Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 108
1
Mandehørmen / Sv: Landboen og Carlo bør nok mødes
« Dato: I dag ved 01:30:14 pm »
Landboen, du er pinlig ud over alle grænser.

Vedrørende Lummer-Carlo, så har jeg tidligere givet min mening til kende og offentliggjort en ufuldstændig link-liste over hans mange svinske bemærkninger. F.eks. her:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4447.msg53216#msg53216

Hvis ikke Lummer-Carlo havde fået lov til (af administrator, for sådan er det jo) at tilsvine en god debattør som Åse Dane, havde vi haft hende endnu her på DD, det er jeg ret sikker på. Hans stalking har også været rettet mod profilerne Tinglev og Front Helle.
Sådan har han gået 'Brovterne's uhumske ærinde gang på gang:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4325.msg50914#msg50914

Hvordan kan det iøvrigt være, at denne klamme person har kunnet anvende DD som sin private dating-side? Er det i orden ifølge DDs regler?

Hvad mener I andre om dette:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5186.msg65819#msg65819

Møgsvinet Carlo er den værste pestilens herinde, fordi han chikanerer på to måder. 1. Forstyrrer og irriterer (bevidst) ved at bryde ind i etablerede debat-tråde med sit bavl, herunder kvindestalking. 2. Afsporer seriøs debat, som ikke interesserer ham.

Og det værste er næsten, at idioter som politisk ukorrekt og Landkoen bakker ham op ved at skrive, at det da "bare er humor" (!), det Carlo skriver, eller at det er os nationalsindede, der bare "ikke fatter Carlos måde at agere på" (!!)

Landboen, spring ud i det. Kontakt Carlo og aftal noget med ham med en huggeblok eller et stille afsides liggende motel!   :bad:
Og husk nu, Landko, at han har sympati for voldtægt og at han er allermest interesseret i gifte kvinder.

2
Som den retskrivnings-tro mand jeg er, havde jeg i linket skrevet "skjult kamera". Men af ukendte årsager havde en person på Newspeek skrevet "skult" - og så har man jo at rette sig efter det og gentage fejlen. (Er rettet i mit oplæg nu.)
Og du kan se videoen uden reptilians!   :big_grin:

3
Politik / Sv: Der kommer sandheder for dagen
« Dato: December 10, 2017, 10:04:20 am »
El_Nino:
Citér
Har du da ikke været her under andre navne, som carlo skriver?. :girl_cray: :girl_cray2: :fear:

El_Nino, du er alt, alt for god en mand til at deltage i Carlo Klams flerårige stalking/personforfølgelse af kvindelige debattører. Bedre at ignorere hans savl og bavl.   :smile1:

4
Fra medierne / Irakiske "flygtninge" afsløret: Tager på ferie i hjemlandet
« Dato: December 10, 2017, 09:56:08 am »
Et klip fra filmen "Killing Europe", optaget i Danmark, viser hvordan rejsebureauer har travlt med at sende irakiske "flygtninge" på ferie i Irak.

https://newspeek.info/skult-kamera-afsloerer-massevis-af-irakiske-flygtninge-paa-ferie-i-hjemlandet/

De tager til nytårsfester og på sommerferie i det land, de påstår at være "flygtet" fra.

Ikke at der er noget nyt ved denne adfærd, men skjult kamera kan være en god dokumentation. Lad os håbe, at sådanne videoer kan bruges, når der skal sættes hjemsendelsespolitik i gang.

5
Fri Debat / Brandbombe kastet mod synagoge i Göteborg
« Dato: December 10, 2017, 09:45:24 am »
En brandbombe blev i aftes (9. dec.) smidt mod en synagoge i Göteborg.
Der var fest for nogle jødiske børn og unge i et forsamlingshus, der ligger ved siden af synagogen, og ifølge SVT var det "maskerede unge", der kastede brandbomben.

https://24nyt.dk/video-brandbombe-kastet-synagoge-fest-joediske-boern-afbrudt/

"De maskerede unge" var forinden deltagere i en muslimsk demonstration mod USAs beslutning om at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad.

Aftenen før lød råbet "Skyd jøderne!" i Malmøs gader.
Jo, det skal nok komme til at gå hårdt til i gamle Sverige - som forventet!

6
Debat om debatten / Sv: Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 19, 2017, 01:17:44 pm »
genuine Troll:
Citér
Måske har Rudi et problem med kloark rotter,?   :girl_smile:
Tilkald dog skadedyrsbekæmpelsen, :girl_prepare_fish:

Nej, jeg har heldigvis ingen problemer haft med skadedyr her på bopælen. Det er på Din-debat bekæmpelsen må intensiveres!

Og så alt det flade bavl, A/S Brovtebladder udsender  :no:
Så snart nogle af os "gi'r dem en smule med skulderen", hyler og piber de, særlig 'Ankagleren' og hans fine tone, ha ha ha ha!
Og Lummer-Carlos ofte gentagede "hvad gælder ophidselsen?"
 
Det forholder sig sådan, at brovterne virkelig tror, at vi nationalsindede sidder og raser og fråder ved computerne. Gas. Det er deres forestillinger om, hvordan vi er. Det er noget helt andet.
Kan nogen huske, hvem det er der har en forkærlighed for at skrive med (kæmpe) stort?

Deres niveau understreges iøvrigt af, at da jeg skrev et svar højere oppe i denne tråd, var brovte-trioen Anklageren-Carlo-Tigermanden der omgående med likes til mig! Ømt, ikke?     :baby:   :bad: 

7
Politik / Sv: Angående at digte frit om "helten" Glistrup
« Dato: November 18, 2017, 07:32:32 pm »
Hjerter ES:
Citér
Må jeg spørge:
Er der nogen her på Din-debat, der har nogle personlige erindringer om Mogens Glistrup?
Jeg har jo kun mindet fra en tv-udsendelse om en for mig at se fysisk svag, lidt senil gammel mand, der tussede rundt i sit hjem og skrev små papirlapper om noget han ville huske at skrive om (på skrivemaskine). Det virkede trist.

Men han må vel nok have været sej engang. Nogen der har hørt ham tale på møder? Der Rudi ? - man kunne godt tro, du har
haft oplevelsen.  :rolleyes:

Tak fordi du spørger 'Der Alte' her  :wink:

Jo, jeg var tilhører ved et par møder med Glistrup som taler (men ikke ene-taler.) Begge fandt sted længe før Glistrup og alle vi andre opdagede muhammedaner-faren.
Det første var et med politikere fra snart sagt alle partier, men det var ikke i en valgkamp. Så vidt jeg husker, var det i 1974, og Glistrup var bestemt højt oppe. Det blev afholdt i Vrå-hallen, og der var meget tale om byens slagteri, som var i fare for at lukke. Blandt de andre i panelet var Ib Christensen (Retsforb.), Gert Petersen (SF) og en meget ung Svend Auken (S) med masser af hår på hovedet.

Anden gang var næsten sjovere. Det var i efteråret 1976 i Vejgaard-hallen i Aalborg. Det var Frp. i Aalborg, der havde arrangeret en duel, og som duellanten havde man - af alle mennesker - inviteret DKPs formand, Knud Jespersen.
Jespersen, som var på hjemmebane - opvokset i Aalborg og tidligere fagforeningsleder i byen), var i topform og kunne som sådan virke charmerende og vittig. (Da Glistrup kom lidt for sent, rejste KJ sig og efterlyste ham med ordene "er der nogen, der er stødt på en røget bornholmer?")

Nu er det godt 40 år siden, så jeg vil ikke kunne sige, hvem der "vandt duellen", blot husker jeg det møde virkelig tydeligt den dag i dag. Der var en fantastisk stemning med nogenlunde lige mange tilhørere fra begge partier - og en hel del som mig, der ikke følte trang til at stemme på nogen af dem.
Èn ting husker jeg, gjorde et vældigt indtryk på mig. Det var da Glistrup viste sig som EF-tilhænger; det var hans egne tilhængere i salen kede af, for de var tydeligvis modstandere.

8
Politik / Sv: Og nu de historiske kendsgerninger
« Dato: November 18, 2017, 05:38:37 pm »
Mogens Glistrup blev prøveløsladt fra Horserød Statsfængsel den 11. marts 1985 og holdt øjeblikkelig en brandtale, hvor han ganske vist kort nævner modstanden mod indkomstskat, men hvor - som de fleste på min alder også husker det - det tydeligt drejede sig om at hamre det nye budskab fast:

Danmark muhammedanerfrit!

Min mening er, at Fremskridtspartiet der omkring blev et andet parti.
I 70'erne havde man - inklusive Glistrup - mest talt om indkomstskat, bureaukrati ("papirnusseri"), offentlige besparelser og anti-statsstøtte til kunst ("rindalisme").
Ved enkelte lejligheder havde Glistrup selv udtalt sig markant om indvandring, bl.a. i forbindelse med partifællen A. Th. Riemanns offentlige udtalelser om, at "fremmedarbejdere formerer sig som rotter", hvor Glistrup i bladet Danske Tidende ikke tog afstand fra Riemann (1979), men det medførte kun afstandstagen fra mange andre fremskridtsparti-medlemmer, og var medvirkende til partiets evige splid mellem "zlappere" og "ztrammere."

Den første, som offentligt udtrykte stor bekymring ved indvandringen, var mig bekendt Søren Krarup. Han skrev i begyndelsen af 80'erne flere kronikker, hvor han advarede: "Danmark er ikke noget indvandrerland." Men det var først, da Udlændingeloven af 1983 begyndte at virke, at der kom flere på banen med advarsler, herunder Glistrup, som i Horserød havde sat sig godt ind i, hvad muhammedanisme er. Man kan sige, at derfra blev det hans altoverskyggende emne. Livet ud. (Han døde sommeren 2008.)

Desværre har jeg mødt en forfærdelig masse unge, der i fuldt alvor tror, at Mogens Glistrup slog sig op på indvandrings- og islammodstand og kom i folketinget på det (i 1973!). Det er sørgeligt at høre på en sådan historieforfalskning, og det bliver ikke bedre, når jeg hører folk i en mere moden alder viderebringe vrøvlet på fjernsyn.
Jeg vil nødigt give Anklageren ret i noget, men det er sandt at der i de senere år (måske i særlig grad på internettet) er bygget en myte op om Mogens Glistrup som "Danmarks første advarer mod masseindvandringen og islamiseringen." Det har intet på sig.

Ingen, absolut IN-GEN talte ved Fremskridtspartiets gennembrud i 1973 (ja, jeg var tilstede, 21 år) om muhammedanere! Hvorfor i alverden skulle de dog også have gjort det? Der var jo næsten ingen af dem i Danmark, og det troede vi ikke, der ville komme. Heller ikke Mogens Glistrup.

Men hans indsats fra 1985 har jeg stor respekt for. For han var med til at sætte emnet på dagsordenen med de evner og den slagkraft han nu havde.

9
Debat om debatten / Sv: Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 18, 2017, 11:06:58 am »
Carlo:
Citér
Jeg plejer da også at like Langgårds indlæg, når han rigtigt hidser sig op.

Jaaa, og så føler du dig sikkert som en stur, stur martyr, ikke?   :bad:

Jeg synes da ikke, Langgaard har det med at hidse sig op. Det er formentlig en fælles ønskekoncert hos Anklageren og dig...
Klart at han skiver, hvad han mener om dig - men det er da ikke at hidse sig op. Det er ærlig snak. Jeg for eksempel, synes da også, at du er en ualmindelig usympatisk, klam slamrotte af de store og skidne!

(Husk nu "tak for kaffe" og at give mig en idiotisk like, narrehat!   :tease:)

10
Debat om debatten / Sv: Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 18, 2017, 10:56:15 am »
Lunavecchia:
Citér
Det er godt nok synd for dig, at du skal ødelægge din nattesøvn med alle disse falske "likes" fra fjenden.

 :big_grin:   :cool:  Hold da kææææft, en bette Landboen-wannabe!

Lunavecchia, én ting ved vi begge: Om jeg 'søger andre græsgange' har du lige så meget med at gøre som min nabos stikkelsbærbusk.

Som om Carlos pjat rager mig! Hvis det var et problem for mig, havde jeg nok skrevet om Carlos og joJos disrespekt for Din-debats like-system på en anderledes måde, mon ikke?
Det faldt mig blot ind at nævne 'fænomenet', hvis det var ved at brede sig - for hvilken mening har det med sådanne likes, hvis en del af dem kommer fra nogen, der hader den like-tildelte?

Men skip it. Jeg fortryder nærmest, at jeg skrev det, efter at have set, hvad det afstedkom.

Lunavecchias Landboen-efterligning var dog sjov, rigtig sjov. Der manglede bare "Smut Grønært!"    :baby:   :JC-hysterical:

Ovennævnte fortæller imidlertid endnu engang noget, vi måske somme tider glemmer: Vi kender ikke en skid til hinanden, vi der skriver på DD. Jeg oplever det gang på gang, specielt når Tigermand/Anklageren og her Lunavecchia tror, at "jeg ligger søvnløs om natten" over noget, de har skrevet. Mon det er noget de ønsker eller et resultat af deres stereotype måde at se modstandere på?
11
Debat om debatten / Sv: Ha ha!
« Dato: November 17, 2017, 10:14:29 pm »
Anklageren:
Citér
Jeg kan godt lide de frie tøjler, for er der nogen som lyver eller er fyldt med had til en befolkningsgruppe, så vil jeg have lov til at skrive det - men jeg vil gerne vide, om grænsen sættes ved injurier som "iskold psykopat" på Din-Debat?

Det lader ikke til at være tilfældet, og det er bare rart at vide, hvad vi må.

Bare Anklagerens overskrift: "Det var ikke meningen, I skulle forsvare jer."   :dance3:   :JC-hysterical:
Nej, det er vi klar over!!

Men hvor var det berigende, at se Anklagerens lange indlæg, hvor han for første gang kommenterede det, vi fremlagde om hans ondskabsfulde oplæg mod J. Langgaard-Nielsen. Og kommentarerne til, hvorfor han løbende kalder moddebattører for dumme, løgnere, tosser og uegnede til demokratiet....

Æh, nåh nej, det ser jeg nu, at han "glemte".   :on_the_quiet2:

Jeg slutter også min deltagelse i tråden her. Anklageren vil bestemme, hvad vi andre må skrive, mens han selv og 'loge-brødre' som Carlo, homofaber og joJO må skrive lige, hvad det passer dem. Og så er den vel ikke længere - sådan var det også i november 2016 og 2015!
12
Debat om debatten / Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 17, 2017, 04:42:42 pm »
Mens jeg er her.

Jeg har villet gøre opmærksom det et stykke tid, men glemte det så for den virkelige debat:

For mit vedkommende kan I ikke regne med 'like'-antallet længere, så egentlig har jeg lyst til at bede GuBBi om helt at holde mig ude af det like-system.
Der er nemlig sket det, at personen Carlo, hvem jeg jo fra tid til anden har "pandet nogle verbale boksestød", har fundet ud af, hvordan han helt kan kaste grus i like-systemet. Han har simpelthen givet mig en masse likes, især når jeg har hængt ham op på snoren.

Andet skal der ikke til - så kan Tigermanden og politisk ukorrekt efter nogen tid skrive herinde, at "Rudis antal likes er unaturligt højt!"

Jeg ved ikke, om andre har oplevet lignende, men i hvert fald: For mit vedkommende er systemet ligegyldigt med disse falske likes "fra fjenden".

13
Debat om debatten / Sv: Velkommen til din-debat.dk
« Dato: November 17, 2017, 04:27:23 pm »
Anklageren:
Citér
Det er den grænse, jeg efterlyser.

Ak ja, den stakkels lille forfulgte uskyldige dreng fra Grønland.   :big_grin:

Hans egentlige problem er:
Han kan ikke komme til at sidde og totaldominere et debatforum i Danmark som en slags irettesættende overdegn, så længe typer der giver ham råt for usødet bruger det pågældende forum.
Så bliver han vred og efterlyser "retfærdighed", og vel også gerne lidt medlidenhed.

Og rooooder med nye og gamle citater fra hans fjender.

Hvis nu en læser, der virkelig går op i dette her vil se noget interessant, så klikker han ind på Anklagerens profil, klikker igen på "vis indlæg". Så drejer det sig bare om at holde øje med Anklagerens underoverskrifter - altså de overskrifter, som han selv giver sine svar inde i trådene, ikke trådens hovedoverskrift, som den står på Din-debats forside. Så fremstår et mere sandt billede af den lille forfulgte uskyldighed, I promise you....

Et tilfældigt udvalg:

" Goddag mand, Økseskaft!
Det er totalt vrøvl!
Alle de tapre kyllingehøge på Din Debat
Du virker da lidt skør
Hvorfor passer du ikke bare dine kameler?
Uvidenhed er ingen undskyldning
Du vrøvler, Phil!
Du vrøvler som sædvanlig
Bla bla bla
Det rager ikke dig, Rollo
Sennels er paranoid
Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves
Albert og Phil er løgnere
Du vrøvler
Slangetunge
Kniber det med at læse?
Vrøvl!
Det betyder ellers, at du lyver
Det er direkte løgn
Det er ringe debatstil
Nu lyver du igen
Du virker ikke for kvik
Du vrøvler igen, Anti-rød
Du er sandelig en viking
Hvor løgnagtigt!
Uvidenhed kender ingen grænser
Er han arisk nok?
Du lyder som en tosse
Volapyk
Du er altså ikke for kvik, DerRudi
Du bør ikke skrive i et åbent forum
Den fattede du heller ikke
Du hører ikke ret godt hjemme i et demokrati
Det grænser til dumhed
Det er da dig, der har en syg tankegang
Du er fuld af løgn  "


Osv. Osv. Samlet over en ret kort periode (jeg kan naturligvis datere samtlige, hvis nogen ønsker det.)
Ret ensformigt, næsten maskinmæssigt faktisk. En ensom mand, der opfatter sig selv som omgivet af løgnere, der slet ikke hører hjemme i et demokrati. På et vist tidspunkt følte han sig så forfulgt, at han skrev et helt oplæg om, at Din-debat var kapret af en national bande! Tsch tsch!

Nu vil han så atter forsøge at rejse en storm af forargelse mod J. Langgaard-Nielsen - og formoder jeg, også mig.
Da Langgaard var relativt ny på DD, skrev Anklageren et langt OP, som hvis man bare så overskriften virkede som om, det kunne være om hvem som helst, der burde have hjælp. Psykiatrisk forstås.)
Når man kom lidt ned i det, viste det sig imidlertid at det i virkeligheden var en lang tilsvining af Langgaard, med "blomster" som at han var "formørket", syg både i sindet og fysisk og som følge deraf ikke behandlede sin familie godt.... det er vistnok det mest ondskabsfulde, jeg har set fra den side.

Men Langgaard tog det pænt og fattet. Jeg har imidlertid stor forståelse for den foragt han siden har følt overfor - den uskyldsrene Anklager!

Lummer-Carlo er en lidt anden type. Ham gider jeg ikke at kommentere i dag. 

14
Debat om debatten / Sv: Hold dig nu til sandheden
« Dato: November 14, 2017, 05:32:18 pm »
Anklageren:
Citér
Man skider ikke i egen rede - og alle kan selv dømme om, hvem Tigermanden skader.
Hmmm - nu er du selvfølgelig fløjet langt bort. Men ellers falder der da en del møg oppe fra nordvest!

Citér
Tigermanden: "Jeg tror nu ikke, at der kommer borgerkrige i Europa på grund af de Islamiske magtovertagelser. Det virker meget mere sandsynligt, at der vil sænke sig fred over kontinentet, som vil opleve en guldalder, hvor videnskab og åndelighed vil blomstre og nå højder, vi end ikke tør drømme om nu."
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4816.msg60439#msg60439

Tigermanden: "Giv endelig vores vestlige unge en omgang Islam i en tidlig alder - så kan de selv vælge senere, når de bliver ældre, om de ønsker at blive Muslimer - eller om de hellere vil være kedelige ateister/kristne."
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7070.msg94244#msg94244

Tigermanden:
"Nu ved vi ikke, hvornår danmark bliver Islamisk, men når først det tipper over, og 51% af befolkningen er Muslimer, så skal I nok få at se, hvordan de resterende får travlt med at konvertere til Islam, så de også kan nyde godt af alle de fordele, det fører med sig."
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4816.0

Det er jo løgn, at Det radikale Venstre, Alternativet og EL siger sådan noget.
Tigermanden er en parodi.

Nej, det er ikke løgn. Det man kan sige er, at der er ekstremer, og Tigermanden er om nogen ekstrem - ønsker formentlig også at være det. Men sådan er det jo i de politiske partier, som nogle gange føler sig nødsaget til at skille sig af med de mest ekstreme.

Jeg kan huske en fra Fremskridtspartiet, som til et af deres årsmøder sagde, at "selvfølgelig skal vi da have en muslimsk gravplads i Danmark. Men det skal være en stor en, hvor der er plads til dem alle sammen."
Sådan sagde Kirsten Jakobsen'erne og Helge Dohrmænnerne ikke. Nej, men han var fra Fremskridtspartiet. Han var en ekstrem fra den fløj.

For nogle år siden så jeg DR-transmisionen fra et af ELs landsmøder, eller hvad de nu kalder det. En journalist spurgte Susanne Flydtkjær, som den dag i dag opstiller for EL, også til det forestående regionale valg, om hvor mange indvandrere, Danmark skal tage?
Svaret (hun har en ualmindelig træls, slæbende stemme, når det stikker hende):

"Vi skal ta' alle dem, der vil ind. Anderledes kan det da ikke være."

Anklageren skulle hellere stoppe med at læsse løgn af herinde - det bliver patetisk, når det er lige ham, der uafbrudt beskylder andre for at lyve.
15
Politik / Sv: En uge før lokalvalgene
« Dato: November 14, 2017, 10:46:20 am »
Moses:
Citér
Shalom til dig min bror.

Det er formulerte pænt som fremmede folkeslag og findes her https://dksamling.dk/partiet/grundsyn/#dsdanmark
Med den kraftige støtte partiet har til folkekirken, er det lige før jeg ikke føler mig dansk efter at have læst der.

Det er godt, du ikke fandt noget om huuuudfarver - jeg kunne jo have overset det.    :big_grin:

Dansk? Jamen det er du da vel heller ikke? ("bygges en måske i kummunen" etc.)

Naturligvis støtter Dansk Samling den danske folkekirke; det har partiet gjort siden det blev stiftet i 1936.

PS Nej tak, din bror er jeg vist ikke. Med dit store forbrug af ordet "nydansker" (set i en anden tråd) virker du mere som en bror til Tigermanden. Dit sprog minder mig dog her og der mere om joJOs!

Sider: [1] 2 3 ... 108