Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 132
1
Samfund- & Kultur / Sv: Endnu en somalisk bedrager
« Dato: I dag ved 11:26:54 am »
Licensnægteren
Citér
En somalisk, professionel fodbolddommer har angiveligt modtaget 176.596 kroner i sygedagpenge, mens han arbejdede som professionel fodbolddommer i Afrika.

Jamen så er der jo slet ikke farligt i Somalia, hvad laver han så her i Danmark ??? Han skal da bare sendes ned - hvor han hører hjemme !!!

Det samme, skal alle de muslimske forældre, der sender deres børn på opdragelse - i hjemlandet  :dash2: hvis ikke det er farligt, for deres børn, hvad laver de så i Danmark ??

Nå.. ja, de bliver jo forsørget, uden at røre en finger  :bad:


Mindst 100 unge bliver hvert år sendt på genopdragelsesrejse


http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-02-21-mindst-100-unge-bliver-hvert-aar-sendt-paa-genopdragelsesrejse

2
Fri Debat / Sv: Prins Henrik ville være konge af Danmark
« Dato: Februar 20, 2018, 09:51:24 pm »
Anklager

Citér
Så længe det går så godt, som det går nu, så går jeg ikke ind for at afskaffe kongehuset

Grønlænderne er meget glade for kongehuset, og jeg er overbevist om, at hvis det ikke havde været for kongehuset, så havde der været større problemer i Grønland.

Jeg tror også, at kongehuset gavner dansk handel.

Jeg er enig, men jeg tror da også, loven er ændret, så ikke fætre og kusiner / mostre og onkler skal forsørges i dag... jeg så da at Prins Nikolai springer ud som topmodel da han skal klare sig selv, og tjene sine egne penge.

3
Fri Debat / Sv: Prins Henrik ville være konge af Danmark
« Dato: Februar 20, 2018, 09:43:55 pm »
Nu er der mange, der først har lært Prins Henrik at kende, efter hans er død... der har været meget på TV, i dagene efter hans død, og det vil jeg huske ham for.

Jeg forstår godt, at  en dygtig og aktiv mand, havde svært ved, at skulle have lommepenge af sin kone, det minder mig, om min barndom, hvor min mor, skulle bede om penge, så hun kunne købe ind til aftensmaden, det lovede jeg mig selv, at det skulle aldrig ske for mig  :big_grin:

Første gang han klagede over, ikke at blive kaldt Kongegemal - der havde en fået en depression.

Anden gang,  han klagede over det, var han blevet dement - det var ikke nyt for kongefamilien, jeg tror det var derfor Margrethe sagde i sin nytårstale, at Henrik ville trække sig, og gå på pension.

Jeg så med i dag, da bisættelsen blev vist på TV, det var meget højtideligt, og rørende at se, hvor kærligt Mary og Marie tog sig af deres mænd.
 
Da der blev sunget:

DU SOM HAR TÆNDT MILLIONER AF STJERNER♥♥♥ LENE SIEL

da var jeg "færdig" - jeg tudbrølede
 :cray:  :smile1: Og Margrethe kunne heller ikke længere, holde tårene tilbage  :smile1:

Det viste sig jo, at Prins Henrik var mere afholdt af danskerne, end nogen var klar over, det må have varmet hele hans familie  :heart2:

4
Anti-rød

Citér
Hvorfor vil man ikke bare være ærlig, og bruge reglerne.
Enten søger disse kvinder gadefejerarbejde, rengøring, vinduespudsning eller lign. Eller også
skal de ikke have kontanthjælp, færdig slut.

"Gadefejer" ... teltet er i vejen, de kan måske godt bruge en kost, men de kan ikke bukke sig ned, og feje skidtet op  :angry:

"Rengøring" ...  teltet vil falde ned i gulvspanden - og det vil være i vejen, når de skal tørre af, de har ikke hænderne frie, når de skal have kluden i vandet  :angry:

"Vinduespudsning - det samme, de kan heller ikke - kravle op på en sige, i det telt  :angry:

De er ikke til rådighed for arbejdsmarkedet, og så kan en dansker ikke få kontanthjælp, det skal de selvfølgelig heller ikke have - de bør trækkes, i de næste 19 år !

Jeg tror simpelthen ikke, de på arbejdsformidlingen eller på kontanthjælpskontoret, gider tage sig af det - det kan ellers ikke være så svært, de skal bare gøre, som når de vil have - danskere i arbejde  :connie_13: :connie_1:
5

Lunavecchia

Citér
som til gengæld blev sambeskattet med deres ægtefælle.

Det bliver ægtefolk -  jo den dag i dag, hvis den er blevet ledig, skal den anden forsørge ham / hende, det gælder åbenbart ikke, for muslimer  :bad:

6
Flere dage gammel nyhed, som vi alle har læst i alle medier. Og har været bragt her på debatten.

Og hvorfor oprette en ny tråd, når der er masser af eksisterende tråde om kulturberigelse?

Sidste nyhed, nu har ham med øksen, begået røveri i Ringsted

https://www.bt.dk/krimi/bankfolk-deler-dramatisk-foto-efter-roeveri-forfulgte-oeksemanden-ud-gaden-har-du


Bankfolk deler dramatisk foto efter røveri: Forfulgte øksemanden ud gaden - har du set denne bil?

7
Lunavecchia

Citér
Jeg er så gammel, at jeg var barn i 1950'erne og 1960'erne, og dengang var det helt normalt, at mødre var hjemmegående og passede hjem og børn, mens fædre gik på arbejde og tjente pengene til forsørgelse af sig selv samt hustru og børn.

Læs lige igen, hvad du selv skrev    :boast: er det de muslimske fædre der forsørger deres koner og børn - eller er det danskerne ?

Det er, som jeg skrev, hvis de vil gå hjemme, skal de IKKE HAVE KONTANTHJÆLP !!

Og så kan du ikke sammenligne - kvinders arbejde i 50`erne, med i dag - har de ikke varmt vand i hanerne og i radiatorerne ... og virker deres vaskemaskiner ikke ... de skal ikke ned fra 3.sal og hente brænde til komfuret, og koks til kakkelovnen. Og lokum i gården o.s.v.


P.S.

Der var heller ikke noget der hed Børnecheck i 50-60 `erne  - og hvis de fik mange børn, var det sikkert fordi P pillen ikke var opfundet - ikke fordi - det kunne betale sig økonomisk !

Fra Wikipedia

Børnechecken blev indført ved det såkaldte Rio Bravo-forlig i 1983, hvor Poul Schlüters firkløverregering indgik en politisk aftale med Fremskridtspartiet.


8
Debatsvinet

Citér
Det var som om, de var i Danmark for at trække så mange penge som muligt ud af danskerne ... :ermm:

Ja desværre, har vi mange af den slags muslimer i Danmark !

Det er ikke kun den kvindeforening i Vollsmose, der er mange flere, der aldrig har rørt en finger for Danmark, og aldrig har lært dansk.
I Danmark er syv ud af ti kvinder fra Somalia, Irak, Syrien og Libanon ikke i arbejde.

De er kommet for at blive forsørget - kontanthjælpen skulle aldrig have været udbetalt til dem, de er ikke til rådighed for arbejdsmarkedet og så kan danskere - ikke få udbetalt kontanthjælp, men den regel gælder selvfølgelig ikke, for de dovne muslimer  :bad:9

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-18-tv-2-paa-besoeg-i-somalisk-kvindeforening-i-vollsmose-ikke-en-er-i-arbejdeIman Hassan har boet i Vollsmose i 19 år. Hun har efter eget udsagn haft lønnet arbejde i alt i ét år og er lige nu på kontanthjælp.

***********

Jeg spørger forsamlingen, der på det tidspunkt består af 11 somaliske kvinder, hvor mange af dem, der kan tale dansk.

Ingen rækker hånden op. I stedet er der en af dem, der henter en tolk i et tilstødende lokale.

 :dash2: :dash2: :connie_22: :connie_13: :connie_nutzo:Hos kvindeforeningen Sahan i Vollsmose fortæller Iman Hassan, at hun har prøvet at få et job, og hun - særligt efter hendes syv børn er blevet større - er klar til at komme i arbejde.
:angry:

Citat slut

Danmark er til grin - vi smider de flittige mennesker ud, af landet, selv børn, der er født i Danmark, bliver skilt fra deres forældre, og sendt ud af landet - det har vi set mange gange.

Vi samler på muslimske forbrydere - vi samler på dovne muslimske kvinder, som vi gladeligt forsørger + deres 7-8 -9-10 børn  :bad:

Men syge danskere - skal slæbes på arbejde, om de så, skal have deres seng med - førtidspension, hvad er det... noget der eksisterede - før muslimerne indvandrede til landet med "mælk og honning"  her falder pengene ned fra himlen, det kan jo ikke blive bedre ..  næ.. de har det godt - men hvad med vores syge og gamle, de får lov tll, at sejle i deres eget lort.  :bad:

10
Debat om debatten / Sv: Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 15, 2018, 11:30:01 am »
Nej, du skal ringe til psykiatrisk afd. i Maribo og bed om at blive indlagt.

Det er jeg enig med dig i, El Nino, det må ikke være sjovt, for Poul J. med sådan en nabo, og ikke at forglemme nabo-
konen... nu er Poul banned, og de kan ikke køre hetz mod ham, hvad skal de så finde på.. flere ulovligheder - de har et kæmpe behov for opmærksomhed : "Se mig, se hvor fræk jeg er" det er sygeligt !


https://www.mx.dk/viden/videnskab/story/18645352 


Resultaterne viste, at mænd var mere tilbøjelige til at trolle end kvinder, mens de også havde et højt niveau af psykopati og sadisme. Derudover havde trollene lavere empati.

Undersøgelsen fandt også ud af, at trollene strategisk kunne forudsige deres ofres følelsesmæssige lidelse, og derfor kan den typiske troller nemt manipulere andres følelser.

11
Debat om debatten / Sv: Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 03:48:17 pm »
Liderlige politisk ukorrekt - jeg håber du morer dig  :connie_3:

12
Debat om debatten / Sv: Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 11:54:24 am »
Pas du dit og lad andre passe deres.

Nåå.. Carlo, du følte dig "truffet" - det må du undskylde  :boast:

13
Debat om debatten / Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 11:35:17 am »
Forskning: Folk der troller på internettet har disse to uhyggelige karaktertræk

https://www.mx.dk/viden/videnskab/story/18645352

Som bekendt, går politisk ukorrekt meget op i, hvem der er hvem - på debatten... det er gået op for mig, at han måske er personen, med de fleste troll-profiler  :bee: :connie_1:

Jeg gider ikke, spilde min tid, på alt det vrøvl, der ligger herinde, på Din debat, men jeg så lige denne artikel, som er meget interessandt:

Ny undersøgelse fra Science Direct viser at ​​trollere sandsynligvis har en skræmmende personlighed.


En 'troll' er et fænomen, der huserer på internettet, hvor en person skriver et indlæg på eksempelvis Facebook, der er egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion.

Folk gør deres bedste for at ignorere dem, men det kan være ret svært. Du kan blokere uønskede profiler og deres ubehagelige kommentarer, men deres vedholdenhed er typisk ubarmhjertig.

En ny undersøgelse har forsøgt at finde årsagen til, at trolls opfører sig sådan. Og det kan have rødder i en skræmmende psykologisk personlighed hos gerningsmændene.

Undersøgelsen, der er udgivet af Science Direct, udforskede personlighedstrækkene af ​​online-trollere, hvor de undersøgte deres niveauer af psykopati, sadisme og empati.

415 personer, hvoraf 36 pct. var mænd, 63 pct. var kvinder og 1 pct. var i kategorien Andre, deltog i undersøgelsen. Gennemsnitsalderen på deltagerne var på 23,37 år.

Resultaterne viste, at mænd var mere tilbøjelige til at trolle end kvinder, mens de også havde et højt niveau af psykopati og sadisme. Derudover havde trollene lavere empati.

Undersøgelsen fandt også ud af, at trollene strategisk kunne forudsige deres ofres følelsesmæssige lidelse, og derfor kan den typiske troller nemt manipulere andres følelser.


Så er der jo de troll, der åbenlyst er nogle platugler - de keder sig sikkert, og tror selv, de er så sjove  :hyper: :bad:14
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 13, 2018, 08:17:36 am »
Politisk ukorrekt

Citér
Kan I virkelig ikke se, at det er den samme person, der sidder og skriver det samme fra forskellige profiler?

Jo f.eks. skriver du fra profilen Frederico -  i øjeblikket, med hensyn til Der Rudi, så løber din fantasi af med dig, men selvfølgelig "Tyv tror hver mand stjæler"   :bad:

jeg vil anbefale dig, at beskæftige dig, med noget mere fornuftigt..
15
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 11, 2018, 11:02:46 pm »
Jeg har læst lidt, i de gamle debatter herinde.. som tiden dog går - men intet har ændret sig  :angry:Sv: GuBBi
« Svar #18 Dato: Oktober 27, 2016, 12:27:28 pm »


lyjse:


Citér
Jeg er enig med Anti-rød.

Det er en gang SPAM !!
Personer som må ha' et kedeligt liv - eller én syg person i flere "navne"  :bad:

DerRudi

Citér
Rigtigt. Men I bør lægge mærke til, at hr. GuBBi var online på Din-debat så sent som i aftes kl. 20:30 dansk tid.
Forummet har i øjeblikket mindst tre tråde med samme klage over, at psyko-stuen fra SOL har sat sig på Din-debat de sidste dage, men reagerer den såkaldte administrator?

Det skal vi næppe regne med. Han holder nok af at gå og spille braldermand ude i byen, "JEG ejer skam et debatforum" - men hans ligeglade indstilling til f.eks. klager over grovheder, spam og stalking gør ham efter min mening ikke egnet til at administrere et forum, der ellers kunne være sundt.

Prøv om ikke du kan købe domænet, Anti-rød, det kan næsten kun blive bedre.   :wink:

Ja, jeg er enig !

Sider: [1] 2 3 ... 132