Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Warlock

Sider: [1]
1
Politik / Sv: Hvad med den etnisk danske kvinde, der er fange i Syrien?
« Dato: Juli 05, 2018, 02:02:44 pm »
Er det ikke rimeligt dobbemoralsk når der skrives om "landsforræderi"...
... af en der udtalte sin støtte til Assad-regiment i mens Danmark kæmpede aktivt imod dette.


Det er lovligt at være nazist i Danmark. Det er landsforræderi at kæmpe for IS

2
Politik / Sv: Hvad med den etnisk danske kvinde, der er fange i Syrien?
« Dato: Juli 05, 2018, 01:24:11 pm »
Det er ret skræmmende at læse at du vil have Dødsstraf for Lansforræderri. Du har kaldt ret meget for Landsforræderi.

Lad os starte med at ignorere at hun ikke er dømt for noget endnu...

Kæmper for IS?!... Hun har nok ikke engang holdt eller affyret et våben. Så vi er ude i at det du vil have er dødsstraf for at tage til syrien og være kone til en der kæmper for IS.Dødsstraf for landsforræderi. Problem løst. Og ingen kan benægte at man er landsforræder hvis man kæmper for IS.

3
Politik / Sv: Det er ikke en fiktiv sag. Her er et link
« Dato: Juli 05, 2018, 12:59:00 pm »
I det beskreve tilfælde vil Danmark arbejde på at få den Danske Statsborger og hendes 2 børn født efter juli 2014 udleveret til Danmark. Dette selvfølgelig forudsat oplysningerne er korrekte.

Selvom mange ønsker at hun bare bliver frataget sit statsborgerskab er dette IKKE juridisk muligt, hvis hun ikke har andre statsborgerskaber.
På nuværende tidspunkt taler vi i øvrigt om en kvinde, som ikke er dømt for nogle forhold ved en dansk domstol. Og dermed en ustraffet dansk statsborger.

Som nævnt tidligere er udlevringen til Danmark dog "kompliceret", og det forventes ikke at der vil blive ydet en ekstraordinær indsats udover det retligt påkrævede. Se tidligere indlæg om komplikationerne ved udlevering fra YPG.
I forbindelse med de syge børn, vil de tilbageholdende YPG styrker blive tilbudt et medicinsk biddrag målrettet børnene og lægeligt check igennem Læger uden grænser eller en anden tilstædeværende lokal frivillig organisation.Hun er en etnisk dansk konvertit fra Storkøbenhavn, som giftede sig med en tyrker, der rejste ned og kæmpede for Islamisk Stat.
Hun har siddet i en fangelejr i fem måneder, og før det sad hun 8 måneder i et kurdisk fængsel.

4
Politik / Sv: EUssr forsætter NWO-kampen mod Polen
« Dato: Juli 05, 2018, 12:18:18 pm »
Det er noget af en vil påstand at Dommerne ikke dømmer efter lovgivningen. Den lovgivende magt har dog valgt, at nogle internationale konventioner skal stå over den nationale lovgivning. Så længe de ikke ændrer den beslutning, følger domstolene de internationale konventioner i deres doms vurderinger.

Når der findes beviser for korruption imod en dommer, bliver de afskediget og erstattet.
Det er et ret dårligt argument for at afskaffe en tredeling af magten, ved at den Lovgivende (politikerne) tager kontrol over den Dømmende.

Jeg mener man skal være meget hardcore Diktatur-støtte for at mene, det er en god ide at Regeringen skal kunne bestemme hvem der skal drømmes fængselstraf og hvor lang tid.
Måske fordi NWO dommerne ikke dømmer som de skal og fordi de er korrupte. At et land har korrupte dommere er desværre noget man ser tit. Polen gør noget med problemet og de gør EUssr sure.

5
Politik / Sv: EUssr forsætter NWO-kampen mod Polen
« Dato: Juli 05, 2018, 11:33:42 am »
Det står i dit citerede indlæg at de vil fjerne en tredeling af magten, ved at den Lovgivende (politikerne) tager yderligere kontrol over den Dømmende (Supreme Court).

Jeg har markeret med fed.Hvor står der at de vil fjerne nogen af delene? Polen har stadigvæk en tredeling af magten.

The law is the culmination of the ruling populist Law and Justice party's efforts to put Poland's entire court system under its control, a plan it began nearly three years ago. Party leaders claim they are reforming an inefficient and corrupt court system in the grip of an unaccountable caste of judges and insist their changes are in line with European standards.

Critics see the law on Poland's Supreme Court as the most dramatic step in the party's takeover of the courts, giving the ruling party the power to stack them with loyalists. One of the court's jobs is to verify election results, and critics say the new law marks a serious reversal for democracy.

6
Politik / Sv: EUssr forsætter NWO-kampen mod Polen
« Dato: Juli 05, 2018, 11:02:20 am »
Så du går ikke ind i en opdeling imellem en lovgivende, udøvende og dømmende magt?
Der er vidst en som er imod Danmarks grundlag og grundlov.

Forslaget svarer til hvis et flertal i folketinget kunne smidde folk i fængsel og bestemme i hvor lang tid.
Det er en normal holdning at have i Diktaturer, hvor den politiske magt vil have retten til at bestemme hvem der skal i fængsel.

Jeg tror at jeg bare vil afskrive indlæget som en troll eller "tanke torsk" som ikke havde overvejet konsekvensen, men bare så det var "onde EU som prøvede at bestemme".Håber at Polen kæmper en hård kamp imod NWO-eliten og dette NWO-forslag

7
Politik / Sv: Hvad med den etnisk danske kvinde, der er fange i Syrien?
« Dato: Juli 05, 2018, 10:21:04 am »
Jeg savner et link? Eller er det en fiktiv sag vi diskuterer her?

Juridisk set er det ikke så kompliceret...

Dem der ikke har dansk stats-borgerskab bør vi insistere på ikke skal tilbage. Og de har på ingen måde krav på nogen form for assistence til at komme til Danmark.

Danmark samarbejder med de tyrkiske myndigheder for at få danske statsborgere fængslet der, og herefter udleveret til rets-forfølgelse i Danmark...
... men Tyrkiet udleverer ikke egne statsborgere. Hvilket betyder, at hvis vedkommende har dobbelt statsborgerskab bliver de ikke udleveret til Danmark.
Jeg tror at der er meget få som IKKE mener, at man skal fratage disse personer deres danske statsborgerskab. Det er dog juridisk "problematisk", eftersom de ikke er dømt for nogen form for kriminalitet ved en dansk domstol.

For personer som har dansk statsborgerskab og ikke andet, er der både dansk grundlov og internationale konventioner, som siger at Danmark arbejder imod at få dem udleveret til rets-forfølgelse i Danmark.
Jeg har endnu ikke set nogle eksempler hvor dette ikke forsøges... Men hvordan skal denne udlevering foregå, når personerne tilbageholdes af Kurdiske styrker - i et land, hvor Assad (som vi er i væbnet konflikt med) kontrollerer lufthavnene. Og nabolandet Tyrkiet, er i væbnet konflikt med de kurdiske styrker...
Disse danske statsborgere forsøger vi at få udlveret - men Kurderne som tilbageholder dem kan ikke få dem sendt til Danmark.

Så resultatet er at de må blive hvor de er, selvom Danmark overholder sine internationale forpligtelser og statsborgeres grundlovs-sikrede rettigheder... og jeg tror ikke der er mange danskere der er kede af det.
Hun og hendes to små børn har selvfølgelig et retskrav på at komme til Danmark, fordi hun er etnisk dansker og dansk statsborger.

8
Politik / [slettet]
« Dato: November 30, 2017, 12:58:36 pm »
[slettet]

9
Historie / [slettet]
« Dato: Oktober 27, 2017, 10:19:22 am »
[slettet]

Sider: [1]