Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Warlock

Sider: [1] 2
1
Politik / Sv: Det er ved at begynde
« Dato: April 17, 2019, 01:09:08 pm »
Det var da noget af en stråmand at tilskrive nogen en sådan holdning.

I øvrigt; Når samfundet vælger at straffe temmelig alvorligt, for at beskytte Rasmus P - så hænger det ikke helt sammen med at du anklager eliten for et knæfald for islam?

Faktisk skriver avisernes ledere, vidt og bredt, om at Rasmus P skal have sin ytringsfrihed til at demonstrere, selvom han er en kvajpande der spilder vores skattekroner. Og at det er Muhamz, som ikke respekterer hans ytringsfrihed, der er problemet der skulle løses.
Så Elitens "knæfald for islam" har jeg svært ved at se...

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9379
Han er varetægtsfængslet i 27 dage. Det er vel nok synd, ikke - herregud, han er nok bare en lidt utilpasset ung. Ellers noget af det fredeligste, man kan møde på hele Nørrebro. Hvis det ikke var for Rasmus Paludan; han er farlig! (Ironi forekommer.)

2
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 17, 2019, 01:01:55 pm »
Andre debatter, hvor du har påstået at et skatte-finansieret sundhedsvæsen er Kapitalisme og ikke Socialisme taler for at en afklaring af begreberne kunne være gavnligt.
Jaja, jeg har hort foredraget om hvordan ideen er fra Middelalderen og indført af Venstre i Danmark. Men det gør det ikke mindre til Socialisme at alle betaler, til en "Sundhedsvirksomhed" som alle borgere herefter kan benytte efter behov.

Faktisk siger Socialisme ikke at det skal være "Arbejderne" som ejer produktionsmidlerne og fordeler arbejdet. Et Stats-ejet og styrret Energi-selskab vi for eksempels skyld kan kalde FJONG ville eksempelvis være fælles-eje.
Eller stats/kommune vandværker, eller en stats ejet og styrret vaccine produktion.

Fagforenings-eje kan være et eksempel socialistisk tiltag, men det er kun een mulighed. Der er dog meget få der virkelig ønsker rendyrket Socialisme eller Kapitalisme, og set på Stats-nieavu er "Fagforenings-eje" ikke nødvendigvis det bedste. Der er så mange andre muligheder for fælles-eje som ville være bedre.
Nåja; Og en Fagforenings-styrret Pølse-fabrik der konkurerer med Tullip, på markedet om at maximere indtjeningen til Fagforeningen der ejer den... der er vi ikke over i ren Socialisme alligevel.

Men hver gang du snakker om at staten bør ejer og styre en virksomhed, eller sørge for noget for borgerne - bevæger du dig over i retning af Socialisme og Socialistiske tiltag.

Indtil du har forstået det er der brug for at få det gentaget.i praksis fagforeningspampere der bestemmer over samfundet, som ejer af alle produktionsmidler.
Fagbevægelsen kunne jo blot lave deres egne virksomheder. For eks. et dagblad som de kunne kalde Aktuelt.
Jeg ved en hel del om socialisme, så du behøver ikke belære mig.

3
Fri Debat / Sv: Farisæernes hyklertale om Notre Dame-branden
« Dato: April 17, 2019, 11:58:38 am »
Det er en Historisk vigtig bygning. Derfor er det trist at se - og den har speciel betydning for folk fra Frankrig.

"Knæfaldet for islam" er vidst bare dig der over-tolker på ting.


Det bliver jo også kaldt en "Underkastelse" af Islam når kvinder med tørklæde er med i et madlavningsprogram og ikke tvinges til at spise gris.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9374
Hvorfor himler de op? Det må have at gøre med arkitektoniske overvejelser: At de synes, det er en smuk bygning. Eller kunstinteresse: De gamle malerier, udsmykningerne osv.
For Europas elite har jo for længst valgt knæfaldet for is-laaaam:sad:

4
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 17, 2019, 11:46:46 am »
Det var da morsomt at Carlo ikke ved hvad Liberal betyder, men tillægger det hans egne fortolkninger og tror at alt hvad politikere der kalder sig Liberale mener er Liberalisme...

... Anti-Rød gør præcis det samme med Socialisme. Tror at alt hvad nogen der kalder sig Socialist siger er socialistisk politik, lægger sin egen tolkning over og forstår ikke at selv Liberale politikere kan sige, mene og indføre Socialistis politik.

Liberalisme er et spørgsmål om noget beskytter den personlige frihed (og en stats-kontrol af markedet er ikke Liberalisme selvom liberalistiske politikere mener det er en god ide).

Socialisme er omfordelinger fra individer til "samfundseje" (også når skatte-betalte hospitaler er indført og opfundet af kapitalister).
Det er tydeligt du ikke ved hvad liberal betyder. På samme måde er meget af det du kommer med, rent ævl.

5
Fri Debat / Sv: DR underkaster sig Islam
« Dato: April 12, 2019, 05:15:28 pm »
Provokerer det dig når folk ikke har det tøj på du syns' de skal have? Det siger desværre mere om dig end om dem.
Hvorfor ikke klæde sig som alm Danskere? nu de skal forestille at være Danskere?
Nej, man skal absolut provokere.

6
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 12, 2019, 04:02:16 pm »
Selvom samtlige Liberalister går ind får et skatte-finansieret sygehus-væsen, er det stadig en Socialistisk omfordering og ikke  Liberalistisk.

Så du kan ikke bare tage det some Liberalistiske politikere siger og kalde det for Liberalisme...


Den næste ting; Skattesænkning. En del af Liberalismen er at lade folk beholde mest muligt af det de selv tjener og dermed lavest mulige skat. Nogen SUPER ULTRA RENDYRKEDE Liberalister kan sige at ren Liberalisme ikke ville have en Stat og Ingen skat...

... men du tolker og du lægger selv konkusionen at Liberalismen så går ind for sociale forringelser. Det gør den ikke. Det er udelukkende dig der tolker og konkluderer.
De fleste liberalister går ind for et socialt sikkerhedsnet, da det muliggør at folk kan sige op og finde nyt job. Og det tillader at der er en "reserve af arbejdskraft" så løninger ikke løber løbsk.

Og derfor er din beskrivelse af liberalisme vrøvl.
Men f eks når liberalister bestandigt harper løs med skattesænkninger. Tjaeee..... så slutter jeg at at skattesænkninger er liberal politik. Og med skattesænkninger følger nødvendigvis sociale forringelser. Hvor skal skattesænkninger ellers komme fra?

Og så ser jeg på liberalismen som den udøves i den store verden. Med Thatchers valgsejr i UK, Reagans i USA og Schlütters i DK omkring 1980. Efterfulgt af andre valgsejre rundt omkring.

7
Fri Debat / Sv:
« Dato: April 11, 2019, 03:21:15 pm »
Øh hvad? 10% af den Danske befolkning er Muslimer.
Det er da på tide at de kommer med i normale Mad programmer, så folk på Lolland ikke kun ser de muslimer der laver kriminalitet og kommer i Nyhederne.

Du kan godt tåle at blive udsat for at Muslimer der ikke har lavet kriminalitet kommer i TV, ligesom Danskere der ikke er kriminelle også kan komme i TV.

En Vegetar tvinges også sjældent til at spise Ko eller en Jøde som tvags-fodres med Gris ses også sjældent...
... jeg tror tilmed der var en der ikke kunne lide fisk, som slap for fiske-retter. PUHA!
"VI UNDERKASTER OS VEGANERE!"

Hvis du mener det er at "underkaste sig Islam", så har vi et meget forskælligt syn på hvad det vil sig at underkaste sig noget.
Ironisk nok ville det være en underkastelse, hvis muslimer skulle tvinges til at spise svinekød for at kunne være i TV eller en del af samfundet.


Vi snakker her om nogle Muslimer som skal deltage i et Mad program. Når du råber "VI UNDERKASTER OS ISLAM" som svar til det, får det dig til at virke som en utroligt fjollet racist.
Og det gør at man ikke kan tage alt den kritik som man med rette kan komme af Islam seriøst.
Ligesom hvis ham der Flad-Jords råberen rent faktisk imellem alt vrøvlen havde peget på et tegn på en virkelig konspiration, ville vi alle bare have peget og grinet.

Ved at kalde muslimer i et mad program for en underkastelse af Islam rammer du samme effekt.
DR underkaster sig Islam
DR elsker muslimer og deres forfærdelige religion.

8
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 11, 2019, 01:12:47 pm »
Ukvemsord.

Jeg tolker fraværet af argumenter, som at du ikke har nogen argumenter.
Du er sikkert født i en ghetto og opfører dig meget uforstående over for danskere, der postulerer at muslimer opfører sig macho, over for andre folkeslag og så lyver muslimer altid.
Islam er en macho gud og vil kue andre trosretninger, ligesom jøder, der vil kue andre mennesker, ved at bestemme økonomisk.
Muslimer og jøder er samfundets bærme og husk at i stammer fra samme folkeslag.

9
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 11, 2019, 11:44:14 am »
Jeg har forstået udfordringen.
Jeg er enig i at økonomiske migranter skal hjemsendes. Kriminelle med udenlandsk statsborgerskab skal også bare sendes hjem.

Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg, som er født i Danmark og har arbejdet i 40 år, skal betegnes som et problem og hvorfor folk vil udsende mig til et land jeg aldrig har været.

Jeg kan heller ikke forstå hvorfor det er et problem for nogen, hvilken fiktiv usynlig himmel-person man ønsker at tilbede.
Og samtidig bliver der råbt løs om at det er for at beskytte ytrings frihed og religions frihed.
Det lyder som om du både har forstået at de fremmede bliver flere og flere og at de på et tidspunkt kommer op på et antal hvor de udgør et problem. Hvorfor så ikke stoppe udviklingen nu i stedet for at vente på at det bliver et problem?

10
Musik, film, TV og bøger / Sv: Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 11, 2019, 11:39:45 am »
Det ser ellers ud til at anmelderne kalder dte noget ensidigt makværk som forsøger at lægge skylden på "tonen i debatten". Som du skrev.

https://filmz.dk/film/danmarks-soenner

Og nej jeg skal ikke se filmen. Jeg ser rigeligt af rodløse unge med problemer, som lægger problemet til samfundet hver gang jeg begynder at træne et nyt hold.

Det er med stolthed jeg kan se, at "mine" unge efter den diciplinerede træning og personligheds-vækst de får i en dojo, fremefter tilgår samfundet med brede skuldre der påtager og kan bære, byrden og ansvaret. At de tager ansvaret for deres handlinger og liv, og ikke mener det er samfundets skyld...
... selvom der render racistiske fjolser rundt i samfundet og det er dem der råber højt - skal man ikke leve op til deres frygt og fordomme.
Anmeldelserne er som ventet rosende, og vi små almindelige biografgængere kan nu spørge os selv: Har jeg lyst til at se den film?

11
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 11, 2019, 10:27:53 am »
En sådan brug af ukvems-udtryk tyder på at du ikke egentligt har noget at sige.
Lad os snakke om den million muslimer når vi rammer det tal. Nuværende estimat for Antal muslimer i Danmark ligger vidst nok på omkring 400kSå må du lige holde buttpluggen i ro et par år endnu. De skal nok nå op på de 600.000 før eller siden.


LOL @ Carlo - den var faktisk morsom.


At være DF'er er ellers den mest sikre præventionsmetode der findes.

12
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 11, 2019, 10:21:33 am »
Og derved rammer du fuldstændig forbi.
Du rammer både forbi definitionen af hvad Liberalisme er, ved at du tager nogle konkrete politikeres holdninger og fordi de kalder sig liberale, kalder du alt de siger liberalisme.

Du rammer forbi det de liberale politikere siger, fordi du lægger dine egne konklusioner og "slutninger" oveni det de siger, så du opsumerer ikke engang deres holdninger korrekt.


Det er utroligt morsomt, for den person du debaterer mest med her "Anti-Rød" gør noget tilsvarende om Socialisme. Han mener ikke at Liberale Kapitalister kan få og indføre Socialistiske ideer, og misser dermed fuldstændig hvad definitionen af Socialisme er.
Jeg iagttager bare hvad liberalister siger og skriver. Og slutter derfra til hvordan de mener at økonomien bør være.

13
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 10, 2019, 03:13:35 pm »
Øh! Den optælling kalder et barn af en Dansker og en Svensker for en indvander.
Og børn af DF'ere der har importeret og avlet med deres Thai, betegnes også som indvandere.

Nåja, og så siger tallet heller intet om antallet af muslimer.https://www.fyens.dk/debat/Jeg-er-chokeret-Nu-er-der-naesten-en-million-indvandrere-i-Danmark/artikel/3339137

14
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 10, 2019, 10:40:48 am »
Det virker som om det tydeligvis er ganske svært. Og du har ramt helt ved siden af.

https://faktalink.dk/liberalisme

Alene i første sætning fejler du i at ramme hvad liberalisme er; Liberalisme er ligeglad med om et lands økonomi er konkurrencedygtig, du tolker Vores lands politikeres holdninger til at være liberalisme, fordi de kalder sig liberale/liberalister.

Det at vores politikere der kalder sig liberale, mener at vores lands økonomi skal være konkurrencedygtig, er ikke det samme som at det er "liberalisme" at vores land (eller andre lande) skal være konkurrencedygtige.
Og sådan fortsætter du igennem indlæget.

Så vi tager den lige igen. Bare fordi politikere der kalder sig liberalister eller liberale har en holdning, bliver deres holdninger ikke til "liberalisme".


Har jeg glemt noget?

15
Samfund- & Kultur / Sv: Som ræven og gæssene
« Dato: April 08, 2019, 01:50:26 pm »
Så når HA-etnisk danske rockere skyder i et roligt kvater i Næstved er "etnisk danskere en fordærvet umenneskelig  dødskultur, der altid udøver vold og blodsudgydelser, nogen som vi burde gøre alt for at smide ud af landet" ?

https://www.tv2east.dk/artikel/politi-tiltalte-bag-skudepisode-har-relation-til-hells-angels

Langt flertallet af muslimer er lovlydige borgere osm aldig bliver dømt for noget som helst efter straffeloven.Hvordan skal tigerforræderen da også bortforklare, muhammedanere er en fordærvet umenneskelig  dødskultur, der altid udøver vold og blodsudgydelser, nogen som vi burde gøre alt for at smide ud af landet.

Sider: [1] 2