Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Convex Earth

Sider: [1] 2 3 ... 25
1
Fri Debat / NASA indrømmer Månelandings svindel!?
« Dato: September 21, 2018, 11:23:21 am »
NASA indrømmer Månelandings svindel!?

https://www.youtube.com/watch?v=DpPMoIv1lxI

"NASA ADMITS WE NEVER WENT TO THE MOON"

"Unlike all of the other proof over the years about the moon landing hoax, this video will examine how NASA themselves have inadvertently admitted that we never went to the moon nor are we still able to go to this day."

Indrømmer NASA indirekte, at de aldrig har været på Månen?

RJ folket: Nej, NASA siger ikke direkte at de ikke var på Månen fra 1969-72!

FJ folket: NASA´S indirekte indrømmelse, er det samme som en tilståelse, at de aldrig har været på Månen med mennesker!

Hvorfor bliver du ved med at tro på Månelandingerne?

Fup eller fakta?

2
Fri Debat / Hvis Danmark skulle finde på at opgive sin stramme asylpolitik?
« Dato: September 21, 2018, 10:56:45 am »
Hvis Danmark skulle finde på at opgive sin stramme asylpolitik?

https://denkorteavis.dk/2018/de-danske-asyltal-er-stabile-men-sverige-har-i-aarets-foerste-otte-maaneder-modtaget-naesten-lige-saa-mange-asylansoegere-som-danmark-i-hele-2014/

"Her er forholdene i dag, som de var i Danmark i 2014, hvor i alt 14.792 asylansøgere væltede ind over de danske grænser.
 
Medens Danmark årets første otte måneder modtog i alt 2.248 asylansøgere, modtog Sverige i samme periode således ikke færre end 14.172 asylansøgninger."

Der er kræfter i den socialistiske venstrefløj, som vil have Socialdemokraterne til at opgive den stramme asylpolitik, hvis de skal pege på Mette Frederiksen (S) som statsminister!

Og dermed vil de føre en politik som skal ligne den svenske indvandrings tragedie!

Hvis du derfor vil redde Danmark fra Sveriges skæbne, skal du ikke stemme på nogen røde partier ved det kommende folketingsvalg!

Og så ved du jo godt, hvem du skal stemme på i stedet for!

Din mening?

3
Fri Debat / Sv: Elektromagnetisme er en kendsgerning!?
« Dato: September 20, 2018, 04:23:10 pm »
Det er ikke bare min "mening". Tag en magnet, hav et kompas ved siden af for at sikre at den lokalt laver et stærkere felt end jorden, og forsøg så at løfte ikke-metalliske objekter med den magnet. Det vil du ikke kunne. Ergo er tyngdekraften ikke et resultat af elektromagnatisme.

Newtons tyngdekraft derimod kan forudsige præcis hvor hurtigt et objekt accelererer mod jorden, og modsat elektromagnatisme kan den også bruges til at forudsige himmellegemers bevægelse på himlen. Hvis du leder efter en dybere forklaring på tyngdekraften bør du starte med den generelle relativitetsteori. For Einstein demonstrerede at tyngdekraften er et resultat af at objekter med masse bøjer rumtiden. Men hvis du har problemer med at forstå at en magnetisk tyngdekraft bare ville suge metal til sig, men ikke meget andet, så synes jeg måske det er lidt for tungt stof for dig at gå igang med Einstein.

Og sidst men ikke mindst er elektromagnatisme en lige så usynlig kraft som tyngdekraften. Alle krafter er sådanset usynlige...

https://www.youtube.com/watch?v=sENgdSF8ppA

Copper's Surprising Reaction to Strong Magnets | Force Field Motion Dampening

Kobber er f.eks. ikke magnetisk, og alligevel reagere magneten på noget som ikke magnetisk!

Der er kun elektromagnetisme under og over jorden og ingen tyngdekraft!


4
Fri Debat / Sv: Partiet ISLAM?
« Dato: September 20, 2018, 04:08:12 pm »
Jeg håber, at det vil blive svært for muslimer i Danmark at slå igennem med et islam-parti.
Omvendt har de jo desværre partier som RV, EL og Alternativet til at gøre meget af fodarbejdet.

Iøvrigt blev der vel dannet en slags islam-parti i oktober 2014 med det mildest talt misvisende navn "Nationalpartiet."
Det blev stiftet af tre pakistanske brødre, Aamer, Asif og Kashif Ahmad.
Året efter offentliggjorde de, at den palæstinensiske digter Yahya Hassan ville opstille som en af deres folketingskandidater. Han røg som bekendt senere i fængsel.

Sidste år fortalte de, at de havde over 20.000 vælgererklæringer, men det viste sig, at de slet ikke havde kunnet finde ud af vælgererklæringssystemet, og nu er de forældede. (Nahrj, hvor jeg græd!   :JC-hysterical: )

Det er rigtigt at det ikke lykkedes i første forsøg, men det skulle ikke undre mig, at et parti kaldet Islam også vil komme i Danmark på et tidspunkt!

Nu kommer der jo ikke så mange flere muslimer til DK i øjeblikket, hvor der er ca. 300.000 - men de får jo børn med hinanden og med familiesammenføringer, kan det jo blive rigtigt mange flere alligevel.


5
Fri Debat / Sv: Kurve eller perspektiv?
« Dato: September 20, 2018, 03:58:47 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=ql_TTguKxnE

Flat earth proof - Nikon P900 - boat and buoy in far distant horizon (no drop)

"Du kan ikke trække ting ind med et kamera der er under horisonten. Et kamera eller et teleskop, kan kun fange det lys der allerede er"

Det er også derfor at der ingen krumning er, når RJ folket påstår at skibe er sejlet under en krumning i horisonten, når ikke de kan se det længere med manuelle øjne!

De skibe de tror der er sejlet under en horisont krumning, kan trækkes ind med f.eks. et kamera alligevel!

Hvorfor vil du ikke forstå at skibet er derude, selv om du ikke kan se det længere med dine øjne uden hjælpemidler?

Det er ikke sejlet under nogen som helst krumning, for så kunne kameraet heller ikke se det længere!

Det er dette optiske øjen bedrag, som har snydt søfarende i hundredevis af år, og som stadig snyder RJ folket, til at tro på en krumning i horisontlinjen som ikke er der i virkelighedens verden!

Jorden er flad og stationær!

6
Fri Debat / Pas på hat og briller fredag!
« Dato: September 20, 2018, 03:34:41 pm »
Pas på hat og briller fredag!

http://vejr.tv2.dk/2018-09-20-tv-2-vejret-varsler-storm-paa-vej-mod-danmark-rammer-med-vindstoed-af-orkanstyrke

"TV 2 VEJRET varsler: Storm på vej mod Danmark - rammer med vindstød af orkanstyrke"

Fredag får vi Knud at føle - altså stormen!

Store dele af jylland får storm, og har du ikke sikret løse genstande ved din bolig, såsom ude møbler og tamburiner, er det måske en god idé at få det sikret?

Din mening?

7
Fri Debat / Sv: Kurve eller perspektiv?
« Dato: September 20, 2018, 11:34:18 am »
Så når du bliver lukket ned i én tråd laver du en ny?

Lad os se om vi denne kan kan forklare dig hvad perspektiv er. Perspektiv er at ting bliver mindre når de er langt væk fra dig, fordi vinklen de optager i dit synsfeldt bliver mindre. Perspektiv får ikke ting til at forsvinde under en magisk horisont, og det er heller ikke noget dine øjne skaber.

Så lad os lave nogle forudsigelser. Eneste forudsætning for nedenstående er at lys bevæger dig i lige linjer, hvilket er for det meste er sandt:

Hvis jorden var flad ville en række master se sådan her ud:Hvis jorden var rund derimod, ville en række master se sådanher ud:Lad os sammenligne med virkeligheden:


Der er en tydelig kurve på toppen af masterne. Endnu et tydeligt bevis på en rund jord.

Jeg ved du er en troll, for jeg nægter at tro på at du ikke har hjerne til at forstå dette meget simple koncept.

https://www.youtube.com/watch?v=EkuzlaLyTXM&t=9s

Jeg er bange for at det er dig der ikke har hjerne til at forstå din egen jordkrumnings teori!

Når du ikke kan se et skib længere i horisonten med manuelle øjne, er det så sejlet under en havkrumning?

Ja ville du sige - det er fordi havet krummer nedad at skibet forsvinder!

Kan du slet ikke forstå, at når du kan trække et skib ind med et kamera alligevel, så er det netop ikke sejlet under nogen som helst krumning af havet!

For hvis det virkelig gjorde dette, så kunne kameraet heller ikke se det længere - da kameraet ikke kan se om hjørner eller under krumninger!

I videoen kan du se, hvor mange meter skibet burde dækkes ifølge din egen jordkrumnings teori efter forskellige afstande!

Skibet bliver ikke dækket af dine havkrumninger som den burde gøre, og derfor er havet helt fladt - der er ingen krumninger!

først når skibet kommer meget meget langt ud, vil selve det flade plan her havet og bølgerne til sidst dække for det - dette er ligesom på en helt lige, plan og flad landevej med sete objekter, som jeg har forklaret dig masser af gange!

Hertil kommer selvfølgelig, at vand ikke kan krumme nedad - det bliver altid vandret og plant i alle retninger i den container som det hældes i!

Om du holder et glas skævt og hælder vand i, vil vandet blive vandret i  glasset!

Hvis du hælder vand i en skæv større beholder, vil vandet blive vandret.

Hvis du hælder vand i en sø hvor den ene bred er højere end den anden, vil vandet være vandret alligevel.

Hvis du hælder vand i et hav mellem to kontinenter, hvor det kontinent er højere beliggende end det andet, vil vandet være vandret og plant!

Det er vands natur ikke at krumme i de eller den container som det hældes i, og derfor kan det ikke ligge på en krum kuglejord!

Jorden er flad på èn skive - væn dig til dette faktum!

 

8
Fri Debat / Sv: Der er nok ikke så meget, I kan gøre ved det
« Dato: September 20, 2018, 10:52:29 am »
Belgien er nok det første europæiske land, der vil træde ind i Den Islamiske Guldalder - med Sverige som en oplagt nummer to. Også her i danmark fifles der med Islamiske partier, der er klar til at gå ind og tage magten - når vi bliver mange nok.   :ahappy:

Islamkritikken har udspillet sin rolle, fordi demokratiet dikterer, at vi kommer til magten før eller siden - det er bare at læne sig tilbage og vente på, hvornår det sker. Vores naturlige alliance med venstrefløjen hjælper os rigtig godt på vej, og befolkningsfremskrivningen i hele Europa peger kun i én retning. :big_grin:

Jo, der er nok nogle ældre, sure mænd, der får travlt med at surmule om en 20-30 år - når det endelig er danmarks tur. En anden mulighed er naturligvis, at vi bliver suget med udviklingen i Sverige, der kunne tænkes at annektere danmark som en del af provinsen Malmø - når den rette tid er inde.   :big_grin: :dance3: :JC_doubleup:

Det er rigtigt, at socialisterne er nyttige idioter for muslimerne og deres indvandring - jo mere haster det med at få muslimerne sendt hjem igen til deres egne lande! :yes:

9
Fri Debat / Sv: Elektromagnetisme er en kendsgerning!?
« Dato: September 20, 2018, 10:45:29 am »
Fup, og du er allerede flere gange blevet forklaret hvorfor og hvordan. Det er nemt at skabe et elektromagnetisk felt der lokalt er stærkere end jordens magnetiske feldt. Det kan du verificere ved at have et kompas ved siden af dig når du tænder din elektromagnet. Eller du kan bare bruge en almindelig magnet, for det er faktisk nok. Med dette felt kan du dog kun flytte ting der er magnetiske, og ladede partikler. Du kan ikke flytte luft eller et menneske.

Det her er en MRI maskine (Magnetic Resonance Imaging):

Den skaber et rigtig stærkt magnetisk felt. Dvs at man ikke skal have metal på sig når man er i nærheden og den er tændt. Men maskinen suger ikke mennesker til sig! Altså kan elektromagnatisme IKKE skabe den effekt som vi ser i tyngdekraften, og vi ved derfor at der er tale om en helt anden kraft.

Ok - det er så din mening, som jeg ikke er enig i - fordi tyngdekraften er en teori i rundjords teorien!

Det er noget man har udregnet på et stykke papir, fordi man tror på en kuglejord som ligger til grund for denne teori!

Man kan nemlig ikke måle en usynlig kraft fra det man kalder fra kuglejordens midte direkte!

Men man er kommet til den konklusion, fordi f.eks. et æble falder til jorden fra en træ - At der er "noget" som trækker i æblet.

Imidlertid kan det ikke bevises at det er en såkaldt tyngdekraft der gør det - FJ folk mener at det er en elektromagnetisk kraft som gør det og holder det hele på plads.

Derfor kan jorden meget nemt i virkeligheden være flad og stationær. :yes:

10
Fri Debat / Sv: Danske Bank i stormvejr!
« Dato: September 20, 2018, 10:33:11 am »
Er det udelukkende dovenskab for at skifte bank at folk stadig er kunder i Danske Bank (og Nordea for den sags skyld)? Det er ikke første gang de laver tvivlsomme forretninger og man kan som regel finde langt bedre forhold i andre banker (lavere gebyrer, bedre renter).
Derudover så håber jeg at man straffer Thomas Borgen med fængsel hvis man overhovedet kan finde noget at straffe ham for (og hvis man ikke kan er det måske på tide at kigge på lovgivningen). Det virker ikke som en særlig hård straf at modtage 20-26 millioner kroner i gyldent håndtryk.
De kunder, der bliver i Danske Bank er lidt selv ude om at komme til at betale regningen.

Jeg ved ikke hvor svært det er at skifte bank, men det er da noget som man må overveje ganske nøje!

Jeg hørte lige i bilradioen her til morgen at mp pension havde 600 millioner kroner i aktier i Dansk Bank som direktøren var nervøse for skulle pist forsvinde væk!

11
Fri Debat / Sv: Danske Bank i stormvejr!
« Dato: September 20, 2018, 10:28:39 am »
Jamen så er den ged barberet. Nordea - Danske bank OSV viser bare at det er pengene der bestemmer.
Gad vide om Danske bank nu skal have en eller anden bank pakke hjælp af vores politikere "hvidvaskningspakken" betalt af danske skattepenge.

Det gode spørgsmål er jo om os kunder kommer til at betale bøden som banken får i sidste ende, og hvad med aktierne i banken - de rasler jo ned nu?

Som Fedt skriver, så er der endda en mulighed for, at de danske skatteydere også kommer til at betale  :bad:

Ja det er noget lort!

Så kommer kunderne og aktionærerne til at betale dobbelt - både højere gebyrer, lavere kurser på aktier og skatten får et hak opad!

Gad vide hvor svært det er at skifte bank?

12
Fri Debat / Elektromagnetisme er en kendsgerning!?
« Dato: September 20, 2018, 09:43:41 am »
Elektromagnetisme er en kendsgerning!?

https://www.youtube.com/watch?v=gseNeL_Rung&t=293s

"The Sun and the Moon Rotate Above the Earth Through Electromagnetism"

I denne video lærer vi hvordan elektromagnetisme som udgår fra midtpol og randpolerne virker på den flade jord som du lever på!

Et eksperiment i lille skala viser også hvor stærk elektromagnetisme er!

Velkommen på den flade og stationære jord!

Fup eller fakta?

13
Fri Debat / Sv: Danske Bank i stormvejr!
« Dato: September 19, 2018, 04:10:47 pm »
Jamen så er den ged barberet. Nordea - Danske bank OSV viser bare at det er pengene der bestemmer.
Gad vide om Danske bank nu skal have en eller anden bank pakke hjælp af vores politikere "hvidvaskningspakken" betalt af danske skattepenge.

Det gode spørgsmål er jo om os kunder kommer til at betale bøden som banken får i sidste ende, og hvad med aktierne i banken - de rasler jo ned nu?

14
Fri Debat / Sv: Tyngdekraft er en matematisk teori!?
« Dato: September 19, 2018, 11:30:54 am »
Som sædvanligt er svaret at tyngdeLOVEN (ikke teorien) skaber forudsigelser der stemmer overens med virkeligheden. Hvis du dropper en bowlingkugle fra et højhus kan jeg med tyngdeloven i hånden forudsige hvornår den bowlingkugle rammer jorden.

Aldrig i planetens historie har fladjordsfolk produceret en videnskabelig lov eller teori der laver akkurate forudsigelser.

Citér
Kan RJ folket da ikke forstå, at en usynlig såkaldt tyngdekraft ikke kan måles med noget som helst videnskabeligt måle instrument?
ehh, en vægt? Eller en bowlingkugle fra et højhus, som jeg lige beskrev.

Det du fejler ved, er at du ikke kan vide om det er en såkaldt tyngdekraft der trækker i din bowlingkugle, eller om det er en elektromagnetisk kraft som udgår fra polerne af - både under jorden og over jorden!

https://www.youtube.com/watch?v=h48BWDeBLno

 - Du kan ikke måle en usynlig tyngdekraft direkte på denne eventuelle kraf!

 - Det var Newton der sad under et træ og fik et æble i hovedet, og derved fik han en idé!

 - Denne idé inkluderede ideen om en kuglejord!

 - Derefter udarbejde han en matematisk teori på papiret, som var et forslag til at æblet faldt ned og ikke opad!

 - Newton var ikke klar over, at Jorden kunne være flad i stedet, og at det hele holdes på plads af elektromagnetismen, som udgår fra polerne!

 - På hans tid havde man ikke måleinstrumenter som f.eks. laser, som kunne måle præcis over vand, om der var en krumning eller ej!

 - Han troede også at jorden krummer nedad ved horisontlinjen, da han intet vidste om det menneskelige øjes perspektivsyn!

 - I dag kan vi med sikkerhed sige at jorden er flad og stationær, fordi vi kan måle, at der ingen krumning er som der skulle være ifølge den gængse kugleteoris krumnings grad!

15
Fri Debat / Sv: Langt ude - og en meget sær måde at tænke på
« Dato: September 19, 2018, 11:22:12 am »
Tyngdekraft er en matematisk teori!?

Du påstår med andre ord, at hvis man ændrer den matematiske teori - så falder vasen ikke ned og knuses, hvis du skubber den ud over kanten på bordet.

Den matematiske teori kører på en kuglejord, hvis jorden i stedet er flad, kan du ikke bruge Newtons teori!

I så fald falder vasen ned i henhold til den beviste elektromagnetisme, som holder alt på plads på den flade jord! :yes:

Sider: [1] 2 3 ... 25