Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Låsby

Sider: [1] 2 3 4
1
Fri Debat / Sv: Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 11:42:13 pm »
Låsby!
Hvad rager det os?

Jam' vil du SELV rodes i trussen af en gammel gris fra Krøngevej 3  ?

2
Fri Debat / Sv: Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 11:25:28 pm »
Men du blander dig i noget der ikke angår dig din højrebandit. Pølle er en pølsesteger fra Krønge her som ordentlig skal kanøfles efter alle de småpiger han har befamlet udenpå deres uskyldige pigetrusser!

Det tør dog nok konkluderes at det bestemt er et paradoks at du sidder og beskylder andre for at være seksuelle afvigere, når du selv beviseligt sidder og krænker alle vi andres grænser ved at poste det ene grænseoverskridende og usigeligt klamme billede efter det andet her på siden, det være sig hundelorte, menneskelorte eller erigerede mandslem på hæslige klammu transafvigende personager.

Mon ikke det dog i virkeligheden handler om at du selv er seksuelt afsporet og projicerer dine egne syge lyster over på andre? Folk som dig burde interneres og have skåret pikken af! Og sådan kommer det også til at blive, når vi patriotiske nationale overtager herredømmet! Man på den anden side fornemmer jeg KLART at du nok allerede sidder nede på Kofoedsminde og stener. :JC_ghey:

Igen: jeg har kún lagt en lille høm-høm med Dannebrog ud og ikke andet. Det andre er mestendels pølsemesteren fra Krønge.

3
Fri Debat / Sv: Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 11:04:32 pm »
Jeg forsvarer bestemt ikke Pouls eventuelle forbrydelser, men det nytter ikke noget at jage ham her, han kan ikke svare for sig alligevel, fordi han er bannet for livstid.

Vås! Det viser tydelig et du ikke er informeret. Til orientering ER han her - jeg husker ikke dem alle, men bla. som Rik og ole osv osv.

Banning her er på dd er ren til grin da enhver skoleelev kan omgå den. I Pøllens tilfælde har han fået en ny mobil hos TDC som han render og tænder og slukker og svinepelsen har dynamisk ip på den!

Så han er på fra mobilen. Og fra festnet (se ovenfor).

4
Fri Debat / Sv: AFSTEMNING: Rik er løs i pøllen... men hvor meget?
« Dato: August 10, 2017, 11:01:27 pm »
Poul er heller ikke herinde. Alle dem, som bliver beskyldt for at være ham, er jo fakes oprettet af Olsen, fordi han savner Poul. Det er næsten synd. Men Olsen, du behøver da ikke være så ensom. Vi andre vil da nok skrive lidt med dig, hvis du bare lader være med at poste alle de pølsebilleder. Dem er vi altså helst fri for. På forhånd tak....(ellers kan du evt. lave en pølsetråd, hvor du advarer folk på forhånd om, at du poster pøllebilleder i dén - det er trods alt bedre end at smide pøllerne op i hovedet på folk).

Ja det er jeg enig i. Men lige for at komme en misforståelse i forkøbet så er det altså ikke mig der har postet en masse ækle pølser her på dd. Det er mest pu og så ham der der godt kan lide ladybøgeser der tisser tis. Ikke mig. Jeg gør næsten aldrig noget - ja lidt uskyldig spaß måske fra tid til anden, men foretrækker alm. supp-steg-&-is-konversationer.

Bevis: http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6385.msg85646;topicseen#new
(jeg har én lille bitte uskyldig hundelort i en tråd mens de andre har klasket den til med store pludder-pøller til ukendelighed)

5
Fri Debat / Sv: Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 10:51:44 pm »
Suk....anmeldt..

Neeej hvor ser du sur og træls ud! Du ligner en vredet grydesvamp. Pas du på jeg ikke får fat i din også...

6
Fri Debat / Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 10:47:02 pm »
Indhold fjernet - GuBBi.

7
Fri Debat / Sv: Udløbet rodcertifikat på sol.dk
« Dato: August 10, 2017, 09:57:06 pm »
Lige for at rette en misforståelse: TOR kan ikke bruges på dd. Gnubbien gnubber dem ud der prøver. Men det bekymrer mig lidt at sol.dk ikke lukker nye medlemmer ind. Jeg har prøvet fra forskellige ip's - der er lukket. Cert. store har de heller ikke check på!
Tilsyneladende har de heller ikke råd til support derovre.

Det har du rigtigt godt af,  :girl_smile:  :girl_haha:


:dance3:

"Opret ny bruger": :hyper:

Men det siger sig selv at SS'erne ikke kan fortsætte med deres tis for hvis der ikke kommer nye kunder i forretningen så dør baby :big_grin:

Nå, men hvad ellers? Ja jeg fik mail fra Pølle... her er hans nye IP OG port:


8
Jeg syntes mine hvide underbenklæder er tiltagende frække for de er begyndt at sende mig æggende blikke og komme med uartige opfordringer til at jeg 'tar' dem gennem gylpen! Ja, det lyder måske lidt underligt, men de nærmest tigger om at jeg 'gør det' med dem, hvilket så gør at jeg ikke kan falde i søvn før jeg har åbnet for sprinkleranlæget og har klattet i dem.

Er det normalt?

9
Fri Debat / AFSTEMNING: Rik er løs i pøllen... men hvor meget?
« Dato: August 10, 2017, 08:08:57 pm »
Rik/Pølsemesteren har genoptrykt verdens længste indlææjj igen - efter tidl. at have offentliggjort det på SS-debatten. Men hvor løs er Rik i pøllen?

10
Fri Debat / Sv: Udløbet rodcertifikat på sol.dk
« Dato: August 10, 2017, 08:02:50 pm »
Gætter på at han allerede er bruger på diverse trans- og scat-pornosites...


Tror dog på at diverse pleje personel holder øje med stakkelen.
Håber på bedring for personet, men nogen er bare udenfor pædagogisk rækkevide ,o)

Visse vasse.

Nå, men op i røven med det. Hva så Jow Jow? Hvordan går det med alle dine snyde-rejser og dine "rejsebedler" ? Dem fra tundraen og med alle mulige dyr osv.? Vi er nogle gutter her på dd som ikke mener du er vederhæftig idet du ikke har taget et bedled af en lokal avis på et af bedlerne så vi kunne se det var ægte. Men fortsat god "ferie" din pu-ha snydepels :MG_216:

11
Fri Debat / Sv: Prins Henrik
« Dato: August 10, 2017, 05:26:04 pm »
ztja - jimmy, jimmy, go gobah - jimmy jimmy - bah---

Ja som du er inde på så mener jeg også at Kong Henrik har betændelse i frontallappen med deraf følgende akut sinilitet! Han taler usammenhængende og laver sikkert også i bukserne:


12
Postet af: Låsby
« Dato: August 09, 2017, 04:28:08 pm »

    Indsæt
Citér
låsby idiot Hvad med at du helt og holdent forlod D-D.dk med al din ævlede kommentarer - ikke at jeg er sart, men der er sq for mange gedelorte og grise do herind fra dig .. 

Ko do int læsé - jeg bad dig jo om at skride og du er sq stadig her . :Laie_6: :pooh:

Hov hov bror lort, ka vi så lige få kammertonen!


13
Fri Debat / Spionbriller hvor man kan lure på pigers undertøj !
« Dato: August 10, 2017, 04:53:50 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=Sf6Qr40evu8

Jeg har fundet de frækkeste briller... se ovenfor. Hvis man tager dem på kan man se hvad for noget undertøj folk bruger - specielt pigerne altså - altså med mindre man hedder Carlo Jensen og bøgese.

Ville I drenge ikke bare gerne vide hvor man køwer lortet henne?! Nogen der ved noget? Jeg vil have sådan nogen!

14
Fri Debat / Sv: Hundepølser med på madpakken
« Dato: August 10, 2017, 04:50:45 pm »
Er du egentlig til afføringssex, Låsby? Du virker skam da meget fascineret af ekskrementer....

Vi kan jo smide ham i nærmeste gyllebeholder, så får han l*rt og p*s nok for en tid,  :girl_smile:

Det tror jeg da skam at han vil nyde. Mon ikke han bliver erotisk opstemt deraf? :hyper:

Nej puuuhaaa!

15
Fri Debat / Sv: Hundepølser med på madpakken
« Dato: August 09, 2017, 07:37:34 pm »

Sider: [1] 2 3 4