Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 339
1

Udlændinge er velkomne i Danmark. Netop fordi vi er et lille land, har vi også brug for ideer og virkelyst udefra. Det afgørende er blot, at de der kommer hertil bliver en del af samfundet. Det kan de kun, hvis de selv ønsker det og arbejder for det – og hvis der ikke kommer flere, end vi som samfund kan integrere.

Bare sørgeligt at de fleste af dem bruger alt for meget tid på at se udenlandsk tv i stedet for at lære mere om Danske forhold.

Det er jo kun genudsendelser, de sender på dansk tv. Det er nok derfor, de ser så meget udenlandsk fjernsyn.  :smile1:

Super humor, Homofaber!  :big_grin:

2
Samfund- & Kultur / Sv: "Kulturhus" i Ballerup er endnu en tyrkisk moské
« Dato: Oktober 27, 2019, 06:52:47 pm »
Her er en anden artikel, hvor du ser borgmester Jesper Würtzen i strømpefødder sammen med muslimerne.
Hvorfor er moskéen hidtil blevet kaldt et "kulturhus"? Det ligner luskeri, ikke?

https://identitaer.dk/2019/ny-erdogan-moske-forklaedt-som-kulturhus-opfoeres-lige-nu-i-ballerup

Og en ting mere.
Hvad vil alle disse tyrkere i Danmark?
Ja, endemålet for en muslim er - som vi ved fra deres egne skrifter - at erobre vores land, tage magten. Det har Allah jo lovet dem.

Men er der også Erdogan-spioner her i landet?

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/tyrkiet-bruger-bevidstmoskeer-til-spionere

Jeg har også læst, at de tyrkiske imamer som bliver ansat af Diyanet til at virke i moskéerne i Danmark, har pligt til at rapportere om herboende kritikere af Erdogans styre.

Ja, det virker meget lusket, den måde moskébyggeriet er blevet til på. Men der er jo nok nogle håndlangertyper blandt de kommunale socialdemokrater, mon ikke? En af dem er som bekendt blevet kultur- og kirkeminister!

Det er ingen skade til, hvis vi knytter lidt tættere bånd til Tyrkiet - og fremtiden vil blive domineret af Eurabien - hvor man vil se, at Islamisk kultur vil dominere Europa i langt højere grad og etablere Mellemøsten og europa som én sammenhængende politisk og kulturel enhed.  :smile1:

3
Musik, film, TV og bøger / Sv: Bog: "I venstrefløjens øje"
« Dato: Oktober 27, 2019, 06:48:32 pm »
Jeg (Murersvenden) har lige læst denne bog:

"I venstrefløjens øje - mit liv som fuldtidsaktivist" af tidligere nationalbibliotekar Steen Bille Larsen (født 1942).

Ja, nu er jeg jo ikke vant til at anmelde bøger, men da jeg lige har læst den her og fandt den interessant, så vil jeg anbefale den.
Det er, som undertitlen også fortæller, en erindringsbog.

Det er imponerende, hvad den mand har nået at være med i. Hans fortælling tager fat i 1959, hvor han er 17 år, og vi får at vide, at han ikke var særlig gode venner med folkeskolen, så han er glad, da han kommer i kontorlære hos et trælastfirma, der hed Walter Jessen. Hans første løn var 124 kr. - ja, det var en månedsløn!
Den purunge Steen bliver ret oprørsk, læser Det kommunistiske Manifest og går til jazz-koncerter inde i København (mens han bor hjemme hos forældrene lidt udenfor storbyen, cykler han derind). Derimod kan han ikke fordrage rock'n-roll og pop, og sammen med en ligesindet kammerat, planlægger han ligefrem at købe billetter på 1. række til en koncert med idolet Tommy Steele, og så bare sætte sig og læse aviser for at vise deres foragt. Det bliver dog ikke til noget.  :smile1:
Trods det med skolen, har han åbenbart tidligt lyst til at skrive, og sammen med kammerater udgiver han allerede i 1960 et duplikeret lille blad, som de kalder Orientering. Senere, da han er flyttet til det indre København, kommer han med i kredsen af den tids venstreorienterede unge. Han er med i alverdens ting, jeg vil ikke remse dem alle op, men bare disse 'Atommarcherne' i 1961 og -62, Vietnambevægelsen, 'Kejsergadesagen' og 10 år som aktiv på tidsskriftet 'Politisk Revy' (meget venstreorienteret), siger en del om manden.

Han er også medlem af Danmarks kommunistiske Ungdom (DKU) i et par år ca. 1963-65, men det synes ikke rigtigt at passe ham. Uanset det omtaler han de andre medlemmer, som han mødte virkelig pænt. Det er nok 'Politisk Revy', der har stået hans hjerte nærmest. Udover at skrive i bladet, fungerer han også i årevis som dets egentlige forretningsfører. Han bryder sig tydeligt ikke om de mest flippede og pornografiske sider af bladets indhold der omkring 1967, men i stedet for at gå sin vej, prøver han at påvirke bladets linje. Og han glæder sig over de gode ting han husker, sammenholdet i redaktionen, der talte bl.a. Bente Hansen, Ebbe Kløvedal Reich og Niels Frølich. Bladet var startet af det velhavende ægtepar Lise og Niels Munk Plum. Jeg må også nævne, at da der kom amerikanske Vietnam-desertører til København, skjuler Politisk Revy-folkene et par stykker.

Men nu må jeg hellere holde. Som gammel DKU'er m.m. - men ca. 15 år senere end Bille Larsen - synes jeg, der er noget 'bekendt' ved det liv disse fuldtidsaktivister fører. Selv om jeg altså ikke oplevede 60'erne som andet end en lille dreng.

Som sagt, jeg kan anbefale bogen. Selv om jeg er uenig med forfatteren i en del, så havde jeg stor fornøjelse ved at læse. I dag er han er ældre mand på 77 og pensioneret efter at have haft store stillinger i biblioteksvæsenet.

Det ville være rart, hvis andre af brugerne på din-debat ville smide noget herind, når I har læst en god bog - eller for dens sags skyld en, I fandt forfærdelig.  :yes:

Forsvind, klasseforræder! Hér er du bestemt ikke velkommen!  :angry:

4
Fri Debat / Sv: Forkert design af spørgeskemaundersøgelser
« Dato: Oktober 27, 2019, 03:36:46 pm »
Av, av, av - hva', Anti?  :big_grin:

5
Fri Debat / Sv: Forkert design af spørgeskemaundersøgelser
« Dato: Oktober 27, 2019, 03:27:09 pm »
Jeg har ikke ændret så meget som et komma, og det ved du også godt.

6
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: Oktober 27, 2019, 03:26:38 pm »
Du har ikke fattet en brik.
Nok derfor det ikke er gået særligt godt med socialistisk styre.

Hvilke lande har Homofaber da styret?  :smile1:

7
Fri Debat / Sv: Forkert design af spørgeskemaundersøgelser
« Dato: Oktober 27, 2019, 03:15:29 pm »

8
Fri Debat / Sv: Forkert design af spørgeskemaundersøgelser
« Dato: Oktober 27, 2019, 02:55:07 pm »
Anti-rød er ikke demokrat - for han går ind for, at de svageste i landet skal have det markant dårligere.

 :aww: :Cherna_29:

9

Udlændinge er velkomne i Danmark. Netop fordi vi er et lille land, har vi også brug for ideer og virkelyst udefra. Det afgørende er blot, at de der kommer hertil bliver en del af samfundet. Det kan de kun, hvis de selv ønsker det og arbejder for det – og hvis der ikke kommer flere, end vi som samfund kan integrere.

Bare sørgeligt at de fleste af dem bruger alt for meget tid på at se udenlandsk tv i stedet for at lære mere om Danske forhold.

De må selv bestemme, hvad de vil se i tv.

10
Der står i dagspressen, at Bagmandspolitiet er pudset på Messerschmidt - men hvis man tror, Morten Messerschmidt skal efterforskes af dansk politi, så er man lidt på Vildspor.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet er en anklagemyndighed, som godt nok også har politifolk ansat - men sagen er allerede efterforsket af OLAF.

OLAF regner med at Messerschmidt kan blive dømt i retten, og derfor har de overgivet sagen til anklageren (ikke mig  :smile1:)

Det er ellers et skidt tidspunkt for DF, nu hvor de allerede er presset i bund af det meget ringe valg.

Mon DF overlever som parti i længden? - eller ryger de ud i kulden sammen med LA?

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/messerschmidt-topper-paa-eus-skandale-skala/7837046

Super analyse, jeg er ret sikker på, at dansk fjolseparti er færdige  :big_grin:

11
Fri Debat / Sv: Forkert design af spørgeskemaundersøgelser
« Dato: Oktober 27, 2019, 01:32:58 pm »
Det der kan virke suspekt er, hvorfor man ikke vil spørge den danske befolkning om, Danmark skal være et muhammedansk indvandrerland.

Jeg er ret sikker på udfaldet, og det er måske derfor især socialister, skyr dette som en vampyr skyr hvidløg.

Lad os få en folkeafstemning.

Enig - der er en stor mindretalsgruppe af disse Koh-ran-slikkere, som IKKE har noget at gøre her.  :Laie_75C: :Laie_75B: :Laie_75C:

Hvorfor dog ikke? Du kan da ikke bestemme, hvem der skal være her i landet. Et folk kan overhovedet ikke eje et land - i hvert fald slet ikke i danmarks tilfælde.

Hvad er den danske traditionsrige kultur...andet end selvbedrag...selvglad i sin egen usselhed, fedladen...pylret...Indbyd alle og hvemsomhelst...lad os se, hvor langt vor vidunderlige kultur i grunden holder.
Johannes Sløk, professor, Jyllands-Posten 16/2 1985

Idiotiske danskere...de helt store, blafrende tåber og idioter..et grænseland, hvortil kloge, dygtige mennesker kom rejsende fra syd for at udvikle og hjælpe de primitive nordboere...selv vort nationalsprog er et mixmask af påvirkning fra plattysk, hollandsk og en masse europæiske sprog. Hvad er en dansker? Og hvad er det dog, vi bilder os ind? - Hva'faen er det for et land, mit skib er fortøjet til?
Erik Wedersøe, skuespiller og forfatter, fhv. formand for Socialdemokratiets kulturudvalg, Berlingske Tidende 3/3 1985

Uanset hvor mange stramninger, vi laver for at bremse strømmen, så kan ingen modificere folkevandringens realitet...Jeg tillader mig at sætte spørgsmålstegn ved, om det (Danmark) overhovedet er vores...Man kan ikke eje et land, og slet ikke Danmark..
Suzanne Brøgger, forfatter, B. T. 21/3 1990

Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination - ikke blot om nazistisk propaganda.
Bjørn Elmquist (Radikale), Jyllands-Posten 29/11 1994.

Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi - ærlig talt - ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)

Mennesker må selvfølgelig have lov at krydse menneskeskabte grænser i en moderne verden. Hvad er overhovedet en grænse andet end en abstraktion....Flere jugoér, tyrkere og perkere, tak! Flere sorte, gule og tværstribede, tak! Flere kvinder med og uden slør på gaden, tak!..Flere kurdiske bjergbønder!...Flere tamiler...Mere sort, tak!..Se på for eksempel New York og Rio de Janiero!...De maddikefarvede danskere kan ikke tåle lyset og solen, de får kræft af den.....Hvad med at få nogle flere fremmede hertil, nogle mørke mennesker, så det sarte blot bliver fortyndet, og den rette kulør opnås...Ud med solarierne! Ind med de fremmede!
Carsten Nagel, forfatter, cand. psych., EkstraBladet 1/12 1991

12
Fri Debat / Sv: Tigerklager-snak
« Dato: Oktober 27, 2019, 01:14:59 pm »
Anklageren:
Citér
Alle kan nok godt se, at man kun kan svare ja eller nej til, om man er enig i udsagnet: muslimerne bør sendes ud af Danmark

Op imod halvdelen af Tigerkaglerens 'kommentarer' på det seneste har indeholdt "alle kan nok godt se..."

Sådan er det at være en ensom, selvcentreret ogginok i tigerskind. Ganske alene - bortset fra et par retarderede sjofelhedsskrivere i Danmark.

Ak ja.

Av, av, av - der var nok én, der havde glemt, hvilken profil man var logget ind med - hva' Albert?!  :big_grin: :alc: :dance3:

13
Samfund- & Kultur / Sv: "Kulturhus" i Ballerup er endnu en tyrkisk moské
« Dato: Oktober 27, 2019, 12:52:18 pm »
I Ballerup er der ved at blive opført en moské, der hidtil har været omtalt som et "kulturhus."

Kredsen bag har tæt forbindelse til Erdogan-styret i Tyrkiet og har fangarme langt ind i Socialdemokratiet i Ballerup.

I den anledning har 'Generation Identitær' sendt borgmesteren i Ballerup ( S), Jesper Würtzen nogle interessante spørgsmål:

- Hvorfor har moskéen konsekvent været omtalt som et kulturhus i kommunens papirer og ikke en moské, når det tydeligvis er en sådan?

- Hvorfor har du som borgmester ikke fundet det nødvendigt at informere borgerne i Ballerup om Tyrkisk Kulturforenings tilknytning til Diyanet og Erdogan-styret?

- Hvilken rolle har Musa Kekec haft i forbindelse med kommunens salg af grunden på Bispevangen til Tyrkisk Kulturforening?

- Hvad er omfanget af den statsstøtte, som den nye moské modtager fra den tyrkiske stat?


Læs mere om sagen:   https://identitaer.dk/2019/brev-til-borgmester-om-den-nye-erdogan-moske

Hvad mener du om, at Erdogans styre i disse år 'møver sig ind' med den ene moské efter den anden i Danmark?
Og hvorfor foregår det på en tilsyneladende fordækt måde, hvor borgerne bliver fortalt, at det drejer sig om et 'kulturhus'?
Hvordan opfatter du Socialdemokratiets rolle?

Oprettelsen af Schalburgkorpset tjente flere formål. På kort sigt skulle det bidrage til at opretholde ro og orden i Danmark, da tyskerne var utilfredse med det danske politis indsats mod sabotage og tyskfjendtlige uroligheder. Det langsigtede mål var at fremme en germanisering og nazificering af Danmark. Det danske nazistparti under ledelse af Frits Clausen havde spillet fallit og var uden politisk indflydelse. Det hjalp selvfølgelig ikke på dets popularitet, at det fremstod som et afkog af det tyske nazistparti. Bergers intention med Schalburgkorpset var at oprette en organisation, der kunne erstatte det eksisterende nazistparti som samlingspunkt for højrefløjen.

 :aww: :Cherna_29:

 så hvad skal vi diskutere her?

Det gennemskuer du aldrig.  :smile1:

14
Fri Debat / Sv: Muslimmand halshugger konen med økse ved højlys dag?
« Dato: Oktober 27, 2019, 12:51:01 pm »
Havde konen glemt sit grimme tørklæde?

https://ekstrabladet.dk/112/halshugger-konen-med-oekse-ved-hoejlys-dag/7849281

Kan godt følge de røde - jo mere muslimsk jo bedre.

Ingen går ind for, at nogen skal have hugget hovedet af - så hvad skal vi diskutere?

Det var jo lige det der sket for øjnene af flere menneske.
Hvem kan tro at det er fredens religion??
Men tigeren fornægter alt hvad der kommer af vold fra muslimernes side.  :diablo (2):

Artiklen nævner ikke, at manden skulle være Muslim.

15
Fri Debat / Sv: Muslimmand halshugger konen med økse ved højlys dag?
« Dato: Oktober 27, 2019, 12:13:51 pm »
Havde konen glemt sit grimme tørklæde?

https://ekstrabladet.dk/112/halshugger-konen-med-oekse-ved-hoejlys-dag/7849281

Kan godt følge de røde - jo mere muslimsk jo bedre.

Ingen går ind for, at nogen skal have hugget hovedet af - så hvad skal vi diskutere?

Sider: [1] 2 3 ... 339