Din-debat.dk => Fri Debat => Emne startet af: Zukla efter Juli 27, 2017, 04:01:34 pm

Titel: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juli 27, 2017, 04:01:34 pm
Psykiatri er pseudovidenskab, ingen af de psykiske sygdomme som psykiaterer diagnostiserer mange mennesker med er nogensinde blevet videnskabeligt bevist det er upræcist gætteri, imodsætning til det som rigtige læger arbejder med som er rigtig videnskab. Psykiaterer og psykofarmakaindustrien vil have så mange som muligt til at tage deres psykiatriske narkopiller for at de kan tjene kassen. De reklamere med deres narkopiller på alle mulige måder. Mange mennesker har begået selvmord, dræbt andre eller døde af en overdosis af psykofarmaka, selv børn! De tvangsindlægger 12 tilfældige mennesker om dagen i Danmark, som de mener er psykisk syge, de bæltefiksere dem, tvangsmidicenerer dem, giver dem elektrochok i hjernen og tæsker dem. Psykiatrien sender 8 mennesker videre til førtidspension om dagen i Danmark, de tjener kassen på at manipulere mennesker til at tro at de er mentalt handicappede. Psykiatrien har en grusom historie, det var dem der skabte nazisme, racisme og arvehygiejne. Arvehygiejnelove eksisterede i USA, Canada, Japan og Europa og er stadig gældende i Kina og Peru. Nazisterne beskrevede psykiatrien som den "videnskab" der skulle genopbygge Tyskland og de tyske psykiatere var begejstrede for nazisternes magtovertagelse. Arkitekten bag det sydafrikanske apartheitregime Hendrik Vervoed havde læst psykologi i et nazi-påvirket Tyskland i 1920'erne, det var også to psykologer der skrev bogen The Bell Curve i 1994 der påstod at sorte mennesker var psykisk og mentalt underlegne. Amerikanske psykiaterer udførte menneskeforsøg helt frem til 70'erne og i 90'erne oprettede psykiaterne Radovan Karadzic og Jovan Raskovic kz-lejre i Jugoslavien til mennesker de mente var psykisk syge.

For yderligere information kig på www.mmk.info
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: GuBBi efter Juli 27, 2017, 09:36:55 pm
Hej Scientology.
Psykiatri er videnskab hvis det følger den videnskabelige metode. Du skriver at psykiatriske diagnoser aldrig er blevet videnskabeligt bevist. Hvordan definerer du et videnskabeligt bevis i denne forstand? For normalt ville det fungere sådan at du udfra undersøgelse af én gruppe med en bestemt række symptomer, kan lave forudsigelser om en helt anden gruppe med samme symptomer. F.eks., hvis en gruppe mennesker med bestemte symptomer alle sammen har nedsat hjerneaktivitet i et bestemt center af hjernen, kan du forudsige at folk der ikke var en del af din undersøgelse, men som har samme symptomer også har nedsat aktivitet i samme center. Forudsigelsen er hvad der gør det til videnskab.
Scientology, derimod, er en religion (Eller kult, snarere) og har aldrig fulgt den videnskabelige metode, men det stopper dem ikke fra at lave ekstraordinære påstande omkring den fysiske verden. Forudsigelser kan de, i modsætning til rigtig videnskab, dog ikke lave. Men som enhver god kult skal de bruge et fjendebillede til at forklare det onde i verden, ligesom kristendommen har Satan, så har scientology psykiatrien. Det er en helt enorm konspirationsteori der nemt kan måle sig med øglemennesker og illuminati, og nej der er ikke skyggen af dokumentation.

Men jeg kunne godt tænke mig at grave lidt i den logik I ligger bag denne konspirationsteori, fordi enhver (med gode nok karakterer) kan jo sådanset uddanne sig til at blive psykiatere, og de fleste der vælger denne linje gør det jo nok fordi de gerne vil hjælpe andre, så formentlig må I jo mene at de til en af deres indledende forlæsninger på universitetet må få at vide at det hele faktisk bare er en sammensværgelse for onde formål. Hvordan mener I at de får velmenende mennesker til at hoppe ombord på dette? Og hvorfor er der ingen der optager denne forlæsning? Hvornår præcis mener I forvandlingen fra velmenende kloge unge mennesker til ondsindede undertrykkere, sker?

Og endnu et lille spørgsmål, hvad har jeres kortog mod psykiatrien at gøre med menneskerettighederne?

Og sidst men ikke mindst misrepræsenterer du (som mange andre) indholdet af "The Bell Curve". Bogen beskriver en korrelation men påstår på intet tidspunkt at hudfarve er en kausalitet i intelligens. Race er slet slet ikke bogens hovedfokus.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: GuBBi efter Juli 27, 2017, 09:50:11 pm
Nej, jeg er faktisk ikke færdig endnu. Hvad med de mennesker som IKKE får den psykiatriske hjælp de har behov for, og får gjort skade på sig selv og andre, enten fordi hjælpen ikke var til rådighed, de følte sig for stolte til at opsøge den, eller fordi de havde købt jeres konspirationsteori?

Vil du acceptere at scientology har blod på hænderne for de mennesker der ikke får hjælp, fordi I har travlt med at tilsværte psykiatrien? Vil du acceptere at I er medansvarlige for den smerte psykisk syge kan lide under når de ikke har adgang til de medikamenter som kan hjælpe dem?

Og så anfægter jeg scientologys' ret til at brokke sig over "big pharma" indenfor psykiatri, uden dermed at drukne i egen hykleri, for scientology er mindst ligeså meget en pengemaskine som det værste farmaceutiske selskab. Der er kun to forskelle; 1) Scientology betaler ikke skat, 2) scientology skal i modsætning til farmaceutiske selskaber ikke føre bevis for deres påstande. Den offentlige psykiatri er ikke profitdreven. Scientology er.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juli 28, 2017, 12:38:22 am
Jeg er ikke Scientology eller kristen i det hele taget men det behøver man ikke at være for at være enig med MMK. MMK er ikke kun stiftet af scientology, men også af en psykiater der ikke ville være med længere. Der er klare videnskabelige beviser for hjerneskader som en hjerneblødning, en hjerneskade pga. iltmangel eller en bakterieinfektion i hjernen, hvorimod der er ingen videnskabelige beviser for "psykiske sygdomme" det er ren gætteri. Der var en mand der lavede et forsøg han gik ind til en masse forskellige psykiatere og klagede over de samme ting, de gav ham alle mulige forskellige svar på hvilken psykisk sygdom han skulle have og hvilken medicin han skulle have. Der er 50 studiepladser som psykiater 22 af dem står ledige, folk er ved at vende psykiatrien ryggen.

Man mente også helt frem til 90'erne at det kun var en konspirationsteori, at amerikanske psykiatere havde udført brutale menneskeforsøg helt frem til 70'erne. Da det blev afsløret måtte Bill Clinton undskylde ofrene, men da havde psykiaterne allerede destrueret deres rapporter, så man ikke kunne finde ud af hvem der havde udført de brutale menneskeforsøg. Som altid i historien slap psykiaterne også her for at blive straffet for deres forbrydelser imod menneskeheden.

Hvilke "psykisk syge" for ikke den "hjælp" de "har brug for"? Alle dem der gerne vil være statsnarkomaner og/eller erklæres uarbejdsdygtige kan hurtigt blive det.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: GuBBi efter Juli 28, 2017, 03:07:26 am
Jeg er ikke Scientology eller kristen i det hele taget men det behøver man ikke at være for at være enig med MMK.

Nej, man behøver bare stole blindt på den propaganda der er bestilt til formålet af scientology. Påstanden om at psykiske patienter ikke altid får den bedste behandling kan måske være rigtig nok, men påstanden om at psykiske sygdomme slet ikke eksisterer er demonstrativt bullshit. Og det samme er påstanden om at samtlige psykiatere er med på en ondsindet konspirationsteori. Der findes helt tydeligt kategorier af lidelser med samme symptomer og årsager, og det er på dette basis at man stiller diagnoser. Og det virker. Fordi midler kommer ikke på markedet medmindre det kan bevises at de virker mod specifikke lidelser, og det skal bevises i double blind forsøg. Du påstår at f.eks. skizofreni ikke eksisterer som sygdom. Nu er jeg så heldig at jeg har oplevet en skizofren der, på trods af sin sygdom, kunne tage en god uddannelse og danne sig et liv fordi han fik den hjælp han havde brug for, og ja det inkluderede medicin.

Du indrømmer at hjerneblødninger og andre "store" skader i hjernen er reelle nok, men du er vel nok klar over at hjernen er det mest avancerede stykke mekanik i menneskekroppen, for ikke at sige universet (af hvad vi ved af, i hvert fald). En sammenligning med en computer er ikke helt af vejen. Jeg kan ikke altid SE på en bundkort i en computer om det er i stykker. Det er kun hvis noget meget stort er gået galt. Men hvis jeg ser på effekten af at bruge bundkortet kan jeg konstatere om der er en fejl eller ej. Det samme gør sig gældende med hjernen. De kan ikke altid se en hjernefejl på en grov hjerneskanning, men du kan høre om der er noget galt hvis du taler med personen.

I dit første indlæg skriver du iøvrigt: "(...) det er upræcist gætteri, imodsætning til det som rigtige læger arbejder med (...)"
Psykiatere ER rigtige læger. De har taget en helt rigtig lægeuddannelse, og derefter taget en specialuddannelse til psykiatere.

Citér
Der var en mand der lavede et forsøg han gik ind til en masse forskellige psykiatere og klagede over de samme ting, de gav ham alle mulige forskellige svar på hvilken psykisk sygdom han skulle have og hvilken medicin han skulle have.

Ovenstående er selve definitionen på anekdotisk dokumentation. "Min mormor røg 30 smøger om dagen og blev 102 år gammel". Hvem var manden og havde han en interesse i at ville vildlede lægerne? Hvilke symptomer klagede han over? Hvor og hvornår skete det her? Var der overlab mellem de forskellige diagnoser? Var der tale om egentlige diagnoser eller bare den enkelte psykiaters bedste bud på hvad der kunne være tale om? Og sidst men ikke mindst: Findes der noget som helst dokumentation?!?

Og så til hele "Psykiatere lavede i gamle dage skadelige ting" argumentet. Det kan siges om den tidlige tid i ENHVER lægevidenskab, hvis ikke gren af videnskab i det hele taget. Vil du også holde fysikere idag ansvarlige for at der var nogen der i 1920'erne sagde god for at putte radioaktivt radium i tandpasta?
Den menneskelige hjerne er, som sagt, det mest komplicerede organ vi har, og før i tiden når vi har skulle forsøge at fikse noget i den (og til en hvis grad stadig idag), svarer det til at ville plukke bladende af en rose med en økse. Hjernen er ufattelig delikat og kompleks, og i forhold til den er de redskaber vi har til rådighed, meget primitive.

Citér
Hvilke "psykisk syge" for ikke den "hjælp" de "har brug for"? Alle dem der gerne vil være statsnarkomaner og/eller erklæres uarbejdsdygtige kan hurtigt blive det.

Folk der har behov for hjælp til at klare deres dagligdag, eller bare overleve i nogle tilfælde. Psykiatrien behandler masser af mennesker mod depression hvert år, og det virker bevisligt. Det der sker i sådan et forløb er at en person med svær depression får noget medicin sammen med samtaler med en psykolog eller psykiater. Og at behandling med antidepressiver virker er såmænd bevist, og jeg kommer gerne med kilder:

W D Hall, et al.
Association between antidepressant prescribing and suicide in Australia, 1991-2000: trend analysis
2003

Olfson M, et al.
Relationship between antidepressant medication treatment and suicide in adolescents.
2003

Carlsten A, et al.
Antidepressant medication and suicide in Sweden.
2001

Isacsson G, et al.
The utilization of antidepressants--a key issue in the prevention of suicide: an analysis of 5281 suicides in Sweden during the period 1992-1994.
1997

Gibbons RD, et al.
The relationship between antidepressant medication use and rate of suicide.
2005

Jeg kan godt finde flere hvis jeg skal. Baseret på ovenstående finder jeg det bevist at psykiatrien redder liv. At angribe dens eksistensberettigelse, og at lyve omkring den ("Det er det rene gætteri") kan derimod koste liv.
Vil du argumentere for at det er uetisk at tvangsinlægge? Fint, måske kan du overbevise mig. Vil du argumentere for at der skal være bedre offentlig indsigt i omstændighederne på psykiatriske afdelinger? Enig. Men hvis du vil sprede religiøs propaganda omkring mennesker der bevisligt redder liv, så står jeg af.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juli 28, 2017, 06:45:20 pm
Jeg påstår ikke at psykiske og følelsesmæssige problemer ikke eksisterer, jeg siger bare at psykiaterne ikke ved hvad der foresager dem, og at det er helt tilfældigt hvad de mener er psykisk sygdom. Jeg ved godt der er folk der godt kan lide psykofarmaka, ligesom der er folk der føler de for det meget bedre hvis de ryger hash eller tager hårde stoffer det er det samme. De fleste psykiatere er læger der ikke er dygtige nok til at arbejde i alle andre lægefag, de bliver psykiatere. Du kan se MMK's dokumentarfilm "Psykiatri - Skade og død" 1:15:50 inde i filmen og se de skjulte optagelser han har lavet af psykiaterne han for forskellige diagnoser som ADHD, depression og bipolar lidelse. Nutidens psykiatere er oplært af de gamle psykiatere og der afsløres stadig det ene overgreb i psykiatrien efter det andet. Dine kilder forklarer ikke hvorfor antallet af skoleskyderier er eksploderet i USA de sidste 20 år mens alle skoleskyderne var på psykofarmaka eller hvorfor psykofarmakaforbruget er begyndt at falde igen fordi flere og flere nægter at tage det.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Evalu efter Juli 28, 2017, 07:09:09 pm
Psykiatere er læger, der har specialiseret sig i psykiske lidelser, og psykiatriske afdelinger er specialafdelinger til behandling af psykiske lidelser.

Mennesker med fysiske lidelser bliver behandlet af specialister på specialafdelinger, og mennesker med psykiske lidelser har lige så stort behov for - og ret til - specialistbehandlig.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juli 29, 2017, 11:05:00 am
Psykiatere er læger, der har specialiseret sig i psykiske lidelser, og psykiatriske afdelinger er specialafdelinger til behandling af psykiske lidelser.

Mennesker med fysiske lidelser bliver behandlet af specialister på specialafdelinger, og mennesker med psykiske lidelser har lige så stort behov for - og ret til - specialistbehandlig.

Psykiatere behandler ikke deres patienter, de gør dem bare meget mere syge så de kan blive til livstidspatienter, så de kan tjene penge på dem. Du kan selv se de skjulte optagelser der er lavet af en der udgav sig for at være sygehjælper på et psykiatrisk hospital i MMK's dokumentarfilm "Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer" 47:35 inde i filmen.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Juli 29, 2017, 11:14:55 am
Nu er jeg ikke ekspert på område, men her er MY FIVE CENTS....

Der er ingen tvivl om, at der FINDES folk, der har et psykisk dårligt. Så på den vis eksisterer psykiske sygdomme skam da.

Men der er i mine øjne heller ikke tvivl om, at det er sandt, at mange af de psykiatriske diagnoser er opspind, hvor man forsøger at sygeliggøre folk, der måske bare i gamle dage var blevet kaldt landsbytosser eller som har en lidt skæv personlighed. Det er en måde, som jeg ser det, at kontrollere folk på. Så alle, der afviger det mindste fra normen, kan få påhæftet en diagnose, så man har et påskud til at passivisere dem med medikamenter, der ofte skader mere end de gavner.

Sådan noget som lykkepiller er jo noget fup og fidus. Det er ren placebo og skader mere end det gavner. Mænd mister potens og sexlyst. Og der er andre alvorlige bivirkninger. Hvis folk er depressive, tror jeg ikke på at behandle dem med piller. Så må man bore lidt og komme ned til roden af problemet og fjerne årsagen dertil. Nogle bliver depressive, fordi de ikke får nok sollys om vinteren. Så bør de vel have sol- eller lysterapi. Nogle bliver depressive, fordi de får for lidt sex eller mangler kærlighed. Så må man give en recept på et luderbesøg eller lignende. Andre bliver depressive på grund af chemtrails eller elektromagnetisk strålning. Så må man stoppe med at sprøjte med chemtrails og udsætte folk for al den elektromagnetiske forurening, som vi har i dag på grund af trådløse teknologier.

Jeg er dog ikke så sort-hvid som trådstarter. I visse tilfælde vil jeg ikke afvise, at medicin kan være nødvendigt. F.eks. for at passivisere eller berolige folk, der gør skade på andre mennesker. Men jeg mener at medicin bør være en nødløsning. Og ikke, som i dag, normaliteten.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter August 18, 2017, 02:39:50 pm
Der er ingen mennesker der bliver passiveret af psykofarmaka tværtimod bliver folk mere voldelige af det. Antallet af skoleskyderier er steget voldsomt de sidste 20 år og de var alle sammen på psykofarmaka. Der er også mange mennesker der begår selvmord efter de har fået psykofarmaka.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: JoIo efter August 18, 2017, 05:12:52 pm
Der er ingen mennesker der bliver passiveret af psykofarmaka tværtimod bliver folk mere voldelige af det. Antallet af skoleskyderier er steget voldsomt de sidste 20 år og de var alle sammen på psykofarmaka. Der er også mange mennesker der begår selvmord efter de har fået psykofarmaka.

Det er jeg stort set enig ind.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 20, 2017, 09:40:40 pm
Der er 42.000 mennesker om året der dør af psykofarmaka enten fordi de begår selvmord, slår andre ihjel eller dør af en overdosis.

Der var en mand i USA der blev tvangsindlagt fordi psykiaterne mente han var psykisk syg, det var han ikke han talte bare ungarsk, han er et eksempel på hvor lidt der skal til før man bliver erklæret psykisk syg.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 20, 2017, 10:26:10 pm
Der er 42.000 mennesker om året der dør af psykofarmaka enten fordi de begår selvmord, slår andre ihjel eller dør af en overdosis.

Der var en mand i USA der blev tvangsindlagt fordi psykiaterne mente han var psykisk syg, det var han ikke han talte bare ungarsk, han er et eksempel på hvor lidt der skal til før man bliver erklæret psykisk syg.

Den kilde med 42.000  mennesker, der skulle dø af psykofarmaka, kunne jeg godt ønske mig.

Er selv skizotypisk, og kunne selvfølgelig godt modtage antipsykotisk medicin, hvis jeg ville. Desværre, har det ikke haft nogen effekt, og det har alt andet tidligere medicin jeg har modtaget heller ikke. I så fald negativt. Alt lige fra SSRI-præparater, Methylphenidat, og andet lort der blevet kastet i ens nakke af fejl diagnosticeret og medicineret, idioti.

Det betyder dog ikke. At det er gældende for alle med sindslidelser og psykiske lidelser. Kan på stående fod, erindrer minimum 15 mennesker, jeg har kendt i mere eller mindre grad, hvor medicin bestemt og tydeligt har hjulpet.

Pointen er, at du har ret i at en del, bliver fejl diagnosticeret og medicineret. At der findes personer "snylter" og "nasser" der har diagnoser, er også korrekt. Og sidst men ikke mindst, at medicin industrien, og alle der kan tjene penge på det, burde have en dårlig smag i munden, og skulle sendes på den lukkede for psykopati. MEN, at psykiske sygdomme og sindslidelse ikke findes, og er ren opspind, kan jeg sige som skizotypisk, ærligt talt, virker en smule sindsygt at sige.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 21, 2017, 03:30:58 pm
Det er nævnt i MMK's dokumentarfilm "Markedsføring af vandvid - Er vi alle skøre" at 42.000 mennesker dør om året pga. psykofarmaka. Folk der får psykofarmaka dør gennemsnitligt 20 år tidligere end alle andre mennesker.

MMK lavede et forsøg med 20 tilfældige velfungerende mennesker, de skulle udfylde psykiatriens hjemmetest i psykisk sygdom på internettet, halvdelen af dem havde ifølge testen en psykisk sygdom.

Det er også helt tilfældigt hvad psykiaterne mener er psykiske sygdomme, der var enda en diagnose som næsten alle de øverste psykiatere ville have indført, men den aller øverste psykiaters kone ville absolut ikke have den indført og så blev den ikke indført.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 21, 2017, 04:00:04 pm
Det er nævnt i MMK's dokumentarfilm "Markedsføring af vandvid - Er vi alle skøre" at 42.000 mennesker dør om året pga. psykofarmaka. Folk der får psykofarmaka dør gennemsnitligt 20 år tidligere end alle andre mennesker.

MMK lavede et forsøg med 20 tilfældige velfungerende mennesker, de skulle udfylde psykiatriens hjemmetest i psykisk sygdom på internettet, halvdelen af dem havde ifølge testen en psykisk sygdom.

Det er også helt tilfældigt hvad psykiaterne mener er psykiske sygdomme, der var enda en diagnose som næsten alle de øverste psykiatere ville have indført, men den aller øverste psykiaters kone ville absolut ikke have den indført og så blev den ikke indført.

 :dash2: Spurgte efter en kilde, ikke flere overbevisninger, og undersøgelser der er støttet af Scientologi, som jeg så selv kunne finde frem til er medstifter af MMK på deres hjemmeside.

En hvilken som helst organisation der modtager penge fra en trosretning, eller andet sted med skjult agenda, kan knap kaldes videnskabelige undersøgelser, og i bedste fald, kaldes overbevisninger.

Så, vi er nede på at din overbevisning om andres overbevisninger "MMK", skulle være mere rigtigt end min overbevisning om at MMK´s overbevisning er ren og skær oplæst propaganda, af skjulte agenda.

Ikke at jeg er uenig, i en del af MMK´s overbevisninger, men det er ikke faktuelt, videnskabelige undersøgelser, eller på anden måde korrekte antagelser de nødvendigvis har.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 22, 2017, 10:50:29 am
Du kan spørge MMK hvor de har de tal fra og jo MMK bruger videnskaben imodsætning til psykiatri der er ren heksedoktori. Scientology kirken har altid kæmpet imod psykiatriens brud på menneskerettighederne. I 50'erne ville amerikanske psykiatere(og tyske nazi-psykiatere der havde fået arbejde i USA efter krigen) oprette psykiatriske anstalter i Alaskas ødemark. Det fik Scientology kirken oplyst befolkningen om i medierne og det skabte vrede i befolkningen så lovforslaget blev droppet. Det var alle psykiatriens forbrydelser imod menneskeheden der fik Scientology kirken til at stifte MMK i 1969 sammen med psykiateren Thomas Szasz der ikke ville være med længere.
Titel: Dianetik er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 22, 2017, 11:17:58 am
Du kan spørge MMK hvor de har de tal fra og jo MMK bruger videnskaben imodsætning til psykiatri der er ren heksedoktori. Scientology kirken har altid kæmpet imod psykiatriens brud på menneskerettighederne. I 50'erne ville amerikanske psykiatere(og tyske nazi-psykiatere der havde fået arbejde i USA efter krigen) oprette psykiatriske anstalter i Alaskas ødemark. Det fik Scientology kirken oplyst befolkningen om i medierne og det skabte vrede i befolkningen så lovforslaget blev droppet. Det var alle psykiatriens forbrydelser imod menneskeheden der fik Scientology kirken til at stifte MMK i 1969 sammen med psykiateren Thomas Szasz der ikke ville være med længere.

MMK stammer fra Scientologykirken som er forankret i Dianetik - L. Ron Hubbards egen teori om mental sundhed og årsagerne til psykiske problemer.

Det er ikke videnskabeligt, men en religion.

Hvis man går videnskabelig til værks, forsøger man at være objektiv, men MMK er alt andet end objektiv. MMK søger med lys og lygte efter noget negativt fra dårekisternes tid og til i dag. Man siger heller ikke meget om kristendommen i Danmark i dag ved at lægge hovedvægten på hekseprocesser i en fjern fortid. Der er altså noget helt galt med metoden.

På samme måde som du heller ikke selv er videnskabelig anlagt. Du nævner f.eks. at 42.000 mennesker dør om året pga. psykofarmaka uden anden kildeangivelse, end at det bliver nævnt i en propagandafilm.

Noget af det vigtigste, hvis man er videnskabelig er derimod at dokumentere al ting, så andre kan efterprøve sandhedsværdien.

Mange mennesker begår selvmord, og det er sikkert rigtigt, at mange af dem har fået psykofarmaka - men de har også alle sammen spist ost osv. - så det siger ikke rigtig noget fornuftigt. Videnskabeligt er det ikke.Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 22, 2017, 03:31:34 pm
Du kan spørge MMK hvor de har de tal fra og jo MMK bruger videnskaben imodsætning til psykiatri der er ren heksedoktori. Scientology kirken har altid kæmpet imod psykiatriens brud på menneskerettighederne. I 50'erne ville amerikanske psykiatere(og tyske nazi-psykiatere der havde fået arbejde i USA efter krigen) oprette psykiatriske anstalter i Alaskas ødemark. Det fik Scientology kirken oplyst befolkningen om i medierne og det skabte vrede i befolkningen så lovforslaget blev droppet. Det var alle psykiatriens forbrydelser imod menneskeheden der fik Scientology kirken til at stifte MMK i 1969 sammen med psykiateren Thomas Szasz der ikke ville være med længere.

Alle mulige og umulige teorier omkring psykiatrien er ganske fin. Har da også selv overbevisninger, der ikke kan kildeanvises. Men i så fald, kalder jeg det ikke andet ind overbevisninger . Ifølge min lokale præst, findes Gud, men han kalder det ikke videnskab eller debattere får noget / kalder det for andet ind hvad det er. Overbevisningen og troen om Guds eksistens.

Igen, Kilden til undersøgelsen på 42.000 mennesker dør om året pga. psykofarmaka, ønskes stadig.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 23, 2017, 05:46:04 pm
Psykiatrien er alt andet end objektiv de beskriver folk som meget mere psykisk syge end de egentlig er. MMK er til for at samle information om psykiatrien og informere befolkningen om psykiatri.

Dem der har begået selvmord mens de fik psykofarmaka blev mere deprimerede allerede da de begyndte at tage psykofarmaka.

Uddannelses niveauet i USA er styrtdykket siden 1970 mens psykofarmaka forbruget er 32 gange højere idag.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 23, 2017, 06:29:09 pm
Psykiatrien er alt andet end objektiv de beskriver folk som meget mere psykisk syge end de egentlig er. MMK er til for at samle information om psykiatrien og informere befolkningen om psykiatri.

Dem der har begået selvmord mens de fik psykofarmaka blev mere deprimerede allerede da de begyndte at tage psykofarmaka.

Uddannelses niveauet i USA er styrtdykket siden 1970 mens psykofarmaka forbruget er 32 gange højere idag.

Får vi snart dokumentation for dine mange påstande?

Titel: Sv: Beviser???
Indlæg af: MMQ efter Oktober 23, 2017, 06:31:55 pm
Psykiatrien er alt andet end objektiv de beskriver folk som meget mere psykisk syge end de egentlig er. MMK er til for at samle information om psykiatrien og informere befolkningen om psykiatri.

Dem der har begået selvmord mens de fik psykofarmaka blev mere deprimerede allerede da de begyndte at tage psykofarmaka.

Uddannelses niveauet i USA er styrtdykket siden 1970 mens psykofarmaka forbruget er 32 gange højere idag.

Imponerende overbevisning og stædighed. Det må jeg give dig.  :ROFL:

MMK, er udelukkende sat i verden, til at oplæse propaganda ud og vidergvie overbevisning skabt af L. Ron Hubbard, og dem der deler hans overbevisninger. Lige så lidt du kan bevise, hvad du selv siger. Kan du hellere ikke modbevise hvad jeg siger.

psykofarmaka virker, omend det blot er placebo effekt. At antage andet, kræver en undersøgelse.

Religion, overbevisninger og tro er ikke videnskabeligt anlagt til at bevise noget som helst. End of story.


Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 24, 2017, 05:12:00 pm
Jeg har tidligere dokumenteret at psykiatere beskriver folk så syge som muligt ved at henvise til nogen skjulte optagelser. De pårørende til dem der har begået selvmord mens de fik psykofarmaka, siger at de blev mere deprimerede allerede da de begyndte at tage psykofarmaka. At uddannelses niveauet i USA er styrtdykket mens psykofarmakaforbruget er steget støt kan du google dig til.

MMK har afsløret så mange grove overgreb i psykiatrien og reddet mange menneskers liv, de afslørede massivt svindel og forbrydelse i USAs største psykiatriske kæde, de afslørede psykiaternes overgreb på sorte i det sydafrikanske apartheidstyre, de fik stoppet dyb søvn "behandlingen", de fik kæmpet en lov igennem i Italien der forbød psykiaterne at tvangsfjerne børn fra deres forældre, de fik afsløret grove overfald og legemsbeskadigelse på psykiatriske hospitaler i Israel.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 24, 2017, 06:58:23 pm
At sige ting flere gange i streg, gør det ikke mere rigtigt, eller bevisligt.

Tottenham vinder mesterskabet, Tottenham vinder mesterskabet, Tottenham vinder mesterskabet.
Arsenal rykker ned, Arsenal rykker ned, Arsenal rykker ned.

Citér
At uddannelses niveauet i USA er styrtdykket mens psykofarmakaforbruget er steget støt kan du google dig til.

Det er muligt. Men hvordan forbinder du disse to ?

At fordi noget er dalene, og noget andet er støt på vej op, skulle være i forbindelse, er TOTAL idioti at sige uden at kunne bevise sammenhængen.

Religion, overbevisninger og tro er ikke videnskabeligt anlagt til at bevise noget som helst. End of story.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 25, 2017, 05:30:31 pm
Det er dig der gentager dine løgne om MMK.

Psykiatri er ikke andet end overbevisninger, tro og tvangstanker, psykiatri har flere menneskeliv på samvittigheden end den værste religion.
Titel: Sv: MMK = Scientology
Indlæg af: MMQ efter Oktober 25, 2017, 06:14:46 pm
Det er dig der gentager dine løgne om MMK.

Psykiatri er ikke andet end overbevisninger, tro og tvangstanker, psykiatri har flere menneskeliv på samvittigheden end den værste religion.

(https://i.imgur.com/6ssnqyr.gif)

Alle de påstande du kommer med, har ingen bevisligt grundlag.

Citér
MMK blev stiftet i fællesskab i 1969 af Scientologi kirken og professor i psykiatri, emeritus, Dr. Thomas Szasz på et tidspunkt, hvor patienterne blev opbevaret som lagervarer i institutionerne og frataget alle forfatningsmæssige rettigheder, borgerrettigheder og menneskerettigheder.

MMK, er faktuelt stiftet af en religion, og økonomisk støttet af en religion. Deres undersøgelser, vil der altid sættes et stort fed spørgsmåltegn ved, da deres grundlag for undersøgelser, KAN, og formindeligt er, bygget på holdninger af L. Ron. Hubbert. og co.

Det er invalide undersøgelser, på bagrund af filosofisk og økonomisk gevinst.

Tobaksfirmaer, smider også penge efter institutter, der laver undersøgelser på E-Cigeretter, og bliver anderkendt som valide undersøgelser. Host, host, host, hele vejen ned i banken.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: LOL wut? efter Oktober 26, 2017, 02:31:26 pm
LO Wut? Nogle sygdomme opdeles efter de symptomer der er på lidelsen. Selvfølgelig påstår Scentology at det er normalt at se syner eller at tro at aliens er overalt.

Psykiatri er pseudovidenskab,
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 26, 2017, 05:59:29 pm
MMQ:

Meget af MMK's arbejde er frivilligt, MMK forsøger ikke at hverve medlemmer til Scientology kirken. Psykiatrien er meget profitdreven.

LOL wut?:

Jeg har tidligere henvist til nogle skjulte optagelser der afslører at forskellige psykiatere giver forskellige svar på hvilken psykisk sygdom man har og hvilken slags psykofarmaka man skal have.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 26, 2017, 06:31:46 pm
MMQ:

Meget af MMK's arbejde er frivilligt, MMK forsøger ikke at hverve medlemmer til Scientology kirken. Psykiatrien er meget profitdreven.


Som du og MMK påstår?

At psykiatrien er profitdreven, behøver jeg ikke argumentere imod. Jeg TROR på at medicin industrien og psykiatrien er ude på at tjene fedt med penge på mennesker. At du og MMK så TROR, at psykiske sygdom, nærmest, ikke eksistere finder jeg utroværdigt.

Skal da ikke kunne sige om ALLE de hundrede af personer jeg har mødt igennem mit liv, både af svær og mild grad af phykiske syge, alle kunne formidle teater og skuespil, som selv ikke den bedst Hollywood stjerne kunne gøre kunsten efter ... En mand, tisser ikke sig selv i munden. Med mindre, der er nogen galt for oven. At tro, terapi løser alt, er håbløst forkert.


Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 26, 2017, 07:29:18 pm
Vi ved ikke om det har været normalt at tisse sig selv i munden et eller andet sted i verden engang eller om det bliver normalt i fremtiden.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 26, 2017, 07:56:07 pm
Vi ved ikke om det har været normalt at tisse sig selv i munden et eller andet sted i verden engang eller om det bliver normalt i fremtiden.

(http://i.imgur.com/DEDharM.jpg)
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 27, 2017, 05:18:48 pm
I gamle dage blev ADHD børn bare kaldt livlige børn. Hvis børn idag opfører sig ligesom Alfons Åberg har de autisme, men Alfons Åberg bliver hele tiden omtalt som en helt normal dreng i Alfons Åberg filmene, dengang var det normalt at være sådan. Hvis en vesterlænding lever sit liv ligesom hinduerne i Indien gør bliver vedkommende erklæret psykisk syg og tvangsindlagt.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 27, 2017, 06:12:14 pm
I gamle dage blev ADHD børn bare kaldt livlige børn. Hvis børn idag opfører sig ligesom Alfons Åberg har de autisme, men Alfons Åberg bliver hele tiden omtalt som en helt normal dreng i Alfons Åberg filmene, dengang var det normalt at være sådan.

Så er det da heldigt at psykiatrien ikke tager udgangspunkt i fortiden eller fremtiden. Ser på mennesket som et individ, og tager en beslutning om diagnose udfra flere perspektiver.

Citér
Hvis en vesterlænding lever sit liv ligesom hinduerne i Indien gør bliver vedkommende erklæret psykisk syg og tvangsindlagt.

Bevis?

(https://pics.me.me/pay-noattention-to-me-imunot-really-here-just-like-your-17825793.png)
 
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 28, 2017, 12:49:28 pm
Nej det er netop ikke heldigt at psykiatrien ikke tager højde for hvordan menneskeheden ændrer sig, men bare gør ligegyldige ting til psykiske sygdomme uden at vide om det er medfødt, selvvalgt, tillært eller pga. ens omgivelser. Psykiatere stempler bare folk uden at fordybe sig i mennesker, de burde ikke have noget med mennesker at gøre.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Tørresnoren efter Oktober 28, 2017, 01:15:31 pm
Psykiatere stempler bare folk uden at fordybe sig i mennesker, de burde ikke have noget med mennesker at gøre.

(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/53/0c/8b/530c8bbac288f1e065215fa440e5d128--really-funny-so-funny.jpg)
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 28, 2017, 01:55:54 pm
Nej det er netop ikke heldigt at psykiatrien ikke tager højde for hvordan menneskeheden ændrer sig, men bare gør ligegyldige ting til psykiske sygdomme uden at vide om det er medfødt, selvvalgt, tillært eller pga. ens omgivelser. Psykiatere stempler bare folk uden at fordybe sig i mennesker, de burde ikke have noget med mennesker at gøre.

Når du nu er så satans overbevist om, at du har fat i den lange ende, og på alle måder har en indsnævret tilgang til psykiatrien, og menneskets psyke.

Hvem skal så hjælpe dem, som ikke kan hjælpe sig selv, hvis ikke psykiatrien skal? At stoppe medicinering, terapi, og omsorg, for de personer, som på ingen måder kan håndtere virkligheden, vil du bare håbe bliver normale samfundsborger, der kan gå på arbejde, deltage i samfundet, og klare sig selv?

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Tørresnoren efter Oktober 28, 2017, 03:35:57 pm


Hvem skal så hjælpe dem, som ikke kan hjælpe sig selv, hvis ikke psykiatrien skal?

Det skal jeg såmænd sige dig:

De stakkels mennesker bør straks gå en tur ned af hovedgaden i den nærmeste større by, og så håbe på at løbe ind i én af de såkaldte 'facere' - altså en af disse hyper-ivrige, pisse-irriterende og for længst hjernevaskede, unge mennesker fra den småperverse svindlersekt - Scientology... :dash2:

- nu vil den stakkels psykisk syge/sårbare person så blive inviteret (læs: lokket) til en gratis 'videnskablig test' - som jo selvfølgelig afslører alverdens kvaler og dårligdomme..! :big_grin: :blum:

Men, heldigvis er der håb forude - nu handler det bare om at købe røven ud af bukserne i bøger, kurser og andre 'værktøjer' der bliver anbefalet - svindlersekten har jo LIGE nøjagtigt et skræddersyet tilbud klar til helbredelse og hjælp til alle livets problemer...!  :big_grin: - ALT lige fra bylder i røven til dybe selvmordstanker klares med et snuptag..! :ROFL:

- bare man holder sin kæft og ikke spørger for meget... - og ellers er klar til at lemme ALT hvad man ka' skrabe sammen af penge....

Når man så er blevet fedtet godt og grundigt ind i det svindelforetagende over en længere årrække (altså virkeligt har set lyset :sorcerer:) - og endegyldigt er blevet blæst HELT tom mellem ørerne - så begynder man oven i købet nærmest at se det som sin hellige pligt, konstant at overspamme diverse fora med alt sit kvalmende Scientology-skvadder... :yes:

(https://i.pinimg.com/736x/1f/90/b2/1f90b23cf94cad24635c684bd17d510a--tom-cruise-funny-stuff.jpg)

 

  
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Debatsvinet efter Oktober 28, 2017, 04:37:34 pm
"Vi vil rense din sjæl OG din tegnebog" ...  :w00t: :whistle:


Citerer Tørresnoren:
"Når man så er blevet fedtet godt og grundigt ind i det svindelforetagende over en længere årrække (altså virkeligt har set lyset)  - og endegyldigt er blevet blæst HELT Tom Cruise mellem ørerne - så begynder man oven i købet nærmest at se det som sin hellige pligt, konstant at overspamme diverse fora med alt sit kvalmende Scientology-skvadder" ...


En af grundene til at Jeg ikke gider at se film med  Tom Cruise ... Overskuddet fra hans film går helt sikkert til det svindelforetagene ... :ermm:
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 28, 2017, 07:13:38 pm
MMQ:

De skal ikke have psykofarmaka de skal behandles på andre måder, det var det man gjorde før i tiden.

Tørresnoren:

Psykologer tager sig også alt for godt betalt for at hjælpe folk, så kan du ligesågodt beskylde psykologer for at udnytte folk.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 28, 2017, 07:26:28 pm
MMQ:

De skal ikke have psykofarmaka de skal behandles på andre måder, det var det man gjorde før i tiden.


Før i tiden, spærrede man folk inde på kæmpe institutioner og lavede forskellige mærværdige test som  menneskerettighederne ikke ligefrem, er fortaller for. Eller så brændte man dem på et bål, eller smed dem i å, bundet på fødder og hænder. Eller i bedste tilfælde, blev man kaldet landsbytosse eller gal, og levede et kummerlig liv, hvor kun gavmilde, venligsindet med forståelse for menneskets opfattelse af sig selv, var årsag til overlevelse.

Så jeg spørg igen, hvad præcis er det du ønsker, at mennesker, der ikke kan klare virkligheden skal gøre, når de ikke længere må få den medicin, som er til hjælp?
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 28, 2017, 08:43:16 pm
For 30 - 40 år siden gav man dem en anden og bedre behandling.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 28, 2017, 09:31:15 pm
MMQ:

De skal ikke have psykofarmaka de skal behandles på andre måder, det var det man gjorde før i tiden.

Tørresnoren:

Psykologer tager sig også alt for godt betalt for at hjælpe folk, så kan du ligesågodt beskylde psykologer for at udnytte folk.

Psykologer må ikke udskrive recepter på psykofarmaka - så hvorfor nævner du dem?
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Tørresnoren efter Oktober 28, 2017, 09:39:38 pm


De skal ikke have psykofarmaka, de skal behandles på andre måder, det var det man gjorde før i tiden.


'Andre måder'.....?  :blum:


Mine damer og herrer..... :Laie_55:

- jeg vil nu fremvise for Dem - det ypperligste indenfor helbredelse - et enestående stykke teknologi, som på nærmest magisk vis kan afsløre alverdens lidelser i såvel sjæl som legeme:

'E-meteret'.....!!   (trommehvirvel..!)  :ROFL: 

- som Scientology selv skriver om dette vidunder:

"Auditeringen fremmes ved brugen af et religiøst instrument som hjælper auditøren og preclearen med at lokalisere områder med åndelig bekymring eller lidelse"....


- og hér ses så vidunderet:

(http://www.scientologi.no/sites/default/files/e-meter_0_no.jpg)PS. - Det viste billede er af den gamle 'Mark 8' - den nye 9-er skulle endvidere kunne fjerne næsehår samt virke lindrende på lommesmerter.. 

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 28, 2017, 09:55:39 pm
For 30 - 40 år siden gav man dem en anden og bedre behandling.

For 30 - 40 år siden, blev folk stadig smidt i isolation i Danmark for at være "åndsvag". lukket inde på anstalter uden samtykke fra hverken en selv, familie, eller andre relevante personer.

https://da.wikipedia.org/wiki/De_Kellerske_Anstalter

Din logik og argumentation, er disederet idioti.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 28, 2017, 10:26:09 pm
Anklageren:

Nej men de tager 1000 kr for at snakke med dig i en time, så det er ikke billigere at få hjælp af en psykolog end af Scientology kirken.

MMQ:

Det du nævner er også psykiatrisk mishandling og det er ikke bedre på de psykiatriske hospitaler idag. Men nu tænkte jeg mere på almindelige mennesker med almindelige hverdags problemer de fik ikke psykofarmaka dengang.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Tørresnoren efter Oktober 28, 2017, 10:54:56 pm
Anklageren:

Nej men de tager 1000 kr for at snakke med dig i en time, så det er ikke billigere at få hjælp af en psykolog end af Scientology kirken.Og hvad koster det mon så at blive 'undersøgt' med det fantastiske 'E-meter' - et totalt ubrugeligt stykke skrammel til den nette pris af godt 3000 Kroner..? :ROFL:

https://www.ebay.com/itm/Hubbard-Scientology-Original-Mark-VI-Electrometer-E-meter-/201296881630

- det fine digitale grill-termometer jeg fik af Fruen til min fødselsdag har nok 10 gange så mange praktiske egenskaber... :big_grin:

Her er én af mange, mange afsløringer af det 'fantastiske' instrument: https://www.youtube.com/watch?v=sWBw88Rt9vs
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 28, 2017, 11:00:42 pm

Det du nævner er også psykiatrisk mishandling og det er ikke bedre på de psykiatriske hospitaler idag. Men nu tænkte jeg mere på almindelige mennesker med almindelige hverdags problemer de fik ikke psykofarmaka dengang.

https://da.wikipedia.org/wiki/Psykofarmaka

Psykofarmaka, går tilbage til det 19. århundrede.

psykiatriske indlæggelser, kan på ingen måder sammenlignes med indlæggelser for 30-40 år siden, eller længere tid siden, for den sags skyld. Har du været et sådan sted, både i dag, og dengang? Nej? Jeg har !

Almindelige mennesker, er en definitions sag. Findes normale mennesker?

Stop dig selv, med dig selv. Inden der er en der finder din IP og ringer til den lukket. Jesus Christ stiger sgu snart op fra de døde "igen", for at få et billigt grin af din overbevisning.


(http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/003/384/buddy_christ.jpg)
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 28, 2017, 11:14:42 pm
Findes normale mennesker?


Det spørgsmål afhænger meget af, hvilket normalitetsbegreb man anvender.

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 28, 2017, 11:23:39 pm
Findes normale mennesker?


Det spørgsmål afhænger meget af, hvilket normalitetsbegreb man anvender.

normalitet, er et flertydig begreb, der ikke hersker almindelig enighed om.  :JC_ThankYou:
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 28, 2017, 11:31:46 pm
Jo det kan jeg, det er stadig meget ofte uskyldige mennesker der ikke har gjort noget der bliver tvangsindlagt på lukkede psykiatriske hospitaler.

Der var langt færre der fik psykofarmaka dengang.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 28, 2017, 11:54:18 pm
Findes normale mennesker?


Det spørgsmål afhænger meget af, hvilket normalitetsbegreb man anvender.

normalitet, er et flertydig begreb, der ikke hersker almindelig enighed om.  :JC_ThankYou:

Ja - og de fleste forstår ikke engang, at der kan være forskellige opfattelser.

På lærerseminariet valgte jeg at skrive eksamensopgave om normalitet i psykologi, i pædagogisk speciale og i pædagogik - så jeg er blevet eksamineret i emnet normalitet.

Jeg synes, det er et spændende emne, som der ikke findes ret meget litteratur om. Emnet er meget dybere, end jeg forestillede mig, at det ville være. Det har altid undret mig, at psykologer og psykiatere ikke beskæftiger sig ret meget med emnet. Der er dog nogen enkelte, og der er mindst ti forskellige definitioner på, hvad der er normalt (og dermed, hvad der er afvigende). Ingen af dem er tilstrækkelige.

Jeg startede med at spørge alle: "er du normal?" til at begynde med, og så iagttog jeg dem  :yes:

Det var ikke en del af opgaverne, men mere til eget brug. Cirka hver tiende af de studerende - tog ikke spørgsmålet pænt  :smile1:


Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 29, 2017, 12:21:50 am
Jo det kan jeg, det er stadig meget ofte uskyldige mennesker der ikke har gjort noget der bliver tvangsindlagt på lukkede psykiatriske hospitaler.

Der var langt færre der fik psykofarmaka dengang.

bla bla bla, nej du har ingen beviser, igen, igen, igen....

For at blive indlagt, skal det gøres enten med et rødt eller gult papir. Dermed underskriver, 2 eksterne læger under på, og er enige om, at denne person er til fare for sig selv og andre. HVIS, det viser sig at være misbrug, og en klar fejldiagnosticering, bliver begge læger fyret, og mister autorisation på grund af grov forsømmelse, og dermed også får en ret hærtig bøde oveni.

Dette er sket, korrekt, og af gode grunde ikke særlig ofte i psykiatrien i forhold til andre områder af læge praksis. Netop fordi det har den hårdeste straf. Faktisk mister de fleste deres autorisation på grund af selv medicinering.

BEVIS: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/psykiatri/tilstande-og-sygdomme/tvangspsykiatri/tvangsindlaeggelse/
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/flere-laeger-mister-deres-autorisation

I 2012 fik 455.000 personer – eller 8 pct. af den danske befolkning – udskrevet mindst en recept med antidepressiv medicin i Danmark.

Antallet af selvmord i Danmark er faldet fra ca. 1.600 per år i 1980 til 680 i 2012. Det fortæller ikke kun om sparede menneskeliv, men også om sparede lidelser, da selvmord er en kolossal belastning for de efterladte.

Jaaa, og der var også mange flere selvmord dengang.

http://depressionsforeningen.dk/psykiatriprofessorer-fup-og-fakta-omkring-psykofarmaka/


(https://i.imgflip.com/1en88t.jpg)Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 29, 2017, 12:54:30 pm
Psykiaterne holder hånden over hinanden og de har også manipuleret retsvæsnet så meget at en psykiater kan slippe med 60 dages betinget fængsel for at slå et menneske ihjel.

Her er nogle eksempler på uskyldige mennesker der er blevet tvangsindlagt.
https://www.youtube.com/watch?v=ia57GnAd4JI&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=SQcZoVhn10g&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=Au9y3W_ywq4&t=2528s
Jeg kan finde mange flere eksempler hvis det skulle være.

Det var dig der mente at bare fordi noget er stigende mens noget andet er faldende ikke er ensbetydende med at der er en sammenhæng, det mener du nu alligevel når det er noget der kommer din overbevisning til gode.
Titel: Sv: Youtube links som bevis?
Indlæg af: MMQ efter Oktober 29, 2017, 01:21:55 pm
Psykiaterne holder hånden over hinanden og de har også manipuleret retsvæsnet så meget at en psykiater kan slippe med 60 dages betinget fængsel for at slå et menneske ihjel.


Beviser? igen bare påstande ... Ja, der er læger der har sluppet med milde straffe før i tiden. Men efter ny lovgivning i 2014, er straffen ikke længere betinget, og med stor økonomisk konsekvens.


Citér
Her er nogle eksempler på uskyldige mennesker der er blevet tvangsindlagt.
https://www.youtube.com/watch?v=ia57GnAd4JI&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=SQcZoVhn10g&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=Au9y3W_ywq4&t=2528s
Jeg kan finde mange flere eksempler hvis det skulle være.

Fordi man er psykisk syg, er ikke ensbetydende med, at man er en uintellegent. Kender op til flere personer der har været indlagt, både med rød og gul papir. De snakker alle negativt om den lukkede. Hvem ville dog også snakke positivt om et sted der lukker en inde? Det er ikke ensbetydende med, at det ikke var på et HELT tydeligt grundlag. Vil selvføndlig give dig ret i, at nogen bliver indlagt, på forkerte grundlag. Men personligt, har jeg aldrig oplevet nogen er blevet indlagt, uden begrundelse. Tværtimod.

Citér
Det var dig der mente at bare fordi noget er stigende mens noget andet er faldende ikke er ensbetydende med at der er en sammenhæng, det mener du nu alligevel når det er noget der kommer din overbevisning til gode.

Nej, så må du jo lige læse mit indlæg igen. Jeg siger ikke der er, men at der kan være  umiddelbar sammenhæng mellem selvmord, og psykofarmaka. Og understøtter denne teori, med konkrete bevistlige tal. At selvmord er nedadgående, kan også være påvirket, af bedre selv oplysning igennem internettet, bedre kvalitet ved læger, og andre ikke medicinske tilbud.


(https://i.imgflip.com/ms04b.jpg)
Titel: Sv: Youtube links som bevis?
Indlæg af: MMQ efter Oktober 30, 2017, 12:43:45 pm
Folk på Psykofarmaka begår oftere selvmord end resten af befolkningen. Det er ikke overraskende - når folk hører stemmer, ser syner eller har det så dårligt at de har søgt lægelig hjælp har de støre sandsynlighed for at begå selvmord eller udføre anden selvskade.

MEN Folk som har søgt hjælp og fået en diagnose som sindslidende som er PÅ psykofamaka begår langt MINDRE selvmord end sindslidende som ikke er på psykofarmaka.Nej, så må du jo lige læse mit indlæg igen. Jeg siger ikke der er, men at der kan være  umiddelbar sammenhæng mellem selvmord, og psykofarmaka. Og understøtter denne teori, med konkrete bevistlige tal. At selvmord er nedadgående, kan også være påvirket, af bedre selv oplysning igennem internettet, bedre kvalitet ved læger, og andre ikke medicinske tilbud.

Det lyder meget rigtigt. Har du en kilde?
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 30, 2017, 06:57:59 pm
MMQ:

Hvorfor kunne ham her så slippe med 60 dages betinget fængsel?
https://www.dr.dk/nyheder/indland/psykiater-med-hjerneskade-faar-60-dages-betinget-faengsel

Der er mange der bliver tvangsindlagt for ligegyldige ting som at have to facebook profiler.

Warlock:

Det er helt tilfældigt hvem de mener er psykisk syge og nu er der flere og flere der nægter at tage psykofarmaka.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 30, 2017, 08:10:13 pm
MMQ:

Hvorfor kunne ham her så slippe med 60 dages betinget fængsel?
https://www.dr.dk/nyheder/indland/psykiater-med-hjerneskade-faar-60-dages-betinget-faengsel

Der er mange der bliver tvangsindlagt for ligegyldige ting som at have to facebook profiler.


Se, nu er det ikke fordi jeg vil være på tværs, og ikke tror du linker til noget relevant. Men jeg nægter at bruge DR´s hjemmeside, da jeg er stærkt politisk imod DR´s modtagelse af licens penge. Og derfor ikke ønsker at bruge deres produkter. Ihvertfald ikke bevidst.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 30, 2017, 08:45:25 pm
Det er helt okay så har jeg en anden.
https://www.tvmidtvest.dk/artikel/60-dages-betinget-faengsel-til-hjerneskadet-psykiater
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 30, 2017, 09:27:08 pm
Det er helt okay så har jeg en anden.
https://www.tvmidtvest.dk/artikel/60-dages-betinget-faengsel-til-hjerneskadet-psykiater

KRA fik i 2013 frataget sin autorisation som læge. Han er i dag pensionist.

http://www.ft.dk/RIpdf/samling/20151/lovforslag/L184/20151_L184_som_vedtaget.pdf

Hvad der er fortid, må være fortid. Læger bliver straffet hård hvis det opdages. I dag, kan de risikere længere fængselstraffe.

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 31, 2017, 05:36:15 pm
Det er fordi deres liv er blevet voldsomt forringet af at blive bildt ind at de er psykisk syge.

Hvis en folkeskolelærer eller pædagog ser sig sur på en, så skal man have stillet en diagnose hos en psykiater og have psykofarmaka. Der er også folk der ikke har gjort skade på dem selv eller andre der bliver tvangsindlagt.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 31, 2017, 06:01:33 pm
Det er fordi deres liv er blevet voldsomt forringet af at blive bildt ind at de er psykisk syge.

Hvis en folkeskolelærer eller pædagog ser sig sur på en, så skal man have stillet en diagnose hos en psykiater og have psykofarmaka. Der er også folk der ikke har gjort skade på dem selv eller andre der bliver tvangsindlagt.

(https://ci.memecdn.com/5495746.jpg)?
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 31, 2017, 07:08:20 pm
Anklageren:

Nej men de tager 1000 kr for at snakke med dig i en time, så det er ikke billigere at få hjælp af en psykolog end af Scientology kirken.Og hvad koster det mon så at blive 'undersøgt' med det fantastiske 'E-meter' - et totalt ubrugeligt stykke skrammel til den nette pris af godt 3000 Kroner..? :ROFL:

https://www.ebay.com/itm/Hubbard-Scientology-Original-Mark-VI-Electrometer-E-meter-/201296881630

- det fine digitale grill-termometer jeg fik af Fruen til min fødselsdag har nok 10 gange så mange praktiske egenskaber... :big_grin:

Her er én af mange, mange afsløringer af det 'fantastiske' instrument: https://www.youtube.com/watch?v=sWBw88Rt9vs

E-meteret er nok ikke videnskabelig behandling, men det er bedre end psykiaternes elektrochok "behandling".
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 31, 2017, 07:47:15 pm
Cannabis sativa topskud, er nok ikke videnskabelig behandling, men det er bedre ind både elektrochok og E-meteret.

Er min påstand, bedre end din?


5 sider indlæg senere, og du har stadig røde øjne, og glemt at have nogen som helst former for beviser for dine påstande. Keep getting high dude ?
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Oktober 31, 2017, 08:31:45 pm
Din påstand er helt fin, der er mange aggressive mennesker der beroliger sig med hash.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: MMQ efter Oktober 31, 2017, 09:56:39 pm
Din påstand er helt fin, der er mange aggressive mennesker der beroliger sig med hash.

Aggressive mennesker? Hash?

Er du aggressive ? Indtager du hash?

Tja okay, det var nu godt nok Cannabis sativa "Skunk", jeg nævnte, men fair nok.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter December 08, 2017, 03:48:13 pm
kosttilskud helbreder symptomerne på skizofreni. Tidligere brugte man meget mere alternativ behandling, men det har psykiaterne udfaset med psykofarmaka.

https://outsideren.dk/2009/04/12/om-kost-og-sindssyge/

Mens man tager psykofarmaka/narkotika tror man sig selv ind at man lever det lykkelige liv, det er først efter man er holdt op med at tage det og har fået reststofferne ud af kroppen, at man indser at man er lykkeligere uden.

Psykofarmaka forurener miljøet.

https://www2.mst.dk/udgiv/Publikationer/2002/87-7944-998-0/html/bred05.htm
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter December 08, 2017, 05:51:23 pm
kosttilskud helbreder symptomerne på skizofreni.

Det er noget vrøvl, og det er nok grunden til at du ikke kommer med beviser.

Ikke at jeg tror, du kan genkende et bevis - om du så faldt over beviset og slog albuen  :big_grin:

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: anti-rød. efter December 08, 2017, 06:04:26 pm
kosttilskud helbreder symptomerne på skizofreni.

Det er noget vrøvl, og det er nok grunden til at du ikke kommer med beviser.

Ikke at jeg tror, du kan genkende et bevis - om du så faldt over beviset og slog albuen  :big_grin:


At Zukla skriver:
"E-meteret er nok ikke videnskabelig behandling, men det er bedre end psykiaternes elektrochok "behandling".

Der stammer fra scientology svindelforetagenet overflødiggør yderligere diskussion.
Jeg er enig med anklageren, så må vi se om han er enig med mig i noget er kendsgerninger andet er det rene vrøvl, og det ville være befriende hvis vi slap for den slags i samfundet.

Jeg ved ikke om vi ligefrem skal tvinge dem til at gå med et skilt om halsen hvor der står, "jeg er idiot" men tanken er besnærende.

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter December 08, 2017, 06:45:42 pm
Kan i ikke se det link jeg har lagt ud eller snakker i bare udenom?
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter December 08, 2017, 07:33:49 pm
Kan i ikke se det link jeg har lagt ud eller snakker i bare udenom?

Der findes ikke noget, som man ikke kan finde nogen, der går ind for.

Derfor kan det ikke kaldes et bevis. I Wikipedia står der: "Hoffer's ideas about megavitamin therapy to treat mental illness are not accepted by the medical community".

Så du har ikke fundet de vises sten. Jeg er enig med anti-rød, selvom han kunne have udtrykt sig mere diplomatisk  :smile1:


Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter December 08, 2017, 08:33:11 pm
Over halvdelen bliver helt raske eller kommer til at fungere socialt godt, psykofarmakalobbyen er bare snæversynet.

http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2012/01/07/skizofreni-punkter
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juni 04, 2018, 07:58:49 pm
Psykiatriske "patienter" for stadig tæsk på de psykiatriske hospitaler

https://politiken.dk/indland/art5706898/Patient-Jeg-fik-t%C3%A6sk-p%C3%A5-den-lukkede-afdeling

Der er stadig mange mennesker der dør i psykiatrien

https://politiken.dk/indland/art5445784/D%C3%B8d-i-psykiatrien-122-patienter-mistede-livet-p%C3%A5-fire-%C3%A5r

Det eneste der nogensinde har forbedret sig i psykiatrien er at de har fået mere plads og renere lokaler.

Læger advarer patienter brug ikke netdoktor det er skjult reklame for psykofarmaka.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-03-14-laege-advarer-patienter-brug-ikke-netdoktor
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: PU efter Juni 04, 2018, 08:22:28 pm
Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves

Psykriatri er desværre ikke en perfekt naturvidenskab, men der sker konstant fremskridt, så det kan kun anbefales de psykisk syge at gøre som psykriateren anbefaler.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juni 04, 2018, 09:48:52 pm
Nej der er aldrig sket et fremskridt i psykiatrien, de psykisk syge bliver mere syge af psykiatriens ineffektive "behandling".
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Anklageren efter Juni 04, 2018, 09:52:32 pm

At Zukla skriver:
"E-meteret er nok ikke videnskabelig behandling, men det er bedre end psykiaternes elektrochok "behandling".

Der stammer fra scientology svindelforetagenet overflødiggør yderligere diskussion.
Jeg er enig med anklageren, så må vi se om han er enig med mig i noget er kendsgerninger andet er det rene vrøvl, og det ville være befriende hvis vi slap for den slags i samfundet.

Jeg ved ikke om vi ligefrem skal tvinge dem til at gå med et skilt om halsen hvor der står, "jeg er idiot" men tanken er besnærende.

Det ville nok være overdrevet at tvinge Zukla til at gå med sådan et skilt - selvom det er sandt  :smile1:

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juni 04, 2018, 11:07:28 pm
Det er jer der skulle gå med sådan et skilt når i tror på psykiatrisk manipulation, vedmindre i bare er nogle uempatiske mennesker.
Titel: Du skader jo andre
Indlæg af: Anklageren efter Juni 05, 2018, 01:38:39 am
Det du har gang i, er ikke uskyldige meninger - fordi du ikke nøjes med at lade dine meninger være rettesnor for dit eget liv.

Scientology er ikke meget bedre end salafisterne.

 :JC_doubledown:

Det er jer der skulle gå med sådan et skilt når i tror på psykiatrisk manipulation, vedmindre i bare er nogle uempatiske mennesker.


Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juni 06, 2018, 06:52:26 pm
Jeg oplyser folk om psykiatrien, så folk kan se hvad der sker hvis man stoler på en psykiater og så folk der er blevet tvangsbehandlet af psykiatrien kan se at der er en organisation der kan hjælpe dem. Dem der gerne vil være statsnarkomaner og/eller bare vil bruge deres diagnose som undskyldning for ikke at kunne arbejde kan jeg ikke overbevise om noget som helst.

Psykiatere står bag de værste terrorangreb i historien.
http://www.mmk.info/booklet/terror.pdf
Titel: Sv: Du skader jo andre
Indlæg af: PU efter Juni 06, 2018, 08:21:12 pm
Scientology er ikke meget bedre end salafisterne.

Det er ikke mig bekendt en politisk religion. Men den er økonomisk, for dem i toppen får virkelig indkasseret nogle mønter.
Titel: Sv: Du skader jo andre
Indlæg af: Anklageren efter Juni 06, 2018, 10:58:06 pm
Scientology er ikke meget bedre end salafisterne.

Det er ikke mig bekendt en politisk religion. Men den er økonomisk, for dem i toppen får virkelig indkasseret nogle mønter.

Islam er også en religion.

Hvordan definerer du religion/politik?

I min verden, kan en kommunist godt have religiøse følelser, som får ham til at tro på et kommende vidundersamfund.

I øvrigt tænkte jeg på, hvordan Scientology og salafister behandler frafaldne.

Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juni 11, 2018, 05:34:20 pm
Der overmedicineres i psykiatrien.

http://www.psykiatriavisen.dk/2018/02/14/psykiater-ogsaa-kendt-for-overmedicinering/

Psykiater der står i spidsen for medicinfrit forsøg er selv støttet af psykofarmaka industrien.

http://www.psykiatriavisen.dk/2017/12/03/psykiater-faar-penge-fra-medicinalindustrien/
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: GuBBi efter Juni 11, 2018, 10:38:04 pm
Citér
Psykiater der står i spidsen for medicinfrit forsøg er selv støttet af psykofarmaka industrien.

Irrelevant. Hvis metode og resultater offentliggøres kan de prøves af af resten af det videnskabelige miljø, og hvis resultaterne ikke holder står konklusionerne heller ikke ved magt. Sådan fungerer videnskab nemlig.

I modsætning til mysticisme, hvor en eller anden selvudnævnt profet hævder at menneskelig lidelse er pga. sjæle fra døde rumvæsner der blev kastet ned i jordens vulkaner. Videnskab laver forudsigelser der bliver testet, det gør sekte ikke (og når de gør fejler de katastrofalt).
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Juni 17, 2018, 07:54:42 pm
Hvis forsøget aldrig bliver udført af en der ikke er støttet af psykofarmakaindustrien får man aldrig et objektivt resultat, som der er en der skriver tidligere i tråden støtter tobaksindustrien forskningsinstitutter der siger at e-cigaretter er farligere end almindelige cigarretter.

Det andet du nævner er ikke noget scientologer tror på, det er noget der er taget fra en af L Ron Hubbards science fiction bøger.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Februar 10, 2019, 11:59:26 am
Antallet af dødsfald i psykiatrien stiger og stiger og stiger ifølge Danmarks Statistik. Det går virkelig godt i psykiatrien hva? De har store fremskridt som de selv siger.
Titel: Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
Indlæg af: Zukla efter Februar 10, 2019, 12:07:39 pm
Så længe MMK har dokumentation for det de siger så er det ligemeget hvilket trosamfund der står bag dem.

Det er kun en mindre del der begår selvmord uden psykofarmaka, narko eller alkohol.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18633742?dopt=Abstract
Titel: Sv: Du skader jo andre
Indlæg af: Zukla efter Februar 10, 2019, 12:15:17 pm
Det du har gang i, er ikke uskyldige meninger - fordi du ikke nøjes med at lade dine meninger være rettesnor for dit eget liv.

Scientology er ikke meget bedre end salafisterne.

 :JC_doubledown:

Det er jer der skulle gå med sådan et skilt når i tror på psykiatrisk manipulation, vedmindre i bare er nogle uempatiske mennesker.

Det er jer der accepterer at psykiatriens meninger er rettesnor for andres liv.