Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 538
1
Religion-& Filosofi / Sv: Tidsånden
« Dato: I dag ved 05:57:04 pm »

2
Samfund- & Kultur / Sv: Et aldrende Europa truer
« Dato: I dag ved 05:53:40 pm »
Omkring 56 millioner arbejdende indvandrere er påkrævet frem til år 2050, for at kompensere for den faldende europæiske arbejdsstyrke.

Det er ikke min udregning, men det stammer fra et fransk medlem af Europa-Parlamentet, som hedder Françoise Castex, der er født i Marokko. Hendes udregninger har været diskuteret i Europa parlamentet.

I Danmark arbejder kun halvdelen af de ikke vestlige indvandrere og deres efterkommere, så det er ikke en god løsning på problemet at modtage flygtninge.

Hvad skal vi så gøre?

Det er ikke kun et europæisk problem. Problemet er over hele verden med aldrende arbejdsstyrke. F eks i Kina er den helt gal.

Importere arbejdskraft? Det vil være snylteri, for så kommer de til at mangle et andet sted.

Og vi skal ikke "importere" fra højfertile Pakistan. For vi hader dem.

3
Både Dronningen og jeg mener at retten har talt. Og du har intet at skulle have sagt.

4
Dyr / Er du ensom?
« Dato: I dag ved 04:03:02 pm »
Det er du ikke for den her mite lever i din ansigtshud.


5
Fri Debat / Sv: din-debat.dk kontra dindebat.dk
« Dato: I dag ved 12:24:21 pm »
din-debat.dk er fra 2004. dindebat.dk er et forsøg på hi-jacking fra nogen der ville bruge navnet til noget reklame.

6
Holocaust har fået alt for meget opmærksomhed, fordi den af USA blev brugt politisk til at stjæle Palæstina fra palæstinenserne og tillade jøderne at oprette en agressiv racistisk diktaturstat i området. Israel får særbehandling alle vegne og bliver jo ikke engang kritiseret for ikke at overholde FN’s krav om religionsfrihed.

Ja, jo. "Stjæle Palæstine fra palæstinenserne" er muligvis et tvivlsom udsagn. Den jødiske indvandring til området begyndte i 1870'erne, til et stort set folketomt område som jøderne opdyrkede. Når der overhovedet var en "palæstinensisk" befolkning der i 1948, skyldes udelukkende jødernes kultivering af området.

Palæstinenserne har også fået særbehandling alle vegne. Hvorfor er der specielt problematisk at angiveligt jøderne skulle have taget deres land? Araberne besætter også selv, uden at der er en kat der gør. Det meste af Vestsahara er annekteret af Marokko. Er muslimerne en hellig overrace?

Jo, der er religionsfrihed i Israel. Der har været en stor Gay-pride parade i Tel Aviv, uden der var en kat der gøede. Prøv bare det blandt muslimerne. Blandt palæstinenserne er der ikke religionsfrihed. At forlade islam er den visse død.

Citér
Så de historiske dokumenter om Holocaust er blevet fordrejede og udnyttet i USA’s propaganda. Ikke nødvendigvis så meget, at det hele er løgn. For dødstallene er jo nok nogenlunde korrekte. Men Israel burde aldrig have været oprettet, og ideen om, at jøderne er en hellig overrace med særlig betydning og særlige rettigheder, kan jeg som ateist jo overhovedet ikke gå ind for!

Her er vi enige. Dog var det nødvendigt og fair at der blev oprettet en jødisk hjemstat et sted.

Palæstinenserne skulle have ladet være at lade sig undfange i moders liv fra 1878. Det er ulykken.

7
Fri Debat / Sv: Hvorfor forummet har været nede.
« Dato: I dag ved 08:18:10 am »
Gubbi har lyttet til mig.
Han vil ikke have, at muslim
mand sender foto af sit
lem?
Men fatter Carlo og Anklageren det.

Må jeg ikke byde dig en mandarin?


8
Fri Debat / Sv: Etniske danskere er ved at blive udskiftet!?
« Dato: November 18, 2018, 09:47:57 pm »
Må indrømme at jeg ikke kender nogen der er blevet udskiftet. Gør I da det?

Nej, men selv om jeg gjorde, ville det være ligegyldigt. Vi går alle og udskifter hinanden. Nu er jeg ved at pakke min ransel og vil flytte til Brandenburg i det gamle Preussen. På den måde kan man måske sige at jeg udskifter en tysker. Ligemeget. Måske er jeg lidt kønnere. Der er også masser af tysk indvandring til Danmark for tiden.

Så skal jeg nok lære at gå strækmarch. Hør hvordan musikken til en strækmarch lyder.

https://youtu.be/f_6AQA4uzD0

9
Religion-& Filosofi / Sv: Tidsånden
« Dato: November 18, 2018, 09:28:45 pm »
I Østeuropa har de et "undersystem" der er godt udbygget. Nogle puhalakker har fortalt mig, at det er meget nemmere, at købe de rigtige brugte reservedele i Østeuropa, end nye originale reservedele.

Måske, men det er noget ganske andet end at der kører masser af stjålne biler rundt i østeuropa. Det gør der ikke. Polakkerne køber deres biler selv, præcis som vi gør her.

Af de biler der bliver stjålet i Dk, dukker de fleste op igen. 800 forsvinder sporløst.

Omkring 1998 var jeg i Rusland og kom tilbage og fortalte om turen til en kammerat, som iøvrigt er akademisk uddannet. Jeg fortalte ham om den afsindige trafik der er i Sankt Petersburg. Han hævede pegefingeren med et fiffigt udtrykket i ansigtet og erklærede, at alle de biler de kører rundt i, er stjålet i vesten.

Samme kammerat havde omkring 1985 set en cykel blive trillet om bord på polensfærgen på Toldboden. Så sluttede han at samtlige de 90 000 cykler der bliver stjålet i Danmark om året, allesammen havnede i Polen.

10
Religion-& Filosofi / Sv: Tidsånden
« Dato: November 18, 2018, 08:48:32 pm »
Mener køretøjerne bliver skilt ad og indgår som reservedele.

Ja, men de reservedele bliver vel ikke afhændet specielt meget i østeuropa, men lige så meget i Vesteuropa.

11
Helbred / Sv: Kvalernes tid
« Dato: November 18, 2018, 08:35:32 pm »
Nå, men kvalerne er forbi. Midlet: Køb af dagligvarer på nettet. Bragt til døren for 50 kroner, hvilket er mindre end en bøtte hovedpinepiller.

Så slipper jeg også for alle deres skrigeunger.

Julemusik i radio og fjernsyn kan jeg bare slukke for. Ingen julekvaler af betydning for mig. Kun min stedfar der gerne vil have at jeg kommer og ser Frøken Nituche med ham juleaften.

12
Religion-& Filosofi / Tidsånden
« Dato: November 18, 2018, 08:29:26 pm »
Mærkelig tid vi lever i mht tidsånden. Det virker som om 250 års oplysning, fornuft og fremskridt er sat på hold. Man orienterer sig efter og forholder sig til hvad man føler er rigtigt. Trods fakta.

Og pressen mader følelserne.

Paradoks, for vi har alle køretøjet til informationsmotorvejen lige for hånden og kan nemt finde fakta hvad hjertet begærer. I stedet hentes informationerne i børnehaven - sådan virker det på mig.

Nå men vi er midt i den geologisk histories 6. masseudryddelse, som også vil udrydde menneskeheden. Ikke så ilde.

Myte 1: Et eksempel man konstant møder på den følelsbaserede virkelighed: Migranterne fra Afrika over Middelhavet kommer på grund af overbefolkning og mangefødsler føler vi, når vi ser billederne.

Men fakta om fertilliteten i Afrikanske lande, kan man nemt finde på nettet. Jeg foretrækker selv Wikipedia eller CIA Factbook of the World. Der kan man læse at fertiliteten i Afrika er stærkt faldende og nærmer sig Europas niveau. Et, to eller tre børn er ved at være normen i afrikanske familier.

Livsformen med fem koner og 35 børn findes da sikkert endnu, men er stærkt på retur.

Myte 2: Noget andet jeg konstant render ind i. Whaeeeee....... I Polen og hele Østeuropa kører der en masse biler rundt, der er stjålet i Danmark og Vesten. ivrigt kolporteret af pressen.

Faktum: Samtlige de lande vi kalder østeuropæisk har et motorkøretøjs registreringssystem der ligner det danske. Til Østeuroæisk Schengen lande kan man godt køre ind med en stjålet bil, men man kan ikke få fat i en nummerplade uden elektronisk registreringsattest. Man når ikke ret langt før politiets fælde klapper.

Til ikke Schengenlande, herunder Rusland og Ukraine bliver ethvert køretøj tjekket ved indrejse. Herunder registreringsattest som er elektronisk og på et kreditkortlignende kort. Hvis et køre tøj er stjålet, klapper fælden med det samme.

Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at tage et stjålet køretøj til østeuropa.

Korruption vil de vakse straks sige. Nej, elektroniske systemer unddrager sig korruptionen.

13
Fri Debat / Sv: Hvorfor forummet har været nede.
« Dato: November 18, 2018, 07:45:57 pm »
Jeg var lige ved at få abstinenser

Jeg var også lige ved at rejse mig op og gå ud i den virkelige verden for at møde nogle rigtige mennesker. Men det var da godt at det ikke kom så vidt.

Jeg har været ude i den virkelige verden og mødt rigtige mennesker. Herunder en lækker kvinde. De findes skam i det virkelige liv. Det må du bare love mig at du ikke fortæller til Formskifteren, for så kommer han halsende efter mig, med tungen ude af bukserne, og vil med.

14
Mandehørmen / Sv: Heteroseksuelle mænd, der er sammen med transer?!
« Dato: November 18, 2018, 07:21:57 pm »
Svar nu på emnet - eller er du en debatsabotør ligesom Carlo? :blum:

1. Kunne du have sex med en mand i dametøj eller med paryk?

2. Hvis du nu havde valget mellem at dyrke sex med en 68 årig slasket husmor og en 22 årig trænet ung mand, ville du så stadig vælge den 68 årige slaskede husmor?

Tjekker bare hvor meget hetero såkaldte "heteroer" reelt er. :yes:

Dig! Du er så umulig at du ikke engang ville kunne score en kvinde i Thailand eller Filippinerne.

15
Videnskab / Sv: Afsmeltning eller Nedsmeltning.
« Dato: November 18, 2018, 06:48:19 pm »
Hæhæ, man kan gøre alt ved folk. Sociale forringelser og nedskæringer. Ingen rører en finger i protest. Men bilerne: Så vågner de op til protest:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/over-400-saret-under-demonstrationer-i-frankrig


Sider: [1] 2 3 ... 538