Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1233
1
Fri Debat / Arisk eller velfungerende?
« Dato: I dag ved 12:23:35 pm »
Med overskriften mener jeg ikke, at indfødte danskere ikke kan fungere - men at man bør sætte "den velfungerende borger" i højsædet.

Det er på tide at nogen interesserer sig for, hvordan borgerne fungerer.

Fladjordstossen sætter i oplægget lighedstegn mellem flygtninge og arbejdskraft

I teorien kan man godt forestille sig, at flygtninge bliver arbejdskraft - men det er da ikke det første, der falder normale borgere ind  :big_grin:
Licensnægteren er ligeglad med, om borgerne fungerer.


2
Min mening er, at du selv bør skrive dine oplæg, for vi kan godt selv finde ud af at læse nyhederne.

Hvis du selv tilfører nyhederne noget originalt, så er det da i orden - men det gør du jo ikke  :smile1:

3
Der er en tråd om, at staten bliver sagsøgt for at få momsen tilbage på licenspengene. Hvis sagsøgerne vinder, så vil de får pengene retur - og selvfølgelig blive pålagt nye skatter for at dække hullet i statskassen.

Advokaterne er vinderne i det spil - og det har inspireret mig til at kigge på branchen.

En branche i vækst

I alt beskæftigede branchen ca. 11.700 personer i 2014. Omregnet til fuldtidsansatte svarer beskæftigelsen i 2015 til ca. 7.900 personer.

I et historisk perspektiv er antallet af fuldtidsansatte vokset med 257 personer fra 2000 til 2015.

Advokatbranchen havde i 2015 en omsætning på 12,2 mia. kr., baseret på Danmarks Statistiks Momsstatistik.

Branchens omsætning er vokset med ca. 5,7 mia. kr. fra 2000 til 2014

Hvor kan det ende?

Hvis vi sagsøger hinanden lige så ofte, som man gør i USA, ville omsætningen være næsten tre gange så stor her i landet.

https://www.danskeadvokater.dk/Fakta-om-advokatbranchen.aspx?ID=19241

https://www.statista.com/forecasts/311177/us-legal-services-revenue-forecast-naics-54114
Fra medierne / Det ikke noget specielt dansk - Medielicens i Tyskland
« Dato: Juli 19, 2018, 10:13:25 pm »
Citat: "Medielicens i Tyskland
De tyske licensmedier ARD, ZDF og Deutschlandradio tilbyder services i høj kvalitet, som informerer, uddanner og underholder. Finansiering via licensen sikrer således, at alle har fri adgang til information og gør det muligt at rapportere uafhængigt af økonomiske og politiske interesser.

Hvor meget skal man betale?
Licensen er 17,50 € * per måned og udbetales kun én gang pr. bopæl

Hvem skal betale medielicens?
En simpel regel har været gældende for alle borgere siden 2013: en bolig - ét gebyr."

Tyskerne betaler altså 130,44 kroner om måneden i hver husstand, og det er 1565 kroner om året.

https://www.pendlerinfo.org/pendlerinfo/dk/diverse/Diverse_D/Medielicens_D.php
5
Fra medierne / Sv: Gyngerne og karrusellerne
« Dato: Juli 19, 2018, 08:34:52 pm »


Sådan læser jeg det i hvert fald: 'Medielicensen opkræves af DR'...  :yes:Det er der mange, der gør.

Førhen i tiden var licensen også DR's penge, så da man lavede loven om medielicens til afløsning, så havde DR jo allerede et administrativt system, og så ville det være hul i hovedet at opbygge et nyt.

Hvis du læser i Wikipedia, så står der: "Medielicens betegner en betalingspligtig licens (afgift) til at se fjernsyn. Licensopkrævningen administreres af det offentlige, og findes som sådan i mange lande, men må ikke forveksles med private abonnements-ordninger, såsom Viasat o.l.

Licensen bruges til at finansiere offentlige tv- og radiokanaler o.l., og kaldes i formelt sprog en public service forpligtelse. I forhold til konkurrerende kanaler er det en særstilling, der muligvis er historisk forårsaget, idet fjernsyn oprindelig blev tilgængelig gennem statslige initiativer."

Citat slut.

Det er altså det offentlige licenspenge, og ikke DR's licens.

TV 2's regionale tv-stationer og flere andre får også del i medielicensen, så det er meget tydeligt, at det ikke er DR's penge, der opkræves.

DR får dog mest.
6
Fra medierne / Gyngerne og karrusellerne
« Dato: Juli 19, 2018, 05:33:50 pm »


Selvfølgelig skal vi licensbetalere have de momspenge retur - hvis der evt. gives medhold i en retssag..  :yes:Ja da - alle skal have momsen tilbage - og så kan staten forhøje en afgift for at kradse pengene ind igen, så der ikke bliver et hul i kassen. Det bliver selvfølgelig lidt dyrere for borgerne med udgifter til retssager.  :big_grin: :big_grin: :big_grin:Alle er ikke klar over, at det er staten, som står for licensen - ikke DR.

Det var ganske vist engang DR, men medielicensen er det staten, som står for i dag - og licenspengene uddeles så igen af staten - og de uddeles ikke kun til DR.
7
Politik / Sv: Løgne præsidenten
« Dato: Juli 19, 2018, 12:52:09 pm »
Som jeg opfatter det, forsøger Trump såmænd bare at navigere rundt i meget farefulde farvande. På den ene side er han angrebet af hajer og på den anden side af hvaler. Så han må først give hajen en bid mad og dernæst hvalen en bid mad - for at undgå at blive spist levende af hvaler og hajer.

Kan man ikke gøre det uden at lyve?
Citér

Trump ved udmærket godt, at både han selv og Putin er under angreb fra NWO-systemet aka Illuminati. Trump ved også udmærket godt, at Putin taler sandt, når han siger, at russerne IKKE hackede valget i USA.
Rusland er et land med et meget stort militærbudget og med internationale raketter, som stritter i alle retninger - så Trump er ikke national. Han kæmper heller ikke imod NWO, men kæmper for  kontanter, grunker, gysser, klejner, knaster, dollars, midler, moneter, skejser, skillinger, slanter, stakater, valuta, værdier, betalingsmidler, formue, mammon - vælg selv.

Citér

Men samtidig er Trump under stort pres fra NWO-bureaukraterne hjemme i USA, som ikke vil tøve med at gøre det af med ham, hvis han ikke giver indrømmelser til NWO-systemet. Derfor hører vi Trump tale med to tunger. Jeg tror han var helt ærlig overfor Putin. Men da han så kom hjem til USA, blev han tvunget til at trække lidt i land - da han var under pres fra NWO-systemet. Og han ved godt, at han ikke kan lægge sig totalt ud med NWO-eliten, så derfor er han nødt til at være taktisk og snu og navigere lidt frem og tilbage i de farefulde farvande.

Det kan jeg sagtens se, at det kommer til at virke patetisk, når han sådan skifter mening pludselig. Men jeg tror det er hans snu måde at svømme rundt i det farefulde hav. Først svømmer han lidt til højre, så lidt til venstre. Fordi han bliver nødt til at svømme udenom de mange forhindringer, der er i farvandet.

Vi, der er i stand til at læse mellem linierne, ved jo godt, at Trump er dybt mistroisk overfor CIA og systemet i USA. Men han kan bare ikke offentligt lægge sig totalt ud med CIA. Derfor trækker han i land, når han kommer med sine angreb mod CIA og NWO. Fordi ellers vil de bare gøre det af med ham.Heroverfor står Rusland, hvor Putin er gammel efterretningsofficer, som er uddannet agent. For Putin er efterretningsvæsenet et instrument, som han bruger til at holde sig selv ved magten, men også til at fremme Ruslands interesser. Han er jo nationalist, og ikke en deltager i NWO-pis.

Der er altså to lande, hvor den anden præsident er en nar, som slås med sit eget lands efterretningsvæsen.

8
Politik / Løgnen
« Dato: Juli 19, 2018, 03:27:10 am »
Tror I også at Anklageren sad og græd da han hørte at Trump var blevet valgt?  :yes:


Er du principiel modstander af sandheden?


9
Rotter er en plage.
Muslimer er en plage?
Hvad er forskellen.
?

Rotter skyder ej på
vantro.
Ikke endnu?

Der er altså ej forskel på, hvordan rotter eller muslimer drages imod din grotte.

Mon de går efter duften?

Mner du ikke STANKEN? :kattemad_03:

Jo - men - jeg forsøger bare på at være venlig  :smile1:

10


''Den 40-årige beboer på Lokesvej er en gammel bekendt af politiet, mens de to mænd fra Højslev-området er nye bekendtskaber.''
Så det er en person som har været i brummen for et stykke tid siden og dette er dermed en gammel tvist der nok er fra før han kom i fængsel.

Ja da - de danske fængsler virker så forebyggende på de indsattes kriminalitet, at de er de rene engle, når de kommer ud igen  :tatice_03:

Der er intet i artiklen, som underbygger dine fantasier. Der står bare, at det var et narkoopgør.


11
Nogen gider ikke at skriver under med nemid igen når de har gjort det en gang før med DP. Andre ser en ond cirkel hvor partiet har mange få stillere og derfor ikke skriver under. Så er der dem som har skrevet under for et andet parti (NB/DS)

"Menneskerettigheder til krager, Nu" samler også vælgererklæringer - men stillerne kan bare trække deres vælgererklæring tilbage og stemme på Stram Kurs.

Det kan ikke blive lettere end nu, hvor man bare kan gøre det online ved at klikke på et link, man har modtaget - og derefter blive stiller for et nyt parti.

Citat: "Tilbagetrækning af digital vælgererklæring

§ 6. Ønsker vælgeren at trække en vælgererklæring afgivet efter § 5 tilbage, skal vælgeren gøre brug af det link, der fremgår af kvitteringen for vælgererklæringens afgivelse, jf. § 5, stk. 4. Ved at benytte linket og sin digitale signatur får vælgeren adgang til den digitale løsning, hvorfra vælgeren kan trække vælgererklæringen tilbage.

Stk. 2. Når vælgeren har trukket vælgererklæringen tilbage, bliver vælgererklæringen og alle øvrige oplysninger om vælgeren slettet i den digitale løsning. Vælgeren modtager herefter en kvittering fra løsningen via Digital Post."

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=176933
12
Rotter er en plage.
Muslimer er en plage?
Hvad er forskellen.
?

Rotter skyder ej på
vantro.
Ikke endnu?

Der er altså ej forskel på, hvordan rotter eller muslimer drages imod din grotte.

Mon de går efter duften?


13
Politik / Trump løj også om sin far
« Dato: Juli 18, 2018, 12:55:00 pm »
I Skotland løj Trump om sit ophav

I Skotland sagde Trump: "Glem ikke at begge mine forældre blev født i EU-sektorer - min mor var fra Skotland, min far var fra Tyskland."


Det var hjertevarmende ting. Det var ikke sandt, men det var hjerteligt.


Donald Trump er klar over, at dårlige nyheder bør altid følges af en kompliment.

Måske det var derfor, at han også løj i et nyligt interview, hvor han truede med at pålægge europæiske lande, der gjorde forretninger med Iran sanktioner.

"Jeg var der for mange, mange år siden," sagde han - og han fortsatte: "Betydning, mine forældre blev født i EU. Jeg elsker disse lande; Tyskland, Skotland, er de stadig derinde? "

Trumps mor, Mary MacLeod, var faktisk født i Skotland, på øen Lewis i de ydre Hebrider. Men hans far - Fred Trump - blev født i New York City, i USA.

Ikke i Tyskland.

Trumps bedstefar blev født i Tyskland i den søvnige landsby Kallstadt - ikke hans far.

Trumps bedstefar emigrerede fra Kallstadt til Yukon i Canada under det store goldrush, hvor han var alfons og solgte sprit og hestekød til guldgraverne i sit bordel.

Jeg ved ikke om familieformuen er grundlagt ved bordeldriften, men tanken er nærliggende, da det må have været en lukrativ forretning blandt guldgravere i et område, som ellers var uden kvinder.

Det er ikke fra fremmede, at Trump har fået sit syn på kvinder.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/17/trump-keeps-saying-his-father-was-born-in-germany-he-wasnt

https://www.bloomberg.com/features/2016-trump-family-fortune/

14
Samfund- & Kultur / Læser du dine egne link?
« Dato: Juli 18, 2018, 12:29:11 pm »
Paragraf 248 findes ikke for sjov. Men tak for at du linker til den tråd, de argumenter som Anti-rød kommer med i tråden er også de samme som jeg ville komme med.

Citat fra dit link: "Årsagen til al balladen var en tvist om narkotika, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive."Anti-rød er bestemt ikke fortaler for at bruge paragraffen i narko opgør.

Jeg tror, at anti-rød vil kræve straffen forhøjet. Det gør han i hvert fald, når de skyder på gaden i stedet for at slå med et boldtræ.

Han har skrevet om motorbøsser.
15
Politik / Obama: Vi lever i "mærkelige og usikre" tider
« Dato: Juli 18, 2018, 12:56:04 am »
Magthaverne forsøger at undergrave enhver institution, der giver demokratiet mening, sagde Obama i en tale i Sydafrika.

og

I dag ser man en "komplet mangel på skam blandt politiske ledere, når de bliver taget i en løgn og så bare dobler op og lyver noget mere", siger Obama i talen for de omkring 15.000 forsamlede på stadion i Johannesburg.

Hvor har han dog ret her.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/obama-vi-lever-i-maerkelige-og-usikre-tider

Jeg har altså også meget svært ved at forstå den ligegyldighed over for ærlighed - for jeg har lært, at en mand er en mand - og et ord er et ord.

Gode gamle nationale værdier.


Sider: [1] 2 3 ... 1233