Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 109
1
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 14, 2018, 12:32:21 pm »
Frederico:
Citér
Det er nu alligevel lidt sjovt at læse Rudi der skriver om stalkere og spam, når nu det er vist, at Herr Rudi selv står bag en masse højreprofiler, som alle sammen skriver ens  :hyper: Ok, jeg kunne måske godt lade tvivlen komme Rudi tilgode, fordi jeg kan jo selvfølgelig ikke vide det med sikkerhed, men det virker godt nok utroligt.

Eksempelvis så skriver Rudi et af sine islamkritiske indlæg, og så lige pludselig kommer Helle på og liker hans indlæg lige to minutter efter, selvom hun ikke har været logget på i måske to tre måneder  :yes: Og så kommer Langgaard-Nielsen lige og giver sit besyv med, selvom han måske ikke har skrevet noget i en hel uge.

Kan I virkelig ikke se, at det er den samme person, der sidder og skriver det samme fra forskellige profiler? Jeg synes egentlig det er lidt synd, fordi Rudi kan godt komme med nogen fornuftige synspunkter, fordi der skal også være en modvægt til sådan nogen som Anklageren og Tigermanden, der bare mener at vi skal tage alle de fremmede, der vil ind. Men Rudi skulle lade være med at bruge flere profiler. Fordi det er helt klart for os der har finessen og som kan læse lidt mellem linjerne, at det er den samme person. Og så skulle han lære at styre sit temperament, så han ikke virker så uligevægtig.

Det er faktisk det, der får mig til at sige, at Rudi-profilerne nok er false flag, fordi det er ikke i højrefløjens egen interesse at sætte sig selv i dårligt lys, som Rudi gør når han truer andre, det er da mere i venstrefløjens interesse, sådan at højrefløjen fremstår som voldspsykopater.

Så det er jo nok AFA eller Redox, der har opfundet Rudi'erne, og så er det folkene fra Danskernes Parti, der har fundet på Tigermanden, så de kan vise frem, hvor forfærdeligt det går, når man ikke er tilstrækkeligt kritisk over for islam.  :blum3:

Nå, det var ikke så mange dage, du kunne holde dig væk. (Sic!)
Jamen så er Din-debats død da sikret. Niveauet de sidste par gange, jeg lige har kigget ind, er det ringeste jeg har set. Jeg så lige, at selveste Anklageren mumlede om at gå i overvejelser om at forlade forummet. For en gangs skyld forstår jeg ham, for han ved godt, at som det er nu er han i fare for at dø af kedsomhed.
Lad mig komme ud i den friske vinterluft!

2
Debat om debatten / Sv: Pas hellere på, lille mjav
« Dato: Februar 08, 2018, 10:05:11 am »
Tigermanden:
Citér
Det er super at se, at der endelig bliver ryddet op i dette nu. Jeg kan godt være behjælpelig med en liste over Rudi-profiler, der skal slettes, så personen bag ikke bare fortsætter sine trusler fra en ny profil, nu hvor J. Langgaard-Nielsen heldigvis er blevet bannet.

Her kommer et par kommentarer fra mig - forummets eneste og til gengæld ægte DerRudi.

Jeg har kun overfladisk, ofte med mange dage imellem, fulgt hurlumhejet her på Din-debat den seneste måned. Det er dog ikke svært at se, at det er blevet værre og værre i retning af en form for ragnarok.

Noget jeg synes er relevant at påpege, er at profilen politisk ukorrekt synes at have fået bildt nogle flere ind, at jeg har skrevet som andre end mig selv. Blandt andet har han kæftet i det uendelige om, at jeg også skrev den nu bannede J. Langgaard-Nielsens indlæg samt en række andre profilers - bare de havde udtrykt lidt enighed med mig eller 'liket' mine indlæg. Det er et gammelt troll-trick, og det genkendes selvfølgelig af rimeligt rutinerede brugere.

Inde i politisk ukorrekts, Tigermandens/Anklagerens/Dommerens konstante beskyldninger mod mig for at være snart sagt alle og enhver undtagen lige dem selv, har ligget dette afsindige vås om, at der eksisterer "Rudi'er" og "Rudi-profiler" (man fornemmer det spirende paranoide!), og til dem, der eventuelt har hang til løgnehistorier som "argumenter" mod debattører, man ikke kan lide, vil jeg råde til at kigge tilbage - nok nemmest ved at klikke på min profil og derefter på "vis indlæg". Der ser man, at jeg siden 30. december i det gamle år, har skrevet to - 2 - indlæg før dette, nemlig den 18/1 om kurderkonen Özlem Cekic og den 31/1, hvor jeg måtte more mig højlydt over, at den Tigermanden som har skrevet herover (citatet) som "Dommeren" havde "anmeldt mig til politiet."
Det har han selvfølgelig ikke. Men han kagler og sukker med jævne mellemrum om den slags. Han, der flere gange har været bannet - faktisk af både Musenfryd og GuBBi, sidste gang var et halvt år!

Til ham vil jeg blot replicere: Pas du lidt på! Du sidder vist ikke så sikkert i sadlen, og hjælpemoderator er du stadig ikke blevet.   :big_grin:  :sarcastic:

3
Dommeren:
Citér
Jeg har anmeldt Rudi til politiet på baggrund af den besked, og det kan man gøre anonymt lige her: https://www.politi.dk/Nordjylland/da/hjalppolitiet/tipogbemarkninger/

Hå hå hå hå! Så du har anmeldt mig, Rudi, til politiet, selv om jeg indtil dette øjeblik kun har skrevet noget på Din-debat 1 gang siden sidste år. Det var noget om min "gode veninde" Kurderkonen (Özlem Cekic.)
Oh, hvem der kunne høre, hvad du vil fortælle de sagesløse betjente - og se deres ansigter, når du er færdig....  :big_grin:  :dance3:  :JC-hysterical:

Kagler, jeg indrømmer, at du altid er god for en griner, lige meget hvad du kalder dig.
Jeg kan se, der er en anden, der hentyder til det - så lad os bare mindes dengang du (iklædt tigerskind) forsøgte at få indkredset mig ved at skrive, at du ville på ferie i Vendsyssel, prøvede om du kunne få nogen til at opgive mit rigtige navn og adresse. Det var tider, hva' sølle blæwermås?   :ROFL:

4
Samfund- & Kultur / Kurderkonen fik besked i Fredericia
« Dato: Januar 18, 2018, 03:54:38 pm »
"Özlem Cekic fremstiller sig selv som brobygger, men er i virkeligheden islams talerør og shariaforkæmper. Danskerne skal ifølge hende acceptere, at islam er en del af Danmark, det er den ikke.
Islam er en fremmed og tilbagestående kultur, der håndhæver bestialske love og principper. Islam har ingen plads i et moderne samfund. De der tror, at islam kan reformeres er naive, og de der forsøger på dialog med islam, har overhovedet ingen kontakt med virkeligheden. Der skal ikke gives plads og tid til personer som Özlem Cekic!"


Sådan står der i en folder, der blev uddelt i Fredericia i går af aktivister fra SIAD og det civile vagtværn, "Brotherhood of Asgård".

Da kurderkonen ankom i en taxa, sprang SIADs formand, Anders Gravers hen til bilen og råbte, så højt, han kunne:
"Islamiske børnemishandler!"

Desværre må man tilføje, at den ubehagelige shariaforkæmper var inviteret til at udbrede sine sorte budskaber af indremissionske kredse, altså folk der har ben indenfor i folkekirken.
Det er virkelig skidt!

SIAD lover i denne artikel  fra sin hjemmeside, at man i lighed med i går vil forsøge at være til stede, hver gang Özlem Cekic fører sin perverse lovreligion ind i danske kirker af bagdøren ved hjælp af håndlangeres invitationer.

https://siaddk.wordpress.com/2018/01/18/aktion-mod-ozlem-cekic-og-baggrund-derfor/


5
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg tænker på det rent nationale
« Dato: December 30, 2017, 05:49:34 pm »
Anklageren:
Citér
Jeg har fået fornemmesen af, at du ville have foretrukket, at Tyskland havde vundet krigen for at redde russerne fra kommunismen - og at Danmarks befrielse fra nazisterne kommer i 2. række.
Jeg kan godt prøve at finde de steder, som har givet mig den fornemmelse, hvis du skulle have glemt det.

Find og skriv endelig, bette pjok. Skriv 15.169 gange.
Du har altså bare ingen garanti for, at der er nogen, der læser det....  :bad:

6
Politik / Sv: politisk ukorrekts sørgelige fald
« Dato: December 30, 2017, 05:40:57 pm »
Utroligt, at der er nogen der stadig tror på at Tigermanden er ægte. Han er da 100% en troll. Det blev i øvrigt afsløret tydeligt, at han kom til at afsløre sig selv som værende den samme, der står bag Albert Johansen...

Var det ikke på SOL-debat i svundne dage? Hvordan mon det kan være, at du ikke hentyder til, da Anklogeren kom til at afsløre sig som Tigermanden??? Ville det ikke have været nok så nærliggende? Det skete i januar i år....

ENGANG virkede du rimelig skarpsindig, politisk ukorrekt. Engang.

Som nu her:   
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4378.msg65512#msg65512

eller her:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4378.msg65473#msg65473

ja, sandelig også her:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5165.msg65368#msg65368

og endelig den mest kendte:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5128.msg64614#msg64614

Men du valgte at støtte Løgnens Brovtere. Tror aldrig, jeg bliver i stand til at fatte hvorfor...Mon du blev truet?

For mig viste du dig som et sølle menneske.   :blush:


7
Samfund- & Kultur / At være dansk - eller ikke
« Dato: December 30, 2017, 02:39:27 pm »
Som D.-d. tager sig ud (!) regner jeg med, at jeg er ved at være færdig med siden. Der er dog en sag, som jeg synes, jeg vil tage op endnu engang - nok ikke overraskende for de, der tidligere har læst mine indlæg, drejer det sig om det danske eller danskheden.
- - -

Jeg er - til min forbavselse - ofte blevet spurgt, hvad jeg forstår ved at være dansk. Altså de sidste 20-25 år. Ikke i mine helt unge dage i 1970'erne; da spurgte man ikke om sådan noget. Det var folk ikke i tvivl om.

Men at være dansk - ja, det er da så såre ligetil - at være dansker, dvs. at være barn af Danmarks historie, af det danske sprog, af det danske folks liv og levnedløb. Man fødes til at være dansk, for danskhed er et eksistensvilkår, en frugt af fødsel og historie.

Det er ikke noget man selv finder på. For kærlighed til det land, man nu engang er født i, er ingen "-isme", ingen ideologi eller tro på "rettigheder."
At være dansk (eller for tyskeren tysk, for nordmanden norsk etc.) kan sammenlignes med at være barn af sine forældre/sin slægt. Man vælger jo ikke selv sine forældre eller det sprog, man taler som modersmål. Vælger ikke selv sit sted eller tid.

Måske er det enkle i disse kendsgerninger dét, der gør det så svært for tilhængere af "-ismer" og ideologier af fatte det.
Socialismens og "humanismen"s frasemagere svarer - hvis de bliver spurgt om danskheden - at " øøøh, det er noget med tolerance, næstekærlighed og demokrati og det, der står i grundloven." Og på et eller andet tidspunkt, når deres stemmer som regel begynder at blive underligt slørede eller grødede, påberåber de sig "menneskerettighederne."

Disse abstrakte "rettigheder" (uden nogen lov bag) vil de nemlig gerne have skrevet ind i Danmarks Riges Grundlov af 1849 og for dens sags skyld i straffeloven. For deres hede drøm er jo at rive mennesket løs fra dets givne historie og skabe en ny verdensorden under disse "rettigheder"s tyranni.

Det var også den sædvanlige nedgøring af det at være dansk, der gjorde at et dommerpanel med Bertel Haarder og Berlingske Tidendes chefredaktør i spidsen for nogle uger siden kårede en kvindelig afghansk fodboldspiller som "Årets dansker 2017" !
Pigen - Nadia Nadim hedder hun vist - er mig så inderligt ligegyldig, men jeg husker dog, at hun i foråret udtalte sig til de savlende medier om, at hun var ved at føle sig "mindre dansk". Fordi hun mener, der er "en ny danskhed", der dominerer i disse år, hvor folk med anden etnisk baggrund bliver talt dårligt om osv.

Årets "dansker" er født i Herat i Afghanistan den 2/1 1988, og Dansk Boldspil-Union gav hende (karakteristisk) særbehandling, da hun fik dispensation til at spille for det danske landshold. Hun opfyldte nemlig ikke FIFAs krav om fem års statsborgerskab efter det fyldte 18. år.

Dommerpanelet begrundede kåringen med, at "hun er et menneske og en personlighed, som vores fælles Danmark har brug for."   :bad:

Danskheden, som før var det medfødte, naturlige for en dansker, blev lagt for had fra sidste halvdel af 1980'erne. Naturligvis.
Nu skulle masseindvandringen lempes igennem uden alt for meget ballade, så der blev igangsat en kampagne gående ud på, at "en fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu", og at modstandere af denne masseindvandring, navnlig af muhammedanere, var "racister" og "nationalister."

Alt kan bruges - også i dag, hvor et panel af væmmeligbo-sindede kendisser gjorde brug af en afghansk fodboldpige, som havde sagt alle de rigtige ting, til at tryne dem, der holder på, at det at være dansk ikke er en smagssag men en hjertesag.
 

8
Fri Debat / Undlad at bruge ordet 'islamofob'
« Dato: December 24, 2017, 01:54:20 pm »
Hvad er 'ISLAMOFOBI'  for et begreb?

Da det stadig ses i den danske debat rundt omkring, kan der nok være grund til at sige et par ord om det. Ellers kunne det ende med, at det - i det mindste for en periode - blev anvendt lige så hyppigt og meningsløst som racisme blev det. Indtil tilstrækkeligt mange trak på skuldrene af skrigeriet.
Dem, der bruger ordet 'islamofobi' i dag, er jo stort set de samme typer, der kunne se 'racister' bag hveranden busk for 20 år siden.

Jeg har læst flere udlægninger af, hvordan ordet opstod.
Franske forfattere har skrevet, at det oprindelig blev taget i anvendelse af muslimerne selv, nemlig til at smæde kvindelige forfattere, som opfordrede islams kvinder til at stoppe med at bruge slør. Andre har ment, at det opstod i England i forbindelse med al turbulensen omkring Salman Rushdies islam-kritiske bøger.

Uanset hvor og hvordan - 'islamofob/islamofobi' bruges på samme måde som racist og det, man kalder at 'trække Hitler- eller nazistkortet', i den offentlige debat. Det er således en slags fælde islams tilhængere + håndlangere (som oftest er venstreorienterede) har lagt ud for at prøve at forhindre kritik af den lovreligion/ideologi, islam er.

Den franske filosof Pascal Bruckner sagde:
"Islamofobi er et meningsløst begreb - det betyder ingenting, måske udover 'frygt for islam', hvilket ikke virker totalt ubegrundet i vores samtid."

Muslimernes og deres medløberes mening med at lancere ordet er ganske tydelig: Det skal stoppe enhver kritik af islam, bliver en slags diagnose, hvor de læner sig tilbage og siger "ja, det tror du nok selv, du mener, men du lider af 'islamofobi.'  Puff, så har man sat det velkendte stempel i panden på modparten og vedtaget med sig selv, at vedkommende er "syg".

Da nonsensbegrebet nåede til Danmark, var det naturligvis også guf for de "rigtige" kronikører på Politiken og i P1s "debat-udsendelser".
Der er jo ikke noget som at kunne sygeliggøre og udgrænse kritikere og erklære dem ude af det gode selskab. "Ikke stuerene."

Jeg mener, at det bedste vi kan gøre er helt at undlade at bruge ordet. Det kunne opfattes som en accept.

Erhvervsmanden og debattøren Asger Aamund skrev (1/12 2017) i Berlingske en rigtig god kronik, som jeg desværre ikke kan linke til, da den "er forbeholdt abonnenter".
Aamund skriver rent ud, at 'islamofobi' ikke eksisterer i virkeligheden, men er et spøgelsesbegreb som er skabt for at gøre kritikere angste. Angste for at blive stemplet som 'islamofober', så de - som f.eks. i England - pålægger sig selv en uhyggelig tavshed i "grooming-skandalen", hvor flere tusinde mindreårige piger blev groft seksuelt misbrugt i årevis af en gruppe pakistanske muslimer.

Lad være med at rende efter de radikale/røde modefænomener. Blæs på, om de kalder jer racister, fascister eller 117 andre -ismer. Eller 'islamofober.'
Det er jo bare deres sædvanlige øregas. Der er ikke noget, der hedder 'islamofobi', for vi, der forstår blodideologien islams dødsensfarlige væsen, er jo sunde og raske. Det er ikke os, der er syge.   :smile1:

En god dansk jul med masser af svinekam ønskes alle, som fortjener det  ~
Rudi.


 :santa2:


 

9
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 07:53:27 pm »
Carlo:
Citér
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gb.html
Nye CIA tal. 6,4 % muslimer i Gabon.

Den "nye" undersøgelse er fra 2012, som det er nævnt sidst i linjen med religioner.   :on_the_quiet2:

10
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 04:04:01 pm »
Venstrefløjens Hævner:
Citér
Hvad skyldes dog opstandelsen?

"Brovtebanden på spanden!"

Hå hå hå hå, sjovt - og patetisk - at gense "hævneren", nu med et af Lummer-Carlos yndlingsudtryk!!

Glemte han ikke "hva' raaaager det os?" og "tak for kaffe" ?    :sarcastic_hand: :dance3:

11
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 03:58:52 pm »
Debatsvinet:
Citér
Det er da muligt der er langt imellem de nævnte steder, meen islam er samme lede surdej lige meget hvor du befinder dig.

Rigtigt. Men du kan også se, at tråden søges kørt ud i nonsensland: Dels ignoreres det, at ofrene for knivstikkeriet er danske, dels ignoreres det, at den muslimske knivstikkersatan er fra Nigeria (hvor mindst 50 % er muslimer). Du har nemlig ret i, at det er ret sekundært, at overfaldet lige skete i Gabon.

Hovedet koldt. For den islamapologetiske bande er - som det ses - ret sekterisk i sine debatmetoder, når der ellers ikke er noget at "rafle om". En muslimsk mand stikker to af Lummer-Carlos landsmænd fra gamle Danmark ned. Andet er det ikke. Alle de idiotiske søforklaringer, kan vi som altid bare springe over.12
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 11:54:56 am »
Jeg føler mig overbevist om, at BTs artikel er fra i går - der står i hvert fald den 16. december 2017 på min skærm!

Men lidt mistænkeliggørelsespladder er selvfølgelig ikke at foragte, når man så frygtelig nødig kommenterer selve indholdet: At en muslimsk knivstikker har såret to landsmænd med kniv.... :bad:

Iøvrigt vil jeg nok mene, at knivangrebet ville være lige slemt, hvis det var sket en uge før eller i næste uge. Mon ikke?

13
Politik / Sv: Er denne kommentar om socialdemokraterne rigtig eller forkert?
« Dato: December 17, 2017, 11:48:31 am »
anti-rød.:
Citér
Jeg ved så meget at fagbevægelsen var imod import af fremmedarbejdere, men blev trynet af socialdemokratiet.

Du har nok fat i noget der, når man går langt nok tilbage, dvs. til sidst i 1960'erne. Mener også at have læst et sted, at SFs gamle høvding Aksel Larsen var alt andet end begejstret for de første "fremmedarbejdere".

Søren Krarup, vel sagtens Danmarks første masseindvandrings-modstander i skrift og tale, har følgende med i sin erindringsbog "I min levetid - 60 års Danmarkshistorie" (Kbh. 1998), idet han daterer sit første indlæg om sagen til Jyllands-Posten, 26. september 1975:

"Forhistorien var en affære ved Brøndby Strand, hvor der boede en mængde fremmedarbejdere. Disse var i 60'erne blevet indkaldt af det danske erhvervsliv, da det var mangel på arbejdskraft i Danmark, men de var kommet herop på kontrakter, der forpligtede dem til at rejse hjem igen, når kontrakten udløb. Dette skete i 1972. Men da gjorde arbejdsminister Erling Dinesen og især den daværende formand for SID Anker Jørgensen fremmedarbejderne til indvandrere, hvorved - kan man sige - det egentlige syndefald fandt sted, idet Danmark dermed fik en "indvandrerpolitik". Hvorfor? Jeg har ikke kunnet få en forklaring af de skyldige, men er ikke i tvivl om, at det er en humanistisk ideologi, der har ligget bag Anker Jørgensens handling. Han har utvivlsomt syntes, at det var "synd" for tyrkerne, at de skulle vende tilbage til Tyrkiet - og har i sin overfladiskhed ikke et øjeblik betænkt, at det kunne ende med at blive synd for danskerne..."

Den første arbejderaktion imod importen af fremmedarbejdere (mest fra ex-Jugoslavien og Tyrkiet), jeg har hørt om, er helt tilbage i februar 1966, hvor et af landets største bilværksteder, Skandinavisk Motor Compagni på Østerbro i København, blev ramt af strejke med kravet "udlændinge ud", fordi tre danske mekanikere blev fyret!
Men året efter var der også avisartikler om arbejdere, der klagede: "Udenlandske arbejdere truer vor eksistens."

(læs gerne P. Neerup Buhl: Kampen mod grænserne, bind I, s. 10-15 "Problemet skabes." DDF 1998.)

Der kan vist ikke herske tvivl om, at Socialdemokratiets ledere bankede fagforeningsfolk på plads med en mængde sirupsdryppende lirum-larum, og disse fagforeningsfolk ville jo ganske ofte gerne selv være noget ved musikken - eller politikken.

14
Fra mig til dig / Sv: Her sker ikke en ski´ efterhånden ...
« Dato: December 17, 2017, 11:06:39 am »
...nej, det har du ret i, Debatsvinet. Man kan såmænd sagtens holde sig væk herfra to-tre uger, uden at der er sket noget videre.

En pause fra Anklager-Carlo-klubbens personchikane og frastødende kvindemobning er vel ligefrem en nødvendighed med mellemrum, hvad mener du?   :ohmy:

15
Samfund- & Kultur / To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 10:58:21 am »
To danske mænd er blevet såret ved et islamisk knivangreb i Gabons hovedstad Libreville.

En 53-årig gerningsmand med nigeriansk baggrund er anholdt. Han har forklaret, at hans angreb var en gengældelse for "det amerikanske angreb mod muslimer og USAs anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad."
Nigerianeren råbte naturligvis 'allahu akbar', da han angreb de to danskere.

https://www.bt.dk/udland/to-danskere-saaret-i-angreb-i-udlandet-gerningsmand-raabte-allahu-akbar

Vi skal således være klar over, at hvis én af os bliver stukket ned - eventuelt dræbt - en af dagene i Odense, Randers eller Hjørring, så er det vores egen skyld. Det er jo fordi, vi tilhører den samme kulturkreds af "vantro" som den amerikanske præsident!

Hvordan er det nu? - islam har ikke erklæret os krig??
 

Sider: [1] 2 3 ... 109