Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Frederico

Sider: [1] 2
1
Religion-& Filosofi / Sv: Fanødragten
« Dato: Oktober 13, 2019, 09:48:30 pm »
Haha, underholdende tråd, hvor Tigeren lige får provokeret jer allesammen - meeen også en tråd, der bestyrker min gamle mistanke om, at det er Anklageren der står Tigermanden :yes: For læg nu mærke til at Anklageren kommer med beskyldningen om, at det er ulovligt, at Tigermanden bringer de dersens billeder uden tilladelse, efter Anklageren selv har bragt et billede, som han heller ikke selv har tilladelse til.  :hyper:

Det er der jo ingen der ville gøre, hvis det var deres pointe, at man ikke selv må bringe billeder uden tilladelse. Fordi det er jo at skyde sig selv i foden, at så gør man det selv, fordi det ville man jo ikke gøre hvis det var en kritik, man virkelig gerne ville fremsætte. Så derfor lugter det meget mere af at det er Herr Anklageren, der har orkestreret sådan en situation, hvor først Herr Tigermanden skriver noget, og så kommer Herr Anklageren og angriber ham sådan heeelt tilfældigt.

Det passer nu alligevel meget godt med det jeg har skrevet ovre på den anden debat, om at Anklageren i virkeligheden har det allerbedst, når han kan lege kong Gulerod på debatten, og føre sig frem. Og det var da også derfor han smuttede fra den anden debat, fordi der blev han sagt imod, når han skrev med de der kæmpe typer og med fed skrift (råber).

Egentlig er jeg da ligeglad, for jeg synes nu det er meget sjovt, hvis det virkelig er Anklageren, der står bag Tigermanden. Fordi jeg har ikke så meget imod lidt harmløse drillerier og trollerier. Det synes jeg nu bare er meget sjovt, og så er der ikke mere i det, andet end lidt fis og ballade. Jeg har da også selv haft nogle troll-profiler her på siden, men ok, jeg har da også altid stået ved det og gjort det så overdrevet, så I andre kunne se det tydelig. Jeg var god til at imitere andre allerede tilbage i folkeskolen, så når der var skolekomedie, så fik jeg altid de mest krævende roller. Og for mig har det heller ikke handlet om at gennemføre et eller andet kæmpe fupnummer og så blive helt vildt fornærmet, når det bliver afsløret. :yes:

Så derfor skal det da være Herr Anklageren vel undt med sin tiger-profil, fordi det bare er med til at sætte lidt liv i kludene på sådan et forum her. Men hvis han virkelig ikke ville opdages så kan jeg da ikke forstå, hvorfor han fremsætter den anklage for at bringe de billeder uden tilladelse, når han selv i samme tråd har bragt billede uden tilladelse. Fordi det virker alligevel næsten som om han ikke har tænkt sig om, når han laver sådan en fejl, hvis det altså er meningen, at vi andre ikke skal opdage det.

Men ok er der ikke også noget med, at der ikke er så meget dagslys oppe på Grønland for tiden, og så kan man måske hurtigt blive lidt sær. Eller det læste jeg bare om engang, hvor jeg læste sådan et stort værk om Grønlandsekspeditioner. Det var nu da jeg var dreng, fordi dengang syntes jeg det var så spændende med opdagelsesrejsende og det med at finde noget, som ingen har fundet før. Jeg tror det er lidt det samme i dag, der gør, at jeg elsker at afsløre Reptilians og NWO. Jeg elsker simpelthen at afsløre sådan nogle ting, hvor man alligevel ikke er helt sikker på, hvad sandheden er. Det er også derfor jeg synes, det er så spændende, at Herr Anklageren måske i virkeligheden står bag det største fupnummer her på siden, så det vil jeg gerne afsløre.  :yes:

Men alligevel er der selvfølgelig ikke noget ondt i det, for jeg har ikke noget imod trollerierne når det bare er helt harmløst, så det er også derfor jeg ikke har noget imod, når Herr Albert skam da og da skam, for nu at bruge hans egne ord  :hyper: skriver om overklasselivet som bøssekonge af Brønshøj og det vilde bohemeliv som 88 årig eller hvor gammel, det nu er Albert skal forestille at være. Fordi når det er harmløst, så griner jeg egentlig bare lidt af det.

Så er det alligevel meget mere irriterende med sådan nogle gamle sure mænd som Carlo og Floridor, som rigtig skal mobbe os andre, de opfører sig bare som sådan nogle små fregnede lømler, som de sikkert også var i skolegården, da de var små drenge. Og så fordi der aldrig var nogen, der sagde fra overfor dem den gang så er de bare fortsat. Det vil jeg gerne italesætte, så der kommer lidt fokus på, at der er nogle brugere, der forsøger at presse andre ude. Fordi det er da ikke særlig pænt gjort, tænk hvis de gjorde sådan ude i den virkelige verden, så ville der da være en masse mennesker, der ville blive skidesure på dem med det samme, fordi det er der da ikke nogen, der kan lide. Men så bare fordi det er herinde på et internetforum, så tror de, at de kan tillade sig alt muligt, som ingen ville finde sig i i virkeligheden. Det vil jeg gerne have sat fokus på, når nu Gubbi er fuldstændig ligeglad. Ok, Gubbi kan teoretisk set have travlt med sine eksaminer, mener han skrev noget med at han var 26 år gammel på et tidspunkt, men så må jeg jo selv træde til, når moderationen ikke rigtig er til stede.

Men det er alligevel ikke noget, jeg rigtig gider bruge så meget tid på, fordi så vil jeg alligevel hellere skrive ovre på den anden debat, hvor der faktisk er en moderation, og hvor Carlos personangreb ville blive fjernet med det samme og det ville få nogle konsekvenser for ham. Det er alligevel mere rimeligt, synes jeg, fordi så er det mere som i den virkelige verden, hvor der jo heller ikke er nogen, der taler som Carlo gør til andre.  :yes:

2
Fri Debat / Sv: Ny lov mod det muslimske tørklæde i Østrig
« Dato: Maj 17, 2019, 07:45:58 pm »
Hun ser da skam fin ud, og det klæder dig også at være blevet barberet.

Godt profilgnaskeren ikke er her, for så ville han garanteret have stukket sit lange snydeskaft i det.

Nå, men nu er tråden afsporet, til at dreje sig om mit udseende, i stedet for østrigske muslimer.

Det her er lige præcis hvorfor jeg ikke rigtig gider at bruge særlig meget tid herinde længere. Fordi Carlo altid skal drille og trolle mig. Men ok når han troller mig, så vil jeg også have lov til at trolle ham tilbage og drille ham lidt. Ikke sådan forstået at jeg gider bruge helt vildt lang tid på Carlo men det er da meget sjovt at drille ham. Harmløse drillerier har jeg aldrig haft noget imod, fordi det er jo bare sjov og ballade det hele,  :yes: men når Carlo bliver personlig så synes jeg alligevel det er lidt irriterende, fordi der er da ikke rigtig andre herinde, der sådan ligefrem forfølger hinanden sådan som Herr Carlo har gjort det.

Ja, ok, så er der måske sådan nogle som Herr Rudi og Tigermanden, der begge påstår, at de kender den andens private oplysninger som telefonnummer og adresse. Der kan man nok heller ikke ligefrem tale om de bedste hjertevenner, fordi det virker alligevel som om, de begge to tager det hele lidt for alvorligt.

Synes også, det er lidt vildt, som Carlo har gidet bruge energi på at jage mig (det begynder jo snart at lyde som noget fra Poul Jørgensen-sagaen  :hyper:). Men som jeg nok troede, så er Carlo tilsyneladende taget til Thailand for at jage yngre kvinder. Fordi han alligevel ikke kan møde nogle her i Danmark. Så derfor tager han til Thailand for at gøre det. Og Carlo der ellers kæfter op om, at han hader islam har så selv fundet en muslimsk kvinde med tørklæde.  :blum: Ja, man har et standpunkt til man tager et nyt.

Ok, det er selvfølgelig bare for sjov. Carlo må da skam og skam da gerne date en tørklædepige for min skyld, det kommer da ikke mig ved, men jeg vil bare drille ham lidt, når nu han åbenlyst forsøger at provokere mig. Han er jo nærmest en troll.

I øvrigt meget sjovt at i samme øjeblik, Anklageren kommer tilbage til siden, så kommer alle trollene bare væltende med det samme. Man skulle næsten tro, de havde koordineret det med Anklageren. Så mangler vi bare, at Poul Jørgensen også kommer tilbage  :hyper:

Ja, jeg kunne for så vidt være ligeglad med Poul Jørgensen-sagaen, men jeg synes nu alligevel det er meget sjovt, hvordan han indædt bliver ved med at kæmpe en 30 år gammel sag, som er tabt for længst. Men det er lige så sjovt at se MarieS, Flixtor og Hr. Olsen, der bare ligger og jagter ham helt vildt. Det er næsten for meget synes jeg. Forstå mig ret, jeg har ikke rigtig noget imod sådan nogle harmløse trolls, der bare er med til at gøre det hele lidt skægt, det kan jeg sagtens selv grine af.  :yes: Jeg har da også selv lavet et par stykker efterhånden. Men jeg har alligevel altid forsøgt at gøre det sådan, at der aldrig var tvivl om at der var tale, om trolls.

Fordi jeg synes alligevel det er lidt for meget med dem der, der er ubehagelige overfor hinanden. Det er også derfor, jeg ikke rigtig kommer her længere, men meget hellere vil være inde på den anden debat. Fordi der bliver der taget hånd om de ubehagelige trolls. Jeg har prøvet at klage til Gubbi et par gange, men der er aldrig sket noget ved det, så derfor holder jeg mig væk. Ok, det kan da godt være, at Gubbi er ved at skrive speciale eller sådan noget, så han ikke har så meget tid. Mener han skrev noget med at han var 25 eller sådan noget, så det kan jo godt være, men så kan man vel få en anden bruger til at være mod.  :yes:

3
Politik / Sv: Hvem skal jeg stemme på?
« Dato: Maj 08, 2019, 03:09:26 pm »
Jeg har nu altid syntes det var meget sjovt at se, hvordan voksne mennesker kan blive uvenner og blive fornærmede herinde, eksempelvis når de er uenige politisk. Som nu her med Anti-rød der går totalt i forsvarsposition og skælder Carlo ud. Sådan ville jeg nu aldrig selv reagere, når jeg skriver her eller på nogle af de andre sider. Fordi i bund og grund er det jo bare skæg og ballade det hele :yes:

Så jeg synes alligevel Anti-rød overreagerer lidt, når han debatterer med eksempelvis Carlo eller Homofaber. Fordi der er jo ikke nogen grund til at blive så sur over, at nogen skriver noget andet, end man selv synes, på nettet. Eller det synes jeg i hvert fald ikke. Jeg ved da skam og skam da godt (for nu at bruge Alberts udtryk), at Carlo langt hen ad vejen bare er ude på at drille :blum: . Fordi han har også ofte drillet mig rigtig meget, og det har da også været pisseirriterende, men jeg er alligevel typen, der hellere vil slukke computeren og cykle en lang tur i stedet for at begynde at diskutere helt vildt.

Der er Anti-rød mere lidt som Gniske fra Jullerup Færgeby eller var det Kikkebakkeboligby? Men sådan en rigtig gammel sur mand, der bare vil have det sidste ord og som bare bliver helt vildt fornærmet over andres handlinger og meninger. Sådan en, der bare er kronisk sur på ungdommen.  :yes: Men Carlo er jo nok alligevel cirka ligeså gammel som Anti-rød, så måske ville de være rigtig gode venner, hvis bare de mødtes. Faktisk er de fleste herinde vel halvgamle, over 50 i hvert fald, og det er da også fint nok. Gubbi er vist den eneste, der er meget yngre. Jeg mener da der var noget med han skrev på sol for nogle år siden, at han var en studerende i 20'erne, så han er nok i slutningen af 20'erne nu. :yes:

Jeg selv vil ikke afsløre, hvor gammel jeg er, men jeg kan da godt sige at jeg er ældre, end jeg virker.  :blum: Ja, jeg har altid haft et ungdommeligt sind, hvor jeg eksempelvis elsker at optræde og more mig.

Nå, men det jeg egentligt bare ville sige er, at I skulle tage og opføre jer lidt pænere overfor hinanden, I ville garanteret være rigtig gode venner, hvis I nu bare mødte hinanden i virkeligheden.

4
Fra mig til dig / Sv: Glædelig jul Mak
« Dato: Januar 01, 2019, 08:36:25 pm »
Carlo og Lyjse, I er simpelthen for nemme, kan I virkelig ikke se, at det er Trollerik I skriver med? Alle andre kan se det, vil I virkelig påstå at  det kan I ikke? :hyper: Jeg mener, der er to muligheder her: Enten er Carlo og Lyjse virkelig bare for naive og for nemme at narre eller også så tror de virkelig på det. Men hvordan kan man være så naiv at man tror på noget som alle andre mener er en troll. Okay, der er selvfølgelig også den mulighed, at det er samme person, der står bag profilerne Carlo og Lyjse, som også står bag profilen Mak - og så bruger den person profilen Mak til at forsøge at narre alle os andre.  :yes:

Men jeg tror nu egentlig ikke det er den samme person, der står bag Carlo og Lyjse, for Carlo er ikke-troende kommunist, og Lyjse er jo sådan en hellig halleluja-person, der er blevet frelst af Jesus  :blum:

Så tror egentlig ikke det er den samme, men Carlo kunne godt være den samme som Tigermanden, da de begge to er kommunister, og Carlo hader jo islam for et godt ord, så måske har han fundet på Tigermanden for at sætte islam i dårligt lys.

I så fald er det også Carlo, der står bag Herr Albert, så Carlo må vi snart høre noget nyt fra Amager fælled? Jeg boede forresten tæt på Amager fælled en årrække, og jeg cyklede ofte igennem på vej ind til byen. Man så ofte hel- og halvnøgne mænd, der solbadede og det, der var værre  :yes: Gad vide, om ikke det var Herr Albert jeg en dag så stå og svinge med en kølle på næsten en halv meter inde i buskene.  :hyper:

Gnaske, gnaske, gnaske... :hyper:

- jow, vi savner sandelig dine skarpe analyser og efterforskninger - men det ved du jo godt selv.. :ROFL:

Og du sætter da heller ikke dit lys under en skæppe.. :dash2:

Citat, Øgle-Bob - ovre fra hans nye politikreds:

"Helt som jeg havde forventet, blev problemet kun værre, efter at jeg skred fra det andet forum. For så sejlede det bare totalt"...

- så deeeeeet…..  :blum:

Hvasså, trollerik? Får du ligget lidt i kisten i den lokale frimurer-klub? Ok, den var måske lidt plat, men når Tørresnoren troller og driller mig, så vil jeg også trolle og drille tilbage. :yes: Så det er derfor, jeg skriver det dersens med at han er frimurer, det er for at drille ham, fordi han også driller mig.

Jeg synes, det er lidt irriterende at man ikke kan være her, uden at brugere som Carlo og Tørresnoren skal være efter en. De var nok sådan nogle små, fregnede lømler i skolegården, der rigtig førte an, når der skulle drilles, og så fordi der aldrig var nogen, der sagde fra over for dem, så har de bare fortsat med at drille, selvom de er blevet voksne. Fordi der aldrig er blevet sagt fra.  :yes: Så derfor vil jeg fortsætte med at italesætte deres dårlige opførsel, indtil jeg og andre kan få lov til at være her i fred, fordi jeg synes alligevel ikke det kan passe, at der skal være sådan nogle gamle, sure mænd, der sidder og bestemmer, hvem der må have lov til at være med her på debatten. Det synes jeg er lidt trollet at opføre sig sådan, fordi det er der jo ikke nogen almindelige debattører, der ville gøre, så derfor skal de have lov til at smage lidt af deres egen medicin. :hyper:

Det er også derfor jeg skriver det der med at Tørresnoren er frimurer, fordi ud af til har han sådan et røvkedeligt liv som arbejdsgiver, hvor han rigtig kan tryne de ansatte, og så for at have noget modvægt til sin kedelige hverdag, så forestiller jeg mig ham som frimurer.  :yes: Det er ofte dem, der gør noget skjult, der er de største modstandere af de ting, de er nødt til at gøre i skjul, og Herr Tørresnoren har jo altid været efter mig og mine ideer, så derfor tror jeg, at han også er efter mig for at skjule sine egne interesser for det paranormale, reptilians og NWO.  :yes:

5
Fra mig til dig / Sv: Glædelig jul Mak
« Dato: December 31, 2018, 08:29:39 am »
Carlo og Lyjse, I er simpelthen for nemme, kan I virkelig ikke se, at det er Trollerik I skriver med? Alle andre kan se det, vil I virkelig påstå at  det kan I ikke? :hyper: Jeg mener, der er to muligheder her: Enten er Carlo og Lyjse virkelig bare for naive og for nemme at narre eller også så tror de virkelig på det. Men hvordan kan man være så naiv at man tror på noget som alle andre mener er en troll. Okay, der er selvfølgelig også den mulighed, at det er samme person, der står bag profilerne Carlo og Lyjse, som også står bag profilen Mak - og så bruger den person profilen Mak til at forsøge at narre alle os andre.  :yes:

Men jeg tror nu egentlig ikke det er den samme person, der står bag Carlo og Lyjse, for Carlo er ikke-troende kommunist, og Lyjse er jo sådan en hellig halleluja-person, der er blevet frelst af Jesus  :blum:

Så tror egentlig ikke det er den samme, men Carlo kunne godt være den samme som Tigermanden, da de begge to er kommunister, og Carlo hader jo islam for et godt ord, så måske har han fundet på Tigermanden for at sætte islam i dårligt lys.

I så fald er det også Carlo, der står bag Herr Albert, så Carlo må vi snart høre noget nyt fra Amager fælled? Jeg boede forresten tæt på Amager fælled en årrække, og jeg cyklede ofte igennem på vej ind til byen. Man så ofte hel- og halvnøgne mænd, der solbadede og det, der var værre  :yes: Gad vide, om ikke det var Herr Albert jeg en dag så stå og svinge med en kølle på næsten en halv meter inde i buskene.  :hyper:


6
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 16, 2018, 10:39:55 pm »
Der fik vi lige beviset for, at det er Anklageren, der også har profilen Homofaber. Fordi de lige loggede ind lige efter hinanden og begge to skrev, Hvad rager det os! Fordi hvad er sandsynligheden for at to brugere lige logger på samtidig og skriver præcis samme indlæg. Den sandsynlighed er jo lig nul, kan I ikke se det!

Det må nu også være kedeligt oppe på Grønland på denne tid af året, hvor der bare er mørkt hele døgnet rundt, det har Anklageren da også selv skrevet om før, så han må jo finde på noget for at holde gang i noget skæg, så han ikke skal gå helt i hundene, før foråret kommer.  :yes:

Du er ikke rigtig klog.

Homofaber, logger du ikke lige på med Anklageren og skriver det samme?  :yes:

7
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 16, 2018, 10:32:49 pm »
Der fik vi lige beviset for, at det er Anklageren, der også har profilen Homofaber. Fordi de lige loggede ind lige efter hinanden og begge to skrev, Hvad rager det os! Fordi hvad er sandsynligheden for at to brugere lige logger på samtidig og skriver præcis samme indlæg. Den sandsynlighed er jo lig nul, kan I ikke se det!

Det må nu også være kedeligt oppe på Grønland på denne tid af året, hvor der bare er mørkt hele døgnet rundt, det har Anklageren da også selv skrevet om før, så han må jo finde på noget for at holde gang i noget skæg, så han ikke skal gå helt i hundene, før foråret kommer.  :yes:

8
Samfund- & Kultur / Sv: Terror i Strasbourg i aftes
« Dato: December 16, 2018, 10:25:32 pm »
Ha ha, og så siger I at det er mig, der er helt besatte af profilgætteri, og så gør I andre det også lige selv.  :yes: Nå, men Tigermanden hvornår hører vi noget nyt fra Albert Johansen, den gamle friluftsbøsse?

Det var faktisk på grund af Albert, jeg kaldte den anden profil for friluftsbøssen. Fordi jeg alligevel synes det er meget sjovt når du troller det der, for det er jo bare fis og ballade alligevel, det ved jeg skam da og da skam godt Herr Albert, for nu at bruge dine egne ord. :blum:

Så er det straks meget værre med mere psykopatiske trolle som Herr Tørresnoren aka TROLL-ERIK!! Han er jo frimurer og nyder at bruge lørdag aften med at ligge i kisten og lave alle mulige ritualer, der er inspireret af det gamle Egypten og - ja ALIENS!  :hyper: Og så ud ad til så har han bare sådan et røvkedeligt liv som arbejdsgiver med eget VVS-firma.  :yes: Fordi en sådan mand står jo ikke frem med det han faktisk er og tror på, men han skriver bare, som om det er os andre der er skøre, når vi kommer med sådan nogle ideer, men han gør det selv i alt hemmelighed.

En anden psykopat-troller er Carlo, fordi han bare er ude på at mobbe. Han var nok sådan en lille fregnet lømmel i skolegården, der førte an i mobberierne, og de andre turde ikke sige ham i mod. Jeg gik selv i en klasse med meget mobberi, så jeg kender godt typen. Og så som voksen så er han ikke kommet et hak videre, fordi han stadig synes det er sjovt at mobbe og forsøge at holde andre ude. Men så vil jeg også mobbe ham, han har jo selv indrømmet, at han slet ikke kan score  :yes: Så derfor kan jeg godt mobbe ham med mine 1300 scoringer, hvoraf de fleste har været unge og lækre under 35. Det er den slags Carlo kun kan drømme om, så det skriver jeg til ham, når han kommer med det der med Hvad rager det mig! Fordi jeg synes alligevel det er for irriterende, når man lige er midt i en spændende debat, eller man lige har brugt lang tid på at skrive et indlæg og så kommer han bare med det der. Det er da provokerende, så det er derfor jeg mener han er en troll. Jeg vil blive ved med at afsløre og italesætte trolle som Carlo, så længe de bliver ved med at trolle mig.  :yes:

9
Samfund- & Kultur / Sv: Der er fremgang
« Dato: December 15, 2018, 09:02:12 pm »
Muligt men problemet er bare at truslen om terror konstant ligger i baghovedet hos alle de mange fredelige julehandlende der forventer at man kan overleve at besøge sådant et marked.

Og så har islamisterne jo opnået hvad de ville på TRODS af de få ofre.
Fyren var en ganske almindelig vanekriminel. I hvert fald indtil han i 2015, hvor han som 26-årig afsonede endnu en fængselsdom, hvor han muligvis blev radikaliseret.

Hans kriminelle løbebane startede allerede, da han var 10, og han fik den første af sine 27 domme som 13-årig. Dommene handlede om ting fra vold til røveri, men aldrig noget der på nogen måde mindede om terror. En pige, der har kendt ham i mange år, beskrev ham som en sød og normal fyr, der altid løb rundt i joggingtøj og træningstøj og desuden viste stor respekt for kvinder. Det gjorde han endog også under terroren i november, da han skød mænd i hovedet bagfra, mens han undlod at dræbe et par kvinder, der ellers også troede, at deres sidste time var kommet.

Så Jens Rohde har på en måde ret. Han er opvokset i Frankrig og ikke som muslim. Men der skete noget under et fængselsophold i 2015, der fik ham til at hade ikke-muslimske mænd. Muligvis gjorde hvide racister i fængslet et eller andet ved ham, som han ikke kunne leve med. Så han råbte “Allah er stor” på arabisk, da han skød sine ofre bagfra i hovedet som hævn.

Hej Tigermanden  :yes:

10
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 15, 2018, 08:59:55 pm »
Det gør man sikkert ikke, og der må jo eeendelig passes godt på disse kommende ø-boere, hvoraf mange er mordere, voldtægtsforbrydere og grove voldsmænd!

Nogle værre halunker.

Hvad er du så, som der tager til Thailand for at finde unge undertrykte kvinder og ladyboys, hva' Carlo?  :blum3: Okay, den var måske plat, men når Carlo troller mig, så troller jeg også tilbage. Noget for noget, det er det jeg altid har sagt.

Okay, det var måske en lille afsporing af debatten, det indrømmer jeg skam da og da skam, for nu at bruge Alberts ord gerne, men jeg synes også at Carlo ofte afsporer debatten med sit Hvad rager det mig! Fordi så bidrager han ikke med noget, det er da irriterende når man lige er ved at skrive et eller andet interessant og så kommer han lige med den. Så vil jeg have lov til at give ham af hans egen medicin, fordi ellers så ved han jo ikke selv, hvor irriterende det kan være for os andre.  :yes:


11
Alt det andet / Sv: Lidt at fundere over.
« Dato: Februar 12, 2018, 11:27:31 pm »
Så kom Me lige med reptilet på Toldbod Plads her i byen. Den er nu stadig meget sjovt lavet.  :yes:

12
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 12, 2018, 11:24:08 pm »
DerRudi

Citér
Rigtigt. Men I bør lægge mærke til, at hr. GuBBi var online på Din-debat så sent som i aftes kl. 20:30 dansk tid.
Forummet har i øjeblikket mindst tre tråde med samme klage over, at psyko-stuen fra SOL har sat sig på Din-debat de sidste dage, men reagerer den såkaldte administrator?

Det skal vi næppe regne med. Han holder nok af at gå og spille braldermand ude i byen, "JEG ejer skam et debatforum" - men hans ligeglade indstilling til f.eks. klager over grovheder, spam og stalking gør ham efter min mening ikke egnet til at administrere et forum, der ellers kunne være sundt.

Prøv om ikke du kan købe domænet, Anti-rød, det kan næsten kun blive bedre.   :wink:

Ja, jeg er enig !

Det er nu alligevel lidt sjovt at læse Rudi der skriver om stalkere og spam, når nu det er vist, at Herr Rudi selv står bag en masse højreprofiler, som alle sammen skriver ens  :hyper: Ok, jeg kunne måske godt lade tvivlen komme Rudi tilgode, fordi jeg kan jo selvfølgelig ikke vide det med sikkerhed, men det virker godt nok utroligt.

Eksempelvis så skriver Rudi et af sine islamkritiske indlæg, og så lige pludselig kommer Helle på og liker hans indlæg lige to minutter efter, selvom hun ikke har været logget på i måske to tre måneder  :yes: Og så kommer Langgaard-Nielsen lige og giver sit besyv med, selvom han måske ikke har skrevet noget i en hel uge.

Kan I virkelig ikke se, at det er den samme person, der sidder og skriver det samme fra forskellige profiler? Jeg synes egentlig det er lidt synd, fordi Rudi kan godt komme med nogen fornuftige synspunkter, fordi der skal også være en modvægt til sådan nogen som Anklageren og Tigermanden, der bare mener at vi skal tage alle de fremmede, der vil ind. Men Rudi skulle lade være med at bruge flere profiler. Fordi det er helt klart for os der har finessen og som kan læse lidt mellem linjerne, at det er den samme person. Og så skulle han lære at styre sit temperament, så han ikke virker så uligevægtig.

Det er faktisk det, der får mig til at sige, at Rudi-profilerne nok er false flag, fordi det er ikke i højrefløjens egen interesse at sætte sig selv i dårligt lys, som Rudi gør når han truer andre, det er da mere i venstrefløjens interesse, sådan at højrefløjen fremstår som voldspsykopater.

Så det er jo nok AFA eller Redox, der har opfundet Rudi'erne, og så er det folkene fra Danskernes Parti, der har fundet på Tigermanden, så de kan vise frem, hvor forfærdeligt det går, når man ikke er tilstrækkeligt kritisk over for islam.  :blum3:

Sjovt at have travl med andres mange profiler. Og så selv være i gang ned den tredje.  :blum:

 :blum:

13
Fri Debat / Sv: Er kvinder ligeså liderlige som mænd?
« Dato: Februar 12, 2018, 11:21:26 pm »
Det må vi fundere over.

Hvadså Carlo, er det sjovt med alle de ladyboys i Thailand?  :blum:

Når Carlo troller mig, så troller jeg også tilbage.  :yes:

14
Alt det andet / Sv: Lidt at fundere over.
« Dato: Februar 12, 2018, 11:18:33 pm »
A er Gubbi, B er mig og C er Poul Jørgensens søn - det troede du nok ikke, jeg ville regne ud, vel, men det gjorde jeg.  :blum: Jeg elsker den slags mysterier, hvor man skal gætte sig til, hvem der er hvem, og hvad der ligger bag en bestemt beskrivelse.  :yes:

Men du tager nu noget fejl, for jeg er faktisk en hel del ældre end 28 år. Ok, jeg ser meget yngre ud end jeg er, men det har jeg altid gjort, eksempelvis da jeg var i starten af 20erne, der blev jeg engang tippet til at være 15-16 år, så jeg havde et drenget look allerede dengang. Og da jeg var i starten af 30erne, der blev jeg gættet til at være i starten af 20erne.

Så det er jeg vant til, at folk tror jeg er meget yngre end jeg er, fordi det er det jeg hører så ofte. Jeg tror ikke, det kun har noget med det ydre at gøre, fordi det er  også noget folk kan mærke, om man er gammel eller ung inden i.  Eksempelvis en ung studerende der studerer økonomi eller jura, han vil nemt være meget ældre indeni end en gamme 68er på måske 70 år som hører hippiemusik og fyrer fede. Eller en ung Soldat der har været udstationeret i Afghanistan og som har været i kamp, han kan godt være meget ældre inden i end en skolelærer, der måske er blevet på det samme mentale niveau som sine elever. Fordi sådan nogle ting smitter bare af.

Og der tror jeg faktisk også det er der, hvor mange mennesker kan mærke på mig, at jeg har et meget ungdommeligt sind, og derfor tror de faktisk heller ikke jeg er så gammel, som jeg faktisk er. Fordi de synes jeg virker yngre. Jeg har også altid været en fri fugl så jeg er ligeglad med villa volvo og vovse og wife, jeg skal ikke være bundet til sådan nogle ting, så det er måske på nogle måder også noget der er med til at holde mig ung, fordi så fortsætter jeg sådan et liv som mange unge har, hvor det ikke er de mange materielle goder der fylder så meget, men hvor man vægter sin personlige frihed meget højere.  :yes:

15
Fri Debat / Sv: The rumours of my death have been greatly exaggerated
« Dato: Februar 12, 2018, 08:57:56 pm »
jeg har også en ordenlig bunke private beskeder, som jeg også lige skal igennem.

Hovedparten af de private beskeder er fra Politisk Ukorrekt, med klager over andre brugere. Dem kan du bare slette, uden at læse dem.

Hvadså Carlo, får du hygget om de thailandske ladyboys?  :blum3:

Når Carlo troller mig, så troller jeg også tilbage, jeg er altid mod andre som de er mod mig. Og selvom der måske er mange der ikke mener, at Carlo er en troll, så tænk lige på, hvad en troll er: En person der afsporer debatten, og det mener jeg faktik at Carlo gør med sine, hvad rager det mig, og når han skriver det må vi fundere lidt over. Fordi så laver han jo bare ligegyldigt fyld, som måske skræmmer andre væk fra debatten.  :yes:

Så derfor vil jeg også have lov til at drille Carlo lidt, når han også selv driller os andre, så det er derfor jeg skriver det med de ladyboys, fordi så kan Carlo prøve at smage sin egen medicin.

Carlo ved i øvrigt kun, hvem der har skrevet til Gubbi, hvis han har hacket Gubbi. Carlo? Er der noget, du gerne vil fortælle os?   :blum:

Sider: [1] 2