Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Moses

Sider: [1] 2
1
Politik / Sv: Paludan sparkede totalt røv for et par timer siden
« Dato: Juni 03, 2019, 01:49:36 pm »
Jeg forstår simpelthen ikke det menneskesyn hvor nogen folk vil vurdere andre udfra deres hudfarve og tro. Det gør mig ked af det at se så mange her støtte det.

For mig bør mennesker vurderes som individer udfra deres handlinger.

2
Fra medierne / Sv: Lønfesten forsætter hos Danmarx Radio
« Dato: Juni 03, 2019, 01:45:54 pm »
Selv hvis hendes års-løn er på 550.000,- så tjener en Lærer gennemsnitligt 525.000 i hovedstadsområdet, og de bliver ikke betegent som en højt-lønnet gruppe.
https://www.folkeskolen.dk/616140/over-5000-kroner-i-loenforskel

Personligt kan jeg godt lide at DR er tilmeldt Pressenævnet, så man kan klage over urigtige oplysninger og de så har pligt til at de skal rette det forkerte. Det gør at man kan tro hvad man læser.

Det er lidt sværere for mig at tro på et medie som ikke er tilmeldt pressenævnet, som ligger i Gilbatar og har en ejer i Spanien.

3
Politik / Sv: Muslimsk læge ville give jødiske patienter forkert medicin!
« Dato: Januar 02, 2019, 01:52:17 pm »
Det var da godt nok en forfærdelig person. Jeg undrer mig stadig over at man kan være tilhænger af en Gud og tage denne som god, hvis man læser at man skal udføre den form for skade på andre.

Hvor er jeg glad for, at de Muslimske 10% af læger og næsten 20% af pleje personale i Danmark, godt kan se at den slags er forrykt og godt kan være muslimer uden at gøre skade på andre. Ligesom de mange kristne som ikke går til vandvid og stener folk som er utro, selvom gamle skrifter opfordrer til det.

4
Fri Debat / Sv: Det endelige fladjords bevis!?
« Dato: December 27, 2018, 11:21:59 am »
Sjoveste jule-vittighed jeg har set længe. Godt forsøgt, men selv de mest troende jeg kender til læser nu biblen billedligt efter at have set de overvældende beviser for at jorden er rund.

Jeg er glad for at kunne lege blærerøv, med mit beskedne fysik kendskab og citere at et objekt i bevægelse forbliver i bevægelse med mindre en ydre kraft virker på objektet (Newton). Eftersom flyvemaskinen starter med en hastighed, hvor den roterer med jorden er det noget ævl.

Et tak til ham der har startet tråden for at give alle os andre mulighed for at lege eksperter og super vidende om fysik. Det fik mig til at have det bedre og føle mig helt klog.

5
Politik / Sv: En lille bange mand holdt pressekonference
« Dato: December 21, 2018, 12:47:28 pm »
Det ser ud til at de Marokkanske myndigheder, såvel som langt størstedelen af den (muslimske) befolkning på Marokko, mener at gerningsmændene skal straffes hårdt og tager kraftigt afstand fra den form for mord og terror.

På et mere personligt plan, er jeg ked af hvis du føler at jeg missionerer her. Jeg vejleder gerne og hjælper gerne til en større selv-forståelse eller indsigt i en vej til Gud, men kun til dem der opsøgende selv ønsker det.

6
Politik / Sv: En lille bange mand holdt pressekonference
« Dato: December 21, 2018, 11:02:36 am »
Det er godt nok en ulykkelig sitation, og hvor mår det være forfærdeligt for enhver der kendte de 2.

Jeg syns det er betryggende, at Danmarks øverste leder, har forstået at langt flertallet af muslimer er fredelige folk som ikke støtter vold, mord og terror.

Lad os håbe at han og alle andre fortsat husker, at der kun er nogle få procent muslimer som mener vold og terror er vejen. Langt flertallet er fredelige normale folk.
En stor del af de muslimer vi har i danmark, er tilmed enten selv flygtet fra eller har familie der er på flugt fra de få procent af voldelige ekstremister.

7
Samfund- & Kultur / Sv: Hvad er det lyksalige ved ikke-vestlig indvandring?
« Dato: December 19, 2018, 03:34:26 pm »
Jeg håber virkelig ikke at der er nogen som virklig argumenterer for flygtninge på den måde som tråd-startern skriver. Det gør næsten ondt i min sjæl, at se en ulykkelig skæbne reduceret til en debat om samfundsværdi.

Vi tager imod flygtninge og tildeler asyl til disse, fordi det er den etisk og moralsk rigtige ting at gøre. Når en flygtning kommer hertil, sår der en person som fortæller at de i hjemlandet bliver personligt forfulgt, på en måde hvor de risikerer tortur, vold og at blive myrdet, hvis de bliver sendt hjem.

I asyl-processen bliver det nøje undersøgt om det passer, og kun hvis det vurderes at personen sandsynligvis vil blive torturet eller myrdet hvis vi sender personen hjem, bliver der givet asyl-opholdstilladelse.

Så vi tager imod flygtninge fordi vores sjæl, etik og moral ikke kan bære hvis vi inddirekte tager del i tortur og mord, ved at tvinge en person ned til nogen som vil myrde eller mishandle.

Flygtninge er en underskuds-forretining i mange år, og sandsynligvis også i flere generationer. Og de nye borgere kommer herop med en fremmed kultur. En del af deres kultur vil præge den danske for evigt fremover. Præcis som det var da danskerne var vikinger som tog slaver, lejesoldater eller tog imod tilflyttere.
Hvad dansk kultur er, har altid været en flydende ting, hvor vi er præget af ny-tilkomne og nye ideer.
Der er ingen som ønsker flere eller flest mulige flygtninge.

Den eneste rigtige måde at tage imod flygtninge er ved at hjemsende dem der ikke er berettiget til asyl. Hjemsende de kriminelle. Og ved at forklare de flygtninge vi tager imod, at der er nogle regler (loven) som skal overholdes.
Herefter må man være muslim, kristen eller hindu som man ønsker. Og vi tager i Danmark hensyn til veganere og alle andre.

Enhver diskussion om det er en fordel for samfundsøkonomien, er på højde med om vi skal "skaffe os af med" handikappede der ikke kan arbejde.

8
Politik / Sv: Tjekkiets parlament skal nu drøfte et forbud mod islam
« Dato: December 18, 2018, 12:25:46 pm »
Jeg kan godt lide de frihedsrettigheder som vi har i vestlige demokratier. Retten til at man kan tro og mene det som man ønsker.

Jeg er ikke enig i Islam, men jeg er heller ikke enig i Nazisternes holdninger. Men de har begge de samme friheds rettigheder som mig. Og det inkluderer at de og jeg kan tro det de ønsker.

9
Religion-& Filosofi / Sv: Johannes af Gud
« Dato: December 18, 2018, 12:20:18 pm »
Det er forfærdeligt at læse, at en som påråber sig en hellig kraft og promoverer sig som en der kan hjælpe desperate, har udnyttet folk som kom til ham.

10
Forfatteren har, som nazist og racist, tydeligvis en dårlig etik og menneskesyn jeg syns er skadelig og ulækkert.

Med fare for at være fordomsfuld. Når han konstatrer at racisme og nacisme er godt, må der være magler i hans logik.
Når han benægter fakta om holocaust, er hans realitets-sans og viden tydeligvis mangelfuld.
For mig er han i samme gruppe, som de folk der ser billeder af jorden taget fra rummet, der bare kalder billederne falske og fortsat fastholder deres uvidenhed.

Så jeg ønsker ikke at støtte forfatteren med en krone til hans bog, men hvis du deler hans holdninger og du starter en debat med argumenter for og imod, vil jeg se om jeg kan deltage.


11
Jeg kan godt forstå, at muslimer gerne vil have et sted hvor de kan opsøge det hellige på deres egen måde. Jeg ville også blive ked af det hvis jeg ikke kunne vise respekt for det ophøjede på min.

Det virker mærkeligt, for mig, at nogen vil have at samfundet skal betale for noget som er målrettet en bestemt minoritet. Når en moske samtidig bliver argumenteret for ved at blive kaldt for fælles eller et mødested for forskelligheder. Det er et religiøst område, målrettet til en bestemt mindre gruppe. Den er designet til at være eksluderende for alle som ikke er en del af denne gruppe. Præcis som en kirke eller synagoge er designet netop til denne tro og udelukker andre.

Jeg har svært ved at forstå hvorfor nogen vil forbyde muslimer at bygge deres religiøse templer. Men jeg har også svært ved at forstå hvorfor jeg og samfundet skal bidrage til at betale for templer til andre. Det samme gælder også folkekirkens templer, som staten også støtter på forskellig vis.

12
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 03:35:20 pm »
Jeg anser folk der ytrer støtte til Alternativet som gode personer med hjertet på rette sted. Uanset politisk ståsted og det meget krigs agtige sprog i politik og debatter, forventer jeg at alle ønsker maksimum af rigdom, sikkerhed og lykke til flest muligt. Forskellige folk har bare forskelige måder de mener det kan opnås og forskellige prioteter til fordelingen af rigdommen.

13
Fri Debat / Sv: Kender du nogen gode vittigheder?
« Dato: November 20, 2017, 01:35:42 pm »
En indbrudstyv på togt hørte en stemme der sagde: Jesus kan se dig. Han for sammen, men kunne ikke få øje på nogen. Så hørte han det igen: Jesus kan se dig. Så fik han øje på en papegøje.
- Hedder du Jesus?
- Nej, jeg hedder Moses, svarede papegøjen.
- Hvilken idiot kalder dog en papegøje for Jesus, sagde tyven til sig selv.
- Den samme idiot som kalder en rotweiler for Jesus.

14
Debat om debatten / Sv: Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 20, 2017, 01:26:09 pm »
Er det ikke en af menneskets guddommelige egenskaber, at kunne rose andre for deres velskrevne argumenter, trods en personlig uenighed med budskabet.

15
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 20, 2017, 01:22:59 pm »
Månelandingerne er blevet bekræftet af så mange folk på så mange forskellige måder, at du virkelig må vælge at tro disse folk lyver. Tro er prægtig ting, når den bliver brugt godt.

Hvorfor vælger du at tro at disse mange folk lyver? Gør det noget godt andet end at du kalder en masse mennesker for syndere og løgnere, uden nogen form for beviser.

Sider: [1] 2