Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - MMQ

Sider: [1] 2 3 ... 19
1
Fri Debat / Sv: Konservativ muslim stiller op for Alternativet?
« Dato: November 10, 2017, 02:24:38 am »
Hvis jeg var en person, der gik op i populisme og i det, at sæt et krydt, på et styk papir uden betydning. Så lyder han faktisk, som et meget fornuftig valg, at sæt et kryds udfor, når man lige læser hans profil igennem.

Hvis du hentyder til, at han politiske dagsorden, ikke er den samme som hans private verbevisniner. Så må jeg desvære være den triste person, og fortælle dig, thats fucking politics !

“Democracy is so overrated.” - Frank Underwood

2
Almen / Sv: Hvem får trykt valgplakater plakater på arabisk osv.
« Dato: November 10, 2017, 01:59:30 am »
MMQ skrev:
Citér
Du er helt væk makker.
Det du snakker om, er præcis hvad du selv udøver, i præcis samme tråd.

Bente C, har desuden slet ikke skrevet i denne tråd ...

Man bør vel slet ikke besvare den slags hashtåge-lignende ævl, og jeg har ikke logget ind i nogle dage.
Alligevel:

Hvad er det J. Langgaard-Nielsen "udøver"?
Og hvis ikke jeg har skrevet i denne tråd, hvem er så hende, der skrev oplægget??

For min skyld behøver du ikke at svare, du virker nærmest som Anklageren på stoffer....Makker!

Min tur, til ikke at være logget ind i nogen dage.

Dårligt ordvalg fra min side. Jeg mente, at du ikke havde skrevet i tråden J. Langgaard-Nielsen linker til.

Desuden, er mit første indlæg i denne tråd, ment som et hån, mod de to øverste indlæg. Set i bakspejlet, er den selvfølgelig nem at misforstå. Hvilket ikke gjorde det mindre morsomt, at læse resten af denne tråd.

3
Samfund- & Kultur / Sv: Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 10, 2017, 01:11:54 am »
Interessant debat.

Jeg går meget ind for at bevæbne vores hjemmeværn igen, og gerne op justere antal af dem, og midler til rådighed i hjemmet. Hvis man ikke er Hjemmeværnsmand, registeret jæger eller politimand, ser jeg virkelig ingen årsag til at have håndvåben eller andre skydevåben, som privat person. Hvorfor i al verden er dette nødvendigt?
Så folk kan skyde hinanden uden grund? Selvforsvar, er som navnet lydder, noget man gør i værge. At gå rundt med håndvåben i offentligheden, er idiotisk, og handler ikke om selvforsvar. Nærmere, fordi man er nervøs, frygter ting vil ske, og er bange for det man ikke kender. Den slags personer, skal fandme ikke udstyres med håndvåben, så de kan begå mord, og kalde det selvforsvar.

Som Desdicardo siger. Har "banditterne" rigt mulighed for at anskaffe sig håndvåben og sprængstoffer, også de mere avanceret. Uanset lovgivning.

Hvis sådan lovgivning sker. Vil personer som DerRudi, rende rundt med et håndvåben. Og når de møder en "bandit", eller bliver bange for deres egen skygge, er de langt farligere ind de mest hardcore "banditter" der lige nu er. Der ville være mange, mange flere DerRudi typer med våben, ind der nogensinde har været af "banditter" i Danmark. Kig blot på USA. Det køre jo på skinner i USA, når det kommer til privat personer der skyder efter hinanden med alverdens skydevåben. Enten når konen har lagt i lag, eller en fremmed mand betræder ens græs. Fremragende samfunds normer???..FUCK NO !!!

Sådan en våbenlovgivning, betyder alt frygt bliver oprustet. Politiker og kendte mennesker, skal have mere beskyttelse. Politi og indsats styrker, bedre udstyr, og mindre "good cop" og mere "bad cop". Private borger, bliver utrygge og mistroisk. Alle søger selv et håndvåben til hjemmet "i frygt", og de mest paranoide, render rundt med en konstant, sågar sover med en.

Kan virkelig ikke se, hvorfor, vi alle skal til at anskaffe våben? Chancen for at du bliver skudt af en her i Danmark, er så latterlig lille, i forhold til alverdens andre måder at komme til skade. Hvorfor ændre på det?

Hvis håndvåben skulle være lovlige, ville det være i samhørighed med en totalelitærstat, der indførte en "udrensning" en gang om året. Det ville jeg tildængende godt kunne se en idé i, da det stort set fjerner alt form for kriminalitet i et samfund, på meget kort tid.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Purge

4
Fra medierne / Sv: Flad jord har ingen tyngdekraft på overfalden!?
« Dato: November 04, 2017, 09:39:25 pm »
Jeg tænkte også på, om du troede, at Afrika eksisterer. Det gør du så nu

Var det en god oplevelse?

Har været i afrika, et par gange, så jeg tror ganske givet at afrika eksistere som kontinent. Men jeg har aldrig været på Grønland, så den lille ø, ved jeg nu ikke helt med. Den lydder lidt fantasifuld, og ligner ren science fiction på TV.

De steder i afrika, jeg har været. Har været gode oplevelser "eller i så fald, oplevelser jeg ikke vil være foruden". Men også barske nogle af stederne. Kommer man ud af turist zonen, oplever man uden tvivl et kultur chok i langt de fleste lande. Hvad man ser på TV af filtreret produkter "god tv", og hvad der er virkelighed, er bestemt ikke det samme, når der ikke er et film hold tilstede.

Ouarzazate i Marokko og omegn, kan jeg som eksempel ikke anbefale at besøge. I en mindre landsby, omkring 40-60km nord for Ouarzazate, blev jeg, og en mindre flok, sammen med få private sikkerheds folk, vidne til en total udryddelse af landsbyen på afstand. Og efterfølgene dagen efter, eftermæglet af dette på tæt hold. Til stor overraskelse, er en sådan begivenhed, ikke blevet dækket af nogen medier, hverken nationalt, eller internationalt. Årsagen til denne udrensning, fandt vi aldrig ud af, men vi gætter på, at byens overhoveder, havde ravet sig uklar, med det lokale paramilitær, som sidder på cannabis produktionen. Dette, er den form for oplevelser, de fleste godt kunne være for uden, men som sker, dagligt i Afrika, når man kommer uden for turist zonen.

5
Fra medierne / Sv: Flad jord har ingen tyngdekraft på overfalden!?
« Dato: November 04, 2017, 06:47:16 pm »

Der er meget, som du aldrig har set.

Havde du mange overvejelser, før du rejste til Afrika?

Der er rigtig mange ting jeg aldrig har set, og som jeg betrækter som overbevisninger.

Havde mange fordomme, overvejelser og overbevisninger om Afrika, og Tanzania, som enten blev bekræftet eller afkræftet. Så ja, en del overvejelser.

6
Videnskab / Sv: Hvor irriterende dum har man lov at være på DD
« Dato: November 04, 2017, 06:33:41 pm »

Men jeg vil godt gå med til jeg kan virke arrogant, når jeg ikke gider diskutere absolutte kendsgerninger.


Perfect logic.

Fordi, matrix, aliens, og Gud kan ikke eksistere i anti-rød land?

Absolutte kendsgerninger, findes kun fordi mennesket, er arogoante nok til at tro, at alt kan bevises, og blive til kendsgerninger.

Jorden var en gang flad, og nu er den rund, i følge de fleste. Menneskets evne, til at tage fejl, er en absolut kendsgerning.


7
Samfund- & Kultur / Sv: Det perfekte land - hvis DU kunne vælge...
« Dato: November 04, 2017, 04:27:46 pm »
Kunne fra tid til anden, godt bruge fjorde og bjerg region, som der findes langs den Norske vest kyst.

Fodboldkulturen fra England, med alt hvad det indebære. Der er intet, som at stå på White heart lane, eller Old trefort, og høre 60k fuldvoksne mænd synge i kor.

Store åbne markeder, som man ser fra Kina, Thailand, Vietnam osv. Ville berige mad kulturen i danmark.

8
Fra medierne / Sv: Flad jord har ingen tyngdekraft på overfalden!?
« Dato: November 04, 2017, 04:11:25 pm »

Du ville nok ikke tro det selv om du blev sparket ud stratosfæren på spidsen af en NASA raket ... :ermm:


Er overbevist om, at jeg ville dø, inden jeg kom så langt, til at kunne tage stilling til om Jorden er rund, ved at rejse på spidsen af en rumraket :) Men, jeg spænder gerne Only Me fast, og tager rejsen på indersiden af raketten.

Hvis jeg rent faktisk, kom i kredsløb om Jorden, og faktuelt kunne se at Jorden er rund. Ville jeg være overbevist. Det samme ville være tilfældet, hvis Gud en dag, skulle få lyst til at snakke.

Folk kan bruge alverdens billeder og argumentation, for at bevise at Jorden er rund. Som sagt, har stået på toppen af Kilimanjaro, og næsten på toppen af Mount Blanc, og det eneste jeg kunne se, var en flad jord, med bjerge eller savanne, så langt øjet kunne se.


9
Fra medierne / Sv: Flad jord har ingen tyngdekraft på overfalden!?
« Dato: November 04, 2017, 02:59:09 pm »

Javel - interessant - og hvordan vil du så bevise din påstand?
Jeg giver mig ikke af med at bevise noget, som der er oceaner af beviser på i forvejen.

Har godt nok aldrig selv set at Jorden er rund, så må jo tage andres arbejde og overbevisning for gode vare?

Gud findes. Fordi milliarder siger det? Jorden er rund, fordi milliarder siger det?
Personligt, har jeg ikke oplevet noget, der beviser at disse to overbevisninger, skulle være sande. Nogen vælger at tro på en Bog, himmel og helved, andre tror på deres medmennesker, fotografi, og andres logik eller overbevisninger.

Fordi du kan læse en million artikler, høre på 100 af forsker forklaringer og blive overbevist om en logik, gør den nødvendigvis ikke rigtig.

10
Fra medierne / Sv: Carlo svate ikke?
« Dato: November 03, 2017, 11:52:00 pm »
Helt normal fredag aften, på din-debat.

11
Fritid / Sv: Tillykke til Den Gamle Dame - Illuminati´s yndling!
« Dato: November 03, 2017, 03:28:03 pm »


COYS !

12
Politik / Sv: Stakkels Inger
« Dato: November 03, 2017, 03:20:50 pm »
Hvornår bliver der nævnt, at det skulle være muslimer ?

13
Alt det andet / Sv: Ikke alt var godt.
« Dato: November 03, 2017, 01:46:28 pm »
Var DDR bedre end det Danmark og Tyskland der eksistere i dag?

Der er sikkert også nogen, der påstår at Nazi tyskland, anno 1943, var bedre end DDR.


14
Almen / Sv: Hvem får trykt valgplakater plakater på arabisk osv.
« Dato: November 03, 2017, 01:38:42 pm »
Brovtechefen skrev forleden et indlæg, hvor han påstod at det er de nationalt betonede skribenter, der forsøger at moppe de venstreorienterede væk fra debatten.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6985.msg93265#msg93265

Ret komisk, når man har fulgt de virkelige forhold på Din-debat.dk

I et anderledes virkelighedstro svar skrev DerRudi bl.a., at det forholder sig omvendt, og at særlig kvindelige debattører bliver svinet til, når de prøver at blande sig lidt.
Hvis læseren gør sig den ulejlighed at kigge på denne tråds første to, måske tre indlæg efter Bente C.s oplæg, er det vist ikke nødvendigt at nævne, hvem der havde ret.   :bad:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6985.msg93240#msg93240

Du er helt væk makker.

Det du snakker om, er præcis hvad du selv udøver, i præcis samme tråd.

Bente C, har desuden slet ikke skrevet i denne tråd ...

15
Debat om debatten / Sv: Jeg vil stoppe med personangrebene fra nu af
« Dato: November 03, 2017, 12:18:53 am »
Anklagerens reaktion, om 3....2....1


Sider: [1] 2 3 ... 19