Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Warlock

Sider: [1]
1
Samfund- & Kultur / Sv: Politiet efterlyser palæstinensisk voldtægtsforbryder
« Dato: September 21, 2018, 02:49:24 pm »
Det er lidt en "stråmand" når det antydes at nogen mener han ikke skal UD af landet.

Der er formentlig ingen som mener at en dømt voldtægtsforbryder [eller anden personfarlig kriminalitet] som ikke er dansk statsborger skal blive i landet. De fleste vil tilmed være ligeglade med om personen udvises til tortur.


Men for at svare på spørgemålene;Hvorfor er han ikke blevet dømt og smidt ud efter den første voldtægt?

Udvisningsreglerne er blevet indført og skærpet kraftigt igennem de sidste 10 år. Eftersom Libaneseren er 35, har han haft 17 år hvor han har skullet straffes som en person over 18. Var den tidligere dom fra før 2007 var han sandsynligvist ikke blevet udvist samtidig.


Citér
Hvad er det for et system, som bare ikke kan finde forbryderne, når de skal ud af vagten?

Det er et system som kun varetægsfængsler "ikke dømte" når de forventes at forsøge at unddrage sig straf, lave ny kriminalitet eller påvirke efterforskningen.
Han var derfor "Fri" og ikke fængslet indtil Domsafsigelsen. Derfor blev han ikke tilbageholdt i pausen inden domsafsigelsen.

Risikoen hvis dette system ændres vil være at flere kommer i fængsel (eller tilbageholdes) selvom de bliver Frifundet, og dermed erklæres uskyldige - og skal have erstatning for ubrettiget fængsling.

2
Fri Debat / Sv: NASA indrømmer Månelandings svindel!?
« Dato: September 21, 2018, 12:15:10 pm »
Apollo missionerne til månen var kun i Van Allan strålings-beltet i Timer. Atronauterne fik lige så meget stråling som en medarbejder på et atom-kræftvæk får på et år.

Orion modulet skal kunne være der i 21 dage - derfor er det en ny udfordring som skal løses.

Yderligere havde Apollo-måne landingerne ikke nær så meget strålings-følsom elektronik, da teknologierne omkring 70'erne var mere "mekanisk". Der er simpelthen "mere elektronik" der kan påvirkes af stråling i Orion-modulerne.

Måne-landings modulet som vises i videoen var indkapslet i raketten igennem Van-Allan beltet på vej op og ikke en del af landings-modulet på vej ned.

Dette er modulet som blev brugt på vej ned til Jorden."NASA ADMITS WE NEVER WENT TO THE MOON"

3
Politik / Sv: DNM går også ind for ytringsfrihed modsat NWO
« Dato: September 21, 2018, 10:46:20 am »
Har vi ikke snakket om dem før og hvorfor de IKKE er demokratiske?

Det er IKKE demokratisk at DNM udpeger et IKKE folkevalgt Senat som udpeger en IKKE folkevalgt Stats-leder.https://www.nordfront.dk/s34vores-politiske-maal-punkt-4-s34/
Helt konkret vil vores styreform fungere sådan, at Den Nordiske Modstandsbevægelses ledelse, efter magtovertagelsen, udpeger et Nordisk senat bestående af kompetente mennesker, håndplukket ud fra deres positioner inden for den civile administration, fra selskaber, videnskabelige institutioner og fra nordiske militære styrker. Senatorerne skal altså bestå af mennesker, som gennem deres liv har udmærket sig gennem deres tjeneste i samfundet for folkets vel. Der vil under ingen omstændigheder sidde karrierepolitikere med partiloyalitet som i dag.

Senatets opgave bliver at vælge lederen for staten gennem en lukket afstemning. Senatorerne vil individuelt lede efter en person som har udmærket sig i livet, som har gennemgået modgang og vist stor handlekraft og god dømmekraft i pressede situationer. Personen skal desuden være karakterfast og ubestikkelig. Senatorernes opgave bliver også at fungere som ministre, samt rådgivere for lederen. Senatet vil have magt til at afsætte lederen, eller andre senatorer, hvis situationen skulle kræve det. Hvis en person fra senatet fratræder sin stilling, vil de øvrige senatorer vælge en afløser ud fra samme kriterier og vilkår, som de selv blev valgt under.
Dette er også fra deres punkt 4
4
Youtube anbefalinger / [slettet]
« Dato: Juli 27, 2018, 12:11:44 pm »
[slettet]

5
Politik / Det Transhumanistiske Sverige
« Dato: November 30, 2017, 12:58:36 pm »
[slettet]

6
Historie / [slettet]
« Dato: Oktober 27, 2017, 10:19:22 am »
[slettet]

Sider: [1]