Politik- & Samfund => Samfund- & Kultur => Emne startet af: Licensnægteren efter December 27, 2017, 06:40:20 pm

Titel: PET har fokus på venstreekstremister
Indlæg af: Licensnægteren efter December 27, 2017, 06:40:20 pm
PET har rigtig fokus på den ekstreme venstrefløj som AFAtosserne tilhører for tiden. Da de få nynazister i Danmark bare sætter klistermærker op eller deler flyveblade ud så giver det god mening for PET at holde mest øje med venstreekstremister


Man skal ikke tro på alt, hvad man læser. Og slet ikke hvis afsenderen er Antifascistisk Aktion (AFA), Redox eller et andet venstreekstremistisk medie.

Men der er dukket en interessant historie op på AFA's Facebookside, hvor administratoren af siden har skrevet følgende:

"PET på rekrutteringsrunde blandt politisk aktive

ANTIFASCISTISK AKTION·19. DECEMBER 2017

De seneste uger har PET chikaneret og truet en aktivist på den autonome venstrefløj ved at ringe ham op adskillige gange og efterspørge et personligt møde. Da aktivisten ikke svarede på opkaldene, begyndte opkaldene at komme fra forskellige telefonnumre. Chikanen eskalerede, da PET dukkede op på aktivistens arbejdsplads og begyndte at spørge rundt i et forsøg på at få aktivisten i tale. Det gjorde aktivisten så presset, at han indvilligede i at gå en tur med politimanden, der kaldte sig selv for Rune. Panseren var i civil og var ifølge ham selv fra ”Rigspolitiet”, hans motiv for at tale med aktivisten var ”en bekymring omkring udviklingen i hooligan-miljøet”, på trods af at aktivisten ikke har nogle bånd til hverken ultras- eller hooliganmiljøet. Panseren fortalte også, at han var fra ”antiradikaliseringsenheden” og spørgsmålene til aktivisten handlede om 1. marts demonstrationen i år, G20 demonstrationerne i Hamborg og en ung mand, der igennem længere tid har været meldt savnet og som i en kort periode har været bruger af Ungdomshuset. Aktivisten fik et klart indtryk af, at PET forsøgte at rekruttere ham som informant, blandt andet ved at tale om politiets store bekymring for ”unge mennesker, der ikke forstår konsekvenserne af de ting, som de bliver hevet med ind i” (med reference til 1. marts), men også med henblik på at aktivisten kunne involvere sig i hooligan-miljøet, og at PET kunne tilbyde ”relevant uddannelse”, så aktivisten kunne blive infiltrator dér.

Aktivisten tog hurtigt kontakt til Antifascistisk Aktion og fortalte om sin oplevelse med politiet. Det er meget vigtigt at være åben omkring, at man er blevet kontaktet af politiet og fortælle det til sine politiske kammerater. Det gør det muligt at sprede informationen hurtigt som for eksempel i denne statusopdatering og sikre, at man som aktivist kan beskytte sig selv og miljøet mod yderligere chikane fra politiet. PET lever af at manipulere med folk, og det er lettere at sætte en grænse over for dem, hvis man er forberedt på, at de kan dukke op.

Taktikken fra politiets side, hvor de presser aktivister med opkald eller besøg på bopæl/arbejdsplads, er ikke usædvanlig. Det er en klassisk strategi fra PET’s side at agere ”bekymrede” eller at efterspørge information om for eksempel højrefløjen, nazier, hooligans osv. blandt aktivister. Men det handler i virkeligheden om at få en indgang til at opbygge en relation til dig som informant og for at sikre, at de senere kan presse dig til at fortælle om dine venner og politiske kammerater på venstrefløjen, når du først ”sidder i fælden”.

Derfor er det vigtigt, at vi står sammen, at vi fortæller åbent og ærligt om vores oplevelser med politiet. Selv hvis vi er blevet luret, bange eller presset til at tale med dem, så træd frem. Det er utrolig vigtigt at fortælle, hvad der er sket, hvad der er blevet sagt og tage ansvar, hvis man har begået en fejl. Det er ikke alle, der når at sætte en grænse hurtigt. Derfor er det altid bedre at være åben og ærlig, hvis man er blevet narret, end det er at holde det hemmeligt og frygte, at man bliver afsløret som stikker eller idiot. Det er menneskeligt at fejle, og vi kan alle sammen begå fejl, men hemmeligholdelse kan skade både dig og dine kammerater. Det er politiets vigtigste våben, fordi de kan bruge det til at presse dig, så sørg for at fortælle det med det samme. PET vil gerne arbejde i skyggerne og i det hemmelige, så hvis vi taler åbent og højt om vores oplevelser, er det første skridt til ikke at lade os splitte som venstrefløj.

Spred ordet til politiske kammerater, sørg for at tale om de her ting med dine venner både før og når det sker, så står vi alle sammen stærkere.

Antifascistisk Aktion."


Læs resten af artiklen her http://www.trykkefrihed.dk/pet-har-fokus-paa-venstreekstremister.htm
Titel: Sv: PET har fokus på venstreekstremister
Indlæg af: Ginmasine efter Januar 08, 2018, 11:40:50 am
I am very fond of reading.
Titel: Sv: PET har fokus på venstreekstremister
Indlæg af: Carlo efter Januar 08, 2018, 01:26:37 pm
Du må hellere komme på Antifa Kampfausbildung i Tyskland.

https://m.facebook.com/antifakampfausbildung/
Titel: Sv: PET har fokus på venstreekstremister
Indlæg af: dna efter Januar 09, 2018, 09:43:02 pm
Det er klart at PET har fokus venstreekstremisterne. Det er de måske mest voldelige politisk aktive i Danmark. Vi skal aldrig acceptere fascisme.