Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Warlock

Sider: [1]
1
Samfund- & Kultur / Sv: Ulogisk
« Dato: Januar 23, 2018, 05:01:01 pm »
Det kunne man. Grænsen jeg har valgt er dog basseret på værdien fra 1 år siden og den tidshorisont på under 3 år jeg forventer at hente afkast hjem på.

Hvorvidt det er samfundsmæssigt destuktivt at investere i BitCoin, så anser jeg selve investeringen som en kombination af idealistisk investering objekt samt "et samleobjekt". Præcis som et maleri ikke har nogen værdi i sig selv, eller gamle mønter. Det her er bare "et elektronisk maleri" som jeg håber på vil stige fra de 730$ når jeg køber dem.

Logikken om at alle skal "arbejde" for at have en eksistensberretigelse, ville også ramme en stor del Online-butikker, som udelukkende videresender bestillinger til en producent.

BitCoins *er* dog samfunds destruktive, i det de besværliggør det at følge betalinger til kriminelle handlinger.
Yderligere er BitCoins uderst energi-krævende og skader derfor miljøet med CO2 mm.

Min vurdering er at det er en begrænset mængde penge der ligger i BitCoin, i forhold til at Grækenland eller Argentina kan gå konkurs og ingen af de 2 tilfælde ville forventes at give en WW-Finans-Depression.Det virker ikke logisk at vælge en grænse på 730$ - hvis valutaen er faldet helt oppe fra 10.772$.
Du kunne lige så godt vælge en grænse på 342$ - som kursen var for to år siden - eller næsten et hvilket-som-helst tal - fordi udsvingene hidtil har været så store og så uforudsigelige.

2
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: Januar 23, 2018, 04:40:47 pm »
Så fordi en person som bliver kaldt ubehagelige øgenavne ikke græder foran dem der mobber, tolker du det som værende en OK opførsel.Det er fordi, han efterhånden går under det navn i folkemunde og jeg har ikke set ham udtrykke mishag over det.

3
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 01:25:05 pm »
Det påstår AA også, men det er virker er de venner der forstår dig som du kan møde der. Det er fælleskabet og vennerne der er hemmeligheden ved AA, Bro.

Det forstår hvor hårdt det er hver eneste dag.ok jeg troede den vbar en slags alkohol behandling

4
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 01:12:05 pm »
Beklager, Bro. Det eneste som AA kan gøre er, at du møder nogen andre der ved hvor svært det er som du kan snakke med. Det giver nogle nye venner man kan snakke med som forstår hvor hårdt det er.


jeg har prøvet aa men kan ikke ffinde ud af hvordan det virker? ved du det hvordan det virker?

5
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: Januar 23, 2018, 01:05:54 pm »
Jeg undrer mig over at Politisk Ukorrekt kalder ham for Pølle.
Det er et grimt øgenavn givet af ubehagelige chikanerende personer.Har du nogensinde taget en IQ-test, Pølle?

6
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 01:03:19 pm »
Hårdt, Bro.
Har du overvejet AA møder? Ikke fordi møderne giver så meget, men her får du hurtigt nogle venner der kender kampen og nogle nye folk man kan snakke med.tak warlock det er jeg glaf for at høre det betyder meget for der er ikke rigtig nogen andre at snakke med alle har lagtt mig på is for længe siden, på nær min evenner der drikker og dem kan jeg ikke se længere

7
Samfund- & Kultur / Sv: Er bitcoins snart færdig som valuta?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:57:57 pm »
Nej. Jeg spiller ikke lotto.
Men jeg er idealist og kan godt lide ideen bag crypto-valuta, om en global handelsenhed som kan benyttes i lande hvor myndighederne overvåger borgere.

I Danmark er vi bekymrede for at BitCoin bruges til at købe narko.
I Saudi Arabien er regeringen bange for at BitCoin bruges til financiering af organisationer for Religionsfrihed, Demokrati og Kvinders ligestilling.

Yderligere forventer jeg at spekulanter igen vil sørge for at kursen går op senere. 730$ investerings grænse er netop sat MEGET lavt, og jeg ville blive fristet allerede ved 780$ men ville undgå risikoen.Spiller du også Lotto?

8
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:52:11 pm »
Godt gået!
Holder du den i 2 år, lover jeg at finde en præmie og sender til dig!

Hold os opdateret. Og hvis du har brug for en støtte til at fortælle at det er en kamp hver eneste dag, så lytter vi gerne, giver et klap på skuldren og siger;

"Sejt gået, Bro! Vi kan klare det sammen! Keep fighting!"9
Samfund- & Kultur / Sv: Er bitcoins snart færdig som valuta?
« Dato: Januar 23, 2018, 12:48:56 pm »
"Årsagen til forbuddet er, at de, som arbejder i wholesale banking, er ansat under strengere regler og også er underlagt loven om egenhandel i værdipapirloven" - citat fra Nordea

Jeg vil anbefale folk at investere i Bitcoins ved $730. Det vil jeg i hvert fald gøre.
Jeg forventer at sælge halvdelen ved kurs 6300 og resten hvis den når 7000 igen.
Jeg vil lægge pengene i det børsnoterede bitcoin firma og ikke i selve valutaen, dermed mindskes risiko for tab ved hacking som skete i Syd Korea i år.

Yderligere anbefaler jeg 500 kr i hver af de konkurerende krypto-valutaer.For et år siden kostede en bitcoin 885 $, den 16. december sidste år kostede en bitcoin 19.343 $.


10
Politik / [slettet]
« Dato: November 30, 2017, 12:58:36 pm »
[slettet]

11
Historie / [slettet]
« Dato: Oktober 27, 2017, 10:19:22 am »
[slettet]

Sider: [1]