Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 643
1
Samfund- & Kultur / Sv: Ballade med arabertyperne i sommerlandet
« Dato: I dag ved 10:00:35 am »
Men hvad skal vi debattere?

Svarer du ikke snart på hvordan de muslimske hanner får p..... op og stå og ind i de grimme kællinger?

2
:bad:

Kan du ikke snart komme med den statistik over hvor meget mere muzzerne er pain-in-the-ass end de oprindelige?

3
Samfund- & Kultur / Sv: Lige nu i dette øjeblik
« Dato: I dag ved 01:37:16 am »
Citat af Carlo: Jeg kender mine egne iagttagelser. På de vindmøller jeg ser, står vingerne stille 80% af tiden.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7236.msg96495#msg96495

Det er bare en af mange lignende udtalelser, og her afprøver jeg, om du har ret

(så vi alle sammen kan se hvem der har ret)
  :yes:

Jeg var forbi der i Ragebøl i dag, med min mor til bankospil i Vester Sottrup. Da roterede vingerne faktisk.


Citér
Det har du ikke vedrørende Thailand

Vestas har lige afleveret 13 styk V136-3.45 MW-vindmøller til Rom Klao-vindmølleparken i Thailand, som er de højeste i Asien med en hub-højde på 162 meter.

Ja, Thailand er et militærdiktatur med en traditionel underkastelseskultur. Befolkningen vil nok underkaste sig noget mere, hvis de ser så høje vindmøller. Ihvertfald har diktatorer det med at skulle imponere rakket.

Og befolkningen er totalt uvidende. Hvis de nævner ordet "klimaforandringer" for dem, så vil de ikke ane noget om hvad du taler om. De har nok i deres hverdag.

Og så er 13 vindmøller ikke just imponerende til at forsyne de energihungrende 67,8 millioner thaiere.

Her er et billede fra Rom Klao ovre mod Laos.Citér
I øvrigt satser Thailand på vandkraft i stor stil.

Endnu mere til grin og kan kun være noget militærregeringen gør for at imponere befolkningen med al deres handlekraft. Thailand har en tørtid, hvor floderne og reservoirerne ofte tørrer ud. Og så har de regntid, med hyppige dæmningsbrud. For kloge er de ikke thaierne. Bare spørg Phil.

Solenergi ville være det logisk for Thailand. Hvis jeg stod og skulle have et hus i Thailand, så ville jeg for det første have en karpedam. Dernæst ville jeg investere i i solfangeranlæg. Det ville være rationelt, fordi solen skinner mest når der er størst brug for energi.

Dernæst ville jeg spørge naboerne om det var noget de enten kunne tænke sig at være medinvestorer i eller få en aftale om at købe strøm af mig. Jeg ville kunne sælge strøm billigere end elværkerne. Og thaierne tænker kun på her-og-nu, så jeg ville have fat i den lange ende.

4
Samfund- & Kultur / Sv: ENERGISYSTEMET LIGE NU
« Dato: I dag ved 12:08:27 am »
Generelt er solpaneler en god løsning i troperne, hvor det ikke blæser meget -

Ja, drøm bare videre. Men at bruge solenergi har ingen relevans for de involverede i de solrige lande. Kun hvis det kan betale sig, her og nu, for dem at investere i det.

Men det jeg spejder efter i tallene, er en betydelig nedgang i i CO2-udslippet. For det er det der skal til for at "redde" klimaet og menneskehedens fremtid. En sådan nedgang er ingen steder at øjne i verdensudviklingen. Kun i lille luksusdanmark.

Der blev nævnt noget om at Thailand vil indføre to vindkraftværker (i et land hvor der ikke blæser ret meget) i år 2036. Ja, men i 2036 er vi langt inde i klimakatatstrofen.

5
Politik / Sv: Regeringen overvejer at droppe togbanen til Billund
« Dato: Juli 22, 2019, 11:33:30 pm »
Er det forkert, at politikere forsøger at gennemføre trafikprojekter - som der er ringe behov for - fordi de gerne vil lefle for deres vælgere i lokalområdet?

Nej, det er snarere Billund Lufthavn som slet ikke skulle have ligget hvor der ikke er mulighed for kollektiv trafik. Syg ide. Luk den og byg en ny, hvor den kan betjenes af Århus Letbane og Intercitytog.

Enkelt i enhedslisten kæmper dog imod det total-bilistiske samfund. De kan godt opgive.

https://www.facebook.com/DR2Deadline/videos/451213519066825/

6

7
Samfund- & Kultur / Sv: ENERGISYSTEMET LIGE NU
« Dato: Juli 21, 2019, 09:52:55 pm »
Som man kan se, så dækker vindmøller 49 procent af Danmarks elektricitets forbrug lige nu.

Ja, i det lille luksusland, Danmark.

I sydøstasien er der monsun nu og bønderne skal have markerne overrislet. Tidligere foregik det med hånd- og dyrekraft. I dag har de købt små dieseldrevne pumper. Hvad er alternativet for dem?

8
Religion-& Filosofi / Sv: Et moralsk problem.
« Dato: Juli 21, 2019, 09:47:55 pm »
En forsikring hjælper ikke mod vand der trænger ind i huse. Gad vist hvad den evnesvage forestiller sig.

I det socialistisk Anti-røde samfund vil alle offentlige kasser straks blive åbnet for dem der har båret sig tåbeligt ad.

Men til sagen. Hvad mener i om dem der drukner i Middelhavet? Nægteren har et moralsk problem, for han mener de er velfærdsjægere. Men hvad mener I andre?

9
Religion-& Filosofi / Sv: Et moralsk problem.
« Dato: Juli 21, 2019, 06:16:05 pm »
Er nogens huse ved at drukne i vand, har man dog ingen moralsk pligt til at hjælpe iflg. Carlos moralkodeks.

De kan bare sørge for at have forsikringen i orden og lade være med at stå og se fårede ud.

10
Politik / Sv: Du har selv sagt at andre skal ikke bestemme hvad du mener
« Dato: Juli 21, 2019, 06:02:33 pm »
Jeg håber, at PET, myndighederne og psykiatrien og din mor holder godt øje med dig.

PET og myndighederne har haft ham i kikkerten, ja. Men fundet ud af han ikke deltager i anre højrenational aktiviteter end at skrive på sit tastatur. Han deltager ikke højrenational møder eller aktiviteter. Men myndighederne har fundet ud af at han aldrig kommer i job og bliver nyttig samfundsborger, så han er nok indstillet til invalidepension.

11
Religion-& Filosofi / Et moralsk problem.
« Dato: Juli 21, 2019, 05:42:16 pm »
Når man kommer forbi et sted og der er en i vandet der er ved at drukne, har man både juridisk og moralsk pligt til at gøre hvad man kan for at redde ham/hende. Ingen tvivl om det. Sådan er vor kultur.
 
Men når det sker lidt længere væk, f eks i Middelhavet at mennesker er ved at drukne, gælder så ikke den samme moralske pligt? Jeg synes. Men hvor langt væk skal en druknende person være for at det ikke vedrører os?

https://www.dagbladet.no/kultur/hvor-langt-unna-ma-et-barn-som-drukner-vaere-for-du-slutter-a-bry-deg/71397829?fbclid=IwAR3y11AW2sRbMEbprb075WIp-RH0VPaYFwZiAjhATa4GkofUvHdBKuyBe4Q

Der er nogen her på DD som har et moralsk problem, når de erklærer at vi bare skal lade folk drukne i Middelhavet.

12
Politik / Sv: Du har selv sagt at andre skal ikke bestemme hvad du mener
« Dato: Juli 21, 2019, 05:26:50 pm »
Kan vi blive enige om at Homofaber skal heller ikke bestemme hvad mit motiv er for at se videoen er?

Nægter, du skulle få dig nogle sunde interesser, i stedet for at sidde i din krog og skumle. Hvad med at tage til Thailand og gå på en bar i Pattaya? Der er der nogle damer der hurtigt viil lære dig en sundere interesse.

13

14
Videnskab / Sv: Klima
« Dato: Juli 21, 2019, 01:38:19 am »
Som et eksempel på, at du stiller problemerne firkantet op - vil jeg nævne, at du skrev et sted, at Thailænderne vil grine, hvis man kræver at de går væk fra at bruge kul i kraftværkerne - men Thailand bruger mere naturgas i kraftværkerne end de bruger kul i dag - og naturgas er meget bedre end kul.

Plus de bruger olie. Prøv at tage til Thailand og se hvilket energifråds der finder sted. Nu nævner jeg kun Thailand fordi man kan konstatere et overalt. Og måske er Thailand særligt slemt. Men over det meste af verden er det det samme, lige så snart der økonomi får næsen oven vande.

Citér
For det første forurener kul meget mere end andre brændsler -

Det ved jeg da godt.

Citér
Så er der spørgsmålet om udledning af CO2 - og sammenlignet med kul udledes der kun det halve CO2 ved at bruge naturgas i elektricitetsproduktionen frem for kul.

Det ved jeg da godt. men CO2-udslippet dundrer derudaf.

Citér
Brugen af naturgas i EL-produktionen er steget rigtig meget på verdensplan.

Det ved jeg godt. Problemet er bare at "vi" har meget kort tid. Denne rapport fra en australsk tænketank taler om at civilisationens sammenbrud vil finde sted år 2050.

https://www.iflscience.com/environment/new-report-warns-high-likelihood-of-human-civilization-coming-to-an-end-within-30-years/

"A new report has warned there's an existential risk to humanity from the climate crisis within the coming decades, and a "high likelihood of human civilization coming to an end" over the next three decades unless urgent action is taken."

Citér
Noget andet er, at verden kan bruge mere atomkraft. Det er ikke en løsning som jeg foretrækker - men det er en realistisk mulighed. Alene i Sydgrønland er der thorium nok til 8.000 års elproduktion i Danmark.

Nu har man ævlet om de thorium reaktorer i fyrre år, og der er intet sket. Og hvis de endelig skulle blive til noget, vil de kun være på dagsordenen for få % af menneskeheden.

https://thebulletin.org/2014/05/thorium-the-wonder-fuel-that-wasnt/

15
Videnskab / Sv: Rendyrket vrøvl
« Dato: Juli 21, 2019, 01:12:20 am »
Der er ikke problemer med at finansiere vindmøller  :smile1:

Hvorfor er verden så ikke overplastret med vindmøller? Det skal jeg sige dig: det er fordi vedvarende energi er dyrere end fosil energi.

Sider: [1] 2 3 ... 643