeg gør det manuelt. Nu har jeg heller ikke brugt uanede mængder af tid til at researche det, har bare konstateret at det lignede en langvarig process.

Edit: Desuden findes der også mange andre proxyer man kan bruge, så det bliver en opgave uden ende uanset hvordan jeg griber det an.

7
Politik / Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 21, 2017, 09:48:23 pm »
Nu er stemmerne jo ved at blive optalt.

Det er naturligvis steder med lav befolkning der bliver talt op først, og de foreløbige resultater reflekterer naturligvis, hvor den blå fløj somregel står stærkest i landdistrekter mens rød fløj vinder i byen. Lige nu har blå fløj således 54% af de optalte stemmer.

Der er en ting der undrer mig dog. Nye Borgerlige står lige nu kun til 0,8% af stemmerne på landsplan. Nu er det jo et kommunalvalg, men tror godt man til en hvis grænse kan bruge et kommunalvalg til at pejle lidt efter. Hvis det her holder har de fået overraskende få stemmer, efter min mening. Det er naturligvis også en mulighed at folk bare stemmer helt forskelligt til kommunalvalg og folketingsdvalg dog.

.

..

... Hvad mener du?

8
Fri Debat / Sv: Linse stemmer på overraskende kandidat?
« Dato: November 21, 2017, 09:38:37 pm »
Hej abekonge. Kan se at du har fået tor. Ban.

@topic: Nobody cares

9
Fri Debat / Sv: Har I nogensinde taget et kviklån?
« Dato: November 21, 2017, 03:31:12 pm »
OP banlyst for skamløs shilling. Lader tråden stå 'til skræk og advarsel', for hvis jeg ser en lignende reklame igen tager jeg kontakt til forbrugerombudsmanden. Og opfordrer samtlige brugere til aldrig at bruge det firma der bliver reklameret for, for virksomhedens ansatte har åbenlyst et ret løst forhold til loven, og sådan nogle mennesker skal man ikke låne penge af.

Dertil kommer at kvicklån består af en amoralsk sump af virksomheder der udnytter mennesker når de ligger ned. Det sker med horrible renter og gebyrer, og lidt for smarte salgstricks som vi ser her. Forstår ikke at disse mennesker kan sove om natten.

10
Fri Debat / Sv: Shariabanken må være noget for dig og halalænderne?
« Dato: November 21, 2017, 03:11:42 pm »
jeg ville da bare låne dem eks på en side som den her :)
www.billige-lån.dk
og skal vi gætte på, at du tjener penge ved at linke til det der bras?
Plat

følge koranen, så må muslimer ikke betale renter og det kan derfor være svært at optage et lån. Derfor er sharia lånet opstået. Det foregår på den måde, at låneudbyderen af shariå lån, opkøber den ejendom som ønskes erhvervet. Herefter kan den sælges videre til køber, men uden at der skal betales renter af lånet. Derimod får køberen råderet over ejendommen og den ejes når sidste ydelse er betalt 30 år senere.

http://www.mikonomi.dk/blog/2015/07/sharia-laan/

Haha, det vidste jeg faktisk ikke eksisterede. Den må de lige få tilføjet til listen her: https://laanweb.dk/hvilke-typer-laan-mest-populaere/. Beklager at jeg skrev på et gammelt indlæg, men det her kunne jeg ikke lade være med. :)

Skal måske også i ordbogen! Lige ved siden af det her ord måske: http://www.dictionary.com/browse/shill

Uh, og vi skal nok også have nogle love omkring det. Her er min yndlingslov, hvad er din?

11
Fra medierne / Sv: Ikke stemmesedler nok?
« Dato: November 21, 2017, 02:29:59 pm »
Mon ikke de kan sparke printeren igang hvis de kan se at der kan blive problemer. Desuden kan jeg ikke erindre at vi nogensinde har haft en valgdeltagelse på over 90% til et kommunalvalg. Jeg er ikke bekymret.
Har der været en valgdeltagelse på over 90% til noget valg?

Efter at have søgt lidt er jeg nået frem til at den højeste valgdeltagelse herhjemme nogensinde var i valget 1943 hvor 89,5% deltog. Så næsten 90%.

12
Fra medierne / Sv: Ikke stemmesedler nok?
« Dato: November 21, 2017, 09:54:18 am »
Mon ikke de kan sparke printeren igang hvis de kan se at der kan blive problemer. Desuden kan jeg ikke erindre at vi nogensinde har haft en valgdeltagelse på over 90% til et kommunalvalg. Jeg er ikke bekymret.

13
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 03:34:47 pm »
Trump og Duterte virker da til at have et godt samarbjde https://www.theguardian.com/world/2017/nov/13/you-are-the-light-philippines-duterte-sings-love-song-for-trump

Skiftende amerikanske præsidenter har også haft gode forhold til Saudi Arabien. Det betyder ikke at de er i politisk overensstemmelse med hinanden. Bare at de deler punkter på deres udenrigspolitiske dagsorden. Interessesammenfald.

Filippinerne har traditionelt flirtet med USA, men på det sidste også Kina, for at sikre det relativt fattige og svage land dets suverænitet.

14
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 03:05:40 pm »
Hvorfor hører han ikke til sammen med PiS i Polen som deler meget af hans politiske holdninger? Jeg glemte at nævne Duterte som jeg også er stor tilhænger af og som også fik et kanon godt valg. Anklageren mener at jeg kun er tilhænger af småpartier.

Fordi det polske pis arbejder på at nedbryde magtens tredeling og grundlæggende liberale demokratiske rettigheder. Der er Trump ikke endnu i hvert fald. Duterte bifalder at politiet myrder løs af folk uden rettergang. Der er Trump heller ikke endnu.

15
Politik / Sv: Super gode odds på at Trump bliver den næste præsident i USA
« Dato: November 20, 2017, 02:52:21 pm »
Jeg håber at Killary stiller op igen som Trump vil have at han gør. Så spiller jeg min formue på at Trump vinder igen.

Hvis demokraterne vælger Hillary som kandidat igen fortjener de at tabe. Ikke at jeg ville have Trump til at vinde det valg, men det ville være idiotisk i en helt ny klasse.

Sider: [1] 2 3 ... 126