Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Debatsvinet

Sider: [1] 2 3 ... 139
1
- En sand verdensmand er gået bort, og vi sørger alle over tabet af det kærlige, generøse og åndrige menneske, han var, og hvis lige man skal lede længe efter, sagde Pia Kjærsgaard.

Der er åbenbart delte meninger blandt danskerne.

De kongelige har for længst regnet ud at det er en god idé for dem at fedte sig ind hos politikerne med ridderkors, nytårskur, deltagelse i bryllupper osv. :yes:

Åhh lad nu vær´ Bonfils ... Du ville da selvfølgelig gerne være med til Taffel hvis du blev inviteret og du ville sikkert også gerne modtage Kors Bånd og Stjerner hvis du blev tilbudt det ... :w00t:

2
- En sand verdensmand er gået bort, og vi sørger alle over tabet af det kærlige, generøse og åndrige menneske, han var, og hvis lige man skal lede længe efter, sagde Pia Kjærsgaard.

Der er åbenbart delte meninger blandt danskerne.

Ja. rørende, ikke ?? ... :ahappy: Men som bekendt er i Socialister jo ligeglade med Kongehuse og den slags selv om de jo faktisk er et samlingspunkt for det Danske Folk du så jo selv hvor mange der overværede ligfølget ... :ahappy:

3
Fri Debat / Sv: Prins Henrik ville være konge af Danmark
« Dato: Februar 20, 2018, 04:24:02 pm »
Da min far levede, havde han meget imod at prins Henrik ikke var tilfreds med at være prins, og der var også mange andre danskere som mobbede ham.

Når jeg nu tænker nærmere over det i dag, så kan jeg godt forstå prins Henrik.

Kronprins Frederik blev gift med prinsesse Ingrid af Sverige i 1935, og da Frederik blev konge i 1947, så fik prinsesse Ingrid titlen: Dronning Ingrid.

Hvis det skulle gå til på den samme måde, så ville prins Henrik også have haft titlen: Konge af Danmark.

Der tager du fejl, Anklager ... Han ville være Kongegemal ... Det er noget andet, altså ligestilles med Dronningen ... :ermm:

Du kan se videoen her:

http://underholdning.tv2.dk/royale/2015-10-16-prins-henrik-brokker-sig-igen-vil-vaere-konge-af-danmark#

4
Tjaa ... er det bare hvor længe du får lov til at beholde den Religionsfrihed ... :ermm:

5
Muslimer hader kulde ... :w00t:

Så er det rimeligt dumt, at de besætter Danmark.

Du har vist aldrig været på Grønland kan jeg forstå, du kan ikke sammenligne en Dansk "vinterkulde" med det vejr der er der (Spørg bare Anklageren) ... :ahappy:

6
Det får du vist heller ikke svært ved ... Der hvor du er ...  :smile1:

Muslimer hader kulde ... :w00t:

7
Samfund- & Kultur / Det er ikke antallet der gør det ...
« Dato: Februar 19, 2018, 10:17:38 pm »
Hvad enten det er strategisk eller ej, så er det da kun undermålere, som føler sig presset til at bøje sig under et lille mindretal.

Du glemmer en ting, Anklager ... Der skulle kun en mand til indføre den fatale Politik der startede anden Verdenskrig ... Det var vistnok en lille mand med et kikset overskæg ... :ermm:

Det kan ske igen ..................... De var vist heller ikke undermålere dem det gik ud over ... :ermm:

8
De havde nok ikke noget at bruge den lille klat jord til ... :ermm:

9
I vestlig kultur undertrykker eller forbyder vi ikke folk eller religioner, som vi ikke kan lide. Og vi skyder dem slet ikke, som dit store idol Duterte ønsker, Phil. Så det virker lidt underligt, at du kræver, at de skal være vestlige, når du selv går ind for at kvinder skal skydes i kønsdelene.

Måske ikke ... Men vi lader os heller ikke trampe ned af dem og deres sindssyge religion for den er sgu for viderekomne ... :ermm:


10
I vestlig kultur undertrykker eller forbyder vi ikke folk eller religioner, som vi ikke kan lide. Og vi skyder dem slet ikke, som dit store idol Duterte ønsker, Phil. Så det virker lidt underligt, at du kræver, at de skal være vestlige, når du selv går ind for at kvinder skal skydes i kønsdelene.


Jeg går absolut ikke ind for at skyde kvinder i vaginaen, - den syntes jeg nok kan bruges til bedre ting. Desuden skal man forstå Duterte, han griner selv når han siger den slags og det gør tilhørerne også.

Men da jeg går ind for at bevare frihed og demokrati kan jeg også godt se at vi der vil bevare disse værdier en gang imellem vil komme i krig med folk der vil afskaffe dem, hvadenten det nu er kommunister, nazister eller islamister, - og i krig skyder man så vidt jeg ved hinanden, - men jeg ville dog aldrig sigte efter vaginaen.

Neej! ... Der bruger man et andet slags "våben" en form for varmesøgende missil ... :w00t:

11
De røde er bedre mennesker, så der er ikke så mange, som bliver sure på dem   :smile1:

Nok snare fordi de røde er bedre til at fedte for muslimerne, tror du ikke ?? ...  :spiteful:

12
Det er jo så jeres mening ... :ahappy: ... meen det siger jo lidt om de mennesker i beskytter, at man i sit eget Land ikke har lov til at have en mening uden man skal trues ... :ermm:

13
Der er vel så mange politikere, der er under bevogtning. I USA har man nogle steder vagter på skoler for at forhindre, at elever medbringer våben. Vi har også soldater med skarpladte våben til at bevogte de kongelige.

Muligt ... Men nu har vi jo ikke USA tilstande endnu ... Desuden - så er der vist ikke mange røde politikere der er under bevogtning ... Pudsigt, ikke ?? ... :w00t: Kan du forestille dig hvorfor ?? ... :ahappy:

14
Selvfølgelig laver muslimske lobbyister, løgnehistorier om Naser Khader. Alle muslimer får lavet sort arbejde.

Ja ham er de vist ikke særlig glade for ... Hvorfor tror i manden er under bevogtning døgnet rundt?? ... :ermm:

15
Du ved jo så ikke hvad han har været udsat for ... Kender du historien til mindste detalje ?? ... :ermm:

Jeg mener før du dømmer ?? ...

Det gør jeg faktisk. Jeg kender Parwarni, og en af mine veninder, der er journalist har han også være ude efter. Hvorfor tror du, den virkelig grund til, at han har tonet sit "arbejde" ned her på det sidste? Hvis man kender mange af dem, der har haft kontakt til Khader på den ene eller anden måde skal man ikke vente ret længe på at få historier om ham og miljøet er altså ikke stort. Da #metoo tog fart, var han ikke glad.


Vi kommer hele tiden væk fra det faktum at manden er mere Dansksindet end flertallet af indvandrere ... :ermm:

Der er vist også flere (end vi bryder os om) etniske Danskere der frygter "Mee too" ... :ermm:

Sider: [1] 2 3 ... 139