Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 716
1
Fri Debat / Sv: Fra mandag sender vi IS-krigere hjem til Europa?
« Dato: November 11, 2019, 07:49:11 pm »
Gud fader på lokum for en gang øregas Carlo - er det slet ikke faldet dig ind at langt de fleste af disse IS rotter har mere end et statsborgerskab ?

Nu lægger vi ud med dem der har dansk statsborgerskab. Derefter ser vi på dem der har dobbelt statsborgerskab. Og ser om de bedre kan stilles for retten i det land hvor de har deres andet statsborgerskab.

For vi er vil enige om at de skal stilles for retten, med fremlæggelse af beviser i deres skyld? Man kan sagtens have været i Syrien, eller et hvilken som helst land, uden at have gjort noget ulovligt?

2
Helbred / Sv: Gør du noget for at leve sundt?
« Dato: November 11, 2019, 06:41:20 pm »
Det er jo ikke så meget for at komme til at ligne en vægtløfter, at man skal vægttræne, men jo også for at forbedre sine vilkår, når man bliver ældre. Man styrker også sener, muslkler og knogler ved vægtbærende træning. Der er jo ikke meget meget fidus ved at have en god iltoptagelse/kondition, hvis man får ondt i arme og ben, når man skal løfte indkøbsposer.
Det handler nok om variation vel.

Ja, det er nok rigtigt. Jeg kan sygle til Madagascar, men ikke bære en pose varer hjem fra Føjtex. Jeg må ned og tage nogle armbøjninger på gulvet efter min syggeltræning. Til at lægge ud med.

3
Fri Debat / Sv: Fra mandag sender vi IS-krigere hjem til Europa?
« Dato: November 11, 2019, 06:36:07 pm »
Strålende skrevet af Haifa Awad. Copy&pastet fra Facebook. Og jeg er fuldstændigt enig.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Om nogen i Danmark- så har de syriske flygtninge den største grund til at hade ISIS. Og Danmark skylder ISIS ofre at tage sine egne syrienkrigere tilbage og straffe dem røven i laser!

Ekstremismen i Syrien opstod i det vakum der blev skabt af manglende intervention for at beskytte de civile. ISIS og mange andre fanatiske grupper opstod og hijackede oprøret. Regimet løslod ekstremister fra Seydnaya fængslet og sendte dem nordpå- nogle blev til topfigurer i disse ekstreme bevægelser- i forsøget på at overbevise verden om at oprøret for demokrati kun bestod af ekstremister. Om at Assad var den eneste garant for stabilitet (men naturligvis også for krigsforbrydelser).

Den ekstremisme har kostet syrerne livet i tusindevis. Den har kostet læger livet. Den har kostet kvinder livet. Den har kostet os vores oprør og den har kostet os vores historiske arv og arkæologiske steder. Det ISIS formåede at gøre i Syrien af forbrydelser og slagterier, det gik først og fremmest ud over de syriske civile.

De syriske civile er stadig den dag i dag efterladt i et komplet nedsmeltet land uden ret og orden. Halvdelen af landets befolkning er på flugt. Over 1/2 mio er dræbte. Takket først og fremmest være Assad- men også de andre ekstremistiske bevægelser og ISIS.

Derfor skal syrerne ikke efterlades med de mordere som vi har ansvaret for. De danske Syrienkrigere skal straffes herhjemme- pokkers fucking hårdt! De skal ikke efterlades uden rettergang og i et ustabilt område hvor de kan blomstre op igen. Ingen andre skal rydde op efter vores borgere- uanset hvor meget vi hader at de er vores!

Syrerne skal ikke kigge deres bødler i øjnene og se dem flygte fra fængsler og undgå retfærdighedens dom, fordi det danske nationalistiske politiker orkester ik vil tage ansvar.

VI skal rydde op - som et ansvarligt land. Præcis som vi var ansvarlige nok til at ville deltage i koalitionen for at udslette ISIS. Så skal vi være ansvarlige for at rydde op når vores egne borgere begår forbrydelser i udlandet.

Vi skal ikke vaske hænder- men smøge ærmerne op og se til at de får en f* gedigen røvfuld af en rettergang og straf i dette land.

4
Samfund- & Kultur / Sv: Antallet af transkønnede vokser hurtigt
« Dato: November 11, 2019, 06:01:40 pm »
Man længes nogle gange tilbage til de tider, hvor det bare var op klokken fem om morgen og stå og læse møg på en fjællevogn til klokken otte om aftenen. Juleaften dog kun til klokken seks.

Da var der ingen der skabte sig.

5
Historie / Sv: Mens der fejres
« Dato: November 11, 2019, 03:26:07 pm »
Mens vi jubler over genforeningen. I Tyskland i dag, har liberal politik medført at der er 678 000 mennesker uden bolig i det rige Tyskland.

https://www.tagesschau.de/inland/wohnungslose-anstieg-deutschland-101.html

6
Samfund- & Kultur / Sv: En almindelig lørdag aften i Sverige!
« Dato: November 11, 2019, 03:21:44 pm »
Så kig her:

"Farven grøn betragtes af nogle muslimer som "islams farve" eller "Profetens farve", fordi den stamme som profeten Muhammed tilhørte, havde et grønt banner. De troende i Paradis vil bære klædedragter af grøn silke og brokade (18:31, 76:21), og de vil læne sig op ad grønne puder (55:76)."

Og så kører konspirationerne vildt deruadaf...........................

Jeg deltager ikke rigtigt i den slags debat, for jeg har vigtigere ting at tage mig til. F eks at i Thailand er der Loi Kratong-festival i dag. Det følger jeg lidt på live-video.

7
Samfund- & Kultur / Sv: Antallet af transkønnede vokser hurtigt
« Dato: November 11, 2019, 03:00:56 pm »
Hvad mener du?

Jeg mener det er noget skaberi. Men det er det så meget andet der også er.

8
Fri Debat / Sv: Sådan er de højreekstremes helte tit
« Dato: November 11, 2019, 01:28:58 pm »
Manglende viden er ikke en carte blanche til, at tro ens forestillinger dermed er sande.

Hvad? Er Biwlen et historisk dokument? Så må du straks med Pinsekirken ned til Kaukasus og søge efter noas ark.

9
Politik / Sv: Socialdemokraterne vinder det spanske parlamentsvalg
« Dato: November 11, 2019, 01:22:47 pm »
Det socialdemokratiske PSOE med den fungerende premierminister, Pedro Sanchez, i spidsen bliver det største parti med 120 af de 350 pladser i landets parlament og 28% af stemmerne.

Socialdemokratismen er på vej på museum. Det blev bare en parantes i historien. Vi er på vej ind i det liberalistiske tusindårsrige.

Citér
Vælgerne er trætte af at gå til valg hele tiden.

Sydeuropa i en nøddeskal. Bestandige regeringskriser.

10
Fra mig til dig / Sv: Udstilling på Arbejdermuseet fra på fredag
« Dato: November 10, 2019, 07:28:52 pm »
opret for p*kker det antirød parti du altid æwler om, saml nogle underskrifter så du kan komme i tinget og begynde at kræve:girl_wink: :girl_blum2:

Nu skal du bare høre bortforklaringernes parade.

11
Tv2 har lige haft en lang udsendelse der forherligede Yahya Hassan, .......................................

Der er ingen der tvinger dig til at se det. Her er en masse afbryderknapper du kan vælge imellem.Eller med den her, kan du skifte kanal til noget andet ligegyldigt.
12
Historie / Sv: Mens der fejres
« Dato: November 10, 2019, 07:19:11 pm »
En socialist og journalist har udtalt at uden DDR som helte-forbillede ville vi i Danmark slet ikke have haft den levestandard lønmodtagere har.

En befolknings levestandard bestemmes først og fremmest af de ressourcer der er til rådighed, men også af hvordan ressourcerne er fordelt. DDR havde ikke mange ressourcer, men de var mere lige fordelt end i kapitalistisk lande.

I Anti-rød-kratiet har man en høj levestandard, for da har man pengetræer.

13
Historie / Sv: Mens der fejres
« Dato: November 10, 2019, 07:15:32 pm »
For muren talte som nævnt, at DDR mistede for mange især højtuddannede til vesten. Sammenlignet med 1945, hvor 70% af befolkningen var i den arbejdsdygtige alder, var på grund af emigrationen vestpå nu kun 61% af befolkningen i den arbejdsdygtige alder.

På den måde blev BRD snylter på DDR.

Citér
Vesttyskland nægtede naturligvis pure at hjælpe DDR med at lukke grænsen. Hvad havde du dog ellers ventet??

Nu er historiske tankelege ikke min stærke side. Konstaterer bare, at som i fysik, så avler tryk modtryk i samfundet og historien. Det var det ressourcerige Vesttyskland der satte dagsordenen

14
Fra mig til dig / Sv: Udstilling på Arbejdermuseet fra på fredag
« Dato: November 10, 2019, 04:01:10 pm »
Det giver ingen mening at staten opkøber aktiemajoriteten og deler den op i bidder, for det bliver Tesco jo ikke mere dansk af.  :smile1:

Anti-rød var inde på at så skulle Tesco købe varer af danske underleverandører. I stedet for at købe hvor det er billigst. Gad vide hvordan den forretning kommer til at gå, når kunderne skal betale mere i en Tesco-butik?

15
Samfund- & Kultur / Sv: En almindelig lørdag aften i Sverige!
« Dato: November 10, 2019, 02:08:44 pm »
En almindelig lørdag aften i Københavns naboby!

Hvordan undgår vi en tilsvarende udvikling?

Der er lang tid til Mosbjerg Folkefestival hvor I kan finde fred i sindet. Jeg synes I virker så fredelige, hver gang der har været festival. Var det ikke en ide at holde nogle flere f den slags festivaler fordelt over året? Hvad med en Mosbjerg Løvfaldsfestival og en Mosbjerg Løvspringsfestival? Indendørs naturligvis.

Sider: [1] 2 3 ... 716