Politik- & Samfund => Politik => Emne startet af: Phil efter Januar 17, 2015, 08:26:10 am

Titel: Islamisk Stat: Nu går vi efter politifolk over hele Europa
Indlæg af: Phil efter Januar 17, 2015, 08:26:10 am

Opfordringen kom få timer før belgiske antiterrorstyrker slog til mod en terrorcelle af hjemvendte Syrienkrigere i byen Verviers nær Liége. To jihadister blev dræbt og en tredje alvorligt såret i en ildkamp med specialstyrkerne. Han er nu anholdt og i politiets varetægt. Ifølge Het Nieuwsblad og andre belgiske medier planlagde de tre et nært forestående angreb mod netop politistationen i Verviers.
»Der vil komme flere og flere operationer som denne (angrebet mod Charlie Hebdo, red.) i hele Europa,« lover en af de tre jihadister, som optræder i videoen.

Han nævner specifikt Frankrig, Belgien, Schweiz og Tyskland som mål, men tilføjer så, at det også gælder »resten af Europa og USA.«

http://www.bt.dk/udland/islamisk-stat-nu-gaar-vi-efter-politifolk-over-hele-europa
Titel: Sv: Islamisk Stat: Nu går vi efter politifolk over hele Europa
Indlæg af: Katten efter Januar 17, 2015, 09:46:27 am
Ja politifolk  folkepensionister børnehavebørn brandmænd disse psykopater går efter alt, de vil lægge deres helvedsbomber overalt i EUropa hvor det kan lade sig gøre, de har jo ikke noget liv, ingen gider dem, de venter naturligvis på at vesten går amok og indfører undtagelsestilstand, vi kommer ikke ud af dette dilemma før vi erkender at X-Jugoslavien kun var første kapitel,  Bulgarien vil bygge et hegn på 137 km imod Tyrkiet, ja det er jo kun en lille start, i vært fald med psykologien i at man anerkender faren, men vi kommer ikke uden om at alle muslimer i EU området skal registreres, de skal ikke have lov til at svømme rundt i EU og nyde den frihed og ytringsfrihed vi alle har, når deres formål er at ødelægge og knægte den frihed vi alle har fået efter nazisternes nederlag for 70 år siden.  :bomb: