Diverse => Det alternative => Emne startet af: politisk ukorrekt efter Marts 07, 2017, 01:36:11 pm

Titel: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 07, 2017, 01:36:11 pm
I disse dage kører der rygter på internettet om, at der på den vist nok lidt lyssky 4chan forleden dag skulle være blevet postet et ægte billede af en reptilian alien. Og få minutter efter, at billedet blev posted, gik siden ned og da den kom op at køre igen, var alien-billedet pist forsvundet. Og flere brugere fortalte, at de nåede at se reptil alien´en, men at de fik det fysisk dårligt at billedet. Som om, at der var noget magisk hypnotiserende over det.

Her er historien:

http://heavy.com/social/2017/02/4chan-alien-reptilian-reptoid-picture-photo/

Citér
Early Thursday morning, an image alleging to show an ultra realistic reptilian alien was shared on 4chan image board forums. Soon after, the website went down and the picture was deleted. See the allegedly partially recovered photo here.

According to a Pastebin about the post, the original thread that shared the image went online “anywhere between 12am and 2am” on Thursday on 4chan’s /pol/ board, short for “Politically Incorrect.” It was titled “24489 Taken Aprox 24 miles north west of Luke Airforce Base Phoenix Az. Lab H4C,” the claimed location that the picture was taken.

The official Luke Airforce Base website writes that the base was established during World War II and is currently an active-duty F-16 Fighting Falcon training base.

According to reports, the image allegedly taken near the base was only live for about a minute. Soon after, the entire site went down and the thread with the alien photo was wiped. The original photo now cannot be found anywhere. However, a “partially recovered image” of the alleged alien photo can be viewed below.

A description shared on 4chan about the contents of the original photo reads:


The aliens head was seen from the left side and it was looking to the left in the picture and slightly at the camera. Almost diagonally. I did see the alien, yellow scales black eyes with small pursed lips. Thought it was a shill thread so didn’t open but saw the pic” They ayylmao looked like it had scales all over and was dark in colour. Its eyes looked like dried up prunes and had human like features but much smaller in comparison to its head.

A poster then adds that photo was “super high quality.”

Soon after, people suggested it was a “reptilian,” one of the “species” of aliens common in UFO lore. The idea was popularized by British conspiracy theorist David Icke, reports The Guardian.

However, some 4chan posters were not so swayed the mysterious photo. Some suggested that it was an image of Jonathan Reed’s alleged encounter with a reptilian alien that has been circulating since 2012. Reed claims that he encountered an alien in the woods in Washington state with his dog. Reed ended up killing the “alien” with a tree branch. However, when he got home, the alien came back to life, left, and the government showed up and took all his evidence except his photographs.


Som sagt er det originale billede pist forsvundet. Men nogle hævder, at DETTE skulle være en dårlig udgave af originalbilledet:

(http://cdns.yournewswire.com/wp-content/uploads/2017/02/4chan-alien-selfie-886x350.png)

Nogle mener dog, at dette billede er et hoax og er skabt v.h.a. fotomanipulation, hvor et andet billede er lagt henover. Som illustreret HER:

(http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/022/308/alienz.JPG)

Nogen har så prøvet at debunke denne teori ved at poste dette billede, som skulle bevise, at det ikke er samme ansigt, som er blevet langt hen over:

(https://i.ytimg.com/vi/MWzWUvkX8Ps/maxresdefault.jpg)

Andre påstår, at DETTE skulle være originalbilledet:

(https://i.ytimg.com/vi/Q-Ea6ffgCIQ/maxresdefault.jpg)


Hvad mener Din-debat-panelet? Er det her et hoax - eller er et billede af en ægte reptilian endelig blevet posted? Og hvis ja, hvorfor er der så ingen der var smarte nok til at kopiere det?

Folk siger nu, at de skam kopierede billedet, men at det på mystisk vis forsvandt fra deres computer. Hmm, lyder lidt som en søforklaring. :yes:

Så jeg hælder mest til, at dette er et hoax. Men jeg opretter denne tråd, fordi det jo KUNNE tænkes, at der er noget om snakken. :blum:

Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Torsten Bonfils efter Marts 07, 2017, 02:31:27 pm
Hvorfor har den ikke reptiløjne?
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Tørresnoren efter Marts 07, 2017, 02:45:27 pmHvad mener Din-debat-panelet? Er det her et hoax - eller er et billede af en ægte reptilian endelig blevet posted?

Jeg tror sgu at den ER god nok..!

Nu er jeg jo begyndt at futte lidt mere rundt herhjemme på herresædet, og kan derfor gå lidt senere til ro om aftenen -

- forleden aften ved 23-tiden var jeg lige gået en tur ud - du ved, lukke for hønsene, ryge en pibe tobak og lige tisse af ovre bag kompostbeholderen... :LaieA_064:

MEN, det der skete, det er der næppe nogen der nogensinde kommer til at tro på..!

- men, inde i laden... - oppe i sædet på min gamle, grå Ferguson 31 - dér sad sgu Gunnar 'Nu' Hansen...!

Han var kun iklædt et par brune sko og en ternet damefrakke - men stemmen var der ikke noget at ta' fejl af...! :big_grin:

- 'Åh den vej til Mandalay - fuld af flyvefisk i leg'..... - sang den gamle sportsmand - fandme' så støvet dryssede ned fra hanebjælkerne..! :hyper:(Samme aften havde Nabo-Preben og undertegnede godt nok pelset det meste af en flaske 23 års lagret Ron Zacapa... :alc:

- men DET kan umuligt ha' noget med den egentlige historie at gøre!)

(http://www.cognachuset.dk/images/Rom/ron_zacapa/Ron%20Zacapa%2023%20Black%20Label.jpg)
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 07, 2017, 06:18:15 pm
Hvorfor har den ikke reptiløjne?

Aner jeg ikke. Mit bud er, at HVIS det ikke er et hoax, så er det måske fordi, det er en slags hybrid mellem en reptilian og en grey alien. Derudover er der jo forskellige reptilracer, så de kan vel have forskellige øjne. F.eks. ved jeg at man skelner mellem reptilians med og uden haler. Så de er ikke helt ens alle de dersens reptilians.

Der er jo også forskel på vi mennesker. Asiatere, afrikanere, europæere o.s.v. Asiaterne har skæve øjne, det har vi andre jo ikke.
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: GuBBi efter Marts 07, 2017, 07:21:56 pm
Man beder selv om det hvis man tager noget der er postet på 4chan seriøst. Siden er notorisk centrum for at prøve at trolle så mange mennesker som muligt. Det var siden der bla. opfandt "the rake" (google den). Desuden bliver alle bare halv-interessante tråde altid gemt af brugerne i billedformat, og det samme ville være sket med dit reptil.

Bare lige ud af interesse vil jeg fortælle at det var siden der,
1: ca. 2014-2015 bildte iphone brugere ind at deres telefon var blevet vandtæt med en opdatering, hvilket fik folk til at dyppe deres telefoner i vand
2: Bildte igen iphone brugere ind at med den nyeste opdatering kunne ens telefon oplades i en mikrobølgeovn.
3: Fik stemt "Hitler did nothing wrong" til førstepladsen i navngivelsen af en ny mountain dew sodavand
4: I en lignende afstemning fik stemt en skole for de døve til førstepladsen i en konkurrence for hvilken skole Taylor Swift skulle optræde på
5: Fik stemt både Hitler og Kim jung un til toppen af "miss glossy 2015" i Norge:
(http://i.imgur.com/C2GKFYNm.png)
(http://i.imgur.com/q7tbtujm.jpg)

Nogle af de her synes jeg er hysterisk sjove, men jeg ville aldrig stole på noget fra 4chan.
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 08, 2017, 12:02:01 pm
Nu skrev jeg jo også, at jeg umiddelbart hælder mest til, at det er et hoax. Men man ved jo aldrig, så derfor postede jeg alligevel historien. Nu ved jeg jo også, at reptilians jo eksisterer, så jeg anser det ikke som så usandsynligt, at et billede af en sådan kunne blive posted og forsøgt fjernet igen for at skjule beviserne.

At så 4chan er et generelt utroværdigt medie, er en anden sag. Men det betyder vel ikke, at der ikke af og til kan blive posted sandheder derinde?!

Youtube-brugeren 2circles har før argumenteret for, at 4chan er styret af reptilians. Så jeg tænker, at de kan bringe dette emne på banen bevidst (evt. som hoax) for at sætte fokus på reptilernes eksistens - fordi de forbereder reptilian og alien disclosure. Jeg ville have posted videoen, hvor 2circles finder frem til forbindelsen mellem reptilians og 4chan. Men jeg kan ikke finde den video lige nu, fordi ham 2circles har over 700 reptilian-videoer. Så det er ret svært at finde en enkelt video blandt så mange.
Titel: Du har mange teorier om ikke-jordiske
Indlæg af: Anklageren efter Marts 08, 2017, 02:24:49 pm
Hvorfor har den ikke reptiløjne?

Aner jeg ikke. Mit bud er, at HVIS det ikke er et hoax, så er det måske fordi, det er en slags hybrid mellem en reptilian og en grey alien. Derudover er der jo forskellige reptilracer, så de kan vel have forskellige øjne. F.eks. ved jeg at man skelner mellem reptilians med og uden haler. Så de er ikke helt ens alle de dersens reptilians.

Der er jo også forskel på vi mennesker. Asiatere, afrikanere, europæere o.s.v. Asiaterne har skæve øjne, det har vi andre jo ikke.

Hvad er Jesus så?
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Tørresnoren efter Marts 08, 2017, 10:52:13 pm
Så det er ret svært at finde en enkelt video blandt så mange.

Kære Øgle-Bob... :big_grin:

Hvis jeg nu fortæller dig at der idag findes ca. 1,5 millioner overvågningskameraer - alene i Danmark..!

- ud fra dette antal kan man så kun gisne om hvor mange der findes på verdensplan..

Hertil skal lægges - almindelige kameraer, mobilkameraer, dashcam i biler, droner med kamera, filmfotografer, paparazzier osv. osv....

- det må være adskillige milliarder af kameraer som er skudklare, verden over - med masser af nysgerrige, årvågne mennesker med fingrene klar på udløserne og overvågningsskærmene....!

Dér hvor jeg vil hen... - hvordan kan det være at der ikke findes bare EET ENESTE ægte, sølle foto af sådan en skællet 'avekat'..?

- man tager billeder på Månen, billeder af Mars - man kan gudhjælpemig filme inde i mine blodårer, mine tarme og ikke mindst, min tis'trold..! :bad:

- der findes film fra bunden af de dybeste oceaner og højeste tinder - af de mest sjældne dyr, og af de mest isolerede stammefolk i fjerne regnskove....

- men ikke et ENESTE skide billede af en såkaldt 'reptil' eller 'alien'....... :ohmy:

- hvorfor, why, warum, pourquoi, waarom, perché, ¿por qué, varför.....????? :hyper:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 09, 2017, 08:38:00 am
Der er da skam også mange visuelle beviser på reptile formskiftere. Alene på min Youtube-kanal har jeg mindst 30-40 videoeksempler på formskiftende humanoide reptoider. Men det kræver jo nok, at man åbner sit sind en smule for at kunne se det - for mig at se - åbenlyse....

Hvis vi derimod taler om 100% øglemennesker i total øgledragt, så er det sværere at finde, fordi reptilians jo sådan set MEST er interdimensionelle parasitter, som besætter mennesker fra den fjerde dimension. Der er dog vidnesbyrd om rigtige tredimensionelle reptilians, som lever i bl.a. underjordiske grotter o.s.v. Men det er yderst sjældent, at disse er blevet fotograferet, da de jo netop går og gemmer sig.

Der er dog enkelte eksempler på, at sådanne reptilians i total øgledragt ER blevet afsløret. Men der er usikkerhed om, hvor vidt der er tale om falsknerier, så det står til troende, om man anser disse fotografier for troværdige....

HER et par eksempler:

South Carolina lizardman - eller påstået lizardman:

(https://metrouk2.files.wordpress.com/2015/08/ad_177661044.jpg?quality=80&strip=all)


Ved afslutningsceremonien ved OL i London blev denne mulige ægte reptilian filmet. Det underlige er, at det ser ud som om, at de omgivende mennesker ikke lægger mærke til ham. Hvilket for mig tyder på, at han kan have været et interdimensionelt væsen, som blev opfanget af kameraerne men ikke af folk omkring ham:

(https://i.ytimg.com/vi/P4KDK9s2g3I/hqdefault.jpg)

Et af de mest overbevisende reptile formskifter jeg har set, var da Steve O fra Jackass under et program var på stoffer og pludrede om, at han kunne skifte form mellem tredje og fjerde dimension. Og mens han talte om dette, så skiftede han form til en reptilian. Bare se her:

(http://awakenvideo.org/images/ReptiliansandMasons/Steve-O-Reptilian-bg.jpg)


Så jeg vil mene, at der nu er beviser nok. Hvor mange af dem, der er troværdige, kan vi dog så diskutere. Men billeder af reptilians (ægte eller falske) har vi da nu nok en hel del af. :yes:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Tørresnoren efter Marts 09, 2017, 09:01:05 am


(http://awakenvideo.org/images/ReptiliansandMasons/Steve-O-Reptilian-bg.jpg)Wow..!

Tak for det..! - Har lige kigget dine links og det fine billedmateriale igennem, NU er jeg endelig fuldstændigt overbevist..!  :yes:

- hvad jeg så er 'fuldstændigt overbevist' om, det synes jeg at vi bare skal lade ligge, ik?... :LaieA_052:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Anti-rød efter Marts 09, 2017, 10:02:09 am
Underligt disse reptilpersoner altid har samme højde som mennesker, har to arme, to ben, og går oprejst som mennesker.

Hvordan kan det være sindssyge personer, taler om øglemennesker ?

Titel: Så for en alien
Indlæg af: Phil efter Marts 09, 2017, 12:46:49 pm

3 ufos set og filmed over pyramiderne i Gizah, masser af turister så dem.

Se filmen her  http://www.express.co.uk/news/weird/777013/UFOS-Giza-Pyramids-Egypt-SEction-51-2

(http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/80/590x/UFO-Egypt-777013.jpg)(http://awakenvideo.org/images/ReptiliansandMasons/Steve-O-Reptilian-bg.jpg)


Wow..!

Tak for det..! - Har lige kigget dine links og det fine billedmateriale igennem, NU er jeg endelig fuldstændigt overbevist..!  :yes:

- hvad jeg så er 'fuldstændigt overbevist' om, det synes jeg at vi bare skal lade ligge, ik?... :LaieA_052:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 09, 2017, 02:13:21 pm
Meget sjov video. Men desværre er alle de ellers flotte videoer fra Section 51 2 CGI-hoaxes.

Men der er en del troværdige UFO-videoer out there. Men Section 51 2 er kun sjov og ballade.
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Tørresnoren efter Marts 09, 2017, 02:53:52 pm

Men der er en del troværdige UFO-videoer out there. Men Section 51 2 er kun sjov og ballade.

UFO set tæt på millionby:

(http://www.funny-potato.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/funny-ufo.jpg)

Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 09, 2017, 04:54:21 pm
Ha ha, der fik du nok en ufo på din tørresnor, hvá tørresnorren!
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 12, 2017, 01:36:58 am
Jeg fornemmer at dette er et hoax, men I får historien alligevel. Justin Bieber påstås at have skiftet form til en reptilian foran hundredevis af måbende tøser:

http://yournewswire.com/justin-bieber-shapeshifting/

Citér
Justin Bieber “shapeshifted into a reptilian” while greeting fans who had waited for him to arrive at Perth Airport, Australia, according to hundreds of witnesses who took to social media and were interviewed by local press after the incident.

One witness, interviewed by news outlet Perth Now, said that “all hell broke loose” in the airport after Justin Bieber shapeshifted in front of his fans. “There were girls hiding in toilets, crying. Guys were running for the exits, jumping in taxis to get out of there.”

Perth Now briefly published an article about the incident on Sunday featuring multiple interviews with witnesses, however within an hour of publication the article was taken down and scrubbed from the internet – but not before alert readers captured screenshots of the article and proof that it appeared on Google.


Tja, spændende historie. Men der er én ting, der gør, at jeg tvivler en del på historien. Hvis der var hundredevis af skøre tøser på stedet, som jo filmer ALT med Bieber, så lyder det mærkeligt, at ingen skulle have fået et billede eller en video af optrinet. :yes:

Dette kunne så være Bieber før og efter formskiftet :blum::

(http://4.bp.blogspot.com/-LJlwCvzrwgI/TZSWrH8B-YI/AAAAAAAAACc/pwKMdk8Q2Oc/s1600/Justin%252BBieber%252BSelena%252BGomez%252BTake%252BRomantic%252BStroll%252BxKZgDBev1pim.jpg)

Her et påstået screenshot, der angiveligt skulle bevise, at historien skam VAR i Perth News:

(http://yournewswire.com/wp-content/uploads/2017/03/perthnow-screenshot1.jpg)


Jeg vil dog ikke 100% afvise historien. Fordi Justin Bieber er formentlig medlem af Illuminati. Bare se hans tatovering HER - det altseende øje! :hyper::

(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/43/1a/f2/431af265f27c32fa50618bc5b58b9a02.jpg)
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Tørresnoren efter Marts 12, 2017, 08:09:54 amJeg vil dog ikke 100% afvise historien. Fordi Justin Bieber er formentlig medlem af Illuminati. Bare se hans tatovering HER - det altseende øje! :hyper::Øgle-Bob..... - for HULAN da..!!

Du trænger altså snart til at komme lidt ud i forårssolen... :d_sunny:


- og hvem ved, måske endda få lidt på 'den dumme'..!  :big_grin: :blum:

(http://orig06.deviantart.net/6acf/f/2008/147/6/d/sexy_alien_girl_by_morhag.jpg)
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: El_Nino efter Marts 12, 2017, 09:51:16 am
Ja,ja,ja og min bror er et markfirben, og far en grøn frø - my foot   :JC_OMG_sign: :JC_PacMan:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 12, 2017, 11:47:00 am
Tja, som sagt tror jeg også at det her er et hoax.

Men jeg mener nu, at det er godt at se, at ungdommen er langt mere åbne overfor Illuminati og aliens end de gamle er. Jeg så lige før en dansk Youtube-video om Illuminati. Videoen var mest målrettet til børn og unge og det, som slog mig, var, at de fleste af de børn og teenagere, der havde kommenteret videoen, mente at Illuminati findes. Det er jo ret interessant, når nu de fleste voksne hårdnakket afviser dette gang på gang - uanset hvor mange beviser man kommer med. Der var endda en dreng i 12 års-alderen (at dømme efter hans profilbillede), som skrev om reptilians. Ha ha, det er sgu fint at se, at de unge er mere vågne end de gamle! For dybest set er det jo også underordnet hvad alle de 60-80 årige herinde mener, når de unge er så åbne overfor aliens og Illuminati. For det er jo alligevel de unge, der kommer til at skulle kæmpe imod Illuminati og reptilerne om en 10-20 år.
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 14, 2017, 12:42:32 pm
Venstreorienteret propaganda satire fra Saturday Night Live viser reptilian-alien invasion...sjovt at de lige vælger reptilians. Måske fordi de udmærket ved, at det er reptilians, der allerede styrer USA.... :yes:

https://www.youtube.com/watch?v=MrkJM4JUB28

(https://i.ytimg.com/vi/c1aLS1jMNGU/hqdefault.jpg)
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Marts 14, 2017, 05:53:59 pm
Den har video er god humor:

https://www.youtube.com/watch?v=IatW03Krm4c
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter April 16, 2017, 11:58:41 pm
Så ser det ud til, at et par mini reptilian skeletter er blevet fundet?:

Reptilian Beings Were Found Inside A Sarcophagus

https://www.youtube.com/watch?v=i5cGWygXhns
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter April 17, 2017, 12:01:25 am
Under min ferie nordenfjords stødte jeg på et par "reptilians":

https://www.youtube.com/watch?v=fpZk17bQ4cs
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Tørresnoren efter April 17, 2017, 12:12:51 am
Under min ferie nordenfjords stødte jeg på et par "reptilians":

https://www.youtube.com/watch?v=fpZk17bQ4cs


De er overALT - de skællede banditter..!  :hyper:

https://www.youtube.com/watch?v=jdsbMLS7jA4
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Me efter April 17, 2017, 12:27:34 am
Det gav også et helt sæt i mig når ham her dukkede op i linsen. :smile:

(https://i.imgur.com/5AH2PHm.jpg)
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 08, 2017, 07:25:26 pm
I Ægypten har man i en underjordisk hule fundet aftryk fra reptilian-hænder:

https://www.youtube.com/watch?v=_SOA1lgt50c

Videobeskrivelse på spansk:

Citér
Vicente Fuentes indaga en uno de los mayores misterios recientemente descubiertos en el mundo de la arqueología: la presencia de unas pequeñas manos con características reptiles superpuestas sobre otras que parecen de seres humanos. Estudiaremos muestras similares en el arte rupestre encontrado en la zona de Illinois, Estados Unidos, la selva de Brasil y la zona de Chattishgargh en la India y encontraremos parentescos con las figuras dogu, de Japón, las estatuillas de los dioses reptil de la mitología sumeria y los extraños seres de Horseshoe Canyon en EE.UU, y Kimberley en Australia. Esperamos que el programa sea de su interés.

For de , der ikke forstår spansk :blum::

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3469858/Tiny-handprints-Stone-Age-shelter-NOT-human-8-000-year-old-baby-stencils-Cave-Beasts-created-lizards.html

Her reptilhånden:


(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/29/19/31B6471700000578-3469858-image-a-4_1456775642588.jpg)

Ja, det er en lille hånd. Så der er måske tale om en barnereptilian. :yes:

Whistleblowers har jo hævdet i årevis, at der bor reptilians under jorden nede i diverse huler og grotter. Måske er dette en indikation af, at der er noget om snakken.....
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 20, 2017, 12:41:56 pm
Interessant teori, denne viise ældre italienske herre kommer med. Han mener nemlig, at de mange terrorangreb i Vesten bliver begået af reptilians. Beklager at videoen er på italiensk - måske oversætter jeg dette brudstykke senere og poster det på min egen kanal. Men de italienskkyndige kan høre hvad han siger HER...

https://youtu.be/oQW82RA8zYE?t=550


Kort fortalt siger han, at disse terrorister alle er reptilians. De inkarnerer i en menneskelig krop, som de bruger som container. Når terroristen så dør, så springer de over i en ny krop og inkarnerer dér. Det er ifølge denne italienske mand SÅDAN reptil besættelse foregår. :yes:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 20, 2017, 05:39:19 pm
Tror du selv på teorien?
At det er en form for demoner der besætter folk. Og at det der er derfor de begår terror?

Jeg vil i hvert fald ikke afvise den. Reptilians er i stand til at besætte folk fuldstændigt og overtage deres sjæl. Og når kroppen dør, kan reptilet bare flygte ud og gemme sig i en ny krop. Reptiler har teknologi til at reinkarnere i nye kropper hver gang. De bruger blot menneskekroppe (her muslimer) til at fremføre deres agenda. Ja, jeg synes det lyder plausibelt, selvom jeg da ikke kan være sikker på, at det er således det foregår...

Ligesom påstande om at mennekser har en sjæl, er der bare ingen tegn på at det skulle passe. Og det er en teori som hverken kan modbevises eller bevises.

Ja, vi ved intet med sikkerhed. Men jeg formoder, at vi alle har en sjæl. Ja. Jeg tror også på reinkarnation.

Når Dronning Elizabeth dør, springer reptilet, der har besat hendes korpus, sikkert bare over i en ny menneskekrop og besætter DEN. F.eks. Prins Wiliams krop eller hans søn´s krop.


Det er lidt ligesom at påstå at der findes magiske dimensioner med enhjørninger og det er hver gang en enhjørning smiler til et menneske de bliver glade uden nogen egentlig grund. Ingen tegn på at det skulle være sådan. Og kan ikke modbevises.[/b]

Jeg er enig i, at ingen af os kan bevise eller modbevise noget. Men ja, jeg tror på, at der findes både reptilians, interdimensionelle væsener, reinkarnation, sjæle o.s.v.... :yes:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 20, 2017, 09:33:35 pm
Der stoppede den debat så.

Når vi bevæger os ind i en tro på demon-sjæle der flyver rundt og besætter folk, uden nogen former for beviser, er vi vidst mere ude i en religiøs tro.


Jeg tror aldrig vi bliver enige omkring reptilians.

Well, medmindre du en dag møder en selv. Eller at de står frem i bedste sendetid på tv og proklamerer deres tilstedeværelse.

Men der tales om, at der eksisterer to form for reptilians. De interdimensionelle/dæmoniske. Dem jeg nævnte ovenover. Denne dreng synes besat af et reptildæmon:

~ Demonic Nephilim Hybrid Child ~

https://www.youtube.com/watch?v=uUFVleVYYBs


Og så de mere fysiske, der bor i grotter og huler nede under jorden. F.eks. nede i de kæmpestore huler nede under isen i Antarktis.

David Wilcock Massive Draco Reptilian Bases in Antarctica [FULL VIDEO]


https://www.youtube.com/watch?v=TmyOlfdH1fg


Reptilian Aliens Helped Germans Establish Space Program in Antarctica


https://www.youtube.com/watch?v=HA_c4xxtAHM


Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 25, 2017, 11:36:00 am
Spændende video. Ny menneskerace opdaget i Peru, Sydamerika. Det er en krydsning mellem reptiler og mennesker - med andre ord REPTILIANS. Desværre er videoen på spansk, men se den hvis I forstår lidt skraldespansk:

https://www.youtube.com/watch?v=EmtlcfrAu-w

Videobeskrivelsen på spansk:


DESCUBIERTA NUEVA ESPECIE SUS CARACTERÍSTICAS
NAZCA, HALLAZGO INSÓLITO, REPTIL, HUMANOIDE,Momias DE NAZCA
Este vídeo es una Interpretación libre basada en estudios realizados por:
Biólogo del laboratorio estatal de salud pública de Campeche, México: José De La C. Ríos López
Maestro de medicina forense: José de Jesús Zalce Benitez
Médico cirujano de Perú Dr. Edson Salazar Vivanco
Investigador y Presidente del Instituto Inkari de Perú Thierry Jamin
El descubrimiento en NAZCA de unos nuevos seres han revolucionado a la comunidad científica y puede hacer tambalear la anquilosada visión antropocéntrica del ser humano.
Descripción de una nueva especie de tipo reptil; reptil humanoide que no comparte el mismo ancestro común con las especies de la Tierra.
Se describe una nueva especie por primera vez en la historia de las ciencias biológicas con características de reptil, pero de forma humanoide. Los datos antropométricos así como sus características fenotípicas de 6 ejemplares ( Albert, Josefina, Victoria y 3 tallas variables ) y dos cabezas correspondiente a la misma especie, “Reptil humanoide”, nos confirma esta evidencia científica como auténtica.
Esta especie mide aproximadamente 60 centímetros en etapa adulta.Ansigtet:

(https://4.bp.blogspot.com/-J_ykyl1PTYc/WO0EDYfNkuI/AAAAAAAAK-o/jm6tPSpITf87oytbcsTzgb71-7tg-mpUgCEw/s1600/Screenshot%2B-%2B11_04_2017%2B%252C%2B01_50_14%2Ba_m.png)


Kroppen (det er små reptilians, kun ca. 60 cm høje):

(https://3.bp.blogspot.com/-dJ7492J3lks/WO0B55z9txI/AAAAAAAAK-Q/zNnUkUHAfwQD8Aa5A3DB8dPXlb15HS8QwCLcB/s1600/Screenshot%2B-%2B11_04_2017%2B%252C%2B10_48_56%2Ba_m.png)


Hænderne:

(https://4.bp.blogspot.com/-GWGnl2TQM9k/WO0FTUAC8FI/AAAAAAAAK-4/FCf4L6KB26kcqMwixuPGFqm_neIMCTHmgCLcB/s1600/Screenshot%2B-%2B11_04_2017%2B%252C%2B02_14_42%2Ba_m.png)Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, det ikke KAN være et hoax. Men jeg syntes nu, at nyheden er interessant. Så må I selv finde ud af, om I tror disse reptilians er ægte eller ej. :yes:

Det er nogle gamle mumier med reptilform, man har fundet. Nogle mener dog, at det er et hoax, mens mange andre mener, at det skam er helt ægte og autentisk. You be the judge.
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 25, 2017, 11:55:03 am
Her er hele historien. Det var nogle mænd, der i 2012 opdagede en masse reptilian mumier nede i en grotte eller underjordisk gang i Peru. Det er dog på spansk, men man kan se billeder o.s.v.:

https://www.youtube.com/watch?v=5NtJMQbWbvQ

Det syrede ved historien er, at det også hævdes, at de så et par LEVENDE reptilians dernede, som dog flygtede, da de ikke ville opdages. Så måske bor der stadig reptilians under jorden i Peru den dag i dag. :yes:

Muligheden sandsynliggøres yderligere af, at vi i samme område i Peru har de såkaldte Nazca-linier:

(https://i.ytimg.com/vi/grx2msik8IE/hqdefault.jpg)

Så mit bud er, at der HAR levet reptilians i dette område. Og måske stadig gør det den dag i dag. :yes:


Nu fandt jeg også en kort engelsk video om sagen - det nævnes også, at nogle hævder, at det er et hoax. Påstanden i videoen er dog, at det er ÆGTE reptilians. Disse reptilians er i øvrigt mere end 1700 år gamle:

https://www.youtube.com/watch?v=KX8zdQK3cUITilfældig Youtube bruger som selv har lavet en animation.

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, det ikke KAN være et hoax. Men jeg syntes nu, at nyheden er interessant. Så må I selv finde ud af, om I tror disse reptilians er ægte eller ej. :yes:

Det er nogle gamle mumier med reptilform, man har fundet. Nogle mener dog, at det er et hoax, mens mange andre mener, at det skam er helt ægte og autentisk. You be the judge.
Titel: Det ligner da en kat
Indlæg af: Anklageren efter August 25, 2017, 12:22:01 pm


Muligheden sandsynliggøres yderligere af, at vi i samme område i Peru har de såkaldte Nazca-linier:

(https://i.ytimg.com/vi/grx2msik8IE/hqdefault.jpg)

Så mit bud er, at der HAR levet reptilians i dette område. Og måske stadig gør det den dag i dag. :yes:Er det ikke mærkeligt, hvis en reptilian ligner en kat med fem kløer på forpoterne?


Titel: Sv: Det ligner da en kat
Indlæg af: politisk ukorrekt efter August 25, 2017, 12:27:59 pm


Muligheden sandsynliggøres yderligere af, at vi i samme område i Peru har de såkaldte Nazca-linier:

(https://i.ytimg.com/vi/grx2msik8IE/hqdefault.jpg)

Så mit bud er, at der HAR levet reptilians i dette område. Og måske stadig gør det den dag i dag. :yes:Er det ikke mærkeligt, hvis en reptilian ligner en kat med fem kløer på forpoterne?


Ham, du ser der, er skam da Tigermandens 25 x tipoldefar. Han er også alien fra Peru. Tiger-alien fra planeten Tigrus. :yes:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Debatsvinet efter August 25, 2017, 03:47:21 pm

De er endnu ikke bevist falske, for da forskere ville undersøge dem og prøver fra dem svarede musæums direkdøren "Nej, det er de alt for skrøbelige og værdifulde til!".Det er nok snare hans tegnebog der er alt for skrøbelig og værdifuld ...  :w00t:
Titel: Det ligner da en kagemand ...
Indlæg af: Debatsvinet efter August 25, 2017, 03:51:30 pm

Så mit bud er, at der HAR levet reptilians i dette område. Og måske stadig gør det den dag i dag. :yes:


For mig at se ligner det en kagemand der spiller hockey ...  :blum:
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter December 22, 2017, 11:13:32 pm
Enten er denne kvinde dæmonbesat (eventuelt på grund af stoffer) ELLER også er hun en reptilian. Bedøm selv:

https://www.youtube.com/watch?v=-7uWjGFEPr0
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: Carlo efter December 23, 2017, 09:49:45 am
Enten er denne kvinde dæmonbesat (eventuelt på grund af stoffer) ELLER også er hun en reptilian. Bedøm selv:

https://www.youtube.com/watch?v=-7uWjGFEPr0

Vi gider ikke se den.
Titel: Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 03, 2018, 01:12:18 am
Det kilder når jeg tænker på reptil...

Hvis du vil prøve en reptil, er det en kongelig du skal have fat i. De er reptiler hele bundtet. :yes: