Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Martin Jakobsen

Sider: [1]
1
Mandehørmen / Sv: Hjælp til sikring af hjem i Odense
« Dato: Februar 05, 2015, 03:01:07 pm »
Ok, så er der installeret nye alarmer og låse i hele hytten. Jeg valgte at bruge dem fra bagger, som en kollega anbefalte lige efter Nytår http://bagger-laase.dk/info/sikring/. Ellers tak for hjælpen Kim! Jeg må indrømme, at de også virkede ret proffe!

2
Mandehørmen / Hjælp til sikring af hjem i Odense
« Dato: November 21, 2014, 03:47:29 pm »
Hep hey :)

Jeg skal bruge en hånd her, drenge. Jeg skal bruge nogen, der kan gennemgå mit hjem og vurdere sikkerheden. Ikke at der egentlig er noget at hente eller fare på færde -Jeg vil bare gerne have si9kret døre og vinduer en gang for alle. Jeg tvivler på, jeg er den eneste, der har det sådan - specielt efter man har fået børn. Jeg har altid brugt den samme låsesmed, men det er ikke en, jeg tror kan finde ud af dette. Jeg skal bruge nogen, der er professionel og her er prisen underordnet, da det kun drejer sig om en enkelt gennemgang.

SU snarest muligt!

3
Det alternative / Sv: Personligt horoskop og debatforum
« Dato: November 21, 2014, 03:39:34 pm »
Tak for dit svar. Det var nu ikke lige den slags svar, jeg havde håbet på, men fred være med det.

Jeg vil gerne se dokumentation for det forsøg, du henviser til. Kan du sende mig et link eller mere info?

Pft. Martin

4
Det alternative / Personligt horoskop og debatforum
« Dato: August 13, 2014, 06:20:21 am »
Hejse!

Kan det virkelig passe, at jeg er den første til at oprette en tråd i denne kategori? Wuhuuuu! # 1  :boast:

Jeg søger private med astrolog uddannelse, der er interesseret i at lægge personlige horoskoper til mig på ugentlig basis. At gå igennem de professionelle horoskop-sider er ganske enkelt for dyrt - med mindre man kun skal bruge et årshoroskop. Jeg er dog flittig bruger af alle de forskellige portaler på nettet, der genererer horoskoper dagligt (KUN af de sider, der ikke er fýldt med reklame og spam som f.eks. kvindetid, astro og http://horoskopnettet.dk/, som jeg er på lige nu), men jeg skal have lavet min egen tydning for at kunne følge og forstå beskederne bedre. Det er der desværre ikke nogen af dem, der gør ordentligt (eller billigt). Jeg vil også gerne have nogle idéer til alternative forums, hvor man kan debattere omkring astrologi generelt.

Jeg håber på svar :)

Sider: [1]