Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 122
1
Samfund- & Kultur / Sv: 'Berigelsen' på Nørrebro: De gramser i skridtet ...
« Dato: November 03, 2018, 12:43:38 pm »
Ja.  :tease:

2
Politik / Sv: Dele af Bovrup-kartotek offentliggøres nu
« Dato: November 03, 2018, 12:19:26 pm »
Massey:
Citér
Den historie morede mange sig over, fordi Nyrup er sådan en jeg ved bedre type.
https://www.bt.dk/nyheder/nyrup-min-far-var-medlem-af-nazi-partiet
Er han ikke snarere sådan en 'jeg ER bedre'-type?  :smile1:
Jeg tænker selvfølgelig på, da han fra folketingets talerstol, nedstirrende Pia Kjærsgaard, udtalte: "Stuerene, det bliver I i mine øjne aldrig."

Jeg har altid syntes, det er tankevækkende, at han lige anvendte tankesættet REN/UREN, som jo er et meget vigtigt led i islamisk tankegang.

3
Samfund- & Kultur / Sv: Ja, det gør du! Langt, langt borte fra Danmark!
« Dato: November 03, 2018, 12:09:41 pm »
Anklageren:
Citér
For ikke længe siden skrev du, at du ikke kunne drømme om at tale med en muslim, så du kender dem kun fra aviserne - og ikke hvilke som helst aviser.
Det er "aviser" som Den Korte Avis og NewSpeek, så dit kendskab til muslimer stammer herfra - og fra samtaler med dine kammerater, som heller ikke kunne drømme om at tale med muslimer, og som deltager i de samme blogs.

Når du læser noget om muslimer i blogs, så tror du kun på dem - der mener det samme, som du mener - så du kunne lige så godt danne dit kendskab til muslimer på Svalbard.

Lad være med at lade som om, de ting jeg omtaler, kun har stået i 'document.dk'. De har det fra Berlingske Tidende - jah, gode gamle tante Berlinger.
Men det "så" du ikke, at jeg skrev. (Jeg syntes, det var fair ikke kun at linke til en avis, som er så gridsk, at den aflåser sine artikler for ikke-abonnenter.)

Det er da klart, at når man - som du - hader, når de rædselsfulde følger af islamiseringen kommer frem, prøver man at mistænkeliggøre de uafhængige, kritiske medier. Det har du gjort, så længe jeg kan huske dig. Ofte kommenterer du slet ikke emnerne (du ved jo som udlandsdansker heller ikke ret meget om dem) men nøjes med at nedgøre de kilder, vi bruger.
Det er da derfor så mange synes, du slet ikke er debattør.  :big_grin:

4
Politik / Sv: Dele af Bovrup-kartotek offentliggøres nu
« Dato: November 03, 2018, 11:53:30 am »
Ja, det går godt nok langsomt, sådan noget.
Det kan jeg på en måde være ligeglad med; jeg har i mange år haft hele bogen komplet. Og jeg har ikke engang købt én af de udgaver, som har været til salg for flere tusinde kroner, jeg havde rigspolitichefens skriftlige tilladelse til at se den på Rigsarkivet. Den kunne jeg få på grund af min daværende stilling.
Men man skriver jo så under på, at man ikke offentliggør navne uden videre. Der sker ikke noget ved offentligt at nævne personer, hvor f.eks. medlemskabet af DNSAP eller NSU er kendt i forvejen. Men alle de andre - nixen bixen. Alligevel kan det være en interessant bog at have, ikke?   :yes:

5
Samfund- & Kultur / Sv: Du læser jo bare om det i avisen
« Dato: November 03, 2018, 11:36:26 am »
Anklageren:
Citér
Er det, der står i avisen, mere virkeligt end det beboerne på Nørrebro oplever?

Nej. Hende, der bliver sexchikaneret, når hun vil låse sin dør op, og dem der forulempes, når de skal på eller fra arbejde, er fra den virkelighed - Danmark anno 2018 - som du ikke kender. Sølle pjosk!

6
Fri Debat / Tysklands 'uledsagede flygtningebørn'
« Dato: November 03, 2018, 11:19:29 am »
Unge 'flygtninge' i Tyskland begår fortsat rigtig meget kriminalitet, herunder vold, voldtægt - og af og til drab.
(Men det fortæller løgnepressen begribeligvis ikke meget om...)

Tyskland har i kansler Merkels 'ånd' modtaget et utal af de såkaldte 'uledsagede flygtningebørn'. Som hun sagde i 2015: Det klarer vi.  :bad:
I slutningen af 2017 var der næsten 55.000 af slagsen i Tyskland.

https://ditoverblik.dk/vrede-i-tyskland-over-mindreaarige-flygtninge-der-begaar-voksne-forbrydelser/

Der er ikke overraskende mange eksempler på, at 'børnenes' alder er ikke så lidt højere, end den de opgav, da de ankom.
En drabssigtet, der havde sagt, at han var 15 år ved ankomsten i 2015, har efter retsmedicinske undersøgelser vist sig at være ca. 29 !

Når tyskerne bliver vrede nok ... hvad mon så, der sker?

7
Samfund- & Kultur / 'Berigelsen' på Nørrebro: De gramser i skridtet ...
« Dato: November 03, 2018, 10:43:05 am »
Beboere på Sigynsgade, Nørrebro plages af en gruppe 'unge' (= indvandrerdrenge ca. 12-20 år), der udøver hærværk - blandt andet mod lysmaster - cykeltyverier, gaderæs, brænder skraldespande af - og ikke mindst den muslimske specialitet: seksuelle krænkelser af danske kvinder.

"Mange kvinder bliver sexchikaneret på det groveste. Kvinder, der har aften- eller nattevagt og skal til og fra arbejde, bliver passet op af unge mænd, der befamler dem og berører dem de mest følsomme steder", fortæller E. Dahl Pedersen, som er tryghedschef i boligforeningen Bo-Vita.

Berlingske Tidende vil have abonnementspenge, men du kan gratis læse mere her:

https://www.document.dk/2018/11/02/saa-er-de-ikke-laengere-snotunger/

En anonym kvinde fortæller, hvordan hun, når hun står og vil låse sin gadedør op, bliver passet op og gramset i skridtet!
Virkelighedens Nørrebro - så fjernt fra dét Kirstenelisabeth og andre røgslørseksperter herinde forsøger at prakke os på!


8
Fri Debat / Sv: Bugtaleren og dukken
« Dato: November 02, 2018, 04:40:35 pm »
lyjse:
Citér
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Personlighedsspaltning, (også kaldet dissociativ identitetsforstyrrelse) er en dissociativ lidelse, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af to eller flere personligheder, der skiftes om at tage kontrol over et individs adfærd. Derudover forekommer der ofte amnesi (hukommelsestab).

Ja, jeg kom til at tænke på Anklageren/Tigeren engang, DR1 genudsendte en film med den go'e gamle opdager, Columbo. I filmen skulle han afsløre en dygtig bugtaler, men denne led af noget i den stil, som du beskriver, og det betød at dukken mere og mere "ville bestemme". Jo mere bang i låget bugtaleren blev, desto mere skændtes han med dukken. Lyder det ikke bekendt?

Men - som jeg har skrevet før - det er dybt sørgeligt, at én person med disse problemer kan lave så meget ravage på et debatforum, at han til tider fylder næsten det hele (ved hjælp af to "hovedprofiler" og en række mere karikerede som Dommeren, Venstrefløjens Hævner og Genuine Troll.)
Men nu sidder vi gudhjælpemig og beskæftiger os med ham igen!   :ohmy:

Men nu vi er ved det, så tror jeg at 'bugtaleren' er Anklagerens mere rolige side. Selv om han er nedladende og arrogant som sådan, tror jeg han bruger Tiger-profilen til at lufte sine mere ondskabsfulde sider. Det har jeg unægtelig været udsat for! "De to" var oprindelig gode venner, men ligesom i Colombo-filmen har Tigeren skabt sig så tosset, at Anklageren - efter den afsløring i jan. 2017, du nævner - siden har 'skældt ham ud', så det vil noget.

Noget af en psyke, må man sige.

9
Fri Debat / Sv: Når dukken får skældud af bugtaleren!
« Dato: November 02, 2018, 04:00:30 pm »
Tigerklageren:
Citér
Du er dum som en dør.

"Jeg snakker med mig selv,
snakker med mig selv,
taler til mit bedre jeg.
Hysser på mig selv,
tysser på mig selv ..."


 :big_grin:

10
Fri Debat / Sv: Ja, du er et pjat
« Dato: November 02, 2018, 03:52:21 pm »
Anklageren:
Citér
Ifølge den amerikanske forfatning må militæret ikke arrestere civile, så det hele er ikke andet end valgflæsk.
Der går mindst en måned inden flygtninge karavanen når USA, og til den tid er det hele glemt, hvis flygtningene altså når så langt.

Lige nu er flygtninge karavanen lige så langt fra den nærmeste grænse til USA, som der er fra Rom til Kruså.
 - og de går ikke ret hurtigt, da der er kvinder med spædbørn i karavanen - og der er enormt varmt i det sydlige Mexico. Senere skal de vandre gennem ørkenlignende områder.

Det er spin (som du kender så godt fra dig selv).

Det, som jeg skriver er ikke mere spin, end hvad du underholder med året rundt.
Jeg forfægter det synspunkt, at ethvert folk og individ må forsvare det hjemlige territorium. Det kan du ikke lide, og det ved faste D.-d.-brugere godt.
Dit indlæg er en typisk afledningsmanøvre. For disse 'flygtninge'-karavaner, som vi også kender dem i Europa, når på et eller andet tidspunkt frem til den destination, de vil trænge ind i. Og det vil folk, der ønsker at bevare deres fædreland selvfølgelig ikke finde sig i.
Længere er den ikke.

Jeg så godt, at du i en anden tråd skrev, at du "har beskyldt mig for at være spindoktor". Gad vide, hvem det er for? Trump?  :big_grin:

11
Fra medierne / Sv: Fyns Politi får tip om stenkast flere gange om ugen
« Dato: November 02, 2018, 03:18:29 pm »
Politiet har fat i en pige, som man mistænker for flere stenkast. Det var et tip fra en i lokalområdet.
Man må da regne med, at hun bliver sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og helbred, som det plejer at hedde.

12
Fri Debat / Sv: Profiler?
« Dato: November 02, 2018, 03:11:45 pm »
Okay. Det lader vi lige stå, som det er!   :big_grin:  :biggrin:

13
Fri Debat / Betragt stenkast som rifler
« Dato: November 02, 2018, 03:09:20 pm »
Donald Trump, USAs ikke så dårlige præsident, har udtalt om de stenkast, der måske vil komme mod politi og soldater fra 'flygtningekaravanen':
- Betragt stenkast som skud fra rifler!

Der må vel ligge det i det, at politi og soldater skal forsvare den amerikanske grænse, hvis disse potentielle indtrængere (altså forbrydere) forsøger at forcere grænsen med vold. Og i øvrigt at tropperne må skyde.
Ja, hvad ellers?

Jeg tænker, at Trump opfatter USA som amerikanernes hjem, og han går som bekendt ind for, at man må forsvare sit hjem mod indtrængere.
Det er da så simpelt, som det næsten kan være.

Det var da dét, ordentlige danske og svenske politikere burde have sagt for tre år siden, da en lignende karavane nærmede sig vore hjem....

(Men jeg er selvfølgelig godt klar over, hvordan brovtebanden vil prøve at fjerne fokus i denne tråd ved at gøre det til et spørgsmål om, hvorvidt der nu er tale om lille-bitte småsten, grus, mellemstore sten, større sten, XL-str. granitsten osv. osv.
Sligt vil blive 100 % ignoreret, i hvert fald af mig.   :smile1:)

14
Fri Debat / Sv: Det har GuBBi netop ikke
« Dato: November 02, 2018, 02:49:04 pm »
Tigermanden:
Citér
Gubbi har flere gange fortalt jer, at der ikke er nogen beviser for, at jeg skulle være Tigermanden.
F.eks. her:
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5450.msg70731#msg70731
Jeg vil gerne gentage, så alle kan forstå det, at Anklageren ikke er Tigermanden. Det har Gubbi jo også
 selv skrevet.

Nej, det har GuBBi bestemt ikke. Han har skrevet, at han ikke har tekniske beviser for, at det skulle være tilfældet. Det er sgu ikke det samme, sølle pjosk. Morsomt i øvrigt, at du linker til dér, hvor du fik seks måneders karantæne.   :ROFL:

15
Fri Debat / Sv: Jeg taber ikke til nogen herinde, Tiger-pjosk!
« Dato: November 01, 2018, 11:40:44 am »
Anklageren:
Citér
Det er forståeligt, at du har opgivet at duellere på meninger.

Det har jeg jo ikke. Som man har kunnet se hele formiddagen, har jeg også oprettet tråde med rigtige emner. Ikke gas som 'hvorvidt, det er i orden at være efter nogen' ...

Men der bliver altså kedeligt, når du aktiverer de fleste af dine profiler på én gang, Tiger-klager, og bare sidder og 'modsiger dig selv'. Så er det, andre bliver urolige for dig. Lige før var du - foruden Anklageren - som du holder skjult - online som Tigermanden, Genuine Troll (din like-myself-funktion) - og så figurerede der én kaldet 'Forsvareren', som ingen indlæg har skrevet endnu. Hmm, i erindring om Dommeren kan enhver så gætte på, hvem bagmanden kan være ...
 :blum: :big_grin:
Sider: [1] 2 3 ... 122