Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 588
1
Videnskab / Sv: Afsmeltning eller Nedsmeltning.
« Dato: Januar 21, 2019, 11:10:25 pm »
Se her hvad godt man finder hos pinsesekten.

http://notrickszone.com/category/warmingco2-benefiting-earth/?fbclid=IwAR22viPTOqSPiH7xMgh45qRXyw_D03hShSAqdlSJzFXNtKCINwVJWGn3uxM

Øget CO2 skulle ligefrem være gavnligt.

2
Religion-& Filosofi / Sv: Islam i en nøddeskal.
« Dato: Januar 20, 2019, 06:51:05 pm »
Enhver kan da se at hans hoved er photoshoppet.

Ups! Det er screendump af en video. Jeg kender lidt til video og ved at det ikke er så enkelt at forfalske video. En video hartypisk 24 billeder i sekundet. For at forfalske, skal man have hvert billede op i photoeditoren.

Muligvis har nogen fundet bedre måder.

3
Religion-& Filosofi / Islam i en nøddeskal.
« Dato: Januar 20, 2019, 06:18:16 pm »
Islam er slavesamfundets religiøse overbygning. Med muslimerne som dem der nyder, mens andre yder som slaver. Den holdning har de stadigt, men på en anden måde. Muslimer er de nydende. Her yder de vantroende kvinder til muslimen. Den Saudiske kronprins Salman poserer i Las Vegas.Dette er ikke bare et ekstremt tilfælde, men en holdning der er i enhver muslims sind.

De fleste har nok læst det, men i øjeblikket er der diplomatisk krise mellem Canada Og Saudi-Arabien, fordi Canada har givet asyl til en flygtet saudisk pige. Hun er flygtet fra familiens vold og tvangsægteskab. Og han har frafaldet islam, hvilket der er dødstraf for SA. Hende forlanger Salmans Saudi-Arabien udleveret fra Canada.

4
Religion-& Filosofi / Sv: Hvad blev der af Je suis Charlie?
« Dato: Januar 20, 2019, 10:04:23 am »
Hører det ustandseligt fra de naive danskere -> Det er ærgerligt, at 5 muslimer skal ødelægge det, for alle de andre muslimer i Europa
Nu må vi se at finde de 5 muslimer og så skal de have en bøde, siger danskeren.

Nej, det er der nu ikke nogen der siger.

5
Politik / Sv: Stakkels, stakkels svenske folk
« Dato: Januar 19, 2019, 11:18:21 pm »
Det gik galt i det meget katolske Mexico. Nogen forsøgte at stjæle benzin fra en rørledning, med eksplosion til følge, og 66 dræbte.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/fotofeature-olietyveri-gik-grueligt-galt-21-draebt-og-71-saaret

6
Mandehørmen / Sv: Fantasier på nettet
« Dato: Januar 19, 2019, 05:19:39 pm »
Klik ikke på dette link, hvis du bliver let stødt, hvis konen eller børnene er i nærheden, eller hvis du er på arbejde.

Her er noget som Federicio kan få. Sex-robotter. Åbenbart Made In China.

https://www.facebook.com/startclip/videos/481835215559732/

7
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: Januar 19, 2019, 05:12:54 pm »
Nu døde Peter Brixtofte. Det er et eksempel på hvor vidt det kan gå når alkoholikere snører deres omgivelser. Den berømte "Farum-modellen" var ikke andet end noget beruset hjernespind. Ikke desto mindre røg Ventre med på løgnen og luftkastellerne, og berømte Brixtoftes styring af kommunen vidt og bredt.

Jeg havde mine anelser, allerede dengang det kørte. Jeg kom lidt i Farum, og da gjorde Brixtofte et stort nummer ud af at der var ringe arbejdsløshed, for I Farum tog f eks akademikere jobs som taxichauffører mens de ventede på at finde et bedre job. Alle nikkede bifaldende og synes det var en lys ide. Men løgn! Jeg kendte lidt branchen i Farum, og der var ikke, hverken nogen akademikere eller andre veluddannede der kørte taxi i Farum. Det ville også være komplet ulogisk, for der bliver ikke flere kunder at køre med, fordi der kommer flere taxichauffører.

Når Peter Brixtofte fortalte om succesen i fjernsynet, virkede det på mig som noget fuldmandssnak.

8
Dyr / Sv: Vidunderlige skabninger.
« Dato: Januar 19, 2019, 02:47:46 pm »
1) Stop med at fortælle folk hvem de må formere sig med.

Muslimer fortæller ellers hvem nogen må gifte sig med. Noget copy&paste nedenfor.

Med nogen der er nødt til flygte til Australien, for ikke at blive halalslagtede.

De skal flygte til Australien? Var det ikke mere rimeligt at sådanne brødre blev bagbundet med gaffa-tape og blev høvlet igennem med jernstænger? Det synes jeg. Og bagefter var det onklernes tur.

Ihvertfald er de nogle svin.

---------------------------------------------------------

Vi har ikke fortalt vores historie før. Det har krævet mange tanker og også lidt mod at stå frem. Men vi synes det er vigtigt, at flere unge tør forelske sig og stifte familie på tværs af kulturer.

Vi mødte hinanden på pædagog-seminariet. Den ene af os er uddannet murer fra Stevns. Den anden er flygtet hertil. Vi endte i samme læsegruppe og en dag meldte de andre i gruppen afbud og så... Ja, vi blev smaskforelskede!

Her burde historien gå videre med villa, vovse og Volvo. Men sådan gik det ikke. Langtfra.

Hun advarede fra starten om at hendes brødre ville slå ham ihjel hvis de vidste, at de to unge var kærester. Familien accepterede ikke danske kærester, så hun turde i lang tid ikke fortælle dem om forholdet.

Efter adskillige trusler måtte vi flygte til Bornholm og "gå under jorden" med nye Dankort og mobiltelefoner. Vi pakkede hurtigt taskerne og flygtede fra den ene dag til den anden. Han sov med en kniv under hovedpuden i flere uger. Truslerne fortsatte. Vi blev ligefrem rådet til at flytte til Australien, hvis vi ville være helt i sikkerhed.

Men vi blev i Danmark. Vi tog vores uddannelse færdig under politibeskyttelse og er nu flyttet tilbage til Sjælland. Vi har fået børn og træder nu frem med et vigtigt budskab til unge der forelsker sig på tværs af religion og etnicitet:

Stå fast! Lad ikke gamle forstokkede holdninger hos forældrene bestemme. Integration er en smertefuld proces - men det duer simpelthen ikke at forældrene skal bestemme hvem vi skal gifte os med.

Venlig hilsen
2 glade pædagoger

9
Dyr / Sv: Vidunderlige skabninger.
« Dato: Januar 19, 2019, 02:41:20 pm »
1) Stop med at fortælle folk hvem de må formere sig med.

Det er der da heller ikke nogen der gør. Vi konstaterer bare faktum. At en muslimsk kvinde ikke må gifte sig med en ikke-muslimsk mand, er en garanti for evig islamisk opformering i forhold til den befolkning de bosætter sig iblandt.

Det islamiske tørklæde er ikke religiøst, men en del af forbudet. Kvinder skal holdes så grimme som muligt, for at de ikke skal være attraktive.Homofaber har endnu ikke villet fortælle os, hvordan muslimerne får den op at stå og ind i de hæslige hyl. Det må han ellers vide henne fra moskeen.

10
Dyr / Sv: Vidunderlige skabninger.
« Dato: Januar 19, 2019, 02:33:43 pm »
Den brune bi var den naturlig honningbi i Danmark indtil  for ca. 100 år siden hvor man begyndte at importere bier fra sydlige lande. I dag er de fleste bier her i landet blandinger af 3-4 biracer med stænk af gener fra fjerne lande. De brune bier findes kun meget sporadisk i norden. I Danmark er Læsø det eneste sted hvor der endnu findes en bestand af brune bier, som kan dokumenteres at være racerene.

Det er en katastrofe for naturen, påført af mennesker.

De importerede og forædlede biracer kan ikke leve naturligt i den danske natur, som Brun Bi kan og gør. Bestandene af de nye biracer skal vedligeholdes af mennesker. Ellers uddør de.

De nye bier holdes fordi de er effektive honningsamlere, men det betyder at de fortrænger de vilde biarter, så artsmangfoldigheden reduceres. Som igen går ud over planterne, da de nye bier er ringere pollinatorer.

11
Fri Debat / Sv: Læser Anklageren med?
« Dato: Januar 19, 2019, 02:18:12 pm »
Så lige at vi havde 92 gæster der læser med på DD. Lur mig, om det ikke er Anklageren der læser med over skulderen!  :yes:

Sikkert. Men Federicio er derovre også. Han holder sig dog i skindet. Vor øllede ven er der også og poster nogle ordentlige tekstblokke efterfulgt af nogle ligegyldigheder.

12
Dyr / Sv: Havmåger er nogle halunker.
« Dato: Januar 19, 2019, 04:21:14 am »
Krager er også nogle halunker. Her blander en krage sig i to kattes slagsmål.

https://www.facebook.com/MELOMANICH/videos/336183376980214/

13
Politik / Sv: Brexit - mistillidsvotum mod Theresa May
« Dato: Januar 19, 2019, 03:25:36 am »
En appel fra den nye tyske CDU-formand, (men endnu ikke kansler) Annegret Kramp-Karrenhbauer, til den britiske befolkning.Tjaeeee..... måske bliver det opfattet som indblanding i at andet lands indre forhold.

"Gemeinsam mit anderen deutschen Politikern ruft Annegret Kramp-Karrenbauer heute in der britischen Zeitung „The Times“ auf: #wewantyoutostay – Wir wollen, dass Ihr bleibt! Wenn Großbritannien die Europäische Union für immer verlassen will, wird es immer Freunde in Deutschland und Europa haben. Aber wir glauben, dass keine Wahl unumkehrbar ist. Deshalb sollten die Briten wissen: Aus tiefstem Herzen wollen wir, dass sie bleiben. Mehr:

https://www.thetimes.co.uk/article/bitte-stop-brexit-and-stay-with-us-germany-asks-britain-55c9tchl2


14
Dyr / Sv: Vidunderlige skabninger.
« Dato: Januar 19, 2019, 02:54:13 am »
En sværm amerikanske Monark. Nyd synet, for arten er i stærk tilbagegang.Den er kendt for at vandre langt. Også over verdenshavene. Wiki om arten:

https://da.wikipedia.org/wiki/Monark_(sommerfugl)

15
Fri Debat / Sv: Før det valg, der nærmer sig
« Dato: Januar 18, 2019, 04:50:18 am »
Jeg kender hugormen og ved, at det er en giftslange. Bid skal behandles hurtigst muligt.

Du farer forskrækket sammen, når det rasler lidt i græsset. Farlig? Tjaeeeee????? Selvfølgelig skal bid behandles. Men sidste dødsfald på grund af bid fra hugorm fandt sted i 1984, da en hjertesyg tysk turist blev bidt og døde.

Citér
Han udviser kunden fra Føtex. 1-0 til islam!

Det skulle nogen flere chefer gøre. Når kunder tér sig, feks overfor kassedamer, så bør chefen straks træde til, og be' kunden finde sig et andet og bedre sted at handle.

Hvor dum har man lov til at være? Føjtex forhandler kun to modeller i bukser og det burde kunden selv kunne finde ud af.

Sider: [1] 2 3 ... 588