Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Debatsvinet

Sider: [1] 2 3 ... 133
1
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: I dag ved 12:38:20 pm »
Her er mere du kan tygge på:

ESA's rumsonde Smart-1 er med til at aflive konspirationsteorien om, at mennesket aldrig har været på Månen. ESA oplyser, at sonden allerede har taget de første billeder af nogle af landingsområderne fra de amerikanske Apollo-missioner til Månen.

Nasa gennemførte i perioden 1969 til 1972 seks bemandede landinger på Månen. I alt besøgte 12 astronauter Månen og medbragte tre månebiler. Apollo-programmet blev afsluttet i 1972 med Apollo 17. Sammenlagt hjembragte de seks månelandinger 387 kg måneprøver.

Ifølge konspirationsteorierne var Apollo-programmet fup, og de har været støttet af flere tv-programmer. Blandt argumenter er blafrende flag, manglende støv på månelanderens fødder, manglende stjerne på billederne og lignende. De har virket overbevisende på nogle mennesker uden teknisk indsigt, og med billeder fra Smart-1 vil ESA forsøge at mane enhver tvivl i jorden.
Dokumentation. Smart-1 har taget de første billeder af Apollo-landingsstederne på Månen.

Smart-1 (Missions for Advanced Research and Technology-1) har siden opsendelsen fået ændret sin bane omkring Jorden gradvist over 13 måneder ... 15. november blev sonden indfanget af Månens tiltrækning og foretog sin første tætte passage af Månen. Herefter er den kravlet ind i sit månekredsløb, og 28. februar ankom den til sin endelige bane, som varierer i højde mellem 300 og 3.000 km over Månens overflade. Herefter skal den i mindst fem måneder foretage videnskabelige målinger. ESA håber dog, at sonden holder i et eller to år.
Første billeder er hjemme ...

ESA's rumsonde Smart-1 kan snart være med til at aflive konspirationsteorien om, at mennesket aldrig har været på Månen. ESA oplyser, at sonden allerede har taget de første billeder af nogle af landingsområderne fra de amerikanske Apollo-missioner til Månen.

Ifølge den videnskabelige leder af Smart-1, Bernard Foing, er ESA i gang med at fotografere en række områder på Månen. Fotograferingen er en del af kalibreringen af sondens instrumenter, og iblandt målene er en række kendte landingssteder ...

Bernard Foing oplyser til nyhedstjenesten Space.com, at Smart-1 allerede har fotograferet landingsstederne for Apollo-11, -16 og -17. Desuden er landingsområderne for de russiske ubemandede månelandingssonder Luna-16 og Luna-20 kortlagt. Billederne fra de Russiske er dog endnu ikke frigivet.

Ifølge Bernard Foing havde det været svært at se spor på landingsstederne, hvis Smart-1 havde fulgt sin oprindelige bane. Ved hjælp af sondens ionmotor er dens bane blevet sænket, så den er kommet endnu tættere ned over Månens overflade, og derfor vil man kunne se de steder, hvor månelandingerne har blæst støvet op ...

ESA vil ikke kun tage sort-hvide billeder men også farvebilleder, som kan give information om mineraler og forstyrrelse fra raketmotorer. ESA har planlagt fotosekvenser, hvor Smart-1's kamera bliver fastholdt under overflyvningerne af landingsstederne. Derudover skal sonden bruges til at indsamle data til fremtidige månemissioner ...

                     Hvis det ikke kan overbevise dig er der ikke noget der kan ... :ermm:

2
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: I dag ved 12:14:59 pm »
Har tænkt på dit indlæg, og kan oplyse dig om, at Hubble teleskobet ikke er konstrueret til at se enkeltheder på Månens overflade!

De billeder du viser er således ikke taget med Hubble teleskobet, men er Nasa billeder fra en påstået sonde kaldet LRO, som de påstår flyver rund om Månen!

Konklusion:

Kuglerund jord folket: Ja det tror vi på, fordi vi tror på alt hvad Nasa fortæller os!

Fladjords folket: Nej, det er fake billeder, ligesom alle de andre fake billeder!

Kan du ikke se hr. debatsvin, at det er et spørgsmål om hvad man tror på, når nu jeg tidligere har vist, hvor nemt det er at fake billeder og videoer i Photoshop?


Du har jo tilsyneladende ikke læst mit indlæg til ende ????

Lige før billederne jeg satte ind står der sørme :

Men nu er der kommet bedre og mere højopløste billeder fra en satelit ... Mon ikke du skulle pudse de briller ...  :w00t:

Lidt facts om teleskober:

Et teleskops opløsningsevne, altså evnen til at adskille fine detaljer, kan blive vilkårligt stor – men der er selvfølgelig grænser for teleskopets fysiske størrelse. Opløsningen angives som et vinkelmål, der er et mål for, hvor meget et objekt skal fylde i teleskopets synsfelt for at kunne skelnes fra omgivelserne. Jo længere væk objektet er, desto større skal dets størrelse være, for at det kan ses. Med store teleskoper kan man se fine detaljer med meget lille vinkeludstrækning, der normalt angives i buesekunder, hvor et buesekund er 1/3600 grad.

Den teoretiske grænse for opløsningen afgøres af diffraktion i teleskopet og afhænger af lysets (strålingens) bølgelængde og teleskopets diameter ... For et teleskop placeret på Jordens overflade vil lufturo i atmosfæren tvære billedet ud, så skarpheden forringes. For rumteleskoper som Hubble er opløsningsevnen omkring 0,04 buesekunder, svarende til 75 meter i Månens afstand. Hubble-teleskopet vil altså  kunne skelne en struktur på størrelse med en fodboldbane på Månen ...

Her er i øvrigt sattelitten der tager billeder af Månen, ESA´s Smart 1 ...


3
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 20, 2017, 10:54:56 am »
Månebilen står stadig deroppe og kan ses via Hubbleteleskobet ...

I alt 12 astronauter satte fod på Månen mellem 1969 og 1972, og tilsammen efterlod de sig tusindvis af fodspor. Fodsporene findes stadig og vil efter al sandsynlighed eksistere længere end noget, mennesket har skabt på Jorden. Månen er nemlig et glimrende sted til langtidsopbevaring, selv om temperaturen svinger mellem ÷200 og +100 ?C ...

Da Månen hverken har liv, vand eller vind, er der intet, der kan udviske astronauternes fodspor. Det eneste forstyrrende element er faktisk de bittesmå meteoroider, der konstant rammer ind i Månen. Langt de fleste af dem er imidlertid så små – mindre end 0,1 millimeter i diameter – at det også 10 millioner år ude i fremtiden skulle være muligt for eventuelle rumturister at skimte de berømte fodspor. Apollo-missionerne efterlod også forskelligt udstyr som eksempelvis den lille månebil, og disse ting vil holde meget længere end fodsporene, medmindre de bliver ramt af et større himmellegeme ...

 Det betyder også, at hvis vi en dag kommer til Månen igen, bliver der ingen problemer i at verificere, at de gamle Apollo-missioner ikke var fup ...

Men nu er der kommet bedre og mere højopløste billeder fra en satelit ... :smile1:

Her er billeder -->
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjU9M2b8MzXAhWlJZoKHbS1Cx4QFgg2MAM&url=https%3A%2F%2Fvidenskab.dk%2Fmiljo-naturvidenskab%2Fse-nye-og-bedre-billeder-af-spor-pa-manen%2520&usg=AOvVaw2nvjWbPCZlKdK39jCfPLqO

Tænk lige over den ...... Snemand ... :ahappy:


4
Norge har jo råd til det, ikk? det er ikke for meget at de får lov til at dele ud af deres oliemill. til de fattige,  :girl_smile:

Hvorfor skal nogen leve fedt i overflod og andre ingenting får,  :girl_sad:

Du er jo Kommunist ... :ermm:  Så kan du og Carlo tage hinanden i hånden ...  :sick:

5
Fra medierne / Sv: Nasa`s næste hoax video er fra Mars!?
« Dato: November 17, 2017, 10:42:46 am »
Nasa`s næste hoax video er fra Mars!?

https://www.youtube.com/watch?v=Dzu8yXE4KNg

“Could Humans Live on Mars?”

Nasa`s næste projekt, er at overbevise os om, at de har været på Mars!

Så vil vi ligesom med de falske Månelandinger se videoer fra Mars, som er optaget på Jorden!

Men der skal som nok være nogen, der også hopper på den limpind?


Ligesom Du hoppede på limpinden Mht. "Studieoptagelser" af Månelandinger ... :ermm:

Jeg har aldrig fået spurgt dig: Hvor længe tror du at Fake månestudieoptagelser på Jorden kunne bevares som en hemmelighed med mange involverede parter ?? ... :ermm:


Ikke særlig længe ... Der ville altid være en der "kom til" at lække oplysninger til Bla. Pressen ...

6
Fra medierne / Sv: Det er rent vrøvl ...
« Dato: November 17, 2017, 10:06:21 am »
Selvfølgelig skal han da se sine børn ....... Familien Danmark vil da sikkert gerne spendere en flybillet ... Til Ham! ... Så får han da set alle børnene ... :ahappy:                                                        :spiteful:

7
Debat om debatten / Sv: Fede mennesker er som en slags pest ...
« Dato: November 17, 2017, 09:24:40 am »
Ikke et ondt ord om Glistrup ... :ahappy:


Jeg ved godt Anklageren bruger dette indlæg med de overvægtige som en slags metafor ... Men det giver mig lige muligheden for at få  min mening på området UD!!

Skiftende Regeringer har altid forsøgt, (og sluppet godt fra det) at styre Befolkningen med mere eller mindre Ufine metoder ... :ermm:

Mht. til fedme, det ville være forholdsvis nemt at mindske det problem ... Ned med priserne for sunde fødevarer og priserne helt i top for Usunde varer, det er bare at påvirke/lovgive Detailhandlen ...

Desuden:
Større tilskud til Tandlægebehandling og stop for priskartel for tandlæger de er ALT for dyre og bestemmer nærmest selv prisen ... Og hvorfor nævner jeg så lige det ?? Jo, sundhed og gode tænder hører sammen, kan man ikke tygge sin mad ordentligt bliver man også syg, ALT for mange mennesker dropper Tandlægebesøg Pga. den UBLU pris for behandling ... :ermm:

8
Næ Carlo ... Indrøm nu bare at du skrev noget sludder ... :ermm:

Har du ikke snart lært at man ikke skal blande spirikum og debat ?? ... :ahappy:

Hold dig hellere til Kommunisme det er da noget du kender til ...9
Fra medierne / Sv: Er der en rumport i det ny opdagede kammer?
« Dato: November 13, 2017, 05:35:30 pm »
Personligt tror jeg at der ligger meget mere bag disse enorme bygningsværker end vi sådan lige tror!

Der har været mange konspirations teorier, om de med datidens teknik overhovedet kunne lave dem uden hjælp udefra rummet!

https://www.youtube.com/watch?v=R678ur8WFmQ

Personligt tror jeg at du meget snart skal inviteres en tur "indenfor" i min aljebeholder ... Den er stor rund og flad ... Det vil sikkert interessere dig ... :ahappy:

                                                                         :spiteful:

10
Almen / Sv: Hvem får trykt valgplakater plakater på arabisk osv.
« Dato: November 13, 2017, 09:58:21 am »
Jeg synes, det ser så flot ud med valgplakater på arabisk.

Hvorfor er der ikke nogle valgplakater på dansk i de arabiske lande?

De ville jo bare brænde dem af ....... Som de gjorde med de Danske flag ... :ermm:

11
Fri Debat / Sv: Ekspert fra Luksusfælden i fupreklame?
« Dato: November 08, 2017, 05:13:34 pm »
Vores let buttede hankat, Aage - han fælder også for tiden... :yes:

- nå, han er nok bare ved at skifte til 'luksus-pels' inden vinteren kommer... :cat:

Ham her skifter også pels en gang imellem...  :Cherna_29: ... (Men ikke til det bedre) ... :ahappy:


                                                               :JC_sneaky:

                                                               
                       

12
Samfund- & Kultur / Sv: Det perfekte land - hvis DU kunne vælge...
« Dato: November 04, 2017, 03:39:18 pm »
Det kan du takke den her for, Bla.  ... :ermm:


13
Fra medierne / Effektivt middel mod stråling ...
« Dato: November 04, 2017, 03:33:54 pm »
Det er da intet problem man tager da bare denne her på ...  :w00t:


     

14
Fra medierne / Sv: Flad jord har ingen tyngdekraft på overfalden!?
« Dato: November 04, 2017, 03:19:01 pm »
Har godt nok aldrig selv set at Jorden er rund, så må jo tage andres arbejde og overbevisning for gode vare?

Gud findes. Fordi milliarder siger det? Jorden er rund, fordi milliarder siger det?
Personligt, har jeg ikke oplevet noget, der beviser at disse to overbevisninger, skulle være sande. Nogen vælger at tro på en Bog, himmel og helvede, andre tror på deres medmennesker, fotografi, og andres logik eller overbevisninger.

Fordi du kan læse en million artikler, høre på 100 af forsker forklaringer og blive overbevist om en logik, gør den nødvendigvis ikke rigtig.


Du ville nok ikke tro det selv om du blev sparket ud i stratosfæren på spidsen af en NASA raket ... :ermm:


Og mens vi nu er ved emnet så kan du tage ham her med ... :ahappy:

                                     

15
Fra medierne / Sv: Skal muslimerne assimilere sig?
« Dato: November 04, 2017, 11:22:21 am »
De er jo ligesom Lopper ... Ikke til at komme af med ...  :w00t:

Sider: [1] 2 3 ... 133