Politik- & Samfund => Fra medierne => Emne startet af: Licensnægteren efter Juni 03, 2019, 12:23:07 pm

Titel: Lønfesten forsætter hos Danmarx Radio
Indlæg af: Licensnægteren efter Juni 03, 2019, 12:23:07 pm
Godt at jeg ikke betaler til det lort :dash2: :dash2:

Citér
Lønfesten fortsætter på DR : Selv menige journalister tjener nu over 550.000 kroner om året


Hos Danmarks Radio har de ifølge eget udsagn skåret voldsomt ned i forbindelse med, at man i efteråret afskedigede en lang række medarbejdere. Det er dog ikke til at se på de lønninger, som bliver udbetalt til DRs ansatte.

– I en svær situation for DR har vi søgt at lægge en plan, der peger fremad og ind i en ny medievirkelighed. Vi kan ikke ændre på, at mange fremragende og værdifulde programmer vil lukke i de kommende år. Men vi kan prioritere at fortsætte forandringerne mod et nyt DR. Til et DR med en klar kultur- og aktualitetsprofil, et yngre og mere digitalt DR, et mindre DR med et skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne.

Sådan lød det tilbage i efteråret fra Henriette Marienlund, da hun overfor Danmarks Radios hjemmeside fortalte om de nedskæringer, som det statslige mediehus stod overfor. Ifølge DRs såkaldte mediedirektør, ville det blandt andet komme til at gå ud over antallet af medarbejdere, som for fremtiden skulle være ansat med udgangspunkt i DR Byen på Amager.

Læs resten her https://journalista.dk/loenfesten-fortsaetter-paa-dr-selv-menige-journalister-tjener-nu-over-550-000-kroner-om-aaret/
Titel: Det er da ikke nogen høj løn til en leder.
Indlæg af: Anklageren efter Juni 03, 2019, 01:15:12 pm
https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/undersoegende-journalistik-bliver-allemandseje
Titel: Sv: Lønfesten forsætter hos Danmarx Radio
Indlæg af: Moses efter Juni 03, 2019, 01:45:54 pm
Selv hvis hendes års-løn er på 550.000,- så tjener en Lærer gennemsnitligt 525.000 i hovedstadsområdet, og de bliver ikke betegent som en højt-lønnet gruppe.
https://www.folkeskolen.dk/616140/over-5000-kroner-i-loenforskel

Personligt kan jeg godt lide at DR er tilmeldt Pressenævnet, så man kan klage over urigtige oplysninger og de så har pligt til at de skal rette det forkerte. Det gør at man kan tro hvad man læser.

Det er lidt sværere for mig at tro på et medie som ikke er tilmeldt pressenævnet, som ligger i Gilbatar og har en ejer i Spanien.