Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Poul David

Sider: [1] 2 3 ... 15
1
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 21, 2017, 03:40:47 pm »
Se hans selvglade fjæs.

Må vi ikke snart se et billede af dig. Jeg er sikker på at du ikke er meget kønnere.

Ha-ha, den var god Carlo - men de tør ikke vise deres ansigter! :ohmy: :yes:

2
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 21, 2017, 03:38:45 pm »
Har tænkt på dit indlæg, og kan oplyse dig om, at Hubble teleskobet ikke er konstrueret til at se enkeltheder på Månens overflade!

De billeder du viser er således ikke taget med Hubble teleskobet, men er Nasa billeder fra en påstået sonde kaldet LRO, som de påstår flyver rund om Månen!

Konklusion:

Kuglerund jord folket: Ja det tror vi på, fordi vi tror på alt hvad Nasa fortæller os!

Fladjords folket: Nej, det er fake billeder, ligesom alle de andre fake billeder!

Kan du ikke se hr. debatsvin, at det er et spørgsmål om hvad man tror på, når nu jeg tidligere har vist, hvor nemt det er at fake billeder og videoer i Photoshop?


Du har jo tilsyneladende ikke læst mit indlæg til ende ????

Lige før billederne jeg satte ind står der sørme :

Men nu er der kommet bedre og mere højopløste billeder fra en satelit ... Mon ikke du skulle pudse de briller ...  :w00t:

Lidt facts om teleskober:

Et teleskops opløsningsevne, altså evnen til at adskille fine detaljer, kan blive vilkårligt stor – men der er selvfølgelig grænser for teleskopets fysiske størrelse. Opløsningen angives som et vinkelmål, der er et mål for, hvor meget et objekt skal fylde i teleskopets synsfelt for at kunne skelnes fra omgivelserne. Jo længere væk objektet er, desto større skal dets størrelse være, for at det kan ses. Med store teleskoper kan man se fine detaljer med meget lille vinkeludstrækning, der normalt angives i buesekunder, hvor et buesekund er 1/3600 grad.

Den teoretiske grænse for opløsningen afgøres af diffraktion i teleskopet og afhænger af lysets (strålingens) bølgelængde og teleskopets diameter ... For et teleskop placeret på Jordens overflade vil lufturo i atmosfæren tvære billedet ud, så skarpheden forringes. For rumteleskoper som Hubble er opløsningsevnen omkring 0,04 buesekunder, svarende til 75 meter i Månens afstand. Hubble-teleskopet vil altså  kunne skelne en struktur på størrelse med en fodboldbane på Månen ...

Her er i øvrigt sattelitten der tager billeder af Månen, ESA´s Smart 1 ...Ja, jeg skal vistnok snart have nye briller - det er ved at være 5 år siden! :blum: :smile1:

3
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 21, 2017, 03:36:51 pm »
Der er bare ingen tegn på at det skulle være svindel.
https://videnskab.dk/kultur-samfund/prygl-til-konspirationsteorier-om-manelandingVerdens største svindel nummer!?

Der er masser af tegn på, at det kunne være svindel - desværre, for vi vil jo gerne tro på autoriteterne! :smile1:

4
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 21, 2017, 03:32:08 pm »
PET overvåger kun specifikke borgere som er mistænkt for at ville udføre terror.

Hvor arrogant at tro at de overvåger denne debat.


Jeg tror også helt klart at PET læser med her.

Det er noget med at de udsøger alle ord på nettet, hvor der står forskellige ord som terror, muslimer, bomber osv.!

Derefter går de ind på de specifikke sider, for nærmere at se hvad det drejer sig om!

Jeg tror at dette er meget mere omfattende, end vi sådan lige går og tror!

5
Jeg kan godt forstå, at muslimer gerne vil have et sted hvor de kan opsøge det hellige på deres egen måde. Jeg ville også blive ked af det hvis jeg ikke kunne vise respekt for det ophøjede på min.

Det virker mærkeligt, for mig, at nogen vil have at samfundet skal betale for noget som er målrettet en bestemt minoritet. Når en moske samtidig bliver argumenteret for ved at blive kaldt for fælles eller et mødested for forskelligheder. Det er et religiøst område, målrettet til en bestemt mindre gruppe. Den er designet til at være eksluderende for alle som ikke er en del af denne gruppe. Præcis som en kirke eller synagoge er designet netop til denne tro og udelukker andre.

Jeg har svært ved at forstå hvorfor nogen vil forbyde muslimer at bygge deres religiøse templer. Men jeg har også svært ved at forstå hvorfor jeg og samfundet skal bidrage til at betale for templer til andre. Det samme gælder også folkekirkens templer, som staten også støtter på forskellig vis.

Så vidt jeg har læst mig frem til på nettet, så finansieres Moskeer af rige oliesheiker i de muslimske lande!

Det drejer sig om at udbrede Islam til de Vestlige landes demokratier og til sidst indføre et Kalifat i Europa!

De røde partier incl. De Radikale har bare ikke opdaget dette endnu?

6
Fra medierne / Sv: Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 21, 2017, 11:19:11 am »
Månebilen står stadig deroppe og kan ses via Hubbleteleskobet ...

I alt 12 astronauter satte fod på Månen mellem 1969 og 1972, og tilsammen efterlod de sig tusindvis af fodspor. Fodsporene findes stadig og vil efter al sandsynlighed eksistere længere end noget, mennesket har skabt på Jorden. Månen er nemlig et glimrende sted til langtidsopbevaring, selv om temperaturen svinger mellem ÷200 og +100 ?C ...

Da Månen hverken har liv, vand eller vind, er der intet, der kan udviske astronauternes fodspor. Det eneste forstyrrende element er faktisk de bittesmå meteoroider, der konstant rammer ind i Månen. Langt de fleste af dem er imidlertid så små – mindre end 0,1 millimeter i diameter – at det også 10 millioner år ude i fremtiden skulle være muligt for eventuelle rumturister at skimte de berømte fodspor. Apollo-missionerne efterlod også forskelligt udstyr som eksempelvis den lille månebil, og disse ting vil holde meget længere end fodsporene, medmindre de bliver ramt af et større himmellegeme ...

 Det betyder også, at hvis vi en dag kommer til Månen igen, bliver der ingen problemer i at verificere, at de gamle Apollo-missioner ikke var fup ...

Men nu er der kommet bedre og mere højopløste billeder fra en satelit ... :smile1:

Her er billeder -->
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjU9M2b8MzXAhWlJZoKHbS1Cx4QFgg2MAM&url=https%3A%2F%2Fvidenskab.dk%2Fmiljo-naturvidenskab%2Fse-nye-og-bedre-billeder-af-spor-pa-manen%2520&usg=AOvVaw2nvjWbPCZlKdK39jCfPLqO

Tænk lige over den ...... Snemand ... :ahappy:

Har tænkt på dit indlæg, og kan oplyse dig om, at Hubble teleskobet ikke er konstrueret til at se enkeltheder på Månens overflade!

De billeder du viser er således ikke taget med Hubble teleskobet, men er Nasa billeder fra en påstået sonde kaldet LRO, som de påstår flyver rund om Månen!

Konklusion:

Kuglerund jord folket: Ja det tror vi på, fordi vi tror på alt hvad Nasa fortæller os!

Fladjords folket: Nej, det er fake billeder, ligesom alle de andre fake billeder!

Kan du ikke se hr. debatsvin, at det er et spørgsmål om hvad man tror på, når nu jeg tidligere har vist, hvor nemt det er at fake billeder og videoer i Photoshop?


7
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 21, 2017, 10:38:36 am »
Her tager du også helt forkert, da der er mange der ikke viser deres ansigt på Facebook!

De viser bare et andet billede, som kan være hvad som helst! :yes:

Okay, det vil altså sige, at fjæsbogen tillader, at man ikke viser sit fjæs? Så er FJÆSbog da en falsk varebetegnelse! :yes:

Men du kan nok høre, at jeg ikke er ekspert i fjæsbogen. Jeg benytter den jo aldrig, så det eneste jeg ser til fjæsbogen er, når andre tvangsindlægger mig til at kigge med (hvilket sker en sjælden gang). Jeg synes, at fjæsbogen er fjollet. Fordi det er mit indtryk, at folk kun viser deres pæne og seje sider. Så derfor er fjæsbogen overfladisk og giver ikke et troværdigt billede af folk som personer. Fjæsbogen er et slags udstillingsvindue, hvor folk bare opstiller et unuanceret og glorificeret billede af dem selv.

Tja.. men der er mange der ikke viser deres ansigt, samt at de bruger et opdigtet navn, i stedet for deres virkelige navne!

Det sidste du skriver er jeg heller ikke helt enig i, da der faktisk er flere muligheder for at skrive på Facebook!

Man kan jo skrive i åbne grupper og i lukkede grupper, hvis man er medlem er disse grupper.

Man kan jo også selv oprette en åben gruppe som alle kan se.

Man kan også selv oprette en lukket gruppe, som kun dem der er medlemmer af, kan se hvad der står og skrives i.

Man kan også oprette en hemmelig gruppe, som slet ikke kan ses af andre i Facebook - andet end de medlemmer som administratoren har indsat i gruppen.

Med hensyn til de hemmelige tjenester NSA i USA og andre landes PET osv., kan de vist med det såkaldte spion program Prism og Echelon komme ind i alt på nettet:

https://faktalink.dk/titelliste/eche

Jeg tør så ikke sige, hvordan det forholder sig med deres muligheder for at komme ind i en Linux computer og hvor ejeren gøre brug af Tor browseren?

8
Fra medierne / Sv: Ikke stemmesedler nok?
« Dato: November 21, 2017, 10:13:00 am »
Mon ikke de kan sparke printeren igang hvis de kan se at der kan blive problemer. Desuden kan jeg ikke erindre at vi nogensinde har haft en valgdeltagelse på over 90% til et kommunalvalg. Jeg er ikke bekymret.

Enig! - mon ikke det bare var for at lokke os hen til valglokalerne-he-he! :smile1:

9
Fra medierne / Ikke stemmesedler nok?
« Dato: November 21, 2017, 09:32:13 am »
Ikke stemmesedler nok?

https://www.dr.dk/nyheder/politik/kv17/skynd-dig-ned-og-stem-der-er-ikke-stemmesedler-nok-til-alle

”Når valgstederne åbner dørene vil der ikke være stemmesedler nok, hvis alle stemmeberettigede vælger at møde op.

For det gør de yderst sjældent, og derfor vælger de fleste kommuner kun at printe stemmesedler ud fra, hvor mange de regner med at møder op. Og så lidt til.”

Så er dørene til stemmelokalerne slået op, en time før denne gang nemlig fra kl. 08.00 til kl. 20.00

Der bliver dog ikke trykt stemmesedler til alle de stemmeberettigede vælgere, kun til ca. 90% vælgere af spare- og miljø hensyn!

Jeg synes ikke at det er i orden, at man kan risikere at løbe tør for stemmesedler på en valgdag!10
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 20, 2017, 04:49:38 pm »
Mon ikke vi har at gøre med en troll som har fundet Mingler-Polles facebookprofil og så lånt hans navn og billede?

Slet ikke!

Du er velkommen til at besøge mig på Facebook, så kan vi snakke sammen i Facebook PB systemet!

Så kan du få syn for sagen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1786516570

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!

Man kan se derinde, at du har skrevet RETTENPAAVRANGEN. Jeg kender godt hans Youtube-side, Folkets Ret. Den er udmærket, hvor han bl.a. udstiller frimurerne o.s.v. :yes:

Frimureriet og svineriet i Danmark


https://www.youtube.com/watch?v=LrfgTANW_n4

Aner ikke hvad du snakker om her - det er ikke noget jeg kender til! :yes:

Ok, sært. D.v.s. at på facebook er man altså ikke selv herre over, hvilke sider, man har som favoritter? Det synes jeg er spøjt. Det vil altså sige at man bare automatisk bliver sat til at have bestemte sider som favoritter? :ohmy:

Men hvá, jeg kender jo heller ikke fjæsbogen, da jeg ikke selv er derinde.

Motivet er meget logisk. For at være på fjæsbogen, skal man vise fjæs. Hvilket jeg ikke vil. Ergo kan jeg ikke være på fjæsbogen.

I virkeligheden er fjæsbogen er overvågningsværktøj for NSA og CIA. De lokker alle til at vise deres fjæs og VUPTI, så ved CIA og NSA hvem alle er. Jeg synes det er dumt af folk at lade sig lokke til at vise fjæs for CIA og NSA. :yes:

Her tager du også helt forkert, da der er mange der ikke viser deres ansigt på Facebook!

De viser bare et andet billede, som kan være hvad som helst! :yes:

11
Musik, film, TV og bøger / Sv: Paul Potts gennembrud!
« Dato: November 20, 2017, 04:44:37 pm »
Nej, Paul Potts arbejdede i en virksomhed, der hedder The Carphone Warehouse, og de sælger mobiltelefoner.
https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Potts

Ok! - tak for den oplysning! :smile1:

12
Fra medierne / Sv: 47.000 valgte blankt!?
« Dato: November 20, 2017, 10:49:50 am »
Ja, det er rigtigt at det nye parti Nye Borgerlige er en slags dark horse - da de stiller op for første gang til et valg, er det ikke godt at vide hvor mange mandater de kunne få!

Nu har der i flere kommuner været problemer med visse kandidater fra dem, og som er smidt ud af partiet, dette på grund af uheldige udtalelser!

Så det lidt svært at vurdere hvor mange de får ind i kommunal bestyrelserne på landsplan.

Der er også uden tvivl mange der stemmer på forskellige partier til kommunevalg og til folketingsvalg - altså ikke på det samme parti til begge valg.

13
Fra medierne / Verdens største svindel nummer!?
« Dato: November 20, 2017, 10:42:03 am »
Verdens største svindel nummer!?

https://www.youtube.com/watch?v=HZRo9T-gDPk

Har du tid til denne video, så får du her de vigtigste årsager til, at Nasa aldrig landene på Månen!

Og ja – jeg har set hele videoens beviser!

Det korte svar er, at det ville have været teknisk umuligt i 1969 at lande på Månen og komme sikkert tilbage igen!

På grund af frygten for Sovjetunionens rumprogram i den kolde krig, var Nasa´s parole:

Når ikke vi kan gøre det i virkeligheden, så svindler vi Månelandingerne, for at vinde over russerne!

Trods alle beviserne på svindel, er der mennesker der faktisk stadig tror på at Nasa var på Månen – for ellers bryder hele deres videnskabelig verden sammen?

Derfor er det nemmest bare at tro på ”eventyret”!?

14
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 20, 2017, 09:17:28 am »

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!
WoW, du har sandelig vokseværk, skal jeg love for!
For knap 3 år siden var det kun 80 gruppemedlemmer, du administrerede.

Men bortset fra det er det gammel vin på nye flasker og en evindelig trang til at blande sig i moderationen på andre folks debatfora.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=822.15

Ja da, jeg har udvidet grupperne på Facebook!

Jeg har således grupper for enhver smag.

Flad Jord og Månelanding - fup eller fakta
De Nye Borgerlige
Racefri debat
Ageforces venner
Debatten - døgnets begivenheder og IT spørgsmål

Til dit spørgsmål kun dette - Ja, jeg ved godt at der ingen regler er her i dette forum, og det er også derfor du er her - ikke også!

Men derfor er det vel lovligt at forundre sig over den manglende administration og moderation af denne side, som flere medlemmer også gennem tiden har gjort!

Dette forhold har GuBBi tabt mange medlemmer på i tidens forløb!

Men enig - det er da noget han selv bestemmer over her! :yes:15
Musik, film, TV og bøger / Sv: Paul Potts gennembrud!
« Dato: November 20, 2017, 09:03:32 am »
Han var mobiltlf sælger og der er lavet en film om hans liv,  :girl_smile:


         https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjqioDGqcvXAhVGLZoKHe66B0sQtwIINjAB&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D6BJskYzSTFA&usg=AOvVaw3JCbteKMT5hCvwtbFYJivB

Ok! - men jeg kom i tvivl, da dommeren siger car phone sælger (bil telefon)?

Men det er rigtigt, at der i indledningen siges mobil phone sælger! :smile1:


Sider: [1] 2 3 ... 15