Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 337
1


Murersvenden er en ny profil, så vi kender ham ikke.Du er jo selv ny, i hvert fald nyere end mig:blum:

Gu er jeg da ej ny.

Jeg har været her i mange år. Jeg slettede min profil et par måneder, men du ved jo godt, at jeg ikke er så ny  :blum:

Jeg har tilfældigvis et gammelt screendump - og nej - det har andre end den rigtige anklager ikke  :smile1:Ok, det vidste jeg sgu ikke - sorry.  :almirena_04:

Her ser vi Bindesbøll i aktion  :smile1:


2
Samfund- & Kultur / Sv: Det er meget enkelt
« Dato: Oktober 18, 2019, 12:40:55 pm »
Der kan I selv se - I kan da se, at vi ikke er den samme, når nu den gode Anklager skriver sådan. Og så er der ikke mere i dén sag!

3
Fra mig til dig / Sv: Til murersvenden
« Dato: Oktober 18, 2019, 11:56:08 am »
Nej!

4
Samfund- & Kultur / Sv: Dræbersnegle er et mareridt for haveejere
« Dato: Oktober 18, 2019, 11:44:18 am »
Jeg går en runde i haven om morgen og aften med en palstikbeholder og en pølsetang. Det kan på gode dage give 30 til 80 stk. dræbersnegle. De bliver ovehældt med kogende vand, låg på og i skraldespanden.
Når jeg finder æg hælder jeg kogende vand på. 
Det er en kamp der aldrig slutter når naboerne ikke gør noget.
Jeg har en kobberkant på andensidste bræt mine højbede, så der er frie for snegle.


5
Samfund- & Kultur / Det er meget enkelt
« Dato: Oktober 18, 2019, 11:29:01 am »
Det er sådan set meget enkelt: Jeg og Anklageren er IKKE den samme - I kan  da selv se, at han skælder ud på mig, så det er jo et bevis på, at vi IKKE er den samme!

6
Fra mig til dig / Sv: Brevet til Murersvenden
« Dato: Oktober 18, 2019, 10:46:10 am »
Til alle brugere og moderatorerne.

Det er vist noget af en hvepserede, jeg er dumpet ned i  :ohmy:  Men jeg har besluttet at offentliggøre et brev jeg modtog sent om aftenen den 9/10 (opdagede det dog først dage efter). Det gør jeg, fordi jeg synes det er skadeligt for en debatside, at dens altoverskyggende aktivitet består i at bekæmpe hinandens måde at deltage på og at hænge andre ud som bl.a. alkoholikere, narkomaner og gamle nazister, uden at jeg kan se noget belæg for det.

Jeg er med brevet forsøgt inddraget i det, men det ønsker jeg ikke. Jeg meldte mig som bruger for at diskutere politik med nogen, der tager tidens spørgsmål alvorligt. Brevet til mig, som jeg naturligvis ikke har besvaret, da afsenderen åbenbart er en ondartet "troll", kan måske løfte sløret for noget, flere af jer er i tvivl om.
Jeg kigger nok ind igen en dag i håb om debat.

Citér
Vær hilset
<<Sendt til: Murersvenden   Dato 09 Oktober 2019, 23:33:30 >>

Hej, jeg ville bare benytte lejligheden til at hilse på en kammerat. Jeg er selv kommunist, så jeg skal være den første til at sige, at det er godt med lidt ideologisk opbakning fra nye her på siden. Som du måske har fået indtrykket af allerede, så foregår der her på debatten en slags kamp mellem venstrefløjen og højrefløjen. Vi har mange gode kræfter og debattører på venstrefløjen, blandt andet Jojo, Trådløse-Anna og KirstenElisabeth - og så er vi så heldige at Gubbi - sidens moderator og ejer er på vores hold - til stor ærgelse for de højreorienterede, der bliver sat i skammekrogen, når de har været for hårde i tonen - mens vi på venstrefløjen kan skrive, hvad vi vil  :big_grin:  Brugeren Homofaber er - som jeg - også Muslim, og det er da også Islam, der fylder mest i debatten. Selv har jeg forbindelser til Grimhøjmoskeen - men også andre gode initiativer. Jeg driller gerne de højreorienterede fra min anden profil - Anklageren - der er tænkt som sådan en rigtig bagklog og nedladende figur. Han kan virkelig få de højreorienterede til at se rødt. Jeg arrangerer det sådan, at "Anklageren" og "Tigermanden" nogen gange skændes, så det ikke skal blive afsløret. Nå, men det var også en længere omgang her men det jeg bare ville skrive er, at du skal være så velkommen.
Kampen for et politisk korrekt og åbent danmark udkæmpes dagligt herinde - så det er kærkomment med en kommunist mere. Og så er du selvfølgelig altid velkommen til at stille mig spørgsmål, hvis der er noget, du gerne vil vide.
Med venlig hilsen Johannes.
___________________________
Midlerne er underordnede

https://www.din-debat.dk/index.php?action=pm;pmid=2373;kstart;f=inbox;start=0;sort=date#msg2373

Det der har jeg ALDRIG skrevet!!!

7
Fra mig til dig / Sv: Meget, meget langt ude Tigerklager
« Dato: Oktober 15, 2019, 10:15:49 pm »
Jeg har sendt dig en privat besked.

Mon ikke han er bedøvende ligeglad.

Er det ikke meget, meget langt ude at oprette et "emne" og så selv kommentere det lidt senere?  :no:
... for du tror da vel ikke, at selv de lidt langsomme ikke har fattet, at du selv skriver disse profilers udgydelser såvel som tre-fire mere?  :smile1:

Det er Tigerklager, han må fejle et eller andet - eller være meget ensom, siden han har behov for, at diskutere med sig selv... :connie_tap:

Hvor meget drikker du?


8
Fri Debat / Sv: På den hårde måde
« Dato: Oktober 15, 2019, 09:35:13 pm »
Hvor mange profiler har du efterhånden herinde?

9
Fra mig til dig / Sv: Til Hr. Troll
« Dato: Oktober 15, 2019, 02:09:19 pm »
Jeg har sendt dig en privat besked.

Ja, det ser jeg.
Den er ret afslørende, Hr. Troll.   :connie_22:

Beskeden var ment som oplysning i forhold til den kamp, der finder sted på siden - og det er nyttig viden at have som ny.

10
Religion-& Filosofi / Sv: Debat eller fis og ballade?
« Dato: Oktober 15, 2019, 02:07:49 pm »
@Frederico skriver blandt (meget) andet:
Citér
Haha, underholdende tråd, hvor Tigeren lige får provokeret jer allesammen - meeen også en tråd, der bestyrker min gamle mistanke om, at det er Anklageren der står Tigermanden :yes: For læg nu mærke til at Anklageren kommer med beskyldningen om, at det er ulovligt, at Tigermanden bringer de dersens billeder uden tilladelse, efter Anklageren selv har bragt et billede, som han heller ikke selv har tilladelse til.  :hyper:

Det er der jo ingen der ville gøre, hvis det var deres pointe, at man ikke selv må bringe billeder uden tilladelse. Fordi det er jo at skyde sig selv i foden, at så gør man det selv, fordi det ville man jo ikke gøre hvis det var en kritik, man virkelig gerne ville fremsætte. Så derfor lugter det meget mere af at det er Herr Anklageren, der har orkestreret sådan en situation, hvor først Herr Tigermanden skriver noget, og så kommer Herr Anklageren og angriber ham sådan heeelt tilfældigt.
Det passer nu alligevel meget godt med det jeg har skrevet ovre på den anden debat, om at Anklageren i virkeligheden har det allerbedst, når han kan lege kong Gulerod på debatten, og føre sig frem. Og det var da også derfor han smuttede fra den anden debat, fordi der blev han sagt imod, når han skrev med de der kæmpe typer og med fed skrift (råber).

Egentlig er jeg da ligeglad, for jeg synes nu det er meget sjovt, hvis det virkelig er Anklageren, der står bag Tigermanden. Fordi jeg har ikke så meget imod lidt harmløse drillerier og trollerier. Det synes jeg nu bare er meget sjovt, og så er der ikke mere i det, andet end lidt fis og ballade.

Pyh, det var GODT NOK en lang smøre for at fortælle, at man godt ved Tigermanden og Anklageren er en og samme, men at man accepterer sådanne fupnumre, for 'det er bare fis og ballade.'

Forskellen på Frederico (tidligere 'politisk ukorrekt' m.m.) og mig er, at jeg deltager i debatten i fuldt alvor. Jeg tager andre seriøst, hvis de fortjener det, og synes at trolls er dybt irriterende og bare spilder min tid. Jeg er en seriøs skribent, som skriver hvad jeg mener, og mener hvad jeg skriver.

Denne holdning præger gennemgående (der kan altid være undtagelser) de nationalt betonede deltagere i Din-debat, og da det er svært for de venstreorienterede/islamforkæmperne at komme med seriøse modsvar til vores kritik af muslimers fremfærd i Danmark, forfalder de til troll-adfærd, personsvinerier og til anledningen opfundne løgnehistorier. Det har fået mange til at forlade Din-debat.
Jeg har skrevet det før, og gentager gerne at jeg synes GuBBi har et meget stort ansvar for, at dette har kunnet lade sig gøre. Jeg forstår ham ikke.

Men dette skulle egentlig ikke være et indlæg om selve debatten, blev bare fanget af Fredericos indlæg. For han rammer jo virkelig hovedet på sømmet vedrørende 'Tigerklageren'. Han ser bare anderledes på sådant end jeg gør.

Du er altså ikke for kvik - hvis du tager Øgle-tossens ord for gode varer  :tatice_03:

11
Samfund- & Kultur / Sv: Bilbrande
« Dato: Oktober 15, 2019, 02:06:15 pm »
Hvad er det, vi skal debattere?

12
Var det virkeligt den bedste løgn, du kunne finde på.
Det går tilbage for dig gamle ven.

Jeg er ikke fortaler for, at vi skal have socialdemokratiske dommere - det er dig, der vil have politiske dommere  :yes:

Det er ikke indviklet teori - så de fleste andre forstår, hvad det indebærer.

Super indlæg! Og nu regner jeg ikke med at høre mere fra Anti-rød det næste lange stykke tid.  :big_grin:

Anklageren er mere enig med mig og Anti-rød, fordi at vi på trods af politiske uenigheder (der har vi rigtig mange af) så ved Anklageren godt at vi mener hvad vi skriver. Du er bare en nettrold.

Næh hov-hov, Anklagerener på MIT hold, og det er fordi vi begge kæmper for de grundlæggende borgerrettigheder, som du og Anti-rød ønsker at afskaffe.  :yes:

13
Var det virkeligt den bedste løgn, du kunne finde på.
Det går tilbage for dig gamle ven.

Jeg er ikke fortaler for, at vi skal have socialdemokratiske dommere - det er dig, der vil have politiske dommere  :yes:

Det er ikke indviklet teori - så de fleste andre forstår, hvad det indebærer.

Super indlæg! Og nu regner jeg ikke med at høre mere fra Anti-rød det næste lange stykke tid.  :big_grin:

14
Projektet med at redde alle disse mennesker fra deres egen kultur og levevis er tåbeligt og dømt til undergang fra starten af.

Hvem er du, og hvad laver du her?

15
Dejligt med et land der har en regering der er en del mere anti-NWO og anti indvandring end de fleste andre lande nu forsætter fire år til fordi at PiS stormer frem. Nu skal Anklageren have buksevand  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

Sådan skal du satme ikke skrive til Anklageren!  :angry:

Sider: [1] 2 3 ... 337