Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Hjerter ES

Sider: [1]
1
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 11:33:22 am »
Ville et sådant parti kunne tiltrække vælgere/medlemmer i hvad du ville kalde nogenlunde almindelige menneskers kreds? Nej vel?
Hvis du er på en arbejdsplads blandt ganske almindelige, voksne mennesker, ville du så sige åbenhjertigt ved frokostbordet: Jeg er medlem af Alternativet?  Nej vel?

Ville du anse dig selv for at være et almindeligt menneske? Også sådan holdningsmæssigt?

Og mener du det er en fordel at have et samfund der kun tolererer disse almindelige mennesker? Kunne man ikke lave argumentet at der nogen gange skal nogle ualmindelige mennesker til for at lave de største fremskridt? Var Churchill et almindeligt menneske? Var Newton? Var Tordenskjold? Var Alexander den store?

Gad nok vide, om du stemmer på Alt. !  :cool:

Måske lidt ude i det vilde at sammenligne f.eks. Winston Churchill og Tordenskjold med dem, der hænger tissemand-fotos op på en bar...?

Men jeg kan godt se pointen i, at folk der gik i spidsen for store begivenheder ikke var gennemsnitsmennesker, hvis man forstår "almindelige" sådan.

2
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 11:13:18 am »
Hvis du virkeligt er imod indvandringen, synes jeg da du burde overveje at finde et andet parti end DF. DF er jo i virkeligheden en flok svagpissere, som når det kommer til stykket har vist sig ikke at have ret meget kraft i bollerne. Stram Kurs, De Nye Borgerlige eller JFK21 synes jeg virker mere spændende.

Når dette så er sagt, ja, så er DF muligvis bedre end så mange af gammelpartierne. Så man kan selvfølgelig stemme på dem som det mindste onde...

Det var da et stygt garagesprog, men bortset fra det har DF også skuffet mig tit. Det gamle valgsprog "de har 'et vist kun i æ mund" har flere gang vist sig at passe for godt på dem. Af dem, du nævner, kender jeg kun Nye Borgerlige, og de virker ret gode. Kan det passe, at de har sagt, at Danmark skal stoppe al asylansøgning?

3
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 10:44:26 am »
Nej, det ville være noget nær det sidste, jeg ville støtte.

Men ok, de skal da have lov at stille op, når de kunne indsamle de nødvendige underskrifter, og det kunne de - hvor skørt det end lyder.
Jeg håber, at mange snart vågner til fornuft og seriøs politisk handling i stedet for at lalle rundt på den måde, som Alternativet er typen på.

4
Fra medierne / Sv: 47.000 valgte blankt!?
« Dato: November 20, 2017, 10:40:04 am »
Ja, det lyder ikke dumt at finde en fra Nye Borgerlige til dette kommunalvalg. Ved byrådsvalg for eksempel, kunne vedkommende godt få noget indflydelse, hvis hun eller han blev en slags "tungen på vægtskålen."

Derimod til næste folketingsvalg, kan jeg godt komme i stor tvivlrådighed. Men den tid den sorg.  :Laie_23mini:

5
Politik / Sv: Angående at digte frit om "helten" Glistrup
« Dato: November 18, 2017, 07:01:10 pm »
Må jeg spørge:
Er der nogen her på Din-debat, der har nogle personlige erindringer om Mogens Glistrup?
Jeg har jo kun mindet fra en tv-udsendelse om en for mig at se fysisk svag, lidt senil gammel mand, der tussede rundt i sit hjem og skrev små papirlapper om noget han ville huske at skrive om (på skrivemaskine). Det virkede trist.

Men han må vel nok have været sej engang. Nogen der har hørt ham tale på møder? Der Rudi ? - man kunne godt tro, du har haft oplevelsen.   :rolleyes:

6
Hvad ialv har julemænd med lussinger og brændte hænder at gøre,? det er da ikke ligefrem det at julemænd står for,  :girl_sad:

Æresvold er religiøs. Vi har religionsfrihed. Derfor også frihed til at udøve religøs æresvold.

Skal vi forbyde den ene religionsudøvelse, skal vi også forbyde den anden.

Han tror i fuldt alvor, at der findes en nissereligion!

7
Kriminalforsorgen har lavet to videoer om hvordan forholdene er i et lukket og et åbent fængsel. Hvis du tror at det er super hårdt at være i et dansk fængsel så må du tro om. Selv et lukket fængsel ser ikke ret hårdt ud (og det er de hårde kriminelle der kommer i et lukket fængsel)

https://www.youtube.com/watch?v=KD0IMRU4NV0 åbent fængsel
https://www.youtube.com/watch?v=pJWrDczQd9k lukket fængsel

Hvad mener i om at man har det ret godt i et dansk fængsel? Burde det ikke være mere en straf at komme i fængsel?

Selvfølgelig burde det være en straf, ellers mister det helt mening. Alt det med hyggelige stuer, biografture, musikundervisning og styrketræning kunne godt droppes for hårde kriminelle i mine øjne.

Når "genuine Troll" spørger til vand & brød.
Det ville jeg godt gå ind for i en del tilfælde. Bare ikke til de muslimske voldtægtssvin. Der kunne man såmænd godt spare på brødet!
Jeg tænker på en type som ham, den flerdobbelte voldtægts-psyko (somalier, Gullestrup og Herning 2011). Tænk på, at vi er nogen, der slet ikke syntes, at han skulle have været i fængsel - kun arrest indtil køreturen til henrettelses-stedet.   :smile1:

8
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 11:14:15 am »
Hvor er det fint at barbie lader sig inspirere af en kvinde med OL talenter. En hijab er ikke lige min smag, men jeg er godt træt af at kvinder kun mødes med tanken om at de skal være afklædte uden at kunne noget.
Hvis den bliver godkendt til at blive solgt i fundementalistiske islamistiske lande, vil den måske inspirere kvinder der til at udvikle deres talenter uanset deres egen hijab.

Jeg håber at se flere producenter som lader sig inspirere af selvstændige kvinder.

Selvstændige kvinder - i hijab, burka, niqab m.m.   :fear: :JC-hysterical: :JC_ghey:

9
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 08:51:36 am »
Fy for f.....

Jeg håber absolut ingen danske forældre kan finde på at købe sådan en jihad-fægter til deres piger.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 03:09:06 pm »
Hvad med at ansætte nogle "Dørmænd" som forklædes som hjemmehjælpere, sættes sammen to - tre ad gangen med radiokontakt, og når de så bliver angrebet af "disse" "elementer" så falder hjemmehjælper kludene, og boksehandsken, uden handske kommer frem..

"Boksehandsken uden handske"  :tommy:  :thumbsup:
Måske mener du nogle af de helt små uden postring, man kan bruge til at slå på "plethandsker" med - puha, men jo, det trænger de forbandede arabere til. Det er for langt ude, at de kan terrorisere bydele som de gør i øjeblikket.

Tænk, at der hver dag er nogen, der går på arbejde med det i tankerne - nu kommer de måske.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 08, 2017, 09:36:07 pm »
Hej, det er i hvert fald mega-godt skrevet.

Jeg går særligt ind for de punkter her:

Nr. 1.   Rigtig fint. Ren straffeattest bør kræves. (Der ryger nok en del af dem, du tænkte på Der Rudi.  :laugh:) Men spøg til side, det skal jo være folk, der er til at stole på, absolut ikke nogen, der kunne finde på at bruge godkendelsen til noget andet end selvforsvar, så som kriminelle handlinger eller privat hævn.

Nr. 2.   Også fint. Godt at ansøgerne lærer om straffelovens bestemmelser i den retning.

Nr. 4.   Klart, det skal fornyes - som de skriver lidt ligesom jagttegn.

Nr. 6.   100 % enig.

Nr. 9.   Det skriver I så fint. Så er der styr på tingene. Det hele kan ikke slutte med at nogle personer får godkendelsen, og så har de måske ingen forbindelse med noget som helst de næste 10 år. Vi skal i det hele taget ikke have USA-tilstande. Den måde, de har haft våbenlove på gennem tiderne, er ikke noget at tragte efter. Vi må have en lov, der passer til vores forhold.

Men de har også snart ændret sig så meget, at der må ske noget. Jeg går ind for at give danskerne ret til selvforsvar ved at give dem et skydevåben.
Når altså de har gennemført de prøver, de skal og overholder gældende regler.

Sider: [1]