Politik- & Samfund => Samfund- & Kultur => Emne startet af: DerRudi efter August 05, 2019, 06:30:27 pm

Titel: Skrider alt snart sammen i de nordiske samfund?
Indlæg af: DerRudi efter August 05, 2019, 06:30:27 pm
Jeg havde lyst til at kalde dette indlæg for "Verden er af lave", men det siger vi så tit, derfor en lidt anden overskrift.

Jeg synes, det er sørgeligt at se eksempelvis de nordiske lande i forfald. Sammenhængskraft, normer, moral ...alt skal tilsyneladende ødelægges. Og det er ikke min generation, det går ud over. Det er samfundets yngste medlemmer!

Nu har det svenske Centerpartiets ungdomsorganisation CUF i den forgangne weekend besluttet, at de vil afskaffe den seksuelle lavalder. Man ønsker at lovliggøre sex mellem børn.
Som en næstformand i Dalarne, Ida Wallinder skriver på et socialt medie, handler forslaget om at slippe af med et moralsk kompas fra staten."

https://nyheteridag.se/cuf-vill-legalisera-sex-med-barn-det-slutar-med-pedofili/

CUF siger ganske vist, at "det slutter med pædofili", men det er vist tegn på, at det er en meget naiv ungdomsorganisation, vi hører fra. Hvordan vil de kontrollere, at det ikke bliver lettere for de pædofile at få kontakt med børn, som jo umiddelbart ikke foretager sig noget ulovligt?
Og hvem tror I også ville gnide sig i hænderne, hvis forslaget blev lov? Muslimer af den type, der gerne bortgifter døtre i 8-9-års alderen, naturligvis - helt i 'profetens ånd'!

I Danmark går Enhedslisten ind for sex mellem søskende. Hvad bliver det næste? Forslag i stil med CUFs? Skulle såmænd ikke undre mig, for EL har sammen med islam en interesse i at se samfundet bryde sammen.

Mon ikke der er andre end mig, der iagttager et skred i alt muligt i disse år ?
 
Titel: Sv: Skrider alt snart sammen i de nordiske samfund?
Indlæg af: Carlo efter August 05, 2019, 06:49:28 pm
Og hvem tror I også ville gnide sig i hænderne, hvis forslaget blev lov? Muslimer af den type, der gerne bortgifter døtre i 8-9-års alderen, naturligvis - helt i 'profetens ånd'!

Hvorfor skal du have alt til at dreje sig om islam? I islam er sex uden for ægteskab bandlyst. Og alle islamiske lande har sexuel lavalder lige som vi har.

Om alting skrider? Jeg vil nødigt tilbage tilbage tider i min barndom, hvor der ikke var nogen der tog sig synderligt af voldtægt. Eller til vore forældres ungdom, hvor en pige skulle passe omhyggeligt på, for ikke at blive stemplet som løs på tråden.

(Lagde I mærke til det? Den brovter som DerRudi har på sin ignore, er den første til at svare på hans indlæg. Det må være ydmygende. Han giver nok snart op!)