Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Moses

Sider: [1]
1
Politik / Sv: En uge før lokalvalgene
« Dato: November 14, 2017, 10:56:24 am »
Det lyder næsten som du betvivler min danskhed, fordi jeg stemmer efter et partis social og økonomiske politik, i stedet for et der vil lave regler for at opdele efter hudfarve. Selvom de vælger at kalde det fremmede folkeslag.

Der er meget få af min religion som ønsker at der bliver bygget måsker. Men når jeg vil have steder hvor jeg kan praktisere min tro, kan jeg godt forstå at de ønsker steder til deres.

Hvorfor er det så svært for indvander kritiske partier at annderkende at det de ønsker og taler om er et samfund for kun een race, når de snakker om at de ikke lnsker folk af fremmede folkeslag?

2
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 10:46:52 am »
Hvor er det fint at barbie lader sig inspirere af en kvinde med OL talenter. En hijab er ikke lige min smag, men jeg er godt træt af at kvinder kun mødes med tanken om at de skal være afklædte uden at kunne noget.
Hvis den bliver godkendt til at blive solgt i fundementalistiske islamistiske lande, vil den måske inspirere kvinder der til at udvikle deres talenter uanset deres egen hijab.

Jeg håber at se flere producenter som lader sig inspirere af selvstændige kvinder.

3
Politik / Sv: En uge før lokalvalgene
« Dato: November 14, 2017, 10:39:36 am »
Shalom til dig min bror.

Det er formulerte pænt som fremmede folkeslag og findes her https://dksamling.dk/partiet/grundsyn/#dsdanmark

Med den kraftige støtte partiet har til folkekirken, er det lige før jeg ikke føler mig dansk efter at have læst der.

4
Debat om debatten / Sv: Jeg vil stoppe med personangrebene fra nu af
« Dato: November 14, 2017, 10:27:16 am »
Jeg tror at man skal lede meget længe efter nogen som mener at Glistrups regnemetoder og 0-skat er realistisk eller noget de ønsker. Blev det ikke også kendt ulovligt?

Kommer man ikke længere ved at beskrive hvordan man selv ønsker tingene gjort?

5
Politik / Sv: En uge før lokalvalgene
« Dato: November 14, 2017, 10:23:56 am »
Jeg stemmer efter hvilken social og økonomiske politik jeg gerne vil have kommunen følger. Jeg tror at det er meget få som stemmer efter hvilken hudfarve eller religion som folk skal have.

For mig virker det bedre at stemme efter en kvalitets ældre-pleje, mere end at stemme efter at der ikke må bygges en måske i kummunen.

6
Hvor er det godt at størstedelen af nydanskere er fredelige normale personer som også fordømmer meningsløs vold. Heldigvis er det også kun meget få danskere som ikke forstår at de fleste nydanskere er fredelige og normale.

Jeg ville blive rasende hvis nogen foreslog en kollektiv straf af alle mænd, fordi 25% af mænd har fået voldsdomme. Hvordan kan nogen foreslå en kollektiv straf til alle nydanskere fordi de har 25% voldspsykopater?

7
Politik / Sv: Kæmpe selvmål fra DF
« Dato: November 10, 2017, 03:24:16 pm »
Nabolandene er så overfyldte af flygtninge, at der er kommet mangel på både mad og vand i de lande. Flygtningelejrene i de områder har ikke tæpper, ikke mad nok, og de skal bo i telte i årevis levende kun af ris, uden mulighed for at deres børn for uddannelse eller de selv kan få job.

Jeg deler ikke det menneskesyn der ligger i at ville sende flygtninge ned til sult-lejrene igen, eller tilbage ind i krigs-zonen.

8
Politik / Sv: Kæmpe selvmål fra DF
« Dato: November 10, 2017, 02:55:10 pm »
Hvis den radiostation og website har den beskrevne holdning, at det er ondt at donere til de aller fattigste og til at folk som er flygtet hertil fra krig bliver en del af samfundet, vil jeg undlade at støtte stederne med reklame-kronerne de kan få ved at have flere besøgende.

Jeg tror fuldt og fast på, at nogen kun kan få den form for syn på andre mennesker, hvis de selv føler sig i en sårbar situation og derfor er bange.

9
Politik / Sv: Kæmpe selvmål fra DF
« Dato: November 10, 2017, 02:44:35 pm »
Jeg havde aldrig forestillet mig at nogen kunne mene det var ondt, at der blev doneret til nogen af de aller fattigste og hjælp til at folk som er flygtet fra krig kan blive en del af samfundet.

Hvis det virkelig er hvad der står, håber jeg at nogen bare har skrevet det som en joke.

10
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 10, 2017, 01:09:19 pm »
Så du mener det er en god ide at tage samtlige med en anden hudfarve eller religion og sende dem på tog til lejre ud af landet, uanset om de risikerer vold, død og tortur der hvor de kommer hen?

Har jeg misforstået hvad du vil, eller er det fordi vi har et forskelligt syn på menneskers værd at det lyder som en dårlig ide for mig?

11
Jeg forstår ikke at folk valg, efter valg, stemmer for billigere biler og lavere skat, når det betyder nedskæringer på sygehusene. Jeg ville have det dårligt med at bebrejde børn for at bede på den måde de ønsker, for deres kræft-syge mor.

Så hvorfor stemmer folk på partier der vil give billigere biler, i stedet for enestuer på hospitaler? Hospitaler hvor børn kan bede for deres mødre, i mens andre går bort i den stilhed de ønsker.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Forbud mod Skæg.
« Dato: November 10, 2017, 10:23:52 am »
Det lyder mere som en frygt for de religiøse tanker som ligger bag skæget end en frygt for skæg. Et forbud imod religiøse tanker virker for mig som en afskyelig tankekontrol, hvor folk skal forbydes at lede efter deres personlige mening med livet.

Jeg tror at mange ville være kede af hvis kristendommen blev forbudt i danmark, så hvorfor ønsker de så at forbyde andre religioner?

13
Fri Debat / Sv: Konservativ muslim stiller op for Alternativet?
« Dato: November 10, 2017, 09:56:11 am »
Der er så mange der er bange for muslimer som gruppe og som bare forsøger at sprede frygt. Hvorfor kalder du ham konservativ og poster terror billeder med ham? Hvad har han sagt og gjort af den slags?

Søger du nogle forslag til rettroende kandidater?
14
Politik / Sv: Valg i USA
« Dato: November 10, 2017, 09:45:05 am »
Det er imponerende at Trump-tilhængere kan blive ved med at tro på ham, når der er så mange gange hvor Trump har løjet.
Stadig håber mange på at han vinder. De håber på at han kan gøre tingene bedre, fordi de føler at eksisterende tidligere politikere ikke kunne.

Man skal ikke undervurdere hvor meget magt Tro og Håb har.

15
Fra medierne / Sv: Månelandings svindel?
« Dato: November 10, 2017, 09:41:24 am »
Så du afviser alt det videnskabsfolk siger?
Alt det som alle rumfarts organisationer kan efterprøve?
Du afviser satelitter og de eksperimenter man selv kan udføre?

Du må virkelig ønske at tro på det.

Sider: [1]