Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Gigantco

Sider: [1]
1
Fra medierne / Sv: Du er ikke nogen stor tænker
« Dato: August 22, 2017, 11:58:17 am »
Du kender ikke offeret, ergo kan du vel være ligeglad med hvad der er sket.

Jeg forherliger ikke noget som helst, men en blodtud er ikke værre end det, der skete i skolegården, da jeg gik med korte bukser.

Er det ikke skønt at bo i et land, hvor børns indbyrdes mobberier er det værste, vi har at gyse over. :big_grin:

Det var da en syg holdning. Så hvis man ikke kender offeret skal man bare være ligeglad? Jeg kender ikke offeret i stort set alle de forbrydelser, der sker i Danmark, ja i hele verden for den sags skyld. Det betyder ikke øat jeg er ligeglad. Det hører med til det at være et empatisk menneske at man ikke er ligeglad med sine medmennesker, heller ikke selv om man ikke kender dem.

Gør som de fleste ignorér ankagleren og hans nyeste nick.
Han er bare en troll. Sult ham.

2
Debat om debatten / Sv: Støjen her
« Dato: August 20, 2017, 08:53:05 am »

Irriterende støj

Bedre hvis du var.
Hvad med du fortæller lidt om et uskønt byggeri du bilder folk ind du ejer.

Nåh nej det har du gjort.
3
Debat om debatten / Sv: Støjen her
« Dato: August 20, 2017, 08:42:18 am »
Jeg kan kun give dig ret i reptiltossen er dræbende kedelig med hans syge teorier.

Men det største problem her er sig alle de røvsyge rejsehistorier. Eller hvad i puttet i hoved.

Hvad skaber det af debat?

Den slags kan man smide på sin fjæsbog og kede dem med.

Debat er udveksling af holdninger.

Ikke al det bras folk uhæmmet belemre  andre brugere med.


4
Debat om debatten / Sv: Arrogant indlæg som bare handler om MIG
« Dato: August 18, 2017, 10:32:29 am »
Du laver bare en afstemning om de billeder. Jeg er ligeglad det er ikke mine.
Det er mere sandsynligt det er dig. Du kunne lige et par udtryk i den forbindelse så......

Jeg ved da godt, at det er dig. Du er lige så nem at genkende som Ieet og Tigermanden - uanset hvilken af dine mange profiler, du er logget ind på. Det er din store fiksering på Poul Jørgensen og pølser, som fortæller mig det. Stort set halvdelen af alle indlæg om PJ, handler jo også om pølser. :hyper:

Nu er jeg såmænd ret kold overfor det. For min skyld må du jo gerne have sådanne interesser, da vi lever i et frit land (sådan da....). så det er ikke fordi jeg dømmer dig for at have slige interesser. Jeg synes du bare skulle indrømme det og sige: "JA, jeg er vild med pølser. Og jeg savner Poul Jørgensen. Derfor skriver jeg om de ting hele tiden." :yes:

Og så fatter du ikke der bliver skrevet du har knald i låget  :ROFL::ROFL:

5
Debat om debatten / Sv: Arrogant indlæg som bare handler om MIG
« Dato: August 18, 2017, 10:18:22 am »
Mon ikke andre husker det var dig der fik det til ham Krøngetossen var den samme som den pædofile med øksen.

Nu du er så glad for afstemninger så prøv og spørg os om vi synes du er interessant eller du er en tosse med vrangforestillinger. Tør du?

Men vi kunne også lave en afstemning om, hvad folk synes om dine billeder med erigerede translem og menneske-ekskrementer i en toiletkumme o.s.v. :blum:

Dér fornemmer jeg alligevel, at folk trods alt hellere vil have konspirationstosserier. Men ja, vi kan da overveje at spørge dem. :yes:

Du laver bare en afstemning om de billeder. Jeg er ligeglad det er ikke mine.
Det er mere sandsynligt det er dig. Du kunne lige et par udtryk i den forbindelse så......
6
Debat om debatten / Sv: Arrogant indlæg som bare handler om MIG
« Dato: August 18, 2017, 09:36:48 am »
Dit forsvar af Diktatoren Assad vækker den dybeste afsky af mig. Du forsvarer en diktator som propper folk i torturfængsler hvis de taler ham imod. Han er en galning som bruger barbarisk tortur i fængsler, hemmeligt politi og fængslinger uden dommer eller andet der skal til for at have et godt samfund.
Det vækker den dybeste afsky at du kalder ham en god mand. Og jeg griner af din kommentar om at det er moderne og vestligt med torturfængsler uden rettergang.
Jeg håber det var et forsøg på en morsomhed.

Hvis jeg var overbevist om, at Assad var en ond morderisk diktator, der slog uskyldige ihjel, ville jeg selvfølgelig tage afstand fra det.

Blot er det min overbevisning, at mainstreammedierne kører smæde- og løgnekampagne imod ham og at han reelt er en ganske fin leder. I hvert fald af en arabisk leder at være. En mere vestlig leder ses ikke på de kanter. Så ja, jeg fastholder, at han er en relativt god mand.


Jeg pointerede at den der person der skriver på din Youtube er ikke mig eller en jeg kender. Jeg støtter ikke din propaganda-produktion og ser derfor ikke dine videoer.

Det lød nu præcist som dig. Men jeg slettede hans indlæg, da jeg ikke godtager personligt nedladene beskeder på min kanal. Jeg godtager dog gerne konstruktiv, ej personligt ladet kritik. :yes:


Det er ikke nødvendigvis min egen sikkerhed, men Hr Jørgensen kan tro at en tilfældig fremmed er mig.
Din kommentar om øksen i forbindelse med ham er en viderebygning på den mobning og chikane. Den er ganske upassende.

Min kommentar skyldes, at Måneskin/flixtor/MariS/Olsen m.fl. hævder, at Jørgensen engang har overfaldet en nabo med en økse. Om det er sandt ved jeg dog ikke....


Beklager hvis jeg har kaldt dig for landsbytosse. Jeg er forholdsvis sikker på at du der tager fejl af mig on en anden.

Det tror jeg næppe, at jeg gør. Du er SÅ nemt genkendelig. :blum:


Jeg er forholdsvis sikker på at jeg ikke har kaldt dig for psykisk syg eller idiot. Jeg mener og fastholder dog, at man skal være psykisk syg eller idiot hvis man tror på de teorier og argumenter du fremviser - dette adskillige gange med en saglig argumentation om hvorfor der ingen fornuft er i de ting du skriver. Jeg forsøger at tillæge sådanne udtalelser til holdningerne og argumenterne du har fremført i stedet for personen bag.

Så kalder du mig jo stadig psykisk syg og idiot. Blot indirekte - dersom du godt ved, at jeg tror på de ting, jeg fremfører. :yes:

I øvrigt tror jeg ikke på, at du er fra Syrien. Da dit navn er meget danskkligende. Husk at hr. Jørgensen engang afslørede din identitet og dit navn er sgu da pæredansk - uden at jeg dog vil afsløre det, for jeg er ikke stalker. Men hvis du føler dig mere tryg ved at bilde os ind, at du er syrer, så never mind...

Ok, måske har du bare taget navneforandring for at blive bedre integreret. Hvad ved jeg? :big_grin:

Mon ikke andre husker det var dig der fik det til ham Krøngetossen var den samme som den pædofile med øksen.

Nu du er så glad for afstemninger så prøv og spørg os om vi synes du er interessant eller du er en tosse med vrangforestillinger. Tør du?

7
Debat om debatten / Sv: Røv dårlig debat for tiden på d-d
« Dato: August 17, 2017, 01:43:27 pm »
Jeg kan godt forstå Ieet gemmer sig lidt med den syge stodder fra Lolland på nakken. Du er en af de få der er fårligt begavet nok til at ikke kunne se problemet i den jagt PJokket kørte på Ieet og flere andre .  Han tænker langt nok til idioten måske går til angreb på en tilfældig. Det fatter en tosse som du selvfølgelig ikke
Når man tror på sådan noget bavl om øglemennesker har man syg en vævefejl i kysen. Og ikke en gang pli til at holde sin kæft. I stedet kørte du tingene op. :dash2:

DU STALKER  HAM!

Det er da vist mere ieet, der stalker mig. Kalder mig alle mulige skældsord fra sine anonyme profiler. I dag loggede han f.eks. ind på sin Julenar-profil på Youtube (måske bruger han ikke sin ieet pwnage-profil mere?) og kaldte mig et par mindre pæne ting. - I stedet for at give sig til kende som ieet. Nu har jeg så nemt nok ved at gennemskue, at det ER ham, så det gør ikke så meget. Men det er irriterende, at han ikke bare står ved sig selv. Især når han insisterer på at kalde mig alle mulige mindre flatterende ting. Den slags kan jeg godt klare - men jeg bryder mig ikke om, når folk opretter anonyme profiler til at svine andre til med.

Men det gør du jo også selv, så klart at du forsvarer den adfærd. :yes:

I øvrigt er det påfaldende, at du altid forsvarer ieet. Og du og ieet har det til fælles, at I begge opretter et hav af profiler hele tiden. Tanken ER da begyndt at strejfe mig, om du og ieet er én og samme person...

Ieet er jo også den eneste - udover DIG - der går ekstremt meget op i PJ´s Tryg-sag. :big_grin:

Den teori har dog et par svagheder, indrømmet. Primært at ieet staver godt, mens du ofte laver stave- og slåfejl. Og så siger ieet jo, at han stemmer på Enhedslisten, hvor du jo ligger til den helt anden side... :yes:

Så umiddelbart tror jeg ikke, I er den samme. Men jeg afviser det ikke helt, for hvis der nu er tale om skizofreni, så ville det jo være muligt at udvise en sådan personlighedsspaltning, hvor man det eje øjeblik er til højre og det næste til venstre. Og stavefejl - dem kan man jo lave bevidst for at foregive at være en helt anden person.  :hyper:

DU skriver nærmest i hvert andet indlæg du laver at du set Ieet. Han derimod giver dig kvalificeret modspil på dine kuldret indlæg.
Der er meget langt mellem læseværdige indlæg fra din kant. Du bruger krudt på at fiske om hvem profilen er eller kommer med hjernedødt sludder de fleste hoppe over.

8
Debat om debatten / Sv: Røv dårlig debat for tiden på d-d
« Dato: August 17, 2017, 12:40:48 pm »
Der er vel tale om "ieet" - en fiktiv person, som eksisterer i politisk ukorrekts løbske fantasi.

Du ved udmærket godt, hvem Ieet er, så lad nu være med at spille dum.

Ieet er ham debunkeren fra SOL, der også brugte en hulens masse tid på Jørgensens Tryg-sag. :yes:

I dag har han af uransagelige grunde valgt at optræde mere anonymt fra 100-200 forskellige profiler. Hvorfor ved jeg ikke helt. Enten er han paranoid/skizofren - eller også er han bange for en eller anden, han måske mener stalker ham? (siden han skifter nick konstant).

Jeg kan godt forstå Ieet gemmer sig lidt med den syge stodder fra Lolland på nakken. Du er en af de få der er fårligt begavet nok til at ikke kunne se problemet i den jagt PJokket kørte på Ieet og flere andre .  Han tænker langt nok til idioten måske går til angreb på en tilfældig. Det fatter en tosse som du selvfølgelig ikke
Når man tror på sådan noget bavl om øglemennesker har man syg en vævefejl i kysen. Og ikke en gang pli til at holde sin kæft. I stedet kørte du tingene op. :dash2:

DU STALKER  HAM!

9
Samfund- & Kultur / Sv: Breiviks bror
« Dato: August 15, 2017, 10:45:19 pm »
Nej. Han ligner mere en perker. Det forklarer også den sindssyge handling. Selv om venligboere ikke er et tab for noget samfund.

De bliver også rigtig kulturberiget herhjemme. Godt det er de deres område.

10
Metropolen / Sv: Jeg prøver igen
« Dato: August 14, 2017, 06:38:36 pm »
Spar du bare krudtet. Der findes ikke noget mere dødsygt end folks rejsebeskrivelse. Det er ikke interessant for andre end jer to der var der.

De fleste er bare for høflige til at gabe dig lige i hoved midt i din fortælling.

Der er en ignorer knappe på DD,  prøv at trykke på den, og se hvad der sker.

Den har jeg ingen planer om at bruge. Jeg skal se din reaktion hele vejen. Og nej ikke din ruter du beskriver her uendelig kedeligt. You know

11
Metropolen / Sv: Jeg prøver igen
« Dato: August 11, 2017, 08:59:21 pm »
Spar du bare krudtet. Der findes ikke noget mere dødsygt end folks rejsebeskrivelse. Det er ikke interessant for andre end jer to der var der.

De fleste er bare for høflige til at gabe dig lige i hoved midt i din fortælling.

12
Fri Debat / Sv: En som stikkeren miste at henvise til
« Dato: August 11, 2017, 11:52:37 am »


Nu virker det også som om lovovertrædelser,ikke genere dig voldsomt.

Du ved godt man kan se mange sjove ting på nettet.
Lige fra husejernes navn til gæld i huset.
Så stikker er måske ikke så godt orienteret selv om der figurere end af det navn der kom frem i den forbindelse.

Efeu er en åndsvag ide, det holder på fugten og giver malingen af.

Slap du bare helt af.
Jeg hverken ryger eller drikker så din smuglervare frister ikke.Selvom det tager flere minutter at rydde tekster på iPod, har jeg gjort dette.
Ikke alle brugere ser venligt på spildt tid og lange tekster.

Det er ikke dig som skal eller må offentlig dømme mig når du nu selv er en anonymt ingenting.

Jeg er bedøvende hamrede ligeglad hvad andre finder ud om mig på nettet, hvad du og stikkeren kan finde ud rager mig ikke.

Mht. efeu, du er en traditionelt rodstens valmtag tænker, og tag mig ikke forkert, der bor mange gode mennesker bag Liguster Vulgaris hegnet.

Mht. Lov overtrædelse har du måske lidt ret, jeg tager det ikke helt så tungt, dog har jeg et moralsk regelset jeg overholder, og DEM kan du efter alle dine hentydninger!!!!!  aldrig finde på nettet.

Sengetid.

Jeg dømmer hvad jeg lyster. Har i øvrigt lige dømt  dig til en af de dummeste her. Din adresse ligger her. Du har oplyst dit hjem er præget af stoffer og sprut. Og nu tager du på ferie  :dash2:


Bare roligt, alle stoffer og sprut ligger godt gemt under madrassen, og DU holder dig bedst væk herfra når du nu ved hvor jeg bor, jeg har nemlig sat muse fælde op over de hele.
[/quote]

13
Fri Debat / Sv: En som stikkeren miste at henvise til
« Dato: August 11, 2017, 08:51:43 am »


Nu virker det også som om lovovertrædelser,ikke genere dig voldsomt.

Du ved godt man kan se mange sjove ting på nettet.
Lige fra husejernes navn til gæld i huset.
Så stikker er måske ikke så godt orienteret selv om der figurere end af det navn der kom frem i den forbindelse.

Efeu er en åndsvag ide, det holder på fugten og giver malingen af.Selvom det tager flere minutter at rydde tekster på iPod, har jeg gjort dette.
Ikke alle brugere ser venligt på spildt tid og lange tekster.

Det er ikke dig som skal eller må offentlig dømme mig når du nu selv er en anonymt ingenting.

Jeg er bedøvende hamrede ligeglad hvad andre finder ud om mig på nettet, hvad du og stikkeren kan finde ud rager mig ikke.

Mht. efeu, du er en traditionelt rodstens valmtag tænker, og tag mig ikke forkert, der bor mange gode mennesker bag Liguster Vulgaris hegnet.

Mht. Lov overtrædelse har du måske lidt ret, jeg tager det ikke helt så tungt, dog har jeg et moralsk regelset jeg overholder, og DEM kan du efter alle dine hentydninger!!!!!  aldrig finde på nettet.

Sengetid.
[/quote]

Jeg dømmer hvad jeg lyster. Har i øvrigt lige dømt  dig til en af de dummeste her. Din adresse ligger her. Du har oplyst dit hjem er præget af stoffer og sprut. Og nu tager du på ferie  :dash2:

14
Fri Debat / Sv: En som stikkeren miste at henvise til
« Dato: August 09, 2017, 10:43:06 pm »
For mig lød det ikke som en trussel. Det lød mere som han opfattede det jeg skrev som en trussel.
Jeg mener dog ikke at det ville være fair at komme ind i hans hjem (godt nok mod betaling) og vide hvem han var uden at tilkendegive denne viden. Det er et spørgsmål om respekt for folk.


Hvis du er ham udlejeren er du ualmindelig tumpet.
Det er dårlig skik og true sine kunder


In princippet er det meget godt muligt at booke ind i vores hus, også når du kommer fra Danmark, men det er sjældent vi ser Danskere, og nu kiggede jeg lige på September, og der er et navn på den 17. som kunne være Dansk, altså "kunne"

Dem som booker ind hos os skal først oprettes som brugere hos airbnb samt skal de ha et synligt profil og billede, og også navne på dem som medfølger.
Hvis de ikke har nogen anmeldelser bag deres navn kommer de godt nok bagerst i kø.

Det er prisen for at bo hos de private.

Men at møde mig eller fruen er ikke per automatik muligt, for de første rejser vi meget af sommeren, og helst også en del af vinteren, og så ligger vores bolig i stue etagen med egen indgang.

Men det sker vi mødes, og det gjorde vi også med et ægtepar fra Magdenburg i aftes, hyggelige typer og vi hyggede os med en godt glas vin, noget som for resten medfølger i velkomst kurven.
   
Før du spørger, der er flere boliger på matriklen og det er ikke os som sørger for booking og medfølgende arbejd, men det sker i perioder hvor det er omvendt.

Det hedder vel dybest set ikke "vores hus" når det er lejet.
Det er en særpræget farve, det ville falde mere i med omgivelserne hvis det var en lys brun nuance .Er i en slags viceværten der? Ren nysgerrighed, du behøver ikke svare hvis du ikke vil. Esbjerg er ellers en fed by, har næsten lige været der.


Esbjerg er OK, stille og roligt.
Nu er billedet nok en 6 år gammelt, og farven ændrer sig med årene, faktisk blænder farvene sig så godt med vores omgivelser at de fleste kører forbi første gang de leder efter adressen.

Lyst brun, Nej ellers tak, jeg er i gang med et forsøg at lade efeu vokse på solsiden, men der er et problem med vedhæftning, og jeg har lige skæret de hele ned igen.

Du ved godt at det stort set er ulovligt om at udleje lovligt når man ikke er ejer.
Men hvem ved ;o)

Mht. vice værter
Vi er alle sammen pensionister

Nu virker det også som om lovovertrædelser,ikke genere dig voldsomt.

Du ved godt man kan se mange sjove ting på nettet.
Lige fra husejernes navn til gæld i huset.
Så stikker er måske ikke så godt orienteret selv om der figurere end af det navn der kom frem i den forbindelse.

Efeu er en åndsvag ide, det holder på fugten og giver malingen af.

15
Fri Debat / Sv: En som stikkeren miste at henvise til
« Dato: August 09, 2017, 08:30:23 pm »
For mig lød det ikke som en trussel. Det lød mere som han opfattede det jeg skrev som en trussel.
Jeg mener dog ikke at det ville være fair at komme ind i hans hjem (godt nok mod betaling) og vide hvem han var uden at tilkendegive denne viden. Det er et spørgsmål om respekt for folk.


Hvis du er ham udlejeren er du ualmindelig tumpet.
Det er dårlig skik og true sine kunder


In princippet er det meget godt muligt at booke ind i vores hus, også når du kommer fra Danmark, men det er sjældent vi ser Danskere, og nu kiggede jeg lige på September, og der er et navn på den 17. som kunne være Dansk, altså "kunne"

Dem som booker ind hos os skal først oprettes som brugere hos airbnb samt skal de ha et synligt profil og billede, og også navne på dem som medfølger.
Hvis de ikke har nogen anmeldelser bag deres navn kommer de godt nok bagerst i kø.

Det er prisen for at bo hos de private.

Men at møde mig eller fruen er ikke per automatik muligt, for de første rejser vi meget af sommeren, og helst også en del af vinteren, og så ligger vores bolig i stue etagen med egen indgang.

Men det sker vi mødes, og det gjorde vi også med et ægtepar fra Magdenburg i aftes, hyggelige typer og vi hyggede os med en godt glas vin, noget som for resten medfølger i velkomst kurven.
   
Før du spørger, der er flere boliger på matriklen og det er ikke os som sørger for booking og medfølgende arbejd, men det sker i perioder hvor det er omvendt.

Det hedder vel dybest set ikke "vores hus" når det er lejet.
Det er en særpræget farve, det ville falde mere i med omgivelserne hvis det var en lys brun nuance .Er i en slags viceværten der? Ren nysgerrighed, du behøver ikke svare hvis du ikke vil. Esbjerg er ellers en fed by, har næsten lige været der.

Sider: [1]