Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Klondyke Carl

Sider: [1] 2
1
Politik / Sv: En kæmpestor sejr for Kim Jong-un
« Dato: Juni 13, 2018, 09:25:54 am »
https://www.bt.dk/debat/b.t.-mener-trump-har-formaaet-det-ingen-andre-har-kunnet


Fint at se at nogle er begyndt at bide det sure æble i sig og anerkende, at Trump måske ikke er så slem som præsident. Trods alt. Hillary havde aldrig fået en sådan aftale i hus!

Hvad er forbindelsen til reptilerne og til Illuminati?
Jeg tror også at Friluftsbøssen og Øgle Politisk Ukorrekt er samme person. Med det de skriver og deres holdninger så er der næsten ingen tvivl.

Sikke dog noget profilgætteri vi har gang i her. Hvem er i øvrigt denne "Øgle Politisk Ukorrekt"? Det må være en bruger fra før min tid herinde?

Du har også samme holdninger som PU. Er I så samme person? :big_grin:

Og er jeg så også Albert, bare fordi vi begge er til friluftslir? :smile1:

Er Torsten Bonfils og Tørresnoren den samme, fordi de begge går meget op i denne "Poul Jørgensen"?

Er Tigermanden, Venstrefløjens Hævner og Dommeren den samme, da de altid er online på skift og skriver lige efter hinanden?

Og vi kunne blive ved med at gætte!

Ja, de er alle - ligesom Genuine Troll iøvrigt - skrevet af den sindsforvirrede person, hvis hovedprofil er 'Anklageren'. Det gik op for mig allerede i januar.
Personen bag er ikke rigtig klog; han sidder isoleret i sin ensomme pensionisttilværelse på Grønland (hvis det ellers passer) og affyrer tusinder af indlæg, fordi han ikke har noget liv overhovedet udenfor Din-debat.
Som Anklogeren forsøger han at virke "saglig", "vidende" - men er frem for alt overlegen og bedrevidende.
Dernæst bruger han de andre profilnavne, Venstrefløjens Hævner, Tigermanden, Dommeren og Genuine Troll til at bakke sig selv op og indsende platte spørgsmål til folk, som har modsagt ham, specielt hvis de er til højre for Socialdemokratiet. Disse personer omtaler han i det uendelige som nationalister eller nationalsocialister (!).
Han er den direkte årsag til, at jeg kun sjældent logger ind her. Du skulle heller ikke bruge en masse tid herinde - det er stort set tidsspilde.

2
Respekt for Lyjses og El_Ninos forsøg på at bringe lidt mening ind i en sådan tråd - men ærligt talt: Er det umagen værd?
Som bare lidt erfarne brugere kan se, består tråden ellers kun af Anklagerens oplæg, øvrige kommentarer (!) og hans to ekstraprofilers "debat"....
hold op, hvor er det patetisk at se på! Lad mig komme ud i den dejlige luft; hvorfor dog spilde tiden med at læse dette til Grønland emigrerede vrøvlehoveds udgydelser og hans leg på en helt stillestående debatside ved hjælp af pjatprofiler, der "diskuterer med hinanden?"   :negative:

3
Fra medierne / Muhammed i Nordeuropa
« Dato: Juni 04, 2018, 10:10:08 am »
Det har været berørt tidligere her på siden, men jeg vil nævne det igen, da det er temmelig uhyggeligt:
Muhammed er nu det mest populære drengenavn blandt nyfødte i England inklusive Wales og det næstmest populære i Belgien.
Muhammed topper listen over populæreste drengenavne i storbyerne Bruxelles, Oslo og Malmö.

https://www.bt.dk/udland/navnet-muhammed-hitter-som-aldrig-foer-i-hele-nordeuropa

Prøv at tænke over fremtidens konsekvenser....
Eller det er måske "bare et navn", ligesom "bare et tørklæde"?
Jeg synes, det er uhyggeligt, og for tænkende mennesker behøver dét ikke nogen nærmere forklaring!  :blush:
(Jeg ved godt, at profilen Anklageren om lidt vil påstå, at de kilder, som skriver om det og dermed jeg, begår statistisk fusk. Det kan jeg leve med. Herregud, det kan jo blive småt, også for en islampropagandist.)

4
Jeg ved godt, hvad jeg gerne ville, der skulle ske med personer som de muslimer, der er nævnt.
Men det må man vist ikke skrive på en side som denne. Ja, hvis det stod til "Reserve-administratoren" fra Grønland, var der nok ikke andre end ham, der måtte skrive et ord om islam!   :no:

Især derfor gider jeg ikke at logge ind på Din-debat oftere end cirka hver 14. dag. Der sker jo ingenting. Din-debat er blevet lige så politisk korrekt som DR2s nyheder.

5
Visdom, kloge ord og dine historier / Sv: Nå!
« Dato: April 16, 2018, 01:02:21 pm »
We want Langgaard-Nielsen, we want Langgaard-Nielsen.....

 :JC-hysterical:

6
Samfund- & Kultur / Sv: Også denne sammenligning er helt fin
« Dato: Februar 20, 2018, 09:46:01 am »Så muslimerne skulle være vor tids jøder? Du er langt ude i demagogi.


Det er da som regel ham på billedet man kommer til at tænke på når man læser nogle af alle ankaglerens politiske propaganda indlæg.

Det vil jeg give dig fuldstændig ret i, Phil.
Var det ikke også den kulturradikale socialist Poul Henningsen, der snakkede op og ned ad stolper om, at man bare skulle være "anti-Hitler", så var man korrekt. Det var dengang efter krigen det begyndte, det vi i dag kender som "at trække nazi-kortet". Anklageren trækker det som bekendt hele tiden, sygeligt overbevist om at være omgivet af nazister. Sådan nogen kan man ikke tage alvorligt, og man kan også kun vanskeligt diskutere med dem. Man ved, hvad der kommer, når de ikke kan argumentere. Så er modparten nazist, og han/hun, der trækker kortet har tabt. Der er også et udtryk for denne adfærd, mener jeg.

7
Spørgsmål, knus og klask / -
« Dato: Februar 10, 2018, 11:15:10 am »
Hvornår bliver der administration igen?

Carl.

8
Debat om debatten / Sv: Det er vi ikke enige om
« Dato: Februar 01, 2018, 01:57:37 pm »
Citér
Jeg har da også efterhånden gennemskuet, at han både er PJ-stalkerne og Rudi´erne. Fordi de liker meget tit hinanden og da Rudi i går truede mig (dog indirekte), var Massey den eneste der likede ham. Meget pudsigt sammentræf.....

 :wacko:  :hang3:

NU STIGER KUNSTEN ...

...sagde maleren. Han flyttede op på 3. sal.

9
Debat om debatten / Sv: Gubbi kan jo være død
« Dato: Februar 01, 2018, 01:32:26 pm »
!

Uha-uha....faktisk lidt pinligt, at det foregår på et offentligt forum. Gad forresten vide, om den tilstand dér hedder et eller andet?

10
Debat om debatten / Sv: Det er vi ikke enige om
« Dato: Februar 01, 2018, 01:27:51 pm »
Man kommer jo ingen vegne, hvis man erstatter debatten med beskyldninger.

Problemet er vel dybet set GuBBi´s fravær. Før blev det værste trolleri taget i opløbet af GuBBi. Nu da han har været fraværende i snart to uger, er det hele kogt over, så siden er oversvømmet af trolleri og stalkers. Det er så også derfor, jeg har følt et behov for at sige fra overfor det, fordi moderator ikke har gjort det (uvist af hvilke grunde). Jeg synes ikke bare, at jeg kan ignorere, når der fremsættes trusler og injurier mod andre brugere.


Det er en marathon-"debat" - som jeg også synes at "PJ debatten" - og "DerRudi debatten" viser.

Så meget kan vi godt blive enige om. Og jeg anerkender, at PJ- og Rudi-debatten har taget styringen helt. Så det er ikke fordi, jeg ikke er enig med dig i, at det i sig selv er et problem. Men som sagt mener jeg stadig, at det grundlæggende problem er moderators fravær. Havde GuBBi været her de sidste par uger, var tingene aldrig løbet løbsk.

Jeg overvejer derfor at blive væk, indtil GuBBi er tilbage, da jeg synes siden pt. sejler for meget.

Dog har jeg en lille fornemmelse af, at sitet her er væk om maks 14 dage. Ellers kan jeg ikke forklare moderators ligegyldighed, hvis det ikke var fordi, han er ved at lukke sitet ned.


Sagt med andre ord, giver man sig til at "debattere trolleri som en slags erstatnings-emne" - og som en afløser for at debattere normale emner.

Det kan da være svært helt at undgå, når man bliver trollet - men nogen god løsning synes jeg ikke, at det er.

Jeg er enig i, at det ikke er optimalt og jeg forstår din frustation over at PJ- og Rudi-diskussionerne fylder så meget.

Jeg overvejer som sagt at holde mig væk herfra, indtil GuBBi er tilbage. Fordi jeg må indrømme, at jeg har svært ved at ignorere stalkeriet, når det er så groft, som tilfældet er. Så siger min indre stemme mig simpelthen, at jeg bør kæmpe imod det. Hvad jeg i øvrigt også synes, at alle I andre burde gøre. I stedet aner jeg en overraskende støtte til troller. Som sagt er vi kun 3-4 stykke herinde, der offentligt har taget afstand fra stalkeriet. Jeg selv, Trådløse og Lyjse. Delvist dig selv. Andre kan jeg ikke komme i tanker om. Men måske glemmer jeg et par stykker, det kan jeg jo ikke afvise. De andre er enten tavse eller tager endda mere eller mindre direkte trollers parti. Ja, jeg fatter det altså ikke...

GuBBi? Jeg tror han er en flinker fyr. Men jeg tror også, at hans unge alder (er han ikke 28-29?) er lidt en hæmsko i forhold til at sætte sig i respekt. Jeg havde personligt skåret langt hårdere igennem overfor stalkertrolls. De Radikale vil jo gerne se det gode i alle mennesker og så bliver de tit lidt naive og tossegode. Men jeg forstår godt GuBBi lidt, for jeg var selv sådan, da jeg var i tyverne. Der troede jeg også, at man bare kunne være venlig overfor alle og så ville de være flinke overfor én selv. Men sådan fungerer virkeligheden desværre bare ikke. Nogle skal have gulderoden. Mens andre skal have pisken. :yes:

Så måske går jeg alligevel med til Anti-Rød som moderator. Fordi selvom jeg ikke er særligt meget enig med ham, så tror jeg nok, at han har pondussen til at kunne sætte sig mere i respekt. Da han virker ret målbevidst med hensyn til, hvad han vil acceptere eller ikke acceptere. Jeg tror ikke, at trollers fyldte kummer og tissemænd havde fået lov at stå mere end max. få timer under Anti-Rød. :blum:

Der eksisterer ikke nogen "Rudi-debat" - udover den, der foregår i din betændte øgle-bold!

11
Debat om debatten / Sv: Gubbi kan jo være død
« Dato: Februar 01, 2018, 01:17:40 pm »
Jeg tror han kommer hjem fra skiferie i weekenden og banner Olejensen/PJ som det første. Med Poul væk forsvinder resten af krøngerne af sig selv, og så er der ro på debatten igen.
Så er der selvfølgelig lige Viggo Kurt som er som en superflyder der bare er umulig at skylle ud.

Sikke noget vrøvl. Hvordan kan du forestille dig ro (til at debattere virkelige emner) et sted, hvor "det skællede krybdyr" udbasunerer sine afsindige teorier om hvem, der er hvem på Din-debat, nærmest døgnet rundt ??
Jeg har aldrig læst alt dette Krønge-saga-sludder, men selvfølgelig skulle dem, der laver det nok hægtes af. De skulle have et forum for dem selv.
Alligevel synes jeg, at Politisk Ukorrekt er værre med sine mere og mere sindsvage beskyldninger mod alt og alle. Han er tydeligt psykisk syg og burde efter min mening have været smidt ud herfra for lang tid siden.

12
Debat om debatten / Sv: 77 gæster kl. 1 om natten? Arh, mon dog?
« Dato: Januar 31, 2018, 07:49:39 pm »
Jeg har ikke sat mig ind i PJ og trolderiet så derfor deltager jeg ikke i de debatter. Det siger mig ikke rigtig noget.

Lyder fornuftigt. Man bør holde sig langt væk fra alt det nonsens.
Prøv at tænke dig, hvis man til sidst kom til at lyde lige så sindssyg som politisk ukorrekt!   :connie_nutzo:

13
Det var da ellers en trussel der ville noget,  :girl_to_take_umbrage:

Det synes jeg netop ikke.
Én, der virkelig ville noget, dvs. hamre politisk ukorrekt til plukfisk, ville ikke skrive og understrege
"derfor er det godt, vi aldrig mødes!"
Hvis en person var ude efter at få fat i politisk ukorrekt, ville vedkommende holde kæft herinde eller på en eller anden måde bare forsøge at få i hans adresse for at stalke eller true ham privat.
Det er det, der tidligere er blevet gjort mod Der Rudi (under dække af "at ville holde ferie i Nordjylland".)

Politisk ukorrekt ved dette. Han piver som en skødevovse i et forsøg på at få lidt medlidenhed.

14
Men muslimerne ved ikke, at bedrag er ulovligt  :connie_22: :Cherna_29: :bad:

Nåååh, de ved det ikke  :big_grin:

Ham her "vidste" sikkert heller ingenting. Men han havde styr på det:

Vestre Landsret afsagde i torsdags (25. januar) dom over den 47-årige iraker Esam Sama Rustum.
Han blev dømt for socialt bedrageri for kr. 941.836,- idet han i fem år har boet i England, udlejet sin lejlighed i Aarhus uden at fortælle det til nogen dansk myndighed - og derfor modtaget førtidspension og boligstøtte.

Desuden blev han fundet skyldig i vold og trusler mod sin eks-kone.

http://www.lokalavisen.dk/flygtning-snoed-sig-til-941836-kr-haevede-danske-ydelser-men-boede-i-england-/20180126/artikler/301269999?ref=eblistermest

Naturligvis havde vi gættet, at hr. Rustum blev idømt beskedne halvandet års fængsel - og en "betinget" udvisning af Danmark, altså ingenting hvad udvisningen angår.

Rustum blev allerede i 2003 idømt tre års fængsel i en af de mest omfattende sager om dankortsvindel - for omkring 2,5 millioner kr.

15
Debat om debatten / Sv: Ja, hvad mon GuBBi vil gøre?
« Dato: Januar 29, 2018, 04:22:02 pm »

Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind,
kan jeg se.


Nej, den kommende nat er det 10 døgn, siden han var logget ind. Det får mig til at tænke på - og sådan set også håbe - han er midt i nogle forhandlinger om at afhænde den bunke l ..., støj og spam, han står som administrator for lige nu. Et eventuelt salg til én, der måske har sat sig som mål at genoprette Din-debat.dk som et forum med alvorligt mente indlæg om tidens spørgsmål?
Det er mit indtryk at forummet til en vis grad har været sådan engang - flere har hentydet til brugere, de havde respekt for men som praktisk talt alle er forsvundet som resultat af især to meget skrivende personers ulidelige trang til at dominere alt og alle. Bare for at hævde sig i selvspejlende emneoprettelser. (Og så de der "afstemninger"...som ikke interesserer nogen på denne jord!!)
Jeg bifalder det Phil skrev om, at en ny måde at registrere på, skulle kunne lokke nogle af de gode debattører tilbage. Det ville da være lykkeligt, for som forummet ser ud nu ...puha! En debatside er det i hvert fald ikke.

Jeg var ganske vist ikke med, da siden var bedst, men enhver kan da via forum klikke ind på spændende emner i 2015-2016 og se, at da var der altså nogen, der kunne skrive. Der var også trolle og idioter, som bare ville afspore og stoppe debattråde, men de kunne ikke sådan overtage det hele, som tilfældet er nu, hvor de fine skribenter er skredet.

Sider: [1] 2