Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Forn Siðr

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
Alt det andet / Sv: Omvendt betyder det også
« Dato: Oktober 09, 2018, 09:51:28 pm »
USA er opstået som indvandringsnation, og der ville slet ikke være noget USA uden et par århundreder med indvandring. Det er noget helt andet end de vesteuropæiske nationer, der har en meget længere historie - de eksisterer allerede, og deres eksistens er ikke afhængig af, at man opsuger befolkningsoverskud fra andre dele af verden.
Det gælder jo for hele det amerikanske kontinent. Det virker som om du siger, at en nation godt kan være multietnisk, hvis den er ny, men ikke hvis den har en længere historie.

Jeg tror egentlig, det har noget at gøre med, hvordan landet er multietnisk. Visker man tavlen rem og fylder en masse folkeslag ind på et næsten mennesketomt landområde, så er det selvfølgelig noget andet, end når et land, der allerede er kulturelt defineret skal absorbere en større udefrakommende menneskemængde. Det har i praksis ofte vist sig problematisk, selvom man godt kan have nogle ideologiske ønsker om, at det sker.

Det er da korrekt, at hvis jeres teori om at et multietnisk samfund er en fiasko, så ville USA ikke være der, hvor de er i dag. Jeg kan ikke se, hvorfor genesen har så meget at sige.

Jeres? Hvad er det lige for en gruppe, du mener, jeg er med i?? Som jeg skrev ovenover, så mener jeg, det er to vidt forskellige situationer, om en nation opstår multietnisk, eller om man forsøger at gøre en allerede eksisterende nation multietnisk. Jeg har i øvrigt ikke skrevet noget om, at genesen er af betydning.

Der er også den forskel, at der ikke var noget socialt sikkerhedsnet i Amerika, da kontinentet var mål for store europæiske indvandringsbølger i 1700-, 1800- og 1900-tallet, så der var altså ikke andet at gøre end at arbejde for egen eksistens. Man kæmpede for at overleve, og det har nok givet en særlig selvforståelse, baseret på initiativ og høj arbejdsmoral.

Den amerikanske drøm var tanken om, at alle kunne få succes uanset baggrund. Det er det stik modsatte end det, du taler for. Det er heller ikke rimeligt at sammenligne nutidens Europa med datidens Amerika - vilkårene var anderledes. Der var mere behov for manuelt arbejde end i dag.

Nej, det er ikke det stik modsatte af, hvad jeg taler for. Hvor ser du det henne?? Jeg skrev jo netop, at nybyggerne selv sikrede sig succes! Når jeg nævner europæere, så er det selvfølgelig fordi, det først og fremmest var dem, der indvandrede i Amerika, selvom der også kom nogle asiater, men de var altså i fåtal.

Det er jo noget helt andet i dagens Europa, hvor man kan komme og banke på - og så ellers lade sig forsørge. Den slags bidrager ikke med noget som helst.

Det er en myte. Man kan ikke bare komme og lade sig forsørge. Der er ingen flygninge, der jubler over deres tilstedeværelse.

Hvordan ved du egentlig, hvordan alle flygtninge har det? Selvfølgelig kan man lade sig forsørge, når det er muligt at få en overførselsindkomst. Hvis du har et rationelt argument, der siger andet, så kommer du bare med det.  :smile1:

Men hvis Danmark vil tiltrække mennesker, der bidrager, skal den opfattelse lægges på hylden.

Du mener ... den opfattelse, du lige har påduttet mig?  :big_grin:

Der er ingen fremmede i Danmark, der gider høre på danskhedsdebatten og at Martin Henriksen ikke har andet end frikadeller i hovedet.

Nu er det ikke op til "fremmede" (hvad det så end dækker over), hvad der debatteres her i landet, og heldigvis da for det.

I USA taler man nemmelig ikke om amerikanskhed.

Så ... i USA taler man ikke om en national identitet?! Undskyld, men hvordan i alverden vil du underbygge sådan en påstand? USA er en enorm nation, der rummer alle mulige forskellige diskurser. Der er dælme langt fra Trump-tilhængerne og til de cirka 5000 medlemmerne af Communist Party USA

I USA vil man hellere end gerne ansætte en person fra Indien eller Pakistan, hvis han/hun er den bedst kvalificeret.

Gælder det alle amerikanske arbejdsgivere? Hvordan ved du det?

I Danmark holder vi stadig fast i opfattelsen at fremmede stadig kun er mennesker der kan arbejde på vaskerier og den slags.

Gælder det alle danske arbejdsgivere? Hvordan ved du det?

I dag er piger med ikke-dansk baggrund bedre uddannet end de danske piger. Der er en stor overvægt af farmaceutstuderende med ikke-dansk baggrund. De gider heller ikke Danmark, fordi de har bedre muligheder i udlandet.

For mig er det kun glædeligt at høre, at de unge nydanske kvinder er godt uddannet, problemet er bare, at det ikke er helt så rosenrødt, som du fremstiller det, for det viser sig nemlig, at de unge nydanskere ikke så ofte gennemfører de uddannelser, de går i gang med. Som 30-årige er det kun 63% af indvandrekvinderne, der har en kompetencegivende uddannelse, mens det samme gør sig gældende for 80% af de etnisk danske kvinder, se side 63 her: http://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=20703&sid=indv2015

Det er lidt sjovt, for det, du kalder tredjeverdenslande ...

Det jeg kalder tredjeverdenslande ... ? Det er et alment accepteret begreb, som du burde være præsenteret for i geografiundervisningen helt tilbage i folkeskolen. Det er ikke et prædikat, jeg sætter på nogen som helst for at sætte dem i dårligt lys eller deslige.

Det er ikke en betingelse at være multikulturelt for at have en stor handel - se på Kina. På Wikipedia omtales de som verdens største monoetniske nation.

Kina har hverken en etnicitet eller kultur, der kan siges at være rigtig kinesisk. Selv blandt de store etniske grupper er der store forskelle. Kina har succes i ny tid, fordi det netop ikke har isoleret sig eller taler om, at man er kun rigtig kineser, hvis man spiser en bestemt form for nudler. Det er ikke uden grund at Kinas nye silkevej også kaldes bæltevejen. En person som den kinesiske præsident er ikke populær, fordi han taler om "kinesiskhed", men fordi han har vist, at han kan begå sig internationalt.

Nu er det ikke mig, men Wikipedia der kalder Kina for verdens største monoetniske land: https://en.wikipedia.org/wiki/Monoethnicity


Storbritannien ligger også midt ude i havet, men de er alligevel blevet beriget med multikultur.

Madagascar ligger midt ude i havet - og er multikulturelt.

Så det er altså ikke en øs beliggenhed, der afgør, om et land bliver multikulturelt. Japan har bevidst holdt på ikke at gøre sig til et indvandringsland, og det er en beslutning, man godt kan tage politisk.

Polen er ikke multikulturelt, og det ligger midt i Europa - man har besluttet, at sådan ønsker man det, fordi det er til landets bedste.

Jeg kan da godt forstå, det må være irriterende, at andre bliver ved med at skrive om islam og multikultur, hvis man vitterlig ikke selv kan se de mange problemer, men faktum er bare, at der - i den situation og tidsepoke vi står i for nuværende her i Vesteuropa - ikke er nogen fordele at høste ved at lægge land til ikke-vestlig indvandring - jeg vil påstå: ikke en eneste fordel, tværtimod. Men jeg er selvfølgelig altid åben for at lytte til argumenter for det modsatte.

Japan ligger altså langt mere isoleret fra Kina og Korea

Korteste afstand mellem Japan og Korea er 50 kilometer ... så "langt mere" er måske nok lige at stramme den.

På grund af Japans historie har Japan heller ikke haft specielt meget lyst til have for meget kontakt med deres nærmeste naboer, og den er også gensidig.

Korrekt, det er altså et valg, man godt kan tage politisk.

Men Japan ville jo ikke have klaret sig uden hjælp udefra. Desuden er Japan er lorteland med en dybt løgnagtig kultur.

Uha-uha - det lyder jo næsten ... racistisk!  :hyper:

Det er irriterende at blive ved med at høre på, at Europa er ved at blive islamiseret eller at man skal spise svin for at være dansk eller at tørklæder er udansk. Det er generelt trivielt at høre på navlepilleri, danskhed, sovs og kartofler.

Fuldstændig fair holdning at have. Og det alleredebedste råd for at undgå irritationsmomentet er at springe de debatter over, som man ikke gider. Det er let, alle kan finde ud af det.

Det er uholdbart at tro, at man kan homogenisere lande i dag med så stor geografisk vandring og en så lille befolkning som i Danmark. Hvis Danmark skal frem, skal vi være internationale. Vi skal have flere studier i kultur og fremmedsprog

Helt enig, jeg er selv uddannet fra et kulturstudie. Jeg har aldrig påstået, vi ikke skal tænke internationalt. Men jeg vil til enhver tid holde på, at man ikke behøver have en multietnisk befolkning for at tænke og agere internationalt.

og vi skal have færre internetkrigere, der tror de er eksperter i muslimer, fordi de har læst en artikel på DKA. De bidrager nemmelig ikke til samfundet.

Mig kan man næppe kalde en internetkriger, for der kan gå ugevis, mellem jeg logger ind her - modsat visse andre. Og hvis du kan finde noget sted, hvor jeg har påstået, at jeg er ekspert i islam, så giver jeg en kasse bajer.  :big_grin:

Du må meget undskylde, men når jeg læser dit indlæg, så får jeg indtrykket af, at du er en person, der mener, du godt ved, hvad "sådan nogle" som mig tænker og mener. Jeg beklager, at jeg i det fleste tilfælde ikke lever op til dine fordomme.  :ermm:

2
Almen / Sv: Carlo, du skrev engang
« Dato: Oktober 04, 2018, 06:53:03 am »
Når jeg læser Carlo og Albert diskutere islam kommer jeg altså til at tænke på dem her. :big_grin:

3
Alt det andet / Sv: Omvendt betyder det også
« Dato: Oktober 04, 2018, 06:46:13 am »


Der er derfor ikke noget, der tyder på, at det skulle gøre os specielt rige eller succesfulde, hvis bare vi åbner op for multikulturen. Det er altså andre faktorer, der har betydning.Jeg synes det er et lidt billigt argument, fordi jeg skrev det modsatte.

Argument? Argument for hvad? Jeg konstaterer - på baggrund af fakta, som enhver kan slå op på Wikipedia.

Hvis du kigger lidt op i tråden, kan du se, at jeg ikke påstår, at multietniske lande er succesfulde, fordi de er multietniske.

Jeg skriver tværtimod, at succesfulde lande tiltrækker forskellige etniske grupper - og at intet tyder på, at det nødvendigvis fører til fiasko (med USA som eksempel).

USA er opstået som indvandringsnation, og der ville slet ikke være noget USA uden et par århundreder med indvandring. Det er noget helt andet end de vesteuropæiske nationer, der har en meget længere historie - de eksisterer allerede, og deres eksistens er ikke afhængig af, at man opsuger befolkningsoverskud fra andre dele af verden.

Der er også den forskel, at der ikke var noget socialt sikkerhedsnet i Amerika, da kontinentet var mål for store europæiske indvandringsbølger i 1700-, 1800- og 1900-tallet, så der var altså ikke andet at gøre end at arbejde for egen eksistens. Man kæmpede for at overleve, og det har nok givet en særlig selvforståelse, baseret på initiativ og høj arbejdsmoral.

Det er jo noget helt andet i dagens Europa, hvor man kan komme og banke på - og så ellers lade sig forsørge. Den slags bidrager ikke med noget som helst.

Det er rigtigt, at det ikke nødvendigvis fører til fiasko, når succesfulde lande tiltrækker mange forskellige mennesker, men de mennesker, der kommer hertil fra tredjeverdenslande, er ikke en berigelse, som de europæiske indvandrere var det for USA:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2015-11-02-tv-2-punkterer-myte-syriske-flygtninge-er-ikke-bedre-uddannede

https://www.berlingske.dk/ledere/myten-om-de-hoejtuddannede-syrere

https://politiken.dk/indland/art5982589/To-ud-af-tre-syrere-i-Danmark-har-ingen-uddannelse

https://piopio.dk/2-ud-af-3-syrere-i-danmark-har-ingen-uddannelse
 
Det vil jeg da gerne uddybe, for de har fået succes, fordi de er blevet rige ved at have et stort samkvem med andre lande. Man bliver ikke succesfuld uden at have en stor handel.

Det er ikke en betingelse at være multikulturelt for at have en stor handel - se på Kina. På Wikipedia omtales de som verdens største monoetniske nation.

Japan og Island er monoetniske, fordi de ligger isoleret ude i havet.

Storbritannien ligger også midt ude i havet, men de er alligevel blevet beriget med multikultur.

Madagascar ligger midt ude i havet - og er multikulturelt.

Så det er altså ikke en øs beliggenhed, der afgør, om et land bliver multikulturelt. Japan har bevidst holdt på ikke at gøre sig til et indvandringsland, og det er en beslutning, man godt kan tage politisk.

Polen er ikke multikulturelt, og det ligger midt i Europa - man har besluttet, at sådan ønsker man det, fordi det er til landets bedste.

Jeg kan da godt forstå, det må være irriterende, at andre bliver ved med at skrive om islam og multikultur, hvis man vitterlig ikke selv kan se de mange problemer, men faktum er bare, at der - i den situation og tidsepoke vi står i for nuværende her i Vesteuropa - ikke er nogen fordele at høste ved at lægge land til ikke-vestlig indvandring - jeg vil påstå: ikke en eneste fordel, tværtimod. Men jeg er selvfølgelig altid åben for at lytte til argumenter for det modsatte.  :smile1:

4
Alt det andet / Sv: Omvendt betyder det også
« Dato: Oktober 03, 2018, 06:50:51 am »
- at monoetniske lande - som lukker sig om sig selv - ikke har succes - og derfor kunne du ikke nævne nogen succesfulde monoetniske lande.

Det er en lidt nem pointe at fremføre, for der findes ikke rigtig nogen lande, der er helt monoetniske. På Wikipedia kan man finde en liste over de mest monoetniske lande, og der finder man revl og krat øverst på listen. Der er lande som Japan, Sydkorea og Island, som man ikke er i tvivl om, at det går godt for, men også huller som Albanien, Lesotho og Bangladesh.

https://en.wikipedia.org/wiki/Monoethnicity

Så det er altså ikke alene det, om et land er mere eller mindre mono- eller multietnisk, der har betydning for dets succes.

De lande, der fremhæves som succesfulde - USA og Canada - har dog det tilfælles, at de aldrig har haft en særlig stor muslimsk indvandring, og da slet ikke midt i det 20. århundrede, da de lande virkelig blev rige.

Der er derfor ikke noget, der tyder på, at det skulle gøre os specielt rige eller succesfulde, hvis bare vi åbner op for multikulturen. Det er altså andre faktorer, der har betydning.

Og så synes jeg altså, det er et lidt mærkeligt argument for multikulturen, at et eller andet rige engang i antikken eller middelalderen var multietnisk. For den menige bonde har livet været hårdt og præget af sygdom og fattigdom. Det er ikke livsbetingelser, nogen som helst ville tilstræbe i dag. Så multietniticismen gjorde altså heller ikke livet til en leg i gamle dage.

Dét, man kan være helt sikker på, er, at jo mere monoetnisk et land er, jo færre problemer vil man have med spændinger mellem forskellige etniske grupper.

5
Samfund- & Kultur / Sv: Din-debats valg
« Dato: September 24, 2018, 07:04:56 am »
Jeg regner med at stemme Nye Borgerlige til valget. Jeg tror egentlig ikke de har noget særligt at byde på, men jeg har af princip altid stemt på det mest indvandringskritiske parti på stemmesedlen.

Den hopper jeg med på. :)

6
Samfund- & Kultur / Sv: Anklager, Anklager...
« Dato: September 04, 2018, 07:47:14 am »
Hvordan skulle man dog blive påvirket af at sidde møjsommeligt og skifte drivremme i sin gamle Pioneer-båndoptager? Det er en model CT-200, og de blev bygget i Japan i 1980-82, så den er sikkert lige så gammel, som jeg er.  :smile1:

Man skal bruge et sæt skruetrækkere og en lang pincet, men så kan man også sagtens stå for sådan en operation selv. Der er tre forskellige drivremme i den båndoptager, og de er alle af forskellig længde. De drives rundt af en lille motor, og når remmene er monteret, så skal man huske at justere motoren, og det gøres via et lille hul bagpå motoren. Man skal bare bruge en lille skruetrækker.

Selvfølgelig skal man huske at sammenligne et bånd med en digital optagelse af samme stykke musik, og det er fordi, man på den måde kan ramme den rette hastighed.

Tilbage i 80'erne begyndte bånd at blive umoderne, men nu er der igen små, uafhængige selskaber, der udgiver musik på bånd. Selv kunne jeg aldrig finde på at smide en båndoptager ud, som virkede. Havde jeg en i overskud, så ville jeg sælge den, så den fortsat kunne finde anvendelse hos én, der også sætter pris på ældre hifi-udstyr.  :smile1:

Jeg købte en Lenco med Shure Pickup, da jeg stadig boede hjemme, og det virker lige så godt i dag, som da den blev købt - og det er på grund af måden, den er konstrueret på.

Ikke dårligt, jeg selv har en Dual 1216 fra starten af 70'erne, og det er tysk kram, der i den grad holder - stadigvæk her så mange år efter. Den skal selvfølgelig efterses fra tid til anden, men det kan godt betale sig.

Analoge lydkilder som en pladespiller forvrænger faktisk lyden en lille smule, og når det blot er spredt ud over hele frekvensområdet, så høres det ikke som forvrængning. Det er tilgengæld med til at give et mere levende lydbillede, og derfor er der mange, der - som vi to - foretrækker analog lyd.

7
Samfund- & Kultur / Sv: Det er da let at indse
« Dato: September 04, 2018, 07:29:02 am »


Ja, der er kommet flere og flere muslimer til landet... er det de borgerliges skyld ?Det er selvfølgelig de borgerliges skyld, for de borgerlige har haft regeringsmagten i 70 procent at tiden siden indvandringen for alvor startede i 1983.

Enhedslisten bestemmer jo ikke noget.

Selvom jeg sjældent er enig med Anklageren i noget, så har denne faktisk en interessant - og helt korrekt - pointe her: De borgerlige partier i Danmark har ikke været garant for en stram indvandringspolitik, selvom det er det, de borgerligere vælgere ønsker.

Næh, Venstre og Konservative har stort set ladet døren stå åben - og tænk, at der har siddet en "borgerlig" regering dengang, da den fatale lovgivning blev vedtaget i 1983. Det er hovedrystende.

Men også interessant, for det siger os noget om, hvor meget vores samfund er gennemsyret af den politiske korrekthed - nemlig i en grad, hvor selv de borgerligere politikere ikke har turde vise ansvar, fordi det har været vigtigere ikke at virke smålig eller ond. Og nu står vi med problemerne her så mange år efter.

Vi fik Dansk Folkeparti, men så længe de ikke har flertallet alene, så er de underlagt Venstre og Konservative, og de tør åbenbart ikke gøre, hvad der skal til.

De kunne være interessant at se, hvad der skete, hvis Nye Borgerlige blev valgt ind og stod fast på deres tre krav som tungen på vægtskålen. For nuværende kan jeg ikke se andre seriøse alternativer. Danskernes Parti syntes jeg ikke virkede seriøse, man kan ikke have en eks-nazist som formand og forvente at blive taget seriøst. Morten Uhrskov er en absolut glimrende debattør, som sætter de røde til vægs i enhver debat, men der er ingen almindelige vælgere, der aner, hvad Dansk Samling er. Fremskridtspartiet kommer aldrig op og stå igen.

Summa summarum, der har endnu ikke været seriøse kræfter på tinge, der har gjort deres for at modarbejde indvandringen, og den virkelige tragedie er, at de borgerlige vælgere stemmer på Venstre og Konservative, og tror der bliver strammet op på noget som helst, for det gør der naturligvis ikke.

8
Fri Debat / Sv: En afvist hånd er lig ingen dansk statsborgerskab!?
« Dato: August 19, 2018, 09:46:41 pm »
Jeg synes bedre om DR's dækning af sagen. Jeg mener - se lige det billede, de bruger til artiklen! :big_grin:https://www.dr.dk/nyheder/politik/df-og-k-alle-skal-give-hand-fa-statsborgerskab

9
Samfund- & Kultur / Anklager, Anklager...
« Dato: August 19, 2018, 09:39:51 pm »


Jaja, noget skal vi jo have den satans tid til at gå med.

Jeg vidste ikke, jeg var kommet ind på pensionistdebatten - hvor de ældre kan forarges og brokke sig over ungdommens djævlemusik.

I Matador ville du være Albert Arnesen, der hvor han råber, "så stop dog den fordrukne niggermusik" og smadrer lakpladen i afmagt.  :big_grin:Vi kender allerede dit løsagtige forhold til sandheden

Jeg ved ikke engang, hvordan Peter Steele lyder - men det er da meget muligt, at jeg har hørt det, og det bare ikke har sagt mig noget  :smile1:

Hvordan skulle man dog blive påvirket af at sidde møjsommeligt og skifte drivremme i sin gamle Pioneer-båndoptager? Det er en model CT-200, og de blev bygget i Japan i 1980-82, så den er sikkert lige så gammel, som jeg er.  :smile1:

Man skal bruge et sæt skruetrækkere og en lang pincet, men så kan man også sagtens stå for sådan en operation selv. Der er tre forskellige drivremme i den båndoptager, og de er alle af forskellig længde. De drives rundt af en lille motor, og når remmene er monteret, så skal man huske at justere motoren, og det gøres via et lille hul bagpå motoren. Man skal bare bruge en lille skruetrækker.

Selvfølgelig skal man huske at sammenligne et bånd med en digital optagelse af samme stykke musik, og det er fordi, man på den måde kan ramme den rette hastighed.

Tilbage i 80'erne begyndte bånd at blive umoderne, men nu er der igen små, uafhængige selskaber, der udgiver musik på bånd. Selv kunne jeg aldrig finde på at smide en båndoptager ud, som virkede. Havde jeg en i overskud, så ville jeg sælge den, så den fortsat kunne finde anvendelse hos én, der også sætter pris på ældre hifi-udstyr.  :smile1:

10
Samfund- & Kultur / Du er nu sjov, Anklager
« Dato: August 18, 2018, 06:12:19 am »
Pip pip pip pip....

Jaja, noget skal vi jo have den satans tid til at gå med.

Jeg vidste ikke, jeg var kommet ind på pensionistdebatten - hvor de ældre kan forarges og brokke sig over ungdommens djævlemusik.

I Matador ville du være Albert Arnesen, der hvor han råber, "så stop dog den fordrukne niggermusik" og smadrer lakpladen i afmagt.  :big_grin:

The Beatles eksperimenterede med hash og LSD, og jeg har da også altid syntes, de var sådan nogle skidte knægte - med deres beatmusik, lange hår og abehyl! Her er et billede af Ringo på stoffer - se lige de døde øjne!!!!
  :ROFL:

Nå, men jeg må videre - ude i den virkelige verden, hvor der er arbejdsliv, familieliv, hus og have, der skal passes - rigtige udfordringer og ikke problemer, man selv "opfinder" for at have noget at brokke sig over og tage sig til i den tredje alder  :smile1:

Tænk at tage sig selv så selvhøjtideligt, at man ser sig nødsaget til at påtale andres profilbilleder - så finder man næppe noget mere ligegyldigt at gå op i.

Nå, adjøs, du gamle


 :big_grin:

11
Samfund- & Kultur / Når forargelsen er vigtigere end alt andet
« Dato: August 14, 2018, 05:39:57 pm »
Fint, at der bliver gjort noget, og så må man da håbe, at andre europæiske lande vil følge efter med lignende tiltag.

Hvorfor har du dog valgt et profilbillede af et narkovrag?

Altid mand for en debatrelevant kommentar  :big_grin: Hu-hej, hvor det går..  :smile1:

Hvad synes du om mit nye billede?

Det er stadigvæk narkovraget Petrus Thomas Ratajczyk, du har i dit nye profilbillede (som døde af kokainmisbrug før han blev halvtreds).


Skulle jeg tænke særlig meget over, hvordan en mand, jeg aldrig har kendt personlige, levede sit liv på den anden side af jorden engang i fortiden?

Hvad er du for en gammel, bange tante - der kan forarges over, at en rockmusiker, der er død for over otte år siden, tog nogle stoffer?  :ahappy:

Nu har du jo været en tur på Wikipedia for at finde noget at forarges over, så lad os da få det væsentlige med:

"Petrus Thomas Ratajczyk (January 4, 1962 – April 14, 2010), better known by his stage name Peter Steele, was the lead singer, bassist and composer for the gothic metal band Type O Negative. Before forming Type O Negative, he had created the metal group Fallout and the thrash band Carnivore."

As the frontman for Type O Negative, Steele was known for his vampiric affect, towering stature, rich bass-baritone vocals and a dark, often self-deprecating sense of humor. "His lyrics were often intensely personal, dealing with subjects including love, loss and addiction." Steele credited Black Sabbath and The Beatles as his key musical influences.


Det overgår sikkert din fantasi, men man kan godt glædes over en kunstners kunst - samtidig med, at man ryster på hovedet af dennes øvrige livsførelse. Og til info, så har jeg aldrig taget stoffer, ryger ikke, drikker kun mådeholdent alkohol og dyrker motion flere gange om ugen, for det er da det mindste, man kan gøre, når man har ansvaret for et barn de næste mange år. Så at skyde mig i skoene, at jeg skulle holde et liv præget af misbrug forbilledelig er jo bare dumt.

Men hvordan var det nu med Anklagerens socialdemokratiske helte, Stauning, Krag og Hækkerup - d'herrer er vist nok husket for eftertiden for deres endog særdeles lempelige forhold til alkohol - nogen ville nok kaldet det et misbrug. :smile1:

Stauning drak sig engang så fuld til et vigtigt møde, at han måtte bæres væk på en stige.  :ROFL:

Jeg kunne såmænd også have brugt et billede af ham her:Og så skulle vi nok høre på, hvor asocialt det er at gå med solbriller - fordi de andre ikke kan "kigge ind".  :big_grin:

12
Samfund- & Kultur / Sv: Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 14, 2018, 07:47:08 am »
Fint, at der bliver gjort noget, og så må man da håbe, at andre europæiske lande vil følge efter med lignende tiltag.

Hvorfor har du dog valgt et profilbillede af et narkovrag?

Altid mand for en debatrelevant kommentar  :big_grin: Hu-hej, hvor det går..  :smile1:

Hvad synes du om mit nye billede?

13
Samfund- & Kultur / Sv: Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 13, 2018, 10:37:57 pm »
...siger den østrigske premierminister Sebastian Kurz.
Østrigs regering vil lukke syv moskéer og udvise 60 imamer. Lifligt. Håber det føres ud i livet med det første!

Se video:
http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-11044-mid-1-params-12.html

Fint, at der bliver gjort noget, og så må man da håbe, at andre europæiske lande vil følge efter med lignende tiltag.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 13, 2018, 10:36:11 pm »
Så mangler de bare at udvise nazisterne,  :girl_smile:

De frygtede nazister anno 2018, der spreder skræk og rædsel i hele Vesteuropa, hvor end de kommer frem - travende på motorveje og massevoldtæger europæiske kvinder - nej, vent.. glem det.  :big_grin:

15
Læs mit eventyr. Det viser vist ganske godt hvad der ville ske, hvis det usandsynligt tåbelige forslag blev vedtaget.
Husk på det her. Alene det, at en socialist kan få en sådan forskruet ide i sit hoved.........Vi befinder os i stenalderen.
Dagliglivet gik sin gang som det plejede, dog var der noget nyt under opsejling.

Dygtige bæver - ja sådan hed han - idet de fleste på den tid havde navn efter et dyr. Han var igang med at hugge flint til nyttige redskaber. En af hans efterkommere kom til at hedde Lars Larsen.
Hurtige hjort var en god jæger der gjorde brug af Dygtige bævers pilespidser, som han betalte med jagtudbytte.

Kloge bjørn havde mærket, at det var blevet småt med vildt og havet begyndte at trække sig tilbage. (afslutning på jægerstenalderen) så han var begyndt at rydde skov, ved at brænde det af.
Han havde forresten fundet ud af noget træ forkullede og udgjorde udmærket brænde. Noget der kom mange tilgode.
Det gik vældig fint for ham.Hvor må de have været trætte af ham.

De havde levet som et naturfolk i harmoni med naturen, og havde nydt livet.

Det var kendetegnende for neanderthalerne, at de brugte de samme stenredskaber årtusind efter årtusind. Der var ikke nogen nævneværdig udvikling eller innovation der.

De samtidige Homo Sapiens var helt anderledes, idet man her kan konstatere en hurtig udvikling af stenredskaber. Det er altså et karakteristisk træk for Homo Sapiens - vores gren af menneskeslægten - at ideer og udvikling flytter samfundet.

Nyere forskning har vist, at neanderthalerne ikke bare uddøde - de blev også blandet op med homo sapiens i de områder, hvor de to slægter levede side om side. Derfor kan man som nutidig europæer regne med, at omkring 2 procent af ens genmasse stammer fra neanderthalerne.

Men noget kunne da tyde på, at der i Anklagerens tilfælde er sket en slags "ophobning" af neanderthal-gener - da denne jo åbenbart fornægter udvikling og innovation, der ellers er en grundlæggende del af vores gren af menneskeslægten - og hellere vil leve "i pagt med naturen og nyde livet".  :big_grin:

Sider: [1] 2 3 ... 11