Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Otto Gobbo

Sider: [1] 2 3
1
Politik / Sv: Ingen skyer på himlen i rød blok
« Dato: August 31, 2019, 06:38:46 am »
Nu trækker de sorte skyer op om den tåbelige bonderøv tåberne har valgt midlertidig
https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11574382/den-stoerste-fadaese-nogensinde-i-dansk-udenrigspolitik/

Hun er uegnet tilden post tag det væk!!

2
Politik / Sv: St. Louis og den frie våbenlov
« Dato: August 31, 2019, 06:32:30 am »
I St. Louis var der 66,1 drab per 100,000 indbyggere i 2017.

Det svarer til, at der var 650 drab i København om året - hvis lige så mange blev myrdet der - og det kan man sammenlige med antallet af drab i hele Danmark, som er faldet markant fra et højdepunkt på 60-70 i starten af 1990'erne - til 43,6 i perioden 2007-2016.

https://www.pewresearch.org/fact-tank/2018/11/13/despite-recent-violence-chicago-far-from-u-s-murder-capital/

83 procent af de begåede drab i St. Louis var skudrelaterede, og til sammenligning bliver under 25 procent af drabene i Danmark begået med skudvåben

Jeg tror, at forskellene skyldes forskellige våbenlovgivninger.

Mere end 90 procent af ofrene i St. Louis var afroamerikanere.

Sidste weekend mistede tre børn mellem 10 og to år livet under skyderier i St. Louis - og mindst 12 børn har mistet livet i skyderier siden april.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/12-boern-er-blevet-skuddraebt-i-st-louis-siden-april-nu-udlover-politiet-kaempedusoer

Jeg er sikker på det skyldes en dårlig cocktail af befolkningssammensætning, akkurat som skyderierne her hjemme i størstedelen af tilfældene, er nogen der ikke hører til her.

Ikke at det er et problem de skyder hinanden,tværtimod.
De skal bare lære at ramme bedre.


3
 :MG_216: :yes:

Det har det pjokkede ros sgu godt af.


Selv med en metalstang så er Antifa nogle svagpissere

https://www.youtube.com/watch?v=EB2gcQXj3Z0

4
Samfund- & Kultur / Sv: Det er overvurderet
« Dato: August 29, 2019, 03:36:48 pm »
De penge er godt givet ud, importen af sociale tilfælde bliver meget dyrere i længden.
Ikke sært den reelle regning for det eksperiment hemmeligholdes, det første Thorning-Shit gjorde da hun desværre kom til var at stoppe den undersøgelse, Norge turde https://politiken.dk/udland/fokus_int/Flygtningestroem/art5594763/Norge-risikerer-at-ende-med-en-flygtningeregning-p%C3%A5-600-milliarder

Stikprøvekontroller forhindrer ikke "sociale tilfælde" i at krydse grænsen en anden dag, hvis de bliver stoppet ved grænsen.

Jeg vil også fortrække den grænsekontrol Nyrup ødelagde med hans Schengen shit.

5
Fri Debat / Sv: Mere klima.
« Dato: August 29, 2019, 03:34:21 pm »
Statsministeren kan heller ikke lide Thunberg, hun benyttede forsvarets privatfly den 18/8, til Kangerlussuaq i Grønland, trods der lige efter hun er lettet fløj et et rutefly fra Air Greenland. Til samme destination.

Klimahykeriet vil ingen ende tage.

Otto Gobbo ligner Anti-rød lidt, med vilde fagter i alle retninger, men skrivestilen er en lidt anden.

Carlo forsætter som profil gnasker.

6
Fri Debat / Sv: Mere klima.
« Dato: August 29, 2019, 02:49:27 pm »
Så kan jeg så regne ud at du ikk kan lide den lille Thunberg og vel heller ikk miljø politikken som er så vigtig for os allesammen,  :girl_sad:

Statsministeren kan heller ikke lide Thunberg, hun benyttede forsvarets privatfly den 18/8, til Kangerlussuaq i Grønland, trods der lige efter hun er lettet fløj et et rutefly fra Air Greenland. Til samme destination.

Klimahykeriet vil ingen ende tage.

7
Religion-& Filosofi / Sv: Kendt muslim ekskluderet fra Enhedslisten
« Dato: August 29, 2019, 02:14:47 pm »
Enhedslisten vælger at ekskludere en islamist. Hvad er så problemet?Problemet er ikke han blev ekskluderet, men at han blev medlem.

Set i et større perspektiv er "i" så henrykte for muhammedanere, at de kan blive medlem af vort samfund.

Det er da lige hvad man forvente af klientpartiet Ønskelisten.

Skal vi råbe racist efter dem nu de kasserer en muslim på grund af hans tror fyda føjda.

8
Fra medierne / Sv: Fængsel og udvisning: Dømt for voldtægt af 27-årig
« Dato: August 29, 2019, 02:10:57 pm »
Otto Gobbo er enten ikke så ny her på debatten som han/hun vil have vil skal tro eller også har han/hun læst den gamle debat meget grundigt.

Skrid , profilgnasker!

9
Mette Frederiksen er igang med at finde ud af at få udvisningen omstødt, han har måske haft job eller taget vuc, så han kan blive.

I Danmark kan en politiker ikke omstøde en dom - og heller ikke en statsminister - fordi Grundloven siger, at statens magt skal være delt i tre:

En lovgivende
En udøvende og
En dømmende magt

Systemet bliver kaldt for magtens tredeling og skal forhindre, at magten bliver misbrugt.

S er skide ligeglade med Grundlovs brud, det har de bevist flere gange.

10
Fra medierne / Sv: Fængsel og udvisning: Dømt for voldtægt af 27-årig
« Dato: August 29, 2019, 01:28:25 pm »
Han er også en Kosovomuhamze som ForræderDanmark har lukket ind i landet  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Citér
Kvinde gennemlevede et mareridt med voldtægt, vold og trusler en fredag i maj. Nu er manden, der er fra Kosovo, idømt ubetinget fængsel, udvisning og indrejseforbud. Han ankede øjeblikkeligt.
Aabenraa: 30-årige Fatlum Beqaj, der er statsborger i Kosovo, er ved Retten i Sønderborg blevet dømt for at have begået en voldtægt ved "andet seksuelt forhold end samleje", ligesom han er kendt skyldig i vold og trusler.

Ofret er en 27-årig kvinde, der ifølge anklageskriftet mødte sin overfaldsmand på en rasteplads ved Gammel Ribevej i Aabenraa fredag den 3. maj. Her truede han i tidsrummet fra cirka klokken 8 til cirka klokken 14 kvinden til oralsex, som førte til sædafgang. I samme tidsrum har gerningsmanden i et område nær Åbæk Strand, også ved Aabenraa, slået hende med en ledning og truet hende med en boltsaks. Efterfølgende er kvinden under en køretur blev slået i hovedet med både flad og knyttet hånd.

Den 30-årige mand blev idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel, ligesom han blev udvist med et indrejseforbud på 12 år. Han nægtede sig skyldig og ankede dommen på stedet.

Han er nu varetægtsfængslet indtil ankesagen.

https://www.jv.dk/aabenraa/Faengsel-og-udvisning-Doemt-for-voldtaegt-af-27-aarig/artikel/2749202

Mette Frederiksen er igang med at finde ud af at få udvisningen omstødt, han har måske haft job eller taget vuc, så han kan blive.

11
Fri Debat / Sv: Mere klima.
« Dato: August 29, 2019, 01:25:37 pm »
Den 16-årige miljø Guru, den Svenske miljøaktivist Greta Thunberg har været på vej i sejlbåd over atlanten til klimatopmøde i New York hvor hun nu er ankommet i god behold kun lidt grøn i hovedet. (fik hun miljø nok.)?

Hun indledte onsdag sit togt fra den britiske by Plymouth med retning mod New York, hvor hun skal deltage i et klimatopmøde i forbindelse med FN's Generalforsamling.

 Hun sejlede af miljøhensyn over atlanten for at deltage i de klimaforhandlinger som der sikkert heller ikke kommer noget ud af.

Hun ville ikke flyve for det belaster miljøet, såå hun blev inviteret med på den 60 fod lange, sejlbåd Malizia II, Båden er en kapsejler der kan skyde 35 knob og som er udstyret med solpaneler og turbiner under vandet, som kan generere CO2-neutral elektricitet. Intet mindre kan gøre det når man er miljø Guru og nærmest Gud i miljøkredse. Hvad bliver det næste hun finder på, det gælder jo om at holde miljøgryden i kog :smile1:

Til homofaber og Carlo: Ja, jeg ved godt i selv læser nyheder men nu havde jeg lige lyst til at skrive det her.  :smile1:>> En tilføjelse: Der er lige nu tikket en nyhed ind at et hold af sejlere der kender denne specielle båd har taget et miljøsvinende rutefly for at sejle båden hjem fra New York. Herligt, ikke.?  :smile1:

Der er så latterligt man tager den hykleriske artist seriøst, hvad siger hun egentlig ud over alt er forkert, det hele skal laves om.
Hun burde passe sin skole istedet og få et job hvor hun kan påvirke Kina, USA,Ruslan og Indien som er de værste miljøsyndere.


Mon hun også spiste af plastik denne gang. 

12
Politik / Sv: Du bliver nomineret til årets nytårs torsk
« Dato: August 29, 2019, 11:26:18 am »

Jeg ser absolut intet positivt i hun er bragt til magten.
Sidst de sad efter lod de 25 milliarder i underskud, selvom de lavede velfærdmassakre , Løkke takker af med et overskud på 44 milliarder, og han har ovenikøbet forbedret seniorpension, og indtjeningsmuligheder for ægtefæller hvor den ene part er på pension.

Hun skal se og få udskrevet det valg, inden underskuddet stiger igen.

Det er det værste ævl jeg har læst længe

I Danmark er det sådan, at når der er lavkonjunktur, kører staten med underskud - og det er helt bevidst for at undgå, at samfundet går mere i stå end absolut nødvendigt.

- så bliver arbejdsløsheden heller ikke så slem.

Når der kommer højkonjunktur igen - kører staten med overskud og henter det tabte hjem igen.

Lars Løkke Rasmussen kørte med meget større underskud end Thorning lige efter finanskrisen satte ind - og det var ikke værre end Thorning - det var med vilje - og det var godt, at han gjorde det (så Danmark ikke gik yderligere i stå).

I øvrigt er der nogen, som er dumme nok til at tro, at det er godt - at staten kører med overskud - men statens regnskab er ikke ligesom din husholdnings pung.

Hvis staten hele tiden kører med overskud, så opkræver den for meget i skat - og det er ikke godt at brandbeskatte befolkningen.

Prøv om du kan forstå det - så du ikke virker så dum en anden gang  :smile1:

Det er dig der æder rød probagand råt, snak om dum!

Skrigeskinken er startet med at øge beskatning.
Starter i det små med 200  mio i plastikafgift, og hun skal nok forsætte.

Nu kommer deres 47 mia i højere ejendomsskatter.

Løkke har passet godt på Danmark, og fået bugt med Thorning-Shits 25 milliarders underskud.
https://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2019/03/overskud-statsregnskab-2018

Inden længe falder forbrugertilliden, arbejdsløsheden stige, for nu holder vi på pengene, man ved aldrig hvad de røde bæster opfinder af nye skatter og afgifter.

13
Politik / Sv: Du følger ikke ret godt med
« Dato: August 29, 2019, 09:33:33 am »
Det må virkeligt pine dig Mette Frederiksen kryber for Trump, og gør sig til, hun har vel fældet en tåre, som socialdemokrater har for vane, har hun vist billeder af sig selv?

Når man nu tænker på alt det du/i har skrevet om Trump og om, ham skulle man ikke have noget at gøre med, så er i virkeligt til grin.
Mon Mette Frederiksen nu får lov til at gå på en rød løber i Washington, uden for det Hvide Hus.

 :lex_14: anti-rød
Hun gør danskerne stolte - mens amerikanerne krummer tæer  :smile1:


- og du ved detSom ny statsminister røg hun ud i den største krise med USA i mands minde: Det siger verden om hende nu.


Internationale medier roser Mette Frederiksens håndtering af Trump – som de i øvrigt ryster på hovedet af efter miséren om Grønland.
  :rolleyes:

https://www.berlingske.dk/internationalt/som-ny-statsminister-roeg-hun-ud-i-den-stoerste-krise-med-usa-i
Oppositionen roser Mette Frederiksen for Trump-håndtering:

'Det er en diplomatisk triumf'

Hun har løst problematikken til et '10-tal', lyder det samstemmende fra V og DF.


https://www.dr.dk/nyheder/politik/oppositionen-roser-mette-frederiksen-trump-haandtering-det-er-en-diplomatisk-triumf- Meget fint diplomatisk arbejde at udvirke samtale mellem den amerikanske præsident og den danske statsminister i konstruktiv tone.

USA er Danmarks vigtigste allierede uanset hvem der sidder i Det hvide Hus, skriver Løkke på Twitter.


https://www.dr.dk/nyheder/politik/loekke-uddeler-ros-efter-samtale-mellem-frederiksen-og-trump

Der er mange flere roser derude  :yes:

Pladder hun hånes og nedgøres dagligt. A gik tilbage igen
Ja, A gik tilbage, fordi stramningen af udlændingepolitikken kostede flere stemmer til SF, VS og de radikale, end den gav af nye stemmer fra især DF. Men stramningen bragte jo til gengæld S til magten! :smile1:

Jeg ser absolut intet positivt i hun er bragt til magten.
Sidst de sad efter lod de 25 milliarder i underskud, selvom de lavede velfærdmassakre , Løkke takker af med et overskud på 40 milliarder, og han har ovenikøbet forbedret seniorpension, og indtjeningsmuligheder for ægtefæller hvor den ene part er på pension.

Hun skal se og få udskrevet det valg, inden underskuddet stiger igen.

14
Videnskab / Sv: Så dyrk dog skove.
« Dato: August 29, 2019, 09:25:14 am »
Således er skovbrandene og rydningen af regnskoven et produkt at det ulige bytteforhold i verden, hvor den rige købedygtige del bruger den fattige del af verden som reservoir for råvarer.

Sådan er kapitalismen.

Lidt ligesom når du rejser til Thailand for at købe unge piger.

Ja, det er grimt hvad fattigdom kan drive de stakkels thaierne ud i.

15
Politiet har afvist mange, som så bliver nødt til at køre over grænsen en anden dag

- men det koster mange penge at forsinke deres indrejse i Danmark.

Nye oplysninger afslører, at udgifterne er fire gange højere end antaget.

For politiets vedkommende løber de samlede udgifter i perioden 2016-2018 op i 889 millioner kroner – altså tre gange mere end de 275 millioner kroner, som politiet hidtil har oplyst.

Det viser en ny opgørelse, som Rigspolitiet har sendt til Detektor.

De nye tal afslører, at politiet i 2016 brugte i alt 418 millioner kroner, i 2017 ca. 305 millioner kroner og i 2018 ca. 166 millioner kroner.

Hjemmeværnet har altså samlet set brugt mere end 160 millioner kroner på grænsekontrol de seneste tre år.

Dertil kommer Forsvaret, som for alvor begyndte at aflaste politiet i slutningen af 2017, hvor merudgifterne lød på 2,8 millioner kroner. Et beløb, der i 2018 voksede til 22,4 millioner kroner, skriver Forsvarsministeriet til Detektor.

Endelig har Forsvaret udbetalt et ekstra tillæg i perioden 2016-2018, som udgør ca. 12,4 millioner kroner.

Det vil altså sige, at Forsvaret har brugt mindst 37 millioner kroner, så Hjemmeværnets og Forsvarets samlede merudgifter ender på mindst 200 millioner kroner.

Men det tal inkluderer heller ikke de ordinære lønudgifter, hvorfor den reelle udgift må antages at være endnu højere. Alt i alt ender vi alligevel – selv uden disse udgifter – på et beløb på den anden side af en milliard kroner for de seneste tre års grænsekontrol.

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-graensekontrollen-har-kostet-mindst-en-milliard

De penge er godt givet ud, importen af sociale tilfælde bliver meget dyrere i længden.
Ikke sært den reelle regning for det eksperiment hemmeligholdes, det første Thorning-Shit gjorde da hun desværre kom til var at stoppe den undersøgelse, Norge turde https://politiken.dk/udland/fokus_int/Flygtningestroem/art5594763/Norge-risikerer-at-ende-med-en-flygtningeregning-p%C3%A5-600-milliarder


Sider: [1] 2 3