Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 293
1
Det lovforslag bliver nok ikke til noget, det ville jo være et brud med Grundloven, så der er ikke noget at frygte der. Tænk lige over det: Der ville komme hobevis af sagsanlæg mod Folketinget, og ude i verden ville en ny Muhammedkrise vel starte. Det er alt for meget bøvl for danmark. Så er det meget nemmere at acceptere det nye og spraglede, der slet ikke er så nyt igen. De sidste 30 år er de Islamiske religiøse klædedragter jo blevet stadigt flere her i landet, så det er jo nok bare en udvikling, der vil fortsætte i det uendelige.

2
http://www.uriasposten.net/archives/92007

 Nej da, kan det nu virkelig passe, at "de" ikke kan få lov at te sig som de vil ?

 :JC_doubledown:

Nu gætter jeg på, at du ikke selv var til stede ved den uheldige hændelse, så derfor er det jo også temmelig svært for os at dømme om, hvad der rent faktisk skete. Det har såmænd nok ikke været så slemt igen - i hvert fald er det ikke noget, du ved noget om.  :aww: :Cherna_29:

3
Fri Debat / Sv: Forn Siðr er tydeligvis en tøsedreng
« Dato: April 15, 2018, 06:37:56 am »
Citér

Klart med disse røde socialistlærere at der er de problemer. Godt du selv indrømmer hvor dårlige disse socialistlærere er  :dash2:

Nu skrev jeg jo børnehaven, men det er da rigtigt, at skolerne også er domineret af kvinder og det tror jeg er et problem for drengene, at de bløde værdier fylder så meget.

En typisk dansk dreng vokser op i et kvindedomineret miljø, og opholder sig sjældent uden voksenkontrol. Efter skoletid er der børnepasning, fritidstilbud og sportsklubber. Mange bliver oven i købet hentet af far eller mor.

Sådan en som Forn Siðr, hælder vand ud af ørerne, som om han er en pige, og her er han bare oprørt over, at han har læst et læserbrev.

Så kan jeg næsten bedre lide DerRudis facon, selvom alle vel ved, at vi har haft uoverensstemmelser.

"Jeg, jeg, jeg" .... Problemet er, at du helst vil have alle tråde til at handle om dig. Denne tråd handler om en adfærd, hvor man pisser højt og flot på fællesskab og danske værdier. Hvis man ikke kan bidrage med noget, så burde det være det nemmeste i hele verden at springe tråden over. Og hvor er det dog smagløst, hvordan du bruger ordet "pige", til at beskrive noget, du finder negativt.

 :smile1:

Sådan har du slet ikke ret til at skrive til Anklageren, han er simpelthen den bedste debattør, vi nogensinde har haft. Hvad laver du overhovedet her? Vi ønsker ikke fascister på vores debat!

 :aww: :Cherna_29:

4
Fri Debat / Værn om de svage i samfundet
« Dato: April 13, 2018, 09:37:14 pm »
Det er slet ikke i orden, det man kan læse her. Vi har brug for Socialismen til at tage hånd om de svageste i samfundet.


5
Politik / Sv: Masser af glade syriere i dag i Syrien
« Dato: April 11, 2018, 09:33:39 pm »
Eller også er vi Muslimer lige så forskellige som alle andre. Selv er jeg Kommunist og Muslim ligesom Anna Rytter, og derfor kæmper jeg altid for de svage i samfundet.

 :aww: :Cherna_29:

6
Fri Debat / Sv: Islam er fredens religion
« Dato: April 11, 2018, 09:17:23 pm »
Mener du ikke, at Allah ved Bedst er en troll?

7
Fri Debat / Sv: Islam er fredens religion
« Dato: April 11, 2018, 06:44:06 pm »
Enhver kan da se, at Allah Ved Bedst er en troll.

8
Politik / Sv: Hvem skal bestemme de offentlige lønninger
« Dato: April 11, 2018, 06:42:40 pm »
Hvem skal bestemme prisen i supermarkedet?
Skal kunderne der er medlem af en selvbestaltet kundeforening, eller skal supermarkedet.

Der er intet i vejen for at forbrugerne slutter sig sammen i kundeforeninger og forhandler rabatter for deres medlemmer.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Forbrugsforeningen

Det har de bare aldrig hørt om i Antirød-land!  :dance3: :JC-hysterical: :JC-LOL: :ROFL:

9
Fra medierne / Sv: Nanny staten.
« Dato: April 11, 2018, 06:40:10 pm »
En kvinde der var blevet udskrevet fra hospitalet, blev svigtet af kommunen og fik ikke mad i halvanden uge.

https://www.bt.dk/danmark/gudrun-fik-ikke-mad-i-halvanden-uge-her-er-kommunens-forklaring

Hvorfor besøger datteren først hendes mor efter halvanden uge? Og giver derefter det offentlige skylden? Jeg ved ikke om datteren er en liberalist der stemmer på Venstre og går ind for lavere skatter og privatiseringer. Men de hykler gerne i de kredse.

Det er et privat firma der står for madleveringen. Firmaet har igen købt et andet firma.

Det er hvad der kommer ud af privatiseringer.Det var den kollektive socialistisk styrede kommune der ikke havde givet firmaet besked.
Thomas Gyldal Petersen, borgmester
Socialdemokratiet (A)

Det er nu nok en konservativ, der er leder for ældreplejen i den kommune, mon ikke? Det lugter langt væk af det.

10
Fra medierne / Sv: Nanny staten.
« Dato: April 11, 2018, 06:39:12 pm »
Fuldstændig korrekt, Carlo. I Islamiske familier, ville vi med det samme have rykket sammen og hjulpet hinanden. Der er meget at lære for jer andre fra dén kant!

11
Politik / Sv: Hvem skal bestemme de offentlige lønninger
« Dato: April 11, 2018, 06:36:22 pm »
Hvem skal bestemme de offentlige lønninger.

Skal de ansatte offentlige lønmodtagere selv fastsætte lønnen. Eller skal det offentlige d.v.s. regering og kommuner der styres demokratisk af folkevalgte politikere, der har et ansvar overfor samfundet.

Hvordan skal lønnen fastsættes?
Gennem strejker og gidseltagning af folk, der giver samfundet tab og volder folk store problemer.
Syge og ældre.
Hvor de mange strejkende dikteres en holdning af økonomisk velpolstrede pampere.

Eller skal lønnen fastsættes gennem rimelige ordninger der sørger for det hele ikke løber løbsk.
Politikere der ikke har nogen personlig vinding at tilgodese. Politikere vi har valgt i den forventning de er seriøse problemløsere.

Gennem lockout som enhver regering vil gribe til, for at forsvare samfundets interesser.
Hvor det ender med et løndiktat. Som alle faktisk er godt tjent med, undtagen folkepensionister og skatteydere, da lønnen altid stiger.
Det samme gør skatterne.

Det ville være klogest, hvis det var et råd af fagforeningsfolk, venstrefløjsaktivister, universitetsforskere og lønmodtagere, der fastsatte lønningerne, for så er man sikre på, at de grumme borgerlige ikke fastholder andre mennesker i fattigdom, sådan som vi jo ved, at de foretrækker det.

 :aww: :Cherna_29:

12
Fri Debat / Sv: Almindelige mennesker og respekt for dem
« Dato: April 11, 2018, 06:33:29 pm »
De har selv haft alle muligheder for at tjene deres egne penge til de billetter ... Det er det gode ved Danmark ... Alle har gennem livet fået deres chance ... Medmindre man er luddoven og til sidst ryger på overførselsindkomst ... :ermm:

Det var ikke respektfuldt skrevet over for almindelige danskere, der slider og slæber hver dag for, at den kapitalistiske elite kan leve et fedt liv. Det er tværtimod at gøre grin med de mange, der står op hver dag og går på arbejde - også selvom det gør ondt, og man bliver syg af det.

13
Fri Debat / Almindelige mennesker og respekt for dem
« Dato: April 11, 2018, 04:07:50 pm »
Stod for et par timer siden ved en blomsterhandler. En mig ukendt ældre mand og den kvinde, han fulgtes med, talte dæmpet, fredsommeligt og sørgmodigt om vores statsministers pengemæssige rigdom og livslangt økonomiske tryghed, og det, at statsministerens hustru tilsyneladende har mailet og bedt om billetter til en koncert. Den slags gør ondt på mennesker, der hver morgen går på arbejde, og hver aften føler sig flossede, fordi arbejdet, år ind og år ud, var hårdt

 :aww: :Cherna_29:

14
Fri Debat / Sv: Multikultur kystbane-socialisme dom
« Dato: April 05, 2018, 06:47:11 pm »
Du forsøger at slå plat på en retssag, hvor dommeren har været så fornuftig at tage højde for, at mennesker og kulturer er forskellige rundt om i verden. Det var vel nok ærgerligt for dig, hva'?


Nå, anklageren ønsker ikke at tage stilling som sig selv.

Næh det er klart. Det er heller ikke så godt da det legitimerer sharialovgivning.

Jeg og Anklageren er ABSOLUT ikke samme person - det er vi slet ikke! :aww: :Cherna_29:

15
Fri Debat / Sv: Multikultur kystbane-socialisme dom
« Dato: April 05, 2018, 06:39:25 pm »
Du forsøger at slå plat på en retssag, hvor dommeren har været så fornuftig at tage højde for, at mennesker og kulturer er forskellige rundt om i verden. Det var vel nok ærgerligt for dig, hva'?

Sider: [1] 2 3 ... 293