Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Forsvareren

Sider: [1] 2 3 ... 148
1
Fri Debat / Sv: Fordele ved at konvertere til islam
« Dato: I dag ved 12:13:07 pm »
Når man medtænker, at møgsvinet Forsvareren med 'rund hånd' kalder omtrent alt til højre for Venstre for "nazisvin", fascister osv., vil der godt nok blive trangt med plads i de koncentrationslejre, han utvivlsomt ville oprette, hvis han havde magt som agt. Det får han heldigvis aldrig - med mindre det skulle ske med islamisk hjælp!
Der er forskel på en hadefuld, hævngerrig og frådende arrig person som Patrioten, der har et eller andet, som han skal have hævnet, og så folk, der bare ønsker at begrænse indvandringen.

At du så også er islamofob og imod indvandring af racistiske grunde er noget andet. Jeg kender dig ikke godt nok til at vide, om du også er hadefuld og hævngerrig ligesom Patrioten eller, om du også bare er kritisk over for, at Vesteuropa ikke bare lader lader sine befolkninger uddø, ligesom Østeuropa jo gør. (F. eks. er Ruslands befolkning faldet med 750.000-800.000 mennesker om året siden 1991.)

2
Det er sku op ad bakke for løgneren der kalder sig “videnskabsmand” 😀

“Muslimer er stærkt overrepræsenterede i Europas fængsler”

https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/muslimer-er-st%C3%A6rkt-overrepr%C3%A6senterede-i-europas-f%C3%A6ngsler
Du klamrer dig til små bitte halmstrå, mens du jo er ved at gå til af alt dit afsindige had og din hævntørst, og fråden står ud af munden på dig af bare raseri over, at vi ikke alle farer ud og begynder at overfalde og myrde de 800.000 indvandrere, fordi 300.000 af dem er muslimer, og du kan bevise med dine historier, at omkring 10 af dem er kriminelle, og de udgør en lidt større procentdel af de indsatte i fængslerne end de 13,8%, som de jo udgør af befolkningen.

Men det er jo dig, der er en stakkel og burde under psykiatrisk behandling, så du kunne lære at slappe af og komme af med alt dit afsindige had, hævntørst og ondskab.

3
Fri Debat / Sv: Fordele ved at konvertere til islam
« Dato: I dag ved 08:34:51 am »
Satans religion - ja mon ikke og så har medierne oven i købet den frækhed at kalde dette affald for “danskere” .
Medierne kalder jo også hadefulde, hævngerrige nazisvin som dig for “danskere” i stedet for kriminelle afskum, hvilket jo er alt for blødt og venligt til sådan nogle som jer. I burde jo spærres inde på lukkede anstalter i stedet for.

4
Fri Debat / Sv: Jøderne skal ud af Europa
« Dato: Februar 15, 2020, 09:22:09 pm »
Hvad er det lige i mit indlæg der er løgn hr.”videnskabsmand” ???

Lad os nu for en gang skyld høre hvad det er der er løgn !!!

Normale mennesker plejer at begrunde sine beskyldninger hvilket jeg gør med utallige beviser og her nævner jeg politibeskyttelse, koranklodser og bilafbrændinger så forklar lige hvorfor det er løgn !

Min ondskab, hævngerrighed og had til muhammedanere kommer præcis samme sted fra som muhammedanernes ondskab, hævngerrighed og had til “vantro” !!!

Logisk for patrioter og ulogisk for udanske venstreradikale  :yes:
Du kæmper desperat for at finde historier om indvandrernes kriminalitet, og det kniber jo gevaldigt for dig. For der eksisterer jo ikke nok af den slags historier til overhovedet at bekræfte dine løgne om, at al kriminalitet skydes indvandrere. Eller om at alle indvandrere skulle være muslimer.

Så du finder alle de historier, som du overhovedet kan, og supplerer dem så med andre historier, hvor der “måske” kunne være tale om indvandrere, men hvor der jo oftest ikke er det. Desuden er næsten ingen af de kriminelle indvandrere muslimer. Men lige så lidt religiøse, som flertallet af de etniske danskere jo er.

Jeg kunne bringe mange flere historier om kriminelle etniske danskere, end der findes af sådanne historier om indvandrere. Desuden er der over 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark, men kun omkring 5.000 kriminelle i alt, og de fleste af disse kriminelle er etniske danskere. Der er også kun omkring 300.000 muslimer, men altså næsten 3 gange så mange indvandrere.

Så du lyver jo, så vandet driver, med dine løgne om, at alle indvandrere er både kriminelle og muslimer. For    det er så godt som ingen af dem jo.

Alt dettte vidste du jo udmærket godt i forvejen. Men alligevel poster du hundredevis af indlæg, der jo alle påstår det stik modsatte, i dit had og din hævntørst for at få alle danskere til at hade indvandrerne bare, fordi en enkelt indvandrer jo formentlig engang gjorde et eller andet imod dig. Men hvad var det, som denne indvandrer gjorde imod dig og, som var slemt nok til at udløse dit ekstreme had og din voldsomme hævntørst, der jo ikke engang ser ud til at aftage med tiden?

5
Fri Debat / Sv: Jøderne skal ud af Europa
« Dato: Februar 15, 2020, 03:31:12 pm »
Pssst Carlo - Meget fint at muhamzernyt holdes i en og samme tråd.
Må vi ikke snart få at vide, hvad det var en eller anden indvandrer gjorde imod dig, så du nu har brug for at beskylde samtlige indvandrere og nazimodstandere for at være fanatiske muslimer og fortælle en masse løgnehistorier om dem hver eneste dag bare for at få forløsning for dit ekstreme had og din trang til hævn?

Stjal en indvandrer din dame og vidnede derefter imod dig, så du kom i fængsel? Eller hvad skete der egentlig?

“Eller hvad skete der egentlig?”

Nu går du jo meget op i historie hr. “videnskabsmand” så hvis du blot skimmer den forfærdelige forandring samfundet er undergået siden de første flokke af invasive muhammedanere holdt deres indtog i Danmark for ca. 40 år siden ville du ikke spørge så dumt  :negative:

Skal jeg komme med remsen igen eller kan du den udenad ?

Hint: Politibeskyttelse, koranklodser, bilafbrændinger osv. osv.......
Ja, løgne, løgne, løgne, løgne og løgne. Kan du virkelig ikke andet?

Jeg har kendt mange andre løgnere i mit liv. Men aldrig nogen, der bare lyver hele tiden sådan, som du jo gør. Desuden plejer andre at lyve for at beskytte sig selv, hvorimod du jo bare lyver hele tiden af had, hævngerrighed og ondskab. Så du er jo ubetinget den værste af dem alle.

Så derfor spørger jeg dig igen: Hvor kommer al din ondskab, din hævngerrighed og dit had fra?

6
Politik / Sv: Kravet om at hade perkere
« Dato: Februar 15, 2020, 02:44:38 pm »
Når negrene kunne smide de hvide ud af Zimbabwe, hvorfor skulle vi så ikke kunne smide muhamzerne ud af Danmark?
Ku Klux Klan kæmpede i mange år for at få sendt de sorte i USA tilbage til Afrika efter slaveriets ophør. Men det lykkedes jo heller aldrig. :smile1:

7
Er der ikke andre steder op nettet, man kan debattere, hvor det hele ikke handler om islam?
debatten.net Men jeg finder diskussionerne derovre kedelige.

8
Ja, men det som bekymrer dem i øjeblikket er 'Lone Wolves'- terror. Halle-gerningsmanden var totalt ukendt af myndighederne. NSU-gruppen var ikke kommet i efterretningstjenestens kikkert. Og vi husker selv Breivik, som slog til som et lyn fra en klar himmel.

I Tyskland har politiet flere beføjelser end dansk politi, til f eks at bruge 'agent provocateurs' og til at infiltrere grupper under mistanke. Det anser jeg for principielt tvivlsomt. Men den er sikkert god nok med den gruppe de lige fik fat på.

Nu er det hverken for at afspore eller få det til at dreje sig om muslimer. Men nu har du åbnet tråden, så må det være legitimt at svare.

I efteråret var omfattende arabisk klan-kriminalitet oppe i Tyskland. Og gennem længere tid har der været sager med omfattende bedragerier, for store beløb, mod ældre med borgere. Nu fik tysk og tyrkisk politi fat i gruppen. Ved at anvende en 'agent provokateur'. En ældre dame der ikke lod sig snøre, tilkaldte politiet og så klappede fælden, med et call-center i Izmir i Tyrkiet.
Du skal selv passe på Carlo. Se bare:
https://nordjyske.dk/nyheder/danske-rockere-bag-afpresning-i-thailand/353ce72f-e235-4b91-96cd-9bbff9b4bbd5
https://ekstrabladet.dk/ferie/udland/article4213410.ece
https://politiken.dk/rejser/nyheder/art5502537/Dansk-Thailands-favorit-plages-af-kriminalitet-fup-og-ulykker
https://www.dr.dk/nyheder/udland/fakta-disse-syv-ting-er-nu-forbudt-i-thailand
https://www.dr.dk/nyheder/udland/thailandsk-politi-draeber-soldat-bag-massedrab-i-indkobscenter
https://nyheder.tv2.dk/article.php/id-50477991.html
https://www.berlingske.dk/samfund/dansk-bandidos-rocker-faengslet-i-thailand
https://itwatch.dk/secure/ITNyt/Brancher/Sikkerhed/article9746720.ece
https://www.computerworld.dk/art/223626/verdens-vaerste-bank-hacker-anholdt-i-thailand
https://www.wwf.dk/?4122
https://www.dn.no/utenriks/thailand/bangkok/kriminalitet/eks-politisjef-lante-penger-fra-eier-av-massasjeinstitutt/2-1-270356
https://www.vice.com/da/article/59jqea/piller-raves-og-mord-saadan-gik-det-helt-galt-for-thailands-fuldmaanefester

Tror du, at problemet kommer af, at buddhister er mere kriminelle end muslimer? :smile1:

9
Fri Debat / Sv: Jøderne skal ud af Europa
« Dato: Februar 14, 2020, 07:53:30 pm »
Pssst Carlo - Meget fint at muhamzernyt holdes i en og samme tråd.
Må vi ikke snart få at vide, hvad det var en eller anden indvandrer gjorde imod dig, så du nu har brug for at beskylde samtlige indvandrere og nazimodstandere for at være fanatiske muslimer og fortælle en masse løgnehistorier om dem hver eneste dag bare for at få forløsning for dit ekstreme had og din trang til hævn?

Stjal en indvandrer din dame og vidnede derefter imod dig, så du kom i fængsel? Eller hvad skete der egentlig?

10
Fri Debat / Sv: Det ved du ikke, når du ikke har læst den
« Dato: Februar 14, 2020, 06:06:26 pm »
I din egen bibel - Wikipedia - som så trofast har fulgt dig på Din-Debat, så kan man læse:

"Den vigtigste historiske kilde til nazismen er "Mein Kampf", forfattet af NSDAP´s leder Adolf Hitler i 1924, hvor han sad i arrest for det mislykkede ølstuekup. Heri fremlægges grundlaget for den nazistiske ideologi."

https://da.wikipedia.org/wiki/Nazisme

Gå ned til overskriften "Mein Kampf" - der står det.
Jeg er ligeglad. Selvom wikipedia normalt er en særdeles seriøs kilde, så er også den jo bygget på den almindelige propaganda og opfattelse af, at nazismen var et diktatur, hvor Hitler bestemte alt og alle de andre bare var får. Men dette er jo alt for forenklet og holder ikke, hvis man søger dybere ned i tingene.

Du kunne næsten lige så godt påstå, at USA er et diktatur, hvor Trump bare bestemmer alt. Store firmaer er også diktaturer, hvor enten ejeren eller den administrerende direktør jo i princippet kan bestemme alt. Men det gør ejeren af et verdensomspændende firma eller dets administrerende direktør jo ikke alligevel. For det ville han jo slet ikke kunne overkomme.

Sådan var det også i nazipartiet og i Nazityskland. De øvrige topnazister skulle nok vare sig for at gå imod Hitler. Men ikke desto mindre gjorde de sig store anstrengelser for at manipulere ham og forhindre andre, som de var uenige med, i overhovedet at kunne komme til at tale med Hitler. De vogtede på hinanden, og de frygtede hinanden, hvilket jo var særdeles klogt. For ellers kunne det nemt være gået dem lige så slemt, som det gik Ernst Röhm, selvom han både var loyal og leder af SA. Han var imidlertid for godtroende og blev derfor myrdet under en ferie, fordi Himmler så SA som en konkurrent til hans eget SS. Selvfølgelig havde Himmler sammen med Goebbels manipuleret Hitler gennem et stykke tid med anti-SA propaganda, før det endelig lykkedes dem at få Hitler til at godkende “de lange knives nat”.

Goebbels overlevede ved både at være 100% loyal over for Himmler og Hitler. Men også Göring fik Himmler og Goebbels kørt ud på et sidespor, så Göring havde svært ved at komme i kontakt med Hitler. Göring overlevede dog ved dels at acceptere dette og dels at udnytte sit gestapo til at spionere og vide alt om, hvad de andre lavede og nok pønsede på.

Hitler var formentlig uvidende om alt dette. Så tro ikke, at Hitler vidste alt eller tog alle beslutninger uden at diskutere beslutningerne med nogen som helst.

I de sidste år var det så i stedet Bormann, der havde magt til at kontrollere, hvem der kunne komme til at tale med Hitler, og den magt udnyttede Bormann til fulde.

11
Fri Debat / Sv: Jøderne skal ud af Europa
« Dato: Februar 14, 2020, 05:07:20 pm »
Jamen - Mein Kampf er den centrale historiske kilde til forståelse af nazismen.
Næh, den er nok mere den centrale historiske kilde til forståelse af personen Adolf Hitler.

Hvis du også ønsker at forstå, hvilke roller Himmler, Goebbels, Heydrich, Göring og Bormann havde, og disse personers indflydelse og betydning for hele nazismens udvikling fra 1918 til 1945, så kan den nævnte dokumentarserie på Netflix stærkt anbefales.

12
Fri Debat / Sv: Jøderne skal ud af Europa
« Dato: Februar 14, 2020, 04:49:50 pm »
Har du læst Mein Kampf ?
Nej, jeg har set Netflix serien “Hitler’s Circle of Evil” fra 2017, hvor det hele er beskrevet kronologisk i 10 afsnit, der varer omkring 55 minutter pr. afsnit. Serien beskriver fremragende alle de forskellige topnazisters roller i hele udviklingen.

At Hitler allerede fra starten var tysk patriot og ledte efter syndebukke, som han kunne give skylden for det forræderi, som han opfattede Versailles trakten som, er der intet nyt i. Hitler ønskede at genrejse Tyskland og få straffet kommunisterne samt at få jøder og andre, der ikke havde delt den tyske patriotisme, smidt ud af Tyskland. Men folkemordene og udryddelseslejrene blev skabt af Himmler og Heydrich, der også holdt disse ting skjult for hele den tyske befolkning. (Hitler vidste formentlig en hel del om, hvad der foregik, selvom han vist aldrig som de to nævnte overhovedet besøgte lejrene eller var involveret i deres overvejelser om, hvordan lejrene kunne blive så “effektive” som muligt.)

13
Fri Debat / Sv: Jøderne skal ud af Europa
« Dato: Februar 14, 2020, 08:57:33 am »
”Jøderne skal ud af Europa, men hvis de ikke vil gå frivilligt, ser jeg ingen anden udvej end at udrydde dem. Når jeg tænker overdet, synes jeg, at jeg er usædvanlig human.” Sagt af Adolf Hitler.

Hvis ovenstående havde været et officielt udsagn fra den tyske Führer, kunne den store tragedie måske have været undgået.

Hitler havde åbenhjertigt skrevet om sit had til mennesker af jødisk herkomst i sin bog ”Mein Kampf”, men ingen - heller ikke de fleste tyske jøder - troede, at han ville gøre alvor af sine ord og bogstaveligt talt forsøge at udrydde den jødiske befolkning fra jordens overflade.
Det var nu heller ikke Hitler selv, der tog initiativet til dette. Han hjalp endog en jøde, som han kendte, med at komme til Italien for at undgå jødeforfølgelsen i Tyskland. Desuden strittede han længe imod, da især Himmler og Heydrich pressede på for at få løst “jødeproblemet” mere effektivt. Men til sidst gav Hitler alligevel efter og gav dem frie hænder.

14
Fri Debat / Sv: Det er meget følelsespræget
« Dato: Februar 14, 2020, 04:38:44 am »
Tag f. eks. Spanien, der på 11 år fik et gigantisk fald i fertiliteten på hele 40%, så den nu ifølge https://www.alliancevita.org/en/2019/06/spain-40-fewer-babies-in-11-years/ er nede på kun 1,25 barn pr. kvinde. Spanien har desuden den fjerde højeste arbejdsløshed blandt OECD landene, fordi de aldrig er kommet over finanskrisen i 2008-2014, ....................................

Nej, det er ikke derfor fødselstallet falder. Det er som følge af et verdensfænomen. Kvinderne vil ikke kendes ved de fromme katolske gutter, hvis fromhed ikke er dybere end at de fejrer konens første graviditet med en tur på bordel.

Spanske kvinder har taget konsekvensen og vælger et liv som singler uden børn.

Også i Marokko er der samme udvikling igang så jeg en udsendelse om på tysk telly. Kvinderne kan ikke finde gutter til at stifte familie med. Han vil bare være en klods om benet. Og rigtigt. De marokkanske kvinder der vælger deres eget uafhængige liv går det godt for. Det er med shoppingture til modebutikker i Paris og det hele, hvilket de ikke kunne med en mand.
Du har jo åbenbart svært ved at læse indenad, siden du kommer med et sådant “goddag mand - økseskaft!” svar? For jeg skrev intet i det citerede om, hvorfor fødselstallet falder.

Det gjorde jeg derimod tidligere i tråden. Men grunden til, at fødselstallet falder, er jo vigtig nok til at blive gentaget og uddybet. Hovedgrunden er som tidligere nævnt, at forældrene ikke mere har brug for at blive forsørget af deres børn, når forældrene ikke mere selv kan arbejde sådan, som det jo var tilfældet i alle lande tidligere. Kvinderne er kommet på arbejdsmarkedet og går ikke mere hjemme for at passe og føde en masse børn. Vi har desuden fået pensionsordninger overalt i samfundene, så vi heller ikke mere skal forsørges af vore børn uanset, om vi får børnene eller ej. Så vi har fået frihed til eventuelt at vælge børnene fra, hvad vi jo ikke havde før i tiden, hvis vi ville undgå at skulle ud med tiggerstaven og flytte ind på fattiggården som ældre.

Ovenstående forklarer dog ikke, hvorfor fødselstallene er faldet endnu mere i Sydeuropa end i Nordeuropa eller, hvorfor de er faldet langt mere i Spanien end i Frankrig? Eller hvorfor befolkningstilbagegangen er blevet så enorm i Østeuropa? Men det må der jo så være andre ting, der forklarer?

At befolkningstilbagegangen har været enorm i Østeuropa, forklarer man så med, at Østeuropa i modsætning til Vesteuropa ikke har tilladt den indvandring, der hos os har bevirket, at befolkningstallene alligevel ikke er begyndt at falde endnu. Dette er jo korrekt. Men også i Vesteuropa er det jo nærmest uundgåeligt, at befolkningstallene snart begynder at falde og, at det derfor bare vil gå hurtigere og hurtigere. For fødselstallene falder jo stadigvæk, og vi skærer jo også ned på indvandringen alligevel.

At fødselstallene er faldet mere i f. eks. Spanien end i Frankrig hænger tilsyneladende sammen med børnefamiliernes vilkår. Frankrig har gjort flere ting end Spanien for at gøre det nemmere fir kvinder at få børn. Dette handler om ting som barselsorlov, bedre mulighed for kvinder for at nøjes med deltidsarbejde, mens børnene er små og så videre.

Så generelt er fødselstallene åbenbart faldet langsommere i Nordeuropa end i Sydeuropa, fordi vi har gjort livet nemmere for småbørnsfamilier, end lande som Spanien og Grækenland har. Vi har jo barselsorlov, vuggestuer, børnehaver og er meget positive over for, at kvinder med børn højst arbejder 30 timer om ugen. Alligevel er der intet, der tyder på, at det er nok til at forhindre, at fødselstallene også fortsat vil falde hos os. Dette hænger sikkert sammen med, at parforhold sjældnere og sjældnere holder i mere end nogle år og, at kvinderne derfor mere og mere må indstille sig på at skulle kunne fungere som enlige mødre og derfor kun ønsker få børn.

Så vi kan jo spørge os selv, hvad der skal til for at få denne udvikling til eventuelt at vende? Jeg ser ikke rigtigt nogen mulighed for dette. Vi kan forbedre kvindernes muligheder for at kunne fungere som enlige mødre endnu mere. Dette vil kunne reducere tilbagegangen i fødselstallene en del. Men vi kan jo næppe komme tilbage til de gamle familiestrukturer, hvor manden var forsørgeren og, hvor ægteskaber bare holdt for evigt, så kvinderne kunne koncentrere sig om børnene. Derfor anser jeg det for usandsynligt, at europæiske lande igen vil begynde at få fødselsoverskud de næste par hundrede år. I stedet risikerer vi nærmere, at Europa vil ende med at blive lige så tyndt befolket som Grønland, selvom Europa endnu er den tættest befolkede verdensdel efter Asien.

15
Fri Debat / Sv: Overbefolkning
« Dato: Februar 13, 2020, 09:53:19 pm »
Du har da helt ret, hvis du bare ønsker, at Europa fortsat skal gå ned med flaget og have en uddøende befolkning, mens Asien (og måske senere også Afrika) kommer til at dominere hele verden.

Hvis man ønsker at dominere verden, så er vejen næppe overbefolkning, for overbefolkning giver mangel på mad, vand, energi og land.

Der er alt for meget fokus på enkle forklaringer - men den eneste mulige løsning er, at der bliver født færre børn - så ingen kan vinde ved at føde mange børn.

En stor del af den fremadrettede vækst i Jordens befolkning, sker i Afrika omkring ækvator - så de er sikre tabere, men det har de jo været længe.
Du ønsker ligesom racisterne, at Europa bare skal uddø. Men det er I ene om. Andre ønsker derimod at få stoppet processen. Frankrig er vist det land, der har gjort mest for at få gang i fødslerne og undgå at ende i en situation, hvor hovedparten af befolkningen er 70-100 gammel. Men læs selv https://qz.com/1325640/the-european-countries-that-desperately-need-migrants-to-avoid-demographic-decline-and-those-that-dont/

Sider: [1] 2 3 ... 148