Diverse => Det alternative => Emne startet af: mutaforma rettiliano efter Juli 27, 2015, 12:43:24 pm

Titel: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: mutaforma rettiliano efter Juli 27, 2015, 12:43:24 pm
Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og  magteliten udgøres af reptile menneskelignende væsener fra rummet!!


I Danmark er han ikke særligt kendt. Men i England er han nærmest en levende legende. David Icke. Manden, der i 1991 stod frem på BBC og bekendtgjorde, at verden reelt styres af nogle rumvæsener ved navn reptilians og at disse i årtusinder har infiltreret alverdens regeringer og verdensomspændende organisationer og derved har den reelle magt over vor jordklode.

David Icke var på daværende tidspunkt 39 år gammel. Indtil da havde han været delvist kendt indenfor sportens verden. Først som ung mand var han en hæderlig fodboldmålmand. Først som ungdomsspiller i Leicester og siden på 3- og 4. divisionsniveau i Hereford United. Han måtte dog tidligt stoppe karrieren på grund af problemer med for mange skader.

Siden blev han ansat på BBC som sportsreporter på hvad der nogenlunde svarer til den engelske udgave af Sportslørdag og her var han i nogle år studievært og et rimeligt kendt ansigt. Han involverede sig også i 80´erne i politik og var meget engageret for de grønne, hvor hans mærkesag var miljøet.

Omkring 1990 eller et par år før skete den store omvæltning i David Icke´s liv. Han begyndte at interessere sig for mere okkulte ting og der skete det,  at han på et tidspunkt fik nogle meget livagtige visioner, hvor han – ifølge eget udsagn – var i direkte kontakt med gud og dermed fik en kæmpe åbenbaring om, hvordan livet og verden hænger sammen.

Styres verden af reptile menneskeskikkelser fra rummet?
Et par år efter stod han så frem på landsdækkende britisk tv og bekendtgjorde, at han havde information om, at verden i virkeligheden IKKE styres af mennesker, men af rumvæsener. De såkaldte reptilian aliens. Reptilians er efter sigende nogle rumvæsener, som ligner øgler – altså en slags menneskeøgler. Deraf navnet reptilians. På dansk kalder man dem reptilmennesker. Reptilian humanoid er nok den mest korrekte betegnelse. Altså menneskelignende øgler!

Disse reptilians kom angiveligt til jorden for omkring 8000 år siden. Der er dog delte meninger om, hvor mange år de reelt har været her på jorden. Men de fleste, som interesserer sig for emnet, mener at reptilmenneskerne har været på jorden siden ca. 6000 år før vor tidsregning. Her kom de til Summerien i det nuværende Irak og gennem deres højtudviklede teknologi og viden fik de skabt klodens første mere eller mindre avancerede civiliserede samfund. Teorien er her, at mennesker før dette var primitve abekatte eller abelignende mennesker. Og at det var disse reptilians´ankomst til jorden, som betød, at mennesket pludselig blev avanceret og civiliseret og blev i stand til at tænke  avanceret og kreativt og bygge f.eks. pyramider rundt omkring i verden.

Denne teori understøttes af såkaldte remote viewers som Courtney Brown. Remote viewers er en slags synske, som er i stand til – hævder de selv – at se direkte hvad der sker et helt andet sted i verden, end der hvor de selv befinder sig. Samt også er i stand til at se tilbage i tiden. Courtney Browns team af remote viewers har bl.a. undersøgt,  hvordan pyramiderne blev bygget. Og de nåede frem til samme konklusion som Icke. Nemlig at menneskene måtte have brug for rumvæsener for at bygge dem, da mennesket ganske enkelt ikke havde den fornødne teknologi og viden til at kunne have bygget pyramiderne dengang.

Teorien er, at det modene avancerede menneske er et resultat af KLONING mellem menneskeaber og rumvæsener! Muligvis en kloning mellem reptilians og menneskeaber, hvor de fik en smule af reptilernes DNA, så de kunne blive klogere. Dette understøttes på en måde af, at den ældste og mest primitive oprindelige del af menneskets hjerne kaldes reptilhjernen – den fungerer ligesom reptilers hjerne. Er dette mon et tegn på, at vi delvist nedstammer ikke blot fra aberne, men også fra disse reptile rumvæsener? Det er der nogle, som mener….

Teorien om den royale reptile blodlinie fra Babylon og reptilmenneskernes evne til at antage menneskelig form gennem reptilian shapeshifting
Teorien går yderligere på, at den del af menneskeheden, som i dag sidder på magten, reelt har en højere andel af reptil DNA end alle andre mennesker. De skulle alle være beslægtet med hinanden gennem blod og denne blodlinie kaldes royal reptilian bloodline. Altså den royale reptile blodlinie! Denne blodlinie nedstammer helt fra Babylon og siden de første ægyptiske faraoer og de kongelige skulle alle være i denne blodlinie. Dette skulle forklare, hvorfor alverdens kongelige går så meget op i at holde sammen og derfor gifter sig med hinanden. Det handler om at den royale reptile blodlinie skal holdes i hævd og ikke fortyndes alt for meget. DERFOR siger man, at de kongelige har blåt blod og derfor er de så forhippede på at gifte sig ind i alverdens øvrige kongefamilier. Det drejer sig om at holde sammen på den royale reptile blodlinie. Ganske enkelt!

Mennesker af denne royale reptile blodlinie skulle angiveligt være i stand til at skifte form mellem menneskeskikkelse og reptilskikkelse, så de udadtil overfor os andre fremstår som mennesker. Men f.eks. privat godt kan finde på at gå rundt som reptillignende væsener. Bl.a. var der en mand i England, der på et tidspunkt stod frem og påstod, at han havde set Dronning Elizabeth som en ØGLE. Og at hendes virkelige skikkelse er som en 2½ meter høj menneskeøgle med grøn reptilskind, lange spidse tænder og øjne med firkantede lige pupiller ligesom reptilers. Dette lyder jo som fri fantasi for de fleste, men ikke desto mindre er der ret mange, som  er stået frem med disse påstande. Der er f.eks. også påstande fremme om, at Illuminati´s reptilelite samles på slotte rundt omkring i bl.a. Skotland, hvor de dyrker satanisme og drikker menneskeblod og under disse seancer skulle de efter sigende ændre form til øglemennesker. VILD TEORI. Men faktisk ER der dyr her på jorden, som er i stand til at kamouflere sig og skifte form. Bl.a. den ottearmede blæksprutte, som er i stand til fuldstændigt at skifte form og blænde ind 100 procent med omgivelserne. Så HELT afvise tanken synes jeg ikke, at man skal. Der findes altså væsener på jorden, der ER i stand til at skifte form mellem deres oprindelige skikkelse og så ændre form, så de matcher omgivelserne totalt.  Dette skulle disse reptilvæsener også være i stand til, så de skifter form til mennesker, så ingen tager notits af deres reptile identitet. Men under visse omstændigheder sker det angiveligt, at den oprindelige virkelige reptile skikkelse kommer til syne. Dette fænomen kaldes reptilian shapeshifting. Altså reptil formskifte. På Youtube er der massevis af videoer, hvis man søger på reptilian shapeshifting, hvor man kan se, hvordan det ser ud, når reptilvæsener helt eller delvist mister deres menneskelige form og forvandles til øglemennesker. I  de fleste tilfælde ses denne transformation/forandring kun på øjnene eller på halsen eller dele af ansigtet. Men der har været et par ekstreme tilfælde, hvor mennesker er blevet set med et nærmest fuldstændigt øgleansigt. Jeg har dog kun set dette et par gange på Youtube. Og spørgsmålet er så, om der kunne være blevet faked med disse optagelser. Tja, det er op til den enkelte at vurdere.

Men for at vende tilbage til de kongelige og den reptile blodlinie, så er det jo kun en relativt lille andel af alverdens lande, der overhovedet HAR monarki, så man kunne indvende, at disse reptile blodlinier da ikke kan have særligt megen magt, når nu det vrimler med republikker og ikke-monarkier rundt omkring på kloden. Ja, og dog. Husk på at den britiske Dronning Elizabeth II, også kaldet Queen LIZARD-beth på grund af sin reptile blodlinie, via sin krone også regerer over store lande som Canada og Australien samt massevis af småkolonier rundt omkring. Og vor egen Dronning Margrethe II regerer jo også over selveste verdens største ø, nemlig Grønland. Så i virkeligheden er det skam en ret stor del af verden, som den kongelige reptile blodlinie har magten over.

Alle amerikanske præsidenter er indbyrdes beslægtede!
Dertil kommer, at en stor del af verdens ledere hævdes at have forbindelser til eller endog selv være del af den royale reptile blodlinie fra Babylon. Bl.a. har forskere fundet ud af, at samtlige amerikanske præsidenter gennem tiderne er beslægtede – i hvert fald langt ude. Og at de også alle sammen nedstammer fra denne reptile kongelige blodlinie. Vidste I f.eks. at Clinton, Bush I og Bush II, Reagan og Obama alle er fjerne fætre? Nej, vel?! Men går man langt nok tilbage, er de alle sammen fjerne fætre med hinanden. Man opererer jo med det, som kaldes førstegrads- , andengrads- , tredjegrads- fætre o.s.v. Hvor ens andengrads fætter er ens fars fætter og en tredjegrads fætter er ens farfars fætter o.s.v. Her er samtlige amerikanske præsidenter beslægtet med hinanden, hvis man tager de første 10-12 grader af fætre og kusiner i betragtning. Nå ja, måske er det slet ikke så svært at finde fine bekendtskaber, hvis man går SÅ langt ud ad slægtslinien. Selv kiggede jeg på min egen stamtavle og fandt ud af, at en af mine tredjegradskusiner (nærmere betegnet en kusine til min farfar) såmænd var gift med en fætter til selveste A.P. Møller. Og derudover er jeg skam da også direkte beslægtet med A.P, Møller, da jeg gennem slægtsforskning har fundet ud af, at vi deler fælles forfædre. Mine fem-gange tipoldeforældre var A.P. Møllers to gange tipoldeforældre! - Så man KUNNE indvende, at vi alle kan være i familien med hinanden, hvis vi går ganske få generationer tilbag. Modargumentet er så, at min oldefars slægt levede i Dragør tæt på, hvor A.P. Møller er født og opvokset. Og derfor er det naturligt at der var en lille forindelse mellem dem. En person, der levede i f.eks. Hanstholm, Viborg eller Helsingør dengang ville næppe have samme forfædre som A.P. Møller...

Magtelitens hemmelige klubber. Bilderberg-gruppen m.fl….
Konspirationsteoretikere, som tror på denne teori om det reptile overherredømme over menneskeheden og vor klode PLANET EARTH, hævder, at denne royale reptile blodlinie er ret snedig, når det gælder om at holde på magten. De organiserer sig i hemmelige og mindre hemmelige organisationer, hvorfra verden styres med hård hånd – men i det skjulte, så ingen rigtigt tager notits af det. Bilderberg-gruppen er en del af denne konspiration, ifølge mange. Det er en elitær sammenslutning af nogle af verdens mest magtfulde mænd og kvinder (mest mænd), der hvert år siden 50´erne har mødtes til en årlig sammenkomst, som typisk varer en weekend over. I 2014 foregik det i København på Hotel Marriott. Indtil for ganske få år siden blev det hårdnakket benægtet af disse møder overhovedet fandt sted, men efterhånden som offentligheden fik snuset sig frem til, at der ingen tvivl var om, at disse møder foregik i al hemmelighed, har Bilderberggruppen nu for få år siden langt om længe indrømmet, at møderne skam finder sted. Blot er der kun tale om en såkaldt hyggelig tænketank, som Bilderbergs danske medlemmer samstemmende har kaldt foretagenet. Og der tages angiveligt ingen politiske beslutninger på mødet og der føres ikke referat. D.v.s. at reelt – hævdes det altså – er alt, hvad der foregår derinde uforpligtende og helt uofficielt. Fordelen skulle være, at alverdens magthavere kan tale frit fra leveren og dermed være mere åbne og ærlige, end de kan når alt, hvad de siger, skal refereres.

Problemet er blot, at meget tyder på, at det er løgn, når deltagerne hævder, at der ingen politiske beslutninger tages på Bilderberg. EURO´en menes f.eks. at være født på Bilderberg. Og der er gennem årene forekommet en række ret pudsige ”sammentræf”, hvor deltagere, som få måneder forinden, har været inviteret til og deltaget på Bilderberg, pludselig er blevet forfremmet til enorme stillinger eller er kommet offentligt i vælten. F.eks. blev Fogh Rasmussen udpeget til NATO-chef kort efter et Bilderbergmøde. Og muhammedtegningerne blev trykt kort efter, at Jyllandspostens daværende kulturredaktør Flemming Rose havde været på Bilderberg. I år i 2014 deltog den spanske Dronning Sophia på Bilderberg i København og to dage efter mødet, blev det meddelt at den spanske konge Juan Carlos trådte tilbage. Var det virkelig blot et sammentræf? Mange betvivler dette og tror, at beslutningen blev taget på Bilderberg. Hvorfor skulle Dronning Sophia ellers som den eneste kongelige person i hele Europa inviteres på Bilderberg i København? Uanset hvad, ja, så lugter det altså lidt….

Og konspirationsteoretikere hævder, at ingen kan blive statsminister i f.eks. Danmark uden at være blevet godkendt på Bilderbergmødet først! Man vil sikre sig en statsminister, som ikke vil arbejde imod den internationale magtelites overordnede strategier og målsætninger, og derfor skal enhver statsleder i et betydeligt vestligt land godkendes på Bilderberg. Ingen får lov at stille op som statsministerkandidat i Danmark ELLER som præsident kandidat i USA uden at Bilderberg har godkendt én. INGEN! Og skulle det ske en enkelt gang eller to, at en statsleder kommer til magten uden Bilderbergs velsignelse, så skal eliten nok sørge for at få ham ned med nakken. Bl.a. menes Ruslands Putin og Syriens Al-Assad at være uønskede af Bilderberg og derfor kører den vestlige magtelite smædekampagne imod disse. Og det bliver de ved med, indtil de har fået deres vilje og fået disse uønskede ledere ned med nakken. Gaddafi var en anden uønsket leder, som magteliten angiveligt fik fjernet (dræbt). Hugo Chavez ligeså, han var også uønsket af den vestlige magtelite og kort før hans mystiske kræftdød, nåede han i et tv-interview at afsløre, at flere af verdens ledere slet ikke er rigtige mennesker – underforstået at de er ALIENS! Hermed gav Chavez næring til konspirationsteorierne om, at aliens regerer verden. Nærmere bestemt reptilian aliens.

Det er ikke nødvendigvis et must at ty til drab, for det er kun i yderste konsekvens, at man går så langt. Men man forsøger angiveligt at manipulere sig til at få afsat en uønsket statsleder, f.eks. ved at så falske rygter om vedkommende eller ved at føre en smædekampagne i medierne. For ja, medierne hævdes også at være infiltreret af den internationale magtelite. F.eks. var nu afdøde Thøger Seidenfaden et fast dansk indslag på Bilderberg, ligesom TV 2 ´s direktør er Merete Eldrup, der er gift med selveste Anders Eldrup, som er den hyppigste danske Bilderberg-deltager. Han har deltaget på møderne i mere end ti år i træk! Teorien er, at Illuminati-magteliten sørger for at placerede betroede agenter eller medlemmer så tæt på toppen af diverse medieorganisationer som muligt for at vinde indflydelse, så man derigennem i større eller mindre grad kan kontrollere nyhedsstrømmen. For mig at se virker denne teori slet ikke usandsynlig. Bare prøv at se henholdsvis DR´s og TV2´s nyheder lige efter hinanden. Stort set samme historier og samme vinkel på historierne hver aften…….

Illuminati: blot en myte eller regerer Illuminati verden den dag i dag?
Bilderberg er blot én af flere magtfulde organisationer, som magteliten angiveligt benytter sig af for af regere verden. Andre grupper er Trilateral Commission, Club of Rome, Bohemian Grove m.fl. Samtlige disse elitære foretagener har forbindelser til verdens absolute magtelite, som er dem, som konspirationsteoretikere under ét beskriver som ILLUMINATI. Illuminati er et italiensk ord som betyder de oplyste. Den oprindelige Illuminati-organisation opstod i Tyskland i 1700-tallet og var en elitær klub bestående af videnskabsmænd og tænkere, som bekendte sig som ikke religiøse. Derfor mødte de stor modstand i religiøse kredse og de blev forbudt og måtte gå under jorden. Nogle mener, at de så langsomt opløstes af sig selv. Mens konspirationsteoretikere mener, at de skam blot gik under jorden og aldrig er blevet opløst, men tværtimod siden har regeret verden bag nedrullede gardiner – uden at folk har lagt mærke til dem. Der er dog ikke i skrivende stund nogle endegyldige beviser for, at Illuminati eksisterer og at de har forbindelser til den oprindelige Illuminati-organisation. Blot er der i medierne, i pop- og musikindustrien og i filmindustrien så mange hentydninger til Illuminati, at det synes overvejende sandsynligt, at der er NOGET om snakken om, at de stadig eksisterer. Men under præcist hvilken form er svært at blive klog på. Jeg vil her opfordre evt. interesserede i at google sangere som Madonna, Beyoncé, Miley Cyrus, Michael Jackson o.s.v. og så skrive ILLUMINATI bagefter. Der er rigtigt megen info på nettet, ikke mindst på Youtube, om disse verdensberømte sangeres forbindelser til Illuminati. Nogle mener endda, at Illuminati myrdede Michael Jackson. Fordi han var begyndt at gøre oprør imod dem og også offentligt havde omtalt dem negativt et par gange. Hele popindustrien er styret af Illuminati, menes det, og gør man oprør imod dette system, har man ikke en kinamands chance for at nå til tops, for så vil man blive frosset ud eller der vil blive spændt ben for én, så man aldrig når toppen.

Illuminati er, hvis den da eksisterer, en hemmelig organisation, men benytter sig af okkulte såkaldte subliminale budskaber for at bekendtgøre deres eksistens (for de få indviede) og for at vise, hvad deres agenda er. Det mest kendte Illuminati-symbol er pyramiden med det altseende øje øverst. Hvor det altseende øje symboliserer en øvre kraft, muligvis guddommelig, som holder øje med ALT og ved ALT. Pyramiden er formentlig valgt som symbol, da Illuminati-eliten netop menes at have deres rødder i de gamle avancerede civilisationer som ægypterne, mayaerne, aztekerne o.s.v. Og denne royale reptile blodlinie menes af mange konspirationsteoretikere og tænkere at have stået bag netop bygningen af pyramiderne i både Ægypten, Mexico, Peru og hvor der nu ellers er fundet ældgamle pyramider her på kloden. Som bl.a. Courtney Browns hold af remote viewers har hævdet, som skrevet indledningsvist i denne tekst.

Der er den dag i dag endnu ingen utvetydige og uomtvistelige beviser for Illuminati´s  eksistens og for den sags skyld heller ikke for reptile aliens eksistens. Men der har dog været en række whistleblowers, som er stået frem og har afsløret – mener nogle – sandheden. Så er spørgsmålet blot, hvor megen troværdighed man tillægger disse whistleblowers. Hugo Chavez nåede, som skrevet før,  kort før sin død i et tv-interview med venezuelansk tv at bekendtgøre, at han gerne vil huskes som et MENNESKE. Fordi der er ledere rundt omkring i verden, som IKKE er mennesker. Chavez beskrev, at disse ledere godt nok antager menneskelig form, men reelt ikke er rigtige mennesker. Det kan så diskuteres, om dette blot var ment i overført betydning. Forstået på den måde, at de opfører sig som dyr og ikke som mennesker. Eller om Chavez, som nogle mener, mente det hele ganske bogstaveligt. Nemlig at magteliten IKKE er rigtige mennesker. Underforstået at de er aliens. F.eks. reptile humanoider.

Whistleblowers: JA, verden styres af reptile rumvæsener!
Teorien om den reptile magtelite er jo netop, at de udadtil antager menneskelig form og ligner mennesker til forveksling. Men at de inderst inde er såkaldt reptile humanoider, altså reptile aliens forklædt som mennesker. Var det DET, som Chavez mente med, at der i eliten er væsener, som godt nok har menneskelig form, men som ikke er rigtige mennesker?

Andre whistleblowers af mere eller mindre høj eller lav troværdighed, som har stået frem og afsløret Illuminati og reptile aliens, er bl.a. Phil Schneider, en tidligere ansat på den hemmelige og sagnomspundne amerikanske militærbase AREA 51. Den selvudnævnte UFO-kontaktperson Alex Collier. Og den efter eget udsagn tidligere slaveinde for Illuminati Arizona Wilder. Alle disse hævder, at verdens magtelite er infiltreret af reptile rumvæsener. INTET MINDRE! Uden at gå for meget i detaljer, så kort fortalt, så har Phil Scheider afsløret, at han på AREA 51 mødte to form for aliens, nemlig grey aliens og reptile aliens. Kort efter disse afsløringer blev  Schneider fundet død. Selvmord var den officielle forklaring. Men kunne nogle have slået ham ihjel, fordi han vidste og afslørede for meget? Det er der naturligvis nogle, som hævder!

Alex Collier er en såkaldt UFO-kontaktperson, der hævder at have været i kontakt med diverse aliens og han siger, at reptilian aliens har været på kloden i tusinder af år og stadig infiltrerer verdens magtelite den dag i dag. Og at de er verdens reelle herskere og at alverdens magthavere enten selv er reptile aliens eller er marionetdukker for disse! Endelig er der Arizona Wilder (som ikke er hendes rigtige navn), der har stået frem og påstået, at hun i årevis var en slavinde for Illuminati. Hun afslører at Illuminati holder okkulte ceremonier, hvor hun flere gange har set navngivne magthavere antage form af reptilmennesker, altså LIZARD PEOPLE. Bl. a. hævder hun at have set Tony Blair, Hillary Clinton, George Bush Senior m.fl. skifte form til LIZARD PEOPLE under okkulte ceremonier. Ja, man skal høre meget, før ørene falder af. Men kunne der mon være noget om snakken?

Jeg har selv mine meninger om disse teorier. Jeg tror, der kan være noget om NOGET af det, mens andre ting sikkert er overdrevne og direkte opspind. Bilderberg-gruppen er f.eks. en organisation, som jeg ikke har den store fidus til og ser på med skeptiske øjne. Jeg tror også på rumvæsener, da det ville være vildt, hvis vi virkelig er alene i universet, men hvor vidt disse rumvæsener antager form af reptile humanoider og ligefrem styrer hele jordkloden, er nok mere tvivlsomt. Men helt afvise det kan jeg da ikke. Hvad ved JEG egentlig?? - Men hvad tror DU? Tror du, at der kan være noget om snakken om Illuminati og om at vi ledes af reptile aliens fra rummet?¨

Uanset hvad, er det i hvert fald en spændende – men meget kontroversiel teori. Og jeg må sige, at nogle gange virker vore politikere og magthavere så langt væk fra os andre, så uopnåelige og svære at komme i kontakt med, at man vitterligt tænker tanken, om de kunne være aliens. Og når Bush og Fogh m.fl. opfinder ikke-eksisterende grunde til at gå i krig i Mellemøsten (masseødelæggelsesvåben, som alligevel ikke var der), er det at man spørger sig selv, om det overhovedet er menneskehedens interesser, disse mennesker tjener – eller om de i virkeligheden tjener en anden og mere okkult og menneskefjendsk agenda, som handler om at skabe krig og kaos over hele verden? Derfor er det såmænd ikke så mærkeligt endda, at nogle får den konspiratoriske tanke, at vore ledere må være rumvæsener. Fordi deres handlinger virker så menneskefjendske……

10 argumenter for reptilmenneskernes eksistens
Afslutningsvis vil jeg opstille ti gode grunde til, at teorien om reptilmennesker MÅSKE alligevel er sand. Jeg syntes også, at den lød langt ude første gang, jeg hørte om den. Men efter at have studeret teorien, må jeg indrømme, at jeg ikke er totalt afvisende overfor den længere. Her er nemlig ti gode grunde til, at teorien KUNNE tænkes at have et eller andet på sig:

1.   Der er masser af historiske levn om reptillignende menneskeskikkelser. Både i Summerien i Irak, i Maya-kulturen i Sydamerika, i den arabiske kultur og flere andre steder er der fundet levn, der antyder eksistensen af reptilmennesker. Statuer, indgraveringer i sten og i huler, figurer o.s.v. De kan naturligvis være lavet på ren fantasi, men når de nu er fundet så mange forskelliige steder på jorden, tænker man jo, om de måske alligevel afbilder virkeligheden?

2.   Det er fortsat et mysterium, hvordan f.eks. pyramiderne blev bygget. Var mennesker dengang virkelig i stand til at bygge så indviklede og enorme bygningsværker? Og er det virkelig realistisk, at man har haft måske 40-50.000 slaver til at bygge de der pyramider? Og hvordan kunne disse primitive slaver bygge pyramiderne med en så utrolig præcision? Mange spørgsmål står stadig ubesvarede. Og nogle mener, at aliens eller andre avancerede racer eller civilisationer har skabt pyramiderne eller haft en finger med i spillet.

3.   Der er den dag i dag masser af UFO-observationer over hele kloden. Kunne der tænkes at være f.eks. reptilmennesker i disse UFO´er? Elller er det grey aliens eller andre racer? Eller, den mere jordnære forklaring: er det bare militærfartøjer á la avancerede droner, som flyver rundt og spionerer fjenden?

4.   Flere whistleblowers har stået  frem og fortalt om de hersens reptilians. Er de alle fulde af løgn, er de CIA-agenter der forsøger at vildlede verden for at dække over at UFO´er måske er militærfartøjer. ELLER er det virkelig sandt, at verdens magtstrukturer er infiltreret af reptile rumvæsener, som flere whistleblowers hævder? Blandt de whistleblowers, som har talt om reptilians, kan nævnes bl.a. Alex Collier, Arizona Wilder og Phil Schneider.

5.   Som jeg nævnte før er et af de bedste argumenter for reptilmenneskernes eksistens netop menneskets opførsel. Dele af magteliten synes at være så skingrende sindssyge og psykopatiske, at man må spørge sig selv, om de virkelig er rigtige mennesker – og tjener menneskehedens interesse? Eller om de er aliens, der tjener en hel anden races eller verdens interesser? Ledere som Stalin, Hitler, Mao, Pinochet, Ceaucescu o.s.v. opførte sig i hvert fald som om de VAR reptiler…

6.   Fænomenet shapeshifting ER faktisk muligt. Bl.a. er visse blæksprutter og endda også visse reptiler, altså krybdyr, i stand til at kamouflere sig ved at skifte form og tilpasse sig omgivelserne. Det er jo netop en sådan egenskab, som  reptilmenneskerne også tillægges. Og ja, det er faktisk muligt i praksis, at et dyr eller væsen kan skifte form. En ottearmet blæksprutte kan f.eks. skifte form til en agle for at tilpasse sig omgivelserne og kamouflere sig. Reptilmennesker menes så bare at være i stand til at skifte form til mennesker for at skjule deres virkelige reptile skikkelse.

7.   Menneskets hjerne består faktisk bl.a. af noget, som hedder en reptilhjerne. Nogle mener, at reptilhjernen er et levn fra, at vi mennesker var et genetisk eksperiment, hvor vi blev klonet af menneskeaber og reptiler. Og så blev vi en blanding af menneskeaber og reptiler. Deraf reptilhjernen. Noget af teorien handler om, at vi mennesker er halvt rumvæsener og var et resultat af en kloning mellem menneskelignende aber og rumvæsener, f.eks. netop reptile rumvæsener. Denne kloning skulle efter sigende have fundet sted i Summerien i det nuværende Irak.

8.   Har man lidt tålmodighed, kan man gå på Youtube og søge efter REPTILIAN SHAPESHIFTING. De fleste videoer er ikke særligt overbevisende, men der er enkelte der skiller sig ud og som er svære at forklare med andet end, at personen må være…..ja, en reptilian! Bl.a. har jeg set en video af en mand, hvis ansigt forvandles til et øgleansigt midt under en tale. Det varer kun et splitsekund, men det ser meget ægte ud. Dem, som tror på den slags, forklarer det med, at det er hologrammet der svigter og derfor bliver reptilskikkelsen synlig i et splitsekund.

9.   Princesse Diana skulle have betroet overfor en veninde, at det britiske kongehus´medlemmer i virkeligheden var LIZARDS. Altså øgler. Dette passer meget godt med David Icke´s påstand om, at Dronning Elizabeth II og Prince Philip begge er reptilians i menneskeforklædning. Men er det mon sandt eller er det udtryk for en ret fri fantasi?

10.   Det er faktisk blevet bevist, at Prince Charles nedstammer i lige linie fra selveste Grev Dracula (som titlen Greve fortæller, var han nemlig adelig). Han praler endda selv med det . Nogle mener, at dette beviser, at det britiske kongehus er reptilmennesker, da Dracula som bekendt rygtedes at have været en blodtørstig vampyr eller i hvert fald ikke et rigtigt menneske.

Der kan sikkert findes flere argumenter for reptilteorien. Og bestemt mindst lige så mange argumenter imod teorien, men nu er det denne artikels formål at tale for teorien for at vække læserens interesse, så argumenterne imod teorien vil jeg springe over i denne omgang. Læseren kan utvivlsomt allerede komme på en masse. Hvis læseren er interesseret i at udforske teorien yderligere, findes der masser af litteratur og info på nettet om emnet. Især vælter det med videoer på Youtube om reptilians.Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: Anti-rød efter Juli 27, 2015, 01:14:24 pm
Det er noget af det mest fornuftige og indlysende jeg længe har læst. Hvis nogen siger du skulle bæltefixeres henne på galeanstalten, skal du bare ignorere dem.

Se selv det er rigtigt nok.

(http://www.x-entertainment.com/articles/0916/b/24.jpg)
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: mutaforma rettiliano efter Juli 27, 2015, 01:17:14 pm
Det er noget af det mest fornuftige og indlysende jeg længe har læst. Hvis nogen siger du skulle bæltefixeres henne på galeanstalten, skal du bare ignorere dem.

Se selv det er rigtigt nok.

(http://www.x-entertainment.com/articles/0916/b/24.jpg)

JA DA!!

Selvom det billede, du lige postede der, vist nok er fra serien V - hvis jeg skal være helt ærlig.
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: Torsten Bonfils efter Juli 27, 2015, 03:22:02 pm
Når David Icke har fået det at vide i en åbenbaring af selveste Gud, så må det jo være rigtigt. :crazy:
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: hanne efter Juli 27, 2015, 03:37:19 pm
sikke en gang bras.
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: fedt efter Juli 27, 2015, 03:59:13 pm
Læste halvdelen af indlægget og nu ligger jeg på sofaen, med svær hovedpine. Hold nu op med de sære indlæg mutaforma
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: mutaforma rettiliano efter Juli 27, 2015, 04:05:04 pm
Forventer du virkelig at fol gider læse så lang en smøre?
Og så om noget så virkelighedsfjernt.....
Få dig et liv.


Jeg forventer ingenting. Folk styrer skam selv hvad de vil læse. Det blander jeg mig ikke i.

Men ja, artiklen er da meget lang. Men den KAN jo tages i etaper, hvis man ikke gider læse det hele på én gang.

Jeg følte blot, at teorien er så ukendt for de fleste, at der var behov for at lave en fyldig og grundig artikel om emnet.

Men det er da helt fint med mig, hvis du ikke er interesseret i emnet. Så spring over.


Læste halvdelen af indlægget og nu ligger jeg på sofaen, med svær hovedpine. Hold nu op med de sære indlæg mutaforma

Uha da da, det var ikke godt. Tag du dig en Panodil så, det plejer at hjælpe.

Men undskyld, hvis jeg gav dig hovedpine. :drool:

Som sagt kan artiklen tages i etaper, hvis man ikke magter det hele på én gang. Jeg indrømmer, at det blev en lidt lang smørre. Men nu tænkte jeg bare, at hvis jeg skulle præsentere denne teori, kunne jeg lige så godt gøre det grundigt.

sikke en gang bras.

Tak for din meget konstruktive og velargumenterede feedback. :wacko (2): :tatice_06:

Kan i øvrigt se, at stort set samtlige dine indlæg består af oneliners. Så jeg havde nu heller ikke forventet anden feedback fra dig end endnu en bombastisk oneliner. :blum:


Når David Icke har fået det at vide i en åbenbaring af selveste Gud, så må det jo være rigtigt. :crazy:

JADDA!! :crazy:

Nja...i mine øjne er det mere helheden, der gør, at jeg tror, at der er NOGET om snakken. Der er mange andre end hr. Icke der har talt om disse ting, og jeg tror ikke at de lyver alle sammen. Desuden har jeg selv set mange videoer, som på mig virkede overbevisende. Den megen reptile symbolisme, som man ser både í nutiden og i historien tyder for mig at se også på, at der er et eller andet om snakken.

Jeg har også selv skrevet med flere, som har oplevet reptilians. Men jeg kan jo ikke vide med sikkerhed, om de alle er fuld af løgn. Nogle er nok, men jeg tvivler på at de alle lyver.

Grundlæggende tror jeg, at videnskaben og magteliten samt historikerne LYVER om menneskets oprindelse. Jeg tror ikke, at vi BARE nedstammer fra aberne. Den forklaring er ret utilfredsstillende, når man tænker på hvor meget mere avanceret og intelligent mennesket er i forhold til andre primater. Der MÅ være tilføjet noget andet DNA end bare primateres DNA. Om det så er reptilians eller rumvæsener eller whatever, som vi har fået noget DNA fra, er uvist. Men jeg tror ikke på, at vi blot er en flok avancerede abekatte, som videnskaben, historikerne og eliten vil have os til at tro. Jeg tror de holder noget hemmeligt for os.

Faktisk ser jeg reptilian- og også annunaki-teorien som THE MISSING LINK, som på ret tilfredsstillende vis forklarer, hvorfor vi mennesker udviklede os så ekstremt meget i forhold til aberne. Darwin forklarer det ikke på tilfredsstillende vis, synes jeg.
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: mutaforma rettiliano efter Juli 27, 2015, 06:32:32 pm
Daw hr. ieet, er du så tilbage én gang for alle nu, eller sletter du igen din profil og dermed også dine indlæg? Jeg gider jo ikke besvare et langt indlæg fra dig, hvis du alligevel sletter det om et par dage...

Jeg har heller ikke lige tid til at svare dit indlæg grundigt nu, men vil dog rose dig for at holde dig til sagen og konstruktivt forsøge at debunke teorien. Det kunne nogle af de andre lære lidt ad. Meget kan man sige om dig og Gubbi, men I gør jer da ofte umage for at argumentere for jeres sag.
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: fedt efter Juli 27, 2015, 11:13:46 pm
Daw hr. ieet, er du så tilbage én gang for alle nu, eller sletter du igen din profil og dermed også dine indlæg? Jeg gider jo ikke besvare et langt indlæg fra dig, hvis du alligevel sletter det om et par dage...

Jeg har heller ikke lige tid til at svare dit indlæg grundigt nu, men vil dog rose dig for at holde dig til sagen og konstruktivt forsøge at debunke teorien. Det kunne nogle af de andre lære lidt ad. Meget kan man sige om dig og Gubbi, men I gør jer da ofte umage for at argumentere for jeres sag.

Jamen når du har ret, skal du også have det! Men du lavede en anderledes overskrift, så jeg blev nysgerrig og følte trang til at udgyde lidt folkelighed.
 :connie_1:
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: mutaforma rettiliano efter Juli 27, 2015, 11:41:52 pm

Jamen når du har ret, skal du også have det! Men du lavede en anderledes overskrift, så jeg blev nysgerrig og følte trang til at udgyde lidt folkelighed.
 :connie_1:

Javel. Håber din hovedpine er gået over.... :connie_30:
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: valhal efter December 23, 2015, 10:17:45 pm
det er rigtigt. det er frankist sabbatean zionister, de er en gren af jødedommen (de hader alle ,også almidelige jøder ), de ejer alle banker og alle medier og er bag alle krige i historien

https://www.youtube.com/watch?v=XuzkLbHb1Q8

https://www.youtube.com/watch?v=e8__64mFVes


http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Februar 13, 2017, 06:40:54 pm
Debunkers påstår hele tiden, at der ingen historiske levn er, som tyder på reptilernes eksistens. Det debunkes kraftigt i DENNE video:

*Reptilians....The .artifacts.......comparison....


https://www.youtube.com/watch?v=l3-9xJgQ42s


Og hvad med denne fantastisk flotte statue af en reptilian i Peru:

Statue of a Reptilian Humanoid in Peru 

https://www.youtube.com/watch?v=y74cUHzNzlk

(https://3.bp.blogspot.com/-PJifT5arYT4/V1uJFpS17FI/AAAAAAAACxQ/ibZ4oyi2GDQPjI5ymuqd8keXOAk9bkKMACLcB/s1600/reptilianomeridayucatan.jpg)

Titel: Fantasi er selvklart ikke et bevis på aliens
Indlæg af: Anklageren efter Februar 13, 2017, 07:22:20 pm
En varulv er ikke et bevis for, at jorden er blevet invaderet af ulve fra rummet

Fabeldyr er heller ikke

(http://pre15.deviantart.net/55e4/th/pre/f/2012/117/7/5/reborn_by_telthona-d4xq1y9.jpg)

Fugl Føniks er et fabeldyr fra persisk mytologi, hvor den er et symbol på genfødslen. Den forekommer også hos de gamle grækere, romere og ægyptere.

Enhjørningen er et af de mest kendte fabeldyr

(http://www.theequinest.com/images/art-unicorn-1.jpg)

Schweiz 1551 – Conrad Gesner

Pegasus er i den græske mytologi en vinget hest, der er søn af Poseidon og Medusa.

(http://mythicalarchive.com/wp-content/uploads/2015/12/bellerophon_and_pegasus_2_0_wip_2_by_brigadierabt-d5zcmax1-338x450.jpg)

Art by BrigadierABT


Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Februar 14, 2017, 01:21:37 pm
Uha da da. Reptil kvindelig journalist mister kontrollen over sin reptile tunge på LIVE TV. Pinligt.

REPTILIAN NEWS ANCHOR HUGE TONGUE MALFUNCTION, AS EARTH VIBRATIONS KEEP ON RISING

https://www.youtube.com/watch?v=kCEGu5vaq0U&lc=z12vuxg5eyzgjvqa204cixxiuwumylcjeas.1487035722168101
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: efter Februar 14, 2017, 02:54:01 pm
Vild teori, men er den sand?

Nej..! :smile1:
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Februar 14, 2017, 05:33:12 pm
Vild teori, men er den sand?

Nej..! :smile1:

Jeg mener nu at denne video beviser det modsatte :yes::

*Reptilian hybrids.......

https://www.youtube.com/watch?v=04XljPAqhyM
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: Tørresnoren efter Februar 14, 2017, 05:59:37 pm


Jeg mener nu at denne video beviser det modsatte :yes::


For nu at sige det pænt...

- så synes jeg at du strækker begrebet 'beviser' noget længere ud end den slags normalt plejer at holde til... :blum:

Vi ser nogle stakler med grusomme hudlidelser eller medfødte deformiteter...  - og nogle lerfigurer der ligner noget af det mine børnebørn laver i 3-4. klasses formningstimer...

Du er garanteret et rart menneske , Hr. Ukorrekt - derfor glæder det mig dobbelt, at du fuldt og helt hengiver dig til denne sunde passion for reptiler, øgler og myystiske åbninger i jordkloden.. :hyper:

- det holder dig nemlig både væk fra gadehjørner - og pigebørn med tvivlsomme hensigter...  :big_grin: :big_grin: :heart2:   
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Februar 14, 2017, 07:16:32 pm


Jeg mener nu at denne video beviser det modsatte :yes::


For nu at sige det pænt...

- så synes jeg at du strækker begrebet 'beviser' noget længere ud end den slags normalt plejer at holde til... :blum:

Vi ser nogle stakler med grusomme hudlidelser eller medfødte deformiteter...  - og nogle lerfigurer der ligner noget af det mine børnebørn laver i 3-4. klasses formningstimer...

Du er garanteret et rart menneske , Hr. Ukorrekt - derfor glæder det mig dobbelt, at du fuldt og helt hengiver dig til denne sunde passion for reptiler, øgler og myystiske åbninger i jordkloden.. :hyper:

- det holder dig nemlig både væk fra gadehjørner - og pigebørn med tvivlsomme hensigter...  :big_grin: :big_grin: :heart2:

Beviser var sådan lidt for at drille, for at prikke til folks nysgerrighed. Men lad mig omformulere det til INDICIER. Jeg synes nu stadig, at der er mange indicier for reptilernes eksistens. Både i form af formskiftere, antikke kunstneriske levn som skulpturer, helleristninger o.s.v. Men også især i form af afsløringer fra whistleblowers o.s.v.

Selvfølgelig kan vi alle - også dine børnebørn - lave en reptilfigur af ler f.eks. Men det interessante, som jeg ser det, er at vi har disse reptilfigurer over hele verden. Så begynder der at tegne sig et mønster. Hvis det bare var en 3-4 figurer, kunne man bedre afvise det som fri fantasi eller som fabeldyr.

M.h.t. reptildrengen i videoen fra før, så er det rigtigt, at det er en hudsygdom. Men jeg undrer mig over, at et menneske kan have en hudsygdom, som får ham til at ligne en øgle i huden. Han har jo total øglehud. Så tænker jeg, at det siger noget om, at mennesket nok har en del latent reptilt DNA i sig. :yes:

Jeg takker i øvrigt for de pæne ord, selvom jeg også godt er klar over, at du finder mine teorier tossede. Men det er fint nok. Jeg begrænser dem også lidt mere end under min forrige profil for ikke at irritere folk for meget, da jeg jo husker, at folk syntes, at disse teorier fyldte for meget under min sidste profil. Meeeen engang imellem mener jeg nu, at folk herinde har godt af at få nogle skøre teorier at tænke lidt over (eller grine lidt ad, hvis de finder dem tossede). For at ikke ALT skal handle om muslimer og om Poul Jørgensen her på debatten. :hyper:

Der har dog været lidt flere af dem den seneste uge herinde. Men det hænger sammen med, at jeg den forløbne uges tid har været forkølet, så jeg har haft rigtigt meget tid til at brygge konspirationsteorier sammen. Derfor har jeg også udgivet 5-6 Youtube-videoer de seneste dage.
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Februar 26, 2017, 11:53:02 pm
The Simpsons Eaten By Reptilians  :hyper:

https://www.youtube.com/watch?v=_909UWgYtMM

Simpsons er kendt for at være styret af Illluminati, så i ovenstående klip viser de - under dække af at det er fiktion og sjov - virkeligheden som den er. Nemlig at reptilians spiser mennesker. Og dronningen i klippet er selvfølgelig QUEEN LIZARDBETH.

(http://www.lovingenergies.net/gfile/75r4!-!GJMDEK!-!zrzor45!-!JQSEOPJQ-DQSN-HSJN-NRJK-QHISIMDQDNSL!-!72y1nq/royalreptileworth1000com.jpg)
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: Torsten Bonfils efter Februar 27, 2017, 11:03:17 am
Nemlig at reptilians spiser mennesker.

I tråden om telekinese skrev du at reptilians er åndelige væsner. Ånder spiser ikke.  :blum:
Titel: Sv: Vild teori, men er den sand? Verden styres af Illuminati og eliten er reptiler!
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Februar 27, 2017, 11:52:44 am
Nemlig at reptilians spiser mennesker.

I tråden om telekinese skrev du at reptilians er åndelige væsner. Ånder spiser ikke.  :blum:

Det er lidt kompliceret. De er som udgangspunkt åndelige væsener fra 4. dimension. Men de bruger jo fysiske kroppe til at besætte mennesker, så de gennem menneskerne kan udføre deres onde gerninger her på jorden. Men endnu engang skal vi huske på Tesla´s ord om, at universet er energi, vibration og frekvens. Så al fysisk virkelighed er i virkeligheden en illusion.