Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 30
1
Videnskab / Jeg er dybt uenig
« Dato: I dag ved 03:53:40 pm »
Jeg tror du er ude i noget semantik debat frem for mening. I øvrigt mener jeg ikke du har ret i kritikken.

Ved at lave en måling af effekten bevises eksistensen af det målte samtidig. Dette fordi Årsagen til tyngdekraftens proportionalitet var en del af målingen.

"Tyngdekraft beviser" er bevidst diffust nok til at begræbet dækker både proportions beviser så vel som eksistens beviser.
Jeg understregede at det var Tyngdeloven som var bevist med pågældende usikkerhed. Den indeholder proportionaliten og dermed implicit eksistensen.

Det virker for mig unødigt at diskutere at det faktisk var "hvor stor er tyngdekraften?" som blev målt. Dette kunne man ikke uden en eksistens af tyngdekraften samt en kendt årsag til denne.Det handler simpelthen om at gravitation (som det rettelig hedder, fordi gravitationen virker mellem alle masser) er meget stærk, når man er helt tæt på (atomniveau) - og at den hurtigt aftager med afstanden.

Det ved man jo godt i forvejen, fordi et atom er meget stabilt - selvom atomet også består af protoner - men hvor nøjagtig er den matematiske model?


2
Videnskab / Jeg forstår ikke rigtig
« Dato: I dag ved 03:20:21 pm »
Der er i hvert fald noget, som holder mig ved jorden, så det er da kun tosser, som bestrider det.

Det du omtaler her handler om at bevise, hvorvidt gravitation er omvendt proportional med kvadratet af afstanden fra kilden til den fysiske mængde - og ikke om gravitation eksisterer.


3
Det handler vel mest om, hvem af dem man kan argumentere for, har nazistiske synspunkter.4
Samfund- & Kultur / Sv: Simpel matematik
« Dato: I dag ved 02:59:59 pm »
Jeg synes da nok, det siger noget, at den nyeste generation af indvandrere er mere religiøse og mere kriminelle, end deres forældre og bedsteforældre var, da de selv havde den alder.

Hvis islam er i gang med at nærme sig vores idealer, men bare er 50 år bagud, så burde de være nået til ungdomsoprøret nu, og det er ikke tilfældet. Det er det eneste, jeg påpeger.  :smile1:


Hvis der ikke er nogen voksen i en dansk familie - der har en uddannelse ud over grundskolen - er kriminalitetsniveauet lige så høj som de ikke vestlige efterkommeres.

Skulle de så ikke være nået til ungdomsoprøret endnu?

Desuden er de færreste efterkommere kriminelle - og vi taler om problemet i almindelighed - og ikke specielt frigørelse blandt kriminelle.
5
Samfund- & Kultur / Simpel matematik
« Dato: I dag ved 02:04:04 pm »
Det tager sin tid at ændre normerne, og på det område er muslimerne 50 år efter den vestlige verden.

Hvis vi skulle finde trøst i, at den muslimske del af befolkningen er i gang med at nærme sig vores vestlige normer, men bare  er 50 år bagud, så ville det betyde, at de i øjeblikket havde godt gang i deres eget ungdomsoprør a la 1968. Det er der desværre ikke noget, der tyder på, for efterkommerne er generelt set mere religiøse og mere kriminelle end de tidligere generationer.

Unge mænd er mere kriminelle end gamle mænd - og efterkommerne er generelt unge.

Så det fortæller os ikke noget.

6
 :big_grin:


Mimi Jacobsen, forhenværende partiejer (CD), forhenværende direktør i Red Barnet m.m. anlægger nu efter mange ugers betænkningstid injuriesag mod nuværende partistifter Rasmus Paludan.

I DR1-programmet 'Aftenshowet' kort efter valgets udskrivelse sad MJ og kom med den ene nazist-beskyldning efter den anden mod Paludan, imens hun som sædvanlig bandede og svovlede. RP grinede af hende og kaldte derpå hende for et "nazisvin."

https://www.berlingske.dk/politik/mimi-jakobsen-staevner-rasmus-paludan-for-injurier

Gad vidst, om hun kan slippe afsted med dette. Hun fik jo bare tilbage fra samme skuffe, hvilket hun tydeligvis ikke er vant til.  :smile1:

Injuriesager - handler de ikke ofte om ære? Sådan en har fru Jakobsen ikke, efter den udlændingepolitik hun og Arne Melchior førte, da de endnu havde sæde i Folketinget!

Imens er Stram Kurs på ny gået i gang med at indsamle vælgererklæringer til opstilling til næste folketingsvalg. Det bliver nok ikke så svært, hvis tallet stadig er godt 20.000 (nogle rumler jo med, at det skal sættes op). Der var trods alt næsten 10.000, der stemte på Paludan personligt ved valget den 5. juni.

Hendes grotte står åben.
Og muslimænnene står med måben?
Hun er nærmest radikal.
Muslimmand står med pikken klar?

7
Religion-& Filosofi / Sv: Ejendomsret til jord.
« Dato: I dag ved 12:31:20 pm »


Der er også huspriser der er faldet - hvordan forklarer du det, hvis det ikke handler om markedsværdier. Det er jo ikke alle huspriser, der er steget. Nogle er steget mere end andre alt efter hvor man befinder sig. Jeg kan heller ikke helt gennemskue, hvad du mener med, at værdistigninger i fast ejendom  er skabt i produktionen. Huspriser følger også inflationen.Du køber en bil, og så bliver den langsomt mindre værd indtil den bliver skrottet.

Sådan er det ikke med huse, og det skulle man ellers tro. Huspriserne er generelt steget meget - selvom huse ellers også slides med årene.

Det skyldes den generelle samfundsudvikling med stigende lønninger og øget konkurrence om jorden - og det er ikke penge, som husejerne har gjort noget for at (for)tjene.


8
Fri Debat / Kun ægte nazister
« Dato: I dag ved 12:16:35 pm »
Anklageren:
Citér
Nazisme er en europæisk politisk idé, som altid skal bortforklares.

Man må i hvert fald sige, at du har været ferm til at forplumre, hvad idéen går ud på med dine utallige beskyldninger mod andre debattører herinde for at være "nazister".  :JC_ghey:

Jeg har kun "beskyldt" rigtige nazister for at være nazister - og det har aldrig været tilhængere af Dansk Folkeparti eller lignende  :smile1:

Det drejer sig næsten udelukkende om Licensnægteren, som tit har skrevet om NMR - der er selverklærede nationalsocialister.
9
Videnskab / Det er mere problematisk at holde får i subarktis
« Dato: I dag ved 12:11:36 pm »
Hvis man vil forstå naturen, så skal man også have levet i den - så der er nogen helt grundlæggende ting, som landbefolkningen bedre forstår.

Nej, det forstår landbefolkningen ikke. F eks naturen stofskifte. De er vant til at man bare køber noget kunstgødning og strør ud.

Lyjse ved f eks ikke, at jo længere man kommer mod nord, jo mindre protein dannes der i planterne. Derfor vil kvægdrift i Grønland kræve importeret proteintilskud for at give mælk og tilvækst

Man kan godt holde hårdfør kvæg i Grønland, men ydelsen er lav.
Det gør man derfor kun i begrænset omfang, men danskerne har indført fåreavl for at skabe erhvervs muligheder.

Jeg synes ikke, det var nogen god idé. Får og geder ødelægger vegetationen over hele kloden.

I Grønland har man på egnede steder gravet ned og har lavet en profil af muldlaget.

Man kan se, at indtil nordboerne indvandrede, blev der meget langsomt opbygget et muldlag - som efter nordboerne kolonisation blev afløst af et sandet lag på grund af sandflugt.

Det var fårenes græsning, der ødelagde vegetationen og udløste erosion.


10
Fri Debat / "Nazist" er ikke "en skuffe"
« Dato: I dag ved 11:41:14 am »
Nazisme er en europæisk politisk idé, som altid skal bortforklares.


11
Anklageren:
Citér
Nu er jeg spændt på, om DerRudi kommer med den om slaget ved Wien i 1683 igen?
Den har vi fået mange gange - også af andre  :smile1:

Vær lige så venlig at nævne, hvor det er, jeg skal have nævnt dette slag igen og igen? Jeg kan ikke selv erindre det.

Man kan selvfølgelig godt give sig til at diskutere, om kristne eller muslimer er mest aggressive. Jeg synes ikke, der er nogen tvivl.

- men du vil ikke bestride, hvem der angriber hvem militært og skaber flygtninge strømme.

12
På grund af invasionerne blev millioner drevet på flugt, og de flygter stadig, fordi området blev ustabilt. Vi fik også jihadistisk terrorisme rettet imod europæiske mål.

Noget lignende i Afghanistan. Før invasionen var der stort set ingen afghanske flygtninge i Europa.

Så kan man jo diskutere, om det er de kristne eller muslimerne, der er mest aggressive - men fakta er, at det er de vestlige lande, der har angrebet lande i Mellemøsten militært - ikke omvendt.

Nu er jeg spændt på, om DerRudi kommer med den om slaget ved Wien i 1683 igen?

Den har vi fået mange gange - også af andre  :smile1:


13
Samfund- & Kultur / Du er et dumt svin
« Dato: I dag ved 10:18:08 am »
Ja, hvad er det nu for en smiley, Rudi altid selv plejer at bruge? Nåh ja, den her  :Gigakach_02:

 :big_grin:

 :bad:

14
Anklager

Citér
Teorier om verdens undergang har let ved at bide sig fast i nogen mennesker, og sådan har det altid været.

Jeg så en udsendelse fra Grønland i aftes, jeg troede slet ikke, der var noget grønt deroppe, men de havde jo får, og havde høstet wraphø, og de havde en enkelt ko. Hvis klimaet blev sådan, at de kunne have mere græs, ville de også have flere køer.

Sidste sommer, havde vi tørke, og træer og buske hang med "næbbet" - nogen gik ud, men så er de da kommet  tilbage med "fuld styrke" i år, alt gror helt vildt, og har det ikke altid været sådan....

Nogen taler om hungersnød - ikke nok føde til menneskene, samtidig vil de udrydde dyrene, og leve af planter, men hvor dumme, har folk lov til at være... de kan da ikke dyrke planter, uden gødning fra dyrene  :hyper:

Jeg er overbevist om, at temperaturen stiger, og at det vil give mange problemer i fremtiden - men jeg tror ikke, at det er verdens undergang.

Jeg kan se, at Veganerpartiet har indsamlet 5.557 vælgererklæringer til folketingsvalg - og det er ret mange.

https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

Vi er enige om, at det er et problem, hvis de får stor indflydelse på lovgivningen i fremtiden.

Hvis man vil forstå naturen, så skal man også have levet i den - så der er nogen helt grundlæggende ting, som landbefolkningen bedre forstår.
15
Samfund- & Kultur / Sv: Voldspsykopater
« Dato: Juni 19, 2019, 11:07:39 pm »
Som en upartisk journalist selv oplevede det, så er den "fest" et voldsmekka for højreekstreme mennesker:

"I mellemtiden har en stor, midaldrende mand med langt hvidt hår, der er samlet i en pisk i nakken, stillet sig meget tæt op ad mig. Jeg spørger, om han ved, hvem den første taler er?

»Må jeg godt sparke ham ned?«, svarer manden med et spørgende blik på Uwe Max.

»Nej«, svarer bartenderen. »Hvorfor vil du sparke ham?«.

»Fordi han er en kæmpe idiot!«, siger hårpisken, som ikke er 100 procent ædru."

https://politiken.dk/magasinet/feature/art5582257/H%C3%B8jrefl%C3%B8jen-splitter-paradiset-ved-Moss%C3%B8

GYYYYYYSSider: [1] 2 3 ... 30