Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Klondyke Carl

Sider: [1] 2
1
Visdom, kloge ord og dine historier / Sv: Nå!
« Dato: April 16, 2018, 01:02:21 pm »
We want Langgaard-Nielsen, we want Langgaard-Nielsen.....

 :JC-hysterical:

2
Samfund- & Kultur / Sv: Også denne sammenligning er helt fin
« Dato: Februar 20, 2018, 09:46:01 am »Så muslimerne skulle være vor tids jøder? Du er langt ude i demagogi.


Det er da som regel ham på billedet man kommer til at tænke på når man læser nogle af alle ankaglerens politiske propaganda indlæg.

Det vil jeg give dig fuldstændig ret i, Phil.
Var det ikke også den kulturradikale socialist Poul Henningsen, der snakkede op og ned ad stolper om, at man bare skulle være "anti-Hitler", så var man korrekt. Det var dengang efter krigen det begyndte, det vi i dag kender som "at trække nazi-kortet". Anklageren trækker det som bekendt hele tiden, sygeligt overbevist om at være omgivet af nazister. Sådan nogen kan man ikke tage alvorligt, og man kan også kun vanskeligt diskutere med dem. Man ved, hvad der kommer, når de ikke kan argumentere. Så er modparten nazist, og han/hun, der trækker kortet har tabt. Der er også et udtryk for denne adfærd, mener jeg.

3
Spørgsmål, knus og klask / -
« Dato: Februar 10, 2018, 11:15:10 am »
Hvornår bliver der administration igen?

Carl.

4
Debat om debatten / Sv: Det er vi ikke enige om
« Dato: Februar 01, 2018, 01:57:37 pm »
Citér
Jeg har da også efterhånden gennemskuet, at han både er PJ-stalkerne og Rudi´erne. Fordi de liker meget tit hinanden og da Rudi i går truede mig (dog indirekte), var Massey den eneste der likede ham. Meget pudsigt sammentræf.....

 :wacko:  :hang3:

NU STIGER KUNSTEN ...

...sagde maleren. Han flyttede op på 3. sal.

5
Debat om debatten / Sv: Gubbi kan jo være død
« Dato: Februar 01, 2018, 01:32:26 pm »
!

Uha-uha....faktisk lidt pinligt, at det foregår på et offentligt forum. Gad forresten vide, om den tilstand dér hedder et eller andet?

6
Debat om debatten / Sv: Det er vi ikke enige om
« Dato: Februar 01, 2018, 01:27:51 pm »
Man kommer jo ingen vegne, hvis man erstatter debatten med beskyldninger.

Problemet er vel dybet set GuBBi´s fravær. Før blev det værste trolleri taget i opløbet af GuBBi. Nu da han har været fraværende i snart to uger, er det hele kogt over, så siden er oversvømmet af trolleri og stalkers. Det er så også derfor, jeg har følt et behov for at sige fra overfor det, fordi moderator ikke har gjort det (uvist af hvilke grunde). Jeg synes ikke bare, at jeg kan ignorere, når der fremsættes trusler og injurier mod andre brugere.


Det er en marathon-"debat" - som jeg også synes at "PJ debatten" - og "DerRudi debatten" viser.

Så meget kan vi godt blive enige om. Og jeg anerkender, at PJ- og Rudi-debatten har taget styringen helt. Så det er ikke fordi, jeg ikke er enig med dig i, at det i sig selv er et problem. Men som sagt mener jeg stadig, at det grundlæggende problem er moderators fravær. Havde GuBBi været her de sidste par uger, var tingene aldrig løbet løbsk.

Jeg overvejer derfor at blive væk, indtil GuBBi er tilbage, da jeg synes siden pt. sejler for meget.

Dog har jeg en lille fornemmelse af, at sitet her er væk om maks 14 dage. Ellers kan jeg ikke forklare moderators ligegyldighed, hvis det ikke var fordi, han er ved at lukke sitet ned.


Sagt med andre ord, giver man sig til at "debattere trolleri som en slags erstatnings-emne" - og som en afløser for at debattere normale emner.

Det kan da være svært helt at undgå, når man bliver trollet - men nogen god løsning synes jeg ikke, at det er.

Jeg er enig i, at det ikke er optimalt og jeg forstår din frustation over at PJ- og Rudi-diskussionerne fylder så meget.

Jeg overvejer som sagt at holde mig væk herfra, indtil GuBBi er tilbage. Fordi jeg må indrømme, at jeg har svært ved at ignorere stalkeriet, når det er så groft, som tilfældet er. Så siger min indre stemme mig simpelthen, at jeg bør kæmpe imod det. Hvad jeg i øvrigt også synes, at alle I andre burde gøre. I stedet aner jeg en overraskende støtte til troller. Som sagt er vi kun 3-4 stykke herinde, der offentligt har taget afstand fra stalkeriet. Jeg selv, Trådløse og Lyjse. Delvist dig selv. Andre kan jeg ikke komme i tanker om. Men måske glemmer jeg et par stykker, det kan jeg jo ikke afvise. De andre er enten tavse eller tager endda mere eller mindre direkte trollers parti. Ja, jeg fatter det altså ikke...

GuBBi? Jeg tror han er en flinker fyr. Men jeg tror også, at hans unge alder (er han ikke 28-29?) er lidt en hæmsko i forhold til at sætte sig i respekt. Jeg havde personligt skåret langt hårdere igennem overfor stalkertrolls. De Radikale vil jo gerne se det gode i alle mennesker og så bliver de tit lidt naive og tossegode. Men jeg forstår godt GuBBi lidt, for jeg var selv sådan, da jeg var i tyverne. Der troede jeg også, at man bare kunne være venlig overfor alle og så ville de være flinke overfor én selv. Men sådan fungerer virkeligheden desværre bare ikke. Nogle skal have gulderoden. Mens andre skal have pisken. :yes:

Så måske går jeg alligevel med til Anti-Rød som moderator. Fordi selvom jeg ikke er særligt meget enig med ham, så tror jeg nok, at han har pondussen til at kunne sætte sig mere i respekt. Da han virker ret målbevidst med hensyn til, hvad han vil acceptere eller ikke acceptere. Jeg tror ikke, at trollers fyldte kummer og tissemænd havde fået lov at stå mere end max. få timer under Anti-Rød. :blum:

Der eksisterer ikke nogen "Rudi-debat" - udover den, der foregår i din betændte øgle-bold!

7
Debat om debatten / Sv: Gubbi kan jo være død
« Dato: Februar 01, 2018, 01:17:40 pm »
Jeg tror han kommer hjem fra skiferie i weekenden og banner Olejensen/PJ som det første. Med Poul væk forsvinder resten af krøngerne af sig selv, og så er der ro på debatten igen.
Så er der selvfølgelig lige Viggo Kurt som er som en superflyder der bare er umulig at skylle ud.

Sikke noget vrøvl. Hvordan kan du forestille dig ro (til at debattere virkelige emner) et sted, hvor "det skællede krybdyr" udbasunerer sine afsindige teorier om hvem, der er hvem på Din-debat, nærmest døgnet rundt ??
Jeg har aldrig læst alt dette Krønge-saga-sludder, men selvfølgelig skulle dem, der laver det nok hægtes af. De skulle have et forum for dem selv.
Alligevel synes jeg, at Politisk Ukorrekt er værre med sine mere og mere sindsvage beskyldninger mod alt og alle. Han er tydeligt psykisk syg og burde efter min mening have været smidt ud herfra for lang tid siden.

8
Debat om debatten / Sv: 77 gæster kl. 1 om natten? Arh, mon dog?
« Dato: Januar 31, 2018, 07:49:39 pm »
Jeg har ikke sat mig ind i PJ og trolderiet så derfor deltager jeg ikke i de debatter. Det siger mig ikke rigtig noget.

Lyder fornuftigt. Man bør holde sig langt væk fra alt det nonsens.
Prøv at tænke dig, hvis man til sidst kom til at lyde lige så sindssyg som politisk ukorrekt!   :connie_nutzo:

9
Det var da ellers en trussel der ville noget,  :girl_to_take_umbrage:

Det synes jeg netop ikke.
Én, der virkelig ville noget, dvs. hamre politisk ukorrekt til plukfisk, ville ikke skrive og understrege
"derfor er det godt, vi aldrig mødes!"
Hvis en person var ude efter at få fat i politisk ukorrekt, ville vedkommende holde kæft herinde eller på en eller anden måde bare forsøge at få i hans adresse for at stalke eller true ham privat.
Det er det, der tidligere er blevet gjort mod Der Rudi (under dække af "at ville holde ferie i Nordjylland".)

Politisk ukorrekt ved dette. Han piver som en skødevovse i et forsøg på at få lidt medlidenhed.

10
Men muslimerne ved ikke, at bedrag er ulovligt  :connie_22: :Cherna_29: :bad:

Nåååh, de ved det ikke  :big_grin:

Ham her "vidste" sikkert heller ingenting. Men han havde styr på det:

Vestre Landsret afsagde i torsdags (25. januar) dom over den 47-årige iraker Esam Sama Rustum.
Han blev dømt for socialt bedrageri for kr. 941.836,- idet han i fem år har boet i England, udlejet sin lejlighed i Aarhus uden at fortælle det til nogen dansk myndighed - og derfor modtaget førtidspension og boligstøtte.

Desuden blev han fundet skyldig i vold og trusler mod sin eks-kone.

http://www.lokalavisen.dk/flygtning-snoed-sig-til-941836-kr-haevede-danske-ydelser-men-boede-i-england-/20180126/artikler/301269999?ref=eblistermest

Naturligvis havde vi gættet, at hr. Rustum blev idømt beskedne halvandet års fængsel - og en "betinget" udvisning af Danmark, altså ingenting hvad udvisningen angår.

Rustum blev allerede i 2003 idømt tre års fængsel i en af de mest omfattende sager om dankortsvindel - for omkring 2,5 millioner kr.

11
Debat om debatten / Sv: Ja, hvad mon GuBBi vil gøre?
« Dato: Januar 29, 2018, 04:22:02 pm »

Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind,
kan jeg se.


Nej, den kommende nat er det 10 døgn, siden han var logget ind. Det får mig til at tænke på - og sådan set også håbe - han er midt i nogle forhandlinger om at afhænde den bunke l ..., støj og spam, han står som administrator for lige nu. Et eventuelt salg til én, der måske har sat sig som mål at genoprette Din-debat.dk som et forum med alvorligt mente indlæg om tidens spørgsmål?
Det er mit indtryk at forummet til en vis grad har været sådan engang - flere har hentydet til brugere, de havde respekt for men som praktisk talt alle er forsvundet som resultat af især to meget skrivende personers ulidelige trang til at dominere alt og alle. Bare for at hævde sig i selvspejlende emneoprettelser. (Og så de der "afstemninger"...som ikke interesserer nogen på denne jord!!)
Jeg bifalder det Phil skrev om, at en ny måde at registrere på, skulle kunne lokke nogle af de gode debattører tilbage. Det ville da være lykkeligt, for som forummet ser ud nu ...puha! En debatside er det i hvert fald ikke.

Jeg var ganske vist ikke med, da siden var bedst, men enhver kan da via forum klikke ind på spændende emner i 2015-2016 og se, at da var der altså nogen, der kunne skrive. Der var også trolle og idioter, som bare ville afspore og stoppe debattråde, men de kunne ikke sådan overtage det hele, som tilfældet er nu, hvor de fine skribenter er skredet.

12
Politisk ukorrekt
Citér
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.


Ja, man får indtrykket af, at de er mere eller mindre tossede dernede ... jeg kommer lige i tanke om Tv udsendelsen PÅ RØVEN I NAKSKOV det er samme typer, vi oplever her på debatten !
Jeg begriber ikke, hvorfor de ikke bare sætter sig - med en øl eller flere, og får diskuteret deres problemer privat, så vi andre kan slippe for deres SPAM  :bad:

Gubbi har åbenbart opgivet, det ser ud til, han bare kører sit forum i sænk  :angry:

Hvis han ikke kan blokere IP adressen, er den eneste måde at stoppe det på nok at man første gang skal registrere med en e-mail adresse, hvor man så får tilsendt et link man skal trykke på for at komme ind.
Det vil ikke afsløre nogens identitet, for man kan bare lave en neutral e-mail adresse til formålet, men det vil gøre det så besværligt for spammerne at skulle hele besværet igennem for så kun at nå et enkelt indlæg eller to inden de bliver bannet igen.

Til gengæld kunne det højne debatten væsentligt og få mange fornuftige debattører der kun skulle gennem besværet med registreringen een gang til at vende tilbage.


Det kunne måske også få GuBBi til at interessere sig lidt mere for den galeanstalt DD efterhånden ligner.

Helt i vinkel!  :thumbsup:

13
Fra medierne / Sv: Bedre du tænker en gang til
« Dato: Januar 15, 2018, 06:15:30 pm »

Hvad jeg interesserer mig for, aner du ikke en fis om. Det rager heller ikke dig, før hvis jeg eventuelt skriver om det herinde.

Vi er ikke interesserede i nogen, som skriver hundredvis af ens oplæg - som vi har været plaget af med de "svenske" oplæg.

Man må gerne skrive om islam - men forfatterne, der altid skriver det samme (eller noget der ligner til forveksling) og er helt igennem fanatiske, er en plage.

Du lyder ligesom Langgaard-Nielsen, der længe har terroriseret debatten, hvor han har kaldt de der tænker anderledes for iskolde psykopater og lignende.

Der er mange gæster som følger med her, og nogen af dem kan tænkes at deltage, og de skal helst ikke skræmmes væk af alt for ukultiverede debattører.

I skulle lave jeres eget forum. Det kunne hedde Fanatiske Islamkritikere - eller noget i den stil - så ved almindelige mennesker, at det ikke er noget for dem - og ingen ville forstyrre jeres debat.

"Vi"? er det ikke ligesom dig, der prøver at udtrykke, hvad du gerne vil være fri for at læse om?
Men - ærligt og redeligt, jeg tror det er ligegyldigt, hvor meget du vrider dig. En væsentlig kritik af splittergale forhold, hvad enten det er i Sverige eller Danmark, vil altid komme frem på rimeligt frie fora.

Nej, jeg lyder som mig, og jeg er ikke let at bringe fra koncepterne.

Lagde du mærke til, at mit svar til dig ovenfor blev 'liket' af adskillige brugere? Var de brugere "det ekstreme højre"?   :smile1:
I hvert fald hænger de 'likes' ikke sammen med, at jeg skriver om noget, ingen gider at læse.


14
Fra medierne / Sv: Hvorfor interesserer du dig ikke for andet?
« Dato: Januar 15, 2018, 05:39:25 pm »
Normale mennesker interesserer sig for lidt af hvert.

"Hvorfor interesserer du dig ikke for andet?"

Hvad jeg interesserer mig for, aner du ikke en fis om. Det rager heller ikke dig, før hvis jeg eventuelt skriver om det herinde.

Når man har set, hvordan du gebærder dig, må det anses for tvivlsomt, at du skulle kende en masse "normale mennesker." Det tror jeg ikke, du gør. Jeg tror faktisk næsten ikke, at du kender nogen mennesker efterhånden.

Men som far (til en skolesøgende) kan det selvfølgelig ikke undgås, at man gør sig sine tanker, når man læser om de svenske tilstande. Sådan en er jeg - jeg interesserer mig for, hvad der sker i samfundet. Blandt andet, hvis jeg ser min kultur blive angrebet. Lige i nærheden.

Der er meget langt til at blive debattør, hvis ens foreløbige bestræbelser går på at ville bestemme, hvad andre skriver om.

15
Fra medierne / Svensk lærer om svenske skoler
« Dato: Januar 15, 2018, 05:22:12 pm »
Det er ret sjældent, at for eksempel skolelærere i Sverige tager bladet fra munden og fortæller om de uhyrlige ting, der finder sted. Måske er der ikke noget at sige til det - de kan være bange.

Nu er der en, der fortæller. Han præsenteres kun som Mikael.

"Jeg er blevet skåret med en kniv, slået og harfået min bil vandaliseret. Jeg har haft elever, som er blevet bortgiftet, mishandlet og solgt til sex for en cigaret. Elever som er blevet røvet, endda helt ned til indskolingen. Jeg har været på skoler, hvor der var skudhuller i væggene."

https://newspeek.info/hverdag-i-sveriges-multikulturelle-skoler-trusler-vold-og-endda-voldtaegter/

Mikael mener, at mindst 10 skoler i Gøteborg-området burde lukkes pga. trusler og vold.

Jeg kan godt forstå, hvad det er, der er sket lige ovre på den anden side af sundet. På 20-30 år.
Det er jo tydeligt, hvad det er for en kultur, der nu dominerer en lang række byer og dermed skoler. (Det er jo ikke svenske skolebørn, der terroriserer svenske skolebørn.)

Men jeg kan ikke forstå, at svenske myndigheder ikke gør noget drastisk ved det.

Er de tilstande, læreren nævner, prisen for at kalde sig en "humanistisk stormagt"?

Jeg frygter meget, at der kommer lignende tilstande i København.

Sider: [1] 2